מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיבור חפיסות פמינט מהחפיסה הראשונהדורית04/06/2015
סיימתי הנקה לפני חודשיים (לאחר שנה וחצי)ובחודש האחרון התחלתי לקחת פמינט (בעבר הייתי לוקחת). האם אני יכולה לחבר חפיסות כבר מהפעם הראשונה? שמעתי ממישהו שכדאי בפעם הראשונה לא לחבר... יש לזה בסיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חפיסות פמינט מהחפיסה הראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2015אין בעיה לחבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן ללא דלקתליאת04/06/2015
שלום. בשנה האחרונה אני סובלת כרונית מדלקות בשתן (בערך פעם בחודש- חודשיים) שמתבטאות בד"כ אחרי מגע מיני ומטופלת תדיר ב"מונורול". היה לי חבר שנה שממנו זה התחיל ונפרדנו וזה נרגע. עכשיו אני עם בן זוג חדש ופתאום שוב צרב לי בשתן אחרי מגע מיני. אני אציין שאני מתקלחת תמיד אחרי מגע מיני ומרבה לעשות שתן אחרי (אני "מכירה את הנהלים"). בבדיקת שתן לא זיהו דלקת (היתה כנראה בעיה בשתן ממה שאמרו, ריבוי חיידקים או משהו, כנראה שהשתן לא היה סטרילי, ייתכן שהמגבון נגע בו והרס את הדגימה) בכל אופן הוא הביא לי מונורול שלא עבד כלל. הלכתי לגניקולוג שאמר שלדעתו מדובר בתרבית חיידקים שעוברת במגע מיני ונתן לי מרשם לציפרודקס וכן הפניה לבדיקת שתן גנטית (לקחתי את הכדורים רק לאחר הבדיקה). לפני שאמשיך אתאר את הסימפטומים לכאבים שלי: מדובר בצריבות חזקות בשתן, מתן שתן יחסית תקוף אבל לא תקוף כמו במקרה של דלקת (שתן כל שעה בערך גם בלי שתיה מרובה), יש לי דימום קל בשתן. בהמשך למקודם, הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין והאנטיביוטיקה באמת עזרה. ביקשתי מהרופא הפניות לבדיקות כוללות יותר כדיי שלבעיה שלי יהיה שם, שיוביל לטיפול מתאים בבעיה ולפתרון לסיוט המתמשך הזה. הוא אמר שהוא לא ייתן לי הפניות ורק חודש הבא אם יכאב לי שאפנה אליו שוב. אני מאוד מודאגת כי אין לי שם לבעיה, יש לי רק כאבים. מצפה לתשובתכם, תודה והמשך ערב נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן ללא דלקת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2015יש נשים שרגישות לקיום יחסי מין ביחוד כשהם "חדשים" וזה מתבטא בחודשים הראשונים לקיום יחסי מין בדלקת בשתן. אחרי כל מגע מיני
כדאי סביב קיום יחסי מין לקחת אנטיביוטיקה מונעת כדורי חמוציות וויטמין C כדי להחמיץ את השתן בנוסף לכללי ההגינה שאת מכירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אנטיביוטיקה מונעת?
ליאת09/06/2015תודה על תגובתך. המלצת י להשתמש באנטיביוטיקה מונעת לפני כל מגע מיני, האם התכוונת לפרוביוטיקה? לא הבנתי מה זאת אנטיביוטיקה מונעת ואשמח להסבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות בשלפוחית שתן
תרצה17/09/2015שלום.
בשנה אחרונה סובלת מדלקות כרוניות בדרכיהשתן.מתחילת השנה עד היום כבר עברתי 7דלקות שתן.פנתי למחלקת זיהומים באיכלוב .ניתן לי לנסיון היפרקס ומונרול.
לצערי עד היום לא היצלחתי לנסות מפני תדירות הדלקות.
יש לציין שאני בחצי שנה אחרונה לוקחת חמוציות+ויטמין סי+אסידופולוס
יש לציין שהשלפוחית לא מתרוקנת ונישאר שתן זה שגורם לדלקות.עד היום שום דבר לא עזר.
ביצעתי פיזיותרפיה לרצפת האגן -לא פטרו את הבעייה יש לי דליפת בזמן הליכה.
השאלה מה ניתן לעשות ולאיזה רופא יש לפנות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?מירי04/06/2015
שלום,
הבת שלי בת 18 מזה שנה שהתחילה לעשות לייזר בגוף ובנפנים משום מה בפנים לא חל שיפור אלא להפך.
