מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- המרדיםריקי10/03/2010
כולנו מדברים פה על הניתוחים וההחלמה אחרי.מה קורה אם המרדים?איך הולך התהליך אם המרדים בבית חולים בכלל לא דיברו איתי על המרדים.האם ככה זה עובד?אני עוברת ניתוח שרוול ב 6.4 בוולפסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרדים
שולה זק10/03/2010אל דאגה ריקי, לא תעברי ניתוח ללא הרדמה.
פגישה עם הרופא המרדים היא חלק מהרוטינה של אשפוז לפני ניתוח.
עושים בדיקות דם אחרונות ומתקיימת שיחה עם המרדים ואת מקבלת מהצוות הרפואי הנחיות אחרונות לפני הניתוח כמו למשל מאיזה שעה עליך להיות בצום מוחלט ואיזה מספר את בסדר הניתוחים ביום המיוחל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקוש
רוזי10/03/2010מה ניזכרת במרדים עכשיו מה יהיה איתך ומה אם השאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרדים
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010בד"כ נפגשים עם המרדים יום לפני הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ריקי11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
רוזי11/03/2010שתיה לך אחלה שבת דברו איתי בקשר לסדנא זה ביום ב אני מתאשפזת ביום בב אבוא לבקר שם דבר איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
ריקי13/03/2010אני חושבת שאני אבוא לבקר אותךך לפני הסדנא .אני לא אוכל להישאר הרבה זמן בסדנא כי הבת שלי חוזרת מטיול שנתי ואני חייבת לאסוףף אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
ריקי13/03/2010אל דאגה יהיה בסדר תחשבי חיוביי.איך אני מרגיעה אהה ?כאילו אני לא אתחיל עוד מעט להיות בלחץץ חחחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ נורא
רוזי13/03/2010באמת מלחיץ נעבור שבוע טוב ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ליאוראפי10/03/2010
דיברנו בעבר והתכתבנו במייל לגבי ניתוח שרוול קיבה
בביקורי האחרון אצל המנתח, הוא העלה את האפשרות של ביצוע מעקף קיבה
אני די נוטה לכוון של המעקף
אך לאור "הניסיון המשפחתי " שלך ושל אישתך ,רציתי לברר קצת יותר על הבדלי ההחלמה והתפקוד שאחרי
בברכה,
אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובה ההתאמה של הניתוח למנותח
שולה זק10/03/2010אין ספק ששלב ההחלמה חשוב ביןתר. אף בבואנו לעבור ניתוח, נלקחים בחשבון פרמטרים רבים ולא רק משך ההחלמה. לא פחות חשובה התאמת הניתוח למנותח ואסור פרט זה לשכוח לרגע.
אם אתה סוכרתי ו/או אכלן מתוקים, כנראה יש סיבה שהוצע לך מעקף או אולי עמדו שיקולים נוספים בפני המנתח כאשר הציע לך מעקף.
חוץ מזה ההחלמה היא מאוד אינדיבידואלית. אך בסופו של דבר הימים הראשונים עוברים (מהר) ובצעדי ענק נכנסים לשלב של שינוי אורח חיים והרגלי אכילה, עם תוצאות שלא מאחרות לבוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי
ליאור10/03/2010היי אפי , מה שלומך ?
מעניין אותי לדעת את הסיבה שהציע לך מעקף ולא שרוול , אם באלך לספר - אשמח.
כל אחד מתחשב שבכל פרמטר בבחירת הניתוח , כך שהפרמטר של ההחלמה חשוב מאוד - אני אגלה סוד :
היה לי קשה לבחור בניתוח שרוול מהחשש שיחברו לקטטר אחרי הניתוח. בסוף החלטתי ללכת על שרוול , ואין לי מילים לתאר את השמחה שהייתה לי כששאלתי את דר מחגנה, כמה דקות לפני הניתוח, אם יחבר לי קטטר והוא ענה שלא :-) .
בקשר לשאלתך :
כמו שאמרתי לך , אישתי עברה מעקף קיבה , אבל בגלל שאצלה זה היה אחרי ניתוח טבעת עם בטן פתוחה , היו לה הרבה " הדבקויות" ולכן אי אפשר היה לבצע את הניתוח בלפרסקופיה ודר' נאלץ לבצע ניתוח בבטן פתוחה.
