מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דר' ערב טובנלי07/10/2009
האם אתה מנתח גם האסותא בלב המפרץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נלי
שולה זק07/10/2009צרי קשר טלפוני עם דר' מחג'נה ותבררי איתו איפה הוא מנתח 050-2063521.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסותא
פרופ` אחמד מחג`נה08/10/2009שלום נלי
כן אני מנתח באסותא לב המפרץ . תוכלי ליצוא איתי קשר טלפוני מחר בבוקר
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבררת על ניתוח מעקף אחרי ניתוח שרוונופר07/10/2009
שלום שמי נופר עברתי לפני תשעה חודשים נ יתוח שרוול הורדתי קרוב ל 60 קילו ,היום אני שוקלת 84קילו. שמתי לב לאחרונה שהכמויות שאני צורכת גדלו כמעט לכמויות שאכלתי לפני הניתוח. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ניתוח מעקף קיבה? יש לי גם יתר לחץ דם ואסטמה.
דבר נוסף שמצאו לי עכשיו זה אבנים בכיס המרה ואני צריכה לעבור ניתוח האם זה אפשרי לעשות את שתי הניתוחים בו זמנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בספק
ליאור07/10/2009אם קופת חולים תאשר לך לעבור ניתוח נוסף במשקל הנוכחי שלך, למרות העתיד הלא נעים שאת חוזה .
בקשר לכיס מרה , אני חושב שאפשר , אבל פה חכי כבר לתשובתו של דר' מחגנה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן
שולה זק07/10/2009תודה לך ליאור על תגובותך בפורום
אודה לך אם תיצור עימי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי הרגלי אכילה
שולה זק07/10/2009שלום נופר.
כל הכבוד על ה- 60 קילו שהשלת ממשקלך. לא ציינת מה ה- BMI שלך היום.
את מציינת שאת אוכלת כמויות שלאוכל. הכיצד? הרי את יורדת במשקל. אני מקווה ששינית הרגלי אכילה ואוכלת באופן מסודר ובריא ומשלבת גם פעילות גופנית.
ידוע שלמנותחי שרוול נטיה לפתח אבנים בכיס המרה. בעקרון ניתן לשלב ניתוח כיס מרה עם ניתוח נוסף. אני חושבת שעליך לחשוב על הצטרפות לקבוצת תמיכה ולשנות הרגלים ולא לחשוב בשלב זה על ניתוח נוסף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה08/10/2009כל עוא את שומרת על משקלך אין צורך בניתוח. תפני לדיאטאנית לעזור לך בכך. היתי רוצה שתעשי וקת לראות את נפח הקיבה. תוכלי לקבוע לפגישה אשמח לעזור
לגבי כיס המרה אפשר לעשות את הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתי רוצה לדעת מה העלות של ניתוח ?טלי07/10/2009
ע"פ הבנתי אני לא עומדת בקריטריונים- הBMI שלי 33
היתי רוצה לדעת עלויות לניתוח בצורה פרטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק07/10/2009ניתוחי קיצור קיבה הם ניתוחים מצילי חיים ונמצאים בסל הבריאות ונועדו לאנשים הנמצאים בסיכון גבוה.. הם לא ניתוחים קוסמטיים ולא ניתוחי יופי. הרופאים הכירורגיים המנתחים בודקים עמידה בקריטריונים גם כאשר הניתוח הוא פרטי דרך הביטוח או הקופה, כי המטופל בחר במנתח מסוים, במרכז זה או אחר, שהקופה לא מכסה את מלוא העלויות.(מדובר בעשרות אלפי שקלים).
ניסית להרשם לקבוצת תמיכה לשינוי הרגלי אכילה ולבשילוב פעילות גופנית והתמדה אני משוכנעת שתצליחי להגיע להישגים נאים ולשמרם לאורך זמן.
