מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי מועד המחזור..שירן23/10/2010
שלום,
רציתי לדעת אם אני יכולה לשנות את מועד קבלת המחזור ע"י המשכת הגלולות. במקום לעשות הפסקה ביום ראשון, להמשיך עם הגלולות עד יום רביעי וביום רביעי לעשות הפסקה של שבעה ימים. ואז להמשיך עם הגלולות כרגיל..
האם זה בסדר?
והאם אני אהיה מוגנת מכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי מועד המחזור.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/10/2010אין שום בעיה בהארכת זמן לקיחת הגלולות כדי לשנות מועד. את יכולה גם לקחת 2 - 3 חפיסות ברצף אם את מעונינת בכלל לדחות את המחזור במספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!קיום יחסים ללא קונדום.שקרנית23/10/2010
שלום,אני בת 20
התחלתי לקחת בפעם הראשונה בחיי גלולות פמינט מהיום הראשון של המחזור..
היום כעבור 9 ימים של לקיחת הגלולות קיימתי יחסי מין ללא קונדום
האם אני בטוחה?או שמה אני בבעיה?
יש לציין שהשתדלתי לקחת את הגלולות מידי יום באותה השעה אך תמיד זה היה בין 18:00-21:00 ולא הייתה שעה מדוייקת לגמריי...
אשמח אם אקבל תשובה בהקדם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!!קיום יחסים ללא קונדום. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך לקיחת גלולותליאת23/10/2010
שלום לפני כשבועיים התחלתי להשתמש בגלולות למניעת הריון מסוג יסמין
לאחר סיום חמשת ימי המחזורשבדרך כלל יש לי עדיין יש לי דימום קל במהלך לקיחת הגלולות
האם הדבר תקין? האם כך זה אמור להיות כאשר מתחילים גלולות?
לעולם לא היה לי דימום לאחר סיום חמשת ימי המחזור שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010זה קורה. תמשיכי ליטול גלולות כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ועישוןקרן23/10/2010
שלום רב,
האם אסור לרשום לאישה מעשנת גלולות?
אני יודעת על הסיכון לקרישיות יתר, אך האם עישון הוא גורם שעל הרופא לשים לב אליו ולא לרשום את הגלולות, או רק להזהיר ולהסביר על הגורמי סיכון?
תודה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ועישון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010מה השאלה? לא ברור. כל רופא נוהג לפי ראות עיניו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,חן23/10/2010
אני בהריון בשבוע 32 להריוני מתחילת ההריון ישנה הפרשה לבנה צמיגית בנרתיק בכמויות,שהתרביות כל פעם יוצאות שליליות.
כעת הבחנתי כי שפה אחת באיבר המין שלי נפוחה ובאמצעות מראה ראיתי כי יש לי מין גבשושיות בעור מין ורידים בולטים.שאינם כואבים.
חשוב לי לציין שזו לידתי השנייה ההריון תקין לחלוטין ואין לי עבר של מחלות.
האם ניתן לטפל?זה מפריע לי מבחינה אסטטית בלבד ולא גורם לי להרגיש כאב כלשהו.אשמח לתשובה בהקדם.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/10/2010רצוי להבדק ע"י רופא נשים
בתודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל שבוע לאחר ביוץאלמונית23/10/2010
שלום רב,
אני מנסה להכנס להריון
לפני כשבוע היה ביוץ
ושבוע לאחר הביוץ התחיל לי דימום קל למשך כמה ימים
ורציתי לדעת האם יש לכך משמעות כלשהי?
האם יש מה לחשוש?
האם בגלל שהשבוע עליי לקבל מחזור ?
או אולי מעיד שאני בהריון
בתודה מראש
האלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל שבוע לאחר ביוץ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010כל דימום לא תקין דורש בדיקהת רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אנונימית23/10/2010
שלום,
קיימתי יחסי מין, בבוקר ראיתי שיש לי דימום. הדימום נמשך בערך כשלושה ימים.
הדימום הזה הופיע בערך בימים שבהם אני אמורה לקבל מחזור, אך הדימום נמשך פחות זמן מהרגיל.
האם זהו המחזור או שמדובר בדימום לא תקין?
במצב כזה, האם יש סיכוי להרות במידה ויחסי המין לא היו מוגנים, כלומר אם לא מדובר במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010דימום בעת או בעקבות מגע מיני דורש בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון וגלולותדנה23/10/2010
אני מעשנת, איזה 2-3 סיגריות ביום
לא כל יום מעשנת, יום כן יום לא ככה
והתחלתי גלולות לפני חודש
ואני לא מפסיקה להפסיק לעשן מדי פעם בא לי
מה עושים?:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון וגלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/10/2010באופן כללי- העישות מזק, במיוחד כאשר אישה נוטלת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה אצל בן זוגרק שאלה22/10/2010
אצל בן הזוג שלי התגלתה קונדילומה חוזרת.
הרופא שלו אמר שאני חייבת לעבור וולווסקופיה.
הגינקולוג שלי אמר שוולווסקופיה יש לעבור רק אם מתגלים נגעים או אם בדיקת הפאפס אינה תקינה. בבדיקה גינקולוגית רגילה הוא לא ראה נגעים. בדיקת הפאפס האחרונה שעשיתי היתה תקינה, אם כי היא היתה במסגרת בדיקה שגרתית ואולי נלקחה לפני התפרצות הקונדילומה.
כמו כן אמר הרופא שלי שבגילי (42) הסיכוי להידבקות קלוש.
שאלתי: האומנם אין צורך בוולווסקופיה אם לא התגלו נגעים? האומנם בגילי הסיכוי להידבקות קלוש?