ההחלמה שלה הייתה יותר קשה - כשבוע אישפוז , אבל לאחר כחודש התאוששה לגמרי.
כשהמעקף הוא ניתוח ראשוני , הוא מבוצע בלפרסקופיה וההתאוששות מהירה יותר נדמה לי שדומה להתאוששות אחרי שרוול .ממליץ לך לחפש בתפוז את "קומונת מעוקפים" - תתיעץ שם עם מנותחי מעקף שעברו את זה בשיטה הזו.
בהצלחה
ותעדכן אותי
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין שרוול למעקף
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010בהמשך למה שהזכרתי בקשר להבדל בין שרוול למעקף - מאחר ושני הניתוחים מבוצעים בשיטה הלפרוסקופית ההחלמה היא די דומה בהפרש של יום אחד לזכות השרוול. החולים משתחררים הביתה יומיים אחרי שרוול לעומת 3 ימים אחרי מעקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המרכז באיכילובאנונימי10/03/2010
אני חייל ולאחר התהלכים השיגרתיים (בדיקה פסיכירטרית + בדיקת ע"י מומחה כירורגי) שאישרו המתאמה לניתוח קיבלתי הסמכתה תקציבית מהצבא לניתוח. מבחינת הצבא ממש לא איכפת לו לאיזה מרכז לשלוח אותי זה 100% מבחירתי. כרגע קיבלתי הסמכתה לאיכילוב אבל אני באמת לא יודע הרבה דברים
1. מה ההליך מעכשיו? אני מתקשר לאיכלוב לקבוע פגישה עם מי? רופא כירורגי כללי או שיש משהו ספציפי
2.איזה מרכזים יש מארץ? מישהו מיפה עבר ניתוח ניתוח שרוול קיבה שזה מה שלפי מה ששמעתי מהמלצת הדאיטנית שלי שהוא חדיש ובגלל שאין פגיעה בכניסה וביציאה של הקיבה הפגיעה בקיבה קטנה יותר אבל אני כמובן לא מומחה או משהו ולכן השמח להגיעה למרכז שיכול להציע לי את כל האפשרויות הניתנות קיום.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יניב
ליאור10/03/2010קיימים 3 סוגי ניתוחים : טבעת , שרוול ומעקף קיבה .
מומלץ לפנות לרופא שמנתח את כל הסוגי ניתוחים , שיסביר לך עליהם בהרחבה , ולפי הרגלי האכילה שלך וההיסטוריה הבריאותית יתאים וימליץ לך על ניתוח.
בתשובה שלי לרוזי יש הסבר קצר על ההבדל בין ניתוח שרוול ומעקף - אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור.
בקשר למרכזים - יש את הבתי חולים הציבוריים שנראה לי שבכולם או ברובם מבצעים את הניתוחים, ויש את המרכזים הפרטיים - תלוי במה שיאשרו לך כחייל.
בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
אנונימי10/03/2010כמובן בקשר לניתוח זה יהיה מול הרופא והחלטתו, לי עשה רושם השרוול כניתוח יעיל וטוב אבל את הכול אפשר לשנות.
בנוגע למרכזים הרפואים, אני בספק שהצבא ישאר לי מרכזים פרטיים כמו אסותא או המדיקל סנטר בהרצליה, לי בעיקר חושב שהמרכז שאני יפנה עלו יוכל להציא לי את כל שלושת הניתוחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור לאן ההפניה
שולה זק10/03/2010שלום יניב,
אני חושבת שבהחלט אתה יכול לפנות לצבא ולברר להיכן אתה יכול לפנות על מנת לעבור את הניתוח.
באיכילוב, אסף הרופא, בילינסון, תל השומר, וולפסון הכירורגים מבצעים את שלושת הניתוחים.