תוכלי ליצור עימי קשר ואשמח לעזור לך בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלות הניתוח?..חלי06/10/2009
שולה שמחתי מאוד שהשבת לי על שאלתי רחל אליהו רציתי לדעת מה עלות הניתוח במידה וקופ"ח לא מאשר זאת למרות שענית לי שBMI שלי 43.2 מאוד גבוהה האם יש סיכוי שלא יאשרו לי זאת ואם לא כמה זה יעלה אין לי כח להמשיך לסבול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומדת בקריטריונים
שולה זק06/10/2009חבל להכנס לנושא עליות שהן דבוהות ביותר (עשרות אלפים) מאחר ואת עומדת בקריטריונים ואין סיבה שהקופה לא תאשר לך, מאחר והניתוחים נמצאים בסך הבריאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה לאחר ניתוח שרוולסגולה06/10/2009
שלום רב. אני אישה בת 30.אני עברתי שרוול באפריל 08 , ירדתי 35 קילו בשנה. בחצי שנה האחרונה עליתי בחזרה 10 ק"ג. אני אוכלת בעיקרר מתוקים ללא יכולת לשלוט, אין ספק שמדובר באכילה רגשית אך אני לא מסוגלת לשלוט בכך, אוכלת גלידות ושוקולדים בפרקי זמן קצרים. מאד מיואשת מהמצב וחוששת שאעלה את כל המשקל שלפני הניתוח בחזרה. האם יש לכם המצלה עבורי.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר שרוול
שולה זק06/10/2009בוקר טוב לך.
ממליצה שתגשי להתיעץ עם הרופא המנתח אולי כדאי לשקול לעבור ניתוח מעקף.
את יכולה גם לצלצל לדר' מחג'נה ולקבוע אצלו תור . 050-063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה לאחר ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה06/10/2009כשלון השרוול ימתרחש בכ- 10-15% מהמקרים. כאשר הסיבות לכך יכולות להיות: אכילת ממתקים או התרחבות השרוול. במקרה שלך (אכילת ממתקים), השרוול הוא לא הניתוח המתאים ויש סכוי גדול לעלות במשקל. יכול להיות שיש צורך במעבר למעקף.
תוכלי לקבוע לפגישה ולדון בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח שרוולשלומי05/10/2009
שלום לכולם
ניכנסתי לאתר כדי לעודד ולהמליץ למיתלבטים, מי שלפניי ניתוח שרוול לכו על זה , אני שלושה חודשים לאחר הניתוח ( נותחתי ב-5/7/09 באסותא החדש בת"א ע"י ד"ק אניה פייגין) ירדתי כבר כ- 30 ק"ג (שקילה מדוייקת בשבוע הבא אצל הדיאטנית) המשקל שלי לפני הניתוח היה 170 ק"ג, אים סוכרת לחץ דם וכולסטרול, כיום אני מאוזן ללא תרופות כלל, צועד כל ערב כ-שעה מרגיש מצויין אוכל מעט ומרגיש מלא, ואני רק בתחילת הדרך יש להוריד עוד לפחות 30 ק"ג, אשמח ליעץ ולתמוך במתלבטים, המייל שלי רשום באתר.
בהצלחה לכולם
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
שולה זק05/10/2009יישר כח שלומי.
אשמח אם תיצור עימי קשר טלפוני.
מועדים לשמחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו תודה!
דנה20/10/2009שלומי, אני כותבת לך כאן משום שלא מצאתי את המייל שלך כמו שאמרת שנמצא באתר...
חשוב לי לציין שמה שאתה עושה זה ממש מדהים, אני יודעת שעצם הידיעה שיש מישהו שאפשר לדבר איתו ולהתייעץ שעבר את הניתוח ידע בדיוק על מה אני מדברת כשאני מתייעצת ושואלת שאלות, תודה!
אני עברתי ביום חמישי האחרון (15.10.09) ניתוח שרוול.
אני כבר בבית והכל בסדר- אבל כל לגימה של מים (או מזון) עולה לי אויר מהקיבה (כמו גרפסים אבל זה רק אוויר) כאילו הקיבה מלאה אוויר ובכל שלוק נכנסים המיים ויוצא האוויר- זאת תחושה מאד לא נעימה ולא שמעתי או קראתי על אף אחד שיבר על כך, האם אתה הרגשת את זה גם? אם כן, זה עובר?
ודבר שני אני ממש צמאה, מעצם העובדה שאני מצליחה לשתות רק לגימה פיצית כל חצי דקה בערך אני נשארת צמאה כל הזמן, זה היה לך גם? זה עובר?
האמת אני מוטרדת משאלות אלה כמובן אם אדע שזה זמני ארגיש הרבה יותר טוב אבל כרגע אני מרגישה שאני לבד עם השאלות הללו .....
