מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרגשה של הטבעתאוראל11/12/2009
שלום לכולם .. קודם כל אני רוצה להגיד שאני בינתיים מרוצה מהטבעת וירדתי עד עכשיו 18 קילו בחודשיים האחרונים ( היום סגרתי קצת כי בזמן האחרון לא הולך לי )
דבר שני - אני יושן בלילה על הבטן ולפעמים שאני קם אני מרגיש שזז לי משהו בבטן אני יודע שזו הטבעת זה לא היה לפני הניתוח ואני גם יודע תמיקום ..
אין סיכוי שהיא תזוז או משהו נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזת הטבעת
שולה זק11/12/2009סביר להניח שאתה מרגיש את הצינורית והפורט.
האם שיתפת את הרופא בתחושות שלך? אני בטוחה שממנו תקבל תשובה מקצועית ומרגיעה.
בהצלחה בהמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזוזת בבטן
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009אולי את מרגישה את הצינור בבטן אבל לא תזוזות הטבעת עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שרוול ניתוח שנכשלמורן10/12/2009
שלום
אני לאחר ניתוח שרוול מלפני 3 שנים ובחצי שנה האחרונה עליתי יותר מ15 קג
האם מומלץ כרגע מעקף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נוסף
שולה זק10/12/2009שלום מורן. לא ציינת כמה ירדת במהלך 3 שנים לאחר הניתוח. ומה גרם לעליה במשקל בחצי שנה האחרונה.זה עדיין לא אומר שהניתוח נכשל וצריך מייד לרוץ לניתוח נוסף.
כדאי לפנות לרופא המנתח ,לעבור צילום ובדיקות ולנסות לאתר את הסיבה לעליה במשקל. אולי שינוי באופן האכילה? סוגי מזון משמינים. הניתוח הוא כלי עזר "שוטר" העוזר לנו לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
לא ציינת מה ה- BMI שלך.
תתמקדי בהצלחה שלך במהלך שלוש השנים ולא על ה- 15 קג' שעלית. עם התנהלות נכונה וחזרה "לתלם" תוכלי לרדת בקלות.
אשמח לעזור בכל עת.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מורן
ליאור11/12/2009הייתי רוצה לדעת כמה ירדת בסה"כ , לפני שהעלית.
בנוסף האם העליה במשקל היא בגלל שההגבלה של השרוול לא מורגשת , וחזרת לאכול כמויות כמו לפני הניתוח , או שהיא בגלל אכילת מתוקים וכדומה .
אשמח לשמוע
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליה במשקל
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009צריך לברר את סיבת העליה במשקל. האם התחלת לאכול מתוק? האם אתה אוכל נפחים יותר גדולים? ממליץ לפגוש את המנתח שלך יחד עם הדיאטאנית שלך ולעמוד על הבעיה לפני שמחליטים לבצע ניתוח נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לד"ר מחאג'נהאם אין אני לי09/12/2009
אני אמורה לעבור את הניתוח ביום א' ה-13/12 מתי אמורים ליצור איתי קשר באסותא חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לך
ליאור09/12/2009מכיוון שהניתוח בעוד כמה ימים , ליצור קשר בעצמך ולא לסמוך עליהם .
יכול להיות שתצטרכי להגיע לשם כדי להפגש עם רופא מרדים ( לא בטוח , אפשר לעשות את זה גם ביום הניתוח) .
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאור
אם אין אני לי09/12/2009תודה על תשובתך .יצרתי קשר עימם ונקבע למחר טרום ניתוח עם המרדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין :-)
ליאור09/12/2009שיהיה בהצלחה !
אצל מי מתנתחת ? דר' מחגנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן! אצל מחאג'נה!
אם אין אני לי09/12/2009ואני ממש מתרגשת ולחוצה....אני יודעת שמחאג'נה מעולה...רק החשש הטבעי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני להיות בלחץ ובטח שלהתרגש
ליאור10/12/2009אבל את בידיים טובות
המון בהצלחה תעדכני בהמשך
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול או מעקף תריסריון?תמר09/12/2009
שמעתי שאם בחורה היא לפני הריונות לא מומלץ לעשות מעקף אלא שרוול כי במעקף אין ספיגה של ויטמינים וחלבונים דבר המסכן את העובר האם זה נכון.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
שולה זק09/12/2009לגבי התאמת ניתוח רצוי לעשות זאת יחד עם המנתח על פי הבדיקות והנתונים הכלליים (כולל הריון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
תמר10/12/2009נגיד והוא אמר לי מעקף ... זה באמת יכול לסכן את העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר - אין נגיד
שולה זק10/12/2009המנתחים הם רופאים בכירים ואחראים. אין "נגיד" . רופא מתייחס לפאצינט מולו למכלול הבעיות (אם יש) ומציע ומגיע להחלטה על פי הנונים שמולו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר
ליאור10/12/2009לפני החלטה על סוג הניתוח כדאי לדבר עם מנתח , עדיף אחד שעושה את כל הסוגים .
