מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור לאחר הפסקה מגלולותסיוון14/10/2015
לקחתי גלולות יסמין כשנה,ביצעתי הפסקה וכבר חודשיים לאחר ההפסקה איני מקבלת מחזור. ביצעתי בדיקת הריון ביתית כדי לשלול את הסיבה הזאת. התוצאה הייתה שלילית. המחזור היה לא סדיר אצלי גם לפני שהתחלתי ליטול גלולות... האם זה נורמלי שיהיה איחור כזה בקבלת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר הפסקה מגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015בהחללט יכול לקרות פני לבדיקת רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון ומוקסיפןתמר14/10/2015
שלום,
קיבלתי מרשם לדופסטון (לאחר נטילת ציטוטיק) לטיפול בשארית שליה לאחר לידה.
במקביל יש לי דלקת גרון והרופא רשם לי מוקסיפן.
האם אפשר לקחת את שניהם במקביל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון ומוקסיפן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015לא אמורה להיות בעיה עם השילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר...כהנית14/10/2015
בת33 מנסים כבר 3 שנים...
אחרי ניתוח לפרסקופה
שהוכיח שחלות כמעט חסומות..
מחזור אחרון ב13.9יומיים ונעלם...
אחר כך הרשות חומות למשך יומיים בניגוב
וכרגע איחור של שבוע
ובדיקה ביתית שלילית..
יש סיכוי שזה הריון למרות הבדיקה הביתית..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015נסי עוד מספר ימים שוב בדיקת שתן להריון אם עדיין שלילי פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון וגלולותשלי14/10/2015
שלום, אני בת 18 ולוקחת גלולות בלארה, אני מעשנת 2-3 סיגריות ביום, יש סיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015עדיף כמובן להפסיק לגמרי לעשן, ואם כן ממשיכה לעשן רצוי פחות מ4 סיגריות ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ! דחוף!שלי14/10/2015
היי שלום היום נבדקתי על ידי אולטרסאונד וגני לי בפעם השנייה בחיי.. ועל ידי ספקולום הכל יצא תקין.. בפעם הראשונה וגם הפעם שנדבקתי היה דימום (לא כמו מחזור אלא מעין דמם) .. האם מסוכן? האם ייתכן מצב שכזה? אני לא בהריון, ונוטלת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ! דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015אין בעיה יכול לקרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה עזרתכם בבקשהשיראל14/10/2015
שלום אבקש את עזרתם, השתמשתי שנה בגלולות דיאנה, כיוון שהגלולות גרמו לי לדיכאון ומצב רוח ירוד, החלטתי להפסיק להשתמש בהן ולעבור להשתמש בקונדומים. באופן כללי (ללא גלולות) המחזור שלי סדיר ומגיע כל 28 ימים. החודש קיימתי יחסים פעם אחת סביב הביוץ עם קונדום, בדקנו את הקונדום אחר כך וראינו שהוא לא קרוע או משהו כזה. (במהלך כל החודש השתמשתי באובסטין קרם המוחדר לנרתיק באמצעות מוליך שרשמה לי הרופאה בגין יובש- ואולם לא ראיתי הנחיה כלשהי בעניין פגיעה בלטקס על הקרם) היום הוא היום השני לאיחור במחזור מה הסיכוי שאני אכן בהריון אם בדקנו וראינו שהקונדום לא נקרע? מה יכולה להיות סיבה נוספת לאיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה עזרתכם בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015עשי בדיקת שתן לשלול הריון
ותדעי מיד מה מצבך
הסבירות להריון נמוכה מאוד אבל לא בלתי אפשרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - המשך עדכון
שיראל15/10/2015עשיתי אתמול בדיקה היא יצאה שלילית המחזור עדיין לא מופיע מה יכולות להיות הסיבות לכך, ומה אני אמורה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - המשך עדכון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שאלתי היא כזאת:יהיה טוב14/10/2015
אני בהריון בחודש 5.
ולפני כשבוע ימים אפילו טיפה יותר התחלתי להתקרר ולהישתעל שיעול חזק והרופאה אמרה שיש לי אדומיות בגרון.ונתנה לי מוקסיוט פורטה 500 התחלתי עם סירופ מוסיקופל משו כזה ולקחתי ולאחר 4 ימים הפסקתי את האנטיביוטיקה מוקסיוט פורטה 500 כי אמרו לי שלא טוב לקחת אנטיביוטיקה בהריון ורצוי להימנע אז פחדתי והפסקתי ואז והמשכתי עם הסירופ והשיעול שלי רק ניתפס בי עדיין ממשיך לא כמו בהתחלה אבל כאילו משהו מציק לי בגרון וגורם לי להישתעל מה אני יכולה לעשות במצב כזה?!ועכשיו בנוסף זה גורם לי לכאב בבטן התחתונה ברחם האם זה יכול להיות מסוכן שיעול לאישה בהריון?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.שאלתי היא כזאת: - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015חבל שהפסקת את האנטיביוטיקה באמצע הטיפול. אין שום בעיה לקחת מוקסיפן בהריון. חיזרי לרופא משפחה שלך להמשך בדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהמילה13/10/2015
שלום,
כמעט חודש לאחר החדרת מירנה ועדיין בלי הפסקה מדי יום ולילה יש לי הפרשות חומות מאוד. האם זה בסדר? ואם כן, תוך כמה זמן זה אמור להפסק?
אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015יכול להיות בחודשים הראשונים להשמת המירנה דימומים לא סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת רחםשירה13/10/2015
עלי לעבור כריתת בגלל המצב לאחר קוניזציה בצואר הרחם...אני מתלבטת אם להוציא גם את השחלות או לא?!
אני בת 51 ..וללא מחזור כבר 4 שנים .נוטלת לויאל כתחליף.....עזרו לי להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015זוהי החלטה שאת צריכה להתיעץ עם רופא הנשים המטפל בך
לא ניתן להמליץ לך דרך האינטרנט
לכל אפשרות יש יתרונות וחסרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהיעל13/10/2015
מעוניינת לדעת מה אומרת התוצאה של הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015חסר נתונים עליך ועל מצבך הרפואי
פני עםה תשובות לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותשירן13/10/2015
שלום,
נטלתי גלולות מעל לשנה והפסקתי כאשר סיימתי חפיסה בחו"ל.
כשחזרתי לארץ לאחר כמה ימים בלי גלולות, החלטתי לדלג על חודש שלם ולהתחיל מחדש כשיתחיל המחזור שוב. במהלך התקופה הזאת אני ובן זוגי קיימנו יחסים מוגנים אך הקונדום נקרע. לקחתי פוסטינור מיד לאחר שזה קרה.
עכשיו אני מחכה שהמחזור יתחיל(כדי להתחיל שוב עם הגלולות) אך הוא מאחר בחודשיים.
עשיתי גם בדיקת הריון פעמיים כדי לוודא שזאת לא הסיבה.
האם יש לי סיבה לדאוג שהמחזור מאחר בחודשיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015יכול לקרות איחור אחרי הפסקת גלולות או שימוש בפוסטינור
אם אינך בהריון אין סיבה לדאגה אבל פני לרופא נשים לקבל כדורים לזרוז המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתרונית13/10/2015
שלום רב
אני בת 40
ללא גלולת גם בעברי (כמעט ולא לקחתי).
שוקלת להיכנס להריון שאלה?
כל השנים המחזור שלי היה סדיר ומדוייק כל 29 יום.
לאחרונה קורה שהמזחור מופיע יותר מ30 יום לעיתים ארבעים יום על מה זה מצביע?
אני אמא לילד בן 7 (שנולד בניתוח קיסרי יזום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015פני לרופא נשים לעשות ברור הורמונלי לגבי תפקוד השחלות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאפ תופעות לוואיאורטל13/10/2015
עברתי בדיקת פאפ אתמול בערב מאז יש דימומים אפילו כמו פירורים וצריבה פנימית בפעם האחרונה שעברתי פאפ לא חוויתי תופעות כאלו. מה זה אומר ,מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפ תופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2015התלונות יעברו תוך 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שקיפות עורפיתגלית13/10/2015
שלום,
ביצעתי שקיפות עורפית בשבוע 12+2
התוצאה היתה: שקיפות עורפית 1.3 מ"מ, עצם האף הודגמה
שאלתי את הרופא איך עושים את הבדיקה ואמר שניתן לעשות גם בטני, וכך עשה את הבדיקה. בדיעבד הסתבר לי שעדיף לעשות את הבדיקה בצורה וגינלית. האם יכול להיות שכתוצאה מכך שעשו את הבדיקה דרך הבטן, יש טעות בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שקיפות עורפית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2015לא נראה לי אך התיעצי עם הרופא שבצע את הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי פאפאורטל13/10/2015
שלום,אתמול בערב עברתי בדיקת פאפ שמייד לאחריה ראיתי כתם דם על התחתון, כל הלילה לא היו דימומים אך הבוקר שוב יוצאות כמה טיפות ומרגיש לי קצת שורף בפנימי. זו הפעם השניה שעוברת בדיקה זו ומהבדיקה הראשונה לא זכור לי תופעות כאלו בכלל. השאלה שלי האם זה תקין וכמה זמן יכול להימשך הטיפטוף הזה והשריפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי אחרי פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/10/2015בהחלט יכול להיות דימום קל
יסתדר במהלך היממה הקרובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)