מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעת בפעם השניהרויטל12/11/2009
שלום שולה ,
לפני 9 שנים עברתי ניתוח טבעת בבית חולים וולפסון אחרי שלוש שנים הוצאי לי אותה מפני שהיא לא היתה בסדר היום חזרתי למשקל שלי וכפול
ברצוני לעבור ניתוח נוסף את מכירה אנשים שעברו בפעם השניה , בטח זה לקוח כפול בזמן מפני שזה פעם שניה אני מאוד רוצה לעשות אבל חוששת שוב פעם לעבור הרדמה כללית זה מפחיד אבל מצב בריאותי לא הולך ומשתפר אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שעשו את זה הפעם השניה ניתוח טבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתו קיצור קיבה
שולה זק12/11/2009היום יש שלושה סוגים של ניתוח: טבעת, מעקף, שרוול.
אם עברת ניתוח טבעת ולא הצליח הייתי מציעה לפנות לכירורג שעושה את שלושת הניתוחים ולהתיעץ איתו לגבי ניתוח חוזר ולגבי סוג הניתוח.
כידוע לך יש קריטריונים לזכאות לניתוח ואם את עומדת בהם, אין בעיה לקבל התחייבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר לאחר כשלון ניתוח קודם
פרופ` אחמד מחג`נה15/11/2009הרבה אנשים עברו אצלי ניתוח בריאטרי לאחר ניתוח אחר. המקרה הקל הוא ניתוח לאחר טבעת אשר הוצאה. אחרים ניתוח מעקף לאחר SRVG שנחשב לניתוח יותר רציני ודורש מיומנות גבוה.
אני שמח ומברך שאת לא מותרת אומנם בספק רב אם הניתוח שמתאים לך כרגע הוא טבעת. בד"כ אני מציע שרוול או מעקף לניתוח חוזר ולא טבעת. אשמח ליעץ לך אישית וצוכלי לקבוע תור באסותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכבי זהב או כסףאם אין אני לי11/11/2009
האם יש הבדל.קיבלתי טופס 17 ולפתע ראיתי שכתבו שאני במסגרת מכבי כסף.ואני זכרתי שאני במכבי זהב-האם זה משמעותי לגבי החזרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לקופה
שולה זק12/11/2009הניתוחים נמצאים בסל הבריאות. כך שמכוסים על ידי הקופה.
לגבי סוגי הביטוח והכיסוי יש לפנות לקופה ולהתעניין.
לעניות דעתי לא אמורה להיות לך בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה!
אם אין אני לי12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכבי זהב עדיף
פרופ` אחמד מחג`נה15/11/2009יש הבדל בתשלום ההשתתפות באם הניתוח מבוצע באסותא. יש מבצע במכבי שניתן להצטרף למכבי זהב ללא זמן המתנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניפוחאוראל10/11/2009
אכלתי קצת .. שתי כפיות של פירה והקאתי .. מה אני בידיוק אמור לאכול .. הוסיפו לי 4 וחצי CC
אני מרגיש חרא עם זה אני הולך לבלות הרבה מול האסלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתרגל לטבעת
שולה זק10/11/2009ערב טוב דוד
אחרי 2 כפיות פירה לא צריך להרגיש רע ולהקיא.
לא ציינת כמה זמן אתה אחר הניתוח. על כמה אתה סגור, מה גילך ?
אין שום סיבה לבלות מול האסלה ולהרגיש רע.
עליך לפנות למנתח שלך. לבוק כמה אתה סגור ולכוון את הטבעת באופן כזה שיעבור מזון ושתיה בכמויות קטנות..
אשמח להיות לעזר בעל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
אוראל10/11/2009אני חודש אחרי ניתוח זה סגירה ראשונה שלי הוא פשוט סגר לי אותה ב4 וחצי ואני לא יודע כמה זה היה בהתחלה .. אני בן 15 אם לא זוכרת אני הייתי פה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב דוד
שולה זק11/11/2009לפני כמה ימים (אם זה אותו דוד) כתבת שאתה מרגיש טוב שירדת 11 קילו והתעניינת על ספורט.
אם היית אצל הרופא ולאחר הסגירה קשה לך לאול ולשתות ואתה מקיא כל הזמן, הייתי מציעה שתחזור לקופא המנתח ושיפתח לך מעט שתתרגל לאכילה איטית בכמות קטנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לניתוחאירית09/11/2009
ערב טוב
אמרת לי להתקשר בערב אך אני לא מצליחה להשיג אותך
רציתי לברר לגבי התור לניתוח ב .11 20
האם זה רלוונטי? ולהמשיך בדיאטת הפחממות?
