מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול לאחר קיסרילימור20/01/2010
שלום
אני מעוניינת לבצע ניתוח שרוול , יש לי את הנתונים המתאימים מבחינת BMI , אני התחלתי עם סדרת הבדיקות הנדרשת , אני ארבעה חודשים אחרי ניתוח קיסרי רביעי ורציתי לדעת האם זה מפריע ?, אני מעוניינת לבצע את הניתוח בהקדם האפשרי
תודה מראש
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לאחר קיסרי
פרופ` אחמד מחג`נה20/01/2010אין מניעה לבצע ניתוח קיצןר קיבה לאחר ניתוח קיסרי. השאלה האם את מניקה? כי לא רצוי לבצע את הניתוח בזמן ההנקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאחר קיסרי
לימור21/01/2010אני לא מניקה , שכחתי לציין כי עברתי גם קשירת חצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנידןדן20/01/2010
בבדיקת סונר בטן גילו לי כבד שומני מוגדל, האם זה יכול להוות עילה לביטול ניתוח שרוול קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני בהשמנת יתר
פרופ` אחמד מחג`נה20/01/2010רוב האנשים עם השמנת יתר חולנית יש להם כבד שומני. ניתוח קיצור קיבה משפר את המצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דןדן21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך לעשות דיאטת חלבונים שבועיי
יעל24/01/2010שלושה לפני הניתוח והכבד יתכווץ.
במידה ולא יתכווץ תהיה בעיה לנתח אותך.
אתה צריך להתייעץ עם המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת...NURI20/01/2010
שלום רציתי לברר משהו
אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול כבר קבעתי תור ייעוץ במלבי עם דר רזיאל
אני סבלתי מהתקפי חרדה וטופלתי ע"י כדור שעדין אני לוקחת
רציתי לדעת עם מידע זה יפריע בהמשך התהליך ויכול להשפיע על הקביעה אם אנותח או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים והתיעצות עם רוצה
שולה זק20/01/2010שלום רב,
רצוי להגיע לדר' אסנת רזיאל עם מידע רפואי מהרופא המטפל. אם את עומדת בקריטריונים לניתוח של BMI, כל פרט ונתון במבך הבריאותי והנפשי נלקחים בחשבון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני הניתוחהילה19/01/2010
שלום.
אני אמורה לעבור ניתוח קיצור קיבה בעוד כשבועים.
רציתי בבקשה לדעת כמה זמן לוקח החלמה?
ואחרי כמה זמן כבר אפשר לחזור לעבודה.
ועוד שאלה
אני חיילת משוחררת רציתי לדעת האם אחרי חודש אני יכול לנסוע לטיול
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה
שולה זק19/01/2010שלום הילה
לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
ההחלמה היא מאוד אינדיבידואלית ובעקרון ניתן לחזור אחרי שבועיים לעבודה ולפעילות הדרגתית.
לגבי הנסיעה שאת מתכננת אחרי חודש, כדאי להתייעץ עם המנתח. לוקח זמן להתרגל לניתוח, להתרגל לאופי האכילה החדשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות....שלי19/01/2010
שלום...
אני רוצה בבקשה לדעת אם יש צורך להגיע ישירות לייעוץ עם הכירורג או להגיע קודם לרופא המשפחה ולבצע בדיקות ורק לאחר מכן לגשת לכירורג עם התוצאות?
תודה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לכירורג
שולה זק19/01/2010שלום
ניתן לפנות ישירות לכירורג ואם הקריטריונים מתאימים לניתוח, הוא נותן רשימת בדיקות שיש לבצע. עם רשימת הבדיקות פונים לרופא המשפחה , שמוציא את ההפניה לבדיקות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי נעלם החשש מדלף?זהבית16/01/2010
שלום
האם יש פרק זמן שעוברים אותו ואז החשש לדלף עובר?
האם יכול להיווצר מצב שיש דלף לאחר חצי שנה או שנה?