לפי מצבך ואורח החיים שלך ימליץ על ניתוח מתאים.
סביר להניח שיקח גם את אופציית ההריון ויתריע אם יש בעיה עם זה .
אישתי עברה לפני חודש וחצי מעקף קיבה ולא אמרו לנו על איזו בעיה שיש עם סוג הניתוח הזה ועם הריון עתידי.
מה שצינו זה שיש לקחת בחשבון המתנה של לפחות חצי שנהעד שנה מהניתוח ועד להריון , כדי שההריון לא יהיה בתקופה של איבוד משקל גדול .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
תמר10/12/2009תודה רבה לך ליאור ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף או שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009הטענה הזו אינה נכונה.
לאחר מעקף החולה לוקח ויטמינם ומינרלים לכל החיים וההריון לא נפגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול לגרום להתרחבות שרוולאודליה09/12/2009
עשיתי ניתוח שרוול לפני חודשיים ומאז כל זמן שאני מרגישה קצת רעב אני דואגת שהשרוול מתרחב לי. אני נורא בלחץ והייתי רוצה לדעת איך שרוול יכול התרחב? ואם הוא כבר מתרחב באיזה שהוא שלב, אז אחרי כמה מזמן מהניתוח הוא מתרחב? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרחבות השרוול
ליאור09/12/2009תצטרכי לעבוד קשה ולאכול כמויות גדולותולאורך זמן כדי להרחיב את הקיבה.כמובן שלא כדאי לנסות.
לדעתי מה שיותר מסוכן ( בגלל שיותר קל ) , זה להעלות משקל בלי להרחיב שרוול , וזה ע"י אכילה של מתוק או עתיר שומן - למשל גלידה בכמות גדולה : יעבור בקלות מאוד ,לא יעיק עלייך בכלל ולא ירחיב לך את השרוול, אבל בהחלט יגרום לעליה במשקל .
אם תחושות הרעב באות לעיתים קרובות , כדאי להתייעץ עם דיאטנית.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על הניתוח...נטלי08/12/2009
היי ערב טוב האם בזמן הניתוח של השרוול מסירים את הקיבה ?,
כלומר ממש חותכים אותה ומוציאים מהגוף?,
או שחותכים והיא נשארת בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול
שולה זק08/12/2009ניתוח שרוול
זהו ניתוח בו מנתקים כ-75% מנפח הקיבה, ומשאירים קיבה קטנה יותר, הדומה לשרוול בצורתה. את החלק שנותק מרחיקים מן הגוף ומשום כך הניתוח אינו הפיך. בניתוח זה נשמר ההמשך האנטומי של מערכת העיכול דרך השוער של הקיבה אל המעי הדק וכתוצאה נשמרת יכולת אכילה של מגוון מזונות עשיר. ניתוח ''שרוול קיבה'' מבוצע אף הוא בלפרוסקופיה, ללא פתיחת הבטן. הניתוח אינו משפיע על ספיגת המזון, ולכן צריכת מתוקים או מזונות ומשקאות עתירי קלוריות עשויה לפגוע בתוצאות הניתוח. ככל הנראה יש בו גם אפקט הורמונלי המפחית את תחושת הרעב והתיאבון ע''י הפחתת הורמון הרעב, גרלין. עובדה זו מסייעת בשינוי הרגלי האכילה של המטופלים.
באתר העמותה תמצאי את האינפורמציה על כל הניתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה...
נטלי09/12/2009רק עוד שאלה אחת שאת אומרת מרחיקים מהגוף את שאר הקיבה זה אומר שמוציאים אתה מהגוף נכון כלומר היא לא נשארת בחלל הבטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן מוציאים.
ליאור09/12/2009בניתוח מעקף משאירים , למרות שהקיבה לא מבצעת את תפקידה יותר , ובניתוח שרוול מוציאים את החלק שחותכים.
