מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השלכות עתידיות של ניתוח טבעת, מה ההיפעת09/05/2010
שלום רב,
שבוע הבא מיתעתדת לעבור ניתוח קיצור קיבה- טבעת, אני עם BMI- 40 ורקע מישפחתי של סוכרת ובעיות לב.
אני פוחדת מהשלכות הניתוח לטווח הרחוק- מה הם? האם קיימים?
אתמול בדוקו היה סיפור כזה שהגברת סבלה עתידית מתת פעילות של בלוטת התקיס, ואחרים- אשמח לשמוע את דעתך.יפעת
מה ההכנה לפני ואחרי הניתוח?
הה התמיכה שאזדקק לה אחרי הניתוח???חשוב לי להיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלכות לעתיד
שולה זק09/05/2010מפליא אותי שאת שבוע לפני ניתוח ולא קיבלת הסברים והנחיות מהמנתח.ההשלכה המיידית היא שתרדי במשקל ותמנעי מעצמך מחלות הגורמות לנזקים בלתי הפיכים.
אני ממליצה לאחר הניתוח לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט שמתאים לך ולשלב פעילות גופנית. בדרך זו תאמצי אורח חיים בריא ושינוי הרגלי אכילה.
תמיד תוכלי לפנות ונמח לעשור בכל שאלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת שלום
libby09/05/2010גם אני שאלתי את השאלות האלה וגם נמנעתי מלעשות את הניתוח לפני שנים, חוסר הידיעה לגבי ההשלכות של הניתוח על חיי / גופי הטרידו אותי.
אבל בסופו של דבר החלטתי לעשות ניתוח ועשיתי אותו, ומה שיבוא, כנראה נצטרך לחכות ולראות, אבל עד אז, נהיה בריאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך המון חומר לילמוד, מציע לך
שמואל09/05/2010לעין בפורום ללא עצלנות ולנבור בכתוב ,ראי יש גם סירטונים ,
ורק כשתביני ותדעי תבצעי את הניתוח,
אני אחרי הניתוח ביומים וחזרתי לשיגרה מלאה ,כולל הליכה של חצי שעה ,
תמיכה מבני המשפחה חשובה מאווד ,
הניתוח שום כלום חצי שעה ואתה בחוץ , ועוד באותו יום הלכתי לבית הכנסת וקידוש ,קצת כואב אך שולי לחלוטין, אופטלגין קטן וזהו .
לדעתי הכי חשוב זה להפנים את מה שאת הולכת לעשות
וחשוב מאווד לעין בתשובות של שולה לכל הפורום היא פשוט יודעת המון .
בהצלחה רבה
שמואל
שר הטבעות שלי היה ד"ר אבינח הגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהlibby09/05/2010
לא סיימתי עדיין את השבועיים של הנוזלים (לא עבר בקושי שבוע של נוזלים) אבל אני מרגישה מוכנה לנסות דברים אחרים כמו גבינות לבנות רכות.
האם זה אפשרי כבר או שעדיף למשוך את זה עד הסוף?
אני מרגישה את הרעב מתחיל לנקר בי והשתייה כבר לא עוזרת לסתום ולהשקיט את הרעב...
יכול להיות שהכל בראש והכל זה הרגלים ישנים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר כלכלה רכה
שולה זק09/05/2010היי ליבי
את יכולה להתחיל עם גבינות רכות (סקי) עם פירה מעוף היטב. עם ירקות מבושלם מרוסקים לפירה במעט מרק.
רק לא כמויות גדולות ולאכול לאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ריקי09/05/2010תנסי את הגבינה בטעם וניל ממש טעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי לליבי
ריקי09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי...עדי09/05/2010
שלום לכולם!
ביום רביעי עברתי ניתוח שרוול אצל דר' מחגאנה באסותא (אחלה רופא, תמיד מחוייך, אופטימי, משרה המון ביטחון..). יחסית אני חושבת שאני מרגישה טוב, עוד מסתגלת לאט, לאט לחיים החדשים.
מוזר מאוד לאכול כמויות כ"כ קטנות ובינתיים רק נוזלים. בהתחלה היו לי התכווצויות בבטן שפירשתי כרעב וקצת נבהלתי, אך גם עם זה כבר יותר טוב.
אני בבית מיום שישי, מקווה ומחכה לתוצאות, קצת חלשה עם המון אופטימיות ותקוה.
עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב עדי
שולה זק09/05/2010ברוך שובך ובהצלחה בדרכך החדשה.
מיום ליום תרגישי יותר חזקה ותגלי עניין חדש. תתחילי לאכול ולרדת במשקל, דבר שיעלה חיוך של שביעות רצון על פנייך ורצון להמשיך ולהצליח.
