מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח מעקף קיבה אתי ק.אתי ק.26/05/2010
מדוע לא כותבים אנשים שעברו מעקף קיבה . כדי לידע גם
אנשים שמעונינים לעבור מעקף קיבה.
אנשים שעברו שרוול כותבים . ומידעים כול הכבוד לאותם אנשים שמידעים
אשמח מאוד עם גם אנשים שעברו מעקף יכתבו
תודה אתי ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אתי
ליאור26/05/2010ניתוחי המעקף ( קיבה ותרסריון ) הם הניתוחים ה"מורכבים" ביותר וכנראה שזו הסיבה לאחוז המנותחים הקטן יחסית לשרוול וטבעת .
בארה"ב ,דרך אגב , הוא אחד הניתוחים המקובלים ובעל אחוזי הצלחה גבוהים ביותר לאורך זמן.
בתפוז יש קומונת מעוקפים ( חפשי ככה בגוגל ) , יש שם עשרות מנותחי מעקף שיוכלו לענות לך .
בנוסף אישתי עברה ניתוח מעקף כך שאם יש שאלה אולי אוכל גם אני לעזור .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף קיבה
שולה זק26/05/2010תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואפנה אותך לאנשים שעברו מעקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום סגירה ראשונהג'ולי26/05/2010
שלום, היום אחותי היגיעה לסגירה ראשונה אחרי חודש של ניתוח טבעת ולהפתעתינו הרופא מנסה פעמיים להחדיר את החומר ולא מצליח, ומסביר שלדעתו יש בעיה, כמובן שישר נילחצנו, שלח אותנו לצילום רנטגן שהראה שהכפתור/שסתום תיסלחו לי אני לא כל כך יודעת איך קוראים לו אני רק ביום שישי נותחתי, היסתובב ו"מטייל" באיזור החזה.
רק לאחר ממש כאבים שאחותי בכתה מהם ועינויי גדול היצליח הרופא לסובב את כפתור הזה בעזרת המחט שלו והיצליח להזריק ל-4, אבל היא ממש דיממה והירגישה בכאב נוראי.
מה זה לכל הרוחות הדבר הזה מישהו יודע להסביר לי למה זה קורה? והאם כל חודש וחצי שהיא תיצטרך ליסגור היא תעבור את העינויי הזה ? היא כבר מדברת על להוריד אותה, כשאני אפילו עוד עם תפרים אני כבר חוששת. האם מישהו עבר את זה?
אשמח לישמוע תגובות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של הטבעת
שולה זק26/05/2010קורה שהפורט זז ממקומו. זה לא קורה כל פעם. בדרך כלל מכניסים ומוציאים את הנוזל מהחבק ללא דימום, ללא כאב ותוך שניות.
כל פעם שאחותך או את תרצו לנפח את הטבעת, על מנת להקטין את מעבר האוכל, או להוציא נוזל להגדלת המעבר, תצטרכו ללכת לרופא המנתח שיבצע את הפעולה הזו. זו פרוצדורה שלוקחת שניות ללא סבל. כל מנותחי הטבעת עוברים זאת. אני מניחה שאחרי שתרדו במשקל לא תצטרכו ללכת כל פעם לשנות את מעבר האוכל.
בכל אופן...עברתן את הניתוח ואני בטוחה שתוך זמן קצר תתרגלו למהפך בחייכן ויחד עם הירידה במשקל, תהנו מאורח החיים החדש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאלה חשובה עבורי!אביה26/05/2010
שלום לכולם:)
אני אחרי 5 חודשיים לאחר הניתוח....
המנתח הוא ד"ר מחגנ'ה המקסים!
אבל השאלה היא כזאות:
אני נעה ונדה כבר בערך שבועיים על אותו המשקל מדוע?
אז ככה וידויי חיי:)
שקלתי כ- 156.5 קילו
וכרגע אני נעה בין 119-ל-120 קילו....
מדוע נעצרתי?
היש בלמיה לגוף?
ושאלה נוספת....
לרדת בין 37 ל-36 קילו ב5 חודשים זה המון ידוע לי.....
השאלה היא מה עושים בכדי להתחיל להמשיך להוריד אתמה שנישאר:)
ובינינו, אני ניראת מעולה!
מישקלי לא ניראה לגופי!
