מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח חוזר, כן או לא?נופר21/02/2010
היי
אני בת 32 מנותחת טבעת מזה כ 9 שנים.
לפני כ 3 שנים נולד בני , בהריון עצמו שמרתי יחסית על משקל סביר , הבעיה הגדולה התחילה אחרי הלידה
שמנתי מאוד וחזרתי לממדים של לפני הניתוח ואפילו כמה ק"ג יתר.
למען האמת מאז הניתוח הצלחתי לרדת 35 ק"ג ושם נעצרתי- זה היה המקסימום.
היום אני שוקלת כ 127 ק"ג גובה 1.60
לפני כחצי שנה רציתי לסגור את הבלון אך הוא דולף.
ובנוסף לפני כשנה התחילו תופעות של עליית אוכל בשינה.
אני צריכה להפסיק לאכול מהצהריים כדי שאוכל לא יעלה לי ויגרום לי לצרבות והקאות.
ניסיתי לעשות גסטרו - לצערי לא הצליחו מכיון שתוכן הקיבה היה מלא נוזלים.
הבעיה הגדולה שאין עם מי להתייעץ!
ברגע שאני מגיעה ליעוץ אצל הרופא המנתח שלי הוא נורא ממהר כל הזמן ואני מרגישה שאין ממש את מי לשאול שאלות או להתייעץ.
שמנתי מאוד ואני לא מצליחה לעשות דיאטה .
אני מרגישה שאני צריכה עזרה.
קראתי קצת על ניתוח השרוול אבל אני בטוחה שאני לא רוצה לעשות את הניתוח הזה.
יחד עם זאת אני חייבת איזשהוא שינוי.
אני רוצה לחזור על הניתוח טבעת אך השאלה אם זה יעזור?
אשמח לייעוץ
(אני תושבת באר-שבע , קופת חולים מאוחדת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק21/02/2010עצתי לך לגשת לרופא מנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוח (טבעת, מעקף, שרוול) ולהתייץ איתו איזה סוג ניתוח מתאים לך. אחרי שעברת ניתוח טבעת את יודעת שזה כרוך בשיתוף פעולה מלא של המטופל ובכח רצון כביר וכן במן "חתונה קטולית" כל פעם סגירה או פתיחה. כחברת מאוחדת את יכולה לפנות לאסותא תל אביב ולברזילי באשקלון. גשי ליעוץ ואחר כך תחליטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחאג'נה - האם מתאימה לניתוח?נורית21/02/2010
שלום רב,
אני בת 41 מכרמיאל, חברת קופ"ח כללית. ה-BMI שלי הוא 35.2, אך אני סובלת מבעיות ברכיים,פרקים וחוליות. והכי חשוב - בעיות נשימה בשל עישון כבד (50 סיגריות ביום)והשמנת יתר . לאחר חודש עם כדורי צ'מפיקס הגעתי למצב שאני מדליקה 4-5 סיגריות ביום - אך כאשר ראיתי שמשקלי עלה ב-5 ק"ג חזרתי לעשן וכמוובן שקשיי הנשימה הוחמרו. האורטפדית טוענת שחלק ניכר מבעיותיי תיפתרנה אם אצליח לרדת במשקל - אך אני נמצאת במעגל סגור. אודה להתייחסטותך. נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה
נורית21/02/2010חשוב לציין שיש לי סימפטומים אסמטיים ואני צמודה למשאף. האם מתאימה לניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה וסיגריות
פרופ` אחמד מחג`נה21/02/2010שלום נוריתיש לך שתי מחלות קשות: השמנת יתר וסיגריות. את חייבת להפסיקה לעשן. זה יפה מאוד שנסית. זה שחזרת לעשן עקב עליה במשקל קושר אותנו לבעיה הראשונית שלך - ההשמנה. אומנם את לא בקרטריונים היבשים של ניתוח קיצור קיבה,אני חושב שתהני מאוד מהניתוח.
אשמח להפגש איתך ולדון בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - ואיך מגיעים אליך?
נורית21/02/2010קריטריונים יבשים?! יש אפשרות לעקוף אותם? איך מגיעים אליך? יש לי ביטוח "כללית מושלם".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק21/02/2010נורית, מה לעשות שכל חוק וקריטריון הם יבשים.
במקרה זה הקריטריונים לניתוח הם ברורים מאוד .
הקריטריונים הם של אירגון הבריאות העולמי, שמשרד הבריאות אימץ אותם.
הניתוחים לקיצור קיבה (טבעת, מעקף שרוול), הם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריוריונים, כך שהקופות מקפידים על הקריטריונים ובודקים את הנתונים לפני שנותנים התחייבות.
