מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נרות אגיסטן.ניקי07/11/2015
שלום, בעבר שהשתמשתי בנרות אגיסטן הם נמסו לאחר כמה שעות. הפעם הנר 12 שכעות אחרכך לא מופרש החוצה, החדרתי בעומק סביר וכשאני מכניסה אצבע אני מרגישה אותו שם די בשלמותו מעט מפורר ולח אך לא יוצא.. מה זה אומר והאם להחדיר נר נוסף כביכול על האחד שכבר יש שם? ( זה יום הראשון לטיפול)?תוקף הנרות בסדר אם זה קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות אגיסטן. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015יכול לקרות שהנר לא נמס מהר זה בעיקר אמור לגבי נר אגיסטן שהוא חד פעמי
המשיכי אם נתנו לך עוד נרות את הטיפול כפי שהוצע לך והמתיני אחרי סוף הטיפול כמה ימים לאפשר לנרות להמס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול בנרות אגיסטן
ניקי08/11/2015אתמול בערב שמתי את הנר השני אבל שוב,שום הפרשה לא יוצאת משם, תחתונית נקייה לגמרי אני אמורה להמשיך ככה עוד 4 נרות וזה נראה לי קצת לא הגיוני להמשיך לדחוף לשם נרות שלא יוצאים.. משישי בערב ועד עכשיו לא נמס? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול בנרות אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015ממשיכים בינתיים ותראי מה קורה בימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל06/11/2015
שלום,
אם המחזור שלי היה נורא לא סדיר, יכל להגיע פעם בשלושה חודשים ובכללי הגיע כל פעם בזמן שונה, אף פעם לא ידעתי מתי יגיע, ואז התחלתי לקחת גלולות ועכשיו הוא מגיע על השעון כל חודש, יכול להיות סיכוי שאם אכנס להריון (למרות שכמעט בלתי סביר, אני מקפידה על הגלולות) לא יהיה איחור במחזור והוא יגיע כרגיל כי הגלולות בעצם משפיעות עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.07/11/2015אם את נוטלת את הגלולות כסדרן הכל בסדר,מוגנת מהריון והמחזור ימשיך להיות סדיר. כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015המחזור כבר לא מחזור אמיתי אלא מחזור מלאכותי שקורה כתוצאה מהפסקת הגלולות ולכן הוא סדיר. אם את מקפידה על לקיחה סדירה של גלולות הסכוי להריון שואף לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרי ?לילי7006/11/2015
שלום, אני אחרי הריון מחוץ לרחם (טופלתי במטטרוקסט), הבטא הגיע ל- 0.
נאמר לי לחכות כחודש עד שהמחזור יגיע ואז ביום הראשון של הוסת להתחיל לקחת גלולות (מינס).
האם אני חייבת לחכות עד שהמחזור יגיע באופן טבעי ? או שאני יכולה כבר עכשיו להתחיל חפיסת גלולות ? אודה מראש לחוות דעת בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015כדי לא לבלבל את הדימומים והמחזורים כדאי שתמתיני למחזור טבעי שצריך להגיע חודש לאחר ההפלה
אם את מתחילה באמצע החודש אינך מוגנת ותצטרכי לקחת קונדומים בכל מקרה לפחות שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוףסתיו06/11/2015
הייתה לי כנראה דלקת בנרתיק בנרתיק קנדידיה.. (מה שקורה לי לפעמים לפני מחזור וגם בעקבות סבון אינטמי).
לקחתי טבליות אגיסטן+משחה בהתייעצות הרופא
אחרי אחרי 4 ימים נקי בלי הטבליות קיימתי יחסים ושרף לי בנרתיק משהו שלא קרה לי בעבר..
יומים אחרי קיום היחיסים קיבלתי מחזור ממש בכמות קטנה כמעט ולא יוצא מחזור (דם) אני ביום השני למחזור ועדיין אותה כמות בקושי וכמעט אין כלום רק טיפה כל היום..
אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים אשמח לקבל תשובה אם זה מצב תקין למחזור שכמעט ואין דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015יכול להיות שהדימום הקל לא מופיע מהרחם ולכן זה לא מחזור. אלא כתוצאה מגרוי בצוואר הרחם כתצוצאה מהדלקת או מהנרות נגד הדלקת ולכן כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןלי06/11/2015
שלום ד״ר,
לפני בערך כחודש עשיתי חיסון של הפפילומה.
מאז יש לי כמו ג׳ולה קטנה תת עורית שלא חולפת.
מעוניינת לדעת האם זה נורמלי וזה יעבור או שעליי לבדוק את זה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015אמור לעבור כבר אבל פני עם זה לרופא משפחה שיסתכל אם זה משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה לאחר וסתרוני05/11/2015
שלום רב,
מזה מס׳ חודשים אני סובלת מפטרים בנרתיק המופיע באופן קבוע לאחר וסת.
האם הופעת הפטריה קשורה לוסת? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה לאחר וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015פטריות הן תושב טבעי בנרתיק הדם הוסתי מעודד צמיחה של פטריות. אם יש נטיה חוזרת לפטריה אחרי מחזור צריך קודם כל לעשות תרבית כדי לראות איזה סוג פטריה זו ואחר כך לתת טיפול מונע סביב מחזור למשך מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחלל הרחם ובהיקף השחלהיערה05/11/2015
שלום לכם,
בעקבות כאבי אגן ובטן תחתונה מהם אני סובלת מספר חודשים, נשלחתי לבצע MRI של האגן הקטן וקיבלתי את התוצאות הבאות:
סיגנל לשד העצמות תקין, הרחם מדגים נוזל בכמות בינונית בחלל, לא הודגם גוש רחמי.
צוואר הרחם שמור, הנרתיק הודגם תקין. כיס השתן ללא סטיות. השחלות מדגימות זקיקים קטנים דו-צדדיים. נוזל בכמות בינונית נצפה בהיקף השחלה הימנית. הרקטום והתעלה האנלית ללא סטיות. לא נצפתה לימפאדנופתיה אגנית. תוכן פקאלי רב באמפולה עם הרחבתה במידה ניכרת. שריר הלבטור הנו מזוהה תקין. לאחר הזרקה של גדוליניום - אין לזהות האדרה פתולוגית. הספטום הרקטו וגינלי שמור. ללא גוש אגני.
לסיכום: נוזל רחמי בכמות בינונית. לא נצפה גוש.
נוזל חופשי בהיקף השחלה הימנית.
תוכן פקאלי רב באמפולה.
האם אותו נוזל חופשי הוא דבר מסוכן? על מה הדבר יכול להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין דבר חשוב
יערה05/11/2015ביצעתי את הבדיקה יומיים לפני המחזור (אם זה אומר משהו)
בנוסף, איני נוטלת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל בחלל הרחם ובהיקף השחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015כדאי לפנות לרופא הנשים שלך כדי לברר מה משמעות הנוזל. . צריך להתאים את תשובת ה MRI עם הבדיקות והנתונים הרפואיים שלך עד כה
נוזל לכשעצמו הוא לא דבר מסוכן אבל צריך לברר מה מקורו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם מוגדלגלית05/11/2015
ילדתי לפני שנה בניתוח קיסרי. אני בת 43 בריאה בד"כ.
ביצעתי אתמול US כללי לאברי הבטן, והרופאה שביצעה את הבדיקה אמרה לי שנראה לה כי הרחם של מעט מוגדלת, לפנות לרופא נשים ולהיבדק.
האם יש מקום לדאגה? מה הסיבות שיכולות לגרום לרחם להיות מוגדלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם מוגדל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015צריך לעשות US גינקולוגי שהוא הרבה יותר מדויק לאברי האגן. רחם מוגדל דדרך כלל נגרם כתוצאה ממיומות שאלו גידולים שפירים של שריר הרחם
אבל פני עם התשובה לרופא הנשים שלך בבדיקה ידנית הוא יוכל לאבחחן אם אכן הרחם מוגדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהרפס ואגינליאנונימית04/11/2015
שלום,
הייתי עם פרטנר חדש לפני כשמונה ימים, ובימים האחרונים סבלתי מכאבי תופת בכל איזור הואגינה ובזמן הטלת שתן ואחרי כארבעה ימים גם צץ פצע.
