מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צריכה עזרה....פרח2405/06/2010
שלום,
יש לי בעיה,קיבלתי החלטה לעשות את ניתוח השרוול הגעתי לרופאת משפחה שלי אשר המליצה לי בחום על ד"ר בשארה הזמנתי תור דרך מושלם אצל בשארה עברתי את כל הבדיקות שהוא נתן לי לעשות וניקבע לי תור לניתוח לעוד כחודש.
ביקשתי בקשה להיתחייבות לבית חולים רמב"ם והבקשה נידחתה בטענה שאגש לבית חולים כרמל
אני מבוטחת בכללית.
הגשתי ערעור ואין לי עדיין תשובה כמו כן, יש לי 2 חברות שכן קיבלו מכללית את הניתוח ברמבם אצל בשארה
האם שמעת על הבעיה הזו בכללית? מה ניתן לעשות??
אני ממש מיואשת ומפחדת אני לא רוצה להפסיד את התאריך שיש לי חיכיתי לו בקוצר רוח עכשיו שאני מוכנה נפשית לניתוח כולם מתנערים בכללית מהאחריות לתת התחייבות
אשמח לעזרתך...
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין כי
פרח2405/06/2010ה BMI שלי הוא 44.7 ובהחלט אני יכולה לעבור את הניתוח הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא מבררים מראש
שולה זק05/06/2010שלום רוני
אני בכל יום זועקת בקולי קולות קודם לברר עם הקופה לאן ולמי מקבלים התחייבות ורק אחר כך לגשת למנתח.כללית נותנת התחיבות לפי אזור מגורים ולפי הסכמים שהיא חתומה באזור מגורייך עם מרכזים רפואיים ועם רופאים.
צר לי על העוגמת נפש שנגרמת לך. התור ליעוץ שהיית אצל דר' בשארה זה במסגרת המשולם שיש לך זכות להתיעץ עם מומחה. את משלמת כ 700 ש"ח ומקבלת החזר של 80%. לא כך זה עובד עם טופס 17, התחייבות לניתוח.. דר' בשארה מנתח גם באסותא לב המפרץ ותוכלי לעשות הניתו שם, אבל זה כרוך בהשתתפות כספית די גבוהה.
את מוזמנת להתקשר אלי ונראה איך אפשר לעזור לך לקדם הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה מכם משורוולים יקרים..חלי בוזגלו05/06/2010
אני כמעט חודש אחריי הניתוח..
אין לי דיאטננית.. אין לי גם כח אלייה..
אשמח אם מישהו מכם יתן לי תפריט של מהלך יום..
אני אוכלת פתית.. והיא עוברת לי בסדר..
אתמול בערב ניסיתי חתיכת דג (פילה) אכלתי איזה 2 3 בביסים והוא עבר יופי..
מעדנים אני גם יכולה.. גם פירה..
לא שאני אוכלת.. אבל אני נותנת לכם דוגמא מה אני יכולה...
אשמח אם תיתנו לי תפריט יומי שאתם הצלחתם לאכול..
תודה מראש ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
שולה זק05/06/2010תפריט מקבלים ממי שהוכשר להתאים תפריטים וזה לא אנחנו. אנחנו בדיוק כמוך, יכולים לכתוב מה אנחנו אוהבים, מה עושה לנו טוב, מה עובר ומה נתקע. זה עדיין לא "תפריט". תמצאי את המעט כח וגשי פעם אחת לדיאטנית, קבלי ממנה תפריט מאוזן עם כל המרכיבים וכל הארוחות ועל פי זה תשתדלי להתנהל. למשל - אני לא אוהבת דגים ולא אוכלת דגים, כך שאם אקבל תפריט עם דגים זה ממש לא יהיה לעניין. אבל איש מקצוע יתאים לי תחליף למרכיבי המזון שבדגים.
אנא קחי עצמך קצת יותר ברצינות ותסמכי על היכולות שלך.
בתאבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי משהוא נוסף וחשוב בקשר לתפריט
שולה זק05/06/2010בהמשך לדברי על התאמת תפריט, אל תשכחי שיש אנשים סוכרתיים שחייבים תפריט מיוחד.כמו כן בעלי כולסטרול או רגישויות לסוגי מזון שונים, כל זה אני מעלה על מנת לחדד את הצורך לפנות לדיאטנית ובעזרתה להתאים תפריט נכון ומתאים, על מנת להצליח במהלך שעשית ולא רק לרדת במשקל, אלא גם להיות ברחאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת כמו מעין חודדה זאת את?
שמן בדימוס11/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי היא לא מעיין חודדה
אוראל12/06/2010אבל היא דומה לה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי...