נורית, ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - נכנסים לניתוח ויוצאים רזים. בשביל להרזות אחרי ניתוח צריך לעבוד. זה כרוך בשינוי אורח חיים, שינויי הרגלי אכילה ושילוב פעילות גופנית. אני מציעה שתשקלי את האפשרות לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מאוזן שמתאים לך ולשלב פעילות גופנית במקביל. בטוחני שעם כח רצון ומודעות למצבך הבריאותי תצליחי להוריד במשקל ואף לשמור על התוצאות לטווח ארוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נורית21/02/2010תודה על הייעוץ- האמיני לי, שפניתי לאחר ניסיונות רבים וכוזבים, ייעוץ דיאטניות, קבוצות תמיכה ועוד..
לצערי, אורח החיים שלי אינו מאפשר לי אכילה סדירה ומוקפדת כנדרש.
לכן, ניתוח השרוול (לאחר בדיקת הניתוחים השונים) הוא הפיתרון האידיאלי- בייחוד בשל הפחתת התיאבון הנובעת מהניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבה חיובית
שולה זק22/02/2010גם לאחר יתוח צריכים לשמור על דיאטה. ובמיוחד לאחר ניתוח צריך לאכול כל כמה שעות, אמנם כמויות קטנות, ולהיות במעקב של דיאטנית. כפי שציינתי מקודם זה לא מעשה קסמים. צריך לעבוד בשביל לרזות.
מאחר ואופציה הניתוחית כרגע קצת קלושה מבחינתך (בגלל הקריטריונים), בואי נבחן יחד כיצד אפשר למצוא דרך שתתאים לך לרדת במשקל.
את מוזמנת ליצור עימי קשר ונראה איך אפשר לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול בוולפסוןריקי20/02/2010
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את ד"ר שכטר מוולפסון .ויש עוד רופא שמנתח שם לגבי ניתוח שרוול.אשמח להכיר אנשים שעברו ניתוח שרוול בוולפסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירורגים מנוסים
שולה זק20/02/2010ריקי בהמשך לשיחתנו כל הכירורגים מנוסים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולהה
ריקי21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזמנת תור למנתחשרית3019/02/2010
שלום רב!
רציתי לדעת איך אני יכולה לקבוע תור לדר' מחאגנה לגבי ניתוח שרוול
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' מחג'נה - תור
שולה זק19/02/2010שלום שרית
את יכולה לצלצל לדר' מחג'נה ולתאם עימו תור.
הנייד שלו 050-2063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תור!!מפוחדת18/02/2010
הי , יש לי תור לניתוח אצל ד"ר סובחי ב23/02 כל כך מפחדת ומתרגשת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין ניתוח שרוול
מפוחדת18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מפוחדת
לימור18/02/2010כפי שכבר ציינתי בהודעות קודמות אני מחר שבוע אחרי ניתוח שרוול , ההחלמה שלי מהירה מאוד וטובה בזכות האופטימיות וחוסר הפחד שלי , נכנסתי לניתוח ללא כל פחד , פשוט עבדתי על עצמי בזכות שולי (חברה שעברה את הניתוח שבוע לפני) אמרתי לעצמי שאני הולכת לישון וקמה לחיים חדשים וכך היה , אף אחד לא מאמין שאני רק כמה ימים אחרי , אין לך שום סיבה לפחד , הכאבים מאוד ניסבלים , אל תשכחי שהמטרה מקדשת את האמצעים
מאמינה בך , המון הצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו תודה רבה לך!
מפוחדת?18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחדת...
תהל18/02/2010גם לי יש תור ב-19 במרץ, אני חוששת מאד. לפני כן הייתי בטוחה מאד בעצמי... אך בשבוע וחצי האחרונים כשקלטתי שזה מתקרב אני קצת בלחץ.
כפי שלימור אמרה בחכמה : את הולכת לישון ומתעוררת לחיים חדשים וללא ספק המטרה מקדשת את האמצעים. אני עושה עבודה עצמית לקראת הניתוח ומקווה שבע"ה יהיה לי קל ומאחלת גם לך שהכל יחלוף בקלות ותהני מחיים בריאים.
לימור יקרה... איך אפשר לשוחח איתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן
מפוחדת?18/02/2010הי, מרגע שהחלטתי הייתי דיי בטוחה בעצמי ותוך חודש סיימתי את כל הבדיקות ..מרגע שד"ר סובחי נתן לי תאריך אני לא ישנה..
מלבד משפחתי הקרובה (התומכת והמעודדת)לא סיפרתי לאף אחד לאיזה ניתוח אני הולכת ...
החששות הן קצת מהניתוח עצמו, קצת מההרדמה והרבה מי מה שיהיה אחר כך - האם אני השמנה הזו אפסיק לאכול כל כך הרבה? האם כשאני אריח בישולים או אפיות העיניים הגדולות שלי לא יהיו יותר חזקות מהשרוול?ועוד כאלה שאלות...
מאוד מאוד מתרגשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
רוזי03/03/2010אני גם ברך לניתוח בלחץ גם מתרגשת מקווה שנעבור בהצלחה תעשי זאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
רוזי11/03/2010לי יש 16 3 אם בא לך נשוחח אני מהמרכז רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רוזי12/03/2010בואי נדבר אני מהמרכז ביום ג ניכנסת דברי איתי אם בא לך 050 333 72 36 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל פחד יקירתי.....
