מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ריטליןאוראל15/10/2009
ביום ראשון עברתי ניתוח טבעת ..
אני נוטל כל יום ריטלין , עכשיו אפשר לקחת ? זה עובר את הטבעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תרופות
שולה זק16/10/2009ולמה לא שאלת את המנתח שלך כיצד עליך לנהוג?
תיקח כדור ותראה איך תגיב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אקבל אישור מקופ"ח לאומית??כרמל15/10/2009
שלום רב בעבר שוחחנו..ומאז כמובן תפחתי וגדלתי עוד..כמו כן אני בת 31 שוקל 89 על גובה של 1.57 = 36 בי אמ איי , כמו כן הייתי כבר בייעוץ אצל ד"ר פייגן וניגשתי לכל הבדיקות כבר אך בנוגע לניתוח שרוול כל השנים האחרונות סבלתי מכולסטרול של בין 250-290 וכיום אחריי טיםול תרופתי אני מאוזנת, יש לי אישור מפסיכאטר שאיבחן כי אני סובלת מדיכאון נפשי עקב השמנה,+א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחיבות לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה15/10/2009יש סכוי גדול מאוד לקבל את ההתחיבות. אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים של תודות ראשית
כרמל15/10/2009ממש שימחת אותי לדעת את זה , האמת שעשיתי את כל הבדיקת ,נישאר לי רק אולטרסאונד בטן, חוץ מזה הכל כבר עשיתי והגשתי את הטפסים היום לקופ"ח לאומית, האמת שאני בקשר עם ד"ר פייגין שלא מממש מצליחה לתרום לנושא של הקידום באישור מול הקופה.האם ישנה באמת אפשרות של עזרה מבחינתך ???בעבר דיברתי איתך אך הייתי בי אם איי 34 ודחית אותי ונורא התאכזבתי...אך כניראה שה' לא וויתר לי מביא אותי לשולחן הניתוחים בכל מקרה.אני מאסתי בכל כל סוגי הדיאטות בעולם. אני החלטתית בנוגע לניתוח שרוול/מעקף ואני קוראת המון את הפורומים שלך. איזה חלק בהגשת הבקש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמידה בקריטריונים
שולה זק15/10/2009שלום כרמל
כידוע לך, ניתוחי קיצור הקיבה למיניהם נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי דעמד בקריטריונים אותם פרסם משרד הבריאות והקומות עובדות על פיהם.
הרופאים המנתחים נותנים את המלצתם על פי הבדיקות והממצאים ואין להם יד בשיקולי הקופות ובאישור הניתוחים.
אם את עומדת בקריטריונים, בטוחני שתקבלי התחייבות מהקופה שלך לניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהסילביה14/10/2009
שלום, יש לי שתי בנות שעומדות לעשות ניתוח לקיצור קיבה אחת בת 27 והשנייה בת 19 וחצי אחרי התייעצות עם רופא הוא הציע להם טבעת ולא שרוול אני במתח ורוצה לדעת אם נכון שטבעת יותר טוב משרוול או משהוא אחר אגב הם שוקלות 120 קילו כל אחת וזה לא חיים אבל....... זה לא מסוכן? בבקשה תנו לי עצה דחופה טבעת שרוול מה הכי פחות מסוכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת ניתוח
שולה זק14/10/2009יש שלושה סוגי ניתוח
טבעת, שרוול, מעקף.
את סוג הניתוח מתאימים למנותח על פי הרגלי האכילה שלו, הפרעות האכילה ומצב כללי. הדבר נעשה בהתיעצות עם הרופא המנתח.
לאכלני מתוק משל לא מתאים טבעת. לחולי סוכרת מתאים מעקף.
רופא שעושה את כל סוגי הניתוח מחליט יחדעם מטופל על הניתוח המתאים ביותר.
לא ציינת מי הרופא אליו פניתם
בכל אופן שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת????
פרופ` אחמד מחג`נה15/10/2009אני מבצע את כל הניתוחים הבריאטרים. הניתוח מותאם לפציינט לפי הרגלי אכילה, מחלות נלוות, משקל וכו...
חשוב מאוד שהרופא שנגשת אליו מבצע את כל הניתוחים.