אירית מרמב''ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תאריך
אירית09/11/2009התקשרו מאסותא ונתנו לי את התאריך
תודה אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית שלום ובהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה15/11/2009חזרתי. באם יש לך שאלות אל תהססי להתקשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף ד"ר מחג'נהמירב08/11/2009
שלום,
שמי מירב ועברתי אצלך ניתוח ב 17.809 ירדתי רק 18ק"ג עד עכשיו והמצב שלי קצת בעייתי
ובמשך כל התקופה יש לי בעייה ב"יציאות" בחודש האחרון זה אף החריף כך שאני שבוע כבר ללא התרןקנות.נראה שיש לי חסימה או משהו כזה אני הייתי בשירותים אולי 4 פעמים החודש.נישמע תמוהה?!זה אמיתי אני סובלת מאוד מאוד מאוד.יש לי צרבות קשות ובטן נפוחה וכואבת
אני שותה הרבה מעל 8 כוסות ביום אוכלת ירקות ביניהן סלק אדום הידוע בעזרה שלו לנושא ואפילו שותה מיץ שזיפים וכלום לא עוזר.מה עושים?האם זו בעייה רפואית או מה?
ישנה הרגשה שמשהו"סתום"בפנים.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסיף ואומר
מירב08/11/2009בנוסף אני מקיאה לפעמים ובחילות לרוב וזה לא מלדחוס אוכל.האם ישנה אפשרות
שזוהי חסימת מעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שלום
פרופ` אחמד מחג`נה09/11/2009מירב שלום
מיעוט ביציאות דבר שרואים לאחר ניתוחים בריאטרים ולרוב עובר. תשתמשי בצמחים שמן זית ואחרים
אשמח לקבל אותך במרפאה ולבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיולקס - תכשיר לעצירות
שולה זק09/11/2009תתיעצי עם הרוקח בקשר ל" אגיולקס" גרגרים agiolax.
התכשיר טבעי על בסיס צמחים. לי הוא עוזר בעת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי ניתוח...ליבנה08/11/2009
ביום חמישי בשעה 17:00 נכנסתי לניתוח שרוול וזאת לאחר שכל היום היו בי הרהורי חרטה, רצון לברוח, פחד מוות אבל בעידודו ובהרגעתו של ד"ר מחג'נה הגעתי לניתוח ועברתי אותו. עכשיו אני בבית, קצת כואבת ומנסה להתרגל לקיבה החדשה,אוכלת ממש מעט ומנסה לשתות כמה שיותר אבל העיקר מחכה לבאות באופטימיות. תודה ד"ר מחג'נה על הכל ונפגש בביקורת הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר מחאג'נה שלוםאלינה08/11/2009
רציתי בבקשה לדעת האם יש הבדלים בין טבעת צרפתית לשבדית..?
ואם כן, מהם ההבדלים..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבדית או צרפתיה????
פרופ` אחמד מחג`נה08/11/2009הטבעת השודית נחשבת לטבעת עם לחץ נמוך ועל כן ניתן לנפח לנפח יותר גדול בלי לגרום לעליה בלחץ ועל כן פחות סיבוכי לחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולת קרוהןאסתר08/11/2009
שלום רב,
ברצוני לדעת אם אכן כדאי לחולי קרוהן לעבור ניתוח קיצור קיבה. אני שוקלת 130 ק"ג וגובהי 1.68.
מחלת הקרוהן אצלי אינה קשה וממוקדת באיזור האיליום בלבד. אינני סובלת מהתקפים קשים של המחלה. בנוסף הנני סובלת מפסוריאזיס קשה ודלקת פרקים פסוריאתית. אני בת 25 ללא לחץ דם וללא בעית סוכרים. קראתי חומר מחקרי רב בנושא וגילית כי הורדה במשקל תעזור לי מאד עם המחלות הכרוניות שאני סובלת מהן. אך עם זאת לא הצלחתי למצוא מידה באשר סיכונים נוספים מעבר לקיימים אצל חולי קרוהן.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוהן וניתוח בריאטרי
פרופ` אחמד מחג`נה08/11/2009אשמח לפגוש אותך ולעמוד על כל הבעיות. יש לי ישיבות משותפות עם אנשי גסטרו ואשמח להעלות את הסוגיה של קרוהן וניתוחים בריאטרים
תוכלי לקבוע תור באסותא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי יעוץ עם מומחה גסטרו,אין לרופאי
רונית01/10/2012אין לרופאים מושג אם מותר או מסוכן לחולי קוליטיס וקרוהן לעבור ניתוח שרוול או מעקף קיבה, הרופא אמר שאין לאף רופא תשובה לכך ועלי לנבור באינטרנט ולברר את הסיכונים בעצמי אם יש כאלו..
