מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול קיבהשרית3004/02/2010
שלום רב!
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ורציתי לדעת אילו בדיקות אני צריכה להכין לפני הניתוח ואם בכלל אני מתאימה- המשקל שלי הוא 103 והגובה 159. אני פשוטר רוצה כבר להתחיל להריץ את כל הפרוצדורה ורוצה לבוא מוכנה לפגישה עם הבדיקות
אודה לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
שולה זק04/02/2010שלום שרית
לי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 40.7 ואת עומדת בקריטריונים לניתוח. הניתוח בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית.
הבדיקות הנדרשות בדרך כלל הן: דם, שתן, צילום חזה, אולטרסאונד בטן, צילום ושט/קיבה, פגישה עם דיאטנית ופגישה עם פסיכיאטר (לא בכל הקופות).
את צריכה לקבוע תור למנתח והוא יתן לך את רשימת הבדיקות אותם עליך לבצע.
אשמח לעזור בכל עת
בהצלחה
לא ציינת אזור מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2010כפי שציינה שולי את בקרטריונים לניתוח. אני שמח שאת בדרך הנכונה.
ממליץ שתקבעי תור למנתח אשר יחד איתך תבחרו את הניתוח המתאים ואז ישלח אותך לבדיקות. אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מאמינה אבל עשיתי את זה.......שולי04/02/2010
שלום חברים יקרים.......
עברתי את הניתוח ביום שני ..... הניתוח עבר בשלום תודה לאל ותודה גם לרופא המדהים ד"ר מחאג'נה....פשוט אומן.....אין לי מילים......
ההחלמה בבית החולים עברה ללא כאבים לא לקחתי אפילו פעם אחת משכך כאבים, הדבר היחידי היה שהקאתי כתגובה לחומר ההרדמה......
התחלתי בחיים חדשים ו"רומן" עם הגוף שלי.....
התחלתי לשתות מרק צח, קצת יוגורט , נס קפה עם מעט חלב, מיץ דיאט וכמובן מיים...... הכל בלגימות קטנטנות......וגם התלתי ליטול מולטי ויטמין בסירופ..
מאושרת מתמיד......
אשתף אתכם בתחושותיי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
ליאור04/02/2010המון בהצלחה בדרך החדשה
כל שאלה \ התלבטות או שסתם מה לך לדבר - אשמח לעזור
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
or198004/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.....
שולי04/02/2010תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחאג'נה -בעיה קשהמרד02/02/2010
צהריים טובים!
נותחתי אצלך לפני חודשיים ושבועיים.
ירדתי 16 קילו בנתיים.
הבעיה היא שכל אוכל אפילו רך ונוזלי שאני אוכל עושה לי כאבי בטן קשים עד התפתלויות והתכווצויות. הכאב עובר אחרי כמה דקות עד הביס הבא. אני לועס המון ומצויין.
בגלל זה אני בקושי מכניס 200 קלוריות ביום.....
כלומר האוכל עובר תקין ונבלע מצויין. הכאב מופיע בערך 2-3 דקות אחרי כל ביס.
בהתחלה חשבתי שזה נארמלי וזה יעבור כמו אצל כולם אולם הרופא משפחה אמר לי שזה ממש לא בסדר וזה לא צריך להיות כך.
מה עושים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מרדכי
ליאור02/02/2010האם הכאבים האלה מופיעים אחרי כל אוכל ? נסה לבודד ולחשוב אם זה בעיקר אחרי משהו מסויים ( מוצרי חלב , מתוקים , ירקות ... )
אפשרות נוספת לנסות לאכול לאט יותר , ביסים קטנים מאוד , הרבה מאוד לעיסות והמתנה בין ביס לביס .
אם אכן כבר ניסית את הדברים האלה אל תחכה לתשובות בפורום- צור איתו קשר טלפוני .
תרגיש טוב ועדכן לגבי ההמשך.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי כל מה שאמרת!
מרד02/02/2010אני אוכל ביסים קטנים , לעיסות אין סופיות, הכאב הוא כמעט מידי אבל לא בבליעה אלא רק כשהאוכל מגיע לבטן,
והכאב מכל סוג של אוכל שאני אוכל...