רוב המנותחים שלי עברו שרוול פחות מעקף והיום אני מנתח מעט מאוד טבעות. עכשיו חזרתי מכינוס להשמנת יתר בפריס ונפגשתי עם מנתוחים דגולים באירופה והם אמרו שחלק גדול מהטבעות שהכניסו לפני שנים מוציאים אותם והופכים לניתוח אחר. גם אצלנו חלק לא מבוטל מהאנשים עם טבעת עברו את זה. לגבי שאלתך על הסיכונים של ניתוח שרוול - הסיכונים והסיבוכים מאוד רקטנים כשהניתוח נעשה בידיים מנוסות ובמרז טוב.
שיהיה בהצלחה במה שתבחרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתאושי13/10/2009
הייי!!!
לא יודעת מאיפה להתחיל.... אני עוקבת כבר תקופה ארוכה אחרי הפורום וקיבלתי הרושם שפה זה כמו משפחה ופה אוכל לקבל תשובות ומענה...
אני עברתי ניתוח של הטבעת לפני כ9 שנים... במהלך השנים ירדתי כ50 ק"ג.
התחלתי את משקלי ב108 ק"ג וירדתי ל58 ק"ג.
הייתי רזה וחתיכה אך כל הזמן הייתי סובלת מהקאות מלחצים ורפלוקסים באמצע השינה, ושט מורחבת וכו.... ...
לפני כשנה נכנסתי להריון ופתחתי את הטבעת העליתי כ40 ק"ג... כיום אני שמנה...
את הניתוח עברתי אצל דר אובנת בסורוקה (למי שמכיר)
כיום אני במעקב אצל פרופ רובין בבילינסון .... לפני כשבוע תוכננתי לנפח את הטבעת אך בעקבות צילום בריום ושט שעשיתי כבר התברר שהייתי סגורה 8 סיסי וכל האוכל עבר ללא הגבלה... הפאוץ מעל הטבעת גדל ונהייה כיס קיבולת שמכיל את האוכל . יצויין שמעבר האוכל צר מאוד ובקושי חלחל הנוזל במהלך 5 דקות. הפתרון כרגע כנראה לפתוח את הטבעת להוציא את הנוזל ולתת לושט לחזור לעצמה לכמה חודשים טובים ואז נראה.... התלבטתי ותהיתי שאולי אני צריכה לעשות שינוי ולהוציא את הטבעת ...
שאלה נוספת: מה עושים עם הושט המוגדל?? איזה פתרון יש??
כיום אני אמא לתינוק מדהים בן 4 חודשים ואני צריכה להיות חזקה ובריאה בשבילו.
במהלך השנים היו לי התעלפויות וסחרחורות חולשות ואשפוזים בביה"ח בעקבות איבוד נוזלים ומרכיבים חיוניים בגוף.
חמי עשה את ניתוח השרוול לפני כחצי שנה וירד כ 40 ק"ג. מרגיש ונראה טוב.
ההתלבטות שלי היא כזו:
הייתי שמחה לשמוע על חוויות של משורוולות שנקלטו להריון לאחר הניתוח ולאחר לידה- הכוונה איך לכם על תשובה ומענה....
:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
אושי13/10/2009בנוסף רציתי לפנות ולשאול נשים שעברו את ניתוח השרוול הרו וילדו- השאלה הגדולה שלי איך ההתנהלות של ההריון אחרי הניתוח וגם מבחינת עלייה במשקל ... אודה לנשים שעברו את חווית ההריון והלידה אחרי ניתוח השרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
שולה זק13/10/2009אני ממליצה להתיעץ עם הרופא שאת בטיפולו על המשך הדרך, האם להוציא את הטבעת ולעבור ניתוח נוסף, או להשמיש את הטבעת ולשנות הרגלי אכילה, כך שתרדי במשקל, תאכלי נכון ולא תסבלי מהקאות.
תוכלי לפנות אלי טלפונית ואתן לך טלפון של מי שעברה שרוול והרתה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול - מחפש הצלחות וכשלונותאביקו12/10/2009
שלום,
אני מעוניין לעבור ניתוח שרוול, ברצוני לשמוע על מקרים לחיוב ולשלילה ואני אפרט:
1. סיפורי הצלחה - מעוניין לקבל מידע מפורט רק מאנשים שעברו את הניתוח לפני תקופה ארוכה - כל הפורום מלא באנשים שעברו את הניתוח בשנה מכסימום בשנתיים האחרונות. האם יש או אתם מכירים אנשים שעברו את הניתוח לפני שלוש, ארבע שנים ויותר, איפה הם התחילו ואיפה הם עומדים היום. איך הם מצליחים לשמור על המשקל.
