מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבי בטן בחלק העליון של הקיבה מתחתבתיה22/04/2010
יש לי כאבים וכאילו כל העולם יושב לי בקיו החזיה מעל עצם החזה מישהו יכול לספר לי מה זה תודה בתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בתיה
שולה זק22/04/2010האם עברת ניתוח קיצור קיבה? אם כן - איזה ניתוח ומתי?
נשמח לנסות לעזור אם נדע על מה מדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי טבעת אצל ד"ר אבינוח ב19,3
בתיה22/04/2010חדשה,לקחתי טיפות אופטלגין ןזה בסדר עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק22/04/2010אם ימשיכו הכאבים כדאי לפנות לדר' אבינוח לבדוק בהפורט במקומו.
מקווה שתרגישי טוב ובהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתיה
ריקי23/04/2010כמה זמן את אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוח מעקף ושרוולגיא22/04/2010
שלום רב,
עברתי לפני כשלוש שנים ניתוח טבעת אשר לא עזר (תחילה ירדתי כחמש עשרה קילו אותם החזרתי במלואם). כיום מישקלי כ130 ק"ג גובה 1.70 (BMI 45). עקב כך שאינני רואה מוצא מהתערבות ניתוחית על מנת להוריד במשקל, אני מתלבט בין ניתוח מעקף או שרוול.
ברור לי שניתוח מעקף הינו ניתוח בעל סיבוכויות גבוהה יותר אשר ההתאוששות ממנו קשה יותר. מצד שני ניתוח להגבלת נפח הקיבה (שרוול) כנראה איננו מספיק (ניתוח טבעת ללא תוצאות).
אשמח אם תוכלו לייעץ לי ביתרונות וחסרונות של כל ניתוח.
בתודה מראש,
גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת ניתוח
שולה זק22/04/2010שלום גיא
לא אנחנו המיעצים איזה ניתוח עליך לבחור/לעבור. זאת עליך לעשות מול רופא מנתח, שיושב עם הבדיקות שלך, ההסטוריה הרפואית, הפרעות האכילה, הרגלי אכילה ויחד אתם מחליטים איזה סוג ניתוח מתאים לך.
הטבעת כבודה במקומה מונח - ויש הרבה מנותחים שמצליחים יפה מאוד עם הטבעת, לרדת במשקל ולשמור על הישגים אלה.
הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - הניתוח הוא כלי עזר לשינוי הרגלי אכילה ואורח חיים. כל ניתוח ניתן "לרמות ולעקוף" אם לא משנים הרגלים. שלושת סוגי הניתוח - טבעת, שרוול, מעקף, הם למעשה הקטנת נפח (קיבולת) רק כל אחד בשיטה שונה.
תוכל ליצור קשר בכל עת, ואשמח לעזור בכל התלבטות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה26/04/2010שלום גיא. קביעת סוג הניתוח נעשית לאחר שיחה מעמיקה בין המנתח והמנותח כאשר עומד המנתח על הרגלי אכילה וסוגי האוכל. גם לאחר טבעת בא בחשבון שרוול או מעקף. ממליץ לך לקבוע פגישה עם מנתח אשר מבצע כל סוגי הניתוחים וכך תחליטו איזה ניתוח לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עזרו לי.האם הכל בסדר?קצת מתוסכלת..21/04/2010
שלום,
אני כחודשיים לאחר ניתוח טבעת. היום סגרו לי ל6 - זו סגירה שנייה.
למרות שרוב הארוחות שלי מתחילות בהקאה של הביסים הראשונים, אני מצליחה אח"כ לאכול כמעט הכל וגם כמויות גדולות. תחושת הרעב כשהייתה לפני הניתוח. לצערי לא השלתי ולו ק"ג ממשקלי.
מה לא בסדר אצלי?
אני ממש חוששת שעשיתי טעות וכל הסבל הזה מאז הניתוח הוא לחינם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי דיאטנית
שולה זק21/04/2010איזו טבעת יש לך אמריקאית או שוודית?
בכל מקרה עם סגירה של 6 היית צריכה בחודשיים לרדת במשקל.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית לקבל תפריט שמתאים לך ולשלב פעילות גופנית. בטוחני שתתחילי לראות תוצאות.