רצוי לברר היכן התור יותר קצר מבחינתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכזי מצוינות
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010שולה לא הזכירה את המרכזים בצפון שיש גם כאלו וטובים. אולי בגלל שהזכרת את אכילוב אז הניחה שאתה מהמרכז.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אנונימי11/03/2010אני גר בנתניה ככה שאזור ת"א או אזור חיפה זה מאוד דומה מבחינתי.
אני מבחינתי חשוב לי כמו שאמרתי שהמרכז הרפואי יכול לבצע את כל האפשרויות הניתוחיות
ושזמני ההמתנה לא יהיו בשמים, בסופו של דבר יש לי עוד שרות צבאי להמשיך לאחר הניתוח ולאחר ההחלמה ולא ההיתי רוצה לגרור את זה שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת התחייבות
שולה זק11/03/2010כפי שאמרתי לך חשוב לבדוק עם הצבא לאן אתה מקבל התחייבות. אתה יכול מנתניה להגיע גם לחיפה וכפי שדר' מחג'נה ציין בחיפה יש מרכזים מעולים: רמב"ם, בני ציון, כרמל.
לאחר שתקבל את התשובה מהצבא תבחר לך מקם שבו מבצעים את כל סוגי הניתוח וזמן ההמתנה סביר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול במדים
פרופ` אחמד מחג`נה11/03/2010רק השבוע ניתחתי מישהי מנתניה. הצבא מאשר הפניות לרמב"ם כך שאם תבחר בנו אשמח לעזור
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לאחר ניתוחלימור10/03/2010
היי
עברתי ניתוח שרוול לפני חודש פחות יומיים , יש לי דלקת בגרון וצריכה ליטול רפאפן האם אפשרי?
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים
רוזי10/03/2010אפשאר לבלוע אחר כך מעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן רוזי אפשר לבלוע
שולה זק10/03/2010אפשר לבלוע כדורים וגם אוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לך החלמה
שולה זק10/03/2010כן בהחלט את יכולה לבלוע כדורים.
קחי לגימות קטנות.
אם את מתקשה תבקשי מהרופא רפאפן נוזלי
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדור לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010לאחר חודש אפשר לבלוע כדורים
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמהתולי4509/03/2010
שלום,
רציתי לדעת תוך כמה זמן אפשר לחזור לעבודה לאחר ניתוח טבעת (לעבודה משרדית.)
תודה על תשובתכם.
תולי45
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשגרה
שולה זק09/03/2010לאחר ניתוח טבעת השחרור הוא בדרך כלל למחר יום הניתוח.
החלמה היא אידיבידואלית לכל אחד. אבל בעיקרון לאחר שבועניתן לחזור לעבודה משרדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבהלימור09/03/2010
שלום שולה ולכל הנוכחים.
בת 29 מטופלת בעבר בכדורי רדוקטיל אך לשווא.
לאחר 3 לידות.
אני בגובה 162 ס"מ ומשקלי כ- 103 ק"ג.
לאחר מחשבות והיסוסים החלטתי לגשת לפגישה אצל ד"ר אבינוח אליעזר.
לפני שאני באמת נפגשת רציתי לב דוק איתך האם מבחינת הקריטריונים שציינתי כאן אני כשירה ומתאימה לעבור את הניתוח.
בברכה ותודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים..
ADI10/03/2010הBMI שלך הוא 39.2 וזה גבולי, כי מבחינת קריטריונים הדרישה היא לBMI 40 אלא אם כן יש לך בעיות רקע כמו יתר לחץ דם, סכרת וכו'..
אני אישית ללא מחלות רקע אז העלתי בכוח 2 קילו לפני הועדה, ניגשתי עם BMI 39.4 ועברתי אותה..לדעתי שווה לעלות 2 ק"ג בשביל לרדת 40 אז מקסימום תעלי קצת במשקל :)
בכל מקרה, אני בהתחלה ניגשתי גם כן לד"ר אבינוח לשמוע על הטבעת ולבסוף שמעתי על השרוול וניגשתי לד"ר מחג'נה...אז אולי כדאי לך לברר על כל סוגי הניתוחים לפני שאת מחליטה..
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
שולה זק10/03/2010רצוי לגשת למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוח.
