מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כיצד שותים עם קיבה קטנה כל כך?שונהלי30/04/2010
ד"ר שלום,
אני שוקלת ניתוח שרוול ומעונינת לדעת כיצד ניתן לצרוך כמות שתיה מספקת כשהקיבה כל כך קונה.
תודה..
שונה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שונה לי
ליאור01/05/2010אני לא דר', אבל אנסה לענות לך בנתיים עד שדר' מחגנה יכנס גם.
המיים "עוזבים" את הקיבה מהר ולכן אפשר לשתות כמויות יחסית גדולות.
בשלב הראשון אחרי הניתוח השתייה היא מאוד איטית ובלגימות קטנות - יש כאלה שממש שותים עם כפית.
לדוגמה - כוס מים שהיית רגילה לשתות בלגימה אחת , יקח לך לשתות עכשיו רבע שעה.
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך.
ריקי01/05/2010כמו שליאור המקסים אמר זה ממש ככה.אני היום 3 שבועות מהניתוח ושותה אומנם לא כמו שאני צריכה לשתות אבל כוס לוקח לי 5 דקות.בהתחלה לקח לי לשתות 20 דקות.ככל שהזמן עובר זה נהיה יותר קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריקי שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםרוזי30/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבת שלום מאמייייייייי
ריקי01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזמן טס כשנהנים :)ADI29/04/2010
טוב אז ביום שבת יעבור בדיוק חודש מהניתוח (שרוול אצל ד"ר מחג'נה), מאז הספקתי להשיל כבר 14 ק"ג- מרגישה ונראית מצוין! המחמאות לא מפסיקות לזרום, כמה חברים ובני משפחה שראו אותי התחילו לשאול שאלות על הניתוח ועכשיו מתחילים בבירורים וזה ממש משמח אותי!
ובכלל החודש הזה עבר כל כך מהר שאני בכלל לא מעכלת...
אני מקפידה על המון ספורט ונוזלים, ועדיין התחילו להופיע הרבה פיצוצים בעור ('סימני הרזיה') וזה קצת מבאס...רציתי לדעת אם יש משחה כלשהי שאפשר למרוח וזה יעזור? כי אמרו לי שאפשר להוריד את זה בטיפולי לייזר אך את זה אעשה רק כשאגיע למשקל היעד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
לימור01/05/2010היי עדי
אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 17 ק"ג אפשר לדעת מה את עושה שירדת כ"כ מהר ?
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפועלת לפי כללי השרוול...
ADI02/05/2010מקפידה על הרבה מאוד מים (מינימום ליטר וחצי),
אוכלת בין 60 ל80 גרם חלבונים ביום (מונע שריפת שרירים במקום שומנים)
ארוחה כל 3 שעות
כחצי שעה הליכה ביום (ומאריכה את המסלול לאט לאט) ולאחר מכן קצת תרגילי משקולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימור
ליאור02/05/2010עדי נתנה מדריך מנצח למשורוול הטרי .
אין מה להוסיף , רק עיצה קטנה בשבילך :
לכל אחד קצב ירידה שונה , שבלי קשר להתנהלות היומיומית תלוי גם בגיל , משקל התחלתי ועוד .
את לא צריכה להסתכל ולהתאכזב מקצה ירידה שונה משל אחר .
תקפידי על האורח חיים , תסגלי את העיצות של עדי ותצליחי.
ולך עדי : היה לי את הכבוד והכיף להכיר , את אכן נראית מצויין ויותר חשוב את בראש הנכון ובדרך הנכונה - אני בטוח שתהיה לך הצלחה גדולה .
תמשיכי לעדכן
בהצלחה ושבוע טוב לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
לימור02/05/2010היי ליאור
כפי שכבר אמרתי אני חודשיים וחצי אחרי ניתוח שרוול וירדתי 17 ק"ג , אני בת 35 אחרי 4 ניתוחים קיסריים (האחרון לפני שבעה חודשים) המשקל ההתחלתי שלי היה 116 וכיום אני 98 ללא ספק שבלי הניתוח לא הייתי מגיעה לתוצאות כאלו בזמן קצר כזה אך אחרי ניתוח כזה ציפיתי ליותר , קשה לי מאוד נושא השתייה , אני אוהבת רק מים ומאוד קשה לי לשתות אני שותה אולי 5 כוסות ביום וגם זה בהגזמה , אוכל קשה לי לאכול אז אני מתפתה לשטויות וזה מן מעגל שאני נכנסת אליו ומאוד מדוכאת , הייתי שמחה אם נוכל לדבר בטלפון כי אני יודעת שאתה "מורה" נהדר . ללא ספק שאני נראית הרבה יותר טוב ולא מפסיקה לקבל מחמאות אך אני עוד רחוקה מלהיות מרוצה
תודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור
שולה זק02/05/2010תתחילי לפרגן לעצמך ולהעריך את השגייך. ההתחלה הקשה כבר מאחוריך. לשתות 5 כוסות מים ביום זה יפה מאוד (יותר מליטר). לגבי אוכל - האם היית אצל דיאטנית וקיבלת תפריט? הנושא חשוב ביותר. גם שטויות מותר לנשנש, אבל לא במקום אוכל וכמובן לא באופן מופרז.
