מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר בדיקה אחרונהורד09/08/2010
מחר יש לי את הבדיקה האחרונה (צילום ו.ק.ת) וב-25.08.10 יש לי את הפגישה עם הכירורג, ואני מאמינה שבתאריך הזה יקבעו לי תאריך לניתוח. איזה כיף אני מחכה בקוצר רוח שזה יקרה כבר!
לפני זה אני יוצאת לחופשה מה-15.08.10 עד 19.08.10 לקפריסין אז אני לא אהיה פה :-( אבל אני מאמינה שיהיה לי ממש כיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה ובילוי נעים
שולה זק09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללי בקשה מחןחן09/08/2010
לי שלום
הבנתי כי עברת את הניתוח בהצלחה וכי את חשה בטוב,אני שמחה בשבילך.
בקרוב אעבור ניתוח, רציתי לדעת איפה נותחת ואם אפשר גם מי ניתח אותך? אשמח אם אוכל לשוחח עימך יותר.תודה ומצפה לתשובה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן,איזה צירוף מקרים!
לי09/08/2010קוריאנסקי המדהים,המלאך ניתח אותי באיכילוב.
אם הוא יהיה המנתח שלך תפסיקי לחפש מישהו אחר.אני רציתי רק אותו וכמעט הפכתי את העולם שהוא ינתח אותי.קיבלתי עליו חוות דעת מצויינות מכל מיני מקורות והוא סיפק את הסחורה ובגדול...
עברתי את הניתוח עם 0 כאבים, לא זונדה, לא קטטר,לא סיכות (שני חורים מיקרוסקופיים בבטן שהוא תופר עם חוט שנספג לבד).
בן אדם עדין נפש,מדבר בגובה העיניים,בשבילי עילוי אמיתי.בפרוש אם הוא יהיה המנתח שלך זכית בגדול ומאחלת לך שכך יהיה. איפה את אמורה להתנתח?
בהצלחה רבה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן צירוף מקרים
חן09/08/2010שלום לי, אני אמורה להינתח ב24/8 במדיקל סנטר ע"י פרופ' רובין,ואני רוצה גם להתייעץ גם עם דר' יוסף קוריאנסקי, האם את נותחת באופן פרטי? אם כן האם מועד הניתוח נקבע מהר?האם הרופא ניתן להשגה אם מתעוררות שאלות?איפה נותחת וכמה זמן אושפזת?מתי לדעתך אוכל לחזור לעבודה? אני מורה.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חן
לי09/08/2010אני עדפתי את הרפואה הציבורית ונותחתי באיכילוב.קוריאנסקי מנהל שם את היחידה הלפרוסקופית.
לגבי התורים אני חיכיתי קרוב ל-5 חודשים לניתוח.אני מניחה שבאופן פרטי זה הרבה יותר מהר.
עכשיו, אני לא רוצה "לדכא" אותך בעיניין חזרה לעבודה.לי לקח כ-3 שבועות ממש להתאושש ולחזור לעצמי, הייתי מאד חלשה ומכוון שצברתי המון חופשה בעבודה יצאתי לחודש חופש "מחלה"וזה היה לי מצויין.אבל זה מאד אישי ויש מנותחים שמהר חוזרים לשיגרה.(אני ממש לא כזו...)
שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי תודה רבה על התשובה
חן09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי נותח ע"י ד'ר יוסף קוריאנסקי?חן09/08/2010
שלום לכולם, אני מחפשת מישהו שנותח ע"י ד'ר יוסף קוריאנסקי אני בבעיה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
שולה זק09/08/2010מה הבעיה? דר' קוריאנסקי מנתח בכיר בתחום באיכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב חן
שולה זק10/08/2010בהמשך לשיחתנו הטלפון, צאי מהלחץ. נהגי כפי שסיכמנו ותראי שהכל יבוא במהרה בשלום על מקומו ותהיי אחת משלנו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחן- דוקטור קוריאנסקי
מימי18/05/2011שלום חן
אני בדרך לייעוץ אצל דוקטור קוריאנסקי בנוגע להצרת קיבה.
האם היתה לך בעיה איתו? עם הניתוח?