לא לשכוח שכל קילו שמעלים צריכים גם להוריד. וניתוח זה לא הוקוס פוקוס. עובדים קשה על הירידה
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואנסה להיות לך לעזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אנדקציה
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010לדעתי אין בעיה ויש לך אנדקציה לניתוח. כמו שהזכירה ADI כדאי לך לשמוע עוד דיעה לגבי ניתוחים אחרים. שיהיה לך בהצלחהלעבור את הועדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה ..סיגל ב.09/03/2010
היי, בעלי בן 38...שמן, עשה בעבר הרחוק ניתוח לקיצור קיבה..( לא טבעת)מדברת על הניתוחים שנעשו לפני 20 שנה.. האם אפשרי לעשות עכשיו את הניתוח של הטבעת? האם יש יותר סיכון מלאחד שלא עשה בעבר ניתוח קיצור קיבה?
תודה מראש
אתי. ב: )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אתי
ליאור09/03/2010לפי דעתי לפני 20 שנה הניתוח היה כן טבעת , אבל שונה מהטבעת שעושים היום.
הטבעת של אז הייתה טבעת קבועה ולא מתכווננת כמו היום והיה בה קו סיכות לאורך הקיבה ( דומה לניתוח שרוול).
צריך לדעת אם אכן זה הניתוח שהוא עבר.
לרוב אחרי ניתוח מהסוג הזה לא עושים ניתוח שרוול , אלא ניתוח מעקף קיבה .
בנוסף , בגלל שאת הניתוח הקודם כנראה לא עשו בשיטת לפרסקופיה , אלא בטן פתוחה , כנראה שיש הדבקויות ויש סיכוי גדול שגם את הניתוח הבא יצטרכו לעשות בבטן פתוחה , דבר שעושה את ההחלמה קצת יותר קשה וארוכה.
אישתי עברה גם היא ניתוח טבעת כזה לפני כ13 שנים ולפני כ4 חודשים עברה מעקף קיבה .
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור , כדאי שתסבירי בקשר לניתוח שעבר וכמובן לחכות גם לתשובתו של דר מחגנה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיגל ב.10/03/2010היי ליאור.. תודה שענית לי:)... אני רוצה לשאול לגבי ניתוח הטבעת .. שעושים עכשיו .. (lapband )... זה שבאים כל כמה שבועות להזריק נוזל כדי שיכווץ את הטבעת \את הקיבה.. זה אפשרי אחרי הניתוח שעשה בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח
שולה זק10/03/2010רצוי לגשת לרופא כירורג ולהתיעץ איתו האם לעשות טבעת או מעקף (שרוול לא ניתן לאחר סוג הניתוח שעבר בעלך.
לא בטוח שטבעת מתאימה לבעלך. גשו לרופא.
יש להבין שניתוח טבעת מצריך המון שיתוף פעולה ומשמעת עצמית של המטופל. וכמובן ,חתונה קתולית" להגיע מידי פעם לסגור את הטבעת או לחילופין לפתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר
שולה זק09/03/2010אם בעלך עומד בקריטריונים לניתוח ניתן לעבור ניתוח נוסף. כפי שליאור כתב, מאחר ועבר ניתוח מוג SRVG ניתן לעשות לו ניתוח מעקף.
רצוי לקבוע תור ולגשת להתיעצות עם רופא כירורג. להביא מרופא המשפחה סיכום רפואי על מנת שהרופא יקבל תמונה כללית.
ניתן לצלצל לדר' מחג'נה לקבוע תור ליעוץ ולקבל תמונה שלמה על המצב והאפשרויות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיגל ב.10/03/2010תודה על תשובתך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף לאחר SRVG
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010הניתוח שבעלך עבר הינו SRVG והניתוח המומלץ כרגע הוא מעקף קיבה ולא טבעת מתכווננת או שרוול. יש לי נסיון לא מעט בניתוחים אלו עם תוצאות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "חלון ההזדמנויות"ליטל09/03/2010
כולם מדברים על חלון הזדמנויות של שנה בירידה אחרי ניתוח שרוול.
מעניין אותי לדעת מה דר' מחאג'נה חושב על כך...
