מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה התייעצות !!יעל09/06/2010
היי לכולם !
בעלי היקר והמתוק החליט להפתיע אותי בסופ"ש בחו"ל, אבל הוא קצת שכח שאני שלושה שבועות אחרי ניתוח. השאלה הנשאלת מתי בעצם אני יכולה להיכנס לבריכה ?
אם מותר לי בעצם לטוס ?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
ליאור09/06/2010לא נראה לי שצריכה להיות לך בעיה לטוס .
בקשר לבריכה - במידה והתפרים סגורים - לא צריכה להיות בעיה - מציע לך להתייעץ עם הרופא שלך.
תעשי חיים
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל כל הכבוד לבעל.
עידית10/06/2010לא ידוע לי לגבי טיסה.
לגבי בריכה ,לי אמרו כבר אחרי שבועיים וחצי שאני יכולה לשחות.
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
עדי10/06/2010היי יעל
כאשר אני התיעצתי עם שולה בעבר על בריכה,
היא טענה שכדאי לפחות לחכות חודש על מנת שלא יהיה זיהום - וזה נשמע הגיוני.
לגבי טיסה - אני חושבת שלא יבטחו אותך זמן קצר כ"כ לאחר ניתוח,
תבררי את הדברים.
תהנו בכל מקרה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח במימון פרטיג'ו08/06/2010
הי, אני בת 40, משקלי 77 קילו וגובה 155. אני סובלת מלחץ דם גבוה, טריגלצרידים גבוהים וגם סובלת מדיכאון ומטופלת. הצלחתי המון דיאטות ואני לא מצליחה לשמור מספיק זמן. אני מעונינת לעשות ניתוח קיצור קיבה על חשבוני אבל הBMI שלי נמוך מ-35. יש אפשרות לעשות במקום פרטי. אם כן, איפה, לא משנה האזור בארץ. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי
libby08/06/2010אני גם חודש וקצת אחרי ניתוח שרוול ורזיתי "רק" 11 קילו ואני די מרוצה מקצב הירידה, אני אוכלת טוב, מרגישה טוב ואין לי על מה לקטר.
יש לי שאלה אלייך:
תוך כמה זמן העלת את כל המשקל שלך?
אני מהמרת תוך כמה שנים...
אז למה את מצפה להוריד את הכל או לפחות את הרוב תוך חודש חודשיים?
תני לגוף שלך ולנפש שלך להתאושש מהניתוח.
כמו שמישהו אמר לי אחרי הניתוח (הייתי במצב דומה לשלך): את אחרי, קיבלת החלטה והיא נעשתה, אז מה שנשאר עכשיו זה: תקבלי את זה ותמשיכי הלאה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק10/06/2010שלו ג'ו
ה- BMI שלך הוא 32 ואת אכן לא עומדת בקריטריונים לניתוח, כפי שציינת.
הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי. הכירורגים מנתחים על פי קריטאריונים אלה. אין לי מושג לגבי השוק הפרטי למי שלא עומד בקריטריונים.
ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, עוברים ניתוח ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד. ללכת לדיאטנית, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. אני ממליצה שתקבלי החלטה שאת לוקחת ברצינות את הירידה במשקל והטיפול בהשמנה. נרשמת לקבוצת תמיכה, ומתנהלת על פי תפריט שדיאטנית תתאים לך. אני בטוחה שהתוצאות לא יאחרו לבוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מרגישים אחרי הניתוח?זילברמן יעל07/06/2010
אני מתלבטת האם לעבור ניתוח שרוול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה זה דבר אינדיווידואלי.
עידית10/06/2010אני למשל מרגישה מצויין.
מחר אני שלושה שבועות מהניתוח, ירדתי 9 קילו, וההרגשה מעולה.
יש כאלה שההתחלה קצת יותר קשה, אבל צריך לחשוב קדימה, מה החלופה?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולטל07/06/2010
שלום שמי טל אני בת 23 מועמדת לניתוח שרוול הייתי שמחה לקבל אינפורמציה ממישהו/י שעבר/ה את הניתוח הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל אינפורמציה זה מונח רחב
שולה זק07/06/2010שלום לך,
זה פורום של מנותחים מכל הסוגים וגם שוול. אנחנו נשמח לספק לך מידע, אך את צריכ להיות קצת יותר ממוקדת. נתחיל עם מה ה BMI שלך, איזהקופה את שייכת, אזור מגורים, האם היית כבר אצל כירורג ליעוץ, בדיקות עברת? אם את מחפשת מידע כלי הקישי את המילה ניתוח שרוול במנועי החיפוש השונים ותקבלי עמודים של מידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבת נורא מהניתוח.. אוף :(חלי בוזגלו07/06/2010
עשיתי ניתוח שרוול ב12-5-2010..
ב10 ימים שלאחר הניתוח ירדתי 8 קילו..
והיום הייתי בביקורת לאחר הניתוח שזה אומר מאז ה10 ימים עברו עוד שבועיים.. וירדתי סה"כ 3 קילו בשבועיים!
זה מתסססססכל אותי..
בכמעט חודש ירדתי רק 11 קילו.. בזמן שכולם מרזים את ה20-30 קילו בחודש הראשון..
אוףףף אני כל כך מצטערת... ציפיתי ליותר.. ולא קיבלתי זאת...
אני מצטערת על הניתוח הזה.. נורא נורא מצטערת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי ,אני לא יודעת מהיכן שאבת
עידית07/06/2010את המידע שיורדים 20-30 קילו בחודש הראשון.
זה ממש לא נכון.
קצת סבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו חלי כ"כ לא נכון אבל מוכר
יונתן07/06/2010גם אני חשבתי אותו דבר.