אבל אני רוצה להיות רזה כמו כול אחת ואחד אחרת מאיתנו.....
בהצלחה:)
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
שולה זק26/05/2010אביה הישג נהדר להתגאות בו ואני משוכנעת שאת מודעת להישג האדיר ושעוד ידך נטויה.
אל חשש - לא נעצרת. הגוף שלך פשוט משתנה, מתרגל למצבו החדש.
לא תמיד מחוגי המשקל משקפים את המציאות. האם את עוסקת בפעילות גופנית?
הגוף שלנו מעצב עצמו מבחינת עודפים והיקפים, כך שאם תמשיכי בתזונה נכונה ושילוב פעילות גופנית , הירידה תמשיך בהדרגה.
אני מאוד ממליצה לפנות לדיאטנית. לקבל ממנה הנחיות ולבקר אותה לפחות פעם בחודש למעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אביה
ריקי26/05/2010ברוכה הבאה אביה.אני ניכנסתי לניתוח שרוול לפני חודש וחצי בערך .שקלתי 106 קילו וירדתי עד היום 14 קילו שלפי דעתי זה ממש מעט. היום אני בעצירה גדולה ולפי דעתי אולי בגלל שאני סובלת מעצירויות.יש לי בעיה אם לקחת תרופות בשתיה או באבקה לעצירות קניתי וזה זרוק בבית.. לא מזמן גילו לי את החיידק הליקובקטר ואני לוקחת המון תרופות ואנטיביוטיקה שזה ממש מתיש אותי.אני בטוחה שהזמן יעשה את שלו ואנחנו נמשיך לרדת במשקל. עדיף לאט ולא למהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב לייייייייייייייייי אוףףרוזי25/05/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק26/05/2010מה קרה רוזי?? מה כואב לך? לא דיברת עד עכשיו על כאבים.
מקווה שעד קריאת מילים אלו כבר אין לך כאבבים.
שיהיה לך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חברים עזרהרוזי25/05/2010
אני אחרי חודשים וחצי מהניתוח ירדתי 14 קילו מאוד מאושרת לאחרונה כואב לי הקיבה לא יודעת להבדל בין רעב לצמא או כאב יש ימים קלךלים ויש יותר קשים תלוי איך לוקחים טוב נקווה לטוב אחלה יום ערב לילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושוב היי
שולה זק26/05/2010רוזי כל הכבוד לירידה במשקל.
תקפידי לאכול לאט, ללעוס היטב, ולאכול כל 3 שעות לפחות.
אל תשכחי לשתות ולשתות ולשתות. האם יש לך פעילות מעיים סדירה ולא סובלת מעצירות?
אם ימשיכו לך הכאבים גשי לרופא המשפחה.
שיהיה לך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה !!!!!יעל25/05/2010
היי לכולם !!!!
אני הכי מאושרת בעולם שעברתי את הניתוח שרוול לפניארבעה ימים, אבל יש לי בעיה אחת ....
אני לא מסוגלת לאכול יוגרטים לבנים זה מגעיל אותי ... אני רק מכניסה כפית לפה
אני עם בחילה. אף פעם לא אהבתי יוגרטים .
קצת מיואשת
מה אני עושה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגורטים
שרית25/05/2010שלום רב
גם אני עברתי את הניתוח לפני שבוע- השאלה היא האם את לא אוהבת כל מיני מעדנים למיניהם או רק יוגורטים, כי יש הרבה מבחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגורטים
יעל25/05/2010היי שרית!
בהמשך לשאלתך אני לא אוהבת יוגרטים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק25/05/2010יש מעדנים כמו תענוג
יש דניאלה בטעמים
תבחרי מה שאת אוהבת
לפעמים צריך להתעלות על "אוהב לא אוהב". אני לא אוהבת ירקות...אז לא יוצאת "לאחו" כל יום ולא מכרסמת כל הזמן ירקות אבל.....פעמיים בשבוע אוכלת סלו קצוץ קצוץ מכל הירקות עם תבלינים וגבינה...אין ברירה צריך לחשוב גם על הבריאות.
