מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא סדירגל02/11/2015
שלום
אני בת 22 וכבר מגיל 11 שקיבלתי לראשונה את המחזור אני סובלת ממנו נורא.
כבר שבועיים לפני שהדימום עצמו מתחיל אני סובלת מרגישות יתר מוגזמת, דיכאון קיצוני, מלא עצבים והיסטריה . שלא לדבר על הכאבים ביום הראשון לדימום...
אני סובלת בעצם כל כך הרבה זמן לפני שהדימום מתחיל מכיוון שהמחזור לא סדיר . הוא מגיע כל חודש וחצי -חודשיים.
הבנתי שגלולות יכולות לסדר אותו. אך האם יש דרך טבעית, שלא כוללת כדורים כימיים?
ונניח שאני בוחרת להתחיל לקחת גלולות. האם יש גלולות שבוודאות לא גורמות לדיכאון קל.
אני גם ככה סובלת מדיכאון. אני לא יכולה לקחת סיכון שהוא יתגבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015גלולות אכן פתרון מצוין
התיעצי עם רופא הנשים שלך להתאמת גלולות
רפואה משלימה יכולה גם כן לעזור אם אינך רוצה גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהרעות02/11/2015
ישלי פריחה מוזרה באזור השפתיים של הפות ולארוף החור האחרוי ובפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילוג שתי גלולות ורודותהדס02/11/2015
שלום ד"ר, ברצוני להתייעץ איתך על דבר מה. אני לוקחת גלולות יאז במשך שנה ולאחרונה רציתי לדחות את המחזור שלי ולכן לקחתי שתי גלולות ורודות מהחפיסה השניה. וזאת לאחר התייעצות עם רופאת נשים שלי. אך הבנתי שדבר לא זז כי הגלולות הלבנות נשארו באותם ימים . עכשיו אני במחזור. ביום האחרון של הגלולות הלבנות. ברצוני לא לקחת שתי גלולות. משמע- "לקחת 2 גלולות לבנות" וכך המחזור ישתנה. האומנם אקבל עוד מחזור החודש אך בחפיסה הבאה הימים של המחזור ישתנו. אז לסיכום. ברצוני להמשיך לא לקחת גלולות ורודות יומיים. היום ומחר. כאשר לא אקח ורודות המחזור הבא שלי יצא ביום שבת. ובמשך החודש הזה אני אשתמש בקונדום כי אני יודעת שלא יהיה מוגנת. מה שאני עושה יהיה חד פעמי. ברצוני לדעת האם אני עושה נכון? האם יש סכנה ליעילות הגלולות בחודש אחרי הבא? מקווה מאוד שהבנת אותי. אם לא אשמח לטלפון ולהתייעץ איתך . העניין מאוד חשוב לי. בתודה מראש הדס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוג שתי גלולות ורודות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015לא הבנתי, התיעצי עם רופאת הנשים שלך. אם הוספת 2 גלולות ורודות הרי שהמחזור היה צריך להדחות ביומיים ואם לקחת פחות שתי גלולות ורודות בסוף החפיסה המחזור יתקצר ביומיים כל הרעיון הוא להמשיך ברצף ולא לעשות הפסקה מעבר ל2 כדורים הלבנים
אם הפסקת כדורים ורודים באמצע החפיסה את לא מוגנת והוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה סמיכה מהנרתיקלולי02/11/2015
בן זוגי מלין על כך שבעת קיום יחסי מין ההפרשה שלי מהנרתיק לבנה וסמיכה (כמו קצף)
האם זה נורמאלי? האם ההפרשה חייבת להיות שקופה ודלילה?
מה יכול לגרום להפרשה כזו?
עליי לציין כי עברתי לא מזמן בדיקה גניקולוגית וכן בדיקת פאפ שיצאו תקינות
איני סובלת מריח מהנרתיק ואני נוטלת ויטמינים B אומגה3 מגנזיום
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה סמיכה מהנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015כנראה הפרשה תקינה אבל אם מפריע לו עשי תרבית נרתיקית ואם היא תקינה עשי שטיפה נרתיקית לפני קיום יסחי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה דחוף לחוות דעת!!נוגה01/11/2015
שלום רב,
אני בחורה בת 27, בן זוג קבוע ומשתמשת תמיד באמצעי מניעה (קונדומים).
כבר חודשיים סובלת מכאבי בטן תחתונה ואגן שאינם חולפים (המקרינים לרגליים ולגב התחתון). תחילה, התגלה אצלי חיידק E-COLI בשתן (הופיע שתן דמי), טופלתי בציפרודקס והחיידק והדם נעלמו. חזרתי שוב על תרביות השתן לאחר הטיפול והן יצאו שליליות.
