מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעהלילי7019/10/2015
שלום, אני אחרי 2 הריונות חוץ רחמיים טופלתי בזריקה. אני מעוניינת באמצעי מניעה ארוך טווח , האם גלולה כמו מינס ניתן לקחת לתקופה של שנתיים עד 3 אחרי הריונות חוץ רחמיים? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך בעקרון אין בעיה עם גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפסקת הריוןמאיה19/10/2015
שלום רב, לפני כשבוע ביצעתי הפסקת הריון בבית חולים בשבוע 13. אמרו לי שיהיה דימום אחרי שבמקרה שלי נפסק לאחר יומיים. היום קמתי בבוקר וראיתי שיש דימום קל. האם זה מחזור או שהדימום חזר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר הפסקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015לא הגיוני שכבר מחזור כנראה דימום
פני לרופא נשים שלך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בגלולותיעל18/10/2015
היי,
כשבוע לפני מחזור, כשאני מספר גלולות לפני סיום חפיסה (פמינט), במתן שתן מופיע דם בניגוב
קצת כאב בטן
חשוב לי לציין שפעמיים בשבוע הזה לקחתי את הגלולה כשעה-שעתיים אחרי השעה הרגילה (במקום ב19:00 ב21:00)
אך לא פספסתי אף גלולה, כן קיימתי יחסים
רציתי לשאול מה משמעות הדימום הקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015לא משמעותי הבדלי השעות. תופעה מוכרת תחת גלולות כנראה שרירית הרחם שלך לא מחזיקה מעמד תחת הגלולות ולכן יש דימומים אם התופעה תחזור על עצמה גם בחודש הבא כדאי לשקול החלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעת לקיחת גלולותגלי18/10/2015
לקחתי 3 חפיסות של גלולות ברצף, ובאמצע החפיסה השלישית התחיל דימום שנמשך כבר שבוע ולא מפסיק.
אני מפסיקה לקחת את החפיסה הזו, ופשוט אקבל מחזור רגיל ואז אתחיל לקחת חפיסה חדשה.
השאלה היא כזו- הגלולות שאני לוקחת הן מסוג "מינס", ועל כן לוקחים 24 גלולות, 4 ימים לא לוקחים גלולות ואז מתחילים חפיסה חדשה (ולא כמו 21 גלולות בחפיסות אחרות)
האם אני צריכה לחכות עכשיו 4 ימים? או 7 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בעת לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015ארבעה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או משהו אחרשירה18/10/2015
כבר כמה ימים שיש לי הפרשה לבנה ירוקה סמיכה זה שורף לי ולא נעים לי כל הזמן יש
לי הפרשות וזה מציק לי .
שכבתי עם בחור וזה כאב לי מאוד ונהיה לי אדום ואז זה חלף ונהיו לי הפרשות לא נעימות.
אני בלחץ שחטפתי משהו יש לי תור לרופא.
עשיתי בדיקת פאפ לפני כ3 חודשים שיצאה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה או משהו אחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015יש דלקת נרתיקית חכי לאבחון רופא נשים ואל תקיימי ביניתיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה20/10/2015הייתי אצל הרופא והביא לי פרוטציד 4 כדורים ליום אחד ונרות אגיסטן.
זה לא מזיק 4 כדורים ביום אמר שיש לי שינוי ברמת החומציות בנרתיק שאני לא מבינה מה זה אומר.ועוד משהו עשיתי השנה בדיקת פאפ שיצאה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2015קחי את הטיפול ונקווה שזה יפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תרביתאורטל18/10/2015
עשיתי בדיקת תרבית ואגינלית לפטרייה וראיתי תוצאה vaginle culture p וזהו בלי מילה נוספת. מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תרבית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015אין תשובה עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדייםדורית18/10/2015
בת 50 לאחר מחזור עדיין יש לי כאבי בשדיים כמו לפני מחזור מה עלי לעשות
תודה על מתן תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשדיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015פני לבדיקת רופא נשים
ולחירורג שד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות בעצת רופאמירית17/10/2015
לקחתי סוגים שונים של גלולות. החלפתי את רופא הנשים שלי ובעצת הרופא השני אמר לי להפסיק את הגלולות מאחר ואני סובלת ממגרנות וכאבים בעצמות בזמן הנטילה של הגלולות. בדיקןת דם תקינות.
קיבלתי מחזור לאחר הפסקת גלולות מינס יומיים לפניי סיום החפיסה , לפני הגלולות הלבנות וקיבלתי מחזור ב23.9 אני וחבר שלי קיימנו יחסי ימין מספר פעמים החודש עם קונדום. אני רוצה להתייעץ איתכם לגביי הסיכוי להכנס להיריון מאחר ואני מתקרבת למועד המחזור.
אז ככה.. קיימנו יחסי מין עם קונדום וחבר שלי לא גמר בפנים . הוא יצא ועזרתי לו "לעשות ביד" (סליחה על הביטוי) ורק אז הוא גמר בדקנו את הקונדום אם היה חור ולט היה . ככה קיימנו יחסים מספר פעמים. האם יש סיכוי להכנס להיריון? אני נורא מפחדת ומהלחץ אני מרגישה בחילות . בדרך כלל לפני שלקחתי גלולות כשבוע לפני המחזור החזה כואב החודש הוא לא כואב ואני אמורה לקבל עוד ארבעה חמישה ימים.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות בעצת רופא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015אם הקונדום לא נקרע ולא נפל הסבירות להריון קלושה. לא רואה סיבה לחשוש. אם המחזור לא יגיע במועד עשי בדיקת שתן לשלול הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Toa שחלה שמאליתרוזי17/10/2015
שלום רב דוקטור יקר והתנצלותי על ההודעה הארוכה.