אודה לך מאוד אם תוכלי לשתף אותי.
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחן- דוקטור קוריאנסקי - תגובה
שולה זק18/05/2011כפי שכבר נאמר
דר' קוריאנסקי הוא מומחה בתחום ניתוחי הקיבה ובתחום הלה-פריסקופיה.
מנתח באיכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב שהכל "עובר"?לי09/08/2010
הי חברים, אני יודעת שזה נשמע הזוי ביותר, אבל לפעמים חשה שלא עברתי כלל ניתוח...
שומעת מחבריי פורומים שונים שעברו שרוול שיש בפרוש מאכלים שעוברים טוב ומאכלים שעוברים לא טוב.זהו, אני כחודש וחצי אחרי,והתחלתי להתנסות בכל סוגי המאכלים והכל עובר טוב מאד.אין כאבים,בחילה,תחושת חנק וכ"ו.
היום למשל אכלתי קציצה ברוטב וכף פסטה וזה היה סבבא.אתמול אפילו חזה עוף שהיה קצת יבש וגם עבר טוב.אומנם אני אוכלת מעט ולועסת הרבה בגלל הפחד מההקאות, אבל מרגישה שאם הייתי רוצה הייתי יכולה לתקוע עוד כף או שניים של פסטה...אבל נעצרת שחשה שובע.
האם גם לכם כל סוגי האוכל עוברים בטוב או משהו לא בסדר בניתוח שלי?
בתודה
לי
נ.ב. עדיין לא ניסיתי לחם/פיתה/דגנים בהוראת הדיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי מצבך ממש אידיאלי
שולה זק09/08/2010כל הכבוד
אוכלת לאט, מעט, ולועסת היטב ומפסיקה לאגל כשחשה שובע וכל סוגי האוכל עוברים לך....אז מה הבעיה??? גם כשהכל טוב.....מחפשים בטוב את הלא טוב!!!! חחחחח.
אז אני מאחלת לך מעומק ליבי שככה תמשיכי בלי כאבים, בלי צרבות, בלי הגבלת סוגי מזון ולהפסיק לאכול כשאת חשה סובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רקפת
שירי09/08/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית. תבררי עם מכבי לאיזה בית חולים ציבורי את יכולה לקבל הפניה אם ממשלתי או של כללית ולפי הרשימה תבדקי איפה התור הקצר ביותר. כל הכירורגים הם בכירים ומומחים בתחומם ומנתחים בציבורי ובפרטי
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שולה זק09/08/2010נכון, הורדתי 70 קילו ואני כבר 9 שנים לאחר ניתוח. הניתוח הציל את חיי וקיבלתי אותם במתנה.
הניתוחים היום הם לה-פריסקופיים וההחלמה מהירה. לא הייתי ננעלת על ניתוח זה או אחר לפני פגישה עם כירורג שמסביר את האופציות הקיימות (טבעת, שרוול, מעקף) ולפי הרגלי האכילה והיסטוריה רפואית בוחרים את הניתוח המתאים ביותר.
אני חושבת שהמצב של השמנה חולנית הוא המצב שבו צריכות החששות לכרסם, לפחד מהמחלות שהשומן מביא שגורמות לנזקים בלתי הפיכים. היום - הפתרון שיש לרפואה להציע למי שנמצא בקריטריון של השמנה חולנית - זה ניתוח.
אשמח להיות לעזר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
צפונית11/08/2010איזה ניתוח עשית?
אני מועמדת לניתוח שרוול בתחילת אוקטובר ולפתע התחלתי לחשוש
ולחשוב שאולי עדיף לי ניתוח של טבעת
יש לציין שה BMI שלי 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי צפונית
לי11/08/2010אם השאלה מופנת עלי אני עברתי שרוול.(לא רציתי טבעת וגם לא יצעיו לי)
ניתוח טבעת דורש הקפדה יתרה על כמויות,לעיסות וסוגי המאכלים.
אם לא מתנהלים נכון יש הקאות ולזה אין מקום בחיי...
אבל שמעתי על מנותחי טבעת שמצליחים יופי.
שיהיהי לך בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לצפונית
שולה זק11/08/2010למה לחשוש? ניתוח שרוול הוכיח עצמו כניתוח מוצלח.