ביצעתי עד כה בדיקות מקיפות שכללו: שתן כללי (תקין), אולטראסאונד כליות ודרכי שתן (תקין), אולטראסאונד וגינלי (תקין) וגם כזה המיוחד לגילוי אנדומטריוזיס (תקין, ללא נגעים ברחם, מבנה הרחם תקין, ללא ציסטות). ביצעתי בדיקות שתן למחלות מין ואף הן יצאו שליליות.
בדיקת צואה לתרבית ולתולעים- שלילית. בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כליה- תקין.
ללא צריבה או תכיפות במתן שתן. נשללה אף דלקת של האגן לאחר ביקור במיון נשים ובדיקת רופא נשים. ביצעתי Mri של האגן הקטן (מחכה עדיין לתוצאות).
לאחרונה, גרד בלתי פוסק בנרתיק והפרשות מימיות רבות. לאחר משטח מנרתיק נמצא כי יש לי קנדידה קרוזי ואלביקנס. טופלתי בפלוקנול, דוקסילין, ובנרות אגיסטן. כל זאת ללא שיפור!! השבוע קיבלתי תוצאה חיובית ממשטח למחלות מין שנלקח מהנרתיק:
מה שיצא חיובי היה: Mycoplasma Igm . מה המשמעות של זה?
האם אותו חיידק מיקופלזמה שנמצא אצלי חיובי בנרתיק הוא זה שגורם לי לכאלה כאבים באגן ובבטן התחתונה כבר חודשים??? אני מתוסכלת כבר ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות!
אנא עזרתכם!
נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה דחוף לחוות דעת!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/11/2015אי אפשר לקבל חוות דעת דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ בחלל הרחםדינה01/11/2015
שלום,
בת 63. בדיקה גניקולוגית תקינה.
ללא דימומים.
בא.ס. וגינלי רירית מעובה.
בהיסטרוסקופיה אבחנתית הכל תקין למעט פוליפ בחלל הרחם משמאל 1 ס"מ. נדגם.
הרופא שביצע את הפעולה ציין שאם הדגימה תקינה רק מעקב אם לא יש להוציא את הפוליפ.
מה הסיכוי לפוליפ סרטני?
במידה ומוציאים את הפוליפ נדרש טיפול נוסף?
עד כמה מסוכן במידה ומוצאים שהפוליפ סרטני?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ בחלל הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/11/2015מה הסיכוי לפוליפ סרטני?
=== יחסין נמוך
במידה ומוציאים את הפוליפ נדרש טיפול נוסף?
=== זה תלוי מבדיקה מעבדתית של הפוליפ
עד כמה מסוכן במידה ומוצאים שהפוליפ סרטני?
=== ישנם הרבה גורמים ואי אפשר לתת תשובה חד משמעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףיעל01/11/2015
קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור עם קונדום ואני בלי גלולות. כאשר הגבר גמר הסתכלתי בקונדום והגמירה הייתה איפה שאמור להתאסף. אך לאורך הקונדום שמתי לב שהיה מאין משהו כזה לבן. כלומר הקונדום לאורכו לא היה נקי. יש מצב שיצא נוזל מהקונדום? יש לציין שהוא גם לא נקרע והגבר תפס בו לפני שיצא ממני. אני לחוצה.וזה גם היה שבוע לפני המחזור אז אם במידה וחלילה יש מצב כך להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015סבירות להריון מאוד נמוכה כל מה שתארת זה הגיוני וככה צריך להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי עוד פרט קטן הבקשה
יעל03/11/2015פעם ראשונה ראיתי את הגל הזה ולא הבנתי למה הוא מרח על איבר מינו ורק אחכ שם את הקונדום. זה לא אמור להחליק או משהו? מן הסתם. ודבר שני הלבן הזה שתיארתי היה בתוך הקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבלל
יעל03/11/2015פעם ראשונה ראיתי את הגל הזה ולא הבנתי למה הוא מרח על איבר מינו ורק אחכ שם את הקונדום. זה לא אמור להחליק או משהו? מן הסתם. ודבר שני הלבן הזה שתיארתי היה בתוך הקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אבלל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015עדיין חושבת שאין לך מה לדאוג
הלבן זה נוזל הזרע ויכול להיות שהוא מרחי ג'ל כדי שיהיה לו יותר קל להחליק את הקונדום על האבר וזה לא אומר שהקונדום צריך להחליק בזמן האקט המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניליאת01/11/2015
שלום רב ד"ר,
אני בת 35, אם לשני בנים, מושתלת דפיברילטור וקוצב, החלטנו שלא להביא יותר ילדים לעולם והתחלתי ליטול גלולות, ניסתי כמה סוגים, היום לוקחת מרסילון.
כבר חצי שנה מהיום שהתחלתי אני מרגישה ירידה נכרת בחשק המיני, היות ואני מושתלת דפיברילטור הקרדיולוג שלי לא ממליץ על התקן תוך רחמי היות ויש סבירות לזיהום שלא כדאי "שאתקל" בו.
2 שאלות לי ואודה לך מאוד אם תעזור לי, ראשית, האם סיכון הזיהום ממשי והאם יש התקן שהוא ללא זיהום ?