כל כך אשמח אם תענה לי- ושוב המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך שלומי
שולה זק20/10/2009לך הכבוד על ההצלחה והנחישות.
אני שמחה שאתה מרגיש טוב ויורד יפה במשקל.
אשמח אם תיצור עימי קשר על מנת לקבל הנייד שלך למסור למי שמעונין לדבר עם מנותחים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת
צפונית20/10/2009היי שלומי
כל הכבוד לך
אותי מפחיד בעיקר הכאבים של אחרי...התפרים
האם מתאחים במהרה?
כמו כן מה ניתן לאכול אחרי הניתוח?הבנתי שלא ניתן לבלוע כדורים שלא ניתן לאכולולשתות בו זמנית..ועוד הגבלות מפה עד הודעה חדשה
האם זה לא גורם להיות מדוכאים? אמנם רזים..אבל מדוכאים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בפרופורציות..
דנה21/10/2009היי, אני מקווה שזה בסדר שאני עונה לך מאחר ואני לא בטוחה אם הפנית את השאלה לשלומי בלבד...
בנוגע לתפרים (במקרה שלי סיכות- אבל זה תלויי במנתח, כל מנתח משתמש במשהו אחר) זה בכלל לא כואב, אני מבינה את החשש מהרעיון של התפרים אבל החתכים כ"כ קטנים ומעט מאד תפרים שבכלל לא מרגישים אותם, אני את הסיכות עדיין לא הוצאתי (כנראה שיוציאו לי אותן מחר בביקורת) אבל גם מזה אין מה לחשוש , הייתי ליד אימי שהוציאו לה סיכות בניתוח שעברה פעם וראיתי שזה כלום ובכלל לא כאב לה .
בנוגע לכדורים: גם לי יש כדורים שאני חייבת לקחת באופן קבוע (בלי קשר לניתוח עוד מלפני ) וחששתי, אך מה שעשיתי זה המסתי אותם בכוס עם מעט מאד מים עד שהפכו לנוזל ואז שתיתי את זה- זה אמנם מר ומגעיל אבל לגימה קטנטנה של מים מיד אח"כ העבירה את הטעם המר- וזה היה באישור הרופא (למרות שב"חוק היבש " אמורים לצום יום אחריי הניתוח) הוא הסביר לי שלגימות פיציות של מים זה בסדר.
כן, לי היה הלם קל אחרי הניתוח, פתאום ובבת אחת אני חייבת להתרגל לסדר עולמי חדש! אבל הבהלה הזאת לאט לאט עוברת לי ככל שאני קוראת בפורמים וכתבות שונות ומבינה שהכמויות המזעריות של האוכל אותו אני אוכלת בשבועות אחרי הניתוח לא יישארו ולבסוף (גם אם זה ייקח קצת זמן) אוכל לחזור ולהנות מאוכל זו הנאה שלא תיעלם אלא תקבל פרופורציות אחרות.
אם יש לי משהו שאוכל להציע לך זה- לקרוא הרבה בפורמים והכי הכי חשוב הכל לאט לאט ולהבין שלמרות שהניתוח הוא בילתי (שזה דבר מפיחד) יש אנשים שאפילו השמינו חזרה את כל המשקל שלהם - כך שהכל אבל הכל תלוי רק בך ובגישה הרגועה שלך.
אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות (סליחה שזה כ"כ ארוך)
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך!!!
צפונית21/10/2009תודה על התשובההמפורטת..אני צריכה את זה
מותר לשאול בת כמה את מה המשקל לפני היה?
אצל מי נותחת? איך אדע שאני הולכת לטוב ביותר?
ושוב..בהצלחה וחיבוק:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשבי על התוצאות
שולה זק21/10/2009קיבלת תשובה מלאה מכל הלב
חשבי על התוצאות ואיך תרגישי בעוד חודש ועל הקילוגרמים שילכו לאיבוד לאחר 3 חודשים.
להתמודד עם שינוי זה לא קל. וכל שינוי גם כשהוא חיובי מחייב מאמץ נפשי בעיקר.
אני מקווה שתכנסי ל"משטר" של שינוי אורח חיים. אכילה נכונה ושילוב פעילות גופנית והתוצאות לא יאחרו לבוא.