האם אחרי שנה אין כמעט ירידה? מה גורם לכך אם כן?
(אני 5 חודשים אחרי ניתוח שרוול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלונותתתתת
רוזי09/03/2010הייי זו רוזי שמחה שאת אחרי 5 חודשים אני לפני מאוד מתרגשת אשמחח לשוחח איתך ומה זה חלוןון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי וכמובן ליטל :)
ליאור09/03/2010החלון שליטל מדברת עליו הוא תקופה של כשנה שבה מתבצעת רוב הירידה במשקל.
יש הרבה שאומרים שאחרי שנה מהניתוח לא יורדים יותר במשקל.
אני חושב שזה לא מדוייק וכמו כל דבר שקשור לניתוח הזה , גם החלון הזה הוא מאוד אינדיבידואלי ותלוי במשקל ההתחלתי , בכמויות האוכל ובפעילות הגופנית של כל מנותח.
קצב ירידה ממוצע לאחרי ניתוח הוא 2-5 ק"ג לחודש , כלומר 25-50 ק"ג בשנה , שזה הממוצע של עודף משקל של מנותח. כלומר הרוב מגיעים ליעד אחרי כשנה ומשם זה בא.
אולי אחרי שנה של ירידה במשקל הקצב כבר יותר איטי , וה"מלחמה" על כל ק"ג גדולה יותר אבל עם פעילות גופנית ותזונה נכונה אפשר להמשיך לרדת.
זו כמובן דעתי ,אני רק חצי שנה אחרי הניתוח ואשמח גם לשמוע את דעתו של דר' מחגנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלון הזדמנויות, מי המציא?
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010לא מכיר את המונח "חלון הזדמנויות". לאחר ניתוח בריאטרי מתאים יש ירידה במשקל של 70-80% מהמשקל העודף. רוב הירידה תהיה בשנה הראשונה ולחר מכן הגוף מתאזן והירידה תהיה איטית יותר במידה ומקפידים. יש כאלה שרוצים לרדת יותר ועם מאמץ יותר קל יוכלו לעשות זואת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקלת ניתוח קיצור כיבהסשה09/03/2010
היי לכולם.
אני בת 28, שוקלת 102 קילן, BMI 38.4 . העליתי 30 קילו בשנתיים וחצי האחרונות. אני מכורה לממתקים ואוכל, מהמון סיבות. כמו כן, אני לוקחת כדור נגד דיכאון/חרדות כבר כחצי שנה.
אחרי הרבה דיאטות וסבל, שוקלת לעשות את ניתוח. אולי להתחיל מטבעת שוודית, וא אם זה לא יעבוד לחשוב על מעקף כיבה - אני מבינה שפתרון זה מתמודד בכי טוב עם התמכרות לממתקים.
לא בטוחה שאתקבל בכלל, ה- BMI עדיין לא 40, ולא נראה לי שיש לי מחלה נוספת, אבל מצד דני, אם הכל ימשיך כמו שהוא אני אגיע ל- 40 תוך שנה. חבל לחכות ורק להוסיף סימני מתיחה נוספים לגוף. כמו כן, אני דואגת שאם אחכה יותר אצטרך גם לעדות ניתוח פלסטי להסרת העוא העודף לאחר ההרזייה.
אני אשמח אם יהיה לכם משהו לייעץ או תוכלו ולהוסיף חומר למחשבה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק09/03/2010שלום סשה
הקופות מקפעדות על הקריטריונים.
את מוזמנת להתקשר אלי ואשתדל לעזור.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסשה
ריקי09/03/2010אשמח אם תצרי איתי קשר.אני לפני ניתוח שרוול ואני חושבת שיש לנו הרבה במשותףף.0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI 39
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010עם BMI של 39 לא נראה לי שהקופה תדחה אותך. אשמח לעזור בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמישקל לא יורד
סוניה26/10/201012-10 עברתי קיצור כיבה מישקל 125 קג. בביקור הראישון היגתי 111קג.עכשו . נישרתי 111 . הים יש סיבהעבר שבוע לא ירדתי גרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוניה תתקשרי אלי
שולה זק26/10/2010סוניה אני לא מבינה מה שכתבת
תתקשרי אלי ואנסה לעזור
050-6233250
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זונדה לקיבהלי08/03/2010
שלום לכולם.התחלתי בירור לגבי נתוח שרוול וחברי אמר לי שלאחר הניתוח משאירים זונדה לקיבה על מנת לנקז נוזלים.מה זה זונדה וכמה ימים נשארים אם זה? זה כואב או מפריע?
