מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רונית נהריהרונית01/12/2009
הי דר' אחמד מח'גנה-
אני בת 45 ואמורה לעבור ניתוח שרוול כולי פחד מה יהיה אחרי הניתוח
אשמח אם תוכל לומר לי אם בית חולים בנצרת הוא טוב ואם המנתח דאווד ג'ורג'
אפשר לסמוך עליו.
אשמח לתשובתך רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
שולה זק01/12/2009
אני שמחה שאת לפני ניתוח ועברת את כל השלבים. לחשוש ולפחד זה אנושי ונשמח לענות לכל שאלותיך.
כל הרופאים הם כירורגים בכירים שעברו התמחות בתחום ניתוחי הקיבה.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ונשמח לענות לשאלותיך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהריהרונית01/12/2009
אני בת 45 ורוצה לעבור ניתוח שרוול משהו מכיר את דר' דאווד ג'ורג'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
שולה זק01/12/2009דר' דאוד הוא כירורג בבי"ח האנגלי בנצרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחים לעתידעדי01/12/2009
שלום רב!
אני מבקשת לדעת, אם עוברים את ניתוח השרוול, ובעתיד חלילה יש בעיה
עם הקיבה, שלא נדע מצרות אפילו סרטן, מה קורה אז.
אני יודעת שהיום במקרה של סרטן, מורידים חלק מהקיבה, אך אם יש קיבה קטנה כ"כ
מה עושים אז, האם יש סכנה בנושא.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה לאחר שרוול???
פרופ` אחמד מחג`נה01/12/2009ם חס ושלום יש מחלה כלשהי לקיבה מטפלים בה באותה דרך לפני ניתוח שרוול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות...נטלי30/11/2009
שלום ד"ק מחאגנה האם אני רוצה לעבור את הניתוח השרוול ולפני שנתיים עברתי את ניתוח הטבעת האם זה מחייב קודם להוציא את הטבעת להמתין חודשיים ואז להתנתח או שאפשר לבחור לעשות את זה כבר באותו הניתוח?
יהיה לי תור להתייעצות איתך ב- 16/12 ואני בטוחה שניישר קווים השאלה כרגע היא עם אני אצתרך לעבור שוב את כל הבדיקות האלו ועם כן איזה שאני אתחיל מעכשיו לעשות אותם ונקצר את הדברים ולגבי עם אני חייבת לעשות ניתוח מקדים להוצאת הטבעת או שזה נתון לבחירתי??
תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2009במקרים של כשלון טבעת ניתן לעבור לניתוח אחר - שרוול או מעקף. המלצתי היא להוציא קודם את הטבעת ולאחר מכן לבצע את הניתוח השני. כך זה מקטין סיבוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
נטלי04/12/2009בוקר טוב עם אני בוחרת לעבור את הוצאת הטבעת ואת השרוול באותו הניתוח אתה תסכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה
פרופ` אחמד מחג`נה04/12/2009אני מציע שתקבעי פגישה ואסביר לך את הדברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מצטערת שאני מציקה לך בשאלות אבלתמר30/11/2009
אני חייבת לדעת איפה אני עומדת...
אז על היעוץ אני משלמת והקופה על הניתוח? או שבניתוח הם רק משתתפים? וכמה זמן ההמתנה לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2009שלום תמר
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני מחר בבוקר ( 10 בבוקר) ואענה לשאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול קיבהרנין סיבאני30/11/2009
שלום
בת 41 מהצפון, אני מעונינת לעבור ניתוח שרוול קיבה.
שוקלת 104 גובהה 167 עם לחץ דם גבוהה. כמו כן יש לי בעיית קרשחות יתר F V LEIDEN והיה לי DVT לפני 10 שנים ומאז מטופלת בקומדין.
ברצוני לדעת אם ניתןח זה מתאים לי
הנני חברת קופת חולים כללית (מושלם), הייתי רוצה לדעת איזה פרוצדורה יש עליי לעשות
האם ניתן לעבור ניתוח באסוטא דרך קופת החולים? ואם הקופה לא מאשרת מה היא עלות הניתוח
תודה רבה
רנין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדקציות לניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2009לפי חישוב ה- BMI שלך (37) יחד עם מחלות רקע (יתר לחץ דם) יש אנדקציה לניתוח.