האם כל דלף לאחר ניתוח מסתיים במוות או שברוב המיקרים זה מטופל ואנשים מתאוששים?
אשמח לתשובות אני לפני ניתוח ומאד חוששת מעניין הדלף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלף לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010דלף לרוב קורה בימים הראשונים לניתוח עד שבועיים. לרוב ניתן לטפל בו וכמעט ולא קורה לאחר שבועות. בטח לא לאחר חודשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי הרגלים לקראת ניתוח שרוולעדי16/01/2010
הי
אני אחרי דיאטות רבות שהצליחו לטווח קצר, ומתכננת לעשות ניתוח שרוול. לאחר הניתוח חייבים לשמור על הרגלי תזונה ופעילות בכדי להצליח, לכן חשבתי להתחיל לשנות הרגלים כבר עכשיו ולבוא מוכנה לניתוח: ללעוס יותר את האוכל, לאכול לאט, לעשות פעילות גופנית. אך אני לא מצליחה, וחוזרת ל"התקפי אכילה" ומתוק, ומפחדת שגם לאחר הניתוח לא אצליח לסגל הרגלים אלו והקיבה תתרחב, והניתוח לא יהיה אפקטיבי. האם במצב כזה עדיף מראש שלא לעשות את הניתוח או שהניתוח נותן "כוח" לעשות את השינויים בהרגלים? כיצד אפשר להתכונן לשינוי בהרגלים ולוודא שאני מוכנה אליהם?
שמעתי על סדנאות "מסע לחיים" של ליאור שלייפר. האם מומלצות? האם כדאי לעשות לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010בהחלט נכון. הניתוח הינו הכלי אשר יעזור לך בקלילות להתרגל לאורח חיים שונה. בניתוח יש שנויים הורמונלים אשר יסייעו לך לרכוש אורח חיים מתאים. אין צורך בהכנה או אימון לפני ניתוח. פשוט תלכי על זה
אשמח לעזור בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בדרכי מרה בעקבות ירידה במשקלעדי15/01/2010
שלום רב,
אני מתכננת לבצע ניתוח שרוול ורציתי לשאול שתי שאלות:
1. נמסר לי שלעיתים ירידה משמעותית במשקל יוצרת בעיה של אבנים בכיס מרה. זה בדיוק מה שקרה אצלי. רזיתי מעל 30 ק"ג בתקופה קצרה יחסית, וכרתו לי את כיס המרה בגלל אבנים. מאז העליתי את המשקל, וכעת אני מתכננת לבצע ניתוח שרוול. האם בעקבות הניתוח והירידה במשקל בעקבותיו עשויים להיווצר אבנים בדרכי המרה? מה עושים במקרים אלה? האם העובדה שהיו לי אבנים בכיס מרה בעבר מגדילה את ההסתברות שיהיו לי אבנים בדרכי המרה?
2. לרוב, בדיאטות בהן אני יורדת בצורה משמעותית במשקל בתקופה קצרה, מופיעים לי סימנים כחולים (כמו של מכות) בכל מיני מקומות בגוף. האם זו תופעה מוכרת? האם עשויה להשפיע בניתוח השרוול? בהנחה שבדיקות הדם לעניין כרישות דם תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבני מרירה לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010לגבי אבני מרירה אכן השכיחות שלהם עולה לאחר ירידה דרסטית במשקל. אם זה קורה לאחר ניתוח והאבנים גורמים לסיבוך כיגון כאב, דלקת או אחר מוציאים את הכיס. באם יש רבנים בדרכי מרה לאחר ניתוח שרוול אז אין בעיה לבצע ERCP פעולה בה מחדירים צינור אל דרכי המרה דרך הפה, השרוול הדודינום ודרכי המרה ומוציאים את האבנים. כך שאין לך מה לדאוג ניתן לטפל בבעיות אבני מרה ללא בעיה.