בתודה,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקז
שולה זק08/03/2010שלום
מה שמשאירים זה נקז. צינורית עם מיכל פלסטיק קטן שמנקז את הנוזלים לאחר הניתוח. את הנקז מורידים לאחר יום או יומיים. אין כאבים אבל קצת אי נוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
ליאור09/03/2010כמו ששולה אמרה , כשיוצאים מהניתוח מחובר נקז לבטן לניקוז נוזלים.
לכל רופא יש את ה"שיטות" שלו וזה כולל את משך השארת הנקז - יש כאלה שבוע יש כאלה יום - תלוי ברופא ובבית חולים.
ההוצאה של הנקז לא כואבת , רק תחושה קצת לא נעימה למשך 2 שניות .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
לי09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום להיות רזה למהרוזי08/03/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות מתגשמים
שולה זק08/03/2010רוזי אנחנו חולמים על משהו שאין לנו או היינו רוצים.
את רוצה להיות רזה וזה חלומך. חלום זה יכול להתגשם. את תעברי ניתוח ותשני אורח חיים ותוך זמן קצר תגשימי חלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוזי09/03/2010בוקר ותודה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם ועוד שאלה...לי07/03/2010
קבעתי תור אצל רופא המשפ' ע"מ לקבל את ההפניות המתאימות לקאת הניתוח.
במידה ויוחלט שאעבור ניתוח שרוול, כמה ימי אישפוז דורש ניתוח כזה?
האם יש הבדל בין ימי אישפוז בבית חולים ציבורי לאומת בית חולים פרטי?
תודה ובהצלחה לכולם.
כבר פחות מתלבטת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מתלבטת
ליאור07/03/2010משך האישפוז אחרי ניתוח שרוול בהנחה שהכל בסדר הוא כיומיים.
אני נותחתי בשישי בבוקר ושוחררתי בראשון.
לא חןשב שיש קשר בין בית החולים למשך האישפוז- בשני המקרים ישמחו לשחרר אותך בהקדם.
שמח שמתלבטת כבר פחות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה באסותאsivan518007/03/2010
אני מוזמן לוועדה בעוד שבועיים באסותא רמת החייל, האם אני אוכל לבחור בד"ר מחג'נה כמנתח? האם צריך להודיע לוועדה? נא הסבירו לי כי אני רוצה לקדם את הנושא... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תברר לפני הועדה
שולה זק07/03/2010אני ממליצה שתצלצל לדר' מחג'נה ותברר איתו מה ההליך? אני יודעת שהוא מנתח באסותא חיפה.
רצוי לברר פרטים אלה לפני הועדה בת"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
פרופ` אחמד מחג`נה07/03/2010תודה שאתה בוחר בי. תוכל לעבור אתץ הועדה לא קשור למנתח. אתה יכול להתקשר אלי מחר בשעות הבוקר לפלפון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר מחג'נה, אני אצור איתך קשר
sivan518008/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה בריאטרית.
ADI07/03/2010עברתי את הועדה בשבוע שעבר. הם רק שואלים אותך אם כבר החלטת לגבי מנתח כי במידה ועדיין אינך סגור על מנתח הם מציגים בפנייך שמות וטלפונים של מנתחים שונים לפי סוג הניתוח שאתה בוחר לעבור. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואדה
לנה09/03/2010שלום!
רציתי לבדוק מה בדיוק שואלים בוועדה . איך להתנהג ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שואלים...
ADI10/03/2010שואלים בעיקר על הרגלי האכילה שלך- מה את אוכלת הכי הרבה, על שעות האכילה.
על מה לדעתך גורם לך להשמנת היתר ועל הנסיונות לרדת במשקל בעבר.