עקב קרשיות יתר וטיפול בקומדין היתי ממליץ שתעברי את הניתוח בבית חולים ציבורי כמו רמב"ם. יש צורך בהפסקת הקומדין ושימוש בקליקסן לפני הניתוח.
לגבי איזה ניתוח מתאים - שרוול או מעקף זה תלוי בהרגלי אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת טבעתעמית29/11/2009
שלום רב,
ביום שישי האחרון סגרתי את הטבעת ל-8 סיסי. ולאחר שבמשך הבת יכולתי בעיקר רק לשתות וממש לאכול בקושי. קמתי היום עם כאבים בחזה- כאבים שדומים ללחץ. אני עדיין יכולה רק לשתות ולא יכולה לאכול וגם אם אני אוכלת משהו אז זה חצי מעדן - אומנם אני לא רעבה אבל השאלה שמעסיקה אותי האם הכאב הזה שיש לי אני צריכה להתעלם ממנו והוא יחלוף תוך כמה ימים או שעלי ללכת לפתוח את הטבעת במיידית. הרופא שלי נמצא רק ביום רביעי בת"א ואולי לא כדאי שאחכה עד ליום רביעי אלא אפנה למיון כבר היום? כרגע בתחושה הכללית שלי אני מרגישה בסדר גמור אבל השאלה היאמה לעשות
אודה על תשובתכם המהירה אלי והמשך יום טוב-עמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009אחד הדברים שיכולים לקרות לאחר ניפוח הטבעת לנפחים אלו, לחץ של הטבעת על הקיבה ויצירת בצקת ולבסוף כאב. ממליץ שתגשי למיון אם הבעיה עדיין קיימת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר שרוול אחרי טבעת?שירי29/11/2009
שלום אני בת35 במישקל 130 וגובה 1.75 עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח טבעת שלא עזר לי , רציתי לישאול אם אפשר ולא מזיק לעשות ניתוח שרוול אחרי שעשיתי את הטבעת , וכן האם מסירים את הטבעת בזמן ניתוח השרוול . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
שולה זק29/11/2009לשאלתך, ניתן לעשות ניתוח שרוול לאחר ניתוח טבעת, אם מדובר בטבעת מתכווננת.
עליך לקבוע תור לרופא מנתח ולהתיעץ איתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול/מעקף לאחר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009לאחר כשלון טבעת בא בחשבון ניתוח שרוול או מעקף תלוי מה הסיבה לכשלון. אני דוגל בדיעה להוציא קודם את הטבעת ולאחר תקופה של חודשיים לבצע את הניתוח השני. בעיניי זה מקטין את הסיבוכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת שחסמה את המעבר לאוכל ושתיהשולה29/11/2009
אני כשנה וחודשיים לאחר נתוח טבעת יירדתי כ-35 ק'ג .הייתי סגורה כתשע ורבע לפני שבועיים הוספתי עוד רבע וזהו נסגרתי לא יכולתי לשתות וגם לא לאכול והתייבשתי הלכתי לבית חולים ושם עשו צילום וראו שהטבעת במקום והכל בסדר הרופא החליט להוציא את כל החומר שהיה בפנים וכעת אני ללא חומר ואני פוחדת שהמשקל יחזור שוב עד שאני יזמין שוב תור.
השאלה כמה עכשיו יסגרו לי?
האם הרופא יחזיר בפעם אחת את כל החומר שהייתי עד שזה קרה?
אודה לכם על תשובה מהירה
מחכה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת שחסמה את המעבר
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009לדעתי צריך לתת לאיזור להחלים מ"הטראומה". היתי מחכה כמה שבועות ומחזיר בהדרגה את הנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת לעבור ניתוח בהקדםדי29/11/2009
היי
עברתי את כלהבדיקות לקראת ניתוח השרוול וההיתי מועמדת לניתוח אך בסופו של דבר הסתבר כי קופת החולים שלי (כללית) לא מכונה לממן את הניתוח בביה"ח בצפת ששם התחלתי לעבור את כל התהליך . אז פניתי לאסותא ששם הבנתי שיש השתתפות אבל לצערי מחיר ההשתתפות העצמי מאוד גבוה עבורי.