נשמח לשמוע על התקדמותך וכמובן לעזור בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדיייי
ריקי09/05/2010טוב שחזרת אלינו ברוכה הבאה.אני שמחה בשבילך עכשיו תתחילי לחיות ולהרגיש טוב ורק טוב. כל יום שעובר את תרדי קצת .לא לשכוח לשתות הרבה למרות שאני לא שותה הרבה וזה קצת מתנקם בי.אבל אני מכריחה את הגוף שלי לשתות.תשמרי על עצמך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לריקי
עדי09/05/2010ריקי, תודה על העידוד והעזרה, אני כ"כ זקוקה לכך בשלב זה.
כמה זמן את אחרי הניתוח, איפה עברת אותו?
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדיי
ריקי09/05/2010אני חודש אחרי ניתוח שרוול .אני גרה בחולון עשיתי את הניתוח בוולפסון אצל ד"ר שכטר וד"ר שימעונוב.בהתחלה היה לי מאד קשה .ואמרתי לעצמי שחבל שעשיתי .אבל היום לאחר חודש 12 קילו פחות אני מדברת אחרת.עדיין קשה מאד.בשבוע האחרון התחלתי לשתות יותר ממה ששתיתי בהתחלה כי אני לא אוהבת לשתות ואני מכריחה את עצמי.אבל הכל שטויות עדי העיקר שאני מתחילה להרגיש טוב אם עצמי ואני מתחילה לצאת מהבית מה שלא עשיתי מזמן כי היתבישתי מהמראה שלי.אם תרצי אשמח לשוחח איתך בפלא.0543934147 הפלא שלי פתוח למי שזקוק לתמיכה בכיףף.ועדי חמודה אני מאחלת לך המון בהצלחה את תראי איך תפרחי כמו שפרח פורח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לעדי
לימור09/05/2010היי עדידוש
אני כ"כ שמחה שאת אחרי , החולשה שאת מרגישה תלווה אותך לפחות בשבוע שבועיים הקרובים מכיוון שאת לא מכניסה כמעט קלוריות לגוף , מאוד חשוב שתקני ויטמינים צנטרום ג'וניור למציצה ותקחי פעמיים ביום בלי לשכוח , זהו התחלת בחייך החדשים , כל ההתחלות קשות , אך בקרוב מאוד תתחילי לראות את התוצאות ותהיי הבנאדם הכי מאושר בעולם , בהצלחה ואני תמיד כאן בשבילך לכל השאלות
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור, אני אשתמש בך...
עדי09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםבתיה08/05/2010
אני מקווה שלכם יותר טוב השבת מאשר לי,אני צריכה המון עידוד והמון הסברים,ובעיקר להפיג את הפחדים,אחרי אתמול יום שישי,ואחרי שאני סגורה 6.5,אני שואלת את עצמי וגם אתכם,האם באמת יש לי טבעת ,או שהכל פשוט עבודה בעיניים,אני מיואשת פוחדת,ןלא יודעת מה לעשות,מישהו יכול לעזור?אני שותה ואוכלת בלי הגבלה,קצת אחרי האוכל הרגשה של בטן נפוחה,בבקשה שמישהו יסביר לי עם זה הגיוני,עם יש מצב שבאיזה שהוא שלב אני יעשה סגירה וסוך סוף אני הרגיש בהבדל ובחסימה,בבקשה אני זקוקה לתשובות תודה מראש לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוק עם המנתח
שולה זק08/05/2010אם את סגורה על 6.5 וטוענת שלא מרגישה כל הגבלה באכילה, את צריכה לפנות למנתח ולבקש צילום ושט קיבה על מנת לראות שאין דליפה מהטבעת ושהחבק אכן במקומו. מעבר לך אני אישית לא יודעת ליעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך שולה זק!לולה08/05/2010
לפני כחודשיים וחצי שוחחנו שיחה קצרה בטלפון לרוב אני קוראת סמוייה בפורום ואיני מגיבה משום שמרבית ההודעות לצערי ..... אני כן מגיבה כאשר נערים או נערות פונים לפורום וזקוקים לעזרה,הכוונה ,ועידוד.אני שמחה לעשות את זה ההודעות שלהם מרגשות (נידמה לי שהגבתי 3 פעמים עד עכשיו. חבל שלא קראת-ההודעה האחרונה בדף 5או 6 )
ביקשת פרטים עלי אז ככה: אני סובלת מהשמנת יתר חולנית.
שמי ........... אני מורה ומחנכת בישראל 26 שנים,נשואה ואם ל3 ילדים בוגרים,בת 52
ברזומה שלי 2 ניתוחים לקיצור קיבה .הראשון בשנת 1992 (גובה 158 ,משקל 120 ק''ג, b.m.i בשמיים וים של מחלות)נותחתי על ידי מנתח מדהים והוא קישט לי את הקיבה בטבעת וסיכות ,זו הייתה הצלחה בקנה מידה והייתי בקבוצת מעקב כ- 10 שנים כי ירדתי למישקל 65 ק''ג ושמרתי על מישקל נמוך 16 שנים.
מיותר לספר עד כמה שיפרתי את איכות החיים שלי מכל הבחינות.