לגבי הכתמים אין לי הסבר אולי חוסר בויטמינים מביא לשבירות של כלי דם קטנים. צריכה להקפיד על לקיחת ויטמינים בחצי השנה הראשונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרבולמירי15/01/2010
שלום רב!
אני אמורה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים ונאמר לי שצריך לעשות דייטא להקטנת הכבד מה עושים אם לא מצליחים להחזיק מעמד עם הדייטא והאם כשנשברים ניתן לאכול ירקות או פרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה דלת קרבוהדראטים
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010רצוי לעשות דיאטה דלת קרבוהדראטים להקטנת הכבד דבר שמקל טכנית על הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרבול
מירי16/01/2010מה כן ניתן לאכול אם נשברים ירקות מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מותר
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010מותר לאכול חלבונים ואפילו שומנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
ליאור17/01/2010צריך לזכור שהדיאטה שלפני הניתוח היא לא דיאטה להרזיה , אלא להקטנת נפח הכבד , דבר שיקל על המנתח ויוריד סיכוי לסיבוך.זו הסיבה שהדיאטה חשובה וכדאי לעשות מאמץ ולהקפיד בה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
מירי17/01/2010תודה ליאור!
תגיד ואיך ההחלמה לאחר הניתוח כמה זמן אישפוז זה בד"כ ולאחר כמה זמן ניתן לחזור לחיים רגילים מבחינה פיזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
ליאור17/01/2010זמן האישפוז אחרי הניתוח , כמובן בהנחה שהכל בסדר , הוא כיומיים ( אני נותחתי ביום שישי בבוקר והשתחררתי ביום ראשון ) .
ההחלמה כפי שאמרתי כבר פה בתשובות קודמות , היא מאוד אינדיבידואלית.
לי אישית עברה מאוד בקלות בלי כאבים בכלל , ראיתי ודיברתי עם כאלה שקצת סבלו מכאבים - בדר"כ עובר עם משככי כאבים רגילים .
אחרי כשבוע כבר לא הרגשתי שום הגבלה עקב בניתוח והתחלתי קצת הליכות ואחרי כחודש ( אחרי אישור מהרופא ) פעילות גופנית מלאה .
בתקופה של הניתוח לא עבדתי , אז לא הייתי צריך לחזור לעבודה , אבל לפי איך שהרגשתי אז יכולתי לחזור אחרי כשבוע - שבוע וחצי .
צריך לקחת בחשבון שיש קצת חולשות ותשישות בחודש הראשון , בעיקר בגלל תזונה יחסית מוגבלת ומעט מאוד קלוריות לעומת מה שהגוף היה רגיל.
כמו תמיד אם יש שאלות נוספות ....
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולזהבית15/01/2010
שלום רב
כרגע אני בתהליך בדיקות לקראת הניתוח ורציתי לדעת האם קופ"ח מכבי תתן לי אישור במצב שלB.M.I 38.8 וטרגליצרידים בדם 277 וגלוקוז 148, האם אני אקבל אישור לניתוח מהקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010אני מאמין שלא תהיה בעיה. יש לך BMI מאוד גבולי אבל יש לך סוכרת ושומנים.
מאיפה את בארץ?
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בצפון הארץ במושב גורן
זהבית16/01/2010מושב גורן 20 דקות מנהריה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום זהבית
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2010תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לפני ניתוח שרוולקצת חוששת14/01/2010
הי , החלטתי לעשות ניתוח שרוול. נפגשתי כבר עם ד"ר איילה פייגין והיא ציינה שהתור לניתוח הוא לפחות לעוד חצי שנה . מכיוון שאני לא מעוניינת לחכות כל כך הרבה זמן חשבתי לעשות את הניתוח באופן פרטי . אני שייכת לכללית מושלם והתשובות שאני מקבלת מהם לא ברורות כל כך בנוגע לעלות הניתוח(+אישפוז +סיכות) . הבנתי שד"ר איילה פייגין לא עובדת עם קופת חולים כללית ולכן זה יותר יקר, אין לי ביטוח חיים של חברה פרטית .אני לקראת סוף הבדיקות שהיא שלחה אותי ...