מה יהיה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
יעקב זיתון22/08/2014תנסה לעבור לכלכלה נוזלית כמו יוגורט מעורבב עם מעט חלב
מעט פירה מעורבב עם חלב
מעט גבינה מעורבבת עם חלב
זה לא ישאר לך הרבה זמן בקיבה יכול להיות שזה יקל עליך
נוזלים מיתפנים מהר מהקיבה אולי זה יקטין לך את הזמן שהאוכל נישאר בקיבה
עד שתיתחזק מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2010יש תקופת הסתגלות שך הגוף לשנויים שנעשים איתו. בתקופה זו יש תופעות שקשה לי להסביר אותם למזלנו לרוב חולפים. האם אתה לוקח LOSEC תרופה נגד חומציות?? אם לא תתחיל לקחת פעם ביום. ונקווה שזה יעזור. באם לא תיצור איתי קשר. בנוסף תתיעץ עם דיאטאנית לגבי סוג האוכל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה אני שבוע אחרי ניתוח טבעתנירנבו02/02/2010
יש לי לחצים בחזה בעיקר בלילה ובבוקר זה מוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוכרת
שולה זק02/02/2010אם זה ימשיך תפנה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- י אני 4 ימים אחרי ניטתוח טבעת יש לינירנבו31/01/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך -לחץ בחזה וקושי לנשום זה נורמל
נירנבו31/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיצחק31/01/2010
אני בן 20 וסובל מהשמנה חמורה
אני 1.80 מטר ושוקל מעל 140 קילו
וכרגע סובל מדפיקות לב מהירות, ירידה בתפקוד מיני וכושר נמוך
רציתי לדעת איך ניתוח לקיצור קיבה יעזור ואת עלותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון להשמנה
שולה זק31/01/2010על פי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 43.2 ואתה עומד בקריריונים לניתוח.
הניתוחים לקיצור קיבה הם ניתוחים מצילי חיים ונמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, למי שעומד בקריטריונים.
הניתוח עוזר לירידה במשקל ולשמירה על ההישגים לאורך זמן. ברור שעם הירידה במשקל ישתמפר מצבך הכללי, כולל התפקוד המיני.
לא ציינת אזור מגורים ולאיזה קופה אתה שייך.
תוכל לפנות לרופא המשפחה שיפנה אותך לכירורג בתחום קיצורי קיבה או לפנות ישירות ולקבוע תור לכירורג.
נשמח לעזור לך במידע והכוונה בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפור לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה31/01/2010הניתוח גורם להרבה שנויים לטובה. הרבה מחלות נלוות או מתנרמלות או נשלטות באחוזים גבוהים לאחר הניתוח כגון סכרת, לחץ דם, מחלות לב וריאה ועוד. גם התפקוד המיני יכול להשתפר
אשמח לעזור ויהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pmiסנייה עאמר30/01/2010
שלום דר מחאגנה .אני סובלת מהשמנת יתר ואני אחרי ירידה של 10 קג .אני מייד מחזירה אותם כל פעם מחדש .אם אני חוזרת למשקלי הקבוע אז אני נכנסת לקטגריה של השמנה חולנית .מעוניית מאוד בקיצור קיבה ופטרון לצמיתות.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI
שולה זק31/01/2010שלום סניה
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
הקריטריון הוא BMI - מסת גוף. BMI 35-40 עם מחלות נלוות או BMI40 ומעלה.
לא ציינת גובה ומשקל, על מנת לבדוק אם את עומדת בקריטריונים.
בכל אופן אם התחלת דיאטה וירדת 10 קג' זה הישג יפה כשלעצמו.
ניתוח זה לא מטה קסמים - לאחריו צריך לשנות הרגלי אכילה, לשמור דיאטה ולעשות פעילות גופנית.
אם תתמידי עכשיו בדיאטה, בתפריט מאוזן ותשלבי פעילות גופנית, את יכולה להמשיך לרדת במשקל ולהגיע לתוצאות טובות גם ללא ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצור קשר
פרופ` אחמד מחג`נה31/01/2010שלום סנייה
תוכלי לקבוע לפגישה במרפאה שלי באסותא ואשמח לעזור
טל - 048810663
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קןןאקרלפני ניתוח30/01/2010
הי ,רציתי לדעת אם בכלכלה הנוזלית אפשר דייסת קוואקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלכלה נוזלית וכלכלה רקה
שולה זק31/01/2010קוואקר נכלל בכלכלה רכה ולא בנוזלית.