אסור לרגע לשכוח - הניתוח הוא כלי שבא לעזור להגיע למטרה ולשמרה לאורך זמן. הניתוח הוא לא במקום: משמעת עצמית, שיתוף פעולה, אכילה נכונה ובכללי שינוי מחשבה ואורח חיים.
אנחנו כאן ותמיד נשמח להתעדכן לעדכן ולעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לעזור
דנה22/10/2009היי,
בשמחה אענה על כל שאלה (כמובן מה שאדע).
אני בת 29, נותחתי בבי"ח זיו בצפת, זיו גם הכי קרוב לבית שלי ובמקרה הכירורג שלי מקופת החולים גם מנתח שם אז היה לי את מי לשאול ולכן החלטתי על זיו.
אני לא מכירה הרבה מנתחים והאמת שאת הרושם קיבלתי רק מקריאה רבה של פורמים שונים(בכלל אחרי הניתוח.) בואי נומר שלא יצא לי לקרוא שום דבר רע על אף אחד אז כנראה שכדאי לך לקרוא ולהפגש עם כירורג שנראה לך כדי לקבל רושם בעצמך.
אותי ניתח ד"ר וקסמן שהוא מנהל המחלקה הכירורגית בזיו (הסגן שלו ד"ר דשקובסקי הוא הכירורג שלי בקופ"ח). שניהם היו מדהימים!! לכל אורך הדרך הרגשתי שאני נמצאת בידיים מקצועיות מאד , הכל קרה בזמן, לא היו שום סיבוכים (חמסה חמסה), הצוות שם היה מקסים, סבלני ומקצועי.
בוועדה שלפני הניתוח אומרים לך לעשות דיאטה דלת פחמימות למשך שבועיים לפני הניתוח.
השיא שלי היה 120 ק"ג, אחרי שבוע של הדיאטה דלת הפחמימות (הספקתי רק שבוע) שקלתי 116 ק"ג, והיום (בדיוק שבוע אחרי) 112 ק"ג והיד עוד נטויה.
שוב, אני מכירה את המצב הזה בו יש הרבה שאלות , תרגישי חופשי לשאול אותי אם את רוצה.
נשאר לי רק לאחל לך בהצלחה!!!
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרחק של שנתיים וחצי
ליבי30/10/2009אני רוצה לעודד אותך ולספר לך שהחיים הרבה יותר רזים, בריאים ומאושרים.
אוכלים הכל (ממש הכל הכל) -בקטן.
הכאבים עוברים כמה ימים לאחר הניתוח והקילוגרמים נושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע לאחר קיצור קיבה
אסאמה23/05/2010בוקר טוב לך אני עברתי את הניתוח ביום שני ה 17/5/10 ושוחררתי ביום 19/5/10 הניתוח קל יחסית אין כאבים נוראים ההחלמה מהירה מדי התפרים לא כואבים בכלל וגם במקרה של כאב בבית החולים ינתו לך משכך כאבים נוזלים , בקשר לאוכל זה בסדר גמור גם כך הקיבה לא יכולה לקבל יותר מקום קטנה של אוכל לפי תפריט הדיאטתנית אני מאד שמח שעשית את הניתוח וצריך לזכור שלהיות בריא ונראה טוב עדיף מכל האוכל אם את מעוניינת בתמיכה בטלפון זה המספר שלי 0502248052
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרים הכי פחות כואבים
יעל23/05/2010היי !
אני עברתי את הניתוח 21.5.10 שרוול, התפרים הכי פחות כואבים.
אפשר לומר שלי באמת כאב זה להתחיל לשתות וזה כאב נסבל כמובן.
בסה"כ הניתוח לא כזה מפחיד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
כרמלה02/06/2010היי יעל
מה שלומך כרגע?? אני מחכה לועדה ב13/7 לניתוח שרוול ספרי קצת למרות ששמעתי מריקי שהכול כשורה והשד לא נורא כל כך..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההרגשה אחרי התאוששות מניתוח
שושי29/10/2009ברצוני לדעת מה ההרגשה אחרי ההתאוששות מניתוח שרוול, איזה סוג של כאבים,כמה זמן בבית החולים וכיצד מתנהגים אחרי הניתוח מבחינה תזונתית.
תודה שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שושי
ליאור29/10/2009ביום הראשון של הניתוח ההרגשה היא בעיקר עייפות ותשישות - כל היום "ניקרתי"ונירדמתי.