אבל זה ממש לא נכון.
אמרו לי שהשאיפה אמורה להיות עד 10 ק"ג!
ואת ממש לא אמורה לעשות חשבונות כל עוד הירידה היא מעל שני קילו..
ממש לא...
אני מאחל לך להרגיש טואוב!
ולא לשכוח לסגור בעקביות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם שרוול יקירי.. אין מה לסגור..
חלי בוזגלו07/06/2010אולי עכשיו תגיב אחרת..
מישהי שעשתה טבעת אמרה לי שרזתה 10 קילו בשבוע הראשון..
אתה קולט??
10 קילו בשבוע..
למה אני עם שרוול שיותר מרזים לא רזיתי ככה :(
אוווווווווווווווווווווווווווף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתחיל להיות הגיוניים
שולה זק07/06/2010הירידה במשקל היא יחסית ל-.BMI. הרי אדם עם מסת גוף 40 ירד יותר בתחילת הדרך ממשהו עם מסת גוף 35.
אני הייתי BMI 56.8 - שקלתי 133 קילו על גובה 153 סנט' וירדתי 30 קילו ב- 5 חודשים. כל זאת בליווי דיאטנית ושילוב פעילות גופנית. היום, כמעט 9 שנים לאחר הניתוח השלתי 70 בהדרגה קילוגרמים, אוכלת באופן מבוקר, פעילה גופנית ומרגישה נהדר. המטרה חלי, לרדת במשקל באופן בריא, לשנות הרגלי אכילה ולהסתגל לאורח חיים שהאוכל הוא לא מרכז העניינים. יש פתגם האומר "החיפזון מהשטן" - כך גם לגבי ירידה מהירה ודרסטית במשקל. יורדים מהר ועולים כפליים מהר. כל השיטות האלה של "זבנג וגמרנו" כבר מאחוריך. את עכשיו מנותחת שרוול. "משורוולת" בשפת העם :). ניתוח יציב וטוב שכל שכל שנדרש ממך זה לחייך אל עצמך כל בוקר ולצאת ליום רגיל של עבודה ופעילות. לאכול כל כמה שעות, קצת ולאט ולהרבות בשתיה בין הארוחות.. תאמיני לי שאלפי מנותחי שרוול, טבעת ומעקף חיים באושר כל יום עם המציאות החדשה - רזים ובריאים.
יום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי אתם מתנהגים כמו כת
עופר09/06/2010חבריה מה קורה פה?
מעזה גברת לא לקחת חלק באופוריה הכללית ולקטר על השרוול ועל החיים בכלל. וזה מותר. זה רק מוסיף אמינות לפורום. אתם מגיבים כמו כת שאוהבת את כל מאמיניה ודוחה את הספקנים.
ובאשר אלי..
האם מישהו מכיר את ד"ר מטר? אני בוחר בו כמנתח. מומלץ?
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מפונקת!!!!
שמואל08/06/2010הורדת 11 ק"ג ואת לא מרוצה ? מה עשו לך ניתוח להורדת שומן? גברתי את מפונקת ואת כנירא עשית את הניתוח על מנת להראות טוב ולא בשביל הבריאות .
הניתוח שעשית הוא לבריאותך וזה הכי חשוב .
ירידה במשקל תלויה בהרבה מאוד פרמטרים והפרמטר החשוב הוא הסבלנות .
מהיכן שמעת שיורדים בכל יום ק"ג אחד ? ??????? בהתחלה הגוף לא מבין מה קורה איתו לכן הוא מאבד חלק מהנוזלים בגוף שזה 6 או 7 ליטר ורק לאחר מכן מתחילים להוריד .
סבלנות והמון פעילות גופנית ואני בטוח שתוך שלושה חודשים את תורידי לפחות כ30 ק"ג ועם זה לא שינוי אז מהו שינוי?
דרך אגב , פנית לדיאטנית ?
יום ניפלא
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי המאוכזבת......
שולי08/06/2010היי חלי.....
לא ברור לי איך זה יכול להיות .......שירדת כ"כ יפה במשקל ובטווח זמן יחסית קצר ואת עדיין מקטרת.....את צריכה להבין שהגוף עובר תהליך....את לא בתחרות מול אף אחד.....תני לגוף ולראש לעכל מה בדיוק עובר עליו......
קצב הירידה הוא מאוד איניבידואלי....כל גוף והקצב שלו ומשקל ההתחלתי של כל אחד ואחת...
אתן לך דוגמא: אני עברתי את ניתוח השרוול לפני 4 חודשים ורזיתי עד כה 22 ק"ג.....להגיד לך שאני מאוכזבת.......ממש לאאאאאאא!!!!!
אני יודעת שאני בדרך הנכונה והבטוחה....והבריאה כמובן!!!
העיקר שאת בדרך הנכונה....ואת יורדת במשקל......יהיה אשר יהיה הקצב!!!! העיקר שאת לא בכיוון ההפוך!!! תתעודדי בחרת בדרך חדשה, בדרך בריאה ובטוחה......אני מבטיחה לך שתעלי על דרך המלך בסופו של דבר!!!
תתעודדי על ההישג המכובד שהשגת ועל כך שאת מצליחה ותצליחי לרדת בעתיד!!!!
אף אחד לא הבטיח לי קצב ירידה מסויים!!!
וישנם פעמים שאני תקועה ולא יורדת במשקל!!! אבל אני לא מתייאשת.....להפך אני גאה בדרך שבחרתי!!!!
אז תתעודדי.....תעכלי ותפנימי שאת בדרך חדשה!!! שזהו תהליך....אין כאן הוקוס פוקוס......ופשוט סבלנות........התוצאה תגיע ויהי מה!!!!!