נולית: מים, תה, קפה, מרק צח, מיצים מסוננים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלון תוך קיבתי BIBריקי30/01/2010
שלום בעבר כתבתי פה ואמרת לי שאני לא יכולה לעשות ניתוח קיצור קיבה .וכמובן שהיתיעצתי ואמרו לי את אותה תשובה.המשקל לא גבוהה מספיק.רציתי לשאול על בלון תוך קיבתי מה זה ואיפה מבצעים אותו והאם למשקל של 100 קילו הוא מתאים?זה בפרטי?והאם הוא באמת טוב ויורדים במשקל?האם זה דרך קופת חולים? מה זה בידיוק?.אשמח לדעת יותר תודה ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ריקי
ליאור30/01/2010אני לא בטוח , אז אל תתפסי אותי במילה .
נראה לי שהיום כבר לא עושים את הבלון המתנפח .
נראה לי שניסו את זה לתקופה קצרה יחסית , והפסיקו עם זה .
מבחינת התערבות כירורגית לשם הרזיה יש את 4 סוגי ניתוחי קיצור קיבה לפי מה שאת אומרת כנראה שאת לא עומדת בקריטריונים ולכן תצטרכי להתמודד עם הבעיה בעזרת דיאטות או\ו קבוצות תמיכה והרזיה .
תמתיני גם לתשובות נוספות .
בהצלחה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון קיבתי
פרופ` אחמד מחג`נה31/01/2010ריקי שלום
מה שנאמר כאן זה נכון.
הפעולה למיטב ידיעתי אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות עקב סיבוכים לא קלים.
תזכירי לי בבקשה את הניתונים שלך שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון תיק קיבתי
ריקי31/01/2010תודה על התשובות.אני כבר כתבתי לפני שבוע פה לגבי קיצור קיבה ואני לא עומדת בקריטריונים.אני אכלנית כפיתית סיפרתי את הסיפור שלי לפני שבוע על ביתי שחלתה באפילפסיה ומאז שהיא חלתה אני שמנתי ברמות שאי אפשר לתאר.אני גרה בחולון וניסיתי קבוצת תמיכה ולא חזרתי אחרי הפעם הראשונה .האם יש משהו יותר חזק מהקבוצות הללו..אני פשוט זועקת לעזרה מי יוכל להבין אותי?קשה לי אני בחרדות מהשומן שלי.תודה ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פסיכולוגי
עדי11/12/2010היי ריקי, הודעותייך מאוד נגעו בי, ואני שומעת את המצוקה והכאב מתוכם. גם לי היו קשיים סביב אכילה כפייתית והלכתי לטיפול נפשי ודיאטנית במכון שנקרא "אגם"- הוא שייך לבי"ח רעות והוא ממש מצויין. בעקרון נמצאים בטיפול אצל פסיכולוג (דינמי או קוגניטיבי התנהגותי- בהתאם לפי הערכת אינטיק) , בקבוצה כלשהי כמו פסיכודרמה, קבוצה דינמית ועוד, וכמו כן נמצאים גם בטיפול של דיאטנית. זהו כמובן טיפול משולב ומצויין אבל דורש השקעת אנרגיה לא מעטה הן מבחינה פיזית- שלושה טיפולים בשבוע, והן מבחינה נפשית. עם זאת זה מאוד מומלץ ובהחלט יכול לתת לך מענה מתאים.
אני קוראת בפורומים של ניתוחים בריאטריים הרבה זמן וזוהי פרוצדורה באמת משמעותית שמסייעת לאנשים מבחינה פיזית ונפשית- עם זאת, לא הניתוח כשלעצמו מנבא את הירידה במשקל והפסקת התעסקות באוכל וביחסים עם הגוף, אלא השינוי שאנו מבצעים בהרגלי אכילה. לכן- גם מאחר ואת לא עומדת בקריטריונים וגם בגלל האכלנות הכפייתית אפיק של ניתוח בריאטרי נשמע כלא מתאים לך בכלל.
יש לי חברה שעשה ניתוח "טבעת" וירדה את כל המשקל העודף שלה ואף יותר..אבל היא פיתחה הפרעת אכילה 'אכלנות כפייתית עם בינג'ים. חלק מהסיבה לכך היא שמלכחתחילה היתה לה הפרעת אכילה ועיוותי חשיבה בנושא האוכל והגוף, והניתוח הבריאטרי רק חיזק את זה כי לא קיבלה טיפול נפשי או תומך לצד זה.