שאלות :
1.האם משהו יודע כמה עולה ניתוח באסותא /מדיקל סנטר למבוטח של כללית כאשר הרופא המנתח הוא לא רופא שעובד עם כללית ?
2. האם יש לכם שמות של רופאים מומלצים שעובדים עם קופת חולים כללית מאזור המרכז?
3.האם כשעושים את הניתוח באופן פרטי כל הביקורות לאחר מכן גם באופן פרטי ואם כן מה בערך העלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח שרוול באופן פרטי 83000
איציק סבג24/10/2011ועלות טבעת 33000 אלף שח כולל הטבעת. זה נכון למאי 2011.
כמובן שניתוח שרוול הרבה יותר טוב ומועיל. ויש בו איכות חיים אבל לא כולם יכולים לעמוד במחיר הזה. ולכן הם ילכו על ניתוח טבעת.
מה שחשוב זה: שמי שהולך לעשות טבעת שידע גם את החסרונות שלו. כגון הקאות לרוב. סבל. והכי חשוב זה שכולם בורחים ממך בגלל שבכל מקום שאתה יושב אתה דופק גרפסים מגעילים. ואז בנוסף לזה שאין אוכל אתה גם נידחה חברתית.
זה אחד הדברים החשובים שאיש לא יספר לכם. רק אם תפגשו אישית אנשים שעשו טבעת או בני משפחה שחיים עם מישהו שעשה טבעת.
לגבי השרוול זה פשוט איכות חיים כי אתה יכול לאכול הכל רק שאתה מוגבל בכמות.
הכותב הינו משרוול ומאושר מזה כחצי שנה ע"י ד"ר ספוזניקוב שמעון התותח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה המחירים ההזויים האלה- תגובה
שולה זק24/10/2011ראשית אין דבר כזה "פרטי". אולי אלו סכומים למי שאין לו ביטוח רפואי כלל ועומד בקריטריונים ומשלם הכל מכיסו. מי שיש לו ביטוח רפואי משלם רק השתתפות עצמי במרכז רפואי פרטי כמו אסותא מדיקל סנטר אלישע.
ההשתתפות העצמית הגבוהה ביותר היא 18,000 אלף ש"ח למבוטחי כללית עם מושלם.
אז אנא תפסיקו עם מסעי ההפחדה על הסכומים הלא ראליים.
מה שכן הבנתי שלאחרונה באסותא רמל החייל יש מחירים הזויים מעט - תלוי בקופה אליה שייכים.
חוץ מזה - ניתן לפנות לבתי חולים ציבוריים שם העלות מסתכמת ב 28 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ספוזניקוב המנתח
צוקולוק24/10/2011האם אתה מתכוון למנתח שעובד בקפלן ברחובות???
אני עברתי כבר את כל השלבים של לפני ניתוח ורק מתמהמהת מלהזמין תור לניתוח משום מה...
בעיקרון רציתי מההתחלה את השרוול ואז הרופא שהצלימו לי עליו אבנט שיכנע אותי לטבעת ואז שוב התשכנעתי לשרוול והמליצו לי בחום על ספוזניקוב מקפלן שזאת עיר מגוריי ומעדיפה משהו קרוב, מה גם ששמעתי שזה צוות שנמצא שם תמיד כולל פסיכולוג ומשהו שמלווה אותך.