את צריכה לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים, הניתוח הוא רק כלי עזר למימוש השאיפה לרדת במשקל. הטבעת היא לא מטה קסמים - בשביל לרדת במשקל צריך לאכול מעט, כל כמה שעות ולהקפיד על אוכל בריא ולא עתיר קלוריות.
מה אומר המנתח שלך? מציעה לך להתיעץ איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על ד"ר מחאג'נהשושי21/04/2010
מבקשת המלצות על ד"ר מחג'אנה ממנותחים שעברו. אנא ציינו כמה מן אתם אחרי הניתוח והאם אתם ממליצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שושי
ליאור21/04/2010גם אני וגם אישתי נותחנו ע"י דר מחגנה .
אני לפני 7 חודשים באסותא , ןאישתי לפני חמישה חודשים ברמבם.
ממליץ בחום.
אם יש משהו מיוחד שתרצי לשאול עליו או בכל נושא אשמח לעזור לך פה או בטלפון \ מייל .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
ADI21/04/2010נותחתי אצל ד"ר מחג'נה ב1.4 וזאת לאחר שנפגשתי עם שני רופאים נוספים לפני שהגעתי אליו, את ללא ספק בידיים טובות! יחס אישי, מקצועי ואדם מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
לימור22/04/2010היי שושי
שמי לימור ואני עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים אצל ד"ר מחאג'נה באסותא לב המפרץ לאחר ששלוש חברותי נותחו אצלו , הוא קודם כל בנאדם מדהים שמוכן לשבת שעות ולענות על כל שאלה אפשרית עם המון סבלנות , ההחלמה שלי היתה מדהימה , קמתי לאחר כארבע שעות מהמיטה , אושפזתי שלושה ימים וכשהגעתי הביתה תפקדתי רגיל לחלוטין מלבד להרים את בני שהיה אז בן ארבעה וחצי חודשים ללא שום כאב , יש לציין שאני אמא לארבעה ילדים ולא נחה לרגע ,הוא שם לי תפרים נמסים כך שלא היו סיכות שיפריעו לי . את יכולה להיות רגועה ובטוחה עם תעברי את הניתוח אצל מחאג'נה בעייני הוא האחד והיחיד
בהצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי...
תהל23/04/2010לא נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה, אבל...
את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום ולהתרשם מאד מתגובותיו למכותבים ולהיפך, מהיחס האישי והמקצועי.
ישנן הרבה תגובות של "מלאך" וכ"ו... זה אומר הרבה.
בנוסף, אילו הייתה לי האפשרות להינתח באופן פרטי אצלו הייתי עושה זאת בלי לחשוב פעמיים!
שיהיה לך בהצלחה, אל תתפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבוהלת ומתחננת לעזרהיולי21/04/2010
אני כשלושה וחצי חודשים אחרי ניתוח שרוול ירדתי כ16 קילו משקלי ההתחלתי לא היה גבוה אבל מזה יומיים אני אוכלת ללא הכרה והכל אבל הכל עובר אמא'לה תעזרו לי אני פוחדת לאבד שליטה אני מבקשת עזרה אני פוחדת לא להמשיך להרזות או חלילה לעלות במשקל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יולי
ליאור21/04/2010להרגע ומהר :-)
גם השרוול שלנו חגג את יום העצמאות פסח א פסח ב מימונה ועוד ועוד ועוד .
עכשיו כשהכל מאחרינו חוזרים להרגלים הטובים מלפני החגים.
כולנו ( או לפחות רובינו ) קצת חרג בחגים , זה הזמן לבקרת נזקים - אין ברירה צריך לעלות על המשקל ולראות , ולחזור לעצמינו : ארוחה כל 3 שעות , הרבה מים , פעילות גופנית , לשים לב מה אוכלים .
אם צריך לקבוע שוב פגישה עם דיאטנית .
גם השרוול שלי יצא לחופשת יום העצמאות - סלחתי לו - והיום הוא נשלם על זה בחדר כושר :-)
להשאר רגועים ובהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור ויולי
תהל23/04/2010היי לכם...
האם זה אפשרי לאכול בכמויות כאלו גדולות? כמו לפני הניתוח?
המחשבה על זה מלחיצה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור23/04/2010אני כבר שבעה וחצי חודשים אחרי הניתוח , הכמויות שאני יכול לאכול היום גדולות יותר ממה שיכולתי לאכול לפני חצי שנה , אבל לא מתקרבות לרבע ממה שיכולתי לאכול לפני הניתוח .
עליה במשקל אחרי הניתוח היא בעיקר לא בגלל כמויות , אלא בגלל סוגי האוכל שאוכלים.
אני אתן לך דוגמא את עצמי : לצערי בשבוע האחרון (סופ"ש + יום העצמאות ) עליתי כחצי ק"ג,
כמויות האוכל שאכלתי היו קטנות ( ב"על האש" אכלתי שיפוד ורבע , לעומת חצי קילו בשר שהייתי יכול לאכול ), הבעיה הייתה עוגות , פיצוחים , חטיפים וקינוחים .
חשוב לשמור על תזונה נכונה ולהמשיך להקפיד.
וכמובן להרגע :-)
שבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי גולירוזי21/04/2010
אספר על עצמי קצת נ 3 בוגרים 3 שנים אחרונות סבלתי מסכרת גבוהה לחץ דם בדקתי את ניתוח השרוול הרבה זמן הייתי מגיע למחלקה כירוגית א בוולפסון מחפשת את אלה שעשו כבר יושבת מדברת איתם לא יכולתי לסבול את עצמי אני עובדת בחינוך מיוחד כול פעם ניפגשת בבית חולים אחר בארץ ווושוב שומעת על השרוול אני חושבת שרק אנחנו יכולים לדעת מה טוב לנו אני אחרי חודש ואחצי ירדתי 12 קילו לא ניכנסתי בגלל מישקל גבוה ביגלל הסכרת אני ניראת ומרגישה מציין למרות החששות מהניתוח הצוות מדהים הפורום פה מחזק את לא לבד יש דיאטנית פסכולגית היום אני על מישקל 85 ומחכה שוב לרדת להגיע למשאני רוצה אז צאי לדרכך וחזרי אלנו כמו גדולה לא לחשוש מכלום הרפואה מתקדמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד רוזי
שולה זק21/04/2010באמת את אשת חייל. מתמודדת יפה ויורדת יפה במשקל. תמשיכי כך ובטוח תגיעי ליעד שהצבת לעצמך. מעניין מה יגיד דר' וינשטיין לבדיקות הסוכרת שלך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
רוזי22/04/2010עדין לא ניפגשתי איתו מחכה עוד קצת לבדיקות כלליות מקווה לשיפור אני אישית מרגישה מציין אם הסכרת מקווה שנמשיך ככה בה יום מוצלח ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועיים לאחר הניתוחריקי20/04/2010
שלום לכולם.אני שבועיים לאחר הניתוח ועוד קשה לי .עשיתי לי מרק שמתי קישוא וגזר מעכתי הכל לקחתי 3 כפות ושבעתי היה קצת קשה אבל הרגשתי את המרק כמה שעות חונק אותי ולא יכלתי לאכול כלום יותר.האם זה אמור ככה להיות?זה ישאר ככה כל הזמן או שבמשך הזמן זה יעבור ולא נרגיש מחנק?מה עוד אני יכולה לנסות לאכול חוץ מאקטימל אני פוחדת להכניס משהו לפה רק שותה. אשמח לדעת גם מאלו ששבועיים אחריי ויותר גם לכם זה קרה ?והאם זה עבר?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
מיכל אור21/04/2010אני חודש אחרי הניתוח. בהתחלה גם אני מאד סבלתי מתחושת חנק וזה הולך ופוחת.
גם אני, כמוך, הפניתי כאן שאלה בנושא זה וליאור ענה לי מאד בפירוט לגבי הסיבות האפשריות ואכן, בעקבות תגובתו והסבר הרופא והדיאטנית הבנתי שזה נובע, ככל הנראה מאכילה מהירה מידי, כמות רבה מידי או אוכל שעדיין הגוף מתקשה לעכל.
תנסי לטחון את המרק (במקום למעוך) ולהוסיף לו נוזלים.
סבלנות, זה יתאזן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה מיכליי
ריקי21/04/2010הבעיה היא שאני ממש לא אוכלת.אולי אני שותה מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקוש
רוזי22/04/2010צריך לאט לאט את מתחליה להכיר את הקיבה החדשה שלך לעשות הפסקה לא למהר לא לדבר לאכול נטו ממש לאט זה עוד ישתפר אני עדין אם לוקחת כפית נוספת שלא הייתי אמורה לקחת אז אני מרגישה ככה תנסי כול 3 שעות לאכול בקטנה ואני צריכה להרגיש אם זה רעב או צמאה תנסי לזכור מה אכלת לפני ולכול 20 דקות בין האוכל לשתיה לא ביחד אחלה שבת חומד נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע אודות ניתוח שרוול ועלותואלה20/04/2010
מבקשת את עזרתכם במידע אודות ניתוח שרוול והעלות שלו .לא יודעת האם עומדת בקרטריונים: גובה 1.56 משקל 92 היקף 116 יש תורשה במשפחה של סוכרת ל"ד שומנים בדם ואם רוצה באופן פרטי אז כמה זה עולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק20/04/2010לפי הנתונים שמסרת הBM- I שלך 37.8. אם אינך סובלת ממחלות נילוות אינך עומדת בקיטריונים. מחלות משפחתיות אינן מהוות קריטריון.
את הקריטריונים להתאמה לניתוח קבע אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלה והקופות והרופאים נוהגים על פיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזוןג'ולי20/04/2010
האם צריך תוספות מזון? ומתי צריך להתחיל אותם? האם בולעים את הכדורים רגיל?
מתי לדעתכם כדאי להגיע לניתוח? האם ב- 8:30 בבוקר אחרי פיזור הילדים לבית ספר זה טוב? שכחתי לציין שאני עושה את הניתו אצל ד"ר אבינוח באסותא בראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי דיאטנית
שולה זק20/04/2010את מועד הגעתך לניתוח את צריכה לתאם עם המנתח ועם אסותא. אל תשכחי שעליך להגיע לפני המועד שנקבע לכניסתך לחדר ניתוח. כמו כן עליך להיות בצום מוחלט 10, לא זכור לי אם 10 או 12 רצוי לברר בדיוק כמה שעות לפני את חייבת להיות בצום.
לאחר הניתוח רצוי ומומלץ לפנות לדיאטנית, אשר תתאים לך תפריט מאוזן שילווה אותך במהלך החודשים הראשונים. על פי בדיקות הדם היא תמליץ לך על תוספי מזון, במידת הצורך. אם תאכלי נכון ומאוזן, סביר להניח שלא יהיה צורך בתוספים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מהניתוחג'ולי20/04/2010
שלום לכולם, אני בת 31 + 2 שוקלת 111 ק"ג, מועמדת לניתוח טבעת יש תאריך 21.5.10, חוץ מבעלי כי ממש אין לו ברירה והוא פוחד אף אחד לא תומך בי במישפחה בימיוחד לא אמא שלי, אני פיתאום חודש ליפניי מקבלת פחד בימקום לחכות בקוצר רוח אני זקוקה לתמיכה נפשית , אפילו אחותי שהיא יותר שמנה ממני היא שוקלת 159 ק"ג בה תומכים,יש לציין שבעבר עשיתי דיאטות ובאחרונה ירדתי 50 ק"ג ועליתי לפחות 40 אבל היום קשה לי יותר להיות בדיאטה ומאוד רוצה להיות רזה. אני לא מפסיקה להיות לחוצה מהניתוח בין היתר שיעבור בשלום. אשמח לחיזוקים ממכם!!!!!!! תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בדרכך החדשה
רוזי20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתייחסת
תהל20/04/2010היי ג'ולי!
במשקל כמו שלנו, עם יותר או מעט קילוגרמים, חשוב ורצוי שנחשוב על טובת הגוף והעתיד שלנו. בנאדם עם עודף משקל חשוף ב40% למחלות נלוות יותר מאשר בנאדם ללא עודף משקל (אני זוכרת 40, אך המספר לא הכרחי כאן!).
משפחתך היקרה, עם כלללללללל הכבוד אינה נושאת את המשקל הזה ואינה מתמודדת.
תחשבי שייתכן והמשפחה אינה ממליצה מאחר והם ראו שבתקופות של "כח רצון" את מרזה יפה, אך כנראה הם שכחו שהעלית הכל בחזרה... וזה יקרה עוד ועוד ועוד... כי קשה מאד לשמר משקל אליו מגיעים אחרי השלה כזו. המשפחה וסובביך לא חשים את התסכול והכעס אחרי השמנה חוזרת!!!
אני גננת, וחיכיתי לרגע הראשון בשנה"ל הנוכחית כדי להינתח! ואני יכולה להעיד על עצמי שרוב התגובות בהתחלה היו לכיוון השלילי... למה לך? את לא כל כך שמנה? תראי את ..... ואת....... שעשו את הניתוח- את לא במימדים שלהם! ותראי את .......... איך הוא ירד יפה (ואני אומרת בליבי- הוא גם יעלה יפה יותר) ויתרה מכך, אמא שלי שתהיה לי בריאה, דקה לפני שהורידו אותי לחדר ניתוח אמרה לי " אולי אל תעשי, אנחנו אוהבים אותך ככה".
לא עוזר לנו שאוהבים אותנו ככה, אך במקרה הזה אמא שלי דברה מתוך החששות מאחר ומדובר, בכל מקרה, בהליך ניתוחי.
אני יכולה לחזק אותך מאד ולומר לך שאת בוחרת בדרך הנכונה, הבריאה והטובה.
אין תחושת הצלחה גדולה יותר מאשר לעלות למשקל ולראות השלה משמעותית, אין כייף גדול מלאכול כמויות קטנות ולהתחיל "לראות" את סוגיית האוכל בפרופורצייה.
בעלך תומך בך לא כי אין לו ברירה אלא משום שהוא יודע מה טוב ונכון עבורך, ואני סבורה שהוא השותף האמיתי והיחיד שלך לאורך נסיונות ההרזייה שלא צלחו.
אני יודעת שניתוח טבעת קל יותר משאר הסוגים, אני השתרוולתי ואני יכולה להגיד שתודה לאל שבתי במהרה לפעילות מלאה, הרגשתי מעולה כבר ביום הניתוח...
לא לאט הכל מסתדר!
מחבקת ומחזקת מרחוק, אשמח להשיב על שאלות ותהיות נוספות
חג עצמאות שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומשהו נוסף :)
תהל20/04/2010דודה שלי שהתנגדה ואמרה "למה לך את צעירה תעשי דיאטה" וביום הניתוח התקשרה לאמא שלי ואמרה ש/תנסה "להוריד אותי מזה" התקשרה אליי בשבת האחרונה והיא בעצמה רוצה לעשות את הניתוח... נתתי לה את כל הפרטים.מה תגידי???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלח
שולה זק20/04/2010התשובה של תהל מפורטת מכל הלב. אכן צריך לחשוב לעתיד הרחוק , על הנזקים הבלתי הפיכים שהמחלות מהשמנת יתר חולנית גורמות את בחורה צעירה והרפואה באה היום לעזרתך, לרפא אותך מהמחלה שאת סובלת , השמנת יתר חולנית.
ניתוח הטבעת הוא אכן קל, כפי שתהל כתבה, צריך המוך שיתוף פעולה ורצון והתוצאות לא מאחרות לבוא. הטבעת הינה שוטר בבטן, שעוזרת לך לאכול בתבונה ולהפעיל שיקול דעת. לשנות הרגלי אכילה, בשיתוף פעילות גופנית ושינוי אורח חיים. אני רוצה לקוות שאחרי שאת תתחילי לרדת במשקל ותפרחי מבחינה נפשית וגופנית, אחותך תשתכנע שזו הדרך הנכונה עבורה.
אנחנו כאן איתך לכל אורך הדרך. את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ג'ולי20/04/2010תהל המקסימה וגב' שולה זק אני מודה לכם מקרב לב על היתייחסותכם האדיבה, היקראתי גם לאימי ואחותי את תשובותיכם ואני באמת מקווה שזה יצליח גם לי וגם לאחותי המקסימה, אז שוב תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחהההההההההה
ריקי20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקיייייייייייייי מה איתך
רוזי29/04/2010איך המרגש איך מסתדרת מתי ניפגששש האם יש פגישה בוולפסון לי ביום א אם את גם דבר איתי 0524028632
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רוזילהההה
ריקי29/04/2010הכל טוב תודה לאל.הייתי בוולפסון לפני יומיים. אולי נלך ביום שני לסדנא ?איך את הכל בסדר ?מקווה שכן.בינתיים 10 קילו פחות.אני מתחילה לראות פנים רזות במראה עד לפני 3 שבועות לא רציתי להיסתכל בעצמי .העיקר שנרגיש טוב זה הכי חשוב ושהביטחון שלנו יחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מהניתוח
sivan518020/04/2010שלום לך, אני שבוע לפני הניתוח, מפחד וחושש מכל התהליך הרפואי, מצד שינ אני שלם איתו באלף אחוזים ויותר, גם אני אחרי אינספור דיאטות וידעתי עליות ומורדות ועכשיו עליי להוריד מעל 70 ק"ג. אני החלטתי לספר למעט מאוד אנשים סביבי וזכיתי לתמיכה ואהדה מצד כולם. אבל גם אם היו מתנגדים, זה לא היה משנה, אני זה שסובל, זה שמתבייש בעצמו ומתקשה בכל הפעולות הפיסיות הקטנות בחיי היום יום. אני מאמין שעוד חודש אחרי ההתאוששות אני אתחיל לחייך כל היום ולהינות מהבגדים שעכשיו מתפוצצים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד סיון
שולה זק20/04/2010אנחנו מלווים אותך כאן כבר הרבה זמן עם כל ההתלבטויות וכל הכבוד לך על הנחישות להצליח.
אנחנו כאן אתך גם בהמשך ובקרוב תהיה ב"חבורת המעודדים" שאנחנו מאוד גאים בה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחהההההההההההההההההה
ריקי20/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תידאגי
אוראל28/04/2010הכל יעבור בשלום .
גם לי היה קשה בתקופה של הניתוח אני חיכיתי הרבה זמן וחשבתי רק על זה
בתור ילד (16 בשבוע הבא) שלא יודע להתמודד עם לחצים אני יכול להגיד לך שאין כמו ההרגשה של אחרי
זה תהליך קצר מאוד מאוד הרדמה קלה ואת לא מרגישה כלום . תשני רגועה תאכלי רגוע והכל יהיה טוב
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותריקי19/04/2010
מה אפשר לקנות לעצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
שולה זק19/04/2010רצוי להתיעץ ברופא המטפל.
לי ידוע על אגיולקס - מצמחים. נמכר בבתי מרקחת ובסופר פארמים למיניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה...ADI18/04/2010
בשבועיים הראשונים לניתוח השרוול הרגשתי מצוין, אך מזה יומיים תקפה אותי חולשה נוראית מלווה בבחילות ובכאבי בטן...העניין הוא שלא שיניתי שום דבר מבחינת האוכל, אני עדיין על כלכלה רכה ובדיוק באותה הכמות שאכלתי בשבוע שעבר רק שאז זה עבר מצוין וכעת ישר בא לי להקיא והכל מרגיש כל כך כבד...מה גם שאני סובלת מעצירות נוראית בה ניסיתי לטפל בעזרת תרופות כאלה ואחרות וכלום לא עוזר...
יכול להיות שבשבועיים וחצי ההמוגלובין ירד מאוד משמעותית (אני אנמית גם ככה) ומכאן נובעת החולשה? או שאולי ירדתי במשקל יותר מדי במעט מדי זמן? (12 ק"ג כשמשקלי ההתחלתי היה 97)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחזקות
שולה זק19/04/2010בוקר טוב,
לגבי העצירות זה בהחלט לא נעים, האם ניסית לטפל בעזרת אגיולקס? תכשיר טבעי שקונים בפארמים למיניהם וגם בבתי מרקחת.
חולשה ובחילות, יכולים להופיע בשלב ההחלה. (בתקווה שזה לא וירוס שמסתובב עכשיו).
האם אתה לוקח מולטיויטמין? אם תחושות הבחילה וההקאה ימשיכו ממליצה לגשת לרופא המשפחה לבירור.
להקפיד על שתיה מרובה במהלך היום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש אחרי ניתוח טבעתבתיה18/04/2010
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה,אני מנותחת מ19.3.2010,הטבעת שלי פתוחה לגמרי,רציתי לדעת למה אני רעבה ורוצה לאכול וכמובן יכולה לאכול,כרגע ללא כל הגבלה ,האם זה צריך להיות כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות הטבעת
שולה זק19/04/2010בשעה טובה.
חלק מהמנתחים משאירים את הטבעת פתוחה לגמרי לאחר הניתוח וסוגרים ארק אחרי חודש, על מנת לתת לגוף להתרגל לגוף הזר.
