מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהיפה27/10/2009
שלום,
שמי יפה ואני מעונינת לעבור ניתוח קיצור קיבה. הנני חברת קופת חולים כללית, הייתי רוצה לדעת איזה פרוצדורה יש עליי לעשות כדי לפגוש את ד"ר מחג'נה דרך קופת החולים?
תודה רבה
יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור
פרופ` אחמד מחג`נה27/10/2009את יכולה לקבוע פגישה אלי - מרפאות חוץ רמב"ם.
להתקשר ל תמר או איציק בטלפון 048541831-2
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה לניתוח קיבהכהן ענת25/10/2009
אני שוקלת 99 ק"ג וגובהי 160, אני מטופלת אצל פסיכיאטר בגלל דיכאון עקב השמנה וכן סובלת מכאבים בגב וברגליים.
האים אני מתאימה לניתוח שהרי BMI 38.5 ולא 40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק26/10/2009לא ציינת גילך וכן אם את סובלת ממחלות נלוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
לפי הנתון שמסרת את לא עומדת בקריטריונים.
תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
פרופ` אחמד מחג`נה27/10/2009תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני מחר בבוקר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מה עדיף טבעת או שרוולורד לוי24/10/2009
עשיתי את ניתוח טבעת בקיבה , ואני רואה שבשרוול יש תוצאות יותר מהירות , מה יותר טוב ?
ולאחרונה קראתי שאם מסירים את הטבעת עלול להיות לא קל ועד תמותה זה נכון ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי ניתוח
שולה זק24/10/2009טבעת, שרוול ומעקף הם שלושה סוגים שונים לקיצור קיבה - התוצאה היא כיס קטן עם קיבולת קטנה שעוזרת לירידה במשקל.
לא ידוע לי על תמונה בגלל הסרת טבעת. הטבעת מוסרת, בעת הצורך, גם בשיטה לפהריסקופית - ללא פתיחת בטן.
בכל הניתוחים יורדים במשקל ביחס למשקל העודף, וכמובן בשיתוף פעולה של המנותח.
אין הוקום פוקוס. צריך לשמור על תזונה בריאה ופעילות גופנית.
האם קיבלת הסבר על הניתוחים הקיימים טבעת, מעקף, שרוול - לפני שבחרת בסוג הניתוח? סוג הניתוח נבחר יחד עם המנתח בהתאם להרגלי האכילה, הפרעות האכילה ומצב הכללי של המטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי ניתוח אצל ד"ר אבינוח והתורים.ורד לוי24/10/2009
שלום לך ד"ר , אני תושבת עכו ולהגיע לד"ר אבינוח זה לא קל הוא באסותה או בבאר שבע והתורים אצלו קטסטרופה , אני רוצה להתר את הטבעת ושוב לרדת במשקל בחודש מרץ שנה שעברה בשנת 2008 שקלתי 89 וכיום 24/9/2009 שוקלת 102 = 13 קילו תוך שמונה חודשים עליתי 13 קילו , גם אני מרגישה לא הכי שבעולם בגלל המראה שהעור ניהייה דליל , בקיצור שאלתי עם יש רופא באזורי או באזור חיפה שאני יכולה להיות במעקב ולסגור את הטבעת .. תודה רבה לך ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמשת הטבעת
שולה זק24/10/2009שלום לך,
אני מבינה שאת מנותחת טבעת. שהיו לך תוצאות יפות בירידה במשקל,אך לאחרונה עלית שוב במשקל.
ניתוח טבעת מצריך שיתוף פעולה ומשמעת עצמית.
את צריכה לעשות תור לרופא המנתח, לעבור צילום ושט קיבה ולראות את מצב הטבעת וכן על כמה את סגורה ובהתאם לתוצאות להתחיל לשמור על תזונה נכונה בשילוב פעילות גופנית ובטוחני שתגיעי לתוצאות.
תצטרכי לקבל הפניה מהקופה שלך לטיפול אצל כירוג.