שולי18/02/2010לימורי קודם כיף לי לשמוע שבאמת הצלחתי לחזק אותך לפני הניתוח ובאמת להאמין שמתעוררים לחיים חדשים.......
ולגבייך המשרוולת לעתיד.......אין לך מה לפחד.....הפחד האמיתי הוא להשאר במצב הנתון כיום.....משמע להישאר שמנה.....את צריכה ללכת עם ההחלטה הזאת בלב שלם ולהאמין בעצמך זהו תהליך מדהים ממש כמו להיוולד מחדש.....כמו תינוק שמתחיל לאכול בכמויות קטנות ובהתחלה מזונות רכים ולאט לאט ובהדרגה קצת יותר מוצקים.....
אני מאחלת לך המון בהצלחה.....ובטוחה שתעברי זאת בשלום!!!!!
אז שוב פעם בהצלחחחחחחחחחחה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ניתוח
שוני21/02/2010עברתי ניתוח שרוול לפני חמישה ימים. לקראת הניתוח ביקרתי בפורום וקיבלתי חיזוקים רבים להחלטה ולמעשה נכנסתי לניתוח כמעט ללא חששות.ההרגשה הייתה שמדובר בניתוח של זבנג וגמרנו. אני חושבת שהמסר שמועבר אינו מדוייק. מדובר בניתוח משמעותי שמתעוררים ממנו עם כאבים לא מעטים. כמו כן יש קושי רב בהסתגלות לחיים החדשים.יש לציין שכעבור יומיים שלושה כבר מרגישים הרבה יותר טוב ואני בטוחה שהמצב ימשיך להשתפר. מה שכן-אין תאבון וזה העיקר בעצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצלחה בהמשך
שולה זק21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוני
ליאור22/02/2010מצטער שקיבלת רושם לא נכון לפני הניתוח .
הניתוח ממש לא זבנג וגמרנו- תמיד אני אומר יש כאלה שההחלמה מאוד קלה ופשוטה , ויש כאלה שכן סובלים מכאבים ואי נוחיות .
מה שממש לא זבנג וגמרנו זה התהליך אחרי הניתוח - הירידה ובעיקר השמירה . זה לא כמו שמתארים הולכים לישון שמנים ומתעוררים רזים, יש הרבה דרך.
מומלץ מאוד , בעיקר בהתחלה , בשלב של ה"למידה" להעזר בדיאטנית וקבוצות .
בהצלחה בדרך החדשה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה יקירה
רוזי06/03/2010ללא פחד ישנים וקמים חדשים איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאא גם לי התור ב23-3-2010...
חלי בוזגלו20/03/2010ואני עוברת אותו אצל ד"ר גירון בבית חולים פוריהה..
גם אני בחששות, פחדים, יתר מחשבות מכניסה לעצמי סרטים לראש, הבטן מתהפכת לי.. אבל בסדר.. עוברת את זה יטש לי יםם תמיכה מסביב..
חברים משפחה ידידים .. אני מוקפת באנשים שתומכים ומפרגנים..
מאמיי לכי על זה בכלל הכח..
עדיף שנפחד עכשיו סתם כי זה שינוי ולא שנפחד בעתיד למות ממשקל עודף או כדומה..
בהצלחה יקירתי..
ויאללה אני ואת תחרות מי מרזה יותר :)
חחח סתם סתם יםם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק18/02/2010לפחד זה טבעי ואנושי
תנסי לחשוב על החיים לאחר הניתוח. הירידה במשקל, ההרגשה הטובה. הממחמאות שתקבלי. מחשות אלו ידחיקו מעט את הפחד הטבעי
אנחנו פה ונחזק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחדת ותהל
ליאור22/02/2010המון בהצלחה לקראת ההתהליך שאתן מתחילות .
כמו ששולה תמיד אומרת , הגיוני ואנושי לפחד .
אם תפרטו קצת מה מפחיד \ מלחיץ אתכן במיוחד אוכל לנסות לעזור לכן קצת .
עד אז אשמח לענות בכל שאלה.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר הניתוח!!!
מפוחדת22/02/2010הי , תודה על התגובות .
הלוואי והייתי יודעת ממה אני מפחדת ...
קצת מהניתוח, קצת מהשאלה האם בחרתי את המנתח הטוב ביותר עבורי,קצת מההרדמה, קצת מהכאבים של אחרי , הרבה מההתמודדות של אחרי
הייתי אצל המרדים היום
היום כבר יותר רגועה בטח לקראת הערב ההתרגשות תחזור
ואולי באמת התרגשות זו המילה ולא פחד
ושוב תודה על התגובות
אעדכן שאחזור מהבית חולים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
ליאור22/02/2010מבחינת כאב זה מאוד אישי ואינדיבידואלי - יש כאלה שלא מרגישים שום כאב אחרי הניתוח , יש כאלה שכן.