כשהרופא נשים ראה אותי - הוא לא הבחין בפצע וקבע שיש לי כנראה דלקת בדרכי השתן (לא התחלתי לקחת אנטיביוטיקה).
היום התוצאות חזרו, ומסתבר שאין לי דלקת. פניתי מייד לרופא והוא אמר שיש לי הרפס ואגינלי.
אני בחיים לא חוויתי את זה, והייתי רוצה לשמוע עוד מידע על זה.
קודם כל, הוא נתן לי אציקלו-וי 200 לחמישה ימים. תוך כמה זמן אני אתחיל לראות שיפור? כרגע אני בקושי מסוגלת ללכת או לשבת מכאבים..
הרופא הראשון נתן לי טבעדרם להרגעת האיזור. להמשיך לשים?
תוך כמה זמן הפצע אמור להיעלם? והכאב?
כמה זמן אסור לי לקיים יחסיי מין?
יש צפי לאם תהייה עוד פעם התפרצות הרפס אצלי/כל כמה זמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהרפס ואגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015כדאי לך להכנס לאיטרנט לאתרים שמסבירים על הרפס. בגדול כל עוד הזהום אקטיבי אסור לקיים יסחי מין
נסי אזראקאין במשחה להקל על הכאב
אי אפשר לנבא כל כמה זמן יהיה לך התקפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו תגובה של רופאת נשים?
מאיה25/05/2016\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהמיטל04/11/2015
לפני כחודש היתה לי פטריה וטיפלתי בה עצמאית עם נרות שלושה ימים. התסמינים לא חלפו לגמרי והיום הייתי אצל רופא שנתן לי כדור פלוקנול אחד היום ואחד בעוד שבוע. כמו כן הוא אמר שאשים שוב נר אגיסטן אחד היום ואחד בעוד שבוע. אני לא בטוחה לגבי המינונים. האם זה נשמע הגיוני? מדוע לא לעשות טיפול חוזר של שלושה ימים עם הנרות? חוץ מזה קצת מפחיד אותי לקחת את הכדור הזה בגלל תופעות הלוואי האפשריות. האם זה מומלץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015מסכימה עם הרופא שלך שכדורי פלוקנול עדיפים כדי לגרום לסלוק מלא של הפטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי קשות-פוסטינורריטה04/11/2015
סיימתי מחזור ואחרי כשבוע נאלצתי ליטול כדור פוסטינור ב-19/10 לפני שבועיים וקצת , יומיים לאחר מכן התחילו כאבים עזים בבטן התחתונה סוג של התכווצויות כאב בלתי נסבל.
אחרי 5 ימים(ב-25/10) הופיעה דימום שנמשך כ4 ימים.דימום שונה מהמחזור.
אחרי כמה ימים(ב31/10) הקאתי ושוב סבלתי מכאבי בטן עזים.
ושוב התחיל הדימום שנמשך עד היום עם הפסקה של יום אחד. רק שהפעם הדימום חזק יותר .
האם זו תופעות נורמטיביות אחרי נטילת פוסטינור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי קשות-פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים שכן אלו תופעות לואי קצת חריגות מהרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהרוני04/11/2015
שלום
עקב הפרשות לבנות עם ריח לא נעים לפני כחודשיים פניתי לגניקולוגית שלי, היא אבחנה עם קנדידה ונתנה טיפול של CLOTREE-TEVA VAG TAB ל3 ימים.
כעת אני שמה לב לחזרת ההפרשה הלא תקינה.