עם BMI 55 לדעתי עדיף שרוול. עם טבעת את צריכה המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא עם דיאטנית והמנתח. כל פעם להגיע לסגירות או פתיחות. אגב - את אכלנית מתוק? אם כן טבעת ממש לא מומלצת.
קראי בפורום וראי את כל מנותחי השרוול המאושרים. צאי לדרך באופטימיות ובנחישות להצליח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפונית יקרה..
תהל13/08/2010עם BMI כל כך גבוה הייתי מתלבטת בין מעקף לבין שרוול, בטוח שלא בין טבעת לשרוול.
בכל מקרה, אני עברתי שרוול... BMI 48 , מרגישה נפלא ונראית מעולה!
בהצלחה בכל שתבחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ריקי14/08/2010שלום לי ושבת שלום.גם אצלי 3 וחצי חודשים לאחר הניתוח כמעט הכל עובר .אני אוכלת בצלחות קטנות ולא מעמיסה .לפעמים המוח רוצה עוד ואם אני מוזגת לי יותר מידי אני מרגישה הרגשת חנק בגרון ואז אני אומרת לעצמי זהו .אני טועמת ממש מהכל אבל המנות הרבה יותר קטנות.לילוש בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ריקוש
לי14/08/2010אני ממש ממש כמוך, לפני הניתוח קניתי צלחת קטנה וצלוחית עגולה יפה ואמרתי למשפוחה שמהיום אלה כלי האוכל שלי, בנוסף התרגלתי לאכול עם כפית ומזלג קטן (של עוגה חחחחח)וכאשר הילדים אורכים את השולחן כבר יודעים לשים את הכלים שלי ולא שמים לי כוס שתיה,שבטעות לא אשתה בזמן הארוחה.הבן הקטן שלי אומר שאני אוכלת מ"מאפרה" במקום צלחת"נורמלית".
אבל כמוך, לפעמים אחרי שאכלתי הראש רוצה עוד קצת ואז אני מצטערת שאכלתי...
למרות שלפני כמה ימים ניסיתי קוביות קטנות של בצל בתוך הסלט וזה לא היה טוב.הרגשתי שהארוחה עולה וזה דרש ממני כוחות -על ע"מ לא להקיא למרות שהייתי קרובה מאד לזה וקיבלתי התקף פניקה שמה אצטרף להקיא לראשונה מאז הניתוח.למזלי זה עבר אך למדתי לקח .
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
ריקי14/08/2010אני רוצה להזכיר ולהגיד לך שבשרוול בדרך כלל לא מקיאים.אני הקאתי לצערי כמה פעמים כי דחפתי אוכל יותר מידי.בכל מקרה אם בא לך לדבר בכיף אני בפלא בכל ימות השבוע והשעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוחנטלי09/08/2010
היי לכולם,
אני לפני ניתוח שרוול.
רציתי לדעת מה עושים? יותר נכון מה אוכלים?
הבנתי שצריך דיאטה מיוחדת.
כמה זמן לפני? ומה אוכלים ?
בקשר ליום הניתוח?
צריך פשוט לבוא רק באותו היום ? לא צריך להיות יום לפניי וכו'?
(אני עוברת ברמ"בם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנות לניתוח
שולה זק09/08/2010שלום לך
ההכנות וההגעה לניתוח משתנות מבית חולים לבית חולים ומרופא לרופא.
בכללי, רצוי להכנס לדיאטת חלבונים כשבועיים לפני הניתוח. זה עוזר להקטנת הכבד השומני ומקל על המנתח "לפשפש" בחלל הבטן.
מתי עליך להגיע לניתוח, זאת יש לברר עם המחלקה והכי חשוב מאיזו שעה את חייבת להיו בצום מוחלט. מתי הפגישה עם המרדים...וכו'.
אני משוכנעת שתקבלי את מלוא האינפורמציה לגבי ההגעה וההכנה לניתוח.
לגבי מה אוכלים בדיאטת חלבונים - להרבות בהרבה חלבונים (בשר) להמעיט בפירות ולהימנע מפחממות. לשתות הרבה.
