מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן יחסי מיןחסוי12/10/2010
שלום רב.
אני וחבר שלי ביחד מזה שנה ובחודשים האחרונים אני סובלת מכאבים בזמן יחסי מין.
אנחנו בדרך כלל היינו מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה של לפחות 4-5 פעמים ביום ולא היו שום תופעות מיוחדות.
לאחרונה אנחנו עושים סקס בבוקר נגיד, וכל היום אני לא יכולה לשכב איתו. כואב לי ממש מהחדירה הראשונה, ביעקר בשפתיים של הנרתיק בחלק התחתון. אנחנו משתמשים באמצעי סיכה ומשתדלים מאוד במשחק המקדים, ולמרות שאני ממש רטובה הכניסה והיציאה ממש כואבות. סיפרתי על כך לרופא הנשים שלי לפני כמה חודשים והוא אמר שהכל נראה קשורה ושואלי אני צריכה לקחת מין נרות לחיזוק הרקמות או משהו. עבר כבר לא מעט זמן ואני עדיין סובלת.
תופעה זו מוכרת?
מה עושים?
ומה הנרות האלו שהרופא דיבר עליהם?
יש לציין שלחבר שלי יש איבר מין ממוצע ובוגדל רגיל ושאני נוטלת גלולת לודן כבר 10 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן יחסי מין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010מומלץ לפנותת למרפאה ייעודית אשר עוסקת בנושא של כאבים ובעיות בתפקוד מיני
איכיחובף ד"ר ליאורה אברמוב
רמב"ם- ד"ר אירנה גרטמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון סרווריקס והריוןנירה12/10/2010
שלום רב,
התחלתי לקחת את חיסון הסרווריקס - קיבלתי שתיים מתוך 3 הזריקות.
אני מתכננת להכנס להריון בקרוב, האם ניתן להקדים את הזריקה השלישית בכשבועיים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון סרווריקס והריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010לא רצוי לשנו מהמרווחים המומלצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נירה12/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטרופיון ופטרייה חוזרתרוז12/10/2010
שלום, לפני כחודש הייתה לי פטרייה וטופלתי בכדורי אגיסטן במשך שלושה ימים,באותו זמן נבדקתי ע"י רופא הנשים שלי שאמר לי שיש לי אקטרופיון, היום לאחר כפחות מחודש נדמה לי כי חזרה לי הפטרייה,אני סובלת מגרד והפרשות צהובות, מה עליי לעשות? האם עדיף לצרוב את הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטרופיון ופטרייה חוזרת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010יש לחזור לבדיקת רופא על מנת לוודא שאכן מדובר בפטרת . כול טיפול יקבע רק על סמך האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,עוד שאלה קטנה
רוז12/10/2010תודה, רק עוד שאלה קטנה, מדוע לא מומלץ לצרוב את הרירית אם היא גורמת לדלקות וחיידקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא ווסתמיקי12/10/2010
וסליחה מראש על התאור..
ביום השלישי לדימום הרגשתי שיש לי דימום כבד במיוחד
בלכתי לשירותים החליק ממני גוש צמיגי, לא קרוש ממש
בגודל 5*5 ס"מ והרבה דם טרי יחד איתו.
אחריו הדימום חזר להיות רגיל. אני בחורה בריאה בדרך כלל.
מה זה הדבר הזה שיצא ממני? למה בכלל המחזור נהיה צמיגי?
זה לא קרה לי לפני אף פעם והאמת שמעט נלחצתי.
אשמח לקבל קצת תשובות.
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא ווסת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010לעיתים יתכנו שינויים בעוצמת המחזור על פי רוב לא מדובר בבעייה, בכול מקרה של יהישנות הבעייה יש לחזור לביקורת רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במחזורנירה12/10/2010
שלום,
הנני בת 39
היה לי איחור במחזור של 10 ימים .
לפני שבועיים היתה לי דלקת בדרכי השטן ולקחתי אנטיביוטיקה.
לפני יומיים קיבלתי את המחזור ללא "התראה" , בשיטפון כמו ברז עם גושים גדולים , כאבי בטן בעוצמה גבוהה מאוד..ותחושה של חולשה .
האם יכול להיות שמדובר בהפלה טבעית?
מה עליי לעשות? (מלבד ללכת לרופא נשים שנקבע לי תור רק לשבוע הבא).