לי אישית לא היו כאבים , אבל במידה ויש משככי כאבים יפתרו את הבעיה . דבר נןסף שימשך למשך כשבוע זו תחושה של בטן נפוחה וקצת אי נוחות - נובע מגז שמכניסים לבטן במהלך הניתוח.
במידה ואין שום בעיה , תוך יומיים שלושה תשתחררי ( אני נותחתי ביום שישי והשתחרתתי ביום ראשון).
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולכים לניתוח ללא תפריט לפי ואחרי ?
שמואל03/06/2010למה אתם עושים את זה לעצמכם ?
מי שלקח על עצמו ניתוח לא שואל שאלות בסיסיות כמו ,מה אוכלים לפני ואחרי הניתוח ?
יש בשביל זה דיאטניות ורופא מנתח ואוכלים את אשר הם ממליצים.
לא יודע , כך אני בניתי את התהליך ,
ודרך אגב על טעם וריח אין להתוכח .
והכי חשוב מה שכתבה שולה זה הנכון ביותר צריך לחשוב על הבריאות , הלו בשל כך הלכנו לניתוח
הרבה בריאות
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה טרום בריאטריתאם אין אני לי05/10/2009
אני חברת מכבי זהב. נקבע לי תור לוועדה טרום בריאטרית ל1/11 .כמה זמן מתום הוועדה ניתן לקבוע תאריך לניתוח?האם אישור הוועדה מיידי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור
שולה זק05/10/2009את מקבלת את החלטת הועדה במקום. עם ההחלטה את פונה לרופא המנתח ומקבלת תור לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברי מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2009אפשר לבצע את בהניתוח ישר לאחר הועדה
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריוניםשרון04/10/2009
שלום,
ברצוני לדעת מה הם הקריטריונים לניתוח קיצור קיבה.
מהו הBMI הנדרש והאם יש קריטריונים נוספים?
תודה,
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
ליאור04/10/2009הקריטריונים הם BMI מעל 40
או
BMI מעל 35 + 2 מחלות \ בעיות נילוות עקב השמנה ( לחץ דם \ סוכר\אסטמה... )
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטריונים
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2009יפה ענית ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף לאחר ניתוח סיכות SRVמיכל03/10/2009
שלום,
נותחתי לפני כ-13 שנה בניתוח קיצור קיבה עם סיכות. חלק מן הסיכות השתחררו וחזרתי למשקל גבוה של כ-110 ק"ג.
היות והבעיה שלי היא מתוקים הבנתי שמעקף יכול לתת לי מענה.
האם יש אפשרות לבצע מעקף למרות שחלק מן הסיכות עדיין קיימות בקיבה (אני מקיאה לעיתים רחוקות, אבל התופעה עדיין קיימת כך שאני יודעת שחלק מן הסיכות עדיין קיימות)?
תודה, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכל
ליאור04/10/2009ניתוח מעקף למעשה עוקף את איזור הסיכות מהניתוח הקודם , כך שלא צריכה להיות בעיה לעבור אותו .
בטח מאוחר יותר דר' מחגנה יכנס ויתן לך הסבר מפורט יותר .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף
שולה זק04/10/2009שלום מיכל
אם את עומדת בקריטריונים של BMI את יכולה לעבור ניתוח מעקף.
כמובן שאת צריכה להתיעץ עם כירורג, לעבור את כל הבדיקות הנדרשות ולקבל את אישור הקופה..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לאחר SRVG
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2009ניתן לבצע מעקף לאחר SRVG
ליותר אנפורמציה אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקותשרית02/10/2009
בבדיקות של צילום ו.ק.ת התקבלה תוצאה שהודגם רפלוקס מהקיבה לושט ללא הרניה סרעפתית.
האם ישנה בעייה לבצע ניתוח שרוול עם תוצאות אלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות עם רופא
שולה זק05/10/2009שלום רונית
מציעה לך לצלצל לדר' מחג'נה ולהתיעץ איתו
050-2063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס ושרוול
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2009רפלוקס ללא הרניה הינו הוראת נגד יחסית לשרוול. חשוב לדעת באם יש צרבות קשות או סמפטומים של רפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבט בין מעקף לבין שרוולא . ירושלמי01/10/2009
הי את ההחלטה לגבי הצורך בניתוח בריאטרי קיבלתי . עכישו אני מתלבט בין מעקף לשרוול.
