מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סגירה ראשונה...פולי31/07/2010
שבוע טוב ומבורך לכולם, אני מאוד שמחה לשתף כי חודש וחצי אחרי אני כבר 10 קילו פחות [רק שלא רואים עדיין כל כך את הירידה] מאוד מרוצה. [טבעת]. בכל אופן יש לי כמה שאלות.
1. ביום רביעי סגרתי 4 וחצי, מאז הסגירה יש לי יציאות מוזרות מאוד. כל יציאה היא מיימית מלווה בגזים ללא הפסקה [סליחה על התיאור הזוועתי אבל אני חייבת לדעת אם זה נורמלי, אם עוד מישהו חווה את זה]
2. כשסגרתי את הטבעת, לא הצלחתי אפילו לשתות מים ביומיים הראשונים. ועכשיו אני אוכלת, בדיוק כמו שצריך, הרבה לעיסות ורק מה שעובר כמו קציצות ופירה. אבל אני יכולה לאכול צלחת שלמה. אני צריכה לסגור עוד קצת? זה מוזר מאוד. כאילו שלא סגרתי בכלל. לפני הסגירה הזאת אכלתי הרבה פחות וגם לא הרגשתי שום רעב.
אני אשמח לתשובות, סליחה על החפירה הארוכה, אני עוד בהתחלה אז כל דבר קטן נראה לי כחריג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק על ה- 10 קילו פחות
שולה זק31/07/2010כל הכבוד...10 קילו פחות זה זה לא הולך ברגל.
אחרי הניתוח אכלת מעט כי היית נפוחה ובצקתית. עכשיו אחרי הסגירה הראשונה, שזה בהחלט מספיק 4.5, מתחילים החיים האמיתיים שלך להתרגל לטבעת ושהטבעת תתרגל אליך. רצוי שיהיה מעבר לאוכל ולא תרגישי מחנק ושיתקע לך ותגיעי להקאות.
חשוב מאוד להיצמד לתפריט של דיאטנית ולהיות במעקב שלה בחודשים הראשונים. להתמיע את הרגלי האכילה הנכונה. מנות קטנות, הרבה פעמים ביום וללעוס היטב.
אני חושבת שבשלב זה את סגורה מספיק וצריכה להתחיל לאכול רגיל.
לגבי היציאות "המוזרות" שאת מתארת לי אין מענה. הייתי מציעה לפנות לרופא המשפחה עם כל שאלה בתחום הבריאות שאת מרגישה שחל שינוי מאז הניתוח.
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סגורה 4.5
ג'ולי עידן01/08/2010היי פולי, אני חודשיים ושבוע לאחר הניתוח, ב- 29.6 סגרתי פעם ראשונה ל-4.5, והקיבה הייתה באמת כמו שאת מתארת, זה ממש מיסתדר אחרי זה אל תידאגי.
לגביי האוכל עכשיו אני מרגישה כאילו עובר לי יותר אוכל והמנות גדולות יותר, האמת שאני שוקלת עוד סגירה אבל עד .5,5 , כי בסה"כ יש ירידה אבל איטית, תחשבי קצת יותר, אולי אפילו אם תהיה ירידה אפילו איטית אבל את שומרת מבחינת אוכל אז אולי עדיין לא ליסגור.
שיהיה בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף אחרי ! :)אלינור אדר31/07/2010
עשיתי את זה !!!
אני אחרי הניתוח ..עברתי אותו יום שני ויום חמישי הייתי בבית ..
עכשיו צריך להתרגל לחיים החדשים שלי ! :)
עדיין יש אי נוחות מסויממת אבל הכול עובר...
אני הבנתי שמותר לשתות כול דבר צלול...האם מותר לי שוקו תעשייתי? או תה קר? גם תעשייתי?
אני יודעת שזה משמין אבל השמח לדעת ...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה אלינור
שולה זק31/07/2010"אין חכם כבעל ניסיון"...תנסי ותראי. אם תרגישי טוב לגמי מעט שוקו...זכרי (את אמרת משמין) את יכולה לשתות גם את התה הקר וגם לאכול ג'לי. רק לא בהגזמה.