תוכלי להתיעץ טלפונית עם דר' מחג'נה 050-2063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תור לייעוץקובי מהקריות23/10/2009
שלום,
השבוע השלמתי סדרה של בדיקות כלליות, כולל בדיקות דם ובדיקת אולטרסאונד ורנטגן.
רופאת המשפחה שלי, ד"ר יוסינגר ממרפאת כללית בקרית חיים מערבית, נתנה לי כבר הפנייה לייעוץ
אצל ד"ר מחג'נה כולל התחייבות. רציתי לדעת איך אני קובע תור לד"ר מחג'נה?
והאם ד"ר מחג'נה מקבל גם בימי שישי בבוקר ( כי זה יקל עלי מאד מבחינת העבודה) והיכן?
אני מבוטח של כללית, מטופל במרפאת כללית בקרית חיים מערבית, ויש לי כללית מושלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קובי
ליאור23/10/2009דר מחגנה מקבל בימי רביעי אחה"צ באסותא לב במפרץ.
זימון תורים אסותא : 048810663-4
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר קופת חולים כללית
שולה זק23/10/2009שלום קובי
מאחר ואתה חבר כללית, תוודא לפני קביעת התור באסותא, לדר' מג'נה, שהקופה אכן מכסה את הביקור ונותנת לך התחייבות לאסותא לב המפרץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009שלום,
אם אתה רוצה דרך הקופה תקבע תור לרמב"ם למרפאה שלי בימי שני בשעה 12 מספר 8541831-2.
לאסותא חיפה למרפאה שלי בימי רביעי לאחר השעה 4 למספר 8810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מחאג'נה שלוםאפרת22/10/2009
זאת אפרת מכפר סבא, הייתי אצלך באוגוסט
סיימתי סוף סוף את כל הבדיקות (מקווה שאין עוד הפתעות)
עברתי לקופת חולים מכבי , (זהב)
אז מה לעשות עכשיו?
בבקשה תכוון אותי בצעדים הבאים.
תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009בבקשה תפקססי את התשובות ל 048543273
ותוכלי לדבר איתי בבוקר של יום ראשון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה .....
אפרתוש55524/10/2009עוד לא נפגשתי עם פסיכיאטר ודיאטנית וטרם עשיתי מעקב א.ק.ג. ובדיקת מאמץ (חייב?)
האם אני צריכה להפגש עם פסיכיאטר ודיאטנית לפני ועדת ההערכה?
או שהפגישות האלו נעשות בוועדה עצמה ?
בכל מקרה מחר אני מפקססת לך את כל הבדיקות שנעשו ולאחר מכן אתקשר
ותאמר לי כיצד ממשיכים.
תודה על הכל
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
שולה זק24/10/2009אם איני טועה הועדה (של מכבי) דורשת את כל הבדיקות על מנת להחליט אם את יכולה לעבור ניתוח וגם זכאית.
הייתי מציעה לסיים את כל הבדיקות שהתבקשת לעשות ואז לגשת לועדה (כולל דיאטנית, פסיכיאטר ובטח א.ק.ג)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
ליאור24/10/2009למרות שבועדה יש פגישה גם עם דיאטנית ועם פסיכיאטרית\עו"ס , צריך להשלים את הבדיקות \ פגישות האלה גם לפני הועדה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור תודה !!!!!
אפרתוש55525/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמכבי - פסכיאטר אינו חובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/10/2009נכון מה שנאמר כאן מלבד שאין צורך בפסכיאטר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פסיכיאטר
שולה זק26/10/2009הדרישה לבדיקת פסיכיאטר קיימת. לא תמיד דורשים את האישור. יש מקומות שכן מקפידים על זה.
בכללי, לעבור את השיחה ע פסיכיאטר ודיאטנית לפני הניתוח , בתחילת התהליך, הוא שלב חשוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו - קיי תודה רבה
אפרתוש55526/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תור לניתוחשרית21/10/2009
סיימתי את כל הבדיקות לקראת הניתוח ויש לי מאוחדת עדיף.