הרופא באסותא הסביר לי כי ניתן לעשות את הניתוח בבית חולים כרמל ללא השתתפות אבל יהיה עלי לחכות הרבה זמן עד לקבלת תור לפגישה עם הרופא ושלא לדבר על זמן המתנה לקבלת תור לניתוח.
שאלתי היא -מה ניתן לעשות בכדי לקצר את זמן ההמתנה (מזכירה שכל התהליך שעברתי לקח לא מעט זמן )?
או האם יש בית חולים אחר שקופת חולים כללית משתתפת וזמן ההמתנה קצר יותר?
כל יום שעובר מאז שנמצא כי אני מתאימה לניתוח מתסכל כי אני נמצאת כרגע במבוי סתום .
אודה לכם בקבלת עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בצפת
שולה זק29/11/2009לפי דבריך אני מבינה שעברת את כל הליך הבדיקות והכללית לא נותנת לך התחייבות לצפת.
לא ציינת היכן את גרה? למקום המגורים יש חשיבות
תוכלי ליצור עימי קשר לברורים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
די01/12/2009שולה אין כמוך !!!! אני רוצה לעדכן אותך שקבעו לי תור לניתוח בתאריך 9/12 עכשיו נשאר לי להתמודד רק עם החששות וההתרגשות .
שוב תודה על הכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות מוצלחת
שולה זק01/12/2009לחשוש ולפחד זה אנושי וטבעי.
חשבי חיובי. חשב על התוצאות כבר בטווח הקצר.
את יכולה לצלצל בכל עת שאת מרגישה צורך.
וכמובן שנדבר לאחר הניתוח ותקבלי חופן חיזוקים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009מאיפה את ולאיזה קופ"ח את שייכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד" מחאג'נהאם אין אני לי28/11/2009
שלום זו רות ,שוחחנו בטלפון לגבי ניתוח בסביבות חנוכה רצוי ל-13/12. שלחתי לך משהו במייל. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות שלום
פרופ` אחמד מחג`נה28/11/2009עקרונית הובטח לי חדר באסותא לתאריך המבוקש. היומיים הקרובים אודיע לך סופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה .
אם אין אני לי28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"רתמר27/11/2009
האם קופת חולים מאוחדת משתתפת באסותא? ואם לא איפה עוד אתה מקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוחדת אינה עובדת עם אסותא
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2009היעוץ באסותא והניתוח ברמב"ם
תוכלי כבר להתקשר ולקבוע לימי רביעי אחר צהריים 048810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז..
תמר29/11/2009על היעוץ אני צריכה לשלם מכספי ועל הניתוח כבר הקופה תשתתף? מה המחיר של היעוץ? כמה זמן בערך יש המתנה לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שרוול,,,,ליבנה27/11/2009
שלום,
נותחתי ב- 5.11.09 וכבר ירדתי כ- 13 ק"ג ורציתי לשתף אתכם בחווית ניתוח השרוול החדש שלי.
התלבטתי לפני הניתוח במשך כחצי שנה ולאחר שהחלטתי התחלתי בהליך הבדיקות שנמשכו כ- 3 חודשים מאחר ולא "מהרתי"... וכך לאחר כשלושה חודשים קבעתי תאריך לניתוח אצל ד"ר מחאג'נה המדהים. אני רוצה לציין שקראתי כל מאמר אפשרי, כל מחקר אפשרי, כל דעה אפשרית אצלכם בפורום וגם בפורום של ד"ר מחאג'נה וכל הזמן נעתי בין התרגשות לקראת הניתוח לבין נפילה ואי רצון לעבור אותו לאחר שקראתי או שמעתי איזושהיא דעה שלילית. בקיצור לבסוף החלטתי והגעתי לניתוח לא לפני שצלצלתי לד"ר מחאג'נה והודעתי לו שאני לא מגיעה כי אני מתה מפחד והוא אמר לי לבוא בכל אופן - "בואי נדבר אפילו אם תחליטי שאת לא עוברת את הניתוח". ובאתי בבוקר ועד לשעה שנותחתי (17:00) עברו בי כל הזמן החלטות לקום ולברוח אבל