חשוב באמת להרבות בשתיה במיוחד בימים חמים אלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי אנחנו אחרייייי :)
כרמלה31/07/2010שיהיה המשך קליל לשתינו :)
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור
ד``ר דוד גויטיין31/07/2010קודם כל, מזל טוב ושיהיה בהצלחה!
לגבי שתייה, כל מנתח וההנחיות שלו, אבל אם הנחו אותך לשתיה צלולה בלבד, אז שוקו לא כ"כ נכנס בהגדרה. לגבי תה "תעשייתי" - אין בעיה מבחינת מרקם. לגבי התוכן,,, לא מומלץ לשתות משקאות ממותקים, כי זה קצת נוגד את המטרה - במשקאות אלה (לא הדיאטטיים) כמות סוכר מכובדת אז פשוט חבל.
ככלל, לא ציינת את סוג הניתוח אבל אם מדובר בשרוול או מעקף, מומלץ להמנע ממשקאות חמים או קרים מאוד וכן ממשקאות מוגזים.
זהו, שוב שיהיה בהצלחה ולזכור שמעכשיו מתחילים ה"חיים החדשים" שתלויים רק בך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר כוח ! כל הכבוד!
עופר31/07/2010כל הכבוד אלינור !!!
אני נכנס ביום שני, בתקווה שיהיה לי ניתוח קל כמו שלך.
בהצלחה בהמשך,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור, בשעה טובה
צנובר01/08/2010תה קר זה נהדר. אני ממליץ לך לשתות דיאט, שהוא טעים מאד ועם מעט מאד קלוריות.
מכיוון שיש להם בדיאט רק טעם אחד (אפרסק) וקצת נמאס לי ממנו, אני עושה לי כל יום קנקן של ליטר וחצי תה רגיל, ממתיק אותו בממתיק מלאכותי (על בסיס סוכרלוז שאין לו טעם לוואי), סוחט פנימה קצת מיץ לימון ולמקרר. זה מעט מאד התעסקות וכיף גדול בפה...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש דעה קצת שונה לגבי שוקו
ליבי01/08/2010ומניסיון אגיד לך תימנעי.
לא בגלל הקלוריות אלא בגלל הבחילה.
נוראי לדעתי לשתות שוקו בשלב ההתחלתי...
תה קר עוד מילא, אבל משקאות חלביים ממותקים - מותק, ההרגשה הזו לא כדאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה בריאטריתטארו30/07/2010
תור לנתוח לד"ר מחאגנה אחמד כמעט וסיימתי את כל הבדיקות הדרושות נשאר לי תור לוועדה בריאטרית נקבע באסותא האם צריך ברמבם כי אני עוברת את הנתוח ברמבם נא לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה בריאטרית
שולה זק30/07/2010אם את חברת מכבי את אמורה לעבור ועדה. הועדה היא באסותא בלי קשר איפה שאת מנתחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מדוכאת...אם אין אני לי30/07/2010
האם זו תהיה הירידה שלי? האם לא אצליח לרדת יותר? האם פיספסתי את ההזדמנות שלי לחיים חדשים כפי שקיוויתי. ?ירדתי 24 ,אך יש לי עוד 18 קילו לרדת!! אני חסרת מצב רוח...כל כך כועסת על עצמי שלא היקפדתי על ספורט זמן קצר אחרי הניתוח. האם זהו? הכל אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי משורוולת
ליאור31/07/2010שום דבר לא אבוד וכלום לא גמור .
אולי מעכשיו יהיה קצת יותר קשה , וקצב קצת יותר איטי מאשר בחודשים הראשונים אחרי הניתוח , אבל עדיין אפשר להמשיך ולרדת במשקל .
כדאי להפגש עם דיאטנית לבניית תפריט מתאים , להקפיד עליו ולשלב ספורט.