לא ציינת אם היתה ירידה במשקך במהלך החודש הזה?
רצוי לגשת למנתח ולהתיעץ איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישת ייעוץרונה18/04/2010
שלום לכולם.
קבעתי תור לפגישת ייעוץ לניתוחי הרזייה.
האם צריך להביא משהו לפגישה?
מה כוללת הפגישה עם הרופא, מבצעים בדיקות מסויימות? או מדידות משקל וגובה?
תודה ויום נעים
רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר לפגישת יעוץ
שולה זק18/04/2010רצוי להביא מרופא המשפחה מכתב על הסטוריה רפואית. מחלות בעבר או בהווה (אם יש). טיפול תרופתי, רגישיות, ניתוחים בעבר.
לא ציינת האם קבעת פגישה למנתח בריאטרי או לכירורג כללי?
המנתח יבדוק משקל וגובה על מנת לראות אם את עומדת בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה.
הניתוח אינו ניתוח הרזיה.
לא נכנסים לניתוח ויוצאים רזים. אחרי הניתוח מתחילה ההתמודדות והעבודה הקשה של שינוי הרגלךי רכילה, שינוי אורח חיים, התמודדות עם השינוי שחל בנו מבחינה גופנית ונפשית תוך כדי ירידה במשקל ולאחריה.
אשמח לעזור בכל אינפורמציה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתחילים?איי18/04/2010
שלום, אני מעוניינת לעבור את הניתוח- אמרו לי לגשת לעמותה בשם מלב"י, איך מגיעים אליהם? או האם יש דרך אחרת להתחיל לברר? מה הלך הזמנים? כמה זמן מרגע האישור/ החלטה עד רגע הניתוח?
ועוד מלא שאלות...
משהוא יכול לעזור לי עם תשובות?
:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק18/04/2010אכן כל ההתחלות קשות, אך אפשר להקל עליהן.
לא ציינת אזור מגורים, לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ולא ציינת גובה ומשקל על מנת שנוכל לבדוק האם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
נשמח לעזור לך ולקבל את מלוא האינפורמציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל, תודה!
איי18/04/2010אני גרה באיזור ירושלים ושייכת לקופ"ח מאוחדת (עם ביטוח שיא), משקל-120, גובה-1.75
נראה לי שאני ממש גבולית מבחינת מדד ה-BMI ....
כל חיי נאבקת במשקל- מאז שאני זוכרת את עצמי אני שמנה... ירדתי ירידה דרסטית מאוד לפני כ- 3 שנים בדיאטת "כסאח" של דק' אידלין (שאני בטוחה שכל מי שנאבק במשקל מכיר/ הכיר אותו), ועליתי בדיוק לאותה נקודת מוצא, ניסיתי ה-כ-ל: דיאטניות, שומרי משקל, ספורט, ומה לא...- פשוט לא הולך! לאחרונה התחלתי לחשוב על הניתוח- אני מקווה שתוכלי לעזור לי,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמידה בקריטריון.
שולה זק19/04/2010אני מציעה שתפני לקופה שלך ותבררי לאן את יכולה לפנות להתיעצות עם רופא כירורג בריאטרי (מנתח קיצור קיבה). תקבעי תור למקום שמציע לך תור לזמן קצר. תתיעצי עם המנתח ותראי איזה ניתוח מתאים לך ומומלץ.
אשמח להמשיך ללוותך ולעזור בתחילת הדרך והמשכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסתבר שה- BMI
איי19/04/2010שלי לא עומד בקריטריונים... 34.6 לפי הרופאת משפחה, האם לדעתך יש דרך לבצע את הניתוח עם BMI כזה? אם עושים באופן פרטי - האם ביטוח ניתוח מכסה? בכל אופן קבעתי תור לכירורג בריאטרי- לבטל? או שיש סיכוי כלשהוא...?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריון לניתוח
שולה זק19/04/2010אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים לניתוח.
את לא עומדת בקריטריונים.
עם BMI כמו שלך (ללא מחלות נילוות) רצוי לפנות לדיאטנית ולקבוצת תמיכה - בדעה חיובית ורצון נחוש להצליח. לשלב גם פעילות גופנית וכך, להתחיל לשנות הרגלי אכילה, חשיבה ואורח חיים.
אשמח לעזור ולתמוך בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)