אבל בשנתיים האחרונות לצערי הרב ניפתחו הסיכות (מדברי הרופא הבנתי שזה קורה זו שחיקה של הניתוח)ולאט לאט אכלתי יותר,הבעיות הרפואיות החלו לחזור וכמובן גם המישקל עלה ופתאם מצאתי את עצמי עם 88 ק''ג.''בטיסה ''חזרתי לרופא המדהים שניתתח אותי ותוך שבוע מצאתי את עצמי על שולחן הניתוחים הפעם הוא קישט לי את הקיבה בטבעת מתכווננת כדי לעזור לניתוח הקודם שעדיין יש בו אפקט מסויים,והיום כחודשיים אחרי הניתוח שעבר באופן יוצא מין בכלל אני פחות 11.ק''ג ובלי ניפוח,מקווה לרדת עוד 10 ק''ג בלי ניפוח מרגישה מוגבלת,אני מניחה שהשילוב ביו 2 הטבעות עושה את שלו (לא נגעו בניתוח הקודם זה מאד מסוכן)
מבחינת קופת חולים היות וזה ניתוח שני אחרי כל כך הרבה זמן כאשר הראשון הצליח. מבחינתם לא היה צורך בוועדות ושיחות נפש ופגישות עם דיאטאנית,לכן מיד קיבלתי אישורים נותחתי לפני שאחזור ל120 ק''ג.
אני מאושרת עם הצעד שעשיתי ,קשובה מאד לגוף שלי ויודעת ומודעת לעובדה שהניתוח לקיצור קיבה תמיד היה חלק ממני,הוא אני ,אני לא יודעת ולא יכולה בלעדיו בזכותו הצלחתי בהמון תחומים בחיים,
אני זורמת איתו אני נותנת לו לנצח ולא לעיין.וזה סוד ההצלחה 16 שנה
אשמח לעזור בעתיד מנסיוני למי רק למי ש........
המון בהצלחה לך,יישר כח! נמשיך לשוחח בפורום ואולי בטלפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום לשולה
לולה08/05/2010שולה
האם יש לך אפשרות לעקוב אחרי הנער החמוד הזה ולדעת שהוא אכן מטפל בעצמו, ושהכל בסדר איתו?
לולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב לולה
שולה זק08/05/2010שמחה ששיתפת אותנו בהיסטוריה הניתוחית שלך. אני נותחתי לפני כ- 9 שנים באותו ניתוח שאת עברת SRVG.
אשמח אם בזמנך החופשי תוכלי לעזור כאן למנותחי טבעת וזאת מנסיונך. כל עצה ועזרה תמיד מתקבלת בברכה.
הטלפון שלי רשום באתר וכן מפורסם באתר עמותת משקל בריא וכל אחד מוזמן להתקשר אלי ואני משתדלת להקשיב ולעזור בכל דרך.
לאחרונה אנחנו שומעים יותר ויותר על ניתוחים בבני נוער. אני רוצה לקוות שהם נמצאים במעקב צמוד של דיאטנית והרופא המנתח - יחד עם הוריהם. אשמח לקשר בין נערים ונערות שעברו ניתוחים על מנת שישאבו מידע והתמודדות עם השינוי אחד מהשני.
שבוע טוב ואת כמובן מוזמנת ליצור קשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה להרגיעשני07/05/2010
אני בת 35 אמא ל3 בנות BMI 37 מאד מעוניית לעבור ניתוח הפחד שלי שלא אעבור בוועדה
יש לי כאבי גב וברכיים וזה כתוצאה מהמשקל
בבקשה כל מי שעבר ועדה עם נתונים דומים אשמח להתעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק08/05/2010BMI 37 ללא מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה, קשה לי להאמין שיאשרו לך בועדה ניתוח. האם היית אצל מנתח ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה להרגיע
שני08/05/2010היתי אצל כירורג ובידי גם מסמכים מאורטופד על כאבי ברכיים ניסיתי כל התרופות וגם פיזיו ובכלל לא עזר הכירורג אומר שאני כן צריכה לעבור ניתוח אך הכל תלוי בועדה
אני מאד לא מרוצה מהמראה שלי אני לא יוצאת מהבית רק לעבודה המצב הנפשי מאד ירוד וכמו שציינתי אני אמא לשלוש בנות רב הזמן אני עצבנית וגם עם בעלי !!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא היו
libby08/05/2010את נתוני הפתיחה כמו שלך אבל אנסה לעזור.
תפני לרופא המשפחה שלך שיוציא לך טפסי הפנייה לבדיקות שאותם מבקשים לקראת הניתוח.
אחד הבדיקות כולל ביקור אצל פסיכיאטר. כשתגיעי אליו, ספרי לו על מצב רוחך הירוד כתוצאה מהמשקל, על הדיכאון ואולי הוא יתן לך המלצה לניתוח.
בכל מקרה, כרגע עומדות לפנייך 2 אפשרויות:
1 - לנסות ולהוריד במשקל בכוחות עצמך (שינוי אורח חיים, דיאטנית, פסיכולוג, חדר כושר).