שאלותי הם:
האם ניתן בבדיקת דם פשוטה לבדוק את האיזון ההורמונלי ולהבין מכך שחוסר איזון גורם לצמיחת שיער במקומות הלא רצויים?
אם כן מהוא הטיפול?
והאם הטיפול והאיזון יגרום לצמצום הצמחיה בפנים ובכלל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2015רצוי להתיעץ עם רואפ עור. בדיקות דם הורמונליות יכולות לאתר חוסר איזון ואז הטיפול הוא בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד + בלוטהנעם04/06/2015
שלום וברכה,
אני מזה כ-3 שנים לא מקיימת יחסי מין וגם לא מחדירה דברים לצוואר הרחם שלי. לפני כמה זמן הכנסתי אצבע וגיליתי בליטה כגון יבלת (היינו לא בליטה רחבה ושטוחה אלא 'חצי כדור קטן'. הלכתי ל-2 רופאי נשים לא סבלניים במיוחד דרך קופת חולים והם הסתכלו במכשיר ולא ראו דבר. אחד מהם החדיר אצבע אבל לא למקום הנכון ואמר שאין כלום. עשיתי בדיקות לכל מחלות המין הנ"ל:
סיפליס, כלמידיה,צהבת B ו-C, טריכומונס, פאפ דק, HIV, משטח פטריה (שבו היה כתוב שאין צמיחת שמרים) - כל הבדיקות תקינות. בקרוב אעשה אולטרסאונד וגינלי. עם זאת, הבליטה בתוך צוואר הרחם קיימת. כמו כן, לרוב יש לי גירודים עזים והפרשות בצבעים שונים מירוק וחום עד אדום וצהוב. מה ביכולתי לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד + בלוטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015הדריכי את הרופאים היכן את מרגישה את הבליטה. אפשר גהפנות אותך לבדיקת קולפוסקופיה שאז מסתכלים בהגדלה על הנרתיק וצוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?דנה03/06/2015
אוקי אני היום הלכתי לבדיקה אצל רופאת נשים בגלל בעיה במחזור .אני לא בתולה אז היא בדקה אותי באולטסאונד דרך איבר המין . אם אני הייתי בהריון -לפני שבועיים נקרע הקונדום למרות שאני לא מרגישה שיש תופעות של הריון או משהו-האם היה אפשר לראות שאני בהריון?
ודיי שכחתי לומר לה לגבי זה לכן שאלתי פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015מוקדם מידי כדי לראות בבדיקת גינקולוגית אבל את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית לראות אם את בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל03/06/2015
לפני שהתחלתי לקחת גלולות,המחזור שלי היה מאוד לא סדיר. אחרי שהתחלתי, הוא 28 יום על השעון. יכול לקרות מצב שאכנס להריון,ובגלל שהמחזור מושפע מהגלולות הוא יבוא בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015הסכוי להריון עם גלולות בתנאי שלא שכחת אף גלולה והקפדת על ההוראות הנכונות ללקיחת גלולות זה עד 1%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hpv typingרוני03/06/2015
איפה אני יכולה לעשות את הבדיקה הזאת וכמה היא עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר hpv typing - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015בררי בקופ"ח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה 17 מתוך 21יאניק03/06/2015
שלום... שכחתי לקחת את הגלולה מספר 17... את הגלולה מספר 18 לקחתי והמשכתי רגיל עד סוף החפיסה. את הגלולה 17 זרקתי. האם אני מוגנת? איך ומתי להתחיל את החפיסה הבאה? מתי אמור להופיע מחזור ( אם בכלל)? אתמול בגלולה מספר 20 הופיעו סימנים חומים על התחתונית והיום הם נעלמו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה 17 מתוך 21 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015אינך מוגנת עכשיו שבועיים מציעה לך לקחת את החפיסה הבאה ברצף ולהוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאולגה03/06/2015
שלום.