האם לחזור לחזור לגניקולוגית להמשך טיפול (התור הקרוב רק עוד חודש) או שיש דרך לטפל ללא המתנה שכזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2015נסי לשים נרות אגיסטן ביניתים ללא מרשם רופא וקבעי תור לרופאת הנשים שלך לעוד חודש אם המצב לא ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר מטוטרקסטויקי03/11/2015
שלום רב,
קיבלתי זריקת מטוטרקסט ב6.8 בעקבות הריון חוץ רחמי.
ב6.11 זה יהיה בדיוק 3 חודשים לאחר הזריקה (93 ימים), שאמרו לי לשמור ולא להיכנס להריון.
היום ב3.11 ומחר יש לי את הביוץ החודשי, האם מותר לי לנסות להיכנס להריון? למרות שעוד לא עברו בדיוק 3 חודשים ( הפרש של שלושה ימים)?
אשמח לתשובה, בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר מטוטרקסט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015אפשר להערכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום השרשה או דלקת שלפוחית השתן?נועה03/11/2015
שלום רב,
ביום שישי 23.10 היו לי את ההפרשות של חלבון הביצה וקיימנו יחסים. כך גם יומיים לאחר מכן. ביום רביעי שבוע שעבר (28.10) קמתי עם כאבים של דלקת שלפוחית השתן- צריבה נוראית (סבלתי מדלקות חוזרות לפני שנה וחצי ומטופלת על ידי אורולוג כך שלא מפתיע), ואחרי 3 מקרודנטין ושעות בשרותים, פתאום ראיתי כתמים קלים של דם בניגוב. בפעם השנייה שהלכתי לשירותים (בשל הצריבה), זה היה כבר כתם גדול ממש, אבל בפעם השלישית, כמעט ולא היה. מאז הבוקר הפרשות צהובות (בשל המקרודנטין?).
מחזור קודם החל ב12.10. צריכה לקבל מחזור ב6-7.11 ככל הנראה (מחזור של 26-27 ימים).
אני בת 39 עם שני הריונות מוצלחים , שהניבו 2 בנות, ו2 הפלות- הריון מחוץ לרחם והפלה טבעית, אבל הם לא היו רצופים.
האם השרשה? או דימום בשל דלקת שלפוחית השתן? ואולי הפלה של הריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום השרשה או דלקת שלפוחית השתן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015לא נשמע דמום של השרשה אבל חכי ותראי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה - עזרה בבקשה בחרדה גדולהאדית02/11/2015
שלום,
אני בת 54 ללא מחזור. היה לי דימום קל וקצר שלאחריו עשיתי בדיקה ידנית אצל גניקולוגית, בדיקת פאפ ואולטרסאונד.
שתי הבדיקות הראשונות יצאו תקינות אבל באולטרה סאונד נאמר לי שרירית הרחם עבה מדיי 7.6 ואני חייבת לעבור ביופסיה.
היות ואני לא בארץ וחרדה למשמעות הדבר האם אוכל לקבל אסבר איך מתבצעת הביופסיה? האם בהרדמה מלאה? האם היא מסוכנת? והאם משמעות עובי הרירית היא חד משמעית מצב לבעיה מסוכנת.
אשמח לכל מידע אני ממש במצוקה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה - עזרה בבקשה בחרדה גדולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015ההסטרוסקופיה והגרדה הן פעולות קלות וגם אם מתבצעת הרדמה כללית היא מאוד קצרה וקלה ואין מה לחשוש. צודקים הרופאים שכדאי לדעת למה הרירית עבה ולטפל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ועוד שאלה
אדית03/11/2015האם עיבוי הרירית מעיד חד משמעית על.... (ממש קשה לי להגיד את המילה) או שיש אפשרויות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ועוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015לא בהכרח יכול להיות כתוצאה משינויים הורמונליים או קיום פוליפ ברירית
לא להלחץ בבקשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובותייך. החליטו לעשות ביו
אדית10/11/2015ביופסיה בהרדמה.... באמת שמשתדלת לא להילחץ אבל בחיים לא הרדימו אותי אז זה כשלעצמו מלחיץ, איך ארגיש? לא יודעת ומבינה בדיוק את התהליך הכל באנגלית...והתוצאות רק שיהיו טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)