שאלה שנייה, מה האופציות העומדות לפני במידה ואין אופציה של התקן, חייבת להיות דרך (לא קונדומים) אחרת.
שוב אודה מאוד לתשובתך, ממני המתוסכלת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015ניתן להחליף גלולות כי יש גלולות שפחות גורמות לירידה בחשק המיני. וכדאי לעשות הערכה הורמונלית וסקסולוגית כדי לראות אם אין סיבות אחרות חוץ מהגלולות לירידה בחשק המיני. התקן הוא פעולה חודרנית שיכולה לגרום לזהומים אומנם נדיר מאוד אבל בהחלט יכול לקרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשימלי31/10/2015
שלום רב ..אני בת 27 עד עכשיו המחזור שלי היה סדיר במשך שלושה חודשים האחרונים המחזור התקצר לי משבוע לשלוש ימים עם דימום מועט (אני עדין מקבלת כל 28 יום) אציין ששעברתי הפלה בגיל 16 האם יש קשר ?? אני צריכה לחשוש ?? תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015להערכתי לא קשור להפלה שעברת ואין סיבה להיות מוטרדת אבל פני לרופא הנשים שלך להמשך ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח וגינלישלומית31/10/2015
אני רוצה לבדוק שאין לי טרינכומס.
האם המשטח הזה שרשום פה- נותן לי תוצאה לזה?
vagunal culture
ו-
vaginal candida culture
אני שואלת כי ביצעתי בעבר וזה התיחס רק ל GBS ולא לשאר סוגי חיידקים..אז אני רוצה לדעת אם זה מזהה טרינכומס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח וגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015לא בהכרח כי את הטריכומונס מזהים בהסתכלות מה שנקרא משטח נרתיקי ולא רק תרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותהילה31/10/2015
תודה על התשובה המפורטת לעניין תפקיד הגלולות. אם כך, בהנחה שאני רווקה בת 33, האם בכך שאחבר חפיסות של גלולות אני עוזרת לשמור לי יותר ביציות? או שאין קשר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015אין קשר כי השחלות מיצרות זקיקים גם תחת גלולות וגם בהריון רק שהם לא מתפתחים ומיד מתנוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה03/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות אנדו צרביקליותרבקה31/10/2015
שלום, אשמח לקבל התייחסות, כל התייחסות בנושא לשאלתי בנושא מטה.
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות אנדו צרביקליות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015לא רואה התיחסות אחרת או את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות - שאלה קצרהלילי7031/10/2015
האם אחרי 2 הריונות מחוץ לרחם + 2 הפלות - יש עדיפות לגלולות מסויימות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - שאלה קצרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015לא אבל התיעצי עם רופא הנשים שלך המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזיק הרבה זמןאפרת30/10/2015
שלום, שמי מורן. אני בת 25. יש לי חבר כחודש וחצי (הוא בן )26. לפניו שכבתי עם שלושה גברים (שניים מהם היו בני זוג שלי ואחד קשר קצר) אני רוצה הפעם לקחת לאט את כל עניין הסקס כדי להיות בטוחה בזה. אני בשאיפה להתחתן ואני לא רוצה לשכב לפני זה עם הרבה גברים אחרים. לכן אני מעדיפה לחכות עם זה עד שאהיה בטוחה שהוא הגבר שלי. כרגע אנחנו עושים בעיקר סקס יבש ומתחרמנים ללא חדירה. יש דבר שמטריד אותי אצלו. האקסים שלי כשהיינו בשלב הזה של סקס יבש, זכור לי שזה חירמן אותם והם היו עוצרים אותי כדי לא לגמור במכנסיים. אמרו שזה קשה להם ונראה היה שהם מאוד מחורמנים מזה. אולם אצלו זה לא נראה כך. השתפשפתי עליו במשך זמן רב, הייתי רק עם תחתונים, עד שגמרתי והפסקתי והיה נראה כי הוא יכול להמשיך עם זה עוד הרבה. האם הוא לא מספיק נמשך אליי?
האקסים שלי היו מסוגלים לגמור מזה והוא כנראה שלא. מה זה אומר? אני רגילה שהגברים הקודמים שלי ממש לא מצליחים לעמוד בפניי. האם יכול להיות קשר להתנסויות קודמות? אני יודעת שהוא היה עם הרבה בנות לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזיק הרבה זמן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015דברי איתו על מה שמטריד אותך, יש גברים שלוקח להם זמן עד לשפיכה ולעתים צריכים מגע יותר ממוקד בפין כדי להתגרות וסקס יבש לא ממש עושה להם את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת ואלכוהולדניאל30/10/2015
כמה זמן לפני או אחרי לקיחת גלולה זה בטוח לשתות אלכוהול? ובאיזה כמויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת ואלכוהול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2015עד כוסית ליום לפחות שעה אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)