מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתרחח21/10/2010
חחח
כותרת: שיעור יתר
לבעיה של שיעור יתר
1. האם 12 יום לאחר קבלת המחזור
הוא זמן טוב לביצוע אגן us
על מנת לאבחן שחלות פוליציסטיות
2. האם הפרופיל ההורמונלי הבא מספיק לבדיקת סיבות של שיעור יתר
17 ohp
androstenedion
estradiol
fsh
lh
prolactin
tsh
dhea sulphate
free androgen index
שאלתי לגבי רשימת ההורמונים:
האם total testostaron
shbg
וprogeateron רגיל
לא חסרים!!!
האם רשימה זו מספיקה
ואם לא מה היית ממליץ להוסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010בדיקות מספקות
באשר לביצוע בדיקת על קול- מראה השחלות הפוליציסטיות יראה בכול שלבי המחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות us
חח23/10/2010בפירוט של ה us רשום רק זקיקים קטנים (בשתי השחלות)
האם הרופא נשים יכול לראות מהus כמה זקיקים בערך יש בשחלה בלי פירוט בכתב
ב us* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירDJ21/10/2010
אני בת 35, נשואה+2
תאריך מחזור האחרון 28.08.10
בספטמבר המחזור לא הופיע.
בדיקת הריון בוצעה ביום 03.10.2010 והייתה שלילית.
בדיקת US תקינה עם כמה זקיקים וזקיק אחד בשל.
היום , 21.10.2010 המחזור עדיין לא הופיע.
האם יש טעם לבצע בדיקת הריון נוספת?
כמה זמן לחכות להופעת המחזור?
האם לקחת גלולות?
אני חוששת מגלולות כי הן גורמות להשמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010ניתן לחזור על בדיקת הריון, במידה ושלילי יש להייועץ עם רופא נשים באשר לשיטות שניתןל נקוט לצורך הסדרת המחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה????21/10/2010
שלום,
אני בת 25
במהלך החצי השנה האחרונה השד הימני שלי קט בצורה ניכרת לעין.
יש סיבה לדאגה?
אפשר לעשות עם זה משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין22/10/2010רצוי להבדק ע"י רופא כירורג שד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגינאליתגלית21/10/2010
שלום.
לפני כ3 חודשים החלו אצלי צריבות וכאבים בנרתיק. הלכתי לבדיקות אצל רופאת נשים שלא ראתה דבר , נעשתה לי בדיקת תרבית ונמצא שהפלורה תקינה, הרופאה שלחה אותי לבדיקה קולפוסקופית שם נלקחה לי ביופסיה. ואני ממתינה לתשובות בכאב.
רציתי לשאול, האם זה בטוח שאין לי פטריה כלשהי או זהום או בתרבית לפני כחודשיים יצא :פלורה תקינה. האם יכול להיות שיש לי פטריה שלא ראתה הרופאה בבדיקה הקולפוסקופית? היו לי הפרשות לבנות צמיגיות ועתה הצטרפו גם מעט הפרשות חומות.
מה עלי לעשות בהמשך? איזה בדיקות לדרוש מהרופאים? יש לציין שאני בתולה.
תודה.
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגינאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010המתיני לתוצאות הביופסיה. אם ההפרשות והצריבה ממשיכים בקשי שוב תרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההאורה21/10/2010
היום לאחר קיום היחסים שרף לי מבפנים....מה יכולה להיות הסיבה לכך?
חשוב להדגיש שאני בחפיסה הראשונה של הגלולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010יכול להיות שלא היית רטובה, יכול להיות רגישות לנוזל הזרע ויכול להיות דלקת נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור פעמיים בחודשסופי21/10/2010
שלום אני בת 17 והמחזור שלי סדיר בד"כ,
אם כי זהו כבר החודש השני ברציפות שבו יש לי דימום פעמיים בחודש: פעם אחת "ראשית", שמלווה בתסמינים הרגילים כגון נפיחות וכמות גדולה למדי של דם אדום, ופעם שנייה, לאחר זמן מה, שאינה גוררת שום תסמינים וגם כמות הדם בה מועטת בהרבה. אינני בטוחה אם זה מחזור כלל כי ההפרשה חסרת כל ריח וצבעה חום.
יש לי חברה שאמרה שהיא פנתה לגיניקולוג בעקבות נושא דומה, והוא אמר שיש נשים שמדממום מעט במהלך כל החודש. האם הדבר נכון?
(הייתי הולכת לגיניקולוג אך מסיבות כאלה ואחרות שאינני הולכת לפרט כאן אין לי את האפשרות. אני רק שואלת: האם קיימים מקרים שהדבר טבעי? ובמקרים כאלה, האם הדבר בלתי נמנע?)
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים בחודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010מה שאת מתארת זה דימום לא סדיר שנובע בדרך כלל מהפרעה הורמונלית. אם התופעה תמשיך כדאי בכל זאת לפנות לרופא נשים להסדרת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינגמרב21/10/2010
היי, אני שמה את הטבעת כבר כ 9 חודשים. אני אמורה לשים אותנ שוב ביום שישי הקרוב. רציתי לדעת אם אפשר לא לשים אותה חודש- חודשיים ואז להתחיל שוב לשים במחזור הבא. בנוסף רציתי לדעת אם יש תופעות כמו הפסקת גלולות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010את יכולה לעשות הפסקה ולהתחיל ביום הראשון של המחזור כשתרצי שוב אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תופעות לוואי?