האם ניתן לקבוע תור אלייך ?
ובמידה וכן מתי בערך יש תורים פנויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009תצרי איתי קשר ביום ראשון בבוקר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' שלוםנלי21/10/2009
שלום דר'
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול -אצלי כבר הכל מוכן אפילו טופס 17 - ואני כבר שבוע בדיאטה לפני ניתוח. אני שייכת למכבי. אך מאוד מאוד מאוד התאכזבתי מהיחס של המנתח שאליו פניתי והוא פשוט סתם מושך אותי ולא רוצה לתת לי תור לניתוח .לי זה קצט דחוף כיוון שבעלי אמור לצאת בדצמבר לחודש מילואים ואני לא רוצה להחלים לבד עם ילדה קטנה.
מה זמני המתנה כדי שאתה תנתח אותי? (אני גרה במרכז אך אוכל להגיע לחיפה)
מכווה מאוד מאוד מאוד שתוכל לעזור לי.
בברכת יום נעים
נלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לניתוח
שולה זק21/10/2009שלום נלי
המייל שלך לא ברור. אם את בדיאטת חלבונים לפני ניתוח, אז יש לך מועד לניתוח או החלטת על דעת עצמך לעשות דיאטה? את מדברת על טופס 17 - מזה אני מסיקה שאת חברת קופת חולים כללית. היה והנחתי נכונה , עליך לוודא בקופה שלך, אם יש להם הסכם עם בי"ח רמב"ם ואם תוכלי לקבל הפניה אליהם. הטפוס 17 שבידך מופנה לבי"ח חולים מסויים ולא ניתן להעברה.
לא ציינת מי המנתח והיכן את אמורה לעבור את הניתוח.
תוכלי ליצור עימי קשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה21/10/2009תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני. אני עובד עם מכבי באסותא -חיפה. בימי רביעי אחרי 1600 תוכלי לקבוע לשבוע הבא. טלפון 048810663-4
אם דחוף לך יותר תוכלי לרים טלפון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו יודעצפונית20/10/2009
לפני שנה שנתיים ,שלא נדע, נפטרו שתי נשים לאחר ניתוח
איזה ניתוח זה היה?????..האם שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
שולה זק20/10/2009אין קשר לסוג הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול, סופסוף השבוע!עדי19/10/2009
לאחר כל הבדיקות וההמתנות, אני עובר השבוע ניתוח שרוול, אצל ד"ר קידר בהדסה בירושלים. (bmi מעל 50, מקווה לשיפור משמעותי)
אשמח לשמוע עידוד, וגם המלצות על הרופא והמחלקה בהדסה.
תודה
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק19/10/2009דר' קידר הוא מבכירי הכירורגים המובילים בתחום.
אני מחזקת אותך בדרכך החדשה. בטוחני שתוך זמן קצר כבר תחוש בשינוי הגדול ביחול בך.
תמיד תוכל ליצור קשר ואשמח לעודד ולעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדי
ליאור20/10/2009אם הניתוח השבוע , לכל מה שנגיד פה אין הרבה משמעות .
אני בטוח שבחרת מנתח מעולה , ובקשר להדסה - לא כל כך מכיר , אבל לא ממש משנה - כולה יומיים :-)
שיהיה הרבה בהצלחה בדרך החדשה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך:)
צפונית20/10/2009יש לך את הפרטים של ד"ר קידר?
אני פניתי לד"ר מטר פה בחיפה אבל לא ממש בטוחה לגביו...
ה BMI שלי 55* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הרופאים מומחים
שולה זק20/10/2009דר' מטר הווא מנתח מעולה.