אני חוזרת ואומרת- טפלי בעצמך מבחינה של הרגלי אכילה וטיפול נפשי. אולי כרגע זה נראה כמו משהו שלא יכול לחולל שינוי, אבל זה בהחלט יכול לסייע.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי הייתי במצבך
דבורה12/12/2010עד לפני כמה חודשים הייתי במצב נואש עד כדי מביש.
אני כל כך מבינה אותך.....
מצאתי פיתרון (כנגד כל הסיכויים), אשמח לשתף אותך ואולי זה יעזור.
את יותר ממוזמנת לכתוב לי בפרטי למייל - [email protected]
שיהיה לך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו ההההההההההתרגשות!!!!!!!שולי30/01/2010
שלום חברים....
רציתי לשתף אתכם שהיום הגדול הגיע......אני עוברת את הניתוח ביום שני הקרוב אצל ד"ר מחאג'נה..
אני מרגישה ממש כמו לפני לידה......לא להאמין!!!
מקווה שיעבור בשלום....ושנתעורר לחיים חדשים ......ושסוף סוף תהיה מנצחת אחת במערכה הזאת!
לאורך שנים נכנעתי לאוכל הטעים....אבל המלחמה הזאת אוטוטו מסתיימת!!!!!
אשתף אתכם בהמשך.....
ומה שנותר זה לאחל לי בהצלחה..... (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרגשות
or198030/01/2010היי שולי.
ביום שני אהיה בדיוק חודש אחרי הניתוח (ד"ר מחאגנה ניתח) אז אני מבינה את התרגשותך, גם אני מאוד מאוד התרגשתי לפני אבל אין מה לחשוש, הד"ר הוא מקצוען אמיתי.
היום, חודש אחרי, אני מרגישה מצויין ולא מצטערת אפילו לשניה שעשיתי את זה.
הכי חשוב- ירדתי כבר 11 קילו, שזה המון בשבילי.
אז שיהיה בהצלחה ותעדכני אחרי הניתוח איך אתמרגישה :)
ביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק30/01/2010את בדרך הנכונה ובידיים טובות
הדרך להצלחה עדיין ארוכה ,עם לא מעט מכשולים,,. להזכירך - הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - יוצאים רזים וגמרנו.
הכל כמובן תלוי בך ובשיתוף הפעולה וכולנו מחזיקים אצבעות להצלחתך לשנות אורח חיים והרגלי אכילה לאחר הניתוח ולהגיע לתוצאות הנכספות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התמיכה.........
שולי30/01/2010שלום,
אני מודה לכם על התמיכה והעידוד.....
אני מודעת לכך שהניתוח אינו מעשה קסמים אלא כלי עזר היסייע לי בתהליך ההרזיה....
אני יודעת שאני בידיים טובות.....
שיהיה שבוע טוב ומבורך......
אעדכן ואשתף אתכם בהמשך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולי
ליאור30/01/2010כמו שאמרת את בידיים טובות
תעברי את זה מהר ובקלות
בהצלחה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה31/01/2010שיהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
מאיה31/01/2010בהצלחה רבה עברתי את הניתוח בשלישי שעבר היה מעולה אני מיום שישי בבית מרגישה ממש טוב מקווה שהכול יעבור בשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיה חריפהאוראל29/01/2010
מותר לשתות שתיה חריפה ?
אני עברתי ניתוח טבעת לפני כמה חודשים ואני לא יודע אם מותר או אסור שתיה חריפה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה חריפה
שולה זק29/01/2010מתר לשתות שתיה חריפה. כמובן לא להפריז, בשתיה חריפה יש הרבה קלוריות וכמובן לא רצוי בכלל להפריז בשתיה אלכוהולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ..
אוראל30/01/2010לגבי עירבוב אלכוהול עם מוגז (משקאות אנרגיה -XL רדבול..) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקאות מוגזים
שולה זק30/01/2010למנותחי טבעת יש בעיה עם שתיית משקאות מוגזים. זה גורם ללחצים וכאביים.
רצוי להימנע משתיית משקאות עם גזים כולל רד בול ו- XL וכל משקאות האנרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת..ADI27/01/2010
במהלך הבדיקות התגלה כי יש לי בקע קיבתי/סערפת..יתכן כי לא אוכל לעשות את הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
ליאור27/01/2010מתשובה שד"ר מחגנה כבר נתן בנושא אני זוכר שאם זה בקע קטן , יש אפשרות לניתוח שרוול ותיקון של הבקע.
במקרה של בקע גדול ניתן יהיה לבצע רק ניתוח מעקף קיבה .