יש לך איזה שהם תובנות חדשות לתת לי עליו ולהניתוח עצמו?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4
שירן24/10/2011שלא תעזי לעשות טבעת רק שרוול אצל אנייה פיגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלללל
שירן24/10/2011זה ידוע שטבעת לא יעילה בכלל השרוול זה הניתוח הכי מוצלח שיש
אני ביום חמישי עוברת אותו בעזרת השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית מושלם - תגובה
נילי24/10/2011שלום, אני גם בכללית ועושה ניתוח פרטי בבית חולים ציבורי. אז בבית חולים הציבורי עלות הניתוח (כולל הכול) 8,300 ש"ח למבוטחי כללית מושלם. כללית פלטינום - כ-1,500 ש"ח. אני שוב מדגישה - מדובר בבית חולים ציבורי, רופא בהסדר עם הכללית, ניתוח - דרך שר"פ. במרכזי בריאות לא ציבוריים/ממשלטיים נכנסות לעלות גם הוצאות נוספות - כך שהן מגדילות את המחיר סופי פי 4-5. אז תכנסי לאתר של כללית, תבחרי רשימה של רופאים (כירורגיה כללית). במקביל ניתן להתקשר ל- *2700 ולקבל הדרכה כיצד לחפש את הרופא, מי עובד באזור שלך. אבל בינינו - מה זה חצי שנה ? זה לא הרבה בכלל. זה זמן טוב להתכונן ולהכנס למעקב. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי את מטעה!!!! - תגובה
שולה זק24/10/2011בבית חולים ציבורי הניתוח הוא ללא עלות כספית בכלל - פרט להתחייבות הקופה בסך 28 ש"ח!!!!
שר"פ יש רק בירושלים, אלא אם הצטרפו בתי חולים נוספים להסדר.
אז אנא לא לנטעות את המבוטחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
שירן24/10/2011היי
דבר ראשון אנייה פייגין היא מס 1 ורק אצלה תעשי אני ביום חמישי עוברת ניתוח והיא תנתח אותי בבית חולים פרטי עדיף מאשר בציבורי שהיא לא יכולה להתחייב לך שהיא תנתח אותך אני גם בקופת חולים כללית למזלי יש לי את הביטוח שממן ועדיף לך לשלם קצת כסף שרק היא תנתח אותך אין עלייה
שיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות קטנה
קצת חוששת14/01/2010התכוונתי לד"ר אניה פייגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוששת
שולה זק14/01/2010תבררי במרכזים את ההסכמים שלהם עם הכללית ואת רשימת הרופאים.
העלויות את צריכה לברר בקופה מה ההשתתפות העצמית שלך בהתאם למרכז אליו את הולכת ולרופא המנתח. (כל זאת בכפוף לתנאי הקופה שלך). עד כמה שידוע לי העלויות שונות ממרכז למרכז ומרופא לרופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות לאחר ניתוח שרוולמשורוולת טריה13/01/2010
לפני שבועיים וחצי עברתי ניתוח שרוול. התגלה דלף ועברתי ניתוח חוזר לסגירת הדלף וניקוי חלל הבטן.
לאחר שהתגלה זיהום , אני מטופלת האנטיביוטיקה ומחוברת לנקז מתוך חלל הבטן.
האם לאור נסיונך, ד"ר מחג'נה, האם נתקלת במקרים דומים לשלי, ואם כן, כמה זמן המטופל היה צריך להיות מחובר לנקז, וכמו כן איזה טיפול נוסף היית מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2010דלף הינו אחד הסיבוכים שיכולים להיות לאחר ניתוח שרוול. אחוז הדלף הוא קטן מאוד.
לגבייך האם עדיין יש דלף מכוון לנקז או שאין יותר?
מה כמות ההפרשה היומית בנקז?
האם התחלת לשתות או עדיין TPN וצום?