במידה ויש כאבים לא חסרים בבית החולים משככים מכל הסוגים ...
מבחינת ההתמודדות - יש דיאטניות שמתמחות במנותחי שרוול , ינחו אותך במדוייק ותהיי תחת מעקב .
בנוסף יש אנשי מקתוע נוספים בתחום - עו"ס ( באסותא לחברי מכבי ) , מנחות קבוצות וכמובן חברי הפורום, כך שאת לא לבד :-)
מאחל לך שתעברי הכל מהר ובקלות ותבואי לספר
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לכולם
שמעון לוי20/03/2010ערב טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת נוזליםזהבית18/02/2010
שלום
האם צריך לעשות דיאטת נוזלים יום לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בזה
פרופ` אחמד מחג`נה18/02/2010אין צורך בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת או שרוולריקי17/02/2010
אני מאד מבולבלת חוץ מלחץ דם גבוהה אני שוקלת 104 והbmi שלי 40 אני גרה בחולון .דיברתי אם בית חולים וולפסון לגבי ניתוח שרוול אצל ד"ר שכטר ועוד רופא. אני כל כך מבולבלת שאלתי כמה אנשים לגבי השרוול שהם עברו והם אמרו שהניתוח הוא יותר קשה וגם לאחר הניתוח מאבדים המון נוזלים כי לא יכולים לשתות ואז מגיעים לאינפוזיה.למרות שאני יודעת שיורדים בניתוח הזה יותר מהר מטבעת.ויש את הטבעת שהמנתח ד"ר אבינוח אני ממש מתלבטת מה לעשות ?והבנתי גם שרוב האנשים שחולים בסכרת עושים את השרוול כי לאחר מכן הם לא מזריקים.אני ממש חייבת עזרה.באמת בטבעת יורדים לאט.ואיך זה שלגבי השרוול אפשר לנתח מהיום לעוד שבועיים וזה בדוק אני דיברתי אם הבית חולים. .אשמח לתגובות.יום טוב ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה20/02/2010הטבעת ניתוח רסטרקטיבי בלבד כלומר הירידה במשקל נובעת מזה שמייצרים קיבה קטנה יותר. בשרוול קיבה בנוסף שמקטינים את נפח הקיבה יש ירידה משמעותית בהורמון "גרילין " אשר מופרש מהחלק של הקיבה שאנחנו מורידים. כך שבשרוול הקיבה יותר קטנה משמעותית ועקב ירידה בהורמון - אין את הרדיפה לאוכל.
הניתוח הזה אם נעשה במרכז טוב ובידיים מנוסות וטובות הוא לא קשה ועם תוצאות, איכות חיים וירידה במשקל יותר טובים מטבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
ריקי20/02/2010תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלך על זהההההההההההה
רוזי04/03/2010ריקי תלכי על הזה נעשה ביחד ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתח מיומן לשרוולGordon17/02/2010
שלום,
אני מתכנן לעבור ניתוח שרוול בחיפה. מבקש לדעת מיהם המנתחים המיומנים ביותר באזור לניתוח זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח באזור חיפה
שולה זק17/02/2010שלום גורדון
כל הרופאים כירורגים בכירים ומנוסים.
יש לאיזה קופה אתה שייך ולאן אתה מקבל התחייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור על התהליךסיון17/02/2010
שלום לכולם, התחלתי בסידרת הבדיקות וקבעתי תור לייעוץ עם פרופ' רובין, רציתי לדעת האם אני יכול להוציא כבר טופס 17 לועדה בריאטרית או רק אחרי כל הבדיקות? מה צריך כדי להוציא טופס 17 , מספיק שהרופא משפחה והדיאטנית המליצו על ניתוח? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
זהבית17/02/2010אני ביום ראשון נכנסת לניתוח באסותא אצל ד"ר גירון וד"ר חזן , הבנתי שהם מעולים וכמובן שיש את ד"ר מחאג'נה ששמעתי עליו דברים נפלאים מאנשים שעשו אצלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה היא לגורדון!
זהבית17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לעבור ניתוח
שולה זק17/02/2010עם הנמלצה של רופא מטפל ודיאטנית את ניגדת ליעוץ עם הכירורג, הוא נותן רשימת בדיקות שיש לעשות.
על פי המלצתו, ניגשים לרופא המדפחה והוא מוציא בקשה לאישור והתחייבות של הקופה (טופס 17)
בקופת חולים כללית, בשונה ממכבי - אין ועדה.
בהצךחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת או שרוולADI16/02/2010
לפני כחודש הגעתי לד"ר אבינוח שמיד המלץ לי על ניתוח הטבעת, במהלך הבדיקות לניתוח התברר לי כי יש לי בעיה כלשהי במעיים ועקב כך הגעתי לפרופ' ריבקינד בהדסה עין כרם שם הוא אמר כי עלי לשקול לבצע את ניתוח השרוול וזה כשכבר ממש הייתי נעולה על הטבעת.