2. כשלונות - מידע על כשלונות ניתוחיים, האם תוקנו ? האם יש אנשים שסבלו לאורך זמן מהניתוח ? כאבים למשל ? האם יש אנשים שעלו במשקל לאחר תקופה (ולא ממתוקים), והאם החזירו את כל המשקל או שעלו קצת והתייצבו ? האם תחושת השובע נשמרת לאורך השנים ?
אני מזכיר שאני מחפש מידע על ניתוח שרוול בלבד ! ! !
עדיף מאנשים שעברו את הניתוח לפני יותר משנתיים או מכאלה שמכירים אנשים שעברו ניתוח כזה לפני יותר משנתיים.
הפורום נראה מאוד אידאלי ולא מצייר את התמונה השלמה או שבעצם הכל טוב ? ? ?
אביקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
שולה זק15/10/2009שלום אביקו
תוכל ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לענות לשאלותיך וכן להפנותך לאנשים שעברו את הניתוח וכן להפנותך לאתרים בהם תוכל להעשיר את הידע שלך בנושא השרוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת מרפאה באסותא- חיפהפרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועמדת לניתוח קיצור קיבה
nava_n905/02/2012אני חברת קופת חולים מכבי בקריית שמונה מועמדת לניתוח - ועדה 20.2.12- הרופא בקופת החולים ד"ר איגור דשדקובסקי הוא המטפל דרך הקופה ,כנראה גם המנתח אלא שאני לא בטוחה : מאחר ואני לא מכירה אותו -כמנתח- ואין לי את מי לשאול אני מרגישה תקועה , אני יודעת שהוא מנתח מומחה בצפת ובאסותא אבל פרט לכך אין עליו אינפורמציה באינטרנט ,מה לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועמדת לניתוח קיצור קיבה - תגובה
שולה זק06/02/2012דר' איגור דושקובסקי הוא מנתח בכיר ומומחה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
את בידיים טובות ויכולה להיות רגועה.
כל הרופאים במנתחים בתחום הם מנתחים שהתמחו בתחום ועובדים בבתי החולים הציבוריים והמרכזים הפרטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דשקובסקי
יעל הצפונית06/02/2012מכירה מספר אנשים שעברו אצלו שרוול וגם מעקף ומרוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
שולה זק12/10/2009בשעה טובה ומוצלחת על פתיחת המרפאה באסותא לב המפרץ.
האם גם מבוטחי קופת חולים כללית יכולים להנות משרותיך במסגרת הביטוח שלהם ולהגיע לאסותא לב המפרץ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה דחוףףףף תשובהאורית112/10/2009
קבעתי תור ליום ד' ה14/10/09 לד"ר מחאדגנה באסותא חיפה. השאלה שלי האם אני צריכה הפניה מרופא משפחה כי לא נאמר להביא שום דבר חוץ מהכרטיס קופת חולים + תוצאות של הבדיקות שעשיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009אין צורך בהפניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום , רופא פנימי נתן לי הפנייהדבי12/10/2009
למרפאה, אני חברה במכבי, השאלה היא האם אני צריכה להביא עוד משהו, או שזה מספיק ואם כן מה מס' הטלפון ליזמון תור.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זימון תור למרפאה שלי באסותא
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009את צריכה להביא כרטיס חבר. מספר טלפון לזימון תורים הינו: 048810663-4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרליבנה11/10/2009
אני קוראת את ההודעה של מירית - האם זה המצב? האם לאחר כל הסבל של הניתוח עולים במשקל? מאידך, האם שמירה על כללי האכילה תשמור על המשקל לאורך זמן? דהיינו לא תהיה הגדלת קיבה? מבאס לשמוע שאנשים עולים במשקל. אני אמורה לעבור ניתוח בתחילת נובמבר ואני מאוד חוששת גם מן הניתוח עצמו וגם מהמצב שלאחר מכן. טורדת אותי המחשבה שאולי אצטרך לעבור ניתוח נוסף. האם ניתוח שרוול אחד לא יכול להיות סופי ?האם בכל מקרה קיים צורך בניתוח נוסף? סליחה על השאלות הטורדניות, אבל האם זה באמת שווה? אודה על קבלת דעות בנושא ואשמח על תשובתו של ד"ר מחג'נה.
המשך יום נעים ומושלם לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ליבנה11/10/2009סליחה, התכוונתי להודעה של סווסן ולא של מירית.
עמכם הסליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליבנה
ליאור11/10/2009עד שיגיעו ה"תותחים הכבדים" אני אנסה לתת לך כמה תשובות .