2 - לעלות במכוון במשקל כדי לענות על הקריטריונים של BMI לניתוח, שזה כמובן אף פעם לא מומלץ!!!
נא לזכור, שגם אחרי ניתוח צריך לשנות אורח חיים, ללכת לפגישות עם דיאטנית וחדר כושר ומי שיכול אז גם ליווי פסיכולוגי.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
שולה זק08/05/2010ליבי ציירה לך תמונת מצב אמיתית.
אבקש לא לטפח תקוות שהמלצה של פסיכאטר תעזור לקבלת התחייבות מהקופה.
אני מצטרפת לליבי וממליצה שתגשי לדיאטנית, קבלי ממנה תפריט שבו תוכלי לעמוד, שלבי פעילות גופנית וקבוצת תמיכה - בדרך זו תתחילי דרך חדשה של שינוי חשיבה ואורח חיים. התוצאות לא יאחרו לבוא ואת תהיי גאה בעצמך על ההישגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות קשות לד"ר מחאגנ'ההדסה06/05/2010
שלום לכולם מזמן לא הייתי פה
קודם כל אני מרגיש טוב יחסית
חודש וחצי לאחר הניתוח וירדתי 20 ק"ג
יכול לאכול מעט מאוד ובעיקר מעדנים ודברים רכים
חוץ מזה
שאלה לד"ר
אני סובל מצרבות קשות כל הזמן והלוסק +טאמס לא עוזרים כלכך
אני הולך לישון ומתעורר בבהלה כי עולים לי מתוך שינה מיצי קיבה מרים
או שעולה לי האוכל שעוד לא התעכל
באופן כללי אני מסתובב כל הזמן עם צרבות ובעיקר קשה לי בשכיבה או לפני שינה
או תוך כדי שינה כאמור
מה זה יכול להיות?
ומה לעשות עם זה?
נ.ב
הייתי מאוד עסוק בשבועות האחרונים אבל מבטיח להתקשר ולקבוע תור לביקורת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יניב
ליאור07/05/2010כיף לשמוע שאתה מרגיש טוב וכל הכבוד על הירידה המעולה .
עד שדר' מחג'נה יענה לך, אני אמליץ מה שממליצים למשורוולים ובכלל - לא לאכול שעתיים לפני השינה , ואם כן לנסות שאלה יהיו ארוחות קלות ( גבינות ודומה ) .
בנתיים בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ליאור
הדסה07/05/2010כן אני אוכל לפחות שעתיים לפני השינה (הניסיון מלמד) אבל זה לא עוזר
הינה למשל עכשיו אכלתי אצבע של דג דלידג
ויש לי צרבת
קמתי בבוקר שתיתי מיים ומייד-צרבת
כל היום כל הזמן
ללא שום קשר למה שאני אוכל
בערב אני אוכל 4 פתית עם גבינה לבנה ונגיעות טונה במיים
וזהו
הבעייה היא שלא משנה מה אני אוכל תמיד היא שם איתי -ה צ ר ב ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יניב
פרופ` אחמד מחג`נה07/05/2010אתחיל מהסוף.בבקשה תקבע תור לפגישה. לגבי הצרבות תקח כדור LOSEC פעמיים ביון ותמנע מאכילה לפחות 2-3 שעות לפני השינה. תלך לדיאטאנית לבחון את סוג האוכל
בהצלחה עד הביקורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלום חבריםםםםםםםםםםםםםםרוזי06/05/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלוםם
ריקי07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בארצות הברית וחזרה לארץסיגל ב.06/05/2010
שלום ,
עברתי ניתוח טבעת לפני כשבועיים.. בארצות הברית אני חיה בארצות הברית כמה שנים.. ואני עומדת לשוב לארץ לצמיתות..רציתי לברר אם יטפלו בי בארץ כשאשוב למרות שלא עשיתי את הניתוח בארץ.. ( יכול להיות עד שיהיה לי בטוח מ כבי אני אהיה פרטי בנתיים) הכוונה יטפלו.. זה שכל כמה זמן צריך לבוא לסגור את הטבעת .. האם יעשו את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בארץ
שולה זק06/05/2010כמובן שיטפלו בך בארץ. אני מקווה שעד שתצטרכי ניפוח של הטבעת יהיה לך ביטוח רפואי בארץ. אני מאמינה שתסדרי ללא בעיה.
בהצלחה עם הניתוח ועם העליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה: )
סיגל ב.06/05/2010שולה .. תודה רבה רבה על התשובה המהירה.. שבת שלום: )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה שלוםרויטל06/05/2010
קודם כול אני רוצה להודות לך מכל הלב על כול השאלות ששאלתי ותמיד ענית לי וחיזקת אותי ועודדת אותי ולכן החלטתי שאני רוצה לעבור את הניתוח רציתי לשמוע את חוות דעתך איפה את ממליצה לעשות את ניתוח איזה רופא
יש לי שאלה שהיא הכי חשובה יש לי טלסמיה מינור רציתי לדעת אם לדעתך זאת בעיה מבחינת ניתוח אם יאשרו לי לעבור ניתוח? כרגע אני עושה את רוב הבדיקות עד שאני יגיע לכירוג בעוד שבועים לפני 12 שנה הייתי אמורה לעבור ניתוח טבעת באסף הרופא עשיתי את כול הבדיקות והגעתי מוכנה נפשית ופיזית המנתח ראה את הבדיקות דם והיה לי מוגלובין נמוך 9.8 בערך והחליט שאני לא יכולה לעשות ניתוח מאוד מאוד התאכזבתי ולכן אני מקווה שהפעם זה יצליח
האם כדאי לי כבר מעכשו לקבוע תור לרופא שמנתח כדי לא לחכות הרבה? האם כול אחד חייב לעבור וועדה רפואית
בטח שיגעתי אותך עם כול השאלות אבל תודה רבה רבה לך טוב שיש מישהו שאפשר לשאול ולהתעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
שולה זק06/05/2010את לא משגעת ולא מפריעה. אנחנו כאן להקשיב ולעזור בכל דרך אפשרית. אשתדל לתת לך תשובות לכל שאלותיך.
כל הרופאים כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוח קיצור קיבה. חשוב ללכת לרופא שמבצע את שלושת סוגי הניתוחים (טבעת, שרוול ומעקף) ולהחליט יחד, לפי הבדיקות, ההיסטוריה הרפואית ומצבך הכללי, איזה ניתוח מתאים לך (אם בכלל).
חשוב לקחת בחשבון אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת, לפני שאת פונה למנתח, על מנת למנוע עוגמת נפש וסחבת מיותרת שיתברר שהקופה לא נותנת התחייבות.
לגבי הטלסמיה מינור שאת סובלת ממנה, רצוי וחובה להתיעץ עם המנתח ועל פי הבדיקות הוא יחליט על המשך הדרך. אני מבינה מדבריך שיש לך תור לכירורג בזמן הקרוב. האם מדובר בכרורג כללי או בכירורג בריאטרי (ניתוחי קיבה).
מקווה שהכל יהיה בסדר והפעם תעברי את הניתוח ותצאי לדרך חדשה.
את יכולה ליצור קשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אתם מכירים את דר' סקרן?sw06/05/2010
היום דברתי עם רופא בשם דוקטור סקרן שהוא רופא מנתח ב"הלל-יפה"
אליו בניגוד לאבינוח אפשר להגיע תוך שבועיים ולהיות אחרי הניתוח תוך חודשיים
האם מישהו שמע או נותח אצלו?
והוא עושה את 3 הניתוחים הקיימים
אשמח לשמוע המלצות טובות או רעות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שולה זק06/05/2010דר' סקרן הוא מנתח טוב כמו שאר המנתחים בתחום.
אם התור אצלו קצר יותר והקופה נותנת התחייבות אין שוב בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי עליו
libby07/05/2010ד"ר סקרן הוא מנהל יחידה בריאטרית בכירורגית א' בהלל יפה.
אני נותחתי בהלל יפה בכירורגית ב' דווקא (מראש בחרתי בכירורגית ב') ורק דברים טובים יש לי לומר על כירורגית ב'! ממליצה מאוד! הכירורגים שם טובים, יחס האחיות בסדר, הם יודעים מה הם עושים.
אם תרצה המלצות לכירורג בכירורגית ב' אשמח להמליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הודעתי מופיעה מספר פעמים???
libby07/05/2010אם לחצתי "אישור" פעם אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליבי
שולה זק07/05/2010אולי היתה תקלה במערכת. מחקתי.
מה שלומך ואיך את מתאוששת?
אני שמחה לשמוע את חוות דעתך החיובית.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
libby07/05/2010לאט לאט מתאוששת פיזית ונפשית.
למרות מצב רוחי הירוד, חוות דעתי על המחלקה הכירורגית נשארת חיובית.
הם מיד התגייסו כדי לעזור לי להתגבר על מצב הרוח הירוד.
אני לא מצטערת שבחרתי במחלקה זו ולא השנייה ולו לרגע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהsw06/05/2010
דיברתי היום אם המזכירה של ד"ר אבינוח מ"אסותא" הזמן המתנה לפגישת יעוץ ראשונה הוא עד חודשיים ..... ולאחר מכן תהליך של עוד כ4 חודשים עד לניתוח במקרה הטוב
האם יש למישהו רעיון איך לזרז תהליכים ?
או להמליץ לי על מנתח אחר אצלו התור קצת יותר שפוי אולי בכל מיני ערי פריפריה (חדרה צפת וכדו') ?
ואם כן צרפו גם בבקשה מספר טלפון לקביעת תור
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה לתור
שולה זק06/05/2010באיזו קופה אתה חבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור המתנה לניתוח.
ג'ולי06/05/2010שלום לך, אני מיועמדת לניתוח בה-21.5, מיתרגשת מאוד זה ממש אוטוטו, לגבי קיצור ההמתנה אפשר להכין טופס 17 לפקסס לרובין אחת המזכירות של ד"ר אבינוח, בטח קיבלת את הטופס הראשון מדר' אבינוח אם מס' הטלפון של כולם וההנחיות להמשך ההכנה לניתוח ,ולנסות כל כמה ימים ליראות אולי יתפנה תור ליפניי הזמן, או בהקיפין לבקש מרובין שאם יהיה ביטול לבקש להכניס אותך, היא מקסימה וכיף לדבר איתה ואם יש תור פנוי אז היא מכניסה. דרך אגב אחותי הייתה אמורה להיתנתח רק ביולי ובסוף נותחה כבר ב-28.4 יום רביעי שעבר תוך יומיים קיבלה תור אחר שבמיקרה היתפנה. אז שיהיה בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא
sw06/05/2010שזה זמו המתנה של עד חודשיים לפגישה הראשונית עוד לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת
ואני בקופת חולים מאוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור תור
שולה זק06/05/2010כחבר קופת חולים מאוחדת אתה יכול לפנות לדר' מחג'נה ולקבוע אצלו תור.
050-2063521 .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשורה ל- SW ןלממתינים אחרים...
SL06/05/2010SW שלום רב. יש לי בשורה עבורך: אני מאזור המרכז ונפגשתי עם שני רופאים. פניתי לד"ר מחאג'נה (מחיפה) בעקבות המלצות ששמעתי. להפתעתי, הוא הסכים לקבל אותי לפגישת ייעוץ ראשונה ב"אסותא" תוך שבוע, וקבע לי תור לניתוח כעבור שלושה שבועות מזמן הייעוץ.
כעת אני חדשיים לאחר הניתוח, ורוצה לנצל את הבמה כדי להמליץ בחום על ד"ר מחאג'נה מכל הבחינות- מקצועית ואישית. הניתוח עבר "חלק" ואני מרגישה שנולדתי מחדש...
אין צורך להרחיק לפריפריות נידחות. הטוב ביותר נמצא ממש בהישג יד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקש את הטלפון של סיגל או ברכה
אפרת06/05/2010תגיד להן שאת מוכן להגיע בשעה 6.30 בבוקר ו"שידחפו" אותך בשעה מוקדמת. עשיתי זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחריlibby06/05/2010
הניתוח, בעיקר למנותחי שרוול ומעקפי קיבה, אתם עוצרים ושואלים את עצמכם למה עשיתם את זה?
במיוחד ניתוח שאנו הפיך הרי שהבעיה היא בראש ולא בקיבה.
האם אתם מתחרטים על הצעד שעשיתם?
אם הייתם נותנים צ'אנס נוסף לשינוי דברים בראש...
בכמה אחוזים אתם שלמים עם מה שעשיתם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליבי
ליאור06/05/2010בתור משורוול 8 חודשים , מינוס 45 ק"ג השאלה היחידה שאני שואל את עצמי , איך חיכיתי לגיל 37 כדי לעבור את זה , ואיך ולאן הייתי יכול להגיע אם הייתי עושה את זה לפני כן.
מאז הירידה איכות החיים שלי השתפתרה גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית , כך שאני יכול להגיד בלב שלם שאני שלם במיליון אחוז עם הצעד הזה , ואני בטוח שלמרות שהניתוח הוא רק בקיבה ולא בראש , לא הייתי מצליח לרדת ככה במשקל בלי הניתוח .
החלק של הראש הוא בעיקר אחרי כצריך ללמוד ולשמור על אורח חיים חדש .
מקווה שגם את מרגישה כך או שתרגישי כך בקרוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
libby06/05/201045 קילו ב8 חודשים? וואו!
אפשר לשאול את המשקל ההתחלתי?
ככל שהמשקל ההתחלתי גבוה יותר הירידה מהירה יותר?
כמה נשאר לך להוריד?
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ואההההההההההההההה גדול
שולה זק06/05/2010חשבי על העתיד ועל הבריאות ואז הכל כבר יראה בעיניך אחרת.
אז יכולה ליצור קשר טלפוני בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב היי
ליאור06/05/2010התחלתי את התהליך לפני הניתוח במשקל 142 ק"ג ( גובה 1.73 )
כיום שוקל 96.5.
ירדתי הרבה מידות במכנסיים ובחולצות .
השאיפה שלי להגיע למשקל 80-85 ק"ג מקוה להגיע לשם תוך 3-4 חודשים .
כמובן שככל שעוד המשקל גדול יותר , קצב הירידה מהיר יותר , כך שעכשיו הירידה יותר איטית אבל ממשיכה !!!
שוב בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבי
רוזי08/05/2010לכול אחד מאיתנו יש סיפור מאחורי הניתוח ולהיות שמן זה לא בריא מכול הסיבות המחלות הבגדים הסקס והאני שלי לא תמיד איתנו ואני בטוחה שאלה שעשו בלי השראוול לא היהו יורדים יותר מ5 קילו ומחזרים 10 נותחתי לפני חודשיים בעקבות סכרת לחץ דם אני מאושרת ושמחה לומר לך שלפעמים לא בא לי לאכול משהו כן בא לי אבל בקטנה וזה הגדולה של השראוול הכול בקטן ורק את יכולה להחליט לעצמך מה טוב לך פעם בחיים תעשי לעצמך משהו צאי לדרך ותחזרי בשלום כמו גדולה קטנה בהצלחההההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופה עם הטבעת. כמה בעיות :(יונתן06/05/2010
מה אני עושה? ירדתי טונות כבר 30 קילו אמנם יש עוד קצת לרדת אבל הרוב מאחוריי...
אני גם נכנס להתקפי דיכאון ארוכים. חוץ מזה....
אני לא יודע מה לעשות אני בתיכון בשלב של הבגרויות אני לא מרוכז בכלל..
אני חייב מישהו לדבר איתו אבל אני מרגיש שאני חופר הרבה לאנשים מסביב..
אובד עצות.. מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יונתן
שולה זק06/05/2010תוכל להתקשר אלי ונראה איך מתקדמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יונתן
לולה06/05/2010שלום ליונתן!
ירידה של 30 ק''ג זה המון וזו ירידה ופה ומרשימה.לדיכאון אחרי ניתוח קיצור קיבה יכולות להיות מספר סיבות :
1.תזונה לא מאוזנת שחסר בה את כל אבות המזון,מה שחשוב מאד בגילך המתבגר.אם זו אכן הסיבה זה גורם לחוסר איזון וגורם לבעיות במצב הרוח.
2.ירידה מהירה מידי במשקל.''פרידה ממאכלים שאהבנו מאד לאכל'' הרבה מאיתנו עוברים תקופת פרידה לא קלה מהאכל שאליו היתרגלנו ומהכמויות.
3.התמודדות עם דמוי גוף חדש ואחר,אנחנו מביטים במראה ורואים פתאם מישהו אחר,אנחנו פתאם צריכים לחיות בתוך גוף אחר ללמוד לקבל ולאהוב אותו ,זה לא ברור ומובן מאליו למרות שאנחנו נראים יותר טוב או יותר יפים.
4.התמודדות עם התגובות של החברה והסביבה הקרובה,ולפעמים הסביבה מגיבה לא כפי שאנחנו מצפים מימנה .
מה שאני מנסה להסביר לך שזה נורמאלי מה שאתה מרגיש, שזה לא חריג וכמעט כולנו עברנו מצבי רוח במידה כזו או אחרת מסיבות שקשורות לניתוח שעברנו.
יונתן הפורום אינו הטיפול שאתה צריך ,בפורום אנשים יקשיבו לך ,יעודדו אותך ויכוונו נאותך מה עליך לעשות .אתה צריך לשתף את המשפחה הגרעינית שלך ולחפש יחד איתם איש מיקצוע שיכול לעזור לך ןלתת לך כלים להתמודד עם התקופה הקשה הזו.ללמד אותך לאהוב ולשמוח בהשגים שלך, כי אחרי הכל לא לכל אחד יש אומץ לעבור ניתוח קיצור קיבה ולשנות את עצמו ואת החיים ,שלו ולך יש!!!
איש מקצוע כמו:פסיכולוג או דיאטנית או מטפל הוליסטי או כל אחד אחר שהו מיקצועי (בזה אני בטוחה ששולה זק יכולה לכוון אותך) יעזור לך. בהצלחה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לדבריה של לולה
שולה זק06/05/2010שלום יונתן. דבריה של לולה יצאו מעומק ליבה וכל כך נכונים. מקווה שהפנמת את דבריה.
אשמח לתת לך טלפונים של בני נוער שעברו ניתוח ותוכל לשוחח עמם, על ההתמודדות עם השינוי והשונה.
ולך לולה, תודה על התשובה. לא ציינת האם את מנותחת בעצמך ואם כן איזה ניתוח עברת ומתי.
אני מרשה לעצמי להוסיף את תשובתך ב"שאלות נפוצות" ואשמח לשוחח אתך בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום ליונתן
לולה08/05/2010אנו מקוות שאכן קראת את התגובות שלנו להודעה שלך , ושאתה אכן מטפל בעצמך.זה חשוב !!!
בבקשה תהיה בקשר בפורום כדי שנדע מה קורה איתך ונמשיך לעזור אם צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה אני חייב לציין את מדהימה!!
יונתן09/05/2010זה היה כ"כ מדויק וכ"כ במקום!!!
אני מרגיש כ"כ טואובבב!! המשפטים פשוט הגדירו מדוייק איך אני מרגיש והרגשתי...
זה מצחיק, אבל רואים שעשית את הניתוח... :)
עכשיו אני אחרי שבוע מטורף של לימודים שלא נחלתי בהם הצלחה משמעותית..
אני מעודד מעט אבל עדיין, עדיין... יש תחושת מועקה שאני ממש לא יודע להסביר!
אולי גם לך היתה תחושה פתאום שאת עושה דברים לא נכון,
ותחושה של פספוס מסוימת?