אחרי שקראתי מעט על השרוול הבנתי שמצד אחד יש לו יתרונות על הטבעת (כמו שאין הקאות) ומצד שני לאחר כשנה מביצוע הניתוח עולות רמות ההורמון של הרעב ויש אפשרות להשמין בחזרה..
עד כמה זה באמת קורה שעולים בחזרה במשקל? עד כמה אפשר לעלות?
בקיצור, אני אובדת עצות...הייתי כל כך נעולה על הניתוח ועכשיו אני מבולבלת לגמרי..
(אני בת 22 והBMI שלי 39.6)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למתלבטת
ליבי16/02/2010קודם כל ברגע שהלכת להתייעץ עם ד"ר אבינוח - דעי דבר אחד. מבחינתו אין שני לטבעת ואין מלבדה.
כדי לקבל תשובה ברורה כדאי ללכת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ איתו.
אני לא יודעת כיצד הבעיה הרפואית שלך מונעת ניתוח טבעת אבל הרופא בודאי יודע מדוע המליץ לך על שרוול.
שרוול קיבה הוא ניתוח רסטריקטיבי (מגביל כמות) במהלכו מורידים 80% מהקיבה ונותר שרוול שהוא קיבה רגילה לכל דבר אבל קטנה בהרבה.
צדק מי שאמר לך שבשרוול אין הקאות כיוון שהשרוול (לא כמו הטבעת) הוא הקיבה שלך ללא מכשיר חיצוני.
אממה,
בעוד שאת הטבעת ניתן לסגור ולפתוח כרצונך (ומתי שעלית במשקל או נעצרת) - לשרוול אין יכולת תמרון.
זה גם אומר שיורדים הרבה יותר בהתחלה מאשר עם הטבעת מכיוון שאת הטבעת סוגרים באופן הדרגתי.
מה אני מנסה לומר לך?
גם בטבעת וגם בשרוול תיאלצי לסגל אורח חיים מסויים שיאפשר לך חיים נוחים ושמירה טובה על ההישגים.
כן ניתן לאכול יותר (אבל עדיין לא כמו אדם רגיל) וכן ניתן להשמין אם לא שומרים על הפה.
בכל סוגי הניתוחים, מלבד אולי מעקף תריסריון, ניתן להשמין (לא הכל אבל חלק ולעיתים לצערנו חלק נכבד).
הרבה יהיה תלוי בך - בכל ניתוח שבו תבחרי.
לכל ניתוח יש מחירים ותועלות וכדאי לך לקרוא, לברר ולהתייעץ לפני בחירת הניתוח.
ממני,
מנותחת שרוול כבר קרוב ל- 3 שנים
מנהלת פורום "משורוולים החדש" באג'נדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת או שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2010אין ספק שיותר ניתוחי שרוול מבוצעים בארץ מאשר טבעת והסיבה לכך שאיכות החיים לאחר שרוול היא יותר טובה מאשר טבעת. יותר ויותר טבעות אשר הוכנסו לפני שנים מוציאים עכשיו והופכים אותם לניתוח אחר (שרוול או מעקף). בעולם אחוז הטבעות אשר מוציאים מגיע עד 30% (עקב אי ספיקה, זיהום, תזוזה ועוד). עדיין 50% מהמנותחים יורדים במשקל ונהנים מהטבעת. האם זה מספיק טוב?
היום אני ממליץ יותר על שרוול או מעקף מאשר טבעת. כמובן יש צורך להתאים את הניתוח לחולה.
היתי רוצה לדעת מה הבעיה במעי ע"מ להשלים את התמונה
אשמח מאוד להיות לך לעזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים...
ADI17/02/2010התברר שיש לי מלרוטציה רצינית (וגם בקע בסרעפת, אבל הבנתי שאותו אפשר לתקן גם בניתוח), אז הוצע לי לבצע את שני הניתוחים בו זמנית, גם לתקן את המלרוטציה וגם לעשות את השרוול...ואז אמנם ההחלמה קצת יותר קשה וארוכה אבל אני חוסכת ניתוח אחד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת לד"ר מחג'נה..
ADI21/02/2010האם אתה מנתח גם מלרוטציה?
למרות שרמב"ם רחוק לי הייתי מאוד רוצה להיות מנותחת אצלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ADI
פרופ` אחמד מחג`נה21/02/2010תודה רבה. אני מנתח גם ניתוחים כלליים כולל מלרוטציה ואני בדיעה לא לבצע שני ניתוחים גדולים ביחד. היתי רוצה לפגוש אותך ולבדוק את החומר לפני ההחלטה על ניתוח משולב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה..
ADI23/02/2010לאיזה מספר להתקשר כדי לקבוע תור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור ליעוץ
פרופ` אחמד מחג`נה23/02/2010שלום ADI
תוכלי להתקשר לאסותא חיפה בטל 048810663 ולקבוע תור ליעוץ. אני מקבל ביום רביעי אחרי 16.00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! נתראה מחר!