סתם מסקרנות - זה משנה לך או ששואלת לידע כללי ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאור
נטלי09/12/2009זה בכלל לא משנה לי פשוט אני רוצה לעשות את השרוול אני עשיתי לפני שנתיים את הטבעת שלא הצליחה.... ואני שואלת סתם מסקרנות לא משהו קריטי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאור
נטלי09/12/2009זה בכלל לא משנה לי פשוט אני רוצה לעשות את השרוול אני עשיתי לפני שנתיים את הטבעת שלא הצליחה.... ואני שואלת סתם מסקרנות לא משהו קריטי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה הטבעת לא הצליחה ?
ליאור09/12/2009מה הכוונה לא הצליח ?
לא הצלחת לרדת ? לא הצלחת לשמור ?
את עומדת כיום בקריטריונים לניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
נטלי10/12/2009הניתוח לא הצליח בקטע של עם אני סוגרת עוד קצת אני לא מצליחה לבלוע רוק ולישתות,
ומנגד אני מצליחה לאכול הכול כי אני אוכלת מאוד לאט..
בהתחלה היתה לי ירידה של 17 קילו אבל כל הזמן ההיתי רעבה
היום הבי אמ אי שלי הוא 37 ולפי מה שהבנתי לא צריך בי אמ אי 40 אחרי ניתוח טבעת... נכון?
עזוב אני קצת מאוכזבת מהניתוח הזה.. פעמיים ההיתי בבית חולים בגללו לא יודעת לפעמים משהו זז שם כניראה הטבעת ואני מתפתלת מכאבים...
אני ממש מתחרטת שלפני שנתיים לא עשיתי את השרוול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להתחרט
ליאור10/12/2009הזמן עבר , עכשיו אולי את יותר בשלה ומוכנה לניתוח , והתוצאות יהיו בהתאם.
חשוב לקחת לקחים שהופקו מניתוח קודם , בשביל להגדיל את ההצלחה של הניתוח הבא.
מבחינת BMI - הקריטריונים הם 40 , לא יודע אם יש קשר לזה שזה ניתוח שני.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטלי
שולה זק10/12/2009גם לניתוח חוזר צריך קריטריונים או סיבות רפואיות. אני מציעה שתתחילי לחשוב חיובי .
הטבעת לא גרועה כלל וכלל ובל נשכח שעד לפני כמה שנים היא היתה פתרון הקסם.
בואי נצלי את הכלי שבידייך. פני לדיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן ושלבי פעילות גופנית ותראי לאיזה תוצא נפלאות תגיעי.
תמיד תוכלי לפנות ולהתקשר ואשמח לתמוך ולעזור
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009בניתוח שרוול מסירים בין 75-85% מנפח הקיבה ומוציאים אותו החוצה. בנוסף להקטנת נפח הקיבה אנחנו מורידים רמות הורמון הגרילין אשר אחראי לרעב וכך החולה אינו רעב ואוכל נפחים קטנים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI לא מספיקאירנה07/12/2009
חסרים לי 1ץ5 קילו ל BMI 40 וזכאות לניתוח אני יודעת שאם זה מתחת ל 40 צריך מחלות נלוות על מנת לעבור את הניתוח ואם אני אסמטית? זאת מחלה נלוית שמקשה על הנשימה כביכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אירנה
ליאור07/12/2009אסטמה היא אכן מחלה שאפשר להחשיב כ"תוצר" של השמנת יתר .
מומלץ להתחיל בבדיקות , ועם התוצאות שלהן להתייעץ עם רופא מנתח שיראה ויבדוק אם יש שם דברים נוספים.
שלא לציטוט- שמעתי על מקרים שאנשים העלו גם חמישה ק"ג ויותר כדי להתאים לקריטריונים...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI
שולה זק07/12/2009ליאור צודק בדבריו. כדאי לך לפנות לרופא מנתח, לעבור סדרת בדיקות ולראות אם את עומדת בקריטריונים. אסטמה אינה מהווה קריטריון שעליו פיו אדם מתאים לניתוח. דום נשימה כן מהווה קריטריון וכדאי לעבור בדיקה זו.
בניגוד לליאור דעתי שלילית להעלאת קילוגרמים בכדי לעמוד בקריטריונים לניתוח. אני דוגלת במאמץ להוריד קילוגרמים ולשלב פעלות גופנית יחד עם תזונה נכונה ושינוי אורח חיים וככה להשיג את המטרה ולהתמיד בהשגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור הדיאטנית שלי....