את יכולה לאכול גבינת סקי או לבנה ...יש מלא תחליפים ליוגורט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
לימור25/05/2010היי יעל
אני עברתי ניתוח שרוול לפני כשלושה וחצי חודשים , אני לא אוהבת מעדנים יוגורטים וכו.. הדיאטנית המליצה לי בשבוע הראשון לאכול גלידה (לא דיאטטית) וזה מה שעשיתי אכלתי לסירוגין גבינה לבנה עם בולגרית מגוררת דק 5% וגלידה והכי חשוב שתיתי מרק עם ירקות ועוף (כמובן רק את הנוזלים ) זה הדבר שהכי מחזק
בהצלחה את בדרך הנכונה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין...
עידית25/05/2010אני התנתחתי אצל פרופ' רובין. והוא מתעקש בתוקף על 10 ימים של נוזלים בלבד( עד הוצאת הסיכות).
כששאלתי אותו לגבי יוגורט, הוא השיב בשלילה, מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?
כי בתפריט של מלב" ממליצים כן להתחיל עם יוגורט וגבינה מהיום השלישי או הרביעי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגרטים
יעל26/05/2010היי עידית !
אני נותחתי אצל ד"ר מחג'נה, ביום השלישי כבר התחלנו לאכול יוגורטים
וכמובן מרק צח שזה חשוב ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימור
כרמלה02/06/2010היי
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול מחכה לועדה 13/7 מה שלומך היום איך ירדת הרבה??
מקווה שהכול יהיה בסדר ואעברו בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אביה26/05/2010שלום.....
ראשית, אני מאלחת לכול המנותחים והמנותחות המון בהצלחה!
תיראי אני כבר 5 חודשים אחרי הניתוח....
בהתחלה אכלתי בקושי קוטז....
כי את מרגישה גועל וללא רצון לאכול....
פשוט תעשי דבר כזה.....
גשי למכולתאו לחנות קרובה אלייך לבית....
הסתכלי על כול המוצרים החלביים.....
ופשוט ביחרי את המעדן שניראה לך "לעין"....
למרות שזה די קשה לבחור מהעין כי המצב הקיים, אי רצון לכלום1
מכירה את זה מקרוב מאוד:)
תנסי גם אם זה לא דייט עדיין לפחות הכנסת משהו לפה שיועיל לגוף להתחיל להתעורר גם אם זה רק נתון בנגיסה אחת של כפית בלבד אחת לכמה שעות.....
בהצלחה!
אביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לשתף אתכם בכמה דברים, תעזרו ליחלי בוזגלו24/05/2010
אני 12 יוםם אחריי השרוול.. ירדתי 9 קילו (היום הייתי בביקורת)
האמת היא שציפיתי ליותר.. ציפיתי לקילו ביום.. לפחות בהתחלה..
אבל אני לא בתחרות.. גם זה סבבה
אני לא אוכלת ולא שותה.. כל שבועע אני בקופת חולים לקבלת נוזלים..
אני בקושי שותה בקבוק קטן של מים במהלך היום.. וכל היום על ג'לי קטן.
זה כבר נמאס. לא נוח לי המצב הזה..
לא רוצה אותו..
אבל לא בוכים על חלב שנשפך..
השאלה שלי... איך ממשיכים עם זה הלאה.
בא לי שהפה שלי ירגיש קצת משהו טעים..
שהקיבה תקבל את הדברים שהיא צריכה לקבל..
אני רובב היום תשושה, ישנה.
מלאה בצרבות ובחילות
איך ממשיכים הלאה?
ובלי דיאטנית ובלי פסיכולוגים.. כי אני לא בנויה לדברים האלה.. בכלל לא!
תודה מראש לעווזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושבת שזה ממש אחראי מצידנו
ליבי25/05/2010לתת לך סתם ככה אבחונים ותשובות באינטרנט.
כעיקרון תוכלי לאכול קרטיבים או להקפיא קוביות מיץ ולמצוץ אותן. זו דרך לקבל נוזלים בלי הרבה קושי במעבר.
לגבי קילו ביום... אני מקווה שאת יודעת כשאת קוראת את זה שזה כמעט בלתי אפשרי.
בחודש הראשון יורדים 10-12 ק"ג בממוצע וזה סבבה לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עולם וחלי
שולה זק25/05/2010בוקר טוב לך
אנחנו נעזור לך בכייף אבל........
קודם תעזרי לעצמך!!!!!!
1. חסל סדר קיטורים.
2. חסל רחמים עצמיים.
3. חסל חוסר שביעות רצון
4. חסל ""לא יכולה" "לא מתאים לי" "לא טוב לי".