איכשהו נשארתי ולבסוף עברתי את הניתוח שעבר ללא ארועים חריגים וללא כאבים מיוחדים. הניתוח בוצע ביום חמישי וביום ששי כבר שתיתי את הנוזל הכחול האיום ואח"כ את הנוזל האדום (בדיקה שבו בודקים את מעבר הנוזלים בגוף) שהיה איום יותר וביום שבת בשעות הצהרים כבר שוחררתי מבי"ח. בשבוע הראשון - שבוע הנוזלים הייתי חסרת אנרגיה לחלוטין, אבל זה חלף לקראת סוף השבוע ובשבוע השני כבר הייתי בעבודה (מלווה בקופסאות קטנות של גבינה וירקות איכס מבושלים). החזרה לעבודה החזירה לי את האנרגיות ואת ההרגשה הטובה. מידי פעם יש לי נפילות קטנות של חוסר אנרגיה אבל אני מתגברת, ממשיכה לעבוד וכבר בתחילת החודש הבא אני חוזרת לפעילות גופנית. כיום שלושה שבועות אחרי הורדתי כבר כ-13 ק"ג - דבר שאף פעם לא הייתי מצליחה לעשות במסגרת אחרת. אני חשה שהעין שלי גדולה יותר מן הקיבה שלי ואני משתאה כל הזמן מחדש איך אני למשל לא מצליחה לגמור ביצה קשה..(אני, שהייתי יושבת על חביתה של 2 ביצים עם תוספת של ירקות בתוך לחמניה גדולה..)אני כל הזמן תמהה איך אני לא מסוגלת לגמור יותר מ- 3 כפיות של אוכל, פשוט מדהים. באופן כללי אני מרגישה טוב ואין שום בעיה, לוקחת ויטמנים כמו ילדה גדולה וממושמעת ובכלל הכל בסדר. אני מבקשת להגיד לכל המתלבטים, אל תהססו לכו על הניתוח למרות הפחד, למרות הקושי כי לבסוף תרוויחו את בריאותכם (הייתי סכרתית וערכי הסוכר אצלי ירדו פלאים ומהזרקה של אינסולין עברתי לכדור אחד ביום ואני מקווה שזה ירד גם בעתיד). פשוט לכו על זה על תהססו. רציתי גם להודות לד"ר מחאג'נה המדהים - כל הכבוד לך אתה פשוט מציל חיים וכן לכל הצוות הרפואי בבי"ח רמב"ם ובכלל לכולכם הרבה בריאות אושר וכושר כמובן...:)))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לקרוא
אם אין אני לי27/11/2009כתבת בצורה מאוד מרגשת ומאוד מעודדת. גם אני מתכוונת לעבור את הניתוח בקרוב אצל ד"ר מחאגינה,ואני שמחה מאוד לקרוא שעברת את הניתוח בשלום וללא כאבים יוצאי דופן.
בהצלחה
עלי והצליחי (או כמו שאני אומרת אצלנו בקרב השמנמנים כדאי לומר-"רדי והצליחי".
אני
נ.ב. ד"ר מחאג'נה אשמח לדעת אם נקבע תאריך עבורי בחנוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי מאוד לשמוע
פרופ` אחמד מחג`נה28/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותתמר27/11/2009
אני בת 22 משקל 96 גובה 158 BMI 38.46
אני יודעת שאני יכולה לקבל אישור לניתוח רק עם BMI 40
מבוטחת במאוחדת שיא..
ניסיתי דיאטות רבות בעבר (שומרי משקל, תזונאית, רדוקטיל, O.A) ירדתי במשקל אך לא הצלחתי לשמור על המשקל לאורך זמן.
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל אישור? אם אני אעשה את הניתוח בשר"פ?(אבל שהקופה תשתתף?) או שהמשקל הזה מספיק? מה העלויות של ההשתתפות העצמית? ואיך עובד כל התהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל בעיה יש פתרון
פרופ` אחמד מחג`נה27/11/2009לכל בעיה יש פתרון
תוכלי לקבוע אלי ביום רביעי לאסותא - חיפה במספר 048810663-4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מחאגנהאירית26/11/2009
ההמוגלובין שלי תקין .(13.8) התחלתי לקחת לוסק
יש לי ביקורת אצלך ביום רביעי באסותא
שמחה שאני כבר אחרי הניתוח מרגישה בטוב
חג שמח ותודה לך על הכל
אירית מרמב''ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה26/11/2009חיפשתי אותך בטלפון
תוכלי להתקשר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)