אוכל לענות לך לאחר התשובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבהגליה13/01/2010
אני מועמדת לניתוח קיצור קיבה ורציתי לעבור את השרוול אבל לאחר בדיקה הודיע לי הרופא שיש לי בקע בסרעפת ולכן איני יכולה לעבור את אותו סוג הניתוח שרציתי אלא ניתוח אחר כמו מעקף. שאלתי היא האם בגלל הבקע איני יכולה אצל שום רופא לעבור את השרוול או שזה משתנה ממקום למקום רופא לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי
שולה זק13/01/2010שלום גליה
עד כמה שידוע לי אכן לא מבצעים ניתוחשרוול למי שסובל מבקע סרעפתי. מי הכירורג אצלו היית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע סרעפתי
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2010סוג הניתוח בד"כ אחיד לגבי מנתחים אשר מבצעים את כל הניתוחים הבריאטרים. לגבי בקע סרעפתי - באם הוא גדול ו/או סמפטומטי יש חובה לבצע מעקף. לאחר ניתוח שרוול הלחץ בקיבה עולה ולכן יכול להחמיר את הצרבות. באם מדובר בהרניה קטנה ולא סמפטומטית והוסבר לחולה את המשמעות וההשפעה של שני הניתוחים והחולה אינו רוצה מעקף אפשר לבצע בשלב ראשון שרוול עם תיקון ההרניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולדינה שמואל13/01/2010
אני מועמדת לניתוח שרוול ומעוניינת לברר כיצד, מבחינה מעשית, מתבצעת כריתת הקיבה? (מכיוון שהרי בניתוח אין פתיחה של הבטן...)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דינה
ליאור13/01/2010הניתוח מבוצע בדרך כלל בלפרסקופיה - לא פתיחה מלאה של של הבטן אלא דרך כמה חתכים קטנים יותר ( במקרה שלי 4 ) כל חתך באורך של כ2-3 ס"מ.
דרך אחד מהם מוציאים את החלק מהקיבה שנכרת.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2010בניתוח אנחנו כורתים כ-85% מנפח הקיבה. לאחר הכריתה הקיבה נעשית יותר קטנה עקב אסכימיה וחוסר אספקת הדם. לאחר מכן מילדים את הקיבה מפתח של 2 ס"מ. אגב כל הניתוחים הלפרוסקופים אשר בהם חותכים מעי גס, מעי דק, טחול ועוד מוציאים את הפרפרטים דרך חתך קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות לאחר הוצאת טבעתיניב13/01/2010
ד"ר מחגנה שלום
ב-01/12/09 עברתי הוצאת טבעת ברמב"מ
כבר כמה שבועות מאז שאני סובל מצרבות קשות
מיצי כיבה עולים חופשי ודברים שאכלתי שעות קודם אני חש את הטעם שלהם ואת הצריבה שלהם המון זמן אחרי
המצב כלכך מציק עד כי איני מסוגל לשכב ולישון כמעט כמו שאם הטבעת היה נתקע אוכל ועד שלא הייתי מקיא לא הייתי יכול לשכב
הבעיה כאן שאין רפלוקס כי הכל עובר מצד אחד ומאידך הצרבות ממש קשות
לוקח tums ולא עוזר.התחלתי גם אומפרדקס זי גם לא ממש תורם למאמץ המלחמתי
אשמח להצעות לפיתרון
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות סבתא ופניה לרופא
שולה זק13/01/2010
צרבת נגרמת כתוצאה מתפקוד לקוי של השוער או לעיתים כתוצאה מבקע סרעפי. צרבת עלולה להיגרם גם מעודף חומציות או מתת חומציות של הקיבה. כדאי לך לפנות לרופא ולברר את סיבת הצרבת, (שאני מסכימה אתך שזה מאוד לא נעים). בינתיים קבל כמה טיפים של תרופות סבתא שליקטתי פה ושם.
•לשתות חלב קר.
•לאכול כמה שקדים לא קלויים –טבעיים.
•לשתות כמה כוסות מי סודה, לאט לאט.
•לאכול כמה מלפפונים קרים, טריים, עם הקליפה.
•לבלוע כף מיץ לימון עם דבש דבורים אחרי כל ארוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
ליאור13/01/2010לרוב אחרי הניתוחים הבריאטרים ממליצים על LOSEC לטיפול בצרבת.
חכה לתשובה מדר' מחגנה ובנתיים תנסה את העיצות של שולה
תרגיש טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2010מקוה שהשיחה שנהלנו עזרה לך.
כל מה שנאמר כאן נכון ומדויק
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)