אירנה07/12/2009הציעה לי בעצמה שאני ישמין 2-3 קילו ואפילו המליצה לי על סקנישייק להשמנה אבל הוא לא משפיע עלי וגם די מגעיל בטעם אני לא מצליחה להשמין ...ביום שני הבא יש לי תפקודי ראות והבדיקות האחרונות...
אצל מי עברת את הניתוח? כמה שילמת?
אני הולכת לייעוץ אצל אסנת רזיאל קצת יקרה אבל אומרים שהיא טובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בסל הבריאות
שולה זק07/12/2009דר' אסנת רזיאל רןאה מצויי. הא מנתחת רק פרטי דרך ביטוחים פרטיים.
להזכירך שהניתוח נצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שנמצא מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ולא!!!!
אירנה08/12/2009דר רזיאל מנתחת חצי פרטי יש השתתפות של 90% מקופ"ח וזה עדיף על בי"ח ציבורי ומנתח לא ידוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוש
שולה זק08/12/2009כנראה חל שינוי בקשר לניתוחים של דר' רזיאל.
אירנה - אין דבר כזה מנתח לא ידוע!!! כל המנתחים הם כירורגים בכירים העובדים בבתי חולים ציבוריים ומנתחים גם באסותא ובסנטרים למיניהם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מוזר
ליאור08/12/2009שפתאום "קשה" להעלות 3 ק"ג - לפני הניתוח עשיתי את זה ביום :-)
נותחתי ע"י דר מחגנה באסותא לב המפרץ .
אני חבר במכבי זהב , ויצא לי לשלם 4000 ש"ח ( 850 השתתפות עצמית , והשאר אביזרים נלווים)
אפשר גם בבית חולים ציבורי , ובדר"כ גם לבחור את המנתח , ההמתנה יותר ארוכה אבל אין תשלום בכלל.
אישתי עברה גם היא אצל דר מחגנה ניתוח ( מעקף קיבה ) בבית חולים רמב"ם , אחרי ש"בחרנו" בו.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרים 1.5 קג לקרטריונים
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009אני מאמין שלא תהיה בעיה לקבל התחיבות לניתוח
איזה קופ"ח את שייכת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה קופ"ח את שייכת?
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009לאיזה קופ"ח את שייכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר ניתוח שרוולרינה06/12/2009
עברתי ניתוח שרוול ב - 15.11.09. משקל התחלתי 133 קג. בשבוע הראשון ירדתי 6 קג, בשבוע שני - 1.5 קג. אבל השבוע (שלישי) גיליתי עליה במשקל - 800 גר. אני אוכלת כמויות אוכל יחסית קטנות לתקופה שלפני הניתוח, אך הם גדלו משמעותית לשבוע הראשון לאחר הניתוח. האם אפשר לדבר על כישלון הניתוח (שרוול גדול מדיי) או שזו תופעה רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפירת הרגעה !!!!
ליאור07/12/2009קודם כל תרגעי!!!
3 שבועות אחרי ניתוח את לא יכולה להכריז על שום כישלון...
הירידה בשבועות הראשונים אכן גדולה , אך משקרת.המספרים הגדולים שאת רואה הם בעיקר נוזלים , ולא שומנים ששרפת.כמו שנוזלים נעלמים מהר הם גם חוזרים ולא מעידים על השמנה.
בשלב של 3 שבועות מהניתוח את עדיין בשלב של נוזלים \ מרוסקים, שמן הסתם זה פחות משביע . כשתעברי לשלב מוצקים מלא תרגישי יפה את פעולת השרוול ואת ההגבלות שלו.
כמו כן מציע לא להשקל בלחץ וקנאות כל יומיים - סתם מלחיץ :-)
אני 3 חודשים אחרי הניתוח ואם יש משהו שאוכל לעזור \ לענות - רק תבקשי.
יום טוב
המון בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אחרי שבוע אחרי הניתוח זה נורמלי
אודליה09/12/2009להיות רעבה?
עברתי הניתוח לפני כשבוע , היום התחלתי עם ירקות ופירות מרוסקים להלן מה שאכלתי היום :
בבוקר שתיתי מוליט ויטמין ולאחר שעה 1/2שתיתי חצי מיכל ריוויון.
בצהריים ריסקתי תפוח +אגס קטן ואכלתי זאת בלי בעייה בכלל ועוד הייתי יכולה לאכול עוד.
אחרי שעתיים עשיתי לי פירה משני תפו"א וכפית חטינה מוכנה וגם עם זה לא לא היתה לי בעיה .
האם הניתוח שלי לא טוב? אני מתה מפחד !!!!!
האם ייתכן מצב כזה?