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010קיימת אפשרות של הפלה מהריון צעיר
לא ניתן לקבוע ללא בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזורהילה11/10/2010
שלום רב
אני בת 27 לפני שנה ילדתי בניתוח קיסרי והכול עבר בסדר, לפני ההריון היה לי מחזור תקין ומסודר כל חודש בחודשו חשוב לציין כי בתקופה ההיא גם עשיתי דיאטה עצמית וירדתי 18 ק"ג ללא כל פגיעה במחזור .לאחר ההריון היו לי דימומים שלאחר הלידה למשך כשבועיים אולי חודש ואז לא קיבלתי מחזור כ7 חודשים פניתי לרופא הוא נתן לי את הכדורים שלוקחים כמה ימים ומגיע המחזור אך לשמחתי איך שיצאתי ממננו הגיע המחזור,אז לא נטלתי את הכדורים כמובן ואז לאחר מכן שוב 3 חודשים לא הגיע המחזור. פעם אחרונה קיבלתי בתחילת ספטמבר ושוב עכשיו נראה כאילו הוא לא מתכוון להגיע שוב, למה זה קורה האם יש קשר ללידה שעברתי? חשוב לצין כי אני מתעמלת כ-4 שנים גם בתחילת ההריון התאמנתי ועד חודש שמיני רק אימונים פסיביים האם יש קשר בין הספורט לאי קבלת המחזור ? אני אובדת עצות!!!! חשוב לציין כי קשה לי לחזור למשקלי ואף לרזות-עליתי 15 קג בהריון ירדתי אולי 5-6 במשך שנה!!!! למרות שאני שומרת ומתאמנת זה ממש האופי של החיים שלי, אשמח אם תייעצו לי מה לעשות או לא לעשות מלבד הרצון להשיל את הנפיחות ושומן שנותרו מהלידה שמתסכלים אותי נורא כי הייתי אחרת, זו הרגשה נוראית לא לקבל את המחזור החודשי
בברכה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/10/2010הילה שלום
מזל טוב, על מנת לברר את הסיבה בעיות במחזור יש להשליפ בדיקות כולל דם ובדיקת על קול עד השלמת הבדיקות לא ניתן לקבוע טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יסמין והשמנה נוראיתליזי11/10/2010
היי
נורא ואיום שמנתי משהו בסביבות 6 קילו בחמישה חודשים
והכי נורא שכולי התנפחתי, קיבלתי את היסמין בהתחלה שעוד הייתי חיילת והמשכתי למרות שהרגשתי לא משהו והתנפח לי החזה ברמות אחרות
הלכתי השבוע לייעוץ אצל הגניקולוג והוא נתן לי מרשם לגלולות בשם פמינט.
הוא טוען שהם ידעות כגלולות שלא משנות את המשקל.
זה נכון???? אני לוקחת גלולות עוד פעם בשביל להתאכז ולהתנפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי בבקשה
ליזי13/10/2010אני ממש צריכה תשובה בנושא הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יסמין והשמנה נוראית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2010התגובה של השמנה עקב גלולות אישית ומשתנה מאישה לאישה, יסמין אינן ידועות כגורמות להשמנה. בפמינט יש פחות הורמונים כך שיכול להיות שיהיו יותר טובות עבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ודימום בזמן קיום יחסים-דחוףיעל11/10/2010
אני בת 24, לאחר כמעט שנה של טיפולים בנון הוצקינג לימפומה+השתלת מח עצם עצמית.
יש לי חבר חדש וקיימנו יחסים מין וזה לראשונה חשתי כאב בחדירה ודימום קל אחריי. אציין שאני לא בתולה ומעל שנתיים לא קיימתי יחסי מין,וכן הייתי רטוב מבפנים. היה לי ממש מוזר ומפתיע לחוש את הכאב והדימום כי זה אף פעם לא קרה לי בעבר. יכול להיות שעקב הזמן הממושך שהאזור לא היה פעיל הוא התכווץ?הדימום הוא מפציעה? (אני לא במחזור). עברתי במאי ניתוח להוצאת רקמת שחלה האם יש קשר? מה לעשות? זה מדאיג ומפחיד אותי...בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר!
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ודימום בזמן קיום יחסים-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010חסר נתונים, האם חזרו לך מחזורים סדירים אחרי הכמותרפיה?
נסי לדאוג לסיכוך רב בזמן חדירה. הנרתיק לא מתווץ אך אם אין לך מחזורים יכול להיות שיש בעית יובש עקב נפילה הורמונלית וזה דורש טיפול הורמונלי מקומי לנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין לא חזר המחזור
יעל11/10/2010עדיין לא חזר לי המחזור. קיבלתי טיפול הורמונלי-גלולות שמקלות לי על הגלי חום ומחזירות לגוף את ההורמונים החסרים. האם זה יכול להיות משהו אחר? הרגשתי שבתחילת החדירה זה לא כאב אך בהמשכה כאילו היה שם מחסום צר ולעבור אותו כאב לי מאוד..
ללכת להיבדק? מה לעשות? ומה לגבי הדימום הקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין לא חזר המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/10/2010יכול להיות שיש כווץ שרירים של הנרתיק וזה יוצר את הכאב הפנימי. הבדקי על ידי רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן יחסי מיןנעה11/10/2010
שלום,
אני בת 29 לאחרונה אני סובלת מכאבים חזקים בבטן בזמן ולאחר קיום יחסי מין.
ממה הכאבים עלולים לנבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010אם הכאב הוא בבטן כנראה נובע מחדירה עמוקה מידי. צריך לשלול בעיות באגן על ידי בדיקה גינקולוגית ואולטראסאונד (ציסטות שחלתיות, רחם לא נייד, אנדומטריוזיס ועוד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי גלולותמיכלי11/10/2010
שלום!
רציתי לשאול כמה שאלות לגבי גלולות למניעת הריון.