אני 10 חודשים אחרי הניתוח , ועדיין ממשיך לרדת במשקל - אומנם בקצב איטי מאוד ( קילו-שניים לחודש ) , אבל עדיין יורד.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא הסוף
פרופ` אחמד מחג`נה31/07/2010זה לא הסוף. הכל ניתן לתיקון. תבואי אלי לרמב"ם תפגשי איתי ויחד עם הדיאטאנית הכי מעודכנת והכי נחמדה ויחד נעזור לך לחזור למסלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות לך ד"ר מחאג'נה ולך ליאור
אם אין אני לי31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבהערן30/07/2010
שלום! שמי ערן ואני בתהליך של בדיקות לניתוח קיבה עשיתי צילום קיבה וושט ותרסריון ואולטרסאונד ועדיין יש לי עוד בדיקות לעשות ואני עדיין חושש מהניתוח העם כדיי לעשותאת הניתוח?
ומה משך ההחלמה אחריי הניתוח ? עם יש כאבים או בעיה בנשימה? אני מעוד רוצה לרדת במישקל ניסיתי דיאטות ירדתי ועליתי אני עכשיו נירשמתי לחדר כושר ולא יורד במישקל האיתי גם בקבוצת
תמיכה.
בתודה
ערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ערן
שולה זק30/07/2010שלום ערן,
לגבי ההחלמה...זה מאוד אישי לכל אחד. אבל ראה את כרמלה נותחה ביום שני ויום רביעי כבר שוחררה לביתה. הניתוח הוא לה-פריסקופי, זאת אומרת ללא פתיחת בטן. כמה חתכים קטנים של סנטימטר בבטן. הניתוח מבוצע תחת הרדמה מלאה. לגבי סיכונים - אתחיל הפוך. מצבך היום יותר מסוכן לך מאשר לעבור את הניתוח. לא יודעת לאיזה סוג של ניתוח אתה מיועד, אך הסיבוכים הם נמוכים מאוד כמו דלף שיכול להיות מיד לאחר ניתוח ומטופל . לאחר הניתוח איכות החיים משתנה. אתה מקבל חיים וגם איכות. אם אתה סובל מבעיות נשימה סביר לניח שמהר מאוד זה יעלם לך, אם הבעיות הן כתוצאה מהמשקל ולא מחלת ראות חלילה. ההחלמה היא של כמה ימים והכאבים בגדר הסביר. אם תקרא כאן בפורום תראה אנשים שמחים ומאושרים.
כמובן שאנו כאן לעזור לעודד ולתמוך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
כרמלה30/07/2010מהמעט זמן שאני אחרי הניתוח כבר יכולה להגיד לך שיש שיפור עצום בהמשך אספר יותר
אך כרגע קיבלתי מתנה וכך גם אתה אם תעשה כך!!!
הכול זניח אחרי שעוברים ומתאוששים גם ההרדמה ,גם הכאבים וגם שאר הדברים.
מה שחשוב הבריאות!!!
בהצלחה בהמשך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ערן01/08/2010לשולה זק תודה רבה על התמיכה. אני לא יודע עוד איזה סוג של ניתוח קיבה עושים לי, אבל אני מקווה לרדת אני רוצה להרגיש טוב יותר וגם לימצוא עבודה באגד אמרו לי לרדת במישקל ולהתחיל לעבוד אצלהם אז זה נותן לי יותר מותיבציה לעשות את הניתוח וגם מאו לי שיש לי דום נשימה ליפניי כמה שנים עכשיו זה יותר טוב בהרבה אבל אני רוצה לרדת במישקל כדיי להרגיש טוב וגם לעבוד וכמובן להכיר מישהיא. שוב תודה על התמיכה
בתודה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ערן
צנובר31/07/2010אני היום בדיוק חודשיים אחרי הניתוח (שרוול). הייתי מאושפז באסותא פחות מ-48 שעות (שני לילות) וחזרתי הביתה. לא היו לי כמעט כאבים בכלל. נראיתי כאילו מישהו ניסה לדקור אותי בבטן (5 חתכים קטנים, ללא פתיחת בטן).
ירדתי בינתיים 24 ק"ג וכמובן שקצב הירידה התמדן מאד ואני יורד כעת משהו כמו 1 ק"ג בשבוע. שזה ירידה טובה, כי אם אתמיד בזה עוד שנה זה 50 ק"ג נוספים.
לי היה כאב רק כשהתעוררתי מהניתוח בחדר ההתאוששות, נתנו לי זריקה והכאבים חלפו מיד ולא חזרו יותר.
מה שכן היו לי אלו צרבות (ועדיין יש לעיתים) והיו בתחילה גם בחילות, שחלפו כמעט לגמרי.
הדבר היחיד שאני מצטער עליו (כפי שכבר כתבתי כאן קודם) זה שלא עשיתי את הניתוח מוקדם יותר וחיכיתי כל-כך הרבה שנים.
אני מרגיש הרבה יותר טוב והרבה יותר בריא מאשר אי פעם, או לפחות מאשר ב-25 השנים האחרונות.
מאד מומלץ.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צנובר
שולה זק31/07/2010שמחה לשמוע שאתה ממשיך לרדת ויש הקלה עם הצרבות. בתקווה שיעלמו לגמרי.
נחזיר אצבעות לעופר שעובר ניתוח ביום שני
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
עופר31/07/2010תודה שולה...
צנובר אתה שועל אתה! כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
צנובר01/08/2010חושב עליך, ויודע שעכשיו אתה בהתרגשות שיא. יהיה בסדר, כלומר הרבה יותר מבסדר. מחזיק לך אצבעות, ומחכה לשמוע מה שלומך כשתחזור הביתה ותתאושש.
ב ה צ ל ח ה
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה, תודה רבה
צנובר01/08/2010אין כמוך. אני כבר 4 לילות ישן (סוף סוף) במיטה שלי ולא על הספה בסלון. עדיין יש לילות שמתעורר עם צרבת, אבל כבר לא כל לילה. משתדל לא לאכול בשעתיים שלפני השינה.
תודה על הכל,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע לאט אבל בטוח
שולה זק01/08/2010מבטיחה לך שהכל יסתדר
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני אחרייי:)כרמלה30/07/2010
עברתי ביום שני את הניתוח ושוחררתי ביום רביעי בערב הבייתה הכול בסדר גמור קצת חלשה אבל התחלתי היום כבר לאכול מרק ודברי חלב.
הכול סבבה אגב,גם אלינור עברה איתי את הניתוח ושתינו בסדר גמור
תודה על הכול
סוף שבוע מקסים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה השבה
שולה זק30/07/2010בשעה טובה.
מצטערת שלא היה לי הזמן לקפוץ לבקר אתכן.
שמחה שאת ואלינור חשות בטוב.
חשוב מאוד לנהוג עכשיו על י הנחיות הדיאטנית והמנתח, זה יעזור להשגת המטרה וההצלחה.
נחכה לדיווח הראשון על השינוי במחוגי המשקל.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכים לעדכונים כרמלה!
עופר31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ובהצלחה
צנובר01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח מי מאמין שאנחנו אחרי !? חחח
אלינור אדר02/08/2010איזה כיף זה...:)
את מרגישה שירדת משהו כבר?!
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעולת מעיםיוסי30/07/2010
אני אחרי ניתוח שרוול כשלושה שבועות אני סובל מעצירות נוראה מה עושים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסי
שולה זק30/07/2010חבל שחיכית כל כך הרבה זמן. צריך להקפיד על פעילות מעיים סדירה.
האם אתהה במעקב של דיאטנית?
מומלץ לשתות הרבה, לאכול מעדני בערב. לשתות מיץ משזזיפים.
תיגש לרופא המטפל ובקש תכשיר לפעילות מעיים. כמו כן בפארמים למיניהם יש תכשירים טביים שעוזרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה היקרה
יוסי30/07/2010בוודאי שאני במעקב אצל דיאטנית והיא כבר הציעה לי לשתות מיץ שזיפים או שמן פרפין וזה בכל זאת לא עוזר סליחה אבל אני בעצירות נוראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק30/07/2010כרגע צריך לשחרר את ה "פקק" הייתי מציעה שתיגש לבית מרקחת ותקנה נירות גליצרין וחוקנים קטנים בשם מיקרולט. נמכרים ללא מרשם רופא. ראשית תשחרר על מנת שלא תזיק לעצמך (טחורים) ולאחר מכן כדאי לבדוק ולהתייעץ מה מומלץ לקחת על מנת לא להגיע למצב כזה. אני אישית משתמשת , בעת הצורך, בתכשיר בשם אגיולקס. האם סבלת מעצירויות גם לפני הניתוח?
אני מאמינה שהנושא יפתר ברגע שתחזור לכלכלה רגילה , אך ברור שאין להזניח הנושא עכשיו.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחברי הפורום שלום אני חדשה בפורוםאורנה LVIAA30/07/2010
ואשמח לקבל המלצות של מנתח באסותא ת"א אני עומדת לפני החלטה לבצע ניתוח שרוול עדיין מתלבטת אשמח לשמוע את דעתכם כאנשים שעברו את הניתוח איך ההרגש וכו".
אםשר לפנות אליי במייל שהוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מנתח
שולה זק30/07/2010שלום אורנה
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחומם. הכירורגים במרכזים הפרטיים עובדים גם בבתי חולים ציבוריים.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. נתון חשוב מאוד מהפן של קבלת התחייבות.
כידוע לך, הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים ומנותחים בבתי חולים ציבוריים. לגבי בתי חולים פרטיים העלויות משתנות מקופה לקופה, מסוג ביטוח זה או אחר, או לפי מנתח..
כך שרצוי לקבל את המידע מהקופה אליה את שייכת , לאן את מקבלת התחייבות ומה העלויות כששאת פונה למרכז פרטי.
כל זאת נכון, בהנחה שאת עומדת בקריטריונם מבחינת ה- BMI.
מקווה שהתכנית ברדיו תרמה ולו במעט להבנת הנושא וחשיבותו.
תוכלי לפנות אלי בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ירידה במשקל לפני הניתוח...כמעט משורוולת30/07/2010
האם ירידה במשקל לפני הניתוח וירידה מBMI 35 (עם מחלות נלוות) -
תביא לביטול הניתוח?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אושר לך הניתוח, לא יבטלו לך אותו
עידית30/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יבטלו
שולה זק30/07/2010מומלץ לפנני ניתוח לעשות דיאטה דלת פחממות ויש אנשים שמרזים יפה מזה.
אם הצלחת לרדת כל הכבוד ושיהיה לך בהצלחה בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה אבל פוחדתאורנה LVIAA29/07/2010
שלום לחברי הפורום , שמי אורנה ואני חדשה בפורום ושוקלת לעבור ניתו ח שרוול מאד רוצה אבל החששות והפחדים גוברים
על הרצון אני אשמח לדבר עם מנותחים שיכולים לכוון אותי ולתת לי א הפוש ...................
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורנה
שולה זק29/07/2010לחשוש, לפחד, להסס זה טבעי ואנושי.
את קוראת כאן בפורום את מה שהאנשים המאושרים כותבים...קיבלו חיים חדשים.
אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, אני מציעה לקבוע תור לרופא מנתח (שמנתח את שלושת סוגי הניתוח), לקבל ממנו הסבר מקיף על הפן הניתוחי והפרוצדורה הנדרשת ולאחר מכן לדבר עם מנותחים. את יכולה להתקשר בכל עת ואשמח לעזור.
כמו כן, מחר בין השעות 9:00 עד 10:00 את יכולה להאזין לרדיו חיפה, תכנית הבריאות תעסוק בנושא ההשמנה החולנית וניתוחי קיצור קיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה
ריקי30/07/2010אורנה אשמח לעזור 0543934147.צלצלי מתי שתרצי גם שישי או שבת בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לקרו אטדגייעל ל.29/07/2010
שלום לך קרן,
לפני מס, ימים התיחסת למה שכתבתי בפורום וגם כתבת שאוכל לפנות אליך שוב.
מאד מעוניינת לשוחח אתך טלפונית . אני בשלב החששות וההתלבטות לפני הניתוח ומבקשת לדבר
עם משרוולת ותיקה ואני מבינה שאת כזו.
בבקשה רשמי לי את מספרך ומתי נוח שאתקשר.,אני מוסרת לך את המייל.