נ.ב. לקחתי את המשפטים שכתבת,
סידרתי אותם בהתאמה ובהטעמה, ועכשיו הם מתנוססים על שולחן העבודה,
עם קרדיט ללולה אחת ששינתה את ההרגשה :)
אני רוצה להתייחס שניה למה ששולה אמרה..
אני לא מרגיש עדיין שאני יכול לדבר עם זרים על הבעיה.
אני יודע שבכך אני מסבך אך ורק לעצמי...
אבל זה חלק מהעניין כנראה.
צרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונתן שלום
libby09/05/2010תחושת המועקה היא לא נחלתך בלבד, היא גם שלי וכנראה גם של הרבה שלא מודים בכך.
אין לי איך לעודד אותך בנושא מלבד שתדע שאתה לא לבד, אנחנו פה, זרים אבל לא זרים, אף אחד לא ישפוט אותך בכלום וכולנו ננסה לעזור.
אז מזל טוב על הירידה, ושיהיה המון הצלחה בהמשך דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונתן מה שטוב לך זה מה שחשוב
שולה זק09/05/2010אני שמחה שלולה עשתה לך "סדר בבלגן". חשוב שתהיה שלם עם עצמך ועם מה שאתה עושה. העיקר שתרגיש טוב עם עצמך...השאר יבוא כבר לבד
בכל אופן....תמיד תמיד תוכל ליצור קשר ותמיד תהיה לך אוזן קשבת
בהצלחה גדולה לעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעוד שבוע וחצישרית05/05/2010
שלום רב!
יש לי תור לניתוח ב- 16.5 ופתאום כשאני מתחילה לגלגל את כל הנירת אני מרגישה לא כל כך בטוחה מצד אחד אני מאוד רוצה ומצד שני ממש חוששת. חוששת מסיבוכים בניתוח כגון דליפה, הרופא המנתח אמר לי כי אם חלילה יש דליפה זה מסבך את העניינם ויכולים להשאיר אותי בבית החולים ליותר משבועיים וטיפולים ובלגן וכו' וכו'.
וגם חששות איך אני אסתדר עם הילדים שלי, יש לי 3 ילדים קטנים כשהקטן הוא בן שנתיים ודואגת כי אמרו לי לא להרים כבד במשך שבועיים.
חוץ מבעלי שתומך בי המון, המשפחה הקרובה ממש לא מתלהבת מהרעיון ומסים לשכנא אותי לרדת מזה.
מה עושים כל כך הרבה דברים ואני צריכה את התמיכה הזאת???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרית
לימור05/05/2010היי שרית
אני עברתי ניתוח שרוול לפני כמעט שלושה חודשים , יש לי ארבעה ילדים קטנים , הקטן היה בן ארבעה וחצי חודשים ואחריו ילדה בת שלוש , הכל בראש , אני לא פחדתי אפילו טיפה וכך עבר הניתוח בשלום ללא כל קושי וללא שום כאב , הדבר היחיד שהיה קשה זה שבאמת היה לי אסור להרים את הקטנציק במשך 10 ימים אבל גם זה עבר עם הרבה עזרה מצד בעלי ומצד אמי , הרבה יותר מפחידה המחשבה להמשיך להיות שמנה כל חיי , אל תחשבי על דליפה וכו'... תחשבי רק דברים חיוביים וכך יהיה , תחשבי שאת הולכת לישון וקמה לחיים חדשים
הרבה בהצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית
ליאור06/05/2010טוב שהרופא מכין אותך כראוי ומספר לך על סיבוכים אפשריים.
מצד שני הדליפה הוא סיבוך שמגיע לעיתים רחוקות מאוד וגם אז הטיפול הוא קל ומהיר.
ההחלמה והחזרה לשיגרה מאוד אינדיבידואלים אבל רוב המנותחים יעידו שבשבועיים שלושה חוזרים ל90% תיפקוד מלא.הפתמיכה מבעלך תעזור לך הרבה, את שאר האנשים עזבי בצד - תמיד יש "נשמות טובות".
אם יהיו לך עוד שאלות התלבטויות אשמח לנסות לעזור לך
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
שרית06/05/2010תודה רבה לכם זה כל כך כיף לקבל תמיכה ועידודין בזמן שאני צריכה את זה הכי הרבה.
ועוד שאלה בבית החולים נתנו לי פתק על כך שאני צריכה להביא אישור ממדא על תרומת דם
איך עושים את ז, המשפחה הקרובה שלי לא יכולה לתרום מסיבות רפואיות- מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שריתוש
ריקי06/05/2010שלום שרית אני חודש אחרי ניתוח שרוול 11 קילו פחות למרות שאני בקושי אוכלת אני חושבת שהירידה לא מהירה .אני שאלתי את השאלה הזאת בידיוק כמוך לגבי הדליפה וממש הרגיעו אותי פה .פשוט כמו שתמיד אני אומרת וכמו שלימדו אותי פה לחשוב חיובי ויהיה בסדר .יאללה שחקי אותה בגדול.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)