ועכשיו מתחילים דף חדש שמתחיל "בוקר טוב עולם...איזה כייף...יום חדש ואני בדרך חדשה"!!!!!!!!
מרגע זה תראי שהכל יראה אחרת.
אני בטוחה שאת יודעת להתמודד עם מצבים שלא תמיד הכי הכי בעולם, אבל מצבים שאת יודעת שזמניים וחולפים והימים לאחריהם יהיו רק טובים יותר.
ככה זה עכשיו.
את אחרי!!!! עברת את הניתוח. תני לעצמך להתרגל אליו. תני לניתוח להתרגל אליך. במקום לשבת לקטר איך לא יכולה לשתות, איך לא יכולה לאכול. קח עצמך בידיים ותתחילי עם איך אני כן שותה ואיך אני כן אוכלת. הכל לאט, קצת ובסבלנות.
אני משוכנעת שעוד חודש תקראי את התנהלות השיחות איתך ותחייכי לאורך כל הדרך.
כמי שעברה בעבר טבעת, את יודעת שהניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, בשביל הצלחה צריך להשקיע. אז אנא ממך השקיעי אנרגיות חיוביות, שאבי עידוד מדברי המנותחים כאן שנהנים מכל יום ומכל רגע.
את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לחזק ולעודד אותך.
יום טוב ומאושר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת ממש לא צריכה להיות הגישה חלי
יונתן26/05/2010בתחילת הדרך צריכה להיות לך מטרה.
כך שאת יודעת למה לצפות, ואת מאוד רוצה את ה"אור" שנמצא שם רחוק.
אני לא מגיב כאן בכלל אבל מה שכתבת גרם לי לכתוב.
אז כמו ששולה אמרה. קיטורים לא יביאו אותך לשום מקום..
רק רצון ולא הרבה (כי מהניסיון שלי אין לך כ"כ ברירה :))
ואת תראי שהחיים שלך משתנים.
סתם תוספת על עצמי
כשהייתי בחדר ההמתנה לפני בדיקות אחרונות של הניתוח,
מצאתי את העלון "סיפור אישי" שם.
זה סיפור של שולה זק ועוד כמה אנשים שירדו במשקל באופן משמעותי,
וחייהם השתנו מקצה אל קצה.
מבחינתי הם "גיבורים". השאיפה שלי זה לעשות בערך מה שהם עשו.
ככה זה עזר לי לדעת מה אני רוצה. את החשק לאכול הרבה איבדתי שבועיים אחר כך.
אני מאוד מקווה שתהיה לך הצלחה מלאה בהמשך הדרך.
לא להישבר ולהיות חזקה כי זה הכי חשוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםשיפי24/05/2010
עברתי ניתוח שרוול לפניי שבועיים ואני בדיכאון נוראי!
השבוע האחרון היה פשוט מאוד קשה. אני עדיין בשלב התזונה הרכה אך בימים האחרונים אחרי שאני אוכלת אני מרגישה מצד אחד מלאה ולא יכולה להכניס יותר אוכל אך מצד שני אני מרגישה רעב מטורף ותחושה של "ריק" בבטן.
זה מכניס אותי לחוסר שקט,ואני עצבנית רוב היום ואין לי חשק לעשות כלום.
אתם מכירים את ההרגשה של לפני ה"גרעפס" ככה אני מרגישה כל היום.
אני רוצה לציין שההרגשה הרעה מחמירה אחרי שאני אוכלת (גבינות רכות,מרקים,דייסות סולת,רסק תפוחי עץ,מעדנים ובננה מעוכה).
האם מישהו מכיר את ההרגשה והאם זה יעבור לי בזמן הקרוב? אני משתגעת וזקוקה לעזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשיחתנו
שולה זק24/05/2010היי שפי
כנסי לתשובות של ליאור, ופשוט תשארי ללא שאלות יותר....ממנו תקבלי את מלוא העידוד מבטיחה לך.
כמו כן תראי את התגובות של כל המנותחים ...ממש מאושרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה טוב !!!
משורוולת24/05/2010אני כ3 חודשים אחרי הניתוח
כל מה שאני יכולה לספר לך שיהיה טוב!!!
לי חזרה כל שמחת החיים , כמו ילדה קטנה !! סוף סוף קלילה ...