שיהיה לך המשך יום נעים.......ובהצלחה......:-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נסגר איתך???????
עדי08/06/2010מה חשבת שהניתוח הוא קסם?
אני חודש וקצת אחרי 12 קילו פחות.
הממוצע בין 10-12 קילו בחודש.
אני לא כ"כ מבינה מאיפה הבאת את המידע הממש לא הגיוני הזה.
ותפסיקי כבר לרדוף אחרי עצמך וכל הזמן להצטער על הניתוח,
עשית- אין דרך חזרה וזה מה יש, תתחילי להנות מהתהליך וקצת פחות
להיות עסוקה בקיטורים.
תקראי את כל מה שרשמת כל החודש בפורום ותביני שאת לא מפסיקה לרחם על עצמך,
קחי את עצמך בידיים ותתחילי דרך חדשה.
ב-ה-צ-ל-ח-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
ריקי08/06/2010אני גם חושבת כמוךך. חלי כבר אמרתי לך מאמיי תתעוררי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה והמלצותנטלי07/06/2010
היי,
החלטתי לעשות ניתוח שרוול, אני עומדת בקריטריונים.
התחלתי כבר עם התהליך, חלק מהבדיקות כבר ביצעתי.
אבל אני לא יודעת באיזה מנתח לבחור.
בבקשה תעזרו לי..
זה מאוד יחזק אם אני אשמע המלצות על מישהו מסויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטלי
כרמלה07/06/2010היי
שיהיה לך בהצלחה גם אני בתהליך מחכה לוועדה .
המשך יום נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה .
יעל07/06/2010היי יקירתי !
אני נותחתי לפני שבועיים וחצי אצל ד"ר מחג'נה
ממליצה בחום.
בהצלחההההההה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בארון.ריקי07/06/2010
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם. נעים מאד למי שלא מכיר אני ריקי ועשיתי ניתוח שרוול כמעט לפני חודשיים וירדתי כבר 16 קילו עם עצירות בדרך אבל לא דואגת .היום קמתי בבוקר והחלטתי לעשות סדר בארון. טוב אני לא מאמינה חצי ארון רוקנתי הכנתי חבילה גדולה לתרום . הגיע הזמן לעשות קניות חדשות ומידות קצת יותר קטנות אבל אני מחכה ל1.7 ליום נישואים שלי וביום הזה אנחנו באילת .אז מגיע לי קצת להיתפנק ולקנות לעצמי קצת דברים.סך הכל אני מרגישה טוב לאט לאט הביטחון מתחיל לחזור אלי .יש לי מידי פעם שיעול למי שזוכר שהיתלוננתי ממנו ולא ידעתי מה זה אז זה בסדר גילינו .השיעול שתופס אותי מידי פעם זה שיעול של חרדה . חרדות מדברים שעברתי בחיים . וגם עכשיו מהחיים החדשים של השרוול. אבל אתם יודעים לכל דבר יש טיפול וזה המזל שלנו. ולא צריך לחשוב על מה עברנו . צריך לחשוב על מה שאנחנו הולכים לעבור בחיים . שזה בריאות חדשה ונפש בריאה. אז בהצלחה לכולם.נ.ב תודה לשולה שתומכת ודואגת ועוזרת המון. ותודה לד"ר הנפלא שנימצא איתנו פה ועוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לריקושששש
כרמלה07/06/2010כל הכבוד ריקי חיזקי ואימצי אני מציעה למי שעוד לא דיבר עם ריקי שיעשה את זה בחורה מקסימה מלאת כוחות ואנרגיות חיוביות ממליצה עליה בחום,מיום היכרותי איתה בפורום הפכנו לחברות טובות טובות.
בהצלחה מאמי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ריקי
עדי08/06/2010אני רוצה לחזק אותך על הירידה,
כל הכבוד לך, תקני בגדים ותרגישי הכי טוב עם עצמך.
הרבה הצלחה בהמשך - אני אוהבת את האופטימיות שלך...
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עדידושש
ריקי08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים?מתלבטת07/06/2010
שלום, אני מתלבטת אם לבחור בנתיב של קיצור קיבה/טבעת/שרוול. נשמע לי מפחיד. אבל עם bmi שמתקרב לארבעים וכל מחלות הרקע - לחץ דם, כולסטרול וסכרת, ורק עולה כל הזמן, כך שמפחיד גם לא לעשות כלום, וכבר לא מאמינה ביכולתי לרדת בדיאטה. קיבלתי הפניה כללית מרופא משפחה למכון בריאטריה באסותא. בקופה (מכבי) קיבלתי הנחיות סותרות לגבי התהליך וכעת אני מבולבלת. איך בכלל מתחילים? למי פונים? מצד אחד שמעתי שיש ועדה ובדיקות שצריך לעבור, לפני שבכלל פונים לרופא ואילו מישהו אחר אמר שצריך לדבר תחילה עם כירורג מתאים ולהתקדם משם. נשמע לי הגיוני לדבר עם כירורג לפני שאעשה עשרות בדיקות ולפני שבכלל החלטתי סופית על הניתוח. מצד שני, אני מבינה שלכל כירורג העדפה משלו לגבי סוג הניתוח העדיף, ומכיוון שאינני יודעת מה עדיף לי גם אינני יודעת באיזה כירורג לבחור. למען האמת, גם ואם הייתי יודעת, גם אז אינני מכירה שמות של מנתחים והמלצות וגם על כך לא קיבלתי שום מידע בקופה. איך מתחילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה התחלת את הצעדים הראשונים.