ADI23/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול ומלרוטציה של המעי
פרופ` אחמד מחג`נה25/02/2010שלום ADI
ראיתי את הדיסק ואכן מתאים למלרוטציה. אבקש ממך לבצע בדיקה דרך קופ"ח שנקראת PASSAGE ע"מ לראות את היקף המלרוטציה וצורת המעי.
תודה ובהצלחהדובר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPASSAGE
ADI08/03/2010עשיתי היום את הצילום, הרופאה טוענת שמדובר במלרוטציה מלאה.
תרצה שאגיע מחר לחיפה כדי להביא לך את הדיסק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול ומלרוטציה של המעי
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010ADI שלום
יש לי תשובה בשבילך. תתקשרי אלי מחר בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הדרךדנה16/02/2010
היי לכולם התחלתי את התהליך לעשות ניתוח טבעת ואני ממש בבאסה, אני בקופ"ח כללית והכל לוקח המון זמן, כל בדיקה שאני צריכה לעשות היא במרחקים של שבועיים אחת מהשנייה ובכלל יש הרגשה שהם לא יודעים שם את התהליך בכלל, את התשובות הכי עניינות קראתי פה באתר משולה וליאור, שהם ממש נחמדים ועונים לכולם, רציתי לדעת אם אתם יודעים כמה זמן בערך זה לוקח מהרגע שמתחלים עד שמקבלים תכלס תאריך לניתוח??? כאילו לא מספיק שאני סוחבת את השומן הזה מאז שאני ילדה אני עוד צריכה להתאזר בסבלנות שאין לי.... :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך לניתוח
שולה זק16/02/2010דנה....למה טבעת?
היית אצל כירורג וזה מה שהחלטתם שמתאים לך?
לא זוכרת היכן את גרה, אבל בכללי הליך הבדיקות, כולל דיאטנית ופסיכיאטר לוקח בין 4-6 שבועות.
התור לניתוח הוא לעיתים ארוך, תלוי איפה את אמורה לעבור אותן ומי המנתח.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
לימור16/02/2010אני גרה בכרמיאל וגם אני בקופת חולים כללית מהרגע שהחלטתי עד הרגע שנותחתי (ניתוח שרוול)לקח בדיוק שבועיים , אני בנאדם מאוד החלטי ברגע שאני מחליטה משהו אז אני נכנסת בזה בשיא המרץ , התקשרתי לזבולון וביקשתי לקבל תור דחוף לוקט ומיד קיבלתי לאותו שבוע , כשהגעתי לשם שאלתי האם אפשר לבצע גם צילום חזה במקום ונהנתי בחיוב , אולטראסאונד בטן עשיתי בכרמיאל וישבתי להם על הוריד ואמרתי שאני יחכה בסבלנות גם בין התורים וכך היה , בדיקות דם ושתן כמובן עשיתי מיידית וביקשתי מהאחות שתשים מדבקה דחוף על מנת לקבל תשובות מהירות , התקשרתי לרמב"ם למרפאות חוץ וקבעתי תור למחאג'נה וקיבלתי תור 6 ימים אחר כך
בקיצור אם רוצים אין זו אגדה........
דרך אגב אני 5 ימים אחרי הניתוח ומרגישה מצויין
הרבה הצלחה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - בהצלחה
שולה זק16/02/2010לימור ממש שיא. תוך שהועיים בדיקות וניתוח - אני מצדיעה לך.
אני מבינה שדר' מחג'נה ניתח אותך. איפה עברת את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
לימור17/02/2010עברתי את הניתוח באסותא בלב המפרץ , הייתה אצלי דיאטנית ואני עושה בדיוק כפי שהמליצה לי היום אני יום שלישי עם גבינות והולך סבבה , מלבד התכווצויות ושילשולים , אני לא ממש מצליחה לאכול 6 ארוחות אלא מקסימום ארבע ,
השינוי הוא בעיקר בראש , אני אמא לארבעה ילדים עם תינוק בן 5 חודשים, הבית שלי הוא בית של בישולים תמידיים ועדיין אני רק בגבינות ולא זזה מילימטר
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
שולה זק17/02/2010היי למור
אני שמחה שאתה מסתדרת כי התהליך והשינוי לא קלים.
חשוב מאוד תחילת הדרך, שהגוף והנפש מתרגלים לשינוי ולנהוג על פי המלצות הרופא והדיאטנית, כך הדרך סלולה להצלחה בטוחה.
אני מקווה שבעוד חודש/חודש וחצי תתחילי לשלב גם פעילות גופנית - ויחד עם הליווי של הדיאטנית תגיעי לתוצאות טובות בדרך הבריאה והנכונה ותסגלי לעצמך אורח חיים בריא.
מאחר ועברת את הניתוח באסותא לב המפרץ - זה מסביר את ההמתנה הקצרה, אך לפי עניות דעתי, כחברה בקופת חולים כללית, היתה לך השתתפות עצמית גבוהה.(תקני אותי באם אני טועה)
בהצלחה בהמשך הדרך והמשיכי לעדכן.