לאט לאט האושר יחזור
ותחשבי כמה כייף יהיה לך עוד מעט כשתלכי לחנות ותגלי שאת כבר לא כל כך "מידות גדולות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניחוש פרוע שלי
ליבי25/05/2010את אוכלת מהר מדי...
את צריכה לאכול קצת מאד, ממש ללקק את הכפית, לאכול 3 כפיות ולהניח את המעדן/גבינה.
והריק? זה ריק נפשי יקירתי. לא רעב פיזי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שיפי
ריקי26/05/2010ברוכה הבאה.למה את לא מתחילה עם פתית.או פרכיות אורז תמרחי על זה גבינה או קוטג זה ממש עוזר.לי לפחות זה עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץחן24/05/2010
אני משורוולת כבר כ4.5 חודשים. טפו טפו טפו הכל טוב. ירדתי 25 ק"ג שזה בסדר אבל לא מעולה. אני לא מודאגת מקצב הירידה היות ואני למודת דיאטות משנים. אני תקועה על אותו משקל כבר תקופה לא קצרה ולמרות הספורט זה לא עוזר. כמו כן גם מערכת העיכול לא ממש חזרה לעצמה.
מה לעשות? יש משהו ספציפי שאפשר לאכול כדי לעזור לעצמי? לצערי אני לא יכולה להגיע לקבוצות תמיכה עקב השעות ואני מבואסת. בבקשה אם למישהו יש תשובה..
האם הדרך היחידה לבטל את תוצאות הניתוח זה רק ע"י אכילת מתוקים ומשקאות עתירי אנרגיה? אם אני אוכלת בכמויות קטנות מותר לי הכל? הכוונה כריכים וחלבונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מותר לך הכל
ליבי25/05/2010אבל את צריכה לדאוג לתזונה מסודרת.
פגישה או שתיים אצל דיאטנית לא דורשות הרבה שעות ומצד שני תהיה לך ביקורת ואינדיקציה לגבי מה כדאי ומה לא כדאי.
עוד טיפ, לשתות הרבה מים.
מקווה שאת לא מרבה בקפה.. זה לא בדיוק עוזר לירידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חן25/05/2010תודה ליבי על ההתייחסות. הייתי בגדול כמה פגישות אצל דיאטנית אבל מנסיון אישי בלי מעקב קבוע זה קשה. ולא אני לא שותה קפה בכלל. משום מה אחרי הניתוח לא מתחשק לי יותר. למה הוא מפריע לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת ייעוץ והמלצותנטלי24/05/2010
שלום,
אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח שרוול. אני עומדת בקריטריונים.
אני פונה לכל אלו שביצעו את הניתוח-
1) אילו בדיקות צריך לעבור?
2) על אילו רופאים אתם ממליצים?
3) האם יש מישהו ש"לא כדאי להתקרב אליו" ?
4) מישהו שמע על ד"ר סיגל לברנט מבי"ח הלל יפה
או על ד"ר בשארה מרמב"ם ?
תודה רבה מראש- אני מאוד חוששת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליברנט
libby24/05/2010ממליצה מאוד עליה!
אני עברתי אצלה ניתוח, כירורגית ב' בהלל יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
נטלי25/05/2010קודם כל תודה.
האם תוכלי לפרט טיפה יותר?
איזה בדיקות היא דורשת לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
שולה זק25/05/2010הבדיקות אחידות בכל הקופות. בדיקות דם, בדיקות שתן, צילום חזה, צילום ושט קיבה, אולטראסאונד בטן, פגישה עם דיאטנית, פגישה עפ פסיכיאטר.
כל הרופאים כירורגים בכירים ומומחים. לפני שאת פונה למנתח, רצוי לברר בקופה שלך אם את מקבלת התחייבות אליו.
ולפני כל מה שרשום לעיל, את צריכה לבדוק שאת עומדת בקריטריונים לניתוח. הקריטריונים הם על פי ה- BMI (מסת גוף) - גובה ומשקל.
BMI 35-40 עם מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי גם ללא מחלות רקע.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. כך שיש הקפדה בקופות לפני שהם מוציאים התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה!
נטלי25/05/2010אני כן עומדת בקריטריונים.