שולה זק07/06/2010שלום מתלבטת.ההתחלה היא שהחלטת שהדרך הניתוחיתהיא הכיוון אותו את מאמצת על מנת להגיע להישגים בירידה במשקל ובאופן ישיר לשיפור המחלות הנילוות או ריפויין כליל. כחברת מכבי האופציות בפנייך רחבות. לפני שנתחיל להתמקדם איפה לעבור את הניתוח ובאיזה מנתח לבחור, אני מציעה שתצייני אזור מגורים וכך יהיה יותר קל ליעץ
בעיקרון. רצוי לתאם פגישת יעוץ ע מנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח ויחד לבדוק איזה ניתוח הכי מתאים לך. המנתח נותן לך רשימת בדיקות חיונית אותן את עושה דרך רופא המטפל והקופה שלך ולאחר קבלת כל התשובות את מגיעה לוועדה ומקבלת תור.
מקווה שעד כאן עשיתי אולי "קצת סדר בבלגן". אשמח לעזור בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מתלבטת07/06/2010אני גרה באזור השרון. כמובן שלא רק השרון אלא גם כל אזור המרכז בכלל הוא בסדר גמור מבחינתי. אשמח להמלצה למי לפנות. נשמע לי הגיוני להתייעץ תחילה עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים כדי שלא יכוונו אותי מראש להעדפה של המנתח אלא למה שמתאים לי באמת. ותודה על התשובה המפורטת. זה עוזר מאוד. בקושי העזתי לכתוב בפורום. המחשבה הראשונה היא "מה העניין, שמנה, פשוט תעשי דיאטה. את מעדיפה לסכן את חייך מאשר סתם לסתום את הפה?" וכו' וכו'. אני ערה מאוד לכך שהלך מחשבה שכזה לא יקדם אותי לשום מקום. להיפך. אחריו ערימת בורקסים נשמעת כמו הפתרון האולטימטיבי... טוב, מניחה שכולנו היינו שם. השאלה רק איך יוצאים מזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההכרה ...זה כבר צעד קטן החוצה
שולה זק07/06/2010בזה שהפנמת והבנת שאת חולה ואת צריכה טיפול והטיפול זמין לפתחך, עם הצלחות מובטחות, כבר עשית צעד גדול קדימה.
להתלבט לחשוש לחשוב זה כל כך אנושי. כך שאת בהחלט "נורמלית" ובמסגרת הזו תתחילי באמת לקדם את הנושא לכיוון האופרטיבי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתלבטת
כרמלה07/06/2010קודם כל ברוכה הבאה לפורום שתומך בצורה נפלאה בכול הנושא ,לגביי התהליך גם אני במכבי אז ככה קבעתי תור באסותא לאחד המנתחים שם בפגישה נמסר לי מידע על סוגי הניתוחים לאחר מכן קיבלתי מכתב הפנייה לרופא משפחה +בדיקות כמו א.ק.ג ,אולטרסאונד ועוד...
סיימתי כמעט את כולם ומחכה לוועדה ב-13/7 ואז לעבור בעזרת השם ניתוח שרוול.
תבדקי באיזור המגורים שלך את רשימת המנתחים וכבר תקבעי לך תור כל עוד הנושא טרי וחם בראשך.
מאחלת לך בהצלחה ותקבלי פה בפורום את כל החיזוקים אנשים נהדרים.
אם תרצי עוד משהו אני כאן בכיף :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות
מתלבטת07/06/2010תודה. שיהיה לך בהצלחה ורק בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לחכות כל כך הרבה
אילן07/06/2010בהתחלה קבעתי לאסותא בת"א (גם ככה מגיעים למוקד שלהם קודם) ובאמת הכי מוקדם שהיה זה ה 13/7 אבל ביקשתי גם שיעבירו את בקשה לאסותא חיפה, חזרו אלי עם תורים לשבוע זה (אתמול - זה היה שבוע שעבר) או שבוע הבא שזה מה שאני עושה. כנראה שבחיפה יש הרבה פחות עומס וגם ככה זה ליד הבית אז בכלל עדיף. שווה לנסות - לא צריך לבטל תור אחד כדי שיקבעו במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טובכרמלה07/06/2010
בוקר טוב
זהו סיימתי את כל הבדיקות רק נותר לי וק"ת לעשות ואני מוכנה לוועדהה
מתרגשת נורא ורוצה כבר להיות אחרייייי כבר הפנמתי את העניין שרוצה לעבור את הניתוח אך...
מאוד בלחץ מבחינת זה שפוחדת מהניתוח עצמו והסיכונים (עוברת ניתוח שרוול) וואוווו אני צריכה לייבא כוחות מאיכנשהוווו המחשבות מאוד מטרידות אותי....
על הכבוד לכל האנשים שמעודדים כאן וגם לך שולה שיהיה יום טוב ונפלא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמלה הכל בחינם..:)
שולה זק07/06/2010כרמלה הנה אנחנו שולחים לך המון חום ומויבציה ורצון טוב וסבלנות והבטחה....הזמן לא עומד מלכת הוא זז וגם הניתוח שלך יגיע במהרה. אז שאבי את כל ה"חינמים" לתוכך....ותראי שגם המתח והאקשן לפני תורמים המון להרגשה, לחזוק ההחלטה ובעיקר ליום שאחרי.
אנחנו כאן ויום יום נישלח לך חופן מלא "חינמים" מעודדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה ולכולכם
כרמלה07/06/2010תודה על הכול ועל כל העידודדדד אתם עשר ובייחוד את שיש לך סבלנות וכוחות לתת לאחרים את הרוגע הנפשי.