אני קצת אובדת עצות אל מול הגישות הכה שונות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה אצל בן זוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010התיעצי עם רופא מומחה של צוואר הרחם והעריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בדחיפותאורה22/10/2010
לפני כחודש היה לי גירודים באיבר המין,אני מרחתי משחה והכל עבר...
בימים האחרונים שאני מקיימת יחסי מין הגירודים חוזרים לי...בזמן היחסים ואחרי...אותם גירודים שהיו לי אז..
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בדחיפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010לא כתבת איזה משחה עזרה. יכול להיות פטריה נרתיקית. פני לרופא הנשים שלך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה המשך
אורה22/10/2010המשחה שהשתמשתי בה-דרמקובין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם סגורהילה22/10/2010
שלום,
אמי בת 54 נשלחה לבצע בדיקת ביופסיה אך הרופא לא הצליח לבצע את הבדיקה וטען שצוואר הרחם שלה סגור ושלח אותה לבצע את הבדיקה בהרדמה מלאה.
אציין שאמי לא מקבלת מחזור עברה שתי לידות של קיסרי
ובנוסף אסמתית ..
האם נכון הדבר שצואר רחם סגור ?
האם מסוכן בשבילה הבדיקה בהרדמה מלאה?
לתושבתך אודה
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם סגור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010יכול להיות מצב של חסימה של צוואר הרחם והדבר מונע אפשרות להכנס לרחם ולעשות בדיקת רירית הרחם. תהליך הרחםת הצוואר יכול להיות כואב ועל כן עושים זאת בהרדמה כללית.הרדמה תהיה קלה ביותר וכדאי שתתיעץ עם רופא המרדים לפני הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הפסקה בגלולותליאת22/10/2010
האם בשבוע הפסקה של הגלולות מותר לקיים יחסי מין?
הפסקתי עם הגלולות יום שני ווביום שישי קיימתי יחסי מין כעדיין לא קיבלתי את המחזור,ויש לי צריבות בנרתיק עוד לפני קיום היחסים.מה לעשות?האם לחשוש מהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נולי22/10/2010אם לקחת את כל הגלולות בזמן - כל יום בשעה קבועה והתחלת ביום הראשון של הווסת כנראה שאין לך מה לדאוג
אני למשל מסיימת את החפיסה של פליים שאני לוקחת גם להגנה מהריון וגם לפי אם אס, אני תמיד מסיימת ביום הראשון והמחזור שלי תמיד מגיע ביום שישי בערב
עם הזמן המחזור יהיה על יום מסוים
לגבי צרבות אני לא יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הפסקה בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010אפשר לקיים יחסי מין בשבוע הפסקה של הגלולות. לגבי הצריבות יכול להיות דלקת נרתיקית פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דחחחחוףרינה22/10/2010
בת 30 מניקה הנקה כמעט מלאה ( הבן שלי בן שנה) לא נוטלת גלולות ולא משתמשת באף אמצעי מניעה המחזור שלי מסודר מאד כל חודש שנמשך 7 ימים וגם כך החודש קיבלתי מחזור 12,10 וסיימתי 18,10 היה לי מחזור 7 ימים וסיימתי ו ביום השמיני היה לי הפרשות חומות כאילו יום אחד וסיימתי ומאתמול 21,10 ראיתי בזמן ניגוב הפרשות חומות בהירות וזה נמשך עד היום וזה אף פעם לא קרה לי בחיים שלי שאני אסיים את המחזור ואראה אחר כך משהו אני מודאגת מאד ולא יודעת מה לעשות עשיתי תור לרופאת נשים רק ביום חמישי הבא מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות דחחחחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010בדיקת הריון חושב לברר
בכול מקרה בדיקת רופא חיונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות דחחחחוף
רינה24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 13נעמי22/10/2010
שלום אני בת 32 בהריון שני, שבוע 13+4 ימים. ביצעתי שקיפות עורפית בשבוע 12. הבדיקה היתה תקינה היה עובר בגודל שתאים לשבוע ההריון שזז עם דופק. אך אני מודאגת...אני לא עולה במשקל כלל, אין לי בכלל בטן. בספרים כתוב שאמורה לצאת כבר בטן ואמור להופיע פס לאורך הבטן (שהיה בהריון הראשון) ולי אין כלום. כמו כן כבר אין לי בחילות ואני גם פחות עייפה. האם זו סיבה לדאגה? האם זה נורמלי? תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 13 - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010אנא הפני את שאלתך למדור הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינהרונית22/10/2010
שלום רב!
בת 28. עברתי בדיקת פאפ ב 2007 שיצאה תקינה.
במאי 2010 עברתי בדיקה שיצאה לא תקינה ובעקבותיה עשו לי לקוסקופיה וביופסיה שיצאה תקינה והרופא ביקש לחזור על הפאפ בעוד שלושה חודשים
לפני שובעיים ביצעתי שוב בדיקה ששוב יצאה לא תקינה.
להלן התוצאות:
High-grade squamous intraepithelial lesion (HSIL):
רציתי לשאול מה זה אומר?האם שי סיבה לדאגה?
איך יתכן שפאפ לא תקים עם תאים טרום סרטניים ברמה גבוהה,אבל ביופסיה תקינה?
אי עתידה לעבור ניתוח קונוזציה בעוד שבוע וחצי.
אני מאד מוטרדת..רציתי לשמוע חות דעתכם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010מצריך המשך בירור ונטילת ביופסיות מצוואר הרחם תחת קולפוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
רונית22/10/2010עשיתי לפוסקופוה וביופסיה וזה יצא תקין ועכשיו אני אמורה לעבור קוניזציה
אני רק רוצה להרגע ולדעת מה הנתונים אומרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים?
רונית24/10/2010אני מוטרדת ורציתי לדעת המ זה אומר שהפיופסיה יצאה תקינה. מה יכולים לגלות בקוניזציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)