ואני בצבא.. אז לפי מיטב ידעתי זו אותה פרוצדורה. (מבחינת המימון)
בקשר לצילומים "צילום חזה, צילום ושט קיבה" הכוונה היא לצילום עם הבליעת בריום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
שולה זק25/05/2010אכן, צילום ושט קיבה, יש לשתות "משקה" לא הכי טעים בעולם, אבל גם לא נורא כל כך. כולם עושים, עוברים ושוכחים.
אין לי מושג איך הפרוצדורה בצבא מבחינת הפניות.
מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טוב חבריםsw23/05/2010
אז ככה אני ממשיך את התהליך.
היום הייתי אצל הדיאטנית והיא הודיעה לי שהיא רוצה לעשות עוד 4מפגשים לפני שהיא מאשרת לי את הניתוח!!! מייד רצתי וקבעתי עוד 4 מפגשים במטרה לגמור עם זה כמה שיותר מהר
בנתיים אני בדרך הנכונה אומנם היא מתארכת כל הזמן אבל אני אופטימי
בעיקרון יום שלישי אולטראסאונד וב1 לחודש אנדיקרינולג ואז פסיכיאטר ב17 לחודש
וסיימתי את התהליך אז תחזיקו לי אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שאלה קטנה
sw23/05/2010מישהו יודע בערך כמה זמן זה מסיום הבדיקות ועד ביצוע הניצוח בפועל פלוס מינוס אני לא צריך לדעת מדויק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טובעידית23/05/2010
נעזרתי בכם בעברבשאלות שונות ועזרתם לי מאוד.
היום אני בבית אחרי ששורוולתי ביום שישי האחרון.
מרגישה טוב מאוד, שותה ומקווה שכך ימשך.
אז שוב תודה לך שולה ולכל העונים האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה עידית
ליאור24/05/2010אם יהיו עוד שאלות - נשמח לעזור
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחג'ולי23/05/2010
אני נותחתי ביום שישי 21.5.10 אצל ד"ר אבינוח ניתוח טבעת, סה"כ עבר טוב מאוד אפילו אין ממש כאבים ברוך השם. אבל לא מצליחה לישתות את המרק הוא מבקש שבוע ימים רק נוזלים כל סוגי המיצים למיניהם ומרק זך, שתיתי קצת אתמול וזהווווווו זה עושה לי בחילה נוראה והקאות. האם משהו זוכר שהירגיש כמוני? אני לא רעבה בסך הכל אבל קצת חלשה, האם אפשר לוותר על המרק ולנסות ליחיות בימים הקרובים רק על נוזלים רגילים צלולים? ביום שלישי לצערי כבר אחזור לעבודה כי אני עצמאית וממש אין לי בררה אבל מקווה שאחזיק מעמד. אשמח לישמוע תגובות, מתי היתחלטם עם מוצרי חלב וגבינות כי בעיקרון זה רק בשבוע השני לא ניראה לי אנושי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לשתות
שולה זק23/05/2010שלום ג'ולי,
את חייבת לשתות. לאט ולגימות קטנות.
אם אינך יכולה לשתות, גשי בדחיפות לדר' אבינוח שיעשה לך צילום ושט קיבה ולבדוק את הסיבה שאינך יכולה לשתות.
בלי שתיה את עלולה להגיע להתיבשות.
מקווה שתחושי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה
ג'ולי23/05/2010אני מיתנצלת לא היסברתי את עצמי נכון שתייה עוברת, אבל המרק מגעיל אותי, האם אם לא אשתה את המרק זה בסדר? אני היום נחלשת ומרגישה צורך לאכול משהו האם אפשר גבינה או מעט מעדן לפניי הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסות מזון נוזלי
שולה זק23/05/2010אני שמחה לשמוע שאת כן שותה וזה בסדר.
אם מגעיל אותך המרק משקיות תבשלי לך מרק עוף עם ירקות ותשתי רק את המרק.
כמו כן את יכולה לנסות קצת ג'לי וקצת גבינת סקי. הרבה שתיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי ממליץ לך לאכול
אוראל23/05/2010התקופה הכי יפה שלי עם הטבעת הייתה בחודש הראשון ..
תנסי לשתות כמו שנתנו לך בדף בלגימות קטנות כמו ששולה אמרה
כי את תיתגעגעי לשבוע הזה .. הכל בראש שלך את בלי סגירה והכל עובר עדיין חלק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני משורוולת- ומצטערת!חלי בוזגלו22/05/2010
עברתי ניתוח ב12-5-2010 ע"י דוקטור גירון מבית חולים פוריה..