לפי הבנתי יש שני סוגים- משולבות (פרוגסטרון ואסטרוגן) וגלולת מיני (רק פרוגסטרון).
רציתי להבין איך כל סוג עובדת כדי למנוע הריון? אני בעיקר מעוניינת להבין מה ההשפעה של כל סוג על רירית הרחם- האם היא מעבה אותה או עושה אותה יותר דקה?
וכיצד פרוגסטרון משנה את רירית הרחם ומונע השתרשות הביצית המופרית- על ידי זה שהוא מעבה אותה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010שני סוגי הגלולות גורמים לרירית רחם מאוד דקה העוינת את השרשת הביצית המופרית. תוספת אסטרוגן עובדת במישורים אחרים כדי לדכא את הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים במשך חודשאילנה11/10/2010
שלום,
אני בת 48, יש לי דימומים במשך חודש רצוף
הרופא שלי המליץ על כדורי הורמונים להפסקת הדימום
מה עליי לעשות? ומה פשר הדימומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים במשך חודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010לפני התחלת גיל המעבר יכול להיות מצב של דימומים לא סדירים הנובעים מהפרעות הורמונליות. הטיפול כפי שהמליץ הרופא שלך הוא הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזטמיכלי11/10/2010
הי,
אני נוטלת סרזט מזה 3 חודשים, מניקה הנקה מלאה, ילדתי לפני 4 וחצי חודשים.
היום הופיעה לי פתאום הפרשה חומה. האם תקין? האם יכול להצביע על בעיה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010יכול לקרות תחת סרזט כתומים לא סדירים, אם ימשיך פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירורמזל11/10/2010
קיימתי יחסי מין יבשים עם חבר שלי (הוא בבגדים ואני עירומה), חששתי כל הזמן מהריון.
קיבלתי המחזור בזמן ... האם זה שולל הריון ואין לי מה לדאוג?
כאילו כאשר האישה מקבלת ווסת אין סיכוי שתהיה בהריון נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010אין סכוי שאת בהריון אם הוא היה עם בגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
מזל11/10/2010בסדר אך שאילתי האם קבלת הווסת שוללת האפשרות להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין חשק מיני בכללליאור11/10/2010
שלום לכם אני ישמח אם תוכלו לעזור לנו .אנחנו זוג כ10 שנים עם 2 ילדים.ממתי שהתחתנו עד היום היחסי מין שלנו גרועים מאוד.לאשתי אין שום חשק ורצון להיות בסקס.אני מרגיש לא טוב מזה ויש רצון לפעמים להתגרש לבגוד אני לא יודע מה?אני לא יודע אך יש מצב שאשה שאומרת שהיא אוהבת אותי לא רוצה לגעת בי.אני נראה טוב מאוד נקי ומסודררוצה לפנק ולתת ואין אם מי לדבר.הינו אצל סקסולוגית בבלינסון שניסתה לעזור אבל לא היה מה לעשות.דיברנו אם אשת מקצוע שאמרה שאשתי לא יכולה לאהוב סקס בכלל.תמיד קשה כואב.עיפות.ועוד תירוצים שממש לא נראה טוב.אנחנו מדברים על הכול אבל זה ההפשרות ההחרונה שאני חושב שיש .תעזרו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשק מיני בכלל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010האם שתך רוצה טיפול בכלל?
אם חשוב לה לטפל בנושא הרי אפשר לפנות לטיפול אצל מישהי אחרת שאולי תבוא בגישה אחרת שתדבר יותר אל אשתך ותעזור לה לעשות שינוי.
יש מצב שנשים סוגרות ומוותרות על הקטע המיני, ואז אתה צריך להחליט האם אתה מסוגל לחיות במצב שכזה - אני בטוחה שלאישתך יש המון מעלות ויתרונות חוץ מהבעיה המינית
אי אפשר לתת לך פתרון אינסטנט באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לפרוסקופיהשולי11/10/2010
היי.
לפני באוגוסט עברתי ניתוח לפרוסקופיה בעקבות הריון מחוץ לרחם.
לאחר כשלושה שבועות התחיל לי מחזור מוזר עם דם טרי (כמו המחזור שהיה לי ממש בסמוך לגילוי ההריון מחוץ לרחם).
לאחר כשלושה שבועות מתום המחזור המשונה- קרי עכשיו, התחילו לי סימני מחזור כמו ה"רגיל" שלי, ועושה רושם שהוא מתחיל לחזור לעצמו.
האם זוהי תופעה מוכרת?
ועוד שאלה-
עשו לי זריקה של מטרוטרקסט, ויש בכוונתי לנסות ולהכנס (בעז"ה) להריון בחודש הבא. זה אפשרי ומותר? כל רופא אומר לי אחרת.
הרופא במחלקה אמר שאין שום בעיה ואילו באינטרנט, במאמרים של רופאים אחרים, כתוב כי יש לחכות שלושה חודשים.
מהי האסכולה הנכונה לעניין?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לפרוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2010ברגע שבדיקת בטא שלילית והמחזור הסתדר את יכולה לנסות להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)