מתי היתוח?
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
נטלי09/08/2010תודה על התשובה המהירה.
הניתוח בעוד כשבוע וחצי.
זה אומר שמהיום להיות כבר בדיאטה דלת פחמימות?
האינפורמציה שמסרו לי מרמב"ם
היא להגיע בשעה 9 בבוקר .
מ8 בבוקר צום מוחלט, לא נמסר לי האם יהיה לי פגישה עם המרדים.
ארוחה קלה אחרונה ב7 בבוקר.
יש עוד משהו שאני אמורה לדעת?
וואי אני מבולבלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכוןעופר09/08/2010
שלום לכולם,
אני שבוע אחרי הניתוח, היום נשקלתי ואני פחות 10 קילו. הרגשה מדהימה !!!!!
שבוע מוצלח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוווווווווו מדהים
שולה זק09/08/2010נפלא הדר.
נו טוב חזרתי צפונה אם כבר נשקלת חחחחחח
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי כל הכבוד עופר
אורנה LVIAA09/08/2010גם אני מתחילה את התהליך לניתוח שרוול יש לי תור אצל ד"ר רזיאל באסותא בתחילת אוקטובר עד אז יש לי לבצע את הבדיקות ואחר כך ניתוח אני מאד מפחדת ומתרגשת ויחד עם זאת מאד כייף לראות ולשמוע חברים וותיקים וגם חדשים איך היה ואיך הם מרגישים וכ"ו התמיכה כאן פשוט נפלאה.
מחכה בקוצר רוח שאהיה כבר אחרי ישהיה לך יום טוב ושבוע נפלא אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
ורד09/08/2010כשאחת לפני ניתוח ממש כיף לי לשמוע דברים כאלה וזה רק מחזק את הרצון לעבור את הניתוח הזה כמה שיותר מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב וכל הכבוד..
שרה מ.09/08/2010שלום עופר
קודם כל מזל טוב וכל הכבוד.
שנית רציתי לשאול אותך עד כמה שהבנתי אתה ירושלמים ונותחת בהדסה עין כרם או הר הצופים ורציתי לשאול אותך מי הרופא שניתח אותך וכמה זמן לקח עד שהתקשרו כדי לקבוע תור?
בברכה,
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עופר09/08/2010שרה שלום,
אני ירושלמי בדם ! :)
לשאלתך, נותחתי בהדסה הר-הצופים אצל צוות מדהים הכולל את מנהל המחלקה בהדסה ד"ר בגלייבטר ואת ד"ר גרינבאום.
מבחינת זמנים, אם את הולכת לעשות את זה בדרך ה"חינמית" כלומר דרך הקופות ולא באופן פרטי אז זה לוקח כשנה עד יום הניתוח. במידה ותחליטי לעשות באופן פרטי אז יהיה לך תור תוך 14-30 יום (הדסה הר הצופים זה בית חולים שר"פ).
בשני המקרים מדובר באותם המנתחים והיחס הוא שווה ערך, לא מזלזלים בך חס וחלילה אם לא שילמת להם באופן פרטי - אני לא שילמתי.
כמו כן יש גם את הדסה עין כרם, שם המנתח הוא ד"ר קידר שהוא גם מעולה, תצטרכי לבדוק לגבי לוחות הזמנים שם, אני יכול להפנות אותך לבחור שעבר שם ניתוח לפני זמן מה.
הדבר הראשון בכל אופן שאת צריכה לעשות אחרי שהחלטת ללכת על זה הוא להתקשר למרפאה בהדסה ולקבוע למפגש - מדובר במפגש שכולל כ -20 איש המעומדים לניתוח ושם המנתח מסביר על כל הניתוחים שיש ונותן דגשים חשובים. יש לציין שבאותו מעמד תקבלי את הטופס עם הבדיקות, אחרי שכל הבדיקות יושלמו תפגשי עם המנתח ושם תחליטו ביחד על סוג הניתוח והתאריך.