אני אחרי שבוע אשפוז בבית חולים ואודה לך באם תענה לי על שאלותיי. אני בת 49 בגיל המעבר לא קיבלתי מחזור כבר כשנה אולם לפני כחודש דימומים קשים קלים לסירוגין במשך 4 שבועות ולאחר מכן הסיפור הבא.
Salpingitis and oophoritis not
specified as acute, subacute ,or chronic. LT TOA .
בבדיקת us ראשונה- רחם 32×81 רירית 3 ממ.שחלה שמאל בדוגלאס לא תקינה.מורכבת ממצא ציסטי כ 2 סמ ובצמוד לו חצוצרה מורחבת ל-4 סמ מסתכם בקונגלומרט בגודל 6 סמ המכיל שחלה וחצוצרה וסביב הנל נוזל חופשי בכמות מעטה. לאחר 4 ימים גודל הקונגלומרט 5.4 סמ נוזל מקיף הממצא לחא נוזל חופשי בדוגלאס. תרבית שתן ללא צמיחה ת.ד שליליות משטח נרתיק gbs בודדים. לסיכום: toa משמאל.מעבדה-בקבלה 13 אלף לוקוציטים המוגלובין 10.6.כימיה עלייה קלה באניזימי כבד 51 ast ו-alt 114 בהמשך ירידה ל 34 ו 70 בהתאם. בשבוע אשפוז קיבלתי אנטיביוקה דרך הוריד רוצפין פעם ביום ודוקסילין ופלג'יל. לאחר 14 ימי אנטיביוטיקה בסהכ בביקורת אבצס בשחלה בגודל 2.5 סמ. שאלותיי: 1. האם האבצס ייעלם ללא טיפול 2.יש סיכוי שזה גידול 3.האם יש סיכוי שזה יחזור 4.אני בקבוצת סיכון לסרטן השד האם יש לקחת זאת בחשבון באופן הטיפול והאם מעקב מספיק או שצריך להוציא את זה. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Toa שחלה שמאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015מורכב ולכן מציעה לך לפנות לרופא נשים המכיר אותך עם כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצסיהלי17/10/2015
היי
בת 34 אובחן אבצס ביום חמישי האחרון ניתן טיפול באנטיביוטיקה ציפרופלקסצין 500 מ״ג פעמיים ביום וכן מישחה לטיפול מקומי שלוש פעמיים ביום האבצס בברטולין לידיעה
הבעיה
אין שום שינוי או שיפור במצב מבחינת האבצס וכן אף החמיר יש שם נפיחות חום מקומי אודם כאבים עד כדי כך שבקושי מסוגלת לשבת
מהו הצעד הבא ??
לפני שפותחים מה אפשר לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעא17/10/2015
יש לי נקודה אדומה- נראה כמו עקיצה וטיפה נפוח, על השפתיים החיצוניות. כשאני נוגעת בזה זה כואב, האם ייתכן חצ'קונים באזורים כאלו? שמתי לב לזה לפני כחודש, וזה ההי באותו גודל, אחרי זה זה קטן ובושי הרגשתי/ראיתי את זה. עכשיו זה שוב חזר להיות נפוח ואדום.
אם נתקלת בזה בעבר- איזה דברים זה יכול להיות? האם זאת מחלת מין? כמובן שאלך להבדק עוד כמה ימים במידה וזה לא יעלם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015סביר שזו דלקת בבלוטת זעה או בבסיס שערה. שימי בינתיים משחת פולידין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לטבעונותרותם17/10/2015
היי , הפסקתי ליטול גלולות למניעת היריון לפני כשלושה חודשים. שני המחזורים הראשונים הגיעו בזמן זהה כל חודש בחודשו. לאחר מכן שיניתי את תזונתי ועברתי לטבעונות. לא קיבלתי מחזור באיחור של כשבועיים, ללא חשש להיריון.
האם שינוי בתזונה משפיע ישירות על קבלת המחזור ? מה ניתן לעשות ? לפנות לרופא נשים או תזונאית ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לטבעונות - תגובה
שינוי בתזונה יכול לפגוע בסדירות המחזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעמרי16/10/2015
היי לפני מספר חודשים נחתכתי במהלך קיום יחסי מין.
ומאז בכל פעם שאני מקיימת יחסי מין(תדירות של שבועיים שלושה) כואב לי...
ונהיה לי מעין נפיחות בדיוק באותו האיזור.
זה ממש גורם לי לא להנות וגם ביום שאחרי בדרך כלל כואב לי.
מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015נסי לשים משחת ויטאמרפן באזור שנקרע והמנעי מקיום יחסי מין לתקופה של 10 ימים שבמהלכה תשימי את המשחה
אם לא יחול שיפור פני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לשעלת בהריוןאפרת16/10/2015
שבוע 24. בגן של הבן הגדול שלי ( בן 4) חלתה אחת הילדות בשעלת. עדין לא קיבלנו הוראות משרד הבריאות לגבי צורך בטיפול מונע בילדים. מה לגבי? אני יודעת שאסור להתחסן לפני שבוע 26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשעלת בהריון - תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאאאאאכהנית16/10/2015
מה פרוש בטא 7> ??????
שבוע איחור במחזור
והרגשה כללית ממש לא טובה.. בחילות הקאות
וכאבים כמו לפני מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטאאאאאא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2015בטא 7 איננו הריון
פני לרופא הנשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)