נועה22/10/2010של הפסקה והתחלה מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותאנונימית21/10/2010
יש לי הפרשות חומות על אף שהמחזור שלי היה אמור להסתיים כבר לפני כמה ימים
חזרתי לקחת גלולות לאחר הפסקה של חודש, התחלתי לקחת אותן עם הופעת המחזור,ייתכן שזה בגלל הגלולות?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010בהחלט כן. המשיכי את הגלולות והדימום אמור להפסק. בחודש הראשון של הגלולות יש דימומים לא סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמ21/10/2010
שלום,
אני לוקחת גלולות מסוג לודן, בחודשיים האחרונים לקחתי 2 חפיסות ברצף, ביום שני בערב לקחתי את הגלולה האחרונה של החפיסה והתחלתי את שבוע ההפסקה מיום שלישי, מיום שלישי התחלתי לקחת אנטיביוטיקה בשם צפורל וכדורים בשם לנטון שכתוב בעלון שהם משפיעים על פעילות הגלולות אבל הבנתי שאם אני לוקחת את התרופות הנ"ל בזמן שבוע ההפסקה אז זה לא משפיע על יעילות הגלולות וההגנה עדיין נשמרת
בד"כ אני מקבלת מחזור ביום חמישי בלילה או ביום שישי בבוקר או אפילו בצהריים אפעם המחזור הגיע היום בצהריים שזה פעם ראשונה שזה קורה, יש אפשרות שלמרות שלקחתי את התרופות הנ"ל בשבוע ההפסקה זה בכל זאת השפיע על פעילות הגלולה?
או שהדימום יכול להתחיל בימים שונים ואין מה לדאוג?
תודה רבה=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010אין לך מה לדאוג. התחילי את החפיסה הבאה ביום השמיני להפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי גרידהאנונימית21/10/2010
עברתי גרידה לפני כחמישה שבועות והומלץ לנו לחכות עם הריון נוסף עד אחרי הווסת, אחרי שקראתי שהסיכויים מאוד נמוכים בין כה וכה, וויתרנו על "משגל נסוג" וקונדומים לא נכנסים אלינו הביתה. יצא שאני בהריון שוב (רביעי, אחרי- הפלה יזומה, לידה רגילה והפלה טבעית). מה הסיכונים? האם יש בדיקות שעלי לעשות מעבר לבדיקות הרגילות?
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2010אין סכונים מיוחדים אחרי הגרדה שעברת פני לרופא נשים למעקב ולבדיקת אולטראסאונד לודא שההריון הפעם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף מאודטל21/10/2010
האם אפשר בתחילת המחזור להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף מאוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2010לא, אי אפשר להרות בעת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערנילי21/10/2010
מהי השיטה הכי טובה להסרת שיער ערווה ?
שהכי פחות פוגעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2010זה פורום של רופאים. איו לנו השכלה בספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מתבצעת בדיקה גניקולוגית?נילי21/10/2010
אני בת 21 וו פעם ראשונה ואני רוצה לפנות עקב הפרשות לבנות וריח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מתבצעת בדיקה גניקולוגית? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2010תגיעי לרופא נשים ותקבלי הסבר טרם הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה מאודבת2221/10/2010
שלום, לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין מלאים עם החבר שלי וכיוון שאיני נוטלת גלולות, הזדקקתי לקחת פוסטינור ביום שלמחרת.
לאחר שבוע התחיל לי דימום ללא שום כאב(הקדים לי ב-10 ימים), כאשר בד"כ בתקופת הוסת שלי אני סובלת מכאבי בטן וגב.הדימום אינו גושי בצבע אדום בהיר בריח חריף חזק.
הדימום הוסתי גם לא מסתיים, מעבר ל7 ימים (כשלרוב הוא 5).
מה עושים,ולמי פונים? אני צריכה התייעצות מקצועית דחופה.
הגניקולוג של קופת החולים מקבל פעמיים בשבוע, והתורות נקבעים לעוד חודש. איפה אני יכולה לקבל טיפול מהיר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה מאוד - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2010אנחנו לא נותנים טיפול דרך האינטרנט. במידה וזה דחוף - פני לחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתאלמונית20/10/2010
שלום רב ,
זמן רב אני משתמשת בשטיפות אינטימיות של חברת פנימה לפני מס' ימים התחלתי להרגיש גרד , עיקצוצים ושמתי לב לריח רע שנודף מהפות המלווה בנוזל שקוף .
מה עליי לעשות ? האם עליי להפסיק להשתמש בשטיפות ? האם יש תאריך תפוגה על התכשיר ?
באלו תכשירים עליי להשתמש על מנת לשמור על הגיינה וריח טוב ?
אשמח לתגובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/10/2010אני ממליץ לא להשתמש בכלל בשטיפות אינטימיות וסבונים "היגייניים" מיוחדים. להתרחץ רגיל , כמו שאת רוחצת ידיים - סבון רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)