מקווה שעזרתי ולו בקצת, אשמח לענות בכל שאלה שתהיה לך, והכי חשוב שיהיה בהצלחה - את בדרך הנכונה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברת שלושת רבעי דרך
שרה מ.10/08/2010שלום עופר
אפשר לומר שעברת שלושת רבעי דרך כיום אני מחכה שיתקשרו אליי לקביעת התור לניתוח עברתי את כל המיפגשים כולל סדנה עם הפסיכולוגית בעין כרם ואכן אצל ד"ק קידר ושם הוא אמר שהם ייצרו איתי קשר טלפוני לקביעת תור שזמן ההמתנה המשוער בין חודש לשישה חודשים ואני מקווה שתהליך ההמתנה תיתקצר.
בכל אופן עופר תודה על המענה ושתצליח בדרכך החדשה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה - מותר לך לנדנד
שולה זק10/08/2010שלום שרה,
במקרה זה מותר, אף רצוי, לצלצל כל יומיים ולברר מה עם התור. עד כמה שידוע לי מאוד עסוקים שם והכל מאוד צפוף בתורים.
"אם אין אני לי - מי לי"..... בדיוק תפור למקרה זה!!!!! בנועם דיבור , צלצלי ודאגי לאינטרסים שלך. את תתקבלי בהבנה ואף תשיגי את התור הנכסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
צנובר09/08/2010ממש מצוין, ירידה מרשימה. רק אל תתאכזב כשהירידה קצת תתמתן. הרי אי אפשר להמשיך בקצב הזה, בחשבון פשוט זה 500 ק"ג בשנה (-:
שיהיה רק טוב ומקווה שאתה מרגיש בטוב.
יש לך בחילות או צרבות? מקווה שאתה ישן בסדר וחוזר לאיתנך.
ושוב, כל הכבוד.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צנובר
שולה זק09/08/2010עופר שלנו גדול גדול מהחיים.
ואם כבר הזכרת צרבות, שינה וכו'...מה שלומך ואיך אתה מרגיש. לאחרונה סיפרת שפחתו הצרבות ואתה כבר ישן במיטה.
מקווה שחל שיפור נוסף וספר כמה ירדת עד עכשיו
המשך ערב נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנוווובר
עופר09/08/2010אהלן ! אני מקווה שהכל השתפר אצלך מבחינת צרבות וכו... אשמח להתעדכן.
בקשר אלי, אני מרגיש טוב, אין כאבים, אני הולך ומרגיש ממש כמו עצמי שוב, אני לוקח לוסק פעמיים ביום כבר מלפני כמה ימים וזה ימשך למשך שלושה חודשים - המנתחים אמרו שזה ימנע צרבות וכו...
בקיצור יהיה טוב !
בהצלחה לך ולכולנו !
נתראה בקרוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היוםברכה09/08/2010
בוקר טוב לכולם - היום זה היום ! אני עוברת ניתוח שרוול באסותא חיפה היום אחה"צ
מאד מתרגשת אבל לא חוששת. אני כל כך רוצה איכות חיים אחרת ! רואה את זה ממש כהתחלה חדשה בחיים ...........
מקבלת המון עידוד מהשתתפות בפורום הזה - תודה
נתראה אחרי..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רבה
לי09/08/2010שהכל יעבור בשלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה רבה!!!!!!
עופר09/08/2010ישר כוח!
הנה הגיע הזמן שאת עוברת לצד שלנו! ברוכה הבאה, בהצלחה, אנחנו איתך ומחכים לעידכונים!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה
שולה זק09/08/2010ברכה'לה אנחנו איתך.
כל הבוד לעידוד העצמי ולראיה החיובית. ממחר את "משלנו" בדרך החדשה לאיכות החיים הטובה לה את שואפת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :-)
נטלי09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ברכה
ריקי09/08/2010שיהיה בשעה טובה מאמיי. המון בהצלחה בדרך החדשה והיפה. אנחנו פה תמיד מתי שתירצי.שחקי אותה בגדול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקת חלבון ?עופר08/08/2010
נאמר לי שאני צריך לקחת בנוסף למוצרי החלב שאני מתחיל לצרוך מחר גם אבקת חלבון. האם זו אבקה מיוחדת או המדובר בגיגיות הגדולות המצויות בחנויות טבע ומיועדות לניפוח וחיזוק שרירים. הסיבה שאני שואל היא כי הייתי היום בחנות כזו וכל האבקות שלהם מכילות סוכר.