נתחיל עם הסבל של הניתוח : הסבל הוא ממש לא גדול אם בכלל.יש כאלה שיש להם קצת כאבים ( לא משהו שמשכך כאבים לא פותר ) , ויש כאלה שאין להם שום כאב ( כמו שהיה לי ), ההחלמה מהירה ומתחילים לראות תוצאות די מהר - ושוכחים מהסבל ...
חשוב להבין שהניתוח הוא לא מקל קסמים שאחריו את מתעוררת רזה , אבל הוא כלי עזר נפלא , שלא בטוח שבלעדיו תוכלי לצאת לדרך הזו.
חייבים במקביל לניתוח לשנות את הרגלי האכילה והניתוח עוזר מאוד(!!!!!!) , וכדאי ואף חייבים לשלב גם ספורט.
אם תעשי את שני אלה , כמעט בטוח שלא תעלי שןם דבר בחזרה.
אם רוצים אפשר "לרמות" כל ניתוח ולהעלות בחזרה ,ואם צריך הולכים לניתוח נוסף ... , אבל לא בשביל זה התחלת את כל התהליך.
שיהיה בהצלחה , ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009שרוול הינו ניתוח עם תוצאות מאוד טובות לירידה במשקל ולשמירה על המשקל. כמו כל ניתוח אחר חשוב מאוד לבחור את הניתוח לאדם המתאים. אנשים אשר אוכלים מתוק עם נפחים קטנים הניתוח הזה יכול לא לעזור להם מאחר והירידה במשקל הינה עקב הגבלה בנפח (כמובן בנוסף לירידה בהורמון הגרילין שמקטין את הצורך לאוכל). לגבי המטופלת היא ירדה במשקל מאוד יפה והגיעה למשקל הרצוי(היום שוקלת פחות מ 70 קג) הדבר מדגיש את יתרונו של הניתוח: המטופל מגיע למשקל אדיאלי עבורו ואז נבלמת ירידתו במשקל - וטוב שכך !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת קיבהמירי10/10/2009
חמותי צריכה לעבור ניתוח להסרת הקיבה.רציתי לדעת מהי התזונה שתהיה לה לאחר הניתוח?האם היא תאכל רגיל?ומהם הסיכונים בניתוח מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קיבה
שולה זק13/10/2009שלום מירי
אני לא יודעת אם את בפורום הנכון.
בכל אופן, תוכלי לצלצל לדר' מחג'נה ולהתיעץ איתו
050-2063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודמירית10/10/2009
שלום !
שמי מירית לפני כחודשיים עברתי ניתוח שרוול וירדתי עד כה רק 18 קילו ואני מודאגת כי בדרך כלל הרוב יורדים מעל 30 בחודשיים הראשונים כרגע היריה שלי נעה בין 3 עד 4 קילו בחודש וזה מאאוט איטי הייתי רוצה דלעת האם הניתוח השתבש לי למרות שאני אוכלת כמויות באמת קטנות ורק עכשיו אני צריכה להתחיל ספורט בגלל שאסור היה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה יחסית
שולה זק10/10/2009שלום מירית
לא ציינת מה היה משקלך וה BMI לפני הניתוח. לא כל אחד יורד 30 קילו בחודשיים. הירידה היא יחסית לעודף המשקל.
האם היית אצל דיאטנית והתאימו לך תפריט? אני חושבת שירידנ מאוזנת ואיטית היא בסדר גמור.
כו כן תתיעצי עם המנתח שלך, אולי סוג הניתוח לא מתאים לך וכדאי לשקול ניתוח נוסף
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
פרופ` אחמד מחג`נה10/10/2009קצה הירידה משתנה בין אחד לשני. הירידה שלך היא מאוד טובה. לפי החישוב שלך את תרדי בין 18 ל 24 קג בעוד חצי שנה וזו ירידה יפה מאוד. ממליץ שתפגשי עם המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
מירית12/10/2009ד"ר מאג'נה אתה ניתחת אותי! חחח ושקלתי 128 קילו לפני הניתוח והיום 109 קילו ואני באמת ממש לא אוכלת בקושי מהניתוח אבל לא עשיתי עד עכשיו גם ספורט אז יכול להיות שזה בגלל זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מתי את באה אלי
פרופ` אחמד מחג`נה12/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "זה היום לו חיכיתי זה שנים"אוראל09/10/2009
יום ראשון אני עושה ניתוח טבעת !
מקווה שיהיה טוב
תנו לי המלצות איך לא להתרגש כי אני עכשיו מחר ב9 בערב אני יוצא ואני מתרגש מאודד
ומה לעשות אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק10/10/2009להתרגש זה אנושי ומותר להתרגש , הרי אתה הולך לעבור שינוי בחייך.