אני בטוח שבהמשך דר' מחגנה יכנס ויתן תשובה מפורטת יותר.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו אכזבה..
ADI27/01/2010חיכיתי לניתוח בקוצר רוח, ואפילו העלתי 7 ק"ג כדי להגיע לBMI הנדרש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע קיבתי
פרופ` אחמד מחג`נה27/01/2010לא מומלץ לבצע טבעת בנוכחות בקע סרעפתי. העדיפות הינה למעקף אם לא ניתן לעשות שרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון בקע..
ADI28/01/2010הבנתי שאפשר לבצע את הניתוח ולתקן את הבקע תוך כדי.. האם כדאי לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לא שגרתיתor198027/01/2010
היי.
יש לי שאלה שלא נשאלה בפורומים השונים (לפחות לא ראיתי שנשאלה).
אני 4 שבועות אחרי ניתוח שרוול ומרגישה מצויין. עד היום אני ישנה על הגב וקצת על הצד.
מתי אפשר לחזור לישון על הבטן???? ממש לא נוח לי לישון על הגב ו/או על הצד אבל אני מפחדת אפילו לנסות לישון על הבטן כדי לא לעשות נזק, למרות שהפצעים מחלימים ממש יפה ואין לי כאבים כלל.
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי.
תודה רבה. :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ממני
ליאור27/01/2010אין פה חוקין וכללים.
כמו שלכל אחד קצב החלמה שונה , גם כאן.
אם לא כואב לך ונח לך , תנסי ותראי.
לא יהיה נח , חכי עוד קצת ונסי שוב.
לילה טוב :-)
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
or198027/01/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות נעימים
פרופ` אחמד מחג`נה27/01/2010אין בעיה לישון על הבטן מאחר והניתוח בוצע בשיטה לפרוסקופית ואין פצע גדול
חלומות נעימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
or198029/01/2010חלומות נעימים לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני ניתוח שרווללימור27/01/2010
שלום
אני מעוניינת לבצע ניתוח שרוול בדחיפות , רציתי לדעת האם הבדיקות שיש לי מספיקות :
וקט
אולטראסאונד בטן עליונה
צילום חזה
איסוף שתן + שתן כללית
בדיקות דם: גלוקוז,בלוטת תריס,כולסטרול , ספירת דם
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל הפניה ממנתח
שולה זק27/01/2010שלום לימור
לא ראיתי שציינת שהיית אצל רופא מנתח . האם את עומדת בקריטריונים לניתוח?
אני ממליצה לגשת לרופא מנתח בתחום להתייעץ איתו ולקבל את רשימת הבדיקות המלאה שיש לעבור.
עם הרשימה את ניגשת לקופה לרופא המטפל, המפנה אותך לעשותן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בדחיפות
לימור28/01/2010היי שולה
הייתי אצל רופא משפחה אשר הפנה אותי לכל הבדיקות , יש לי BMI 40.9 ביום רביעי הקרוב אני מוזמנת לכירורגיה ברמב"ם בתקווה שמחאג'נה יבדוק אותי ואני אבוא אם כל הבדיקות כבר על מנת לזרז את התהליך , בגלל זה שאלתי לגבי הבדיקות לדעת האם עשיתי את כולם.
תודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בדחיפות
פרופ` אחמד מחג`נה27/01/2010קודם תגשי למנתח ע"מ לקבל הסבר מעמיק על הניתוחים ולהחליט איזה ניתוח מתאים לך. התור לניתוח לרוב אינו נקבע לפי זמן הבדיקות אלא לפי זמן ההמתנה אצל המנתח. כמובן בבתי חולים פרטיים כגון אסותא ( במידה ויש ביטוח מתאים) זמן ההמתנה הוא קצר עד קצר מאוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ע-ז-ר-ה!חלי בוזגלו26/01/2010
היי, אני חלי בוזגלו בת 24 מעפולה..
בחורה שמנה.. (110) קילו
גובה 1.72
אני דוגמנית למידות גדולות וזכיתי במלכת החן של ישראל לשנת 2010 :)
עכשיו לעיניננו!..
בגיל 17 בערך עברתי ניתוח טבעת, רזיתי כ30 קילו..
בגיל 19 עברתי תאונת דרכים והטבעת זזה לי מהמקום.. ניסו לסדר אך ללא הצלחה, סבלתי מאי תפקוד הקיבה!