תודה,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עופר
שולה זק08/08/2010אישית - אין לי מושג לגבי אבקת החלבון. מציעה שתציק לליאור בשאלה זו, אשתו מנותחת מעקף כמוך ובטוח שיש להם מענה לשאלתך.
וחוץ...איך המרגש? האם עלי להקפיץ משקל מהצפון לעיר בירתנו...או שמא יש כבר תוצאות שקילה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםחן08/08/2010
אשמח אם תתייחסי להודעתי, הודעה שהופנתה אלייך ואל דר' מחג'נה,אני חוששת
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסתי בשעה 19:08
שולה זק08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסימה בונפד08/08/2010
הגובה :1.68
שוקלת 94 ק"ג אפשר לעשות ניתוח טבעת בקיבה.
אם לילד אחד בלידה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק08/08/2010שלום סימה
לפי הנתונים שמסרת, ה- BMI (מסת גוף) שלך 33.3 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים כפי שקבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ הקריטריונים.
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם. BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות נילוות.
ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה, לגשת לדיאטנית לקבלת תפריט מותאם לך אישית ולשלב פעילות גופנית - כך תוכלי לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזר מהביטוחלי08/08/2010
שלום רב,
יש לי שאלה קצת"מציקה",למי שיכול/רוצה לענות.האם יש לכם מושג כמה החזר כספי מקבלים על ניתוח שרוול אם לא עושים את הניתוח באופן פרטי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרים
עופר08/08/2010היי לי,
אם את עומדת בדרישות לניתוח ומחליטה לעשות אותו באופן לא פרטי כלומר דרך הקופה העלות היא - אפס שקלים ולכן אין צורך בהחזר מהביטוח.
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתך לא ברורה
שולה זק08/08/2010בבית חולים ציבורי, הניתוחים לקיצור קיבה הם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. במרכזים הפריטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר וכו' - ההשתתפות העצמית תלויה בכמה גורמים - לאיזה קופה שייכים, סוג הביטוח, וההסכמים של הקופה מול המרכז והרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשנייכם
לי08/08/2010עכשיו הבנתי בקשר להחזרים.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מחג'נה/שולה שלום!חן08/08/2010
היי, כאמור אני מועמדת לניתוח ב24/8 במדיקל,לאחר עיון בתוצאות בדיקות לקראת ניתוח שרוול גיליתי תוצאות שנראות מחשידות כמו:בU/S בטן נכתב כי הלבלב מוסתר ע"י ריבוי גזים באזור. בשיקוף/צילום ושט קיבה נכתב כי הודגם בקע סרעפתי גולש קטן.האם תופעות אלו עלולות לבטל את הניתוח? האם קיימת סכנה כלשהי?
תודה מראש
נ.ב. לצערי בפגישה עם המנתח הוא לא עיין כלל בתשובות הבדיקות וכן גם אני שכחתי להציג אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
עופר08/08/2010רצוי ליצור קשר עם המרפאה שבה הרופא עובד ולבקש לשוחח עמו טלפונית. במקרה הצורך אפשר לפקסס לו את התוצאות.
לצערי אינני מבין כל כך בזה אך נראה לי קצת מוזר שהוא לא עבר על הבדיקות.
בכל אופן יש לנו בפורום שני מנתחים מעולים בתחום ונקווה שהם יכלו לספק תשובה טובה יותר.