יואו ... נראה לי מפחיד אפילו לחשוב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה :
ליאור09/12/2009להרגיש רעב מותר והגיוני בהחלט - לא להבהל.
גם אני נבהלתי בפעם הראשונה שסיימתי מעדן שלם ( אחרי שכל פעם אכלתי רק חצי ... )
כמו שאמרתי בתגובה אחרת , מרגישים את ההגבלה טוב מאוד בשלב המוצקים...
בקשר לתפריט שלך , מבחינת כמויות נראה סביר בהחלט , אבל אני לא בטוח ששבוע אחרי הניתוח אמןרים לאכול דברים שציינת ( אם אני לא טועה , תפוח אדמה, למשל , רק אחרי כשבועיים- אבל לא סגור על זה ) .
כדאי , בעיקר בהתחלה , לדבוק בתפריט שהדיאטנית נותנת .
אשמח לענות על שאלות נוספות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009זה טבעי יכול להיות תנודות קטנות למעלה או למטה. זה לא כשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנתחת שלי אמרה שהקיבה לאחר שרווליעל05/12/2009
בגודל חצי כוס, זה הגודל הסופי או שהיא מתרחבת במקצת.
אני שבועיים אחרי הניתוח, אוכלת מעט מאוד כי קצת כואב לי.
אני חוששת לעתיד כשאוכל לאכול הכל מה תהיינה הכמויות? אני אסבול מחוסרים של ויטמינים כל החיים? כי כמויות האוכל שמדברים איתי עליהם הם מזעריים כדוגמא: שניצלון קטן עם כף סלט וכף פחמימות. אני לא ארגיש חולשה? הכמויות יגדלו במקצת במשך הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה ...
ליאור07/12/2009עם הזמן הקיבה תחלים ותתאושש מה"טראומה " שעברה ,הכמויות יגדלו לאט והבדרגה.
כמובן להזהר לא להגיע למצב שגדלות מידי...
חשוב לעשות בדיקות דם כל 3 חודשים , לראות שלא חסר איזה ויטמין , ובלי קשר , לפחות בשנה הראשונה להקפיד לקחת מולטיויטמין.
אלה אגב הוראות שאת אמורה לקבל מהדיאטנית שלך -מקווה שאת נפגשת עם אחת .
בקשר לכאבים שאת מרגישה אחרי אוכל - הם יכולים להגרם מכמה סיבות :
- יותר מידי אוכל ( גם אם מדובר בחצי גביע של מעדן ) .
-אוכלת מהר מידי כדאי למשוך כל ארוחה ( שוב , גם אם זה מעדן ) לכ20 דקות.
-אוכל לא מתאים לשלב הזה : שבועיים אחרי הניתוח כדאי לאכול רק נוזלים ורכים , לא לנסות דברים אחרים.
אשמח לענות ולעזור עם שאלות נוספות
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אתם יכולים להמליץ על רופא טובליאןן02/12/2009
האם אתם יכולים להמליץ על רופא טוב שעושה ניתוח קיצור קיבה במרכז??
אני גרה בלוד אז משהוא באיזור.
תודהה ליאןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא מנתח
שולה זק03/12/2009כל המנתחים הם כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. יש לזה השלכה ישירה לאיזה מרכז רפואי תוכלי לפנות ולקבל התחייבות הקופה - הניתוחים מצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
בבוחרך מנתח, רצוי לוודא שהוא עושה את כל סוגי הניתוחים (טבעת, שרוול, מעקף) על מנת להתאים את סוג הניתוח הניתוח על פי הרגלי האכילה שלך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לגבי בליעת כדורים???מרד02/12/2009
אני משתגע מהצורך לפורר ולערבב עם כל מיני חומרים...
זה מגעיל נורא.
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת כדורים
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2009תחתוך את הכדור לשניים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן שיחרור בתום ניתוחאם אין אני לי02/12/2009
בהנחה שהניתוח נעשה בשבע בערב כמה לילות נשארים לאישפוז לאחר הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר מחאג'נה
אם אין אני לי02/12/2009התברר לי שאין לי ביטוח כפי שחשבתי...הוא נפדה לפני מס' שנים וכבר שכחתי מכך...