עם BMI כמו שלך הייתי מציעה שתלכי ליעוץ אצל כירורג ותתחילי בהליכים לקראת ניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"רענבר19/10/2009
נותחתי אצלך לפני כחודשיים ורציתי לשאול אם עכשיו לאחר חודשיים ניתן לבלוע כדורים כמו אקמול, דקסמול קולד, אופטלגין וכ"ו ולא לקחת אותם בצורת נוזל או לרסק אלא ממש לבלוע את הכדור בתור גלולה. תודה על התשובה והמשך שבוע מדהים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר שלום
פרופ` אחמד מחג`נה23/10/2009אפשר
היתי רוצה שתבואי למעקב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתח במרכזלנה18/10/2009
שלום,
אני מאוד מעוניינת להגיע ליעוץ לגבי ניתוח השמנה פוטנציאלי. אני גרה ברמת גן ומבוטחת בלאומית זהב. אשמח מאוד באם תוכלו לייעץ לי למי לפנות באיזור המרכז ושעובד עם הקופה שלי, היות וקצת הלכתי לאיבוד פה..
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חיפה היא לא מרכז???
פרופ` אחמד מחג`נה18/10/2009אני עובד עם ליאומית זהב. מקבל באסותא בימי רביעי אחר צהריים. את מוזמנת ליעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת במרכז?
לנה18/10/2009ד"ר מחג'נה שלום,תודה על תשובתך.
חיפה, קצת צפונית לי, לצערי. היות ולא מדובר בביקור חד פעמי נראה לי שהמיקום עלול להערים קשיים. אינני מתליחה למצוא אף רופא במרכז שעובד עם לאומית (פרטי). אולי בכל זאת מישהו מכיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מקבל גם דרך מכבי?להביא הפניה?
צפונית20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור אצל רופא מקצועי
שולה זק20/10/2009הפרוצדורה היא כמוו ביקור אצל רופא מקצועי מחוץ למרפאה. בכללית צריך להביא נפניה. אני מניחה שגם במכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ - מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה21/10/2009למכבי יש צורך בכרטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם, ד"ר אתה עובד גם עם מאוחדת?
אור27/10/2009אם התשובה חיובית, האם אני צריכה להביא טופס 17 בכדי להפגש איתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
שולה זק18/10/2009אם נוח לך להגיע לאסותא לב המפרץ, דר' מחג'נה יוכל לקבל אותך.
אם רחוק לך, תבררי עם הקופה שלך ברמת גן לאן את יכולה לפנות באזור: איכילוב, תל השומר, אסותא ת"א, מדיקל סנטר וכו'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםליטל18/10/2009
אני שלושה שבועות וחצי לאחר הניתוח. ולפני יומיים (בערך) התחילו לי כאבים בצד שמאל של הבטן. קצת מתחת לצלע שמאל. בעיקר כשאני יושבת. או עומדת.
ממה כאבים אלה יכולים לנבוע? (התעניינתי קצת ואמרו לי שזו ההחלמה של הקיבה וזה נורמלי..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` אחמד מחג`נה18/10/2009זה יכל להיות נורמלי. בד"כ בדופן הבטן ולא בפנים. כל עוד אין סמנים אחרים כמו חום וכאבים ממושכים אז אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופת חולים כללית מממנת את הנתווח?עננית18/10/2009
שלום
אני מבצעת כמה ברורים לאמא שלי שמעוניינת בניתוח לקיצור קיבה בשיטת השרוול,
האם קופת חולים כללית מממנת את הניתוח ברמב'ם אצל ד'ר מחג'נה,ואם כן מה התהליך לקביעת תור?
תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימון ניתוח
שולה זק18/10/2009הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
כללית מממנת את ניתוח השרוול ונותנת התחייבות . אם אמך תושבת חיפה והקריות תוכלי לקבל התחייבות לרמב"ם . עליך לברר בקופה לאן נותנים התחייבות (טופס 17).
לדר' מג'נה תוכלי לפנות טלפונית לקבלת תור 050-2063521 .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור לניתוחשרית17/10/2009
האם אפשר לקבוע תור לניתוח לפני אישור של ועדה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לניתוח
שולה זק18/10/2009בעקרון אפשר, אך צריך את אישור הועדה על מנת לקבל התחייבות הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)