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעופר
חן08/08/2010תודה על התשובה המהירה,אנסה להשיג את המנתח במחלקה שלו למרות שזה נראה לי קשה.בכל זאת מחכה לתשובת אחד המנתחים בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה בקע סרעפתי
לי08/08/2010קטן גולש והמנתח המדהים שלי תיקן אותו בניתוח עצמו.אל דאגה, בקע סרעפתי לא מונע ניתוח.לגבי ה-US, אין לי מושג מה משמעותו וכן רצוי להתיעץ עם רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ללי
חן08/08/2010תודה על ההתייחסות המהירה .אשמח לדעת איפה נותחת ועל ידי מי כי ישי לי קצת חששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לפני הניתוח
שולה זק08/08/2010אני משוכנעת שהמנתח ראה את תוצאות הבדיקות. לשלווה הנפשית שלך, אני מצטרפת לעצתו של עופר, צלצלי למדיקל סנטר ובקשי לדבר עם המנתח או תשאירי לו הודעה אצל האחות שעובדת איתו. לגבי הבקע הסרעפתי - לעניות דעתי זה לא ימנע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן שלום
אהובה08/08/2010לגבי האולטרסאונד אין לך מה לחשוש, זה לא ממצא, פשוט הגאזים בבטן הפריעו לראות את הלבלב. אם לא כתבו משהו נוסף הבדיקה תקינה. לגבי הבקע - גם אני עשיתי בדיקת קיבה לפני שבוע ואמרו לי אותו הדבר. שאלתי את הרופא לגבי זה והוא אמר שזה לא מפריע לניתוח ובטח לא סיבה לבטל. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבה תודה
חן08/08/2010אביבה שלום, תודה על התשובה המרגיעה, מתי את אמורה להינתח? ואיפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
אהובה08/08/2010אני ממש בתחילת הדרך, ביצעתי חלק מהבדיקות. צריכה לעבור ועדה בריאטרית (לחברי מכבי) בתחילת ספטמבר. עדיין לא סגורה לגבי המנתח, מניחה שבמשך החודש הקרוב אחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן
פרופ` אחמד מחג`נה09/08/2010לגבי הלבלב פשוט לא הדגימו אותו טוב עקב גזים במעי אשר מקשים את הבדיקה ב- US. אין לזה שום בעיה. לגבי ההרניה - יש הרניה קטנה במעבר ושט -קיבה שזה לא דבר מסוכן . אבל צריך להתיחס לממצא זה בהחלטה איזו ניתוח לבצע. באם יש לך סמפטומים של צרבות קשות יחד עם ההרניה, יש לשקול יחד עם המנתח אם לא לבצע מעקף קיבה. בכל מקרה המנתח צריך לעבור על הבדיקות ויחד איתך להחליט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר מחג'נה
חן09/08/2010בהחלט אבקש להיפגש עם המנתח שלי, לאחר תשובתך.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודהחן07/08/2010
שולה שלום.תודה רבה על התשובה המהירה,עזרת לי מאוד וכמובן שאצור איתך קשר בהמשך. לגבי דיאטת החלבונים האם חל איסור אכילה על כל הפירות?מה כן אני יכולה לאכוללמשל?
תודה
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לאכול בדיאטת חלבונים
שולה זק07/08/2010אין להימנע לגמרי מאכילת פירות אבל לא להפריז.. הנה יש לך הזדמנות לאכול הרבה בשר חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי מהטיול בחו"לדינה.ח07/08/2010
אני אחרי הטיול שמשך שבוע
טוב הצלחתי ליהנות למרות שבעת הארוחות סבלתי
שתיתי מיצים טבעיים
בסך הכל היה בסדר
ירדתי 800 גר בשבוע זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך
שולה זק07/08/2010במה התבטא הסבל שלך? מה סבלת? יכולת לאכול דברים שמותרים ולהנות. העיקר טיילת וגם ירדת. אסור לך לחשוב במונחים של "לסבול" אני חושבת שאת צריכה להיות שמחה שאת אחרי ובדרך לאיכות חיים טובה יותר.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה להסבריםחן07/08/2010
שלום לכולם אתם נפלאים! ב24.8 אעבור ניתוח שרוול באופן פרטי במדיקל אצל פרופ רובין,יש לציין כי התבקשתי לבצע מספר בדיקות הכרחיות, אך לא עברתי וועדה או פגישה עם פסיכולוג, התבקשתי להתחיל לאכול בעיקר חלבונים וירקות עד לניתוח.כמו כן אינני יודעת כיצד להיערך בנוסף לכך, אינני יודעת מה יהיה בניתוח ומה כדאי לאכול אחרי או איך להתנהג? אני מורה ואנני יודעת אם אספיק לחזור ללמד ב1.9 הקרוב מצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרכה והסברים
שולה זק07/08/2010שלום חן,
על פי מה שאת מעלה כאן, את לא יודעת לקראת מה את הולכת ולא מודעת לתהליך בכלל. חבל שכך. אשתדל לתמצת מה שניתן כאן ומעבר לזה את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח להרחיב בהסברים.