אני אמורה לעשות אצלך ניתוח בחנוכה ב-13/12.פניתי למכבי זהב לקבלת טופס 17 והוא ניתן לי... מקווה שזה מספיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן אשפוז
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2009באם הכל בסדר לאחר הניתוח - השחרור יהיה יומיים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B.M.I 37 האם אפשר לעשות ניתוח?זהבית02/12/2009
אני בת 32 שוקלת 89 גובה 155 עם B.M.I של 37 האם אני אקבל אישור לניתוח? אני בקופ"ח מכבי האם יש השתתפות כספית שלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק02/12/2009שלום זהבית. כידוע לך הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. BMI 35-40 עם מחלות נלוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול, דום נשימה. או BMI40 ומעלה.
ציינת שה BMI שלך 37, אם את אשה בריאה (כך אני מקווה) אינך עומדת בקריטריונים והקופה לא תיתן לך התחייבות.
תנסי להירשם לקבוצת תמיכה להפרעות אכילה ובשילוב פעילות גופנית ותזונה נכונה תוכלי לרדת במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009הקרטריונים לניתוח הינם BMI מעל 40 או מעל 35 בנוכחות מחלות נלוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הוצאת טבעת בדרך לשרווליניב02/12/2009
אתמול עברתי ברמב"מ הוצאת טבעת בהצלחה ע"י דר מחגנה החביב
הטיפול במחלקה כירורגית א ברמה גבוהה מאוד והיחס פשוט מדהים
אשרי האנשים העושים מלאכתם בנאמנות ובמסירות כה גדולה יישר כח
יש לי כמה שאלות לד"ר
ראשית אני מרגיש בשפה התחתונה נימול ותחושה של הרדמה שלא עוברת עד עכשיו למרות שעברו יותר מ24 שעות לאחר הניתוח האם ידועה הסיבה? כמה זמן לוקח עד שזה עובר?
עם מי ליצור קשר לגביי קביעת מועד לניתוח השרוול או שייצרו איתי קשר מהמשרד?
היו לי עוד שאלות אבל מכתב השחרור של הרופאים היה כה מפורט וברור שפשוט אין מה לומר
שוב יישר כח
ותחקנה ידי דר מחגנה
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניב שלום
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2009שמחתי מאוד לקרוא
לגבי הנימול אין דאגה זה יכול לקחת קצת זמן ובסוף יעבור.
לגבי התור - המזכירה תיצור איתך קשר
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך איש יקר
יניב02/12/2009שמחתי לשמוע שהנימול בשפה יעבור באיזה שלב
אבל רציתי לדעת מעט יותר פרטים מדוע זה נוצר ואיזו פעולה בוצעה ולשם מה בוצע בשפה שגרם לתחושה זו של כוויה ונימול כאילו קיבלתי זריקה אצל רופא השניים
אשמח אם תוכל לפרט יותר לגביי הנושא שכן איש לא הכין אותי למצב זה מראש
בהערכה רבה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול בשפתיים
פרופ` אחמד מחג`נה03/12/2009זה דבר לא שכיח ולכן לא מדברים עליו לפני ניתוחים. לא ברורה הסיבה לכך לרוב זה קורה בזמן אנטובציה. אני באמת לא יודע מה הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חשתי במעין תחושת הרדמה
ליטל11/12/2009בשפתיים ובלשון לאחר ניתוח השרוול. ולקח זמן עד שזה חלף. משהו כמו שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים כבר עברו מהוצאת הטבעת
יניב17/12/2009אך הנימול עוד לא עבר
האמת זה דיי מרגיז
בטוח יש לי נושא לשיחה עם המרדים בניתוח השרוול בעוד חודשיים
חכה חכה....:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב...
נטלי...18/12/2009יניב גם אני הולכת לעשות את הניתוח להוצאת הטבעת....
כמה זמן לאחר הוצאת הטבעת עושים את השרוול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/12/2009יניב שלום
קצת סבלנות וזה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח שרוולהדס01/12/2009
שלום.אני לפני ניתוח שרוול. אני בריאה בדר"כ והBMI שלי הוא 43.
אני מתכוונתלבצע את הניתוח באסותא אצל פרו' רובין.(אני חברת מכבי)
מקופת החולים הבנתי כי אני אמורה לממן את עלות הסקלפל+סיכות.
הייתי רוצה לדעת כמה זה יכול לעלות, ואם קופ"ח משתתפת.
אם אני אעשה את זה בבי"ח ציבורי- לא תהיה עלות לנ"ל או שבכל מקרה אשלם עבור זה.
אשמח לקבלמידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלויות
שולה זק01/12/2009הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שמנותח בבית חולים ציבורי .
העלויות באסותא שונות מקופה לקופה. עליך לברר באסותא מה תהיה העלות בהתאם לסוג הביטוח שיש לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)