הם גם מסבירים לך שאחרי הניתוח יש הרבה עבודה אישית בשינוי אורח חיים ובפעילות ספורטיבית כי זה לא שאת קמה בוקר אחרי הניתוח עם 40 קילו פחות...
חוץ מזה גם בודקים אם מבחינה רפואית אין מניעה לעשות את הניתוח. צריך פשוט להתנהג בטבעיות, להסביר למה מבחינתך הניתוח זה הפתרון הכי טוב.
אני אישית הייתי מאוד לחוצה לפני הועדה ולשמחתי גיליתי שזה ממש לא נורא והם מאוד נחמדים.
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחו לי את הניתוחרוזי07/03/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחו את הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה07/03/2010צר לי לשמוע. אני יודע שזה קשה וקשה לנחם אותך. צריך לזכור את האמרה " כל עכבה לטובה"
שיהיה לך בהצלחה בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דחו אותו?
שולה זק07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
רוזי08/03/2010בהמשל לשחתנו שאלתי חוליו בקשר למעק קיבה ורצצה שאני יעבור שוב שיחה אפ פסיכולגית לראות באיזה מעמד של מכירוןת למתוק כמו שצייניתי אני רוצה לעשות שראוול וכניראה שאלך על זה סתם עשה לי בעיה בזה ששאלתי יש ביום א ואם זה יעבור אז
אכנס לניתוח ביום ב ניראה מהיהיה אדעכן אותכם תודה לך מיאושת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב להתאים הניתוח
שולה זק08/03/2010רוזי שלום
חשוב מאוד להתאים הניתוח למטופל. פרט מאוד חשוב לציין לרופא המנתח הוא אם את אכלנית מתוקים בנוסף להיותך חולת סוכרת.
עדיף להתעכב בכמה ימים עם הניתוח מאשר לעבור פרוצדורה לא מתאימה.
אל תתיאשי ותחשבי על העתיד הרחוק ששיה לך ניתוח עם הצלחה לטווח ארוך.
כמובן שאת יכולה להתקשר אלי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום
רוזי09/03/2010היי לדעתך שראוול לא מתאים לחולה סכרת למה ומה ההבדן בין מעקב לשראול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח
שולה זק09/03/2010רוזי, לא להוציא דברים מהקשרם.
מה שאני אמרתי לך בשיחתנו שמי שמכור למתוקים ואכלן מתוקים וגם סוכרתי, רצוי להתיעץ עם הרופא המטפל והמנתח לגבי סוג הניתוח, שעל פי דעתי מתאים יותר לעבור ניתוח מעקף.
לא אמרתי שניתוח שרוול לא מתאים לחולי סוכרת. נהפוך הוא - הרבה מטופלים סוכרתיים עברו ניתוח שרוול. הניתוח מוצלח והם יורדים במשקל. חלקם הסוכרת נעלמה, חלקם ירדו במינונים של התרופות או הפסיקו לזריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי שולה
רוזי10/03/2010נכון אמרת שעדיף שאעשה מעקף אני רק רציתי לדעת מה מההבדל ביניהם לא אמרת ששראול לא טוב שיהיה יום טוב נכון לעכשיו אף אחד לא יודע להסביר מההבדל בינהם לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי
ליאור10/03/2010תמיד אני ממליץ ללכת להתיעץ עם רופא שמבצע את 3 סוגי הניתוחים , כדי שיסביר על כל ניתוח ויתאים למנותח את הניתוח הטוב ביותר בשבילו.
בניתוח שרוול כורתים ומוציאים חלק גדול מהקיבה וע"י כך מקטינים את הנפח שלה ומורידים חלק גדול מהאיזור שמפריש את הורמון הגירלין- שמשדר לגוף על תחושת הרעב.
בניתוח מעקף קיבה , עוקפים את הקיבה ע"י חיבור המעי אל הושט דרך כיס קטן שיוצר המנתח- בניתוח זה מבטלים את גודל הקיבה , ומורידם את כמות הספיגה של האוכל בגוף , לכן יש רופאים שממליצים עליו לחולי סכרת ו"למכורים למתוק".