ליאור אולי ישמח על ההסבה המקצועית לתחום ההוראה.....:) תוכלי לכתוב למייל [email protected] ולהשאיר פרטים וליאור יחזור אליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
לימור03/05/2010היי שולה
הצטרפתי לחלי ממן לפני שלושה שבועות וחוץ מהשבוע שהיה זוועה כי קיבלתי מחזור אני מרגישה שיפור במוטיבציה ובהרגלי אכילה , הדיאטנית של חלי ממן בקשר איתי היא ממש מעולה , אבל עדיין אני לא מרוצה מהתוצאה של רק 17 ק"ג , מתי את עושה את המפגש המדובר?
תודה על הכל
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתכלות חיובית בקשה
שולה זק03/05/2010היי לימור
יו...........כבר 17 קילוגרם נשרו? איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!! אל תקלי ראש באף גרם "שהולך לאיבוד".
אני שמחה שאת בקבוצת תמיכה ומתחברת למנחה ולקבוצה. לדעתי תמיכה לא תסולא בפז....חזקי ואימצי ותראי שהתוצאות ישמחו אותך ויתרמו לשימור הרגשתך הטובה - הפיזית והגופנית.
אנחנו נשתדל בחודש הקרוב לערוך מפגש הכרות.
המשיכי בהצלחה ותעדכני בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה :)
ADI03/05/2010אשמח להתעדכן גם כן לגבי המפגש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17 קילו
ריקי03/05/2010כל הכבוד לימור יש לך ירידה מצוינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את אומרצתתתתתתת
רוזי04/05/2010אמיתי מעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום ניתוחג'ולי28/04/2010
לאחותי היקדימו את הניתוח מיולי להיום עוד מעט היא צריכה כבר להיכנס לחדר ניתוח אצל דר" אבינוח באסותא ת"א אני רוצה לאחל בהצלחה בחייה החדשים היא שוקלת 160 ק"ג גובה 1.62 וזה בדחיפות ואני מזה לחוצה יאוווו, אז מיטל אחותי יקרה שלי אני אחרייך עוד 3 שבועות שיהיה לנו בהצלחה נשיקות, ותיכנסי לפורום ותיקראי את העידוד פה של מנותחים מקסימים זה ממש ייתן לך כוח את עושה את הדבר הנכון בהחלט. אוהבת נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ~שיהיה בהצלחה לשתיכן~
תהל29/04/2010שיחלוף בקלות, אני שמחה בשבילכן!
היא תעבור שרוול או מעקף? בהצלחה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבינוח עושה רק שרוול
אפרת29/04/2010לפי השאלה שלך נשמע כי טבעת לא באה בחשבון... או שזה רק ההתלבטויות שלי גורמות לי להביו כך? טרם נותחתי- מתלבטת בין הניתוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהלללללל מה שלומך איך המרגש והירדה
רוזי29/04/2010אצלי בססדר אני כבר 83 קילו ניראת נהדר לפעמים קשה לי אבל מתמודדים ירדתי עד עכשיו 13
קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזיל'ה..
תהל01/05/2010אצלי הכל מצויין, ההקלה מורגשת בהחלט. אני כ"כ שמחה שעברתי את הניתוח הזה. אני מחוזקת יותר מתמיד.
כיום אני 109, השלתי כבר 17 ק"ג תודה לאל!!!
מרגש לעלות בכל פעם למשקל ולראות כמה ירדתי.
איך אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת
ג'ולי29/04/2010טבעת בקיבה אצל אבינוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולי ועידן בהצלחההההההה ענקית
רוזי29/04/2010מרגש נורא מחזיקה לשניכם אצבעות זה יהיה מהררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש אישור מה עכשיו?אפרת28/04/2010
BMI 36 + מחלות רקע. שייכת למכבי זהב.
קבלתי אישור מהוועדה. שאלו אותי לגבי הניתוח שאני רוצה לעבור ולא הייתי סגורה על טבעת או שרוול. אני ממש מתלבטת- כשהיתחלתי את התהליך הייתי בטוחה שאבחר בטבעת אבל היום אני ממש מבולבלת. מה שיקול כבד יותר- איכות חיים טובה יותר עם שרוול או סיכון חיים קטן יותר עם טבעת? באיזה מנתח לבחור? חייבת עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בחרתי באיכות חיים :)
ADI28/04/2010היום הייתי אצל הדיאטנית במלב"י והיו שם 2 נשים שעשו את הטבעת לפני 11 חודשים, ואני חודש לאחר שרוול.. והיום שוב התחדדה אצלי התחושה כמה טוב שבחרתי בשרוול!
מבחינת האוכל, אני כבר אחרי פחות מחודש אוכלת מה שהן אחרי כמעט שנה לא מסוגלות לאכול (בשר, פסטה, לחם קלוי), ומבחינת הירידה במשקל אני ירדתי בחודש את מה שהן ירדו בחודשיים וחצי... והסיכון הוא די אפסי, וההחלמה היא מהירה וקלה..הקושי היחיד הוא לסגל אורח חיים חדש של אכילה נכונה, ועם זה תאלצי להתמודד גם עם הטבעת.
ובקשר למנתח, מאיזה אזור את בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאזור המרכז
אפרת28/04/2010הבנתי שבמלא"בי ההשתתפות עצמית היא מאד גבוהה, אשמח לשמוע על מנתחים טובים במסגרת הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת..
ADI29/04/2010אם אני לא טועה את כתבת בפורום לפני כשבועיים ואני עניתי לך..לא?
בכל מקרה, אני נותחתי באסותא בחיפה אצל ד"ר מחג'נה (ממליצה בחום!!!!), שם העלות היא של כ5000-6000 ש"ח (אלא אם כן יש לך ביטוח משלים שמכסה) והוא מנתח גם ברמב"ם שם הניתוח הוא ללא עלות אך ההמתנה היא ארוכה יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שולה זק28/04/2010בהצלחה את ממש בחשיבה נכונה
ותודה לכולם שבמילים מעטות ופשוטות מחדדים נושא שמטריד רבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת ניתוח ומנתח
שולה זק28/04/2010את חייבת ללכת למנתח ולהתיעץ איתו לגבי סוג הניתוח.
אם את אכלנית מתוק לא ממליצה לך על טבעת.
רצוי להתיעץ עם המנתח כשלפניו כל הבדיקות שלך, הרגל האכילה, הפרעות אכילה..
רק להזכירך שגם לטבעת יש בעיות, כמו החלקה או ארוזיה חדירה לקיבה. כמו כן עם טבעת את צריכה כח רצון ושיתוף פעולה מלא על מנת להצליח. וכמובן "חתונה קטולית" עם המנתח - כל פעם לנפח את הטבעת או להוציא נוזל.
בשרוול, יכולה להיות דליפה לאחר הניתוח וזאת מגלים ומסתדר תוך כמה ימים ולאחר מכן אין התעסקות עם הניתוח.
כחברת מכבי את יכולה לקבוע תור לדר' מחג'נה ולהתיעץ עימו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ןעדה רפואיתיעל28/04/2010
היי לכולם !
יש לי ועדה רפואית בתאריך 12/5 לאחר שהייתי שניה לפני הניתוח. כי נזכרו שאני צריכה ועדה רפואית
יש לי BMI 35 אבל עם כולסטרול ושמונים בדם
מה הסיכוי שלי לעבור את הוועדה ?
אוףףףף אני ממש נואשת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית
שולה זק28/04/2010אני יוצאת מתוך הנחה שאת חברת מכבי , כי הם עושים ועשה רפואית.
אם יש לך בדיקות המוכיחות שאת סובלת מכולסטרול ושומנים בדם, לאורך תקופה, לא בדיקה חד פעמים. בצרוף מכתב הרופא המטפל שלך עם ההיסטוריה הרפואית והמלצת הכירורג - סביר להניח שהועדה תאשר את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית
יעל28/04/2010לא אני מקופת חולים כללית
יש לי מסמכים שאני סובלת מכולסטרול הרבה זמן יש לי תיעוד לכך.
אני מקווה שיעבור בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה רפואית
יעל28/04/2010לא אני מקופת חולים כללית
יש לי מסמכים שאני סובלת מכולסטרול הרבה זמן יש לי תיעוד לכך.
אני מקווה שיעבור בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה יעוץ דחוףרויטל27/04/2010
שלום לכולם שמי רויטל אני בת 35 כיום אני שוקלת 145 קילו לצערי הרב אני רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה שרוול אני נשואה ויש לי ילד בן 6 אני מנסה הרבה זמן להיכנס להריון ולא מצליחה אני מודעת לכך שבעקבות השומן הכול מתעכב ניסיתי דיאטות אין ספור פעמים .
רציתי לשמוע אם מישהי מכן עברה את זה אשמח לקבל פרטים כדי להתעודד לאזור אומץ ולעבור את זה אשמח לשמוע פרטים
תודה ענקית מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח והריון
שולה זק27/04/2010שלום רויטל
אמנם לא ציינת מה גובהך, אך אפשר להבין לפי המשקל שאת בעלת BMI גבוה עם השמנת יתר חולנית.
ברור שירידה במשקל תעזור לך להרות ולשפר את מצבך הכללי.
לא ציינת אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. רצוי שתקבעי תור לרופא כירורג מנתח בתחום, לשמוע ממנו הסבר על האופציות הניתוחיות ולהחליט יחד איתו איזה ניתוח מתאים לך, באם תחליטי ללכת לכיוון הניתוחי.
מאחר ואת טוענת שניסית אין ספור דיאטות ללא הצלחה לשמר תוצאות לטווח ארוך, רצוי שתשקלי את האופציה הניתוחית למען בריאותך ושיפור איכות החיים.
אני מכירה שתי נשים שנכנסו להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה. אחת ניתוח טבעת והשניה שרוול. באם את מעוניינת תוכלי ליצור עימי קשר אשמח לעזור בכל דרך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם משקל כשלך אני בטוחה שיש לך אומץ!
תהל28/04/2010רוויטל יקרה, עם משקל כמו שלך אני בטוחה שיש לך הרבה אומץ.... "אומץ" לעמוד מול ההשמנה החולנית והמחלות שחלילה וחס יפקדו או כבר פקדו והעמידה והתפקוד שלך מול סובביך.
והכי חשוב- אומץ לחשוב על היריון מבלי לתכנן את הצעדים הבאים של מה, חלילה וחס יכול לקרות במהלך ההריון הזה עכב עודף המשקל שלך. יש לי בת דודה שלא הצליחה להרות במשך שנתיים!!!! היא שקלה 140, היא הלכה לפרופסור "בן עמי", מהמובילים בתחום. הפרו' אמר לה "אני יכול לעזור לך להרות תוך חודש, אבל אני לא רוצח!!!". הייתה לה שכבת שומן נוראית סביב הרחם... את המרפאה היא עזבה בכעס ובטריקת דלת, אך אח"כ הבינה הייטב שאין מנוס, זה זעזע אותה. היום, שנה וחצי אחרי שרוול ובדיוק לפני שבוע וחצי היא ילדה בן בשעה טובה!!! סיפור אמיתי ואם תרצי אקשר ביניכן.
שלא תביני לא נכון!!! גם אני נכנסתי לניתוח במשקל של 126, אבל ידעתי מראש שזה מה שנכון לי בשביל חיים נורמליים. זה חולני, זו התמכרות! הניתוח ייתן לך הזדמנות לחיים יפים יותר.
המון הצלחה , תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל ולא רוויטל, עם ולא אם :)
תהל28/04/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל28/04/2010שמחתי מאוד לשמוע את העידוד אשמח לדעת כמה ירדת בניתוח ואיזה סוג ניתוח (שרוול.מעקף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולה
רויטל28/04/2010שמחתי מאוד לשמוע את תגובתך את מחזקת אותי מאוד ומעודדת אני בטוחה שאני רוצה לעשות את הניתוח בקשר לשאלתך אני גרה בקרית שמונה הגובה שלי הוא 1.72 די גבוהה רציתי לדעת אם ניתוח קיצור קיבה השרוול הוא פתיחת בטן אשמח לשמוע בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא פתיחת בטן
שולה זק28/04/2010רויטל. כל הניתוחים - טבעת, שרווך, מעקף - הם בשיטת הלה-פריסקופיה (זעיר פולשני) וזה אומר ללא פתיחת בטן.
בתור תוסת קרית שמונה את יכולה לעבור את הניתוח בצפת אצל דר' וקסמן ודר' דשקובסקי. התורים שם לא ארוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל...
תהל01/05/2010מקווה ששלומך טוב!
אנחנו גרות די קרוב, אני מאיזור טבריה.
נותחתי בביה"ח "זיו", צפת. ויש לי 4 קרובים שגם כן נותחו שם.
מנהל המחלקה, ד"ר וקסמן ניתח אותי, הוא מקסים ומקצועי...אני יודעת שגם דישקובסקי טוב מאד.
הצוות במחלקה טוב ובחדר ניתוח מצויין. אני ממליצה בחום. בנוסף, התורים שם קצרים (עד חודש המתנה ברוב המקרים).
אם תרצי לשוחח בטלפון או לשאול שאלות נוספות, אשמח לסייע לך.
שבת שלום, תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל...
רויטל01/05/2010תודה תהל אני רוצה לעשות את הניתוח אבל לא חושבת בכלל לעשות אותו ב "זיו"בצפת לא אוהבת את הבית חולים שם חוץ ממחלקת ילדים שלצערי הרב ביקרתי שם המון עם בני שעבר שם 2 ניתוחי אף.
הייתי רוצה לשמוע ממך פרטים על החלמת הניתוח אם מקיאים אם חוזרים לתפקד כרגיל ובכלל דברים שיעזרו לי
רציתי להודות לך על ההתענינות והעידוד שאני מקבלת ממך ובכלל מהפורום אני מרגישה ממש כאילו זה משפחה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
שולה זק01/05/2010ערב טוב
אני מציעה שתקבעי תור למרפאת ההשמנה בבית חולים זיו (בימי חמישי), ביקור ראשון אין צורך בהתחייבות. תתרשמי מהצוות, כולל המנתחים. את יכולה לערוך סיור במחלקה ולשוחח עם מנותחים במקום ואז תקבלי החלטות. בבית חולים זיו בצפת יש צוות מיומן והתורים לא ארוכים.
לגבי הקאות - אין סיבה להקיא לאחר ניתוח שרוול אם מנהלים נכון. אוכלים לאט, לועסים היטב ביסים קטנים. מקפידים לא לאכול ולשתות יחד ולאכול כמויות קטנות כל 3 שעות בערך. ההחלמה היא אנדיבידואלית, אך חוזרים פעילות תוך שבוע עד עשרה ימים. האשפוז עצמו הוא בדרך כלל 3-4 ימים.
תוכלי ליצור קשר בכל עת ואשמח לנסות לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רויטל!
תהל02/05/2010מסכימה עם דבריה של שולה...
ומוסיפה: הצוות ב"זיו" מקסים ומקצועי, המנתחים שם מצויינים. האמיני לי שערכתי המון בירורים לפני כן, וגם שלחתי כמה אנשים לפניי :)
תודה לאל, לא הקאתי אפילו פעם אחת מהניתוח!!! אך כל אחד מקבל אחרת. אני מקפידה על כמויות קטנות של מזון ובמידה ואני מרגישה שבעה אני לא ממשיכה לאכול (יש לי בת דודה שאוכלת גם אחרי שהיא מפוצצת ואז מקיאה... אם לא אוכלים יותר ממה שצריך אין סיבה שזה יקרה. בנוסף, ישנם סוגי מזונות שונים שעשויים לגרום לתחושה לא טובה. אחרי הניתוח תלמדי להכיר את קיבתך והעדפותייך מחדש, ולהמנע ממה שמרע לך).
לילה נפלאלאלאלא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול והריון
פרופ` אחמד מחג`נה02/05/2010שלום רויטל,
לא מעט מהמנותחים שלי היה להם קושי להכנס להריון עקב השמנת יתר חולנית וחלקם הצליח לאחר ניתוח שרוול. שיהיה לך בהצלחה בשניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה מכינוס השמנה בשויץפרופ` אחמד מחג`נה26/04/2010
שלום לכולם.
שבוע לא היתי כאן ולכן לא שמעתם ממני. היום חזרתי.
השתתפתי בכינוס להשמנת יתר בלוזאן- שויץ והיה מצוין. עברתי על כל הדיונים שהיו ושמחתי לראות שהכל נוהל כתקין בזכותכם, שולה, ליאור ואחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב לשמוע ממך.
ריקי27/04/2010אמן שתצליח תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך :) האם...
תהל28/04/2010ברוך שובך :) האם המציאו איזה ניתוח קסמים לשינוי משקל תלת ספרתי לדו ספרתי?
למשל במקום 126 76?
לילה נפלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם האם האם.....
שולה זק28/04/2010ימציאו שאין משקל תלת ספרתי. מ - 99 מתחיל אוטומטי לרדת למשקל הרצוי.
כנראה התשובה לך ולי היא ....עבודה קשה והתמדה!!! בגלגל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר המציאו
ליאור28/04/2010ועברנו אותו :-)
רק שזה קצת איטי ...
יום טוב לכולם
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקלקל פנטזיות
שולה זק28/04/2010אנחנו בקטע של "אין תלת מספר" בכלל....למרות שעכשיו הדו ספרתי ממש כייף. יש תמורה עבור העמל....והמלחמה התמידית לשמור על הדו....יום טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תור !!לי26/04/2010
הי חברים יקרים,
אמנם לא כותבת באופן שוטף אבל תמיד קוראת ומתחזקת עם ההודאות שלכם.
חזרתי הרגע מהפגישה אצל הכירורג, אדם מקסים, דברנו על סוגי הניתוחים והוחלט על שרוול ולא על מעקף, למרות שאני אוהבת מתוקים. הוא הסביר לי שיש תוצאות טובות מאד גם בשרוולים אצל אוכלי מתוקים ושבלי קשר אני צריכה להיות מודעת שלא מנתחים את ראש ולעבור "חינוך תזונתי חדש" אחרי הניתוח.בע"ה מתוככנת להשתרוול בסוך יוני.מאוד מתרגשת וגם "משקשקת".כל מיני מחשבות מציפות אותי...
אעדכן בהמשך
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה חי
שולה זק26/04/2010שמחה בשמחתך.
היכן עוברת את הניתוח ומי המנתח?
להתרגש כמו לפחד ולחשוש....מותר - זה אנושי וחיובי.
תמיד נהיה כאן לשמוע, להתעדכן ולעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!
לי26/04/2010הניתוח יהיה (בע"ה) באיכילוב.אני מאד שמחה שאתם כאן כדי לעודד ולעזור
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחההההההההההההה
רוזי26/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי !!
לי27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לילושששששש
ריקי27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי, אני מה זה מתרגשת...
לי27/04/2010הייתי רוצה שתספרי לי קצת מה היה כ"כ קשה אחרי הניתוח, כאב לך, היו לך בחילות/הקאות? אני סופרת את הימים ( 60 בדיק) אבל היו אמרו לי שהרבה פעמים דוחים את הניתוח שוב ושוב...
ספרי לי קצת איך את מסתדרת ביומיום.
תודה מאד
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
ריקי27/04/2010לא הבנתי רשמת שאת עוברת עוד 60 יום?.אז ככה לאחר הניתוח אצלי בכל אופן היו כאבים בידיוק יומיים .בידיוק כמו שחברתי רוזי אמרה לי. לאחר 3 ימים בבית חולים נתנו לי לשתות מים בלגימות מאד קטנות .לאחר שאת שותה את מרגישה כמו גרעפסים כאלה שהם בעצם אוויר שניכנס לך לגוף .הרגשתי מאד משונה לשתות לאט וקצת אנחנו תמיד שותים בלגימות גדולות מאד.אבל היתרגלתי.ממש מתרגלים.לאחר שהגעתי הבית נותנים לך תפריט כמובן .האמת שרוב הימים היו שתיה נוזלית ואני שלא מתה על מים אז קניתי לי מים בטעמים או דיאט כמובן שאסור שתיה עם גזים.ושותים לאט. לאחר כמה ימים התחלתי עם גבינה כפית בקושי היה לי קשה להכניס יותר. וכל יום שעובר פשוט יותר קל ואת מוסיפה יותר דברים לתפריט שתקבלי.היום למשל עשיתי ירקות מאודים וריסקתי התחלתי לאכול 2 כפיות והרגשתי כאבי תופת לא הבנתי למה עד שחשבתי וניזכרתי ששתיתי לפני כן ולא חיכיתי חצי שעה כמו שצריך הכאב עבר תוך 3 דקות בערך זהו שכחתי ממנו ואת האוכל אכלתי אחרי שעה בערך.מה שאני רוצה להגיד לךכמו שאני אומרת לכולם ותמיד אמרו לי את זה תחשבי חיובי יהיה בסדר אנחנו פה כולם בשביל כולם.את תעברי את זה כמו גדולה ואת תרזי ותהיי חתיכה.אני מאחלת לך את כל הטוב שיש ותצליחי.ב ה צ ל ח ה ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קצת בחילות אבל אין הקאות
ריקי27/04/2010לי היו בחילות לא חייב שיהיה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ריקי
שולה זק27/04/2010ממש אשת חייל.
זוכרת את חששותיך והתלבטויותיך, והנה הכל (כמעט) מאחוריך. את מתקדמת יפה ומחזקת אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה בזכותך שולה היקרה.
ריקי28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחמם את הלב למאד מעודד
לי28/04/2010מאחלת לך הצלחה בהמשך ונמשיך ליהות בקשר.
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצצצצללחחחחההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!
יעל28/04/2010יקירתי !
שיהיה המון הצלחה
אני שמחה בשיבילך
והלוואי שגיע גם תורי כבר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעלי,התחלתי לעשותטבלת איוש...
לי28/04/2010את אחרי ניתוח? אם כן, איך את?
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יעל28/04/2010היי לי
אני לפני ועדה רפואית כי אני כ"כ עומדת בקרטריונים
אני BMI 36 עם מחלות רקע
והלוואי שנעבור את הוועדה
מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות !
לי28/04/2010אני בדיוק כמוך, BMI כמעט 36 עם מחלות נלוות להשמנה.
ממני לא דרשו שום ועדה, לאחר האישור של הרופאה שעברה על כל הבדיקות + כירורג קיבלתי הזמנה למרפאת טרום ניתוחית.
איפה את אמורה להתנתח?
בהצלחה רבה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
יעל28/04/2010היי לי !!
את קצת מעודדת אותי !
איזה קופת חולים את? ואיזה מחלות רקע יש לך אם אפשר לשאול ?
ומה שאלו אותך בוועדה ?
אני אמורה להיות מנותחת פרטי ( אצל ד"ר מחג'נה ) דרך הביטוח, אבל הביטוח יאשר לי רק אם קופ"ח יאשרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל
לי29/04/2010אני אמורה להתנתח באיכילוב. סובלת מיתר לחץ דם+כולסטרול גבוה +כבד שומני.
הלכתי למרפאה להשמנת יתר, פתחתי תיק,קיבלה אותי רופאה אנדוקרינוליגית שנתנה רשימת בדיקות כולל צילום ושט קיבה, צ. חזה וכמה דברים.לאחר הבדיקות חזרתי למרפאה שם פגשתי שוב את הרופא שעברה על הבדיקות ואישרה את הניתוח ומשם את הכירורג שמסביר על הניתוח עצמו.
לאחר כמה זמן נתנו לי הזמנה לאישפוז ואם זה אני אמורה להביא טופס 17 מהקופה.
רופא המשפחה אמר לי שאם בית חולים מסכים לנתח לפי הקריטריונים, קופת חולים לא אמורה לעמיד קשיים. מכוון שזה בית חולים ציבורי אולי הנהלים שונים מאשר חברות ביטוח. לא ממש יודעת.
אעדכן אותך בהמשך.
שוב בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
יעל02/05/2010היי לי !
תודה על תשובתך אלי,
רופא של בית חולים הילל יפה רשם מכתב לרופא המחוזית בנושא שלי
אנימקווה שזה יעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
יעל28/04/2010היי לי !!
את קצת מעודדת אותי !
איזה קופת חולים את? ואיזה מחלות רקע יש לך אם אפשר לשאול ?
ומה שאלו אותך בוועדה ?
אני אמורה להיות מנותחת פרטי ( אצל ד"ר מחג'נה ) דרך הביטוח, אבל הביטוח יאשר לי רק אם קופ"ח יאשרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטניתקצת מתוסכלת..25/04/2010
שלום
אני זקוקה להמלצה על דיאטנית שמתמחה בהצרת קיבה (טבעת) שעובדת עם מכבי.
בבקשה,אני פשוט לא מסתדרת.אחרי 2 הצרות של הטבעת אני מקיאה בל סוף,כמעט שום דבר לא עובר, אפילו יוגורט (!).
תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית לא תעזור
שולה זק26/04/2010בוקר טוב,
את מקיאה כל שאת אוכלת כי את סגורה יותר מידי ,רק הרופא המנתח יוכל לעזור לך, בזב שיפתח את הטבעת במעט.
איפה את גרה ואנסה לברר עבורך דיאטנית באזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית
קצת מתוסכלת..26/04/2010אני גרה ברמת גן. עשיתי רק 2 סגירות מהניתוח , אני חושבת שסגרו לי 6.
בבקשה המליצי לי על דיאטנית טובה (ממכבי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבוטחי מכבי זהבשושי24/04/2010
שלום רב,
1. כמה זמן המתנה לניתוח שרוול על יד ד"ר מוחאנג'ה לחברי מכבי זהב. וכן כמה עולה התענוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים והמתנה
שולה זק24/04/2010ההמתנה לניתוח היא לא רק על פי סוג הביטוח שבידי המבוטח. כחברת מכבי את יכולה לקבל אישור לאסותא חיפה, שם דר' מחג'נה מנתח גם מבוטחי מכבי.
הניתוח הוא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים .
BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה.
BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
ליאור24/04/2010נותחתי ע"י דר מחגנה באסותא
גם אני חברה מכבי מגן זהב.
ה"תענוג" עלה לי כ 4000 ש"ח : 850 השתתפות למכבי והשאר- "אויזרים נלווים" - סיכות וכו...
אם את עוברת את הניתוח בבית חולים ( דר מחגנה מנתח ברמבם ) אין שום עלות כספית , אבל המתנה ארוכה יותר .
כל מה שציינתי נכון ללפני 7 חודשים , וכמובן בתנאי שאת עומדת בקריטריונים ועוברת את הועדה של מכבי.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה?
שושי24/04/2010הי ליאור,
תודה על התייחסותך.
האם את ממליצה על הניתוח בכלל ועל ד" מחאנג'ה בפרט?
שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה..
ADI24/04/2010קודם כל, ברכותיי על שבחרת לך מנתח מדהים! (סנעתי מרחק של שעתיים וחצי כדי להתנתח אצל ד"ר מחג'נה!)
אני נותחתי באסותא לפני שכלושה שבועות בעלות של 5400 ש"ח (התעריפים עלו לפני כחודשיים), אך הצוות הרפואי מדהים וללא ספק היה שווה כל שקל!
אני מלכתחילה החלטתי שאני אתנתח באסותא כך שבכלל לא בדקתי את מצב התורים בבית החולים אבל לניתוח באסותא קבעתי תור תוך פחות משבוע מה שאני מניחה שלא יכול לקרות בבית חולים..
בהצלחה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליצה - אבל ממליץ בחום :)
ליאור24/04/2010ממליץ בחום על הניתוח וכמובן ממליץ בחום רב על דר' מחגנה.
גם אני וגם אישתי נותחנו אצלו , אם תרצי עוד להתייעץ או לדבר אשמח לעזור.
שבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שושי25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למי שמבין...תהל23/04/2010
היי לכולם!
אחרי שנותחתי גיליתי באיחור "קל" כמה פרטים, שאילו הייתי נחשפת אליהם הייתי שואלת את הרופא עליהם. בוגי' וההצמדה שלו (אם אני מגדירה נכון). שאלתי היא, האם בדיעבד אני יכולה לשאול מה ואיך הותקן אצלי? נכון שזה לא יכול לעזור לי בדיעבד, אך עדיין אני מאד סקרנית לדעת.
מה דעתכם?
שבת שלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תשובה של דר' מחג'נה
שולה זק23/04/2010ערב טוב תהל
ב 18.3 ADI שאלה שאלה ודר' מחג'נה ענה לה ב 19ץ3. אני הרבה לא הבנתי וגם לא יודעת לתת פרטים.
אתעניין ואשתדל לתת כאן תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תהל23/04/2010שולה יקרה, קראתי את תשובת הד"ר לעדי, אך שאלתי היא האם ניתן לבדוק מול הרופא המנתח מה הותקן אצלי ( לידיעה כללית, כי הבנתי שזה עם השלכות חשובות).
אשמח ואודה לתשובה.
שבת נפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל
ליאור24/04/2010הדרך היחידה לדעת את מידת הבוגי אצלך היא לדבר עם המנתח שלך.
כמו שאמרת - כרגע אין לך הרבה מה לעשות עם זה , ואני לא בטוח עד כמה ההשלכות של זה נכונות : יש הרבה ויכוחים ודיעות בנושא .
בהצלחה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל..
ADI24/04/2010הבוגי הוא מכשיר שמשתמשים בו תוך כדי הניתוח, לא מתקינים אותו בגוף.. אני מניחה שבדו"ח הניתוח שלך יכול להיות מצוין מה גודל הבוגי בו השתמשו בניתוח שלך, נסי לשאול את המנתח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהלן תשובה שהבטחתי
שולה זק25/04/2010התעניינתי בשבילך תהל ולהלן תשובה מקצועית שקיבלתי:
"בוז'י אינו נותר בגוף, הוא מכשיר המוכנס לקיבה בזמן הניתוח, מודד את גודל הקיבה ומוצא מהגוף בתום הניתוח.
לכן ידוע כי גודל הבוז'י יכול להשפיע על גודל הקיבה שנותרה, וכל כירורג נוהג להשתמש בדרך כלל בבוז'י המועדף עליו, בד"כ בין 32-60 יחידות פרנץ'."
את בהחלט יכולה לשאול את המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תהל25/04/2010אין כמוך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לומר לכםםםרוזי23/04/2010
שבת שלום הרבה נחת תעשו מהשלב אומר חיזקו ואימצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לך רוזי המקסימה
תהל23/04/2010מה שלומך? איך מתקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופפ"ש נפלא לכולם
שולה זק23/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בבעיהlibby23/04/2010
יש לי תאריך לטרום ניתוח + ניתוח (שבוע הבא).
היום פנינו לקופ"ח לבקשת טופס 17 לקראת הפגישה עם המרדים + ניתוח ומסתבר שאין טופס 17 ללא אישור ועדה רפואית.
למה למה למה לא אמרו לי מראש שצריכה להיות ועדה ? עכשיו אני צריכה לחכות 3 שבועות לתשובה וזה לא בטוח שיאשרו לי אותה...
למה נתנו לי (רופא המשפחה, רופא כירורג בקופ"ח, הדיאטנית הראשית ושאר רופאים אחרים שהייתי אצלם) לחשוב שהועדה הרפואית היא הדיאטנית הראשית של הסניף שממנה קיבלתי אישור וחתימה?
מה אני אעשה עכשיו? יש לי תור לניתוח לשבוע הבא אבל אין אישור של הועדה...
זה פשוט מרתיח אותי!
מאיפה אני אמורה לדעת לבד שאמורה להיות ועדה? למה לא מדריכים את הפציינטים כמו שצריך?
אם נותנים רשימת בדיקות למה לא רושמים גם אישור של ועדה רפואית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צאי מהלחץ. ננסה לפתור הבעיה
שולה זק23/04/2010תתקשרי אלי וננסה לפור יחד את הבעיה בזמן הקצר שנותר.
את יכולה להתקשר גם בשישי/שבת בכל שעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק אישה מדהימה שבת שלום
רוזי23/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
libby26/04/2010לא יודעת איך, כל העניין הסתדר.
מחר פגישה עם המרים - טרום ניתוח, יום חמישי ניתוח.
אין לכם מושג, אולי בעצם יש לכם מושג כמה אני מתרגשת והכי הרבה פוחדת.
איך ממתנים את הפחד?
איך מתארגנים לניתוח?
דברו איתי, שתפו אותי...
יו, איזה התרגשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ריקי27/04/2010קודם כל שיהיה בשעה טובה ובהצלחה.אני עוד מעט 3 שבועות אחרי ניתוח שרוול .אני גרה בחולון ונותחתי בוולפסון .שבוע וחצי לפני הניתוח התחלתי להישתעל לא הבנתי למה חששתי שלא ינתחו אותי הלכתי לרופא פעם אחת קיבלתי סירופ לשיעול וכלום לא עזר.עד שרופא אחר אמר לי שמרוב הלחץ לניתוח או פחד אז זה התבטא בשיעול.היה לי מאד קשה והייתי לחוצה מאד .מזל שהמקום היחידי שהוא פה עזר לי מאד שאלתי שאלות ותמיד קיבלתי תשובות.לא ידעתי לאן אני ניכנסת לאחר הניתוח אמרתי לבעלי אני מצטערת שעשיתי.אבל היום כמעט 3 שבועות אחרי 9 קילו פחות ההרגשה נהדרת ואני ממש לא מצטערת שעשיתי.הנפיחות התחילה לרדת מהבטן בעיקר והפנים פחות נפוחות .אני מתחילה לראות אור בקצה המנהרה. אל תדאגי מכלום תחשבי חיובי .אני לא אשכח שהסניטר הגיע לקחת אותי לחדר ניתוח התחלתי לראות כוכבים ובכיתי הייתי בלחץ נוראי והפחד גבר.וכשהיתעוררתי מהניתוח אז אני זוכרת את המרדים אומר לי ריקי בוקר טוב הכל ניגמר עברת את הניתוח.אוףף איזה הקלה הירגשתי למרות שאני זוכרת שרק ישנתי וישנתי אני לא אשכח את המילים הללו.כמו שאמרתי הכל יהיה בסדר כולם פה בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
libby27/04/2010על התגובה.
שבוע שעבר הייתי חולה, יכול להיות שזה נבע מהלחץ שהייתי בו.
כנראה עד שלא אעבור את זה לא אדע למה נכנסתי.
אז שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ריקי27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
libby26/04/2010לא יודעת איך, כל העניין הסתדר.
מחר פגישה עם המרים - טרום ניתוח, יום חמישי ניתוח.
אין לכם מושג, אולי בעצם יש לכם מושג כמה אני מתרגשת והכי הרבה פוחדת.
איך ממתנים את הפחד?
איך מתארגנים לניתוח?
דברו איתי, שתפו אותי...
יו, איזה התרגשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה במשקלריקי23/04/2010
כמו שרובכם יודעים נותחתי לפני שבועיים וקצת ניתוח שרוול .מה שאני לא מבינה זה שירדתי רק 7 קילו יש לי עצירה במשקל אבל הנפיחות ירדה לי ואני מרגישה כמו חצי בן אדם.אני מרגישה שהבטן שלי ירדה לחצי והמשפחה גם רואה זאת אז איך יתכן שירדתי רק 7 קילו זה ניראה הרבה יותר?ואני ממש בקושי אוכלת 3 כפות פירה או 3 כפות גבינה ביום.למה זה ניראה כאילו ירדתי 15 קילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה אשמח אם תעזרי לי בשאלה.
ריקי24/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
שולה זק25/04/2010לא תמיד המשקל משקף את השינויים שהגוף עובר. ואם את מרגישה שירדת הרבה מעבר למה שהמשקל מראה - הרי זה משובח. האם את אוכלת על פי תפריט שקיבלת מדיאטנית?
חשוב לאכול כל 3 שעות כמויות קטנות. וכן להקפיד בין לבין לשתות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
ריקי25/04/2010האמת אני בקושי אוכלת ובקושי שותה 4 כוסות ביום.אולי בגלל זה אני לא יורדת במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)