הפסקתי גלולות לפני מחזור קודם (לפני חודש וקצת) הכל היה בסדר, קיימתי עם הבן זוג שלי יחסים לא מוגנים. קיבלתי סוג של מחזור מלווה בכאבי תופת ביום שישי האחרון, שנגמר ביום ראשון בבוקר (שזה לא רגיל, מחזור סדיר גם לפני גלולות היה 5 ימים). ביום שני היה דימום מאוד עדין למשך כשעתיים ונגמר מלווה בסחרחורת מאוד קשה. עשיתי אתמול בבוקר בדיקת הריון יצאה שלילית. היום שוב יש לי סחרחורת ובחילה לא נעימה בכלל. אפשר לדעת מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015יכול להיות מחזור חזק עקב הפסקת הגלולות הוא שונה מהרגיל. עדי בעוד מספר ימים שוב בדיקת שתן לשלול הריון. פני לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה אחרים אם אינך מעונינת בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לאחר קיום יחסי מין.מישהי03/06/2015
שלום,
אתמול קיימתי יחסי מין בפעם השנייה עם בחור עמו אני יוצאת, וכשקמתי בבוקר גיליתי שהתחיל לי דימום קל. יש לציין שאף פעם לא קרה שדיממתי לאחר קיום יחסים. האם זה שכיח? האם ישנה סיבה לדאגה? אולי זה נובע מפציעה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל לאחר קיום יחסי מין. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015יכול להיות פציעה אך פני לבדיקת רופא נשים כדי לודא שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהד02/06/2015
לאור נסיעה לחופש תיכננתי לקח 2 חפיסות של גלולות ברצף (פמינט)
אני אמורה לסיים את החפיסה הראשונה מבניהן ביום חמישי הקרוב 4.6.
אך בשבוע האחרון היו 2 גלולות שלא לקחתי בזמן (פער של כ15 שעות מהשעה הרצויה )
שאלתי היא האם אני יכולה להמשיך כמתוכנן , כלומר להמשיך ישר לחפיסה השניה ללא קבלת מחזור באמצע ? או לחלופין רצוי שאעשה את ההפסקה הרגילה בין החפיסות ואז להיות במחזור בחופשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015המשייכ ברצף אך הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים כי אינך מוגנת מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהאני02/06/2015
האם בבדיקת US שבועיים אחרי גרידה ניתן לדעת בוודאות שהכל בסדר, או שעלולים להיות סיבוכים שאי אפשר לעלות עליהם בדרך זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015מה שרואים בבדיקת אולטראסאונד זה שאין שאריות של הריון ברחם ואז הסבירות הגבוהה היא שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות גושיות לבנותהילה02/06/2015
שלום,
בשבוע האחרון יש לי הפרשות לבנות גושיות ללא ריח
לא מרגישה אי נוחות כלשהי מלבד ההפרשות..
גם בזמן קיום יחסי המין יוצאת לי כמות גדולה של ההפרשה הלבנה.
מה זה יכול להיות?
כמובן שאפנה לבדוקה גניקולגית אבל עד אז רציתי לקבל קצה חוט מה זה יכול להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות גושיות לבנות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015הפרשה לבנה גושית יכולה להיות פטריה נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור יוצאי דופןסובלת02/06/2015
היי , בת 22 . אני סובלת מבעיה קשה שרק הולכת ומחמירה בשלושת החודשים האחרונים. אתמול בערב קיבלתי מחזור ,חשתי בכאבים בינוניים ( כבר ממזמן לא זוכרת מה זה כאבים קלים)
לקחתי 2 כדורי אדוויל במכה והלכתי לישון , היום בשעה שבע בבוקר התעוררתי בגלל הכאבים שהפריעו לי מסתבר תוך כדי שינה , לקחתי כדור אחד נרוסין (והמשכתי לישון עם הכאבים).
בשעה 13.00 התחילו לי כאבים לכל אורך הרגליים , גב תחתון (יש לציין שיש לי בלט דיסקלי בחוליות L4-5 .יכול להיות בגלל זה אני חווה כאבים חזקים מבחורה שאין לה בלט דיסקלי ???) וכאבי בטן תחתונה . לקחתי כדור של נורופן ולאחר כשעה שמתי לב שהכאבים החמירו לי בצורה נוראית עד כדי בכי וייללות של כאבים כמו "דקירות" כיאלו מושכים לי בבטן התחתונה במשהו פנימי .לקחתי כדור נוסף של נורופן ועכשיו השעה 16.00 התפתלתי במיטה , הגוף לא היה בשליטה , הכאב שלט בי ושכבתי על הגב על הבטן , שיניתי תנוחות אפשריות שיפסיק הכאב ...אך כלום לא עזר לי עