מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה ייעוץ בבקשהל22/05/2010
שלום שולה
אני בת 20 אחרי 2 לידות. מבנה הגוף שלי הוא אגן רחב ולכן רוב השומנים אצלי הם באגן, אני שוקלת 73 וזה נורא מפריע לי, ויש לי בעיות ברכיים מזה. חשבתי לעשות ניתוח לקיצור קיבה אבל הבנתי שיש כמה סוגים, רציתי לקבל ייעוץ לגביי איזה ניתוח כדאי לי לעשות ומהם הסכנות של הניתוח.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק23/05/2010שלום לך,
על מנת לעבור ניתוח קיצור קיבה צריך לעמוד בכמה קריטריונים וחד מהם זה BMI (מסת גוף) הנמדד על פי גובה ומשקל.
רשמת את המשקל אך לא הגובה. לאחר שנדע מה ה BMI נמשך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
ל23/05/2010בוקר טוב שולה
הגובה שלי הוא 163 ס"מ והמשקל כפי שכבר אמרתי 73
תודה רבה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ל
ליאור23/05/2010אין לך שום סיכוי לניתוח .
לפי הנתונים שציינת את ב BMI 27.47
כי לעבור ניתוח צריך מינימום 35 עם מחלות נלווות.
לדעתי , במשקל שלך את צריכה מסגרת ותמיכה להורדת משקל ושמירה ולשלב עם ספורט לעיצוב הגוף .
כל אדם לפני ניתוח ( שעומד בקריטריטנים ) שואף ומייחל להגיע למשקל שלך .
כדי לסבר את האוזן , ובשאיפה לעודד אותך : אני , 8 חודשים אחרי ניתוח , לאחר שהורדתי 45 ק"ג , עומד על BMI 32 . כך שתביני כמה את רחוקה מניתוח.
מאחל לך בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ל23/05/2010תודה רבה על התשובה ליאור אבל יש לי עוד שאלה, אם אני ירצה לקחת את הניתוח באופן פרטי אני עדיין לא יכולה בגלל הBMI ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ל
ליאור24/05/2010אני יכול לאמר לך כמעט בודאות - בנתונים שלך אף רופא לא יסכים לנתח אותך.
הBMI שלך מאוד נמוך - אפילו לא מוגדר כהשמנה , אלא עודף משקל.
את רחוקה עשרות קילוגרמים מלהיות מועמדת בכלל - תאמיני לי שזה צריך להיות לשימחתך!!!
אני בטוח שבליווי ותמיכה נכונה תצליחי להגיע ליד שלך.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ליאור
ל24/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהאתי ק.22/05/2010
היי לכולם אני יעבור ניתוח מעקף קיבה ב-31-5 ואני מפחדת אני אומנם שלמה עם עצמי על ההחלטה שלי האם מישהו עבר את הניתוח. ואיך ההחלמה אחרי הניתוח .וכיצד מרגישים אחרי.
אומנם זה אינדבדואלי לכול אחד אבל זה מענין אותי לדעת לקראת מה אני הולכת.
אני עושה בבית חולים רמבם אצל ד"ר מחאזנה.
אשמח לקבל תשובה
אתי ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק22/05/2010אם תרצי לשוחח עם אנשים שעברו מעקף את יכולה להתקשר אלי ואת לך טלפון לשוחח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
כרמלה30/05/2010בהצלחה אשמח לאחר שתעברי שתספרי לי איך היה כי גם אני מעונינת לעבור תהליך דומה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני משרוולתיעל22/05/2010
היי לכולם!
אתמול עברתי ניתוח שרוול באסותא בחיפה, אצל ד"ר מחג'נה המדהים.
אני כבר על הרגליים, כאבים קלים, בלי זונדה ובלי קטטר.
עכשיו מתחילים החיים האמתיים :)
תודה רבה לכולם במיוחד לך שולה על התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה יעל
שולה זק22/05/2010שמחה שהכל עבר "לפי בספר"
אנחנו כאן מחכים לעדכונים.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד יעל
עדי22/05/2010יעל-
הרבה הצלחה בהמשך דרכך, כיף לשמוע את האופטימיות בכתיבה.
כיף שיש את הפורום שאפשר להתכתב עם אנשים במצבך...
אני שבועיים וחצי אחרי, מאושרת על הצעד.
ב-ה-צ-ל-ח-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכהעדי21/05/2010
ערב טוב
אני שבועיים ויומיים אחרי ניתוח שרוול,
האם יש התנגדות ללכת לבריכה?
(חושבת אולי זיהום לחתכים???!)
כדרך אגב רזיתי 8 ק"ג עד היום, אך נראה לי שקצת נעצרתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות מתונה
שולה זק21/05/2010אני חושבת שאת יכולה להתחיל הליכות קלות. בריכה לדעתי עוד מוקדם. חכי לפחות חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
עדי21/05/2010הכוונה להכנס לבריכה, לא בעבור פעילות גופנית,
ללכת עם המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק21/05/2010אני הייתי מחכה עוד קצת להתפרים יגלידו לגמרי למנוע זיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על היעוץ.
עדי21/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה - שאלותבדוי21/05/2010
אמא שלי עוברת ניתוח עוד פחות מחודש יש לי כמה שאלות...
1. מה המגבלות אחרי הניתוח ?
2. מה שותים/אוכלים ? (יש לה גם סוכרת)
3. כמה זמן נשארים בבית חולים אחרי הניתוח ?
4. כמה זמן החלמה בבית ?
5. מה הסיכונים בניתוח ?
תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שולה זק21/05/2010מה הגיל של אמא שלך ואיזה סוג ניתוח היא עוברת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
בדוי21/05/2010היא אמרה לי קיצור קיבה והיא בת 53
חולה סוכרת, לחץ דם גבוה, השמנה
עישנה עשרות שנים אך הפסיקה בגיל 45 בערך בגלל התקף שעברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
שולה זק21/05/2010ניתוחקיצור הקיבה יהווה פתרון בריאותי לאמא שלך. חלק מהמחלות הנילוות יעלמו או יחול שיפור. האישפוז הוא בין 3 עד 6 ימים. בימים הראשונים לאחר הניתוח ניזונים מכלכלה נוזלית רק שתיה ולאחר מכן עוברים בהדרגה לכלכלה רכה ותןך חודש ימים עד 6 שבועות אוכלים רגיל. "רגיל" הכוונה כמויות מאוד קטנות וכל 3 שעות בערך. אני מציעה להיות במעקב דיאטנית מיד לאחר הניתוח גם בגלל הסוכרת.
ההחלמה היא אינדיבידואלית, אך מאחר וזה ניתוח להפריסקופי ההחלמה יותר קלה. לגבי הסיכונים, כדאי לקבל הסבר מהרופא. אני עברתי את הניתוח בגיל 51 לאחר התקף לב, סוכרת וכל המחלות הנילוות שהשמנה גורמת. היום אני כבר 9 שנים אחר הניתוח. 70 קילו פחות וקיבלתי את החיים במתנה.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!
בדוי22/05/2010תודה לך שולה באמתת !! ומאיפה אני מביא מספר טלפון של דיאטנית אם אפשר דוברת שפה רוסית באזור הקריות/חיפה או איך זה הולך פגישות/שיחות. כמה זה עולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ל ד''ר אחמד מחג'נהילנה19/05/2010
שלום ד''ר אחמד מחג'נה !
עשיתי אצלך ניתוח קיצור קיבה (טבעת) לפני שנתיים ורק פעם אחד הייתי בניפוח טבעת.
ירדתי במשקל....אבל לפני חצי שנה המשקל חזר...עכשיו אני עוד הפעם רוצה לעשות ניפוח טבעת.ולרדת במשקל...התקשרתי לבית חולים רמב"ם ואמרו לי שאתה לא מקבל יותר שם. איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
תודה. ילנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זימון תורים
פרופ` אחמד מחג`נה20/05/2010אם את מכבי אני מקבל בימי רביעי באסותא לב המפרץ - חיפה מספר 04-8810663/4
ברמב"ם לזימון תורים מספר 1700505150 לכירורגיה א ד"ר מחאגנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתישרית18/05/2010
היום חזרתי לאחר הניתוח . בבית חולים הרגשתי ממש טוב אבל עכשיו כשאני בבית מרגישה כל כאב קטן. קשה ללכת כואב לי החור של הנקז.
בכללי הניתוח עבר בהצלחה, לא היו בחילות, לא זונדה, לא קטטר, בחדר התאוששות רציתי להקיא הביאו לי קערה קטנה אבל לא יוצא כלום אלו היו רק גזים.
היום כשהוציאו את הנקז זה היה לי הדבר הכואב ביותר, לא הניתוח ולא הכאבים לא הרגשתי כלום רק הנקז שהפריע כל הזמן.
ועוד דבר מפחדת לאכול ולשתות יותר מדי אז ממש נמנעת.- מה עושים?
ועוד דבר, עש לי תחבושות קטנות על החורים, האם להוריד אותם או להשאיר, בבית החולים אמרו לי להוריד אות במקלחת אבל חוששת נורא
ועוד שאלה אחרונה: האם החורים צריכים לכאוב כל כך, בעיקר כואב בצד שמאל איפה שהנקז היה ולא בצד ימין
מה עושים?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה כמוך
יפית18/05/2010היי שרית
גם אני עברתי היום את הניתוח ומצחיק הרגשתי בדיו קכמוך בבי"ח ביקשתי קערה להקיא ודרך חזרה הביתה עצרו לי את הרכב 3 פעמים ..
אך הנה בבית וכעת הרגשתי עלייה מוזרה של רצון להקיא ויצאו נוזלים קצת ..
וזה מוזר כי כביכול אנחנו בצום מאתמול..
אפילו מים אני לא יכולה לשתות ..
יש לי שאלה אליך..
במקרה אתיודעת האם מותר ללעוס מסטיק בימים הראשונים או למצוץ סוכרייה ???????
אני מרגישה כזה יושב בפה
ושמחתי להכירררררררררררררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביום הניתוח כבר חוזרים הביתה?
libby18/05/2010איזה ניתוח זה? טבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי שלא עושים טבעות יותר
אהרון19/05/2010לפחות ככה הבנתי מהרופא שטיפל בי בבית חולים
הוא אמר שזה פסה -ומצריך כל הזמן התערבות,ולא יעיל לטווח ארוך ויכול לגרום לסיבוכים כי זה זז
מוזר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון
שולה זק19/05/2010הטבעת כבודה במקומה מונח.,נמצאת בשמוש. יש אנשים שזה הניתוח שמתאים להם ויש שרוצם רק טבעת.
מי שעובר ניתוח טבעת צריך כח רצון ושיתוף פעולה מלא לתהליך, כי את הטבעת ניתן לרמות בקלות..
יש אננשים שמצליחים יפה מאוד עם טבעת, ברגע שמשנים הרגלי אכילה ואורח חיים, יורדים יפה ושומרים על ההישגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לכל שרי הטבעות
אהרון19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - וגדולה לכל המנותחים
שולה זק19/05/2010להזכירך אהרון ידידי....שר הטבעות....היה והינו הצלחה גדולה...סובב עולם.
אנו כאן מאחלים הצלחה לכל מי שבוחר לשנות את אורח חייו בדרך הניתוחית טבעת - מעקף - שרוול.
מאחר ואתה די חדש כאן בפורום (אם איני טועה) אני לא מנוחת שרוול, לא מעקף ואף לא טבעת מתכווננת.
אני מנותחת SRVG כמעט 9 שנים. והנה אני שומרת על הישגי (70 קילו פחות). שיניתי אורח חיים, וקיבלתי את חיי במתנה.
אז אנחנו נמשיך לעזור להעלות את המודעות שהשמנה זו מחלה ושיש דרכים שניתן להתמודד במחלה עם הצלחות גדולות ונתמוך בכל אחד ואחת שבוחר להשתייך לקהיליית "מנותחי קיצורי קיבה".
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבים לומר -הניתוח עובד ברמה גבוההאהרון18/05/2010
הייתי היום אצל האחות להוציא את הסיכות
ומדהים אני פחות 4 קילו מיום שישי האחרון שנשקלתי בבית חולים ....מדהים מדהים מדהים.
אבל המוח אומר -אכלתי אולי 100 קלריות ב4 (כולל הצנטרום :-) ) ימים אז הגיונישאני ארד.
פעם אחרונה שאכלתי 100 קלוריות נראה לי הייתי בן יומיים...או משהו כזה. :-) :-)
חג שמח לכולם
ותשמרו על עצמכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מקסים
שולה זק18/05/2010צוחקת מההומור שלך.
שיהיה לך אחלה של חג
תטעם 5 קלוגיות מכל גבינה חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מחג'נה..ADI18/05/2010
אני חודש וחצי לאחר הניתוח, קיבלתי מהאורטופד כדור הנקרא ARCOXIA ורציתי לשאול אם יש מניעה לקחת אותו מבחינת הקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
שולה זק18/05/2010אני לא יודעת מתי דר' מחג'נה יראה את שאלתך . האם אמרת לאורטופד שאת מנותחת קיבה? אם שעתפת אותו הוא מודע מוגבלויות ואני מניחה שאם נתן לך את הכדור הנ"ל את יכולה לקחת אותו.
אני מציע לצלצל לדר' מחג'נה ולשאול אותו למען השקט הנפשי שלך.
050-2063521 זה הנייד שלו.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהARCOXIA
פרופ` אחמד מחג`נה18/05/2010שלום ADI
מה שלומך?
התרופה הזו אמורה להיות מן התרופות הבנגניות לטיפול בבעיות מפרקים בשימוש לטווח הקצר. אם זו התרופה שהאורטופד המליץ למרות הידיעה על הניתוח אני ממליץ שתקחי LOSEC 20mg פעמיים ביום ולהיות ערני להופעת כאב או אי נוחות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי סבלנות לחכותעופר18/05/2010
הפסקתי לחיות!
אני מוזמנת לוועדה ביוני ובונה על ניתוח בתחילת יולי. ועד אז אני לא חייה. ממעטת לצאת מהבית, נמנעת מכל אירוע. מתכננת את כל החים אחרי הניתוח, אז אסתפר, אז אסע לחול, אז אפגוש חברים, אחזור לכושר גופני..אז ואז ואז.... כאילו אין לי חיים בגוף הנוכחי. אני מרגישה שהוא כבר לא שלי, אני אורחת פה בעל כורחי.
מפחדת שמשהו ישתבש והכל יתנפץ לי בפרצוף. ...
האם גם אתם חוויתם תחושה כזו?
שונה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק18/05/2010את מובילה לכיוון שלילי ולא זו הכוונה.
את מכניסה עצמך ללחצים מיותרים ולמעין "התנזרות" מעצמך ומהחיים - וזה לא בסדר.את עומדת בפני שינוי משמעותי בחייך, להשיג משהו שעד כה ניסית, נלחמת ולא הצלחת. אז צעדי לקראת שינוי זה בגו זקוף בחדוות חיים...בקיצור תהיי את. תחיי חיים נורמליים ותתרגשתי יחד איתנו ועם סביבתך לקראת השינוי שעומד להגיע . לא אהבתי את תאורך כאן, כיצד את מעבירה את הזמן ושזה יתמשך כך עד הניתוח.
אם את מרגישה שקשה לך ההתמדדות הנפשית, שהלחץ רב, פני לעזרה את צריכה לקבל את עצמך הרי קיבלת החלטה אמיצה לשנות את עצמך בזה שאת הולכת לניתוח ובזה תשני את כל אורח החיים ותצטרכי להתמודד עם הנישוי שיהיה גם פיזי וגם נפשי.
תוכלי להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעודד
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תהל
ריקי18/05/2010הי תהל .הגוף שלנו מאד חלש ויקח לו זמן להתרגל .אז לפעמים אנחנו מרגישים בסדר ולפעמים מרגישים חלשים.אני חושבת שאת לא אוכלת מספיק וגם אני ככה וזה לא טוב.אני מאמינה שעוד חודשים את תדברי אחרת. את תהיי יותר חזקה והמצב רוח שלך יתגבר.אבל לפי דעתי את צריכה להיתיעץ אם רופא המשפחה .ולעשות שוב בדיקות.המון בריאות ממני אלייך.וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשונה לי
ריקי18/05/2010הפסקת לחיות ואורחת בעולם הזה לאאאאאאאאאאאא אל תגידי דבר כזה. מה קרה מלחמה מאמיי. את הולכת לעבור ניתוח ולשנות את החיים שלך לטובה לא לרעה. וההפך צאי תבלי ותהני. גם אני חשבתי כמוך בהתחלה וממש צעקו עליי. מתוקה שלי אני חודש ושבועיים לאחר הניתוח 13 וחצי קילו פחות ופני שבוע צילצלו אלי מהבית חולים וסיפרו לי שמצאו לי את החיידק הליקובקטר .תארי לך מה זה לבלוע כל יום 15 כדורים חזקים במיוחד וגם אנטיביוטיקה .אז מה את חושבת שאני התרגשתי ממש לאא לקחתי הכל בכיף ובאהבה. העיקר ההרגשה הטובה .העיקר שאני מתחילה לפרוח וכיף לי.לא הולך להיות לך רע .הולך להיות לך רק טוב מעכשיו..תאמיני לי לכולנו יש צרות בחיים.אז מה נרחם על עצמנו ונגיד איזה מסכנים אנחנו לאאאאאאאאא.אל תרחמי על עצמך את לא מסכנה. יהיה בסדר תחשבי חיובי ולא שלילי.ותגידי איזה כיף לי החיים שלי הולכים להשתנות ור לטובה..אז מעכשיו תקחי את עצמך בידים תלכי לאן שאת רוצה ותהיי אם ראש מורם. אל תעשי את הטעות שלי. תגידי לעצמך אני יפה ואני ניראת טוב ושיתפוצצו כולם.אני הולכת לדרך חדשה ויפה .ואחר כך כולם יעמדו דום. אני מקווה לשמוע מעכשיו דברים טובים. שיהיה לך חג שמח .אוהבים אותך.ואם תרצי לדבר בכיף תצלצלי גם בחג ובכל שעה0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
חיה - אשדוד21/05/2010עצם זה שהגעת לתובנה של הניתוח, זה עצמו צעד גדול. בשנה שעברה בזמן הזה, הייתי במצבך. ביולי שעבר נותחתי אצל ד"ר מחג'נה המדהים. וכל הפנטזיות שכתבת התגשמו. אני בטוחה שגם את, בזמן הזה בשנה הבאה, תהיי במצב דומה. יש לנו מזל גדול שכיום יש ניתוח שרוול. התאזרי עוד קצל בסבלנות, גם תורך יגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת מידע
סיגל22/05/2010אני 171 שוקלת 86 קילו שנה וחודשיים אחרי לידה ונראית בהריון ..... לא מצליחה לעשות דיאטה בעברי כסטודנטית שקלתי 57 קילו מידה 36 והיום המצב אינו מאפשר ירידה אינני מצליחה לרזות ומתלבטת לגבי שאיבת שומן בניתוח או לייזר או המסה או טבעת או קיצור קיבה /שרוול האם מישהו יכול לומר לי מהההבדל בניהם ומה נראה לו הטוב ביותר עבורי . אני בריאה פיזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצאת בקריטריונים
שולה זק22/05/2010שלום סיגל
לפי הנתונים ה- BMI שלך הוא 29.4 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
עומדות בפנייך האופציות של פניה לדיאטנית לקבלת תפריט, שילוב פעילות גופנית והצטרפות לקבוצת תמיכה.
אם תקחי את הנושא ברצינות אני בטוחה שתגיעי להישגים.
אני חושבת שמוקדם בשבילך לחשוב על שאיבת שומן, דבר שלעצמו מצריך דיאטה ושינוי הרגלי אכילה.
אני חושבת שהדרך הנכונה עבורך, להחליט שאת צריכה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ובהתאם למצוא לך את הדיאטנית המתאימה וכפי שאמרתי בשילוב ספורט ותמיכה קבוצתית את תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן איפרגן
סיגל22/05/2010אמא אני אוהבת אותך ואני אומרת שאת. אית רזה ונשארת רזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לוקחים לניתוחיעל17/05/2010
היי לכולם !
כמו שהבנתם אני אמורה לעבור את הניתוח ביום שישי 21/5/10 כול סוף
אחרי זמן ארוך המייגע .
רציתי לדעת חשוב לקחת לניתוח ? איזה דברים אני צריכה לדעת לקראת הניתוח ?
ומי מכיר דיאטנית קלינית באזור חדרה והסביבה
שולה המקסימה תודה על השיחה ועזרה שהייתה לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסוף הכל מסתדר
שולה זק17/05/2010שמחה בשבילך.
את צריכה להגיע בצום לאסותא. תקחי איתך תיק קטן עם ציוד אישי. לבנים להחלפה, כלי רחצה והרבה מצב רוח טוב.
לגבי דיאטנית רצוי שתתיעצי באסותא. עד כמה שידוע לי יש להם דיאטנית שעובדת עם המנותחים.
במקביל תבררי בקופה שלך או בהלל יפה. הליווי של דיאטנית בחודשים הראשונים חשוב מאוד.
בהצלחה ומחכים לשמוע חוויות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
רוזי17/05/2010תיקחי את עצמך אם אנרגיות חיוביות אם שמחה לדרך חדשה המון הצלחה בריאות ותחזרי אלינו בשלום חג שמח מחכים לך מש שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
libby18/05/2010לא ידעתי שאת מאיזור חדרה, איזה ניתוח את עומדת לעבור?
אני יודעת על דיאטנית נחמדה במאוחדת פרדס חנה שאני אמורה להגיע אליה בקרוב.
דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
יעל18/05/2010היי תודה לך על העזרה
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום שישי הקרוב
יש דיאטנית בחדרה בקופת חולים אני ממש לא התחברתי אליה, כי התנהגה לא יפה .
אז אני ממש לא רוצה לחזור אליה .
אפשר לדעת מי הדיאטנית שדיברת אליה בפרדס חנה ?!
וכן אני מחדרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
שולה זק18/05/2010אני מקווה שחברים כאן יוכלו לעזור לך , מאחר ואני לא מכירה באזור חדרה דיאטנית.
אם כפר סבא מתאים לך, יש שם יחידה נהדרת למעקב והכוונ למנותחי קיבה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
libby18/05/2010אם את שייכת למאוחדת חדרה, אז אני חושבת שאני יודעת על איזו דיאטנית דיברת, הייתה אחת שהתייחסה אליי מאוד לא יפה כשהייתי אצלה בטיפול.
לדיאטנית בפרדס חנה קוראים אירנה, הייתה מאוד נחמדה כשבאתי לבקש הפנייה/אישור לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
יעל19/05/2010אני בקופת חולים כללית
אירנה מקבלת דרך קופת חולים כללית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתארזי הרבה אורך רוח וסבלנות
אהרון18/05/2010בתכלס אין מה לקחת
כי בגדים שאת באה את יוצאת
כל הזמן שעוברים לחלוק בית חולים זה האופנה שהשולטת במחלקה.
מברשת שיניים -אחרי שיורידים מהמיטה
מצב רוח טוב וחיוך
כל השאר יסתדר מעצמו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק אהרון
ריקי19/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה18/05/2010הרבה אנרגיות חיוביות, חיוך ורצון טוב
שיהיה לך (לנו) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
יעל18/05/2010כמו שאמרת אנריות חיוביות, וחיוך גדול
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלשה מאד..תהל17/05/2010
היי לכולם...
מקווה שכלכם בטוב.
אני כחודשיים לאחר ההשתרוולות, מרגישה מעולה מבחינה נפשית ופיזית. בימים האחרונים אני מרגישה מסוחררת ומעורפלת די הרבה, בעיקר בשעות הצהריים. אני אוכלת די מסודר (אבל לא כל 3 שעות)ומקפידה לשתות. לפנות לרופא המשפחה או לכירורג?
תודה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי תהל
שולה זק17/05/2010מזמן לא שמענו ממך.
שמחה שבכללח מרגישה טוב.
אם את חשה בשינוי מהותי בהרגשתך תמיד רצוי לפנות לרופא ולשאול בעצתו.
האם את לוקחת תוספי מזון?
הימים האחרונים חמים ועם אובך, גם זה משפיע לעיתים.
בכל מקרה שיהיה חג שמח וטעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל ו
רוזי17/05/2010קחי מולטי ויטמין חשוב מאוד
מתחילים לעכל
מה אוכלים אז מרגישים חלשים
חח שמחה לשמוע ממך חג שמח ירדת יפה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהו הניתוח מגיעיעל17/05/2010
בתאריך 21/5/10 אני מנותחת אצל ד"ר מחג'נה באסותא בחיפה.
אני ממש מתרגשת ............................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ....
יעל17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow יעל, בהצלחה !!
לי17/05/2010אני שמחה שהכל בסוף הסתדר עם הקופה.
אני מתנתחת ב"ה בסוף יוני והזמן לא זז...
מחכה בקוצר רח שתספרי איך עבר הכל
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל17/05/2010הופתעתי לחלוטין לטובה
אני עושה את הניתוח דרך הביטוח הפרטי שלי
אני כבר מתה להיות אחורי זה .
אני אשמח לספר ......
תודה רבה על העזרה והעידוד
חיבוק גדול
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ב21.5
ג'ולי18/05/2010יעל שיהיה לנו בהצלחה גם אני מנותחת ביום שישי אבל באסותא ראשל"צ אצל אבינוח. ספרי לי מה קורה אחר כך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף
יעל18/05/2010ספרי איך היה לך ?
את בטח עושה ניתוח טבעת אם את עושה אצל אבינוח
יקירתי שיהיה בהצלחה
נדבר אחרי הניתוח
חיבוק
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף סוף בבית אחרי שהגשמתי חלום, אבלעינת17/05/2010
אין לי כוח לפתוח את העיניים להסתכל קדימה ולהאחז בתקווה
לא יודעת למה אבל מרגיש לי שנגמר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמר החלום - התחילה המציאות
שולה זק17/05/2010זהו....כבר לא חלום. מציאות נפלאה שהתגשמה.
מיום ליום המציאות תראה לך יפה יותר, רזה יותר במונחים החיוביים, ובריאה יותר.
כרגע את חלשה עדיין מהתהפוכות שעברת נפשית ופיזית. קצת במתח קצת בחוסר בהירות....דפדפי בדפי הפורום ותראי את כל הכותבים המאושרים שמרגישים טוב, חיים את החיים הטובים, יורדים במשקל עם תוצאות יפות ובלי מלחמה קשה.
אנחנו כאן תמיד לחזק לחבק ולרומם מורל.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי הניתוחsivan518017/05/2010
שלום חברים, עברתי את הניתוח ביום שישי באסותא, אני חייב לציין שאת השיחה הראשונה שלי לגבי התהליך עשיתי עם שולה שהייתה סובלנית ואיכפתית, אז תודה שולה. בכל מקרה, אני אחרי הניתוח, היום כבר בבית. נותחתי באסותא ויחסית עבר בסדר, היו יומיים ראשונים קשים ולא פשוטים כלל, זהו בכל זאת ניתוח לכל דבר עם כל המשמעויות שלו, אבל אם אחרי שלושה ימים אני כבר מתפקד כאילו כלום, אז השד לא נורא כל כך, מה גם שחסכו ממני הרבה זונדות ו"עזרים " אחרים ובסך הכל פרופ' רובין עשה לי 4 חתכים ועוד אחד לנקז. אבל עכשיו אני בבית אחרי הכל, מתחיל ללמוד מחדש לאכול ולשתות כמו בן אדם, מקווה שתהליך הירידה יתחיל מהר ויוביל אותי למקומות חדשים. כיף להיות אחרי ולקבל חיזוקים מכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה סימן
שולה זק17/05/2010הנה הזמן חלף עבר....וגם הניתוח כבר מאחוריך.
אתה בתחילת הדרך ללמוד לחיות!! לחיות נכון, לחיות בריא, ולהנות מהחיים.
השמע לגופך ושום דבר לא בלחץ ובמהירות.
תן זמן הסתגלות - לך לניתוח ולניתוח לך.
בטוחני שתוך כמה ימים אתה כבר תתחיל לראות שינוי במחוגי המשקל וזה ישפר את הרגשתך ויהווה תמריץ להמשך.
בהצלחה ואנחנו כמובן כאן ל"חיזוקית" מתמדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיון
ליאור17/05/2010תתחדש על השרוול.
שמח שהכל עבר והכל מאחוריך.
תרגיש טוב ותעדכן.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה לשרוול החדשש.
ריקי17/05/2010אנחנו פה תמידד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)