תודה.
yael_levit10walla.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
ליאור29/07/2010אני רואה שאת משוטטת פה כבר הרבה זמן בלבטים וחששות .
אני מנותח שרוול כבר 10 חודשים , הורדתי כ50 ק"ג .
אם יש לך חששות \ לבטים ותרצי לדבר - אשמח לעזור .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה חולנית - שידור ברדיו חיפהשולה זק29/07/2010
שלום לכולם,
ביום שישי 30.7.2010 מהשעה 9:00 ועד השעה 10:00 תשודר בשידור חי , במדור הבריאות ברדיו חיפה תדר 107.5 תכנית בנושא השמנה חולנית וניתוחי קיצור קיבה.
הנכם מוזמנים להאזין לתכנית ואף לקחת חלק פעיל - באם יש לכם שאלות אישיות אן כלליות בתחום ההשמנה החולנית וניתוחי קיצור קיבה.
להשתמע
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד שולה
ליאור30/07/2010הייתה תוכנית מצויינת - בטוח שעזרת להרבה
שבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושיםדינה.ח29/07/2010
השבוע הרביעי לניתוח עומד להיגמר
רזיתי בו רק 100 גר ( שבוע זה )
אני מאוכזבת
אך גם לא רוצה ליכנס למעגל תסכול
מה לעשות הפה נפתח שוב , מרגישא שמא אולי השרוול בוגד בי
כי האמת מרגישה רעב לפעמים
עוד דבר אני נוסעת לחו"ל תחילת השבוע הבא עם המשפחה האם זה מסוכן עבור המשקל שלי
אני חוששת מלהעלות אפילו גרם במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינה תזכירי את הנתונים שלך?
שולה זק29/07/2010מתי בדיוק עברת ניתוח? איזה סוג ניתוח? כמה ירדת? מה היה המשקל ההתחלתי שלך?
מצטערת שלא זוכרת את כל הפרטים.
בכל מקרה - חשוב ביותר שתפני לדיאטנית לקבלת תפריט שילווה אותך גם בנסיעה לחו"ל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה הנתונים שלי
דינה.ח29/07/2010הניתוח היה ב 5/7
ירדתי עד לשבוע השלישי 12 קג
בשבוע הרביעי (הזה ) הורדתי 100 גרם
משקל התחךתי היה112* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה מאוד יפה. כל הכבוד
שולה זק29/07/2010חנה כל הכבוד עליך לשמוח ירדת 12 קג' יפה מאוד. בהצלחה בהמשך.
אמנם לא ציינת איזה ניתוח עברת אבל בהחלט ירדת יפה מאד
וכפי שאת קראת בפורום יש עצירות בירידה. מחוגי המשקל עוצרים אבל הגוף משנה נפחים.
כפי שהצעתי - גשי לדיאטנית והצמדי לתפריט שהיא תיתן לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דינה
ליאור29/07/2010אם תסתחכלי בתגובות שלי מהשבוע לטל ולSW תראי שרשמתי שהסטטיסטיקה מדברת על ירידה של עד 10% ממשקל הגוף בחודש הראשון לאחר הניתוח . בנוסף כתבתי שיכול מאוד להיות שרוב ( או כל ) הירידה תהיה בשבועיים הראשונים ואח"כ בשבועיים הבאים לא תהיה ירידה ( זה גם קרה לי ) .
לפי ההודעה שלך את עומדת בחלק הגבוה שלל הסטטיסטיקה - הורדת 10% ממשקל גוף בחודש - זה המון!!!!
אין מה למהר - כמו שאמרתי גם אם תגיעי למשקל היעד שלך אחרי שנה וחצי ולא אחרי שנה - לא קרה כלום , העיקר לעשות את זה נכון , בכיף ולשמור על זה !!!!!
בנתיים תעשי חיים בחופשה בחו"ל , תזכרי שהשרוול ישמור עלייך מפני אכילה גדולה ושל כמויות , אבל לא "יגן" עלייך מפני מילקשייק גלידות שוקולד וכו.
תקציבי לעצמך מראש מה את מרשה לעצמך בכל יום בטיול ותקפידי לעמוד ביעד הזה .
תהני ותחזרי לספר
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דינהלה.
ריקי30/07/2010שלום לך דינה .אני 3 חודשים מהניתוח ואני תקועה במשקל כבר המון זמן ובאמת שמתי לב שהתאבון אצלי התגבר . הורדתי עד עכשיו כמעט 30 קילו ואני מאושרת מהחיים . גם אנחנו נסענו לטיולים .ואני אגיד לך מה עשיתי ניכנסתי לחדר אוכל והחלתי לראות את האנשים ממלאים צלחות וניזכרתי בעצמי לפני הניתוח כי ככה הייתי מתנהגת .לקחתי צלחת קטנה ופרוסה 1 לחם ותאמיני זה מספיק .הראש שלי אמר לי תמלאי את הצלחת כי היא קטנה .שמתי גבינות וירקות ואפילו חמאה.התחלתי לאכול לאט לאט והרגשתי שזהו התפוצצתי הסתכלתי לצלחת וראיתי שהיא עוד מלאה וצחקתי .החברים אמרו לי מה זהוו אמרתי כן אני מפוצצת הם גם הסתכלו עליי וצחקו. איפה כל הצלחות שהייתי מפוצצת באוכל. תאמיני לי שזה לא שייך אם את נוסעת לטיול הכל בראש שלנו ואנחנו מחליטים אם זה מספיק.ודינה תחשבי על זה שאת רוצה להיות חתיכה ויפה ואני בטוחה שאת חתיכה אז חבל תשמרי על זה ותמיד לחשוב על הבגדים הצמודים שאת רוצה להישאר בתוכם. ולא לדאוג לגביי המשקל המשקל ירד בסוף לא להילחץ מכלום. להרים את הראש למעלה ולהגיד אני ארד במשקל.בהצלחה ושבת שלום.ואם תירצי לדבר בכיף תצלצלי אלי 0543934147..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוזי29/07/2010
כמה זמן השרוואול מחזיק שנישאר רזים בריאים ויפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מעניינת
שולה זק29/07/2010שלום רוזי,
אנחנו עוברים ניתוח בתקווה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. הניתוח, במקרה זה שרוול, הוא כלי/שוטר - שעוזר לנו להשיג את המטרה הכפולה: שינוי הרגלי אכילה וירידה במשקל שנשמרת לטווח ארוך.
היה וקורה לאחר שנים שעולים במשקל ואו יש בעיה עם הניתוח תמיד אפשר לעבור לניתוח מעקף.
אני מקווה שלא זה המצב ואת תמשיכי להיות רזה ועוד יותר יפה שנים רבות מעכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה המתוקה
רוזי29/07/2010מקווה בשביל עצמי לשנים הבאות בריאות ואושר וולרזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שתחזיקי את מעמד
ליבי30/07/2010השרוול קובע את הכמות, ואנחנו את האיכות.
כדי שהשרוול יהיה אפקטיבי, את צריכה להתאמץ ולאחר מכן לשמר את ההישגים.
ככל שתקפידי, השרוול יהיה שם בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטתי שזהו אני רוצה ניתוחעוז28/07/2010
איך לקבוע אלייך תור. אני חבר קופ"ח כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עוז
שולה זק28/07/2010האם אתה עומד בקריטריונים לניתוח? מה ה- BMI שלך?
היכן אתה גר?
הניתוחים נצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבצי חולים ציבוריים, למי שעומד בקריטריונים. עח כן אני ממליצה לברר בקופה שלך לאן אתה יכול לקבל התחייבות (טופס 17) ולפי זה לקבוע תור ליעוץ עם כירורג. במרכזים רפואיים פרטיים יש השתתפות עצמית וגובה הסכום משתנה ממרכז למרכז ומקופה לקופה.
אשמח לעזור בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה
עוז28/07/2010אני גר בנתניה 52 bmi . לבטח אקבל התחייבות בקופ"ח בשל משקלי הרב, אך לאן אפנה משם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק28/07/2010תברר לאן אתה מקבל הפניה כי יש בעיה עם כללית. ואנחנו נעזור ונכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)