תהל12/06/2010בוקר טוב!
מדברייך אכן נשמע שאת חווה תקופה לא פשוטה, בעיקר מבחינה רגשית.
אני מציעה לך לצאת מהמקום של "לא טוב לי", כי כשנכנסים לשם קשה מאד לצאת ונראה שאת בדרך לשם.
עברת ניתוח מדהים שמעמיד אותך להתמודד מול אורך החיים הקודם שלך ומאמץ אותך להילחם בשומן ולחיות חיים טובים,בריאים ואולי גם מאושרים (בעיניי, זה בטוח!!!)... הניתוח הזה הוא מתנה... ובשלב זה מותר לך לא להיות מרוצה, וזה בסדר... דווקא מהקושי הזה את צריכה לצמוח ולתעל את ההתמודדות למקום טוב של "כיף לי", "אני בדרך הנכונה".
את כבר אחרי הניתוח, להיות מתוסכלת וממורמרת לא יעזור לך!!! תצאי מכאן מחוזקת למקומות חדשים. אני אומרת שרצוי שתלכי לדיאטנית, לביקורות, תעזרי לעצמך ואל תטיחי אשמות בסובבייך ובטוח שלא בגורמים המקצועיים שכ"כ עזרו לך.
תעשי את השינוי המחשבתי ואז ההתנהגות והרוח יבואו לידי ביטוי!!
בהצלחה, תמיד כאן לעזרתך,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תהל
שולה זק12/06/2010בוקר טוב תהל
אני מקווה שחלי קוראת את כל החיזוקים והעידודים שהיא מקבלת ותנסה להפנים את הנאמר ולהתחיל ליישם זאת בחיי היום יום שלה.
יניב הוא דוגמא נהדרת לחלי - הוא עבר שרוול אחרי טבעת והאדם מאושר.
כולי תקווה שלא רחוק היום שחלי תהיה בין המעודדות את חלי להצלחה לחיים מאושרים ובריאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
ליאור12/06/2010כל הכבוד לך .
כיף לקרוא את היומן מסע שלך - .
אני יודע טוב מאוד איך משקל התחלתי גבוה עושה את המסע ארוך , אבל מבטיח לך שהדרך משתלמת.
תמשיך ככה .
עוד טיפ קטן שקיבלתי מהדיאטנית : עם הצלחת הקטנה כדאי לאכול גם בכפית קטנה ומזלג קטן - להבטיח ביסים קטנים ולעיסה טובה .
בהצלחה ושבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי כולםכרמלה04/06/2010
היי כולם
אני הולכת על זה בגדול ב13/7 ועדה מחכה כבר לזה בקוצר רוח
לא מפסיקה לחשוב על זה בלילות ובכלל כל היום מקווה שלהצלחה טובה.
כמה זמן אחרי הוועדה קובעים את מועד הניתוח??
שיהיה שבת שלום לכולם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נהדר ובהצלחה
שולה זק04/06/2010בוקר טוב כרמלה
מי אמור לנתח אותך ואיפה? לפי מידע זה אולי נוכל להעריך לך פחות או יותר את זמן ההמתנה.
אני מבינה שאת חברת מכבי (או שאני טועה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
כרמלה04/06/2010היי
אמור לנתח אותי ד"ר גרון ניסים באסותא ו לב המפרץ וכן אני חברת מכבי
מקווה שאחרי הועדה ב-13/7 יקבע לי מועד לניותוח מהיר כדי שלא אהיה בלחץ ובמתח כל כך
שבת שלום ותודה על התמיכה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק04/06/2010סביר להניח שתוך שבועיים (לכל המאוחר) לאחר הועדה) תיכנסי לניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לתוצאות בדיקותאילן03/06/2010
עשיתי את כל הבדיקות שמכבי דורשות (אני מקווה) וכבר יש לי תור לועדה בעוד שבועיים אבל עדיין משום אין תוצאות של בדיקות קורטיזול. את הבדיקה הראשונה עשיתי כבר לפני יותר מחודש אבל בגלל שלא היו תוצאות לא הייתי בטוח שהרופא משפחה רשם את הבדיקה הנכונה אז דאגתי שייתן לי עוד הפניה ווידאתי שרשומה הבדיקה הנכונה וגם ראיתי את הבחורה במעבדה רושמת קורטיזול על המיכל אבל עבר יותר משבוע מהבדיקה ואין עדיין תוצאות.