חיפשתי מידע ובינתיים לא מצאתי מידע אם אפשרי ניתוח מעקף למי שהיתה בעבר סובלת מקוליטיס לפרקים, איך אגיע לתשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקבעי פגישה עם דר' מחג'נה - תגובה
שולה זק01/10/2012בעסר דר' מחג'נה ענה לך והציע להיפגש איתך.
אני ממליצה שתקבעי אליו תור לאסותא חיפה ותגיעי אליו להתיעצות עם כל הבדיקות שברשטתך.
חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי יעוץ עם מומחה גסטרו,אין לרופאי - תגובה
ד``ר דוד גויטיין02/10/2012דווקא לרופאים יש ויש מושג... צריך לדעת את מי לשאול.
ניתוחים בריאטריים לחולי מחלות מעי דלקתיות (קרוהן ו- UC) לא נפוצים כל כך מאחר שמחלות אלה אינן הולכות בד"כ עם השמנה. לאחרונה, עם התפשטות ההשמנה בעולם המערבי הופיעו המטופלים הסובלים משתי המחלות (מחלת מעי דלקתית והשמנת יתר חולנית). פורסמו מספר תיאורי מקרה על ניתוחי טבעת שרוול ואפילו מעקף קיבה באוכלוסיה זו. סדרת חולים מהארץ הוצגה כבר בכנס בינ"ל להשמנה כך שזו לא איזו תעלומה בלתי פתירה.
ההחלטה לגבי סוג הניתוח תהיה תלויה במידת פעילותה ואתרי המעורבות. כמוכן יש לקחת בחשבון טפול תרופתי הניתן לשליטה במחלה.
לסיכום - יש לפנות לכירורג בריאטרי שמתמצא בתחום (ולא חייבים באסותא...) ולקבל ייעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית שתייה קשה צריכה עזרה דחוף!!!!אפי08/11/2009
היי לכולם אני עברתי ניתוח שרוול ב- 18.10 אבל לאחר כעשרה ימים של התייבשויות וחולשה הוחלט ע"י המנתח שלי לנתח אותי שוב משום שהוא תפר אותי יותר מידי וביניתוח השני הוצא תפר אחד שכי שאני אתחיל לשתות ... לאחר צילום ניראה שהחומר באמת עובר ושהכל תקין.
מאז עבר שבוע ואני עדיין מתייבשת יש לי בעיה לשתות כלומר מרוב אובססיה לשאני לא אתייבש אני כל הזמן עם שתיה בפה וכתוצאה מכך אני מקיאה כל הזמן ואני לא יודעת איך להפסיק את זה .
כשאני שותה כומיות של לגימות קטנות ובהפסקות הפה שלי יבש ואני אני מתחילה לגרגר את הפה עם מיים קפואים כדי שההרגשה הזאת תלך .
מיותר לציין שאני עושה הפסקה לאכילה כגון יוגורט 3 כפיות ואז מנוחה בזמן המנוחה הכל יוצא לי החוצא ללא שליטה . האם זה נורמלי .?
אני יודעת שיש לי בצקת באזור שבין הושט לקיבה אבל דיי עד מתי אני אמורה לסבול ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב אפי
שולה זק08/11/2009התופעות שאת מתארת צריכות התייחסות המנתח שלך.
יתכן, כמו שאת מציינת, שמפחד להתייבש את נוהגת לא נכון בכל הקשור בכמויות השתיה והאכילה.
ציינת שיש לך בצקת וזה לוקח זמן עד שנספג.
גשי למנתח ובטוחני שיתן לך את הטיפול והתשובות והמתאימות ובמהרה תרגישי טוב ותהנהי מתוצאות הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל בוג'י בזמן ניתוחנלי05/11/2009
שלום
קראתי שבזמן ניתוח שרוול משתמשים בגדלים שוני של בוג'י ובמחקרים הראו שלמי שעבו לו ניתוח עם בוגי קטן 32-40 הם עם קיבה קטנה ומצליחים לשמור על המשקל הנמוך וגם הקיבה לא מתרחבת.
האם זה נכון?
ואם אצלי עשו עם בוגי 42 סימן שהקיבה שלי גדולה??????
ממש דואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דאגה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2009בד"כ בארץ משתמשים בבוגי 42 ואין לך מה לדאוג. אלו עם בוגי 36 מרחיקים את המכשיר מהבוגי ובסופו של דבר זה אותו נפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד משהו חשובאפרתוש55505/11/2009
אמרתי לך שאקבע תור לוועדה אצלכם באסותא חיפה אבל התקשרתי הבוקר והתור הכי קרוב זה
ב 8 לדצמבר, (בתאריך הזה אני כבר אהיה בבית אחרי הניתוח....!!!)
לכן אני אלך לוועדת הערכה אצלנו במרכז .