לא כל הקופות נוהגות בשיטת הועדה (עד כמה שידוע לי רק מכבי). אם עשית את הבדיקות שהתבקשת זה בסדר. פגישה עם פסיכולוג/פסיכיאטר לא כל אחד דורש. אני אישית בעד.
לגבי דיאטת חלבונים - רצוי לפני הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר שמקל על המנתח בזמן הניתוח. האישפוז הוא בין יומיים לארבעה ומאחר ואת מורה להערכתי תוכלי לקבל את הכיתה בראשון לספטמבר ולהמשיך לנוח בסופ"ש. לאחר הניתוח מומלץ ורצוי להיות במעקב של דיאטנית. לקבל ממנה תפריט שמתאים לך ובהמשך לשלב גם פעילות גופנית. אני מניחה שאת ההתנהלות בשבועיים שלושה לאחר ניתוח תקבלי בבית חולים לפני השחרור. מקווה שעזרתי במעט וכמו שציינתי את מוזמנת להתקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
עופר07/08/2010ראשית כל בהצלחה!
את בחרת בדרך הנכונה והיחידה שיש כיום לבעיה שלנו.
לפני הניתוח רצוי לעבור לדיאטה נטולת פחמימות ולצרוך הרבה מוצרי בשר.
אחרי הניתוח - בשבוע הראשון מדובר בנוזלים, אח"כ מוצרי חלב ובסופו של יום את אוכלת הכל.
אני בספק אם תוכלי לחזור כבר ב 1.9, אולי תצטרכי לקחת עוד כשבוע מעבר לזה כתקופת החלמה בבית כי יש צורך לנוח ולצבור כוחות מחודשים לאחר ניתוח - בכל אופן לפי השמועות הולכת להיות שביתה אז אולי הכל יסתדר לך לטובה.
אני עברתי את הניתוח לפני 5 ימים, לא את אותו הניתוח אבל מעקף שזה דומה, אני כבר בבית ומסתובב, עולה ויורד מדרגות וביום שני מתחיל לצרוך מוצרי חלב.
אני מאמין שתוך שבוע אני יחזור לפעילות רגילה. אבל יש לציין שכל גוף מגיב אחרת לניתוח ולכן עליך לדעת כי גם חודש זהו זמן סביר להחלמה.
מה עוד נותר לומר? המון הצלחה !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע ו פ ר שבת שלום
שולה זק07/08/2010שמחה לראות שאתה כאן וכבר ספורטיבי במדרגות....ועדיין לא נשקלת??? איזה כח איפוק!!!!! אולי כבר הגעת למשקל הרצוי ואתה לא צריך להתאמץ לרדת ?....חחחחחחחחחחחח שמור על עצמך ואל תשכח שאתה "גובלן ידני" לשתות הרבה במיוחד בימים חמים אלו.
שבוע טוב וחדש בפתח....וזהו אתה כבר "משלנו" ובדרך הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום ומבורכת
עופר07/08/2010שולה יקרה,
לא עוד לא נשקלתי, האמת אין לי דחף לעלות על המשקל כרגע וגם אין לי משקל בבית, אז אולי במשך השבוע אצל רופא המשפחה אני אשקל. בטוח ירדתי כמה קילו אבל אין לי מושג כמה.
אני שמח להיות אחרי ושמח להרגיש טוב !
תודה על כל התמיכה והאהבה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
רוזי08/08/2010קודם בהצלחה ובשעה טובה שניכנסת למש השרוואולים
זה לוקח בערך שבועיים של מנוחה קחי את הזמן שלך ואם את מורה זה יצא לך טוב אתם בחופש של ראש השנה אני אחרי 5חודשים מרגישה מציין ירדתי 20 קילו אני מהמרכז נותחתי בוולפסון אצל שכטר ושמעונוב צוות מעולה והעיקה שאני מרגישה מציין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות וההכוונה.
חן08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)