יש לי תחושה שהשרוול הוא יותר טרנדי עכשיו . האם יש לכך הצדקה מדעית?
אשמח לקבל את התייחסותך מבחינת סיכוי מול סיכון בין שני הניתוחים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף או שרוול??
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009זה נושא להרצאה שלמה
סוג הניתוח נקבע לפי כללים מוסכמים. אוכלי מתוק, חולים עם הרניה סרעפתית וסובלים מצרבות קשות הניתוח המומלץ הוא מעקף.
היתרון של שרוול שיש שמירה על המשכיות נורמלית של מערכת העיכול ויש ירידה משמעותית בהורמון הרעב. להסבר יותר מפורט תוכל לקבוע לפגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת במטופלי דיאליזהמשה01/10/2009
שלום
אני מטופל בדיאליזה על רקע של מחלת סוכרת היום יחסית האוזנת(A1C 6.5-5.5 )שוקל 140 ק'ג
מעונין לעבור ניתוח לטבעת התחלתי בהליכים ,בדיקות רפואיות, פסיכיטור וכ'ו
מעונין לישמוע מינסיון של אחרים בבקשה דחוף יש לי טור ב-9-10 ברמב'ם במחלקה כירוגית מודה לכל מי שיענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת???
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009למה טבעת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרדקסליטל01/10/2009
אני שבוע ויום אחרי ניתוח שרוול ונאמר לי לבלוע בכל יום כדור אומפרדקס.
אני חווה קושי רב לבלוע את הכדור כשהוא מרוסק...פשוט לא יכולה בכלל הטעם, ואי היכולת לשתות ישר אחכ מים בכמות גדולה.
האם אני יכולה לנסות לבלוע את הכדור בשלמותו כבר בשלב זה? או אולי חצי ואחכ עוד חצי?
יש לציין שאני כמעט ולא סובלת מצרבות בכלל. יש לי מעט שיהוקים (הוצאה של אויר..בעיקר בזמן האוכל) וזהו.
האם אפשר במקום האומפרדקס ליטול טאמס בעת שישנה צרבת?
תודה,
ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדי חומצה
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009כן אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מחתך אחרי ניתוחליטל30/09/2009
היום אני כשבוע לאחר ניתוח השרוול.
אחרי שיחתנו אתמול עדיין יש לי דימום מהחתך. אתמול דימם כ-3 פעמים בכמות קטנה. והיום בבוקר התחיל שוב לדמם. לא נעים לי להציק שוב בנושא זה..אבל אני מעט דואגת שהיום התחיל שוב לדמם ונראה שבכמות יותר גדולה.
הדם בצבעו לא נראה דם טרי. (אניחושבת ככה כי הוא נראה לי כהה אבל אני לא בטוחה בכך)
אולי זה קשור אבל היום ואתמול התחיל לדמם אחרי ששטפתי את החתכים במים וסבון כמו בכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לענות. קיבלתי תשובה. תודה.
ליטל30/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת בקיבה וניתוח שרוולרעות ש29/09/2009
שלום,
שמי רעות לפני כשנתיים עברתי ניתוח טבעת בקיבה אך, לאחרונה יש לי קושי עצום בחיי היום יום הקאות מרובות ושלשולים והירידה נעצרה.
אני שוקלת לבצע ניתוח שרוול (נחשפתי אליו לאחר שהלכתי לרופא גסטרו שלאור תופעות הלוואי שתארתי המליץ לי על כך). עלי להדגיש כי למרות הירידה ה- B.M.I גבולי ולחץ הדם והסוכר שלי גבולי אני לקוחה של הכללית האם הם מבצעים ניתוחים מעיין אלה במסגרת הקופה? האם ידוע לכם על מקרים דומים לשלי שהקופה אישרה השתתפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשיחתנו
שולה זק29/09/2009שלום רעות. בשיחתנו אמרת שאת אחרי לידה וסגורה על 8 מקיאה ומשלשלת ולא נעשה לך צילום ושט קיבה.
לפני שאת פונה לאופציה ניתוחית נוספת, יש לבדוק את תקינות הטבעת. לפתוח מעט ולעשות צילום ושט קיבה.
אשמח לעזור בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)