אנחנו מתכננים כנס בקרוב, מקווה שיתאפשר לך להגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
לימור17/02/2010השינוי לא קל , אך אני בחורה יפה וצעירה וחשוב לי מאוד המראה החיצוני וכשאני מחליטה משהו אני מבצעת על הצד הטוב ביותר , הניתוח לא עלה לי אגורה מכיוון שיש לי ביטוח פרטי דרך העבודה של בעלי
אני אשמח מאוד לבוא לכנס בתקווה שיהיה בצפון
תודה על ההיענות המהירה
יום טוב לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימור
שולה זק17/02/2010עכשיו ברור לי. לחברי כללית הניתוח באסותא עולה הרבה כסף.
אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכנס.......
שולי17/02/2010אני גם אשמח להגיע......
רק תעדכנו מתי ואיפה.....
המשך יום נעים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולי
שולה זק17/02/2010תצא הודעה בפורום. לא נפספס אף אחד שירצה להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
ריקי17/02/2010אשמח לדעת ממך קצת על הניתוח שרוול אני גם רוצה לעבור אותו איך אפשר ליצור איתך קשר האם אני יכולה להשאיר לך את האיימל שלי ?ושם אני ארשום לך את הפלא שלי ונהיה בקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
לימור17/02/2010אשמח מאוד לענות לך על השאלות אבל אני ממש משורוולת טריה , אני עברתי את הניתוח רק לפני 6 ימים אז אני לא יודעת האם אוכל לעזור לך
הנייד שלי הוא 0526298918
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
ריקי19/02/2010הנייד שלי 0543934147.אשמח לדבר איתך ואם ליאור נדבר ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
ליאור18/02/2010אני מנותח כבר חמישה וחצי חודשים, אשמח לעזור לך ולענות על כל שאלה ,
פה במייל או בטלפון.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
ריקי19/02/2010ממש כיף לדעת שיש אנשים כמוך .איך אתה מפרגן ועוזר לכולם תמיד יש לך תשובות לעניין.אשמח אם תיצור עימי קשר 0543934147.או שתשאיר לי את הפון שלך ונדבר ביום א.תודה ויום טובב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור ושולה על ההעינות המהירה
דנה17/02/2010שולה החלטתי לעשות טבעת כי אני מעדיפה משהו שהוא הפיך, וגם שמעתי וקראתי שניתוח השרוול ומעקף הקיבה יותר מסובכים בתהליך הניתוח עצמו ויש יותר סיבוכים, אני ממש מקנאה שללימור זה הלך כל כך מהר אבל אני מנתניה וכנראה שבאזור המרכז יש יותר לחץ לתורים באופן כללי ובגלל זה הברוקרטיה הארוכה.
בכל אופן רציתי לשאול, אני הייתי אצל איוון שוורץ שנתן לי טופס שבו כתוב מתאימה לניתוח מבחינת יחס של bmi וגובה ובטופס כל ההפניות לבדיקות. רופא המשפחה שלי נתן לי את ההפניות לכל הבדיקות ועד פה הכל טוב אבל.... אני רוצה לעשות את הניתוח אצל אבינוח אליעזר באסותא ושאלתי בקבלה בקופה שלי (כללית) מה אני עוד צריכה לעשות הפקידה אמרה שהמכתב שדוקטור איוון נתן לי הוא לא מספיק והיא לא חושבת שיאשרו לי לפי המכתב הזה והוא צריך לכתוב משהו יותר אישי, לא הבנתי מה זה יותר אישי ומה בדיוק אני צריכה לעשות אם תוכלו לכוון אותי בדיוק מה לעשות זה יעזור לי מאוד, נראה שלאף אחד בכללית לא בדיוק ברור התהליך..... תודה דנה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לניתוח
שולה זק17/02/2010בכללית כמו בשאר הקופות יודעים מה לעשות.
אם דר' שוורץ מצא שאת מתאימה לניתוח מבחינת הנתונים - אין יותר מה להוסיף אישי. צריך לעשות את הבדיקות ולהעביר למשרד המרפאה בה את מטופלת לקבלת התחייבות וזאת בליווי הפניה של הרופא המטפל שלך פלוס המכתב של דר' שוורץ
אם את רוצה לעבור את הניתוח אצל דר' אבינוח עליך ללכת באופן פרטי לבי"ח אסותא ואם יש לך ביטוח מושלח את מקבלת החזר מסויים. או לפנות לדר' אבינוח בבית חולים סורוקה בבאר שבע, כמובן עם התחייבות של הקופה.
החלטותיך ושיקוליך לסוג הניתוח עמך....ושיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה:-)
דנה18/02/2010אני ימשיך בתהליך ויאמץ לעצמי קצת יותר סבלנות, אני יעדכן בפורום בהמשך הדרך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל משתלם
אוראל18/02/2010שלום דנה , קודם כל אני שמח שעשית את ההחלטה הנכונה :)
את האמת אני מכיר כל כך את התחושה הזאת וטוב מאוד שאת עושה את הבדיקות הנדרשות לפני הפגישה עם הרופא המנתח .