אני מצטערת על הניתוח שעברתי.. ממש מצטערת.
אני בקושי שותה, לא אוכלת שום דבר מלבד צח.. וגם זה רק כוס אחת ליום..
יום חמישי (שבוע ויום) לאחר הניתוח.. סבלתי מכאבים פנימיים הרגשתי כאילו נתפס לי שריר בבטן..
אושפזתי להשגחה בבית חולים.. לאחר צילום בטן החליטו שאין לי כלום.. ושיחררו אותי לביתי..
היום (10 ימים לאחר הניתוח) ניסיתי לאכול תפוחי אדמה (קטן קטן בגודל ביצהה), מעכתי אותו ולקחתי ביס אחד, כפית אחת בדיוק .. ועכשיו אני סובלת מכאבי תופת .. לא מצליחה לזוז..
אאנניי רוצה לדעת.. מה אני יכולה לעשות כדי לחזור לעצמי.. כי אני מתחלשת.. וכואב לי!
מה עושים? :( שמישהו יעזור לייי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי
עדי22/05/2010אני משורוולת שבועיים וחצי.
אולי בינתיים תעזבי תפו"א, תני לגוף שלך רק מעדנים, מרק טחון שנותן הרבה כח ,
אולי הגוף שלך צריך קצת יותר זמן להסתגלות.
אין הרבה ברירה, את אחרי, מכאן צריך רק לעלות, לאט, לאט הדברים יסתדרו,
קחי אויר ותתמלאי באופטימיות, את זמן קצר מאוד אחרי
תכתבי מה קורה איתך........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
רוזי22/05/2010אני אחרי חודשיים וזה נכון שבהתחלה מאוד קשה תיהיה סבלנית ותראי תוצאות תקחי מעדן אקטמיל ומרק צח לשתות לאט נשמה לא למהר נותחנו בקיבה ולא בראש ותלכי לדיאטנית או לסדנאות בטח יש לכם בצפון רק סבלנות ולחשוב חיובי שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שהגיבה לי... כדאי שתדעו
חלי בוזגלו23/05/2010אוףףף.. אני על אפיסת כוחות..
לא מצליחה להעביר כלום בקיבה..
הבנתי שהייתה לי הסתבכות בניתוח- הדבקות וכד'..
לאחר הניתוח חזרתי לעצמי בכל הכח..
ללא אוכל ללא כלום
אקטימל אני שותה במהלך כל היום
מתחילה בבוקר מסיימתת בערב..
אני כבר אמורה להיות בשלב של האוכל הטחון..
בקושי מצליחה אוכל נוזלחי..
לא כיף לי ככה בכלל לא!
מעדיפה להישאר ייפה שמנה ונהנת מהאוכל שהייתי..
לא מצליחה!
הכאבים מאיזור הטבור ומעלה נוראים..
הצרבות מציקות..
למזלי לא הקאתי בכלל..
מלבד ביום של הניתוח שהקאתי דם..
האם אני יכולה לנסות לאכול במבה??
אולי הקיבה תהיה ניזונה ממשהו?
ושאלה אחרונה וחשוובה..
הבצקות מסביב לקיבה.. מתי יעברו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליאור23/05/2010האפיסת כוחות שאת מתארת מוכרת וידועה - כל מנותח מספר על זה וזה הגיוני מאוד - הגוף מקבל אחוזים בודדים מכמות הקלוריות שאליהן הוא רגיל לכן ההרגשה הזו - תעבור תוך כשבוע שבועיים.
תוכלי לספר איזה סיבוכים היו בניתוח ? הדבקויות יש בדר"כ בניתוחים שהם לא ראשוניים- כבר עברת ניתוח קיבה לפני כן ?
לדעתי עדיין את לא בשלב האוכל הטחון , ולפי התחושות שאת מתארת כדאי שתשארי עוד קצת על נוזלים , מה שבטוח לא במבה !!! ובטח לא כארוחה או מזון !!!!המבמה לא תזין את הקיבה!!!!!
אני חושב שקצת מאוחר לשלב ההרהורים והחרטות שאת מעלה , עשית צעד גדול - תפיקי את התועלת מזה!!!
מציע לך לפנות ליעוץ ותמיכה למנותחי קיבה ובמהירות !!!!