זה היה בקצרה מאוד , בטוח שאת שאר הפרטים יתן לך הרופא .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
רוזי10/03/2010תודה רבה לך על התייחסות אני לפני ניתוח 16 3 ניכנסת אך יש לי פגישה ביום א על החלטה של ניתוח שראוול או מעק קצת חוששת נעבור כמו גדולים תודה והמשך ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל בין שרוול למעקף.
פרופ` אחמד מחג`נה10/03/2010כרגיל ענית יפה מאוד, ליאור
אחדד את הנקודה: ניתוח שרוול הוא ניתוח שבו אנחנו מקטינים את נפח הקיבה ע"י כריתתי 85%
מהנפח שלה וכך יוצרים קיבה צרה יותר ובצורת שרוול. בנוסף להקטנת הנפח של הקיבה יש ירידה משמעותית בהורמון הגרילין (הורמון הרעב) וכך המנותחים לא מרגישים רעבים ואוכלים פחות. הניתוח טוב מאוד ויש ירידה של 70-80% ממשקל העודף. איכות החיים טובה מאוד לאחר מכן. אין הקאות ואין בחילות. גם בניתוח זה יש שיפור משמעותי במחלות הנלוות כגון סכרת, לחץ דם וכו.... הניתוח הזה נוצר לפני 10 שנים.
במעקף אנתנו חותכים את הקיבה בחלק העליון ויוצרים מין POUCH כיס קטן של קיבה ואליו מחברים מעי דק באורך 1.5 מטר. במעקף אנחנו מקטינים את הנפח של הקיבה ובנוסף יש ירידה משמעותית בספיגת האוכל. ניתוח טוב מאוד עם ירידה של 80% מהמשקל העודף. יש מעקב של 25 שנים. ב- 10% יש תופעה של דפיקות לב, הרגשה לא טובה ואודם במשך חצי שעה מהארוחה. הניתוח הזה מומלץ לחולים שאוכלים מתוק (נפח קטן עם הרבה קלוריות).
שני הניתוחים מבוצעים בשיטה לפרוסקופית (חורים) ובידיים טובות הסיבוכים הם נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאתה מקסים
רוזי10/03/2010אחמד רב תודה על החידוד
בין מעקב לשראול ושוב תודה \ לילה טוב 2616* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור המקסים
רוזי11/03/2010ממש תודה על הסובלנות והרוגע ישאר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתליהי07/03/2010
היי
אני בת 30 שוקלת 110 ק"ג מאוד מיואשת
שמעתי על הניתוח קראתי הרבה ורציתי לדעת
1.לו בדיקות אני צריכה לבקש מהרופא לעשות? טרום הניתוח לחץ דם כולסטרול ו...?
2.האם מנתחים טבעת גם בבית חולים מאיר?
3.באיזה בתי חולים במרכז מנתחים?
4.איזה סכנות יש בניתוח כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה
שולה זק07/03/2010שלום ליהי
ציינת משקל אך ללא גובה, שעל פי שני נתונים אלה ניתן לקבוע אם את עומדת בקריטריונים (BMI)
לשאלתך אם במאיר מבצעים טבעת - התשובה חיובית.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואת אזור מגורייך. נתונים חשובים לקבלת התחייבות.
קיימים 3 סוגי ניתוחים נפוצים: טבעת, מעקף, שרוול. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אני ממליצה לגשת לרופא כירורג בתחום ניתוח קיצורי קיבה ולהתייעץ איתו איזו סוג ניתוח מתאים לך (האם את אכלנית מתוק?? טבעת לא מתאים לך). הרופא הכירורג יתן לך סקירה על הניתוחים, ההשלכות, סיבוכים אפשריים ויענה על כל שאלותיך. כמו כן הוא יתן לך הפניה לסדרת בדיקות אותם עליך לבצע לפני הניתוח.
הניתוחים מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית (ללא פתיחת בטן) בהרדמה מלאה. חשבי על הסכנות שהשומן מביא - המחלות הבלתי הפיכות ונזקיהן.
אשמח לעזור בכל עת ואת מוזמנת להתקשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)