מישהו יכול להגיד כמה זמן לוקח לקבל תוצאות לבדיקה הזאת במכבי? אני לא רוצה להגיע לתאריך של הועדה ולהגיע בלי התוצאות הרלוונטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
שולה זק03/06/2010רצוי למנוע מצבים של עצירות. ניתן לרכוש בבתי המרקחת תכשירים טבעיים שיעזרו להסדרת פעילות המעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
אילן03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת....אבל מצחיק
שולה זק03/06/2010משהיא שאלה הבוקר על עצירות...ובאורח פלא שאלתה נעלמה והתשובה "צנחה" אליך.
אני חושבת שעד תאריך הועדה תהיה לך תוצאת הקורטיזול. הועדה תדון בעניינך גם אם תוצאת הקורטיזול תתאחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קורטיזול
אורית04/06/2010הבדיקה לוקחת בערך חודש סבלנות ובהצלחה, בועדה של מכבי לא מאשרים בלי בדיקת קורטיזול יבקשו ממך להגיש השלמצת בדיקות לאישור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם !יעל03/06/2010
אני נותחתי לפני שבוע בשרוול
וכנראה אני סובלת מעצירות זה הגיוני ?
ואם כן מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
שולה זק03/06/2010רצוי לא להגיע למצב של עצירות. פעילות מעיים חשובה מאוד. תקני בבית רקחת נרות או סירופ שיקל עליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב יעל.
ריקי03/06/2010שבוע מאמיי מה את כבר אוכלת זה טיבעי שיהיה לך עצירות. תקני שזיפים שחורים ותשרי אותם במים כל הלילה ואז תרתיחי ושיתקרר תישתי קצת קצת ואז ניראה.אני חודש וחצי אחרי ויש לי המון עצירות.בהצלחה מאמיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה מים אפשר אם ממתק דיאט והרבה
שמואל04/06/2010כל שעה כוס אחת לא לותר
עד שהגוף יסתגל והמעיים יתחילו לעבוד רגיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלה הספירה לאחור...לי03/06/2010
הי חברים,
חזרתי לפורום לאחר הרבה זמן ש"נעלמתי".
הסיבה העיקרית הייתה שפחדתי לקרוא הודעות "מבאסות" ,מה לעשות, אני קצת בת יענה.
מכוון שאוטוטו אני אמורה להכנס למשפחת המשרוולים (בע"ה בעוד 24 יום !) מרגישה שזה המקום העיקרי לקבל חיזוקים חיובים.
הפורום הזה הוא ממש משפחה, בעיקר בגלל אמא שולה שתמיד כאן בשבילנו.אז, מבטיחה לעדכן בהמשך,אני שואבת מכאן המון כח ותקווה.
וליעל היקרה: אני כ"כ שמחה שאת אחרי,איך עבר?
חיבוק לכולם ותודה שאתם כאן
לי
נ.ב. אני כ"כ מתרגשת לקראת הניתוח,נראה לי שיותר מיום חתונתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את כבר לא בת יענה
שולה זק03/06/2010לי יקרה, ברגע שהחלטת לטפל בעצמך, הרמת ראש ואת כבר לא בת יענה. בקרוב תהיי "ציפור דרור", משוחררת מכל מעמסי הקילוגרמים המכבידים, מרגשי חוסר האונים ותתחילי להנות מהישגים שלא יאחרו לבוא.
אנחנו כאן ותמיד נשמח לחזק ולעודד.
בהצלחה....ואל תשכחי טבעו של הזמן לעבור מהר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה צורך לשתף אתכם..חלי בוזגלו03/06/2010
ולשם שינוי.. אל תתעצבנו על החשיבה שלי...
אני כאמור 3 שבועות לאחר הניתוח..
היום אכלתי 2 פתית עם גבינה לבנה..
2!!!
שאני אמורה להתחיל לאכול דברים כאלה רק לאחר חודשיים..
שאני משתפת חברות שעברו את הניתוח.. הם בהלם..
טוענות שבהתחלה שלהן הן היו רק על נוזלים במהלך חודש+
אני חוששת שהקיבה שלי מתרחבת שוב..
אני מפחדת שלא ארזה אלא אשמין עם הדרך הזו..
ואז מה??
נותחתי לחינם?!
לכל המשורוולים למינהם..
אתם חושבים שמשהו לא בסדר איתי?
או שיש כאלה שעברו את הדרך הזו כמוני?
אשמח לתשובה..!
אני ב"סרטים" עם עצמיי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי בוקר טוב
שולה זק03/06/2010למה את חושבת שזה לא בסדר? אין אחד דומה לשני. בסדר גמור שאכלת פתית והרגשת טוב. חבר לעבודה עבר ניתוח שרוול שבוע לפני ליל הסדר ובליל הסדר אכל מעט מצה ושתה יין. לרגע לא חשב שזה לא בסדר וירד יופי במשקל.