בהצלחה
ליאור
אוףףף.. אני על אפיסת כוחות..
לא מצליחה להעביר כלום בקיבה..
הבנתי שהייתה לי הסתבכות בניתוח- הדבקות וכד'..
לאחר הניתוח חזרתי לעצמי בכל הכח..
ללא אוכל ללא כלום
אקטימל אני שותה במהלך כל היום
מתחילה בבוקר מסיימתת בערב..
אני כבר אמורה להיות בשלב של האוכל הטחון..
בקושי מצליחה אוכל נוזלחי..
לא כיף לי ככה בכלל לא!
מעדיפה להישאר ייפה שמנה ונהנת מהאוכל שהייתי..
לא מצליחה!
הכאבים מאיזור הטבור ומעלה נוראים..
הצרבות מציקות..
למזלי לא הקאתי בכלל..
מלבד ביום של הניתוח שהקאתי דם..
האם אני יכולה לנסות לאכול במבה??
אולי הקיבה תהיה ניזונה ממשהו?
ושאלה אחרונה וחשוובה..
הבצקות מסביב לקיבה.. מתי יעברו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.. עברתי טבעת לפהי 7 שנים ו...
חלי בוזגלו23/05/2010היא הסתבכה לי, הוצאת אותה לפני 3 שנים.. ועשיתי שרוול..
אני יודדעת שהניתוח הזה הוא מאוד אינדבידואלי..
אבל מה לעשות קשה לי להמנע מלהסתכל על חברות שעשו ושבוע אחריי כבר אכלו דייסות ומעדנים, קשה לי להתעלם מהעובדה שככולם ירדו בימים בודדים 5 קילו ורק אני תוך 10 ימים
בקשר לבמבה.. למה הלא!!! הזה?
כי היא תשמין? כי מה?
אני רוצה משהו שישביע את הקיבה..
דיי, לא נכנס לה כלום לשם..
כל שבוע בממוצא אני צריכה עירוי..
נכון שלטא ניתן להצטער, אך בכל זאת.. ממש ממש מצטעת.. הלוואי ויכולתי לחזור אחורה ולא לחשוב בכלל על הניתוח הזה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליאור24/05/2010הבמבה זה לא אוכל , זה חטיף.
תפקיד הבמבה הוא לא להשביע ולא להזין את הקיבה , ובטח לא בשלב של שבוע מניתוח קיבה .
בזמן הקרוב את חייבת להתרגל ולסגל אורח חיים חדש ונכון בכל הקשור לאוכל ותזונה , והשלב הראשון הוא להבין שחטיפים לא יכולים לבוא על חשבון ארוחה .
חשוב לאכול לפי תפריט מסודר ומאוזן כל 3 שעות .
חשוב להתייעץ ולהעזר בדיאטנית אחרת גם ניתוח שרוול יכול להכשל.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליבי25/05/2010במבה לעולם לא תשביע אותך. היא די מימית ועוברת יפה אבל חסרת "משקל" והיא בבחינת הרגל רע.
העובדה שעברת טבעת משחקת לרעתך מבחינת הירידה במשקל (זו האמת, אין דרך ליפות את זה). הגוף שלך ירד משקל בצורה דרסטית בעקבות הטבעת וכעת את מבקשת ממנו לבצע שוב את אותה פעולה.
ואז הוא נהיה חשדן... מה יקרה לי עכשיו? מה אוכל לאכול?
יש מוטיב אחד שחסר לי אצלך: סבלנות.
זה תהליך.. ויש אנשים שעוברים אותו קצת יותר קשה מאחרים.
תתחילי שוב מהתחלה עם מעדנים, ג'לי, קרטיבים וגבינה. לאכול ממש ממש לאט... ממש כפית, ללקק, ועוד אחת. אחרי 3 כפיות להניח ולחזור אחר כך.
סבלנות ואת עוד תודי על היום שעשית את הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מ ת ל ב ט תעופרה ביטון22/05/2010
יש לי אישור מהוועדה .קיבלתי רגליים קרות ופחדים המון חששות מחוסר חיים אחריי מלא איסורים מבולבלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עופרה
ליאור23/05/2010אני 8 חודשים אחרי הניתוח ויש לי רק דברים טובים להגיד על הצעד הזה ועל השינוי באיכות החיים שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)