לשאלתך כמה זמן זה ייקח ? תלוי במנתח
אני עשיתי אצל אבינוח וקיבלנו תור בידיוק ב1.8.2009 ל11.10.2009
חודשיים וחצי , זה לא הרבה זה עובר מהר אבל הוספנו 1600 שקל ( תלוי גם באיזה בי"ח את )
הוספנו את הכסף כדי שלא נחכה חצי שנה ועשיתי אותו בסורוקה
כמו שאמרתי לך לא כדאי לך להגיד גם ככה אני עושה ניתוח אני יאכל כמו חזירה הניתוח פותר לי הכל
זאת הטעות הכי גדולה שאני עשיתי ועליתי כמה שיותר (15) בחודשיים וחצי
אז יאללה דנה , אין מה להתבאס על התור . אחרי 4 חודשים מהניתוח אני בנאדם שונה
בנאדם אחר שיותר קל לו לעלות במדרגות , שנראה יותר טוב והכל הכל משתלם בסופו של דבר עם כוח רצון . שום דבר לא יעצור אותך - אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני התחלתי את התהליך
תולי4521/02/2010ביום רביעי הייתי אצל הכירורג ומחר מתחילה בדיקות -(דם) קבעתי תורים לכל שאר הבדיקות ובתוך שבועיים אמורה לשוב לכירורג עם כל התוצאות.
אני מאיזור ירושלים ופשוט חיפשתי את המרפאה עם התור הכי קרוב אפילו שאני צריכה לנסוע קצת.\
בהצלחה
תולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתהילה16/02/2010
רציתי לשאול מה ההבדל בין טבעת אמריקאית לטבעת שבדית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי טבעת
שולה זק16/02/2010בכללי ההבדל הוא ביצרן.
שני הסוגים מאושרים ע"י אירגון הבריאות העולמי וע"י משרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של אחרי הניתוחלימור15/02/2010
שלום לכולם
כפי שציינתי אתמול אני 4 ימים אחרי ניתוח שרוול , היום התחלתי לאכול גבינות לפי המלצת הדיאטנית
ממש 3 כפיות בכל ארוחה , הצלחתי לאכול 3 ארוחות , אחרי כל ארוחה מיד כאבה לי הבטן ושילשלתי , רציתי לדעת האם זה טבעי ?
ללא ספק שאין תחושת רעב אך חייבים לעשות גם שינוי רציני בחשיבה , כי חשקים יש , הראש והגוף חושבים אחרת , אני מצליחה לעשות את זה וכרגע מאוד אופטימית
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לימור
ליאור16/02/2010כאבי בטן אחרי האוכל - אולי אכלת קצת יותר מידי ( למרות שזה כמה כפיות ) ואולי מהר מידי. או ביסים גדולים מידי.
תנסי לאכול לאט לאט , "ביסים" קטנים מאוד ולחכות בין ביס לביס .
בקשר לשילשולים - נראה לי שזה לא נורא , אבל למען השקט הנפשי כדאי לשאול את דר' מחגנה .
הרבה יותר קל לרדת במשקל כשלא חשים ברעב , אבל!!!! אני בטוח שרובינו עלינו במשקל לא בגלל רעב ( לפחות בהתחלה ) אלה בגלל חשקים.צריך להזהר מאוד .
שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה טבעי
ליבי16/02/2010מייד לאחר הניתוח לוקח לקיבה זמן להתרגל שוב ולכן מאכלי חלב גורמים אי נוחות בהתחלה.
זה עובר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריוניםעינב15/02/2010
שלום, רציתי לדעת מאיזה משקל בערך מאשרים ניתוח של טבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עינב
ליאור15/02/2010הקריטריונים מדוייקים : BMI מעל 40 , או BMI מעל 35 ובנוסף 2 מחלות \ בעיות שנובעות מעודף משקל ( לחץ דם , סכרת ... )
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיע הרגע.גדי14/02/2010
אחרי המתנה ארוכה והמון בדיקות הגיע הרגע וביום ג' אני עובר ניתוח שרוול. הפורום ליווה אותי בכל התהליך ומאד עזר גם במידע וגם בעידוד. תודה לכם על כך. אעדכן אותכם במצבי כשאגיע הביתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רבה...
תהל14/02/2010שיעבור בקלות ושתזכה סוף סוף לחיות אורח חיים בריא!!!
גם הניתוח שלי קרב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גדי
ליאור15/02/2010שיהיה בהצלחה .
תעבור את זה מהר ובקלות ותחזור לספר .
דרך אגב - איפה את עובר את הניתוח אצל מי ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה - תעדכן אותנו
סיון15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה.......
שולי16/02/2010גם אני השתרוולתי לפני שבועיים אצל ד"ר מחאג'נה האחד והיחיד......
שיהיה לך המון בהצלחה......ושתזכה לחיים חדשים ובריאים יותר!!!!!!
תעדכן אותנו בהמשך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)