אתה תקבל הסבר בבית החולים כיצד לנהוג אחרי הניתוח ואיך לאכול בשבועות הראשונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במשקל לאחר ניתוח שרוולסווסן09/10/2009
ד"ר שלום:
אני שנתיים לאחר ניתוח שרוול, לפני שנה או קצת פחות,ירדתי 38 ק"ג,לאחר מכן הפסקתי לרדת במשקל כשמאוד חשוב לי היה לרדת עוד ,היום אני הפסקתי להיות אובססיבית לגבי ירידה נוספת אך הבעיה שאני כל הזמן במאבק עולה 3 יורדת 2 וכן הלאה ,אני בקושי שולטת במצב, כשהבעיה היא שאני זוללת שוקולדים וממתקים וכמעט לא אוכלת אוכל, אני צריכה להיות במעקב אצלך ואצל הדיאטנית אף בחודש ספטמבר, לא הגעתי בגלל שעליתי 3 ק"ג (קצת מאוכזבת),מה עושים במצב זה?
סווסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה
שולה זק10/10/2009הייתי ממליצה להצטרף לקבוצת תמיכה וכך לקבל חיזוקים וגם הרגלי אכילה נכונים.
כדאי לשנות חשיבה ולעשות כל מאמץ לשמור על ההישגים שהשגת עד כה.
חשוב גם ללכת לדיאטנית ולקבל המלצה לתפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופנחת אני בטוחה שיעלה בידך להגיע להישגים הרצויים ולשמור על התוצאה לטווח ארוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
פרופ` אחמד מחג`נה10/10/2009בנוסף להמלצות של שולה היתי רוצה שתמשיכי במעקב אצלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מנתח באסותא תל אביב ?ליז09/10/2009
אילו רופאים מנתחים (שרוול) באסותא תל אביב ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים באסותא
שולה זק09/10/2009חוץ מדר' אבינוח שמנתח רק טבעת. כל הרופאים שם מנתחים את כל הניתוחים. דר' אניה פייגין, דר' דוד גוייטן, דר' אסנת רזיאל. ואני מניחה שיש עוד רופאים שחתומים על הסכם שם
את יכולה לצלצל ולברר באסותא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה
ליז09/10/2009שולה
תודה רבה על המידע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליז09/10/2009שולה
מהמנתחים שציינת (אסותא תל אביב ) על מי היית ממליצה ?
אני בתחילת התהליך ודי מבולבלת .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על כולם - תגובה
שולה זק31/07/2012כל המנתחים בתחום הם מנתחים בכירים, מיומנים וטובים. כולם מנתחים בבתי חולים ציבוריים ובפרטיים במקביל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליז
ליאור09/10/2009אני אישית נותחתי בצפון , אבל שלושת המנתחים ששולה ציינה נחשבים מעולים.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לליז
שולה זק09/10/2009כל המנתחים , הם כירורגים בכירים ומנוסים. יש לקחת בחשבון גם את הקופה אליה את משתייכת ולאן את יכולה להקבל התחייבות של הקופה. את זה עליך לברר בקופה .
ברצוני לציין שהניתוחים בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
רצוי להתיעץ עם מנתח ולהחליט יחד על סוג הניתוח לפי הרגלי האכילה שלך ואו הפרעות האכילה. (לאוכלי מתוקים ולמכורים למתוק למשל לא מומלץ שרוול ולא טבעת).
אשמח לעזור בכל נושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה יתר
ניצה30/07/2012אנכחצי שנה האים יש אפשרות לעשות את זה בבית חולים פרטי או בית חולים צבורי י עשיתי את כל הבדיקות והיתי אצל רופא בתל השומר אני אמורה לעבור ניתוח עוד כמה שיותר מהר ולא לחכות הרבה זמן.אני קופת חולים לאומית אשמח אים אקבל תשובה ואיפה אפשר לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה יתר - תגובה
שולה זק02/08/2012עליך לברר עם הקופה שלך לאן את מקבלת התחייבות. לאיזה בית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפוח טבעתליז08/10/2009
היי , אחרי כמה זמן בערך הולכים לניפוח נוסף אחרי הניפוח הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניפוח טבעת
שולה זק08/10/2009שלום ליז
ניפוחים נוספים נעשים על פי הצורך - תלוי בקצב הירידה ויכולת האכילה.
רצוי לשאול את המנתח שלך - כל רופא ודרכו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)