תודה
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2009בהצלחה במרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחאג'נה......אפרתוש55505/11/2009
שלום.
הייתי אצלך (באסותא) ביום רביעי בערב, נראה לי שרצית לתת לי איזו הפניה לועדת הערכה
ובסוף לא לקחתי..... מה עושים?
ותודה רבה על ההכוונה לכביש 6 הגעתי תוך שעה לכפ"ס, אבל נראה לי שבפעם הבאה אסע ברכבת.
יום טוב,
אפרת מכפר סבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניה לועדה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2009תבדקי אם יש לך את דף היעוץ שלי. אם כן איתו את פונה לועדה יחד עם מכתב רופא המשפחה שלך ודיאטאנית
אם אין לך אותו תני לי פקס ואפקסס לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטאוראל05/11/2009
4 שבועות אחרי ניתוח טבעת .. עד עכשיו אני מרגיש טוב מאוד ירדתי 11 קילו ואני לפני שקילה (מחר)
מותר לי כבר לעשות ספורט?
איך זה הולך ריצה והליכה עכשיו בהדרגה או משהו או שמותר לי כבר רגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוד
ליאור05/11/2009שבועיים אחרי ניתוח שרוול התחתלי קצת הליכות , וכחודש אחר כך ( באישור הרופא המנתח ), חזרתי לפעילות מלאה ( כולל רכיבה על אופניים ) .
אם אתה 4 שבועות אחרי , כנראה שאתה יכול כבר הכל , אבל ליתר ביטחון כדאי להתייעץ עם המנתח שלך.
תהנה וכמובן בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט לאחר יתוח
שולה זק05/11/2009כל הכבוד דוד.
כמו כל דבר "חדש" מתחילים בהדרגה.
אם ברצונך להרשם למכון כושר עליך להביא מכתב מהרופא המטפל על כשירות.
אם ברצונך לעשות ספורט עצמאי - ריצה, הליכה, שחיה - מותר לך ואף רצוי. רק תתחיל בהדרגה מחצי שעה כל יומיים ותעבור לפעילות מלאה תוך חודש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אוראל05/11/2009אני עושה ספורט באופן עצמאי אז אין לי בעיה חצי שעה שעה כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2009אפשר להתחיל בהדרגה, הליכה ואח"כ ריצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ק מחגנהקרן04/11/2009
היי ד"ק מחגנה אני קרן אטדגי שבאה אלייך דרך חבצלת אפרת האחות אצלכם בחדר ניתוח
אז כמו שציינתי מצבי טוב.
ברשותך שאלה נוספת החברה שלי לא יכולה לעשות את הניתוח פרטי רק דרך קופת חולים כללית השאלה אם צריך הפניה מקופת חולים בשביל ליפגש איתך.
המון תודה על יתיחסותך ושוב תודה על החיים הבריאים שהחזרת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופת חולים כללית - הפניות
שולה זק05/11/2009בכדי לא לשלם ביקור (יעוץ) וניתוח צריך הפניה של כללית (טופס 17)
איני יודעת מקום מגוריי חברתך. היא צריכה לברר בקופה שבה היא חברה במקום מגןריה, אם היא יכולה לקבל הפניה לרמבם. היה וכן - אין שוב בעיה להגיע לדר' מחג'נה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2009לא דברתי על ניתוח פרטי. אני מקבל במרפאה שלי בימי רביעי באסותא.
הניתוח קרוב לודאי יהיה ברמב"O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינדיקציה לניתוחשרי04/11/2009
שלום!
האם BMI 37 ועודף שומנים בדם זה אינדיקציה לניתוח? האם יש סיכוי שהניתוח יאושר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם על שאלתי?
שרי05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרי
ליאור05/11/2009בעיקרון הקריטריונים לניתוח הם BMI מעל 40 או
BMI מעל 35 ובנוסף שתי מחלות שקשורות או נובעות ממשקל יתר.
לפי מה שציינת יש לך בעיה אחת . כדאי להפגש עם רופא מנתח ,
שיעבור על הבדיקות שלך , ו"יתחקר" אותך על המצב הבריאותי שלך ויחליט אם את מתאימה .
בכל מקרה , שיהיה בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיקציות לניתוח
שולה זק05/11/2009קבלי את תנצלותי, לא ראיתי פניה שלך. אני משתדלת לענות בזמן אמת.
ולגבי הקריטריונים.
הם אכן מאוד ברורים, כפי שליאור ציין בתשובתו.
לא ציינת מקום מגורים ולאיזה קופה את שייכת.
אני ממליצה לקבוע תור לרופא נתח בתחום , ולהגיע אליו עם כל הבדיקות ועל סמך זה אפשר יהיה להתרשם אם יש מקום להפנותך להמשך תהליך לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)