תודה והמשך ערב נפלא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה זקרוזי06/06/2010
שבוע טוב ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוזי
שולה זק06/06/2010שבוע טוב לך יקרה. מה שלומך? התעניינתי בשלומך כשדיברתי עם ריקי. לא הספקתי לצלצל אליך בסופ"ש. העיקר הכל בסדר אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה לרזותעינת06/06/2010
שלושה שבועות אחרי הניתוח מרגישה נהדר ואוכלת מעט ומהכל מקפידה לאכול כל שלוש שעות ומשתדלת גם לשתות, אבל... לא מרזה!
בעשרה ימים האחרונים אני תקועה על השבעה וחצי ק"ג שירדתי כבר בהתחלה
די מאוכזבת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ניתוח עברת?
שולה זק06/06/2010שלום עינת,
ירידה של 7 קילוגרם הינה הישג יפה. לא ציינת איזה ניתוח עברת ומה היה ה BMI שלך.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט שמתאים לך. את אמנם אוכלת על פי הכללים, מעט, לאט וכל 3 שעות, אך יתכן שמה שאת אוכלת עתיר קלוריות ומונע ירידה במשקל. רצוי להתחיל לשלב פעילות גופנית.
בכל אופן את בתחילת הדרך ובטח שאין בשלב זה מקום לאכזבות, נהפוך הוא ההצלחה בדרך אליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין 7.5 ק"ג
עינת10/06/2010ב 14 לחודש (עוד 4 ימין) אני חוגגת חודש לניתוח לא מצטערת אבל עדיין מאוכזבת מההישג
שלמעשה השגתי בשבועיים ומאז אני תקועה!
עברתי ניתוח שרוול ב BMI 41 ונראה לי שלמימדים שלי זה מעט.
הדיאטנית אומרת שאני אוכלת בסדר
רציתי לשאול אם אכילה מהירה גורמת לעיכוב בירידה? זה משהו שאני עדיין לא מצליחה להתגבר עליו למרות הרצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת.
ריקי10/06/2010אני עד היום שאני אוכלת אני שוכחת שעברתי ניתוח ואני אוכלת מהר עד שהקיבה שלי מתחילה פתאום לכאוב לי ואז אני ניזכרת . לי בתור שמנה קשה ואני מאמינה שיקח לי עוד זמן להיתרגל לשרוול .בכל זאת אני רק חודשיים אחרי. גם לי היו בהתחלה עצירות. אני יגיד לך את האמת היום שאני אוכלת קצת יותר אני יורדת יפה מאד במשקל.את תיראי איך את תתחילי לרדת במשקל .בהצלחה מאמיי ולחשוב חיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
עינת10/06/2010כמה ירדת בחודש הראשון וכמה ירדת עד היום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
ריקי10/06/2010עד היום ירדתי בערך 18 קילו בחודשים. מה שזכור לי שבחודש השני ירדתי יותר. והייתי 106 קילו וחצי.זה לא חשוב כל אחד זה אחרת. יש כאלה שיורדים בחודש הראשון הרבה ואחר כך יש עצירה.ויש כאלה שאחרת. לא צריך להסתכל צריך להמשיך הלאה. סך הכל את אחרי הניתוח ויש לך דרך ארוכה ויפה.בריאה ובסוף גם חטובה.תסתכלי קדימה . ותחשבי על זה שאת תלכי ותרזי ולא תשמיני . חיובי מאמיי רק חיובי.בהצלחה.אם תרצי לדבר אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק במצבך, אבל צריך סבלנות
עידית10/06/2010אני שלושה שבועות מהניתוח.
אחרי 10 ימים ירדתי 8 קילו, אתמול הייתי שוב אצל הדיאטנית ולא ירדתי כלום.
זה די מבאס, אבל ישר הזכרתי לעצמי מה המטרה וכמה אני מרגישה טוב עכשיו
והכי חשוב- כמה נילחמתי לפני הניתוח כדי לרדת 8 קילו ולא הצלחתי.
הדיאטנית מאוד עודדה אותי ואמרה שזה בסדר וטבעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידית הישג יפה
שולה זק10/06/20108 ק"ג בעשרה ימים....זה מבאס?? זה לא ירידה יפה?? אני חושבת שזה מדהים. מה קרה לכולם ....לאחרונה....אין אפשרות לרדת בחודש את כל המשקל העודף. רצוי לרדת במשקל באופן מבוקר, בליווי דיאטנית ולא באופן דרסטי, דבר שעלול לגרום לחוסרים בגוף.
המשיכי בדרך הזו כל הכבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו ,לאן את הולכת 7 ק"ג זה יפה מא
שמואל07/06/2010זה יפה מאוד , לאט לאט
לא יעזור לך, את תרדי את מה שאת צריכה
ומה שכתבה לך שולה תבצעי בדחיפות
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה 7 קילו
יעל07/06/2010היי שלום לך !
גם אני באותו סיטואציה כמו שלך בדיוק, אני שבועיים וחצי אחרי הניתוח ומרגישה תקועה לא יורדת
ואוכלת בדיוק כול שלוש שע' .
דיברתי עם דיאטנית והיא אמרה שזה בסדר גמור זה מאוד יחסי למשקל שהיית לפני הניתוח.
לא להתייאש .................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עינתושש
ריקי07/06/2010הי עינת בוקר טוב חמודה. אז ככה קודם כל יפה על הירידה כמעט 8 קילו . שאני חושבת שזה יפה מאד . לפעמים יש עצירות .מה קורה עם היציאות שלך?.לא צריך להילחץ מכלום עדיף לאט מאשר מהר תאמיני לי. תהני מהאוכל לאט ובקצת ולשתות . ופתאום את תתחילי לראות איך את יורדת במשקל. לחשוב חיובי . ולא לבוא להגיד אוףף אני לא יורדת במשקל תגידי ירדתי 8 קילו ואני מצפה לרדת עוד.גם לי הייתה עצירה אין מה לעשות כולנו עוברים את זה. בהצלחההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט אבל בטוח
שולה זק10/06/2010שלום עינת. חדוב שאת יורדת. את לא בתחרות עם אף אחד. כל אחד והקצב שלו. אכילה מהירה יכולה לגרום לך לאי נוחות וכאבים. רצוי להתישב בסבלנות לארוחה, ללעוס היטב ולאכול לאט ובהנאה. אם הדיאטנית מרוצה ממך, סבבה. חשוב לא לאכול "שטויות". זה גורם לעצירה בירידה ולא עוזר לשינוי הרגלי אכילה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתלני06/06/2010
אני ממש לא יודעת מה לעשות, אולי מישהו יכול לעזור לי. אני בת 40 שוקלת 117 ק"ג ונמצאת בעיצומו של תהליך לקראת ניתוח. בתחילה החלטתי ללכת על ניתוח טבעת וזאת משום שנראה לי פחות מסובך כירורגית ופתאום שמעתי מאנשים שהם רעבים אבל לא יכולים לאכול בגלל הטבעת. זה נראה לי סיוט. הנכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שעשו טבעת והאם זה באמת ככה ? תודה מראש לכל מי שיכול לענות לי ולספר על חוויותיו מהניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הניתוח
שולה זק06/06/2010שלום לני
טבעת, שרוול, מעקף - הם ניתוחים לקיצור קיבה. את הניתוח כדאי לבחור ולהתאים יחד עם המנתח על פי מצבך הכללי, ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה וכמובן הפרעות אכילה. למשל אם את אכלנית מתוקים, טבעת לא מתאימה לך במיוחד.
מומלץ לפנות למנתח שמבצע את שלושת סוגי הניתוחים ולהתיעץ איתו מה הכי מתאים לך.
הניתוח הוא כלי שאת מקבלת לעזור לרדת במשקל, לשנות אורח חיים וכמובן הרגלי אכילה. ללמוד לאכול לאט, ללעוס היטב, לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות, לא לשתות יחד עם האוכל. כמובן רצוי ומומלץ להיות במעקב של דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר הניתוח. כל זה הוא חלק משינוי אורח חיים ולא משנה איזה סוג ניתוח את עוברת. לכל ניתוח (כמו בכל דבר בחיים) יש יתרונות ויש חסרונות . בניתוח טבעת צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא של המנותח, כי ניתן בקלות לרמות אותה (מה שקשה יותר בניתוח שרוול או מעקף).
בהצלחה ואשמח לעזור בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
לני06/06/2010שולה תודה על התגובה המהירה. איפה אני יכולה לקרוא על החסרונות של כל ניתוח ועל ההסתבכויות?
אני פניתי לד"ר סובחי שהציע לי 2 אפשרויות. הבנתי את עניין המתוקים ואני לא מכורה להם אלא לבצקים. נראה לי שנכונה לי הטבעת אבל אני קוראת על אי נוחות משמעותית עם הטבעת. למה זה קורה?
תודה לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
שולה זק06/06/2010לני, הטבעת כבודה במקומה מונח. היא עשתה פלאים בעבר וממשיכה ב"מעלליה" החיוביים גם בהווה.
כפי שכתבתי לך, הטבעת מצריכה המון משמעת עצמית ושיתוף פעולה מלא שלך. כמו כן את "בחתונה קתולית" עם המנתח. דהיינו כל פעם לפנות נפח את הטבעת, או להוציא נוזל. אם קשה לך הבחירה אולי תפני למנתח נוסף ותקבלי יעוץ לגבי הטבעת לעומת שרוול. מה עדיף לגביך. מה שקורה בניתוח טבעת שלעיתים מזון נתקע בגלל אכילה מהירה או לעיסה לא מספיקה, וזה מביא להקאות ואי נוחות. לכל ניתוח יש חסרונות ומעלת. בגוגל תמצאי את התשובות ואצל המנתחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להתבלבל !
שמואל07/06/2010שולה נתנה לך את התשובה הנכונה ביותר .
ואני ארחיב מעט, מי שהולך לניתוח מהסוג הנ"ל צריך להבין שהוא צריך להתכנס לצורת חיים חדשה ,
הרגלי אכילה חדשים ,פעילות ספורט ,פשוט לתת להחלטה מקום רחב מאוד בחיי היום יום.
אני אחרי טבעת כחודש ואני לא מרגיש רעב וכאן נשאלת השאלה הכיצד????
פשוט מאוד, אני עושה מה שאומרים לי אלה שמבינים בנושא ,הרופא, הדיאטנית ,והתמיכה של שולה בפורום ,
זהו בעקשנות ללא ויתורים ,
התוצאה לאחר חודש הורדה של 12 ק"ג
נכון רובו נוזלים ,אך הכיוון חיובי ואין לי ספק שהתחלתי בחיים חדשים .
הכל תלוי בך...................................................ובמה שתרצי להיות .
בהצלחה בכל דרך שתבחרי
בריאות
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל ..12 קילו סבבה!!! גדול
שולה זק07/06/2010כל כך נכון מה ששמואל אמר...חשובה התפיסה שלנו וחשוב היחס שלנו לניתוח...אותו יחס נקבל ממנו חזרה חחחחח. נשמע מצחיק אבל בהחלט זה ככה. עברו שינויי (בהלם) צריך להתרגל - הגוף לניתוח ואנחנו לניתוח וזאת איך עושים? תוך כדי הבנה ומודעות לשלב שעברנו ולהחלטה שקיבלנו. עירבנו גורם חיצנ (ניתוח) שיעזור לנו להשיג תוצאה שלבד לא הצלחנו להגיע אליה. והנה אנחנו שם - עברנו ניתח ויורדים במשקל וזה לא בא לבד ובקלות. צריך להשקיע "עבודה" - ביקור אצל דיאטנת, אכילה מבוקרת ושפויה, פעילות גופנית - אבל ראו זה פלא - המאמץ כדאי, יש תוצאות וזה מעודד להתחזק ולהמשיך. גם כשיש בדרך לפעמים מהמורת קטנות שמזכירים לנו שההתמודדות היא חיינו. אז שיהיה יום נפלא לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתבלבל
פרופ` אחמד מחג`נה07/06/2010יש שלושה ניתוחים בריאטרים לכל ניתוח יש את היתרון והחסרון שלו. אני מבצע את שלושתם כאשר טבעת נמצאת בתחתית הסולם. הבעיה של ניתוח טבעת שזה ניתוח רסטרקטיבי לא הורמונלי . אנחנו מקטינים את נפח הקיבה וכך אנשים לא יוכלו לאכול הרבה. אין השפעה הורמונלית שעוזרת למנותחים להתגבר על הרעב.
להוציא אותך מהבלבול אשמח אם תקבעי פגישה מסודרת ומורחבת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת שעברה את הניתוח לפני 4 שנים!!!
גליה02/10/2010שלום לך!
אני עברתי ניתוח לקיצור קיבה, טבעת. ואני רוצה להסב את תשומת ליבך שהיום למדתי על בשרי כי ללא משמעת עצמית כלום לא יעזור אין קסם להעלים את המשקל עודף. בסופו של יום צריך משמעת עצמית- כן נשארים גם רעבים. זה דיאטה ללא ברירה אחרת הכאב הוא עצום והפחד מלהסתבך הוא גדול. אני מיום הניתוח סובלת לא יכולה לאכול כל דבר ומקיאה המון גם שאני שומרת על עצמי יש בקרים שנס מביא לי להקיא. לפיכך אני ממליצה לך שבמידה והלכת על כל ניתוח בשל המחשבה שאת יכולה להצליח לרדת במשקל- דעי לך כי הינך יכולה לרדת במשקל בכל מצב באופן עצמאי. במידה ואינך מאמינה אל תקחי על עצמך אחריות לנתח את גופך כי ללא דיאטה שמראש יכולת לעשות לבדך לא תראי תוצאות ואף תסבלי קשות. היום אני ללא אוכל כבר 5 ימים ומקיאה מיי שתיה אחרי יומיים בחדר מיון שקיבלתי אינפוזיה לווריד והטבעת לא זזה ברוך ה'. אבל מה שווה כל זה?? תחשבי שוב ושוב לפני לקיחת אחריות כזאת שתשנה את אורח חייך וחיי בני משפחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסו
גליה02/10/2010אין קשר בין סוג הניתוח "קיצור קיבה" לבין ניתוח אחר אלא בשל ההרדמה כבכל ניתוח. לפי הסבר הרופאים ישנו קושי בהכנסת צינור אל תוך קנה הנשימה, לצורך הנשמה בזמן הניתוח. ההשמנה גורמת לשינויים אנטומיים שמקשים על מציאת הפתח של צינור הנשימה. עלול להיווצר מצב שאחרי שנותנים תרופות הרדמה והנשימה העצמונית נחלשת או נעלמת, קשה לראות את הכניסה לנתיב האוויר. שבוע טוב!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלני היקרה
דלית לוי03/10/2010אני מציעה לך לא לעשות ניתוח טבעת זה פחות יוצלח ועדיף לך ללכת על ניתוח שרוול שהוא יותר חדשני ומוצלח כפי שאת קוראת פה מכולם, כמובן שאני מדברת מתוך נסיון אני מנותחת טבעת ירדתי מעט מאוד החזרתי הכול תמיד זה מפריע לי אין מבחינת הקאות ותלות במנתח אבל ברוך השם אישרו לי היום ניתוח שרוול וכנראה שבעוד שלושה שבועות אני אספר לך חוויות אחרות בכול אופן תעשי ניתוח ותצליחי כי להיות שמן זה רע ומתסכל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלני...
לילך.פ03/10/2010כמו כולם גם אני מציעה לך ללכת על שרוול, יש לו הרבה יותר יתרונות מאשר לטבעת ...
1. בשרוול את יכולה לאכל את כל סוגי האוכל
2. לא צריכה להקטין, לפתוח ולהתעסק...
3.האיזור שאחראי על הרעב מושמד בניתוח
שאלה לדעתי היתרונות הבולטים של שרוול לעומת טבעת . חסרונות השרוול לעומת הטבעת זה שזה ניתוח קצת יותר מורכב וארוך יותר וכמובן שבכל זאת חותכים את הקיבה.
לגבי המנתח שציינת , מציעה לבדוק עוד אפשרויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לני
צנובר04/10/2010כמו רבים כאן, אני לא רופא, ויכול רק לספר לך מנסיוני. לצערי לא ידעתי על הפורום הזה לפני שהלכתי לניתוח, ככה שהתלבטתי רק עם הרופאים (רופאת המשפחה, והמנתח). התייעצתי גם עם בת דודה שלי (שחיה בארה"ב) ועברה ניתוח טבעת לפני 4 וחצי שנים (בארה"ב) היא סובלת נורא. היא כל הזמן רעבה, אוכלת יותר ממה שהיא יכולה להכניס ומקיאה כל הזמן. אמנם ירדה במשקל, אך סובלת ואמרה שמצטערת על הניתוח. אני לעומתה, רק 4 חודשים מהניתוח, אבל מרגיש מצוין, לא הרגשתי בריא כמו שאני מרגיש היום לפחות 20 שנה ואולי יותר. והכי חשוב, למדתי לאכול "נכון" להרגיש טוב ואני לא רעב.
זהו בקצרה למה ללכת על "שרוול".
בהצלחה, דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייעדי06/06/2010
שלום לכולם
היום אני חודש אחרי הניתוח, היה לי BMI40
ירדתי 12,200 ק"ג (כל גרם חשוב).
אני מרגישה שלאט , לאט אני נעצרת- הירידה המשמעותית היתה בשבועיים הראשונים.
מקווה מאוד לרזות וכמה שיותר מהר.
חזרתי לשיגרה מלאה, אוכלת הכל, נהנית מהכמויות הקטנות והמעצור שהשרוול גור לי.
אני מאושרת על הצעד, מרגישה טוב - אבל רוצה לרזות עוד!!!
הייתי אצל עובדת סוציאלית בשיחה - נהנתי ממנה מאוד, סידרה לי טוב את הראש ואני אמשיך ללכת.
זהו- זה מצבי העדכני.
תודה, עדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד עדי
שולה זק06/06/2010אני שמחה על החשיבה החיובית שלך. ממליצה לפנות גם לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט שמכיל הכל, אך מאוזן ומתאים לך. כמו כן התחילי לשלב פעילות גופנית ותראי שהקילוגרמים יעלמו לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
עדי08/06/2010ברור שאני הולכת לדיאטנית, הולכת לכל מה שצריך כדי
לעבור את התהליך הזה נכון.
תודה על התמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
שולה זק10/06/2010אני שמחה שאת מתקדמת ואני בטוחה שעד המפגש הבא יהיה קשה לזהותך (נפגשנו במודיעין או שאני טועה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה,
עדי11/06/2010לא נפגשנו מעולם, אך אשמח להיפגש...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה !!!!יעל05/06/2010
היייתכן לרדת 6 קילו בשבועיים זה בסדר?!
אני מרגישה תקועה קצת
אולי אני סתם בלחץ, כול מה שאני מכניסה לפה אני בלחץ שאני עושה נזק לקיבה.
בהתחלה היה לי כאבים שאכלתי, היום אני כמעט לא מרגישה כאבים. ואני כמעט מצליחה לסיים יוגורט אחד שלם זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד על ההישג
שולה זק05/06/2010יעל לרדת 6 ק"ג' בשבועיים זה יפה מאוד. לא ציינת מאיזה משקל וגובה התחלת (BMI)
על מנת לאכול נכון ולהשיג את מירב התוצאה רצוי שתפני לדיאטנית, לקבל תפריט שמתאים לך , לשלב פעילות גופנית ותראי שתרדי יפה ובריא.
איזה ניתוח עברת?
ובשום פנים ואופן אסור לחשוש לאכול. צריך לאכול כל 3 שעות לפחות, ארוחות קטנות ובינהן להרבות בשתיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
יעל05/06/2010היי שולה !
קודם כול תודה על העזרה
הייתי במשקל 93.3 לפני הניתוח ומבחינת BMI 35
עשיתי ניתוח שרוול - אני מרגישה שאני ממש תקועה
היום למשל אצלחתי לאכול 2 פרוסות של תפוח אדמה + קציצה קטנה וזה נראה לי די הרבה
השאלה אם 6 קילו זה קצת ? כי אני רואה בפורום יורדים הרבה יותר.
וכמו שציינתי בהודעות הקדומות שלי אני סובלת מעצירות וזו גם בעיה לידירה במשקל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יחסי
שולה זק05/06/2010שלום יעל
אל תשכחי שכל ירידה היא יחסית למשקל הגוף והמשקל העודף. בזמן שמחוגי המשקל לא מראים ירידה, הגוף עובר שינויים ותוך כמה ימים תראי שינויים גם במשקל. אני חוזרת ומדגישה את החשיבות לפנות לדיאטנית לקבל תפריט ולהתנהל על פיו. הפטנט הוא לאכול. לאכול נכון שלא יחסרו ויטמינים ומינרלים ולרדת במשקל. חשוב לאכול כל 3 עות בערך ארוחות קטנות ובין הארוחות להרבות בשתיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מעוניינת לקבל אינפורמצייהדון05/06/2010
על כול סוגיי הניתוחים על רמת הסיכון ועל מומחים ובתי חולים המתמחים בתחום
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע בקשר לניתוחים
שולה זק05/06/2010שלום דון.
על מנת לקבל מידע כללי לגבי סוגי הניתוחים, השלכות, הצלחות, סיכונים, כנסי אתרי אינטרנט שונים שם מתצאי מידע רב.
לגבי מידע רפואי מעמיק, רצוי לקבוע תור למנתח ולקבל ממנו סקירה על כל סוגי הניתוחים (טבעת, מעקף, שרוול) ויחד איתו להחליט איזה ניתוח מתאים, אם בכלל.
כמעט בכל מרכזים הרפואיים מבצעים את הניתוחים.הכירורגים כולם בכירים ומומחים בתחומם.
חשוב שתבדקי אם את עומדת בקריטריונים לניתוח : \BMI 35-40 עם מחלות רקע כמו סוכרת, כולסטרול, לחץ דם, דום נשימה. או BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות רקע. הניתוחים נמצאים בסך הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אשמח לעזור בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)