היום אני בת 24 ועליתי בערך 40 קילו.
כאמור שוקלת 110.
עוד חודשיים יש לי ניתוח שרוול אצל דר' ניסים גירון בבית חולים פוריה..
חיכיתי לתור הזה בערך שנה.
והיום שהגיע הזמן, כולם מלחיצים אותי, שזה בילתי הפיך שלא אצליח להכניס אפילו מים..
הייתי רוצה שתעזרו לי להבין קצת מה הניתוח הזה אומר..
הבנתי שמקטינים 80% מהקיבה..
כמה ניתן לרדת? האם הירידה בטוחה? (בניגוד לטבעת)
האם זה מלווה בהקאות מתמדות (כמו הטבעת)
קצת לפני שאני יוצאת לדרך.. הייתי רוצה שתעזרו לי להבין למה אני נכנסת!
אני הבטחתי לעצמי, קיץ הבא.. ביקיני! :)
אשמח לתשובות, ושיהיה יום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי בוזגלו
יעקב זיתון01/08/2014לחלי שלום רב
משורוול טרי עברתי שירוול מוצלח אצל ד"ר נאסר סקרן הורדתי 20 קילו בתוך 50 יום ....
את לא הראשונה ולא האחרונה להישתרוול
לידעתך יש מנתחים שלא מנתחים יותר עם טבעת כי אחוז הסיבוכים עם הטבעת הוא מאוד גבוהה יחסית לניתוחי שרוול ....
נפח הקיבה שלך כיום הוא כ1000CC במהלך ההישתרוולות המנתח יוריד לך כ85 אחוז מהקיבה ....
בעצם ישאר לך מקום להכניס ביס וחצי עד לקבלת תחושת שובע
אני אוכל 12 זיתים וזהוא אין לי יותר מקום להכניס דבר .....
לגבי נושא של הקאות זה יותר תלוי בך מאשר בקיבה ...
גדם הקיבה שנישאר לך בסיום הניתוח יהיה כל כך קטן שבהתחלה תיצטרכי להכניס כמויות קטנות ולעוסות וטחונות ....הנושא של הקאה מגיעה רק בגלל הכנסה של כמויות גדולות מדי לקיבה ....האוכל שהיכנסת יוצר לחץ על דופן הקיבה ולכן יכול להיות מצב של הקאה ....זה רק נושא של היסתגלות ולא מעבר לכך ...
לאחר הניתוח את תלמדי מחדש להרגיש איזה מזונות עושים לך טוב ואיזה המזונות פחות טוב
בדרך כלל בהתחלה יש עדיפות למזונות מחיתיים כגון ..גבינה לבנה ...מרקים ..טוסטים ....זה לא נורא בכלל
את תאבדי לגמרי את התאבון בכל אופן בהתחלה במידה ואת ניתקלת בבעיה יש לך כאן פורום מאוד נחמד ואת יכולה להעזר באנשים שנימצאים כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הודעה ישנה- תגובה
שולה זק01/08/2014יעקב שים לב לתאריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצרי קשר
שולה זק26/01/2010בוקר טו
תתקשרי אלי ואסביר לך .
כמו כן אתן לך טלפונים של אנשים שעברו את הניתוח ומאושרים. ירדו במשקל ואוכלים ללא בעיה וללא לחץ
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליאור26/01/2010כמו ברוב התשובות שלי - קודם כל להרגע...
ועכשיו לעיניינינו:
ניתוח שרוול לעומת טבעת הוא לא הפיך. בניתוח כורתים ומוציאים חלק גדול מאוד מהקיבה.
הסטטיסטיקות מדברות על הורדה של כ60% מעודף המשקל , אבל מאנשים שפגשתי בפורומים השונים ראיתי הרבה יותר , ולא מעט סביב ה90-100 %.
הירידה היא לא ודאית - כמו כל ניתוח גם את השרוון אפשר לרמות , אבל קצת יותר קשה : אם תאכלי כל יום חצי ק"ג גלידה לא תרדי ....
השרוול לא ינצח אם תאכלי ממתקים ושטויות בכמויות, אבל יעזור לך מאוד מבחינת הכמות אוכל שתוכלי להכניס .
החיים אחרי ניתוח שרוול , לדעתי, טובים יותר מאחרי טבעת - אין הקאות ואפשר לאכול כמעט מכל דבר, רק בכמות קטנה מאוד .
זה היה "על רגל אחת"
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)