אני חושבת שאת פיתחת פחד מהאכול וחוששת שכל מה שאת מכניסה לפה כבר משמין ומרחיב את הקיבה. זה לא כך. נהפוך הוא - בשביל לרדת במשקל ולהרגיש טוב, צריך לאכול ורצוי כל 3 שעות. שכחת לציין לנו גם משהו טוב....כמה ירדת במשקל במהלך 3 שבועות.
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שירדתי אחריי שבועיים
חלי בוזגלו03/06/2010אחריי שבועיים ההיתי בביקורת וירדתי 9 קילו..
יום שני יש לי שוב ביקורת.. ניראה כמה ירדתי במהלך חודש :)
אני רואה שיפור- ואנשים רואים..
שואפת ובענק לכיוון ה50 :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד חלי
שולה זק03/06/2010תעדכני....כולי סקרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי תתעורריייייייייייייייייייי
ריקי03/06/2010חלי מאמי להתעורר מתוקה. ושהחברות שלך ימשיכו להיות בהלםם קבוצתי. מה ניסגר איתך חליי. גם אני אכלתי פתית לאחר שבועיים .והיום אני לאחר חודש וחצי אוכלת כמעט הכל לפירוט בבקשה:ממולאים.חזה עוף.שניצל. כבד.קבב. ועוד הרבה דברים שלא חשבתי לאכול .אבל הכל מהכל ובקצת מתי שאני מרגישה שאני לא יכולה אז אני עוצרת. ואני יורדת במשקל יפה מאד. אני מציעה שלא תסתכלי מה החברות שלך אוכלות ואל תספרי להם מה את אוכלת. ותתחילי לאכול ולא לפחד .תפחדי מזה שלא תאכלי מה יקרה לך ולא כדאי לפרט.מאמיי את צריכה אותי לשיחה אז תאזרי אומץ ותצלצלי.0543934147.ל א כו ל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
כרמלה03/06/2010כדאי באמת שתדברי עם ריקי לי מאוד עזרה אתמול ועודדה אותי ואני הולכת לניתוח עם כוחות שחבל על הזמן
בהצלחה ושיהיה לך היום קל יותר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
sivan518003/06/2010היי חלי, לידיעתך, אני מנתוח שרוול בן שבועיים וחצי ו אתמול הייתי אצל דיאטנית שמתמחה בניתוחי משרוול והיא אמרה בפירוש שעכשיו כבר אפשר להתחיל לאכול 2-4 פתית עם קצת חומוס למעלה, ככה שזה בסדר גמור......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יכולה לישון וחושבת על ניתוח..מתייצעת03/06/2010
יתכן וההודעה תצא עם שגיאות כתיב, או שגיאות מכל סוג שהוא, אני מתריעה ומתנצלת, אני מוצפת רגשית ואם הקוראים הסליחה.
אני בת 28 נשואה ללא ילדים, BMI 36 לכל היותר.מחלות נלוות? אבחנת עבר של היפראינסולינמה.
אבחנה של מרפאת הפרעות אכילה בבית חולים רמב"מ של OBD.
מעי עצבני? או שמא עצבון של המעי - שאלה טובה - שינויים קיצוניים בהרגלי היציאה ללא ממצא פתולוגי. (עשיתי הרבה בדיקות ואף קולונסקופיה וכולן תקינות לצערי/שמחתי).
עקרונית - אפשר לומר שאני נגד התערבות כירורגית יש לי לכך מספר טיעונים שלא דווקא נוגעים למקרה שלי.
לעומת זאת, ברמת היום יום אני סובלת מהרגלי האכילה שלי. אך מעולם לא ביקשתי לעצמי דיאטות בזק או פתרונות קסם כאלו ואחרים.
מסיבות שונות אני מהרהרת על התפיסה שלי, ושואלת את עצמי מה עדיף עבורי.
כאמור BMI 35 , הייתי מעוניינת להרות כבעוד שנתיים (לקראת סיום הלימודים).
קשה לי לתאר את חיי ללא האכילה הכפייתית, ואני חוששת שלא אצליח להתנהל היטב לאחר הניתוח, ושהבעיה האמיתית שלי תשאר איתי.
אני נוטלת ציפרלקס במינון 10 מ"ג - "למעי העצבני" (נניח).
בעבר כשאר רזיתי חוויתי חרדות קשות, אני מאמינה שאני זקוקה לטיפול פסיכולוגי פסיכיאטרי מעולה - שידי אינו משגת כלכלית - מה גם שאיני בטוחה שאספיק במהלך חיי למצוא לי מזור על הכורסא ואולי בכל זאת בניגוד לתפיסתי סכין המנתחים תפתור לי את הבעיות?
מה דעתכם?
אני לא מרגישה בשלה דיי להגיע להתעייץ במרפאה בנושא אני פשוט פוחדת, מתביישת להודות.
חוששת מהיריון במשקל עודף וסיבוכיו.
חוששת מניתוח.
חוששת מהחיים בכלל הייתי אומרת, אני פשוט כפי שהבנתם אם קראתם ולו ברפרפוף עד כה, אדם שהוא מלא חרדות מהכל.
האם ניתוח יכול להתאים לי? דווקא לי?
בכל זאת?
התייאשתי, אז התייעצתי.
תודה למשיבים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי קיצור קיבה
עדנאן03/06/2010תשמעי אין יותר גרוע מלהיות שמן אני שקלתי כמעט 200 קילו ועברתי ניתוח שרוול לפני שבוע והכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהמשך
שולה זק03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשןלה זק
עדנאן05/06/2010תודה רבה על איחוליכ לי בהצלחה אמנם לא הכרתי אותכ אישית אבל הכרתי אותכ דרכ החוברת שנתנו לי במרפאה להשמנת יתר באיכילוב שאת מסבירה בה הכל על הניתוח עצמו ומכסה על כל התשובות ולהפתעתי החוברת היתה מתורגמת לערבית גם תודה רבה וישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שאתה מרוצה
שולה זק05/06/2010העיקר עדנאן שעברת ניתוח ושאתה מרוצה.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדנאן
ריקי05/06/2010שיהיה לך בהצלחה .ומה שתצטרךך אנחנו פה בשבילך.נשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מתייעצת
שולה זק03/06/2010תודה שפנית אלינו. אך אנחנו לא כתובת מקצועית שיכולים לעזור לך עם עצות אופרטיביות ומתן כלים להתמודד עם הבעיות שהעלת כאן. לפי הנתונים שכתבת BMI 35-36 אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. לא ציינת באיזה קופה את חברה, אך ידוע לי שבכל הקופות ניתן לקבל סעד נפשי של פסיכיאטר או עובדת סוציאלית ללא תשלום (תמורת התחייבות).
את יכולה להתקשר אלי בכל עת ואשמח לנסות לעזור ולכוון ככל הניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מתייעצת03/06/2010לשאלותייך אני חברה בכללית.
הבנתי שניתן לקבל אישור בBMI נמוך (יחסית כאמור כמובן) אם יש מחלות נלוות ויש לי כאלו - היפר-אינסולינמיה.
אני רק חושבת שהבעיה לא תפתר לי ע"י ניתוח, ורציתי להתייעץ איתכם - מי שעבר את הניתוח או מי שמבין בתחום מכל אספקט.
העניין הוא פשוט מבחינת התנהגותית אני מניחה שמי שצלח והגיע למשקלים חריגים מאד מהנורמה המקובלת ודאי עסק באיזו התנהגות אכילה שאינה נורמטיבית.
השאלה היא מה קורה עם הנפש (המאומללת) של האדם השמן אחרי שסגרו לו את "תיבת הפתרונות" לכל מצב חרדה ולחץ כעס אימה הלקאה שנאה תיעוב טירוף, ואפילו גם רגשות חיוביים שחווים עם האוכל..
לאן כל זה נעלם? ומה מחליף לי את ה40 קילו העודפים שלי? כמנגנון התמודדות, והגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפש מאושרת
שולה זק03/06/2010אני מניחה שעיינת בפורום וקראת שאין כאן "נפשות אומללות" נהפוך הוא, אנשים מאושרים שעברו מהפך בחייהם - מהפך חיובי.
אני מציעה שתפני לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, ותתיעצי איתו, אם את בקריטריונים, אם מתאים לך ניתוח, איזה ניתוח מומלץ ובהתאם ליעוץ שתקבלי, תוכלי לפנות הלאה על מנת לפתור את בעיית ההשמנה.לא ציינת אזור מגורים וכחברת כללית, אני מציעה שתפני לקופה ותבררי לאיזה מרכז/רופא את מקבלת התחייבות ולפי זה תקבעי תור.
נשמח להמשיך לעזור בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלות נוספות
מתייצעת03/06/2010במקור אני מישוב קטן ואני מתביישת לפנות אל רופאת המשפחה שלי שמכירה אותי מילדות.
כעת אני סטונדטית בחיפה.
יש לי ביטוח "מושלם"...
והרבה פחדים..
אני סטונדטית בתוכנית אינטסיבית והזמן היחיד שבו אוכל לעשות את הניתוח היא בחופשת הסמסטר וכזו מתחילה בקרוב, או רק בשנה הבאה, שזה המון זמן, והבנתי משוטטות שיש איזו תקופה שלא ממולץ להכנס להיריון אחרי הניתוח ולכן אני מאד הייתי רוצה לעשות לעשות את הניתוח עוד הקיץ, האם זה אפשרי במסגרת פרטית דרך ביטוח כלשהו נוסף?
אני בכלל לא בטוחה לגביי כל זה אבל נראה לי - אולי זה המוצא האחרון, ואולי.. אולי זה הפתרון למרות הפחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
שולה זק03/06/2010החששות שלך טבעיים. זה אנושי לפחד, להתרגל ולתהות על הבלתי נודע. אנחנו כאן על מנת לעזור לקבל החלטות. אנחנו לא יכולים לקבל החלטות במקומך. אם את לומדת בחיפה את יכולה להעביר את התיק הרפואי שלך לחיפה ולבחור לך איזה רופא משפחה שאת רוצה. לא הבנתי למה את מתביישת? למה את חוששת לפנות לרופא המשפחה הותיק שלך. כפי שכבר כתבתי לך, תפני למנתח, תתיעצי איתו וגם בנושא הריון. אני בטוחה שהוא ישה לך "סדר" בבלגן. האם חוץ מביטוח מושלם יש לך ביטוח פרטי נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
מתייצעת04/06/2010לא אין לי בשלב זה ביטוח נוסף אבל ייתכן שאוכל לעשות אחד דרך מקום עבודות של בעלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק04/06/2010לפני שאת עושה ביטוח פרטי על מנת לנצל ההטבה לניתוח קיצור קיבה, תבברי אם אין צורך להמתין 3 חודשים עד שניתן לנצל זכויות. שורה תחתונה בררי אם הביטוח תופס במיידי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולרונית א02/06/2010
שולה שלום אני מתנצלת שהשיחה נותקה יש לי תור לדוקטור עסליה וכבר אבקש מהרופא את הבדיקות שיעצת לי עוד נדבר מתרגשת חוששת ומקווה להגיע לקו הסיום עוד נשוחח תודה מראש רונית א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק02/06/2010תוכלי להתקשר בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול עים הרבה לבטיםרונית א02/06/2010
אני מעונינת לעבור ניתוח שרוול אצל דוקטור עסליה מרמבם מישהו יכול להמליץ שעבר ניתוח אצלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
שולה זק02/06/2010אני מתנצלת שהשיחה נותקה. צלצלת מטלפון מחסום ולא יכולתי לחזור אליך.
דר' עסליה מנתח בכיר, כמו כל הכירורגים בתחום ניתוחי קיצור קיבה, הוא מומחה לניתוחים אלו.
אם הבנתי נכון את מגיעה אליו דרך קופת חולים מאוחדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד לניתוח אצל ד"ר מחאג'נהעופר02/06/2010
שולה וד"ר שלום,
ב8/6 אני מוזמנת לועדה בריאטרית של מכבי. להערכתי לא יהיה לי קושי לעבור אותה אבל במידה וכן, יש לי גם אישור מהביטוח הרפואי שלי (מנורה).
מספר שאלות: האם כדאי לי לעבור את הניתוח דרך מכבי זהב או דרך מנורה?
2. האם לאור חוסר התלות שלי בוועדה, אני יכולה כבר לקבוע מועד לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח מנורה או מכבי
יעל02/06/2010היי לך!
את הניתוח שלי עברתי דרך מנורה - אבל עד שהם הסכימו היה תהליך מאוד מייגע מתיש ובאמת עשיתי את הניתוח מיידי.
לגבי מכבי - חברתי עשתה איתי באותו וכמובן היא שילמה השתתפות של 5000
אבל היא בחיכתה למועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצור קשר
פרופ` אחמד מחג`נה02/06/2010תיצרי איתי קשר טלפוני בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור לניתוח
שולה זק02/06/2010שלום לך
טוב שיש לך ביטוח פרטי.
את כן תלויה בועדה על מנת לקבל החזרים מהביטוח הפרטי.
ברגע שיהיה לך אישור ועדה ותשלמי את ההשתתפות העצמית , את הסכום הזה את אמורה לקבל חזרה מהביטוח הפרטי.
אני מקווה שאיני מטעה. זה מה שידוע לי היה באסותא תל אביב עם כמה מטופלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יי חבריםרוזי02/06/2010
היי נותחתי בוולפסון אצל שכטר ושמעונוב כירוגית א צוות מעולה להזכריכם אני חולת סכרת ומשקלי היה 95 לפני הניתוח היום 82 אחרי חודשים מרגישה מציין אבל לפעמים יש שבירה של יום הסכרת ירדת הרבה מהמספרים שהכרתי הייתי לפני אינוןוסלין והיום 2 כדורים ביום עדין לא לקחתי אותם מאז הניתוח מרגישה מציין
נכון צריכה לעשות בדיקות בכדי שיכחו את התןצאות לא לשכוח שאנו מנותחים בקיבה ולא בראש בדמיון אנו רעבים אל הקיבה שבעה והכול מתחיל בראש לא לפחד לכו על זה שינוי בחיים כדאי ותמיד זה טוב בכול מצב מאשר להיות שמן חולה ועצוב צאו לדרך אם בטחון מלא אנירגיות חיוביות ותחזרו בשלום. רוזי יום כתום לכולם נשיקות דששששששששששששש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שולה
כרמלה02/06/2010הי שולה
סליחה לא התכוונתי לפגוע באיש !!!
מצטערת אם כך זה הובן.... סליחה מראש.
יום טוב
איזה שעות אפשר להתקשר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כרמלה
שולה זק02/06/2010את יכולה להתקשר אליו ולהשאיר הודעה במקרה ולא יענה לך.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרמלה - קצת טקטשולה זק02/06/2010
פנייתך בפורום נוסחה באופן מאוד לא אטי.
מתנצלת על כך שנאלצתי למחוק אותה.
הנידד של דר' מחג'נה 050-2063521.
כל הכירורגים בתחום ניתוחי הקיבה הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחהה
כרמלה02/06/2010שולה ציינתי סליחה עם פגעתי והעלבתי מישהו
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות לפני ניתוח
אביבית03/06/2010אני ובעלי שני שמנים עם טבעות בכיבה שנעסו אצל דר' אבינוח,
מתסכל אותנו תחושת הרעב, האם בשרוול היא נעלמת?????
מצפה לתשובה דחוף!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני ניתוח???
שולה זק03/06/2010לפי מה שכתבת אתם אחרי ניתוח. אין סיבה להסתובב עם תחושת רעב לאחר ניתוח טבעת.
ככלל, רצוי לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות ובין הארוחות לשתות.
לא ציינת מתי עברתם את הניתוח, על כמה אתם סגורים, האם ירדתם במשקל, האם אתם במעקב של דיאטנית?
חשוב לפנות לדיאטנית לקבלת תפריט מתאים ויעוץ לגבי הרגלי אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפיות יש רק בכריותאושי01/06/2010
שלום לכולם!!
ברשותכם מפרקת קצת מתח וקצת לחצים...
מחר חוגגת יומהולדת 28 וביום שישי לבן שלי שנה.
שנה כבר חלפה לה מאז הלידה ואני מרגישה שעבר לי פול זמן. הילד שלי גודל מול העיניים נהיה לגברון קטן ואני נשארת בשלי. ...שמנה...
נזכרת בגודל הציפיות שלי מעצמי כאשר ילדתי את בני.
הייתי בטוחה שאחזור לגזרה ולמשקל שהייתי ... שהטבעת תעשה את העבודה כמו שצריך... אך ציפיות יש רק בכריות... לצערי הרב התאכזבתי מהטבעת והיא את שלה כבר עשתה.השאירה את חותמה על קיבתי .
היום אני 9 שבועות לאחר הניתוח מעט אופטימית מעט סקפטית וכבר אין לי ציפיות מכלום.
משורוולת עם רקורד של טבעת 8 שנים ו50 ק"ג פחות, הריון ולידה לפני שנה...ועלייה של הק"ג שירדו בחזרה.
משהו לא אמור להסתדר? להתאזן?בכל זאת עברה שנה...?בסהכ ירדתי 8.5 ק"ג עם חצי קילו שרוקד לו עולה יורד וחוזר חלילה.
יש לי הרגשה שהשנה הזו לא הולכת להיות קלה ... לא מרגישה שאני בירח דבש...אפילו הדיאטנית של פרופ רובין נזהרת בעידודה כלפי הירידה שלי במשקל....
יש לי הרגשה כאילו השרוול לא מתאים לי. "הקסם" שלו לא משפיע עלי.
למיטב הבנתי פרופ רובין יצר לי שרוול מעט רחב בשל הוושט המורחבת וההדבקויות שנוצרו.
האם יש מטובעים לשעבר אשר עברו ניתוח שני וחוו עצירה בירידה או בכלל העדר ירידה משמעותית?
אשמח לכל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה01/06/2010משום מה הירידה בחולים לאחר הפיכת טבעת לשרוול היא טיפה יותר איטית מאלו עם שרוול ללא טבעת. מאחר וירדת הרבה לאחר הכנסת הטבעת ואם לא שנית את הרגלי אכילה ( ולא הפכת לאוכלת מתוק) השרוול אמור לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח וסוכרתבלה01/06/2010
אני סובלת מסוכרת ומקבלת טיפול תרופתי ונאלצת לאכול 6 ארוחות ביום על מנת לשמור על רמת סוכר תקינה. אני מיועדת לעבור את ניתוח השרוול . שאלתי היא: איך מטפלים בסוכרת לאחר הניתוח ,אם אי אפשר לאכול כמעט בכלל? האם לוקחים טיפול תרופתי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת ואוכל
שולה זק01/06/2010לאחר הניתוח אוכלים הכל. פרט לחודש הראשון שמתחילים בנוזלים ובהדרגה עוברים לכלכלה רגילה.
בדרך כלל חלה הטבה משמעותית לאחר הניתוח בתחום הסוכרת. חלק מהמטופלים אף נפטרים מהתרופות לגמרי וחלק מורידים מינונים.
מי המנתח? ואם אפשר לשאול למה הוחלט על שרוול ולא מעקף?
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכפר סבא
בלה01/06/2010אני עומדת לעבור ניתוח שרוול בגלל גילי,69, בבית חולים מאיר בכפר סבא ואין לי מושג מי המנתח כיוון שהניתוח אינו פרטי.
עדיין לא הבנתי מה קורה בשלב הראשון עם הסוכרת. האם אני ארגיש רע בגלל שלא אוכל לאכול? האם אצטרך לבלוע כדורים?כיצד להתכונן למצב הבעייתי בו לא אוכל לאכול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בכפר סבא
שולה זק01/06/2010בכפר סבא מנתים דר' שוורץ ודר' פראן.
אחרי הניתוח תרגישי כמו אחרי ניתוח. מטושטשת וחלשה. אך תוך ימים אחדים תתחילי להתאושש, לשתות ולא לאט לעבור לכלכלה נוזלית ורכה.
אני ממליצה להיות במעקב של דיאטנית . בכפר סבא יש להם יחידה מעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח וסוכרת
פרופ` אחמד מחג`נה01/06/2010אין שום בעיה לחולי סוכרת עם ניתוח בריאטרי ההפך הוא נכון. 70-80% מחולים אלו הסכרת נעלמת או מתאזנת תחת טיפול תרופתי מנימלי. לא מעט מהחולים הסכרתיים שנתחתי והיו מטופלים באנסולין וחלקם תחת משיבת אנסולין ללא איזון והכל התאזן ללא אנסולין. בעולם המערבי ובמרכזים מפורסמים מנתחים חולים עם מחלות מטבוליות וסכרת עם BMI מתחת 35 כטיפול במחלה המטבולית והסכרת. אין לך מה לחשוש ויהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בלה
רוזי02/06/2010אני סכרתית ועברתי ניתוח בוולפסון לפני חודשים אני מאושרת זה לא מילה לא להאמין הסוכר ירד יפה בעקבות הניתוח צאי לדרך זה רק טוב יעשה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בלה05/06/2010תודה על התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הגיל מפריע לתרגיל
בלה06/06/2010אני מתקרבת ל69 האם אתם מכירים מישהו שעבר ניתוח שרוול בגיל כזה מתבגר
אשמח לדעת אם יש הבדל בלעבור את התהליך הזה בגיל כזה.
סיימתי את כל הבדיקות ויש לי תור לרופא במאיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב כללי
שולה זק06/06/2010שלום בלה,
אישית אני לא מכירה מנותחים בגילך. אך ידוע לי על מנותחים בגיל 72 ואף 77. תלוי במצב הכללי של המטופל. אני מניחה שאם הרופאים החליטו שאת מועמדת מתאימה לניתוח, כדאי לך ללכת על זה. חלק מהמחלות הנילוות יעלמו או יחול שיפור ניכר כמו למשל בסוכרת, לחץ דם. ואל תשכחי ככל שתהיי קלה יותר, לאחר שתשילי קילוגרמים ממשקלך, גם הרגליים ישאו אותך ביתר קלות.
בהצלחה ונשמח לשמוע ממך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בלה
רוזי06/06/2010אני נימצאת בסדנא בוולפסון רובם שם מבוגרים מאוד מאושרים הכי חשוב הבריאות לאט ובטוח וגם הליכה תעזור לך שבוע טוב בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן
פרופ` אחמד מחג`נה07/06/2010ניתחתי אנשים בגיל זה גם בגיל 74
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בלה07/06/2010הקלתם עליי בתשובתכם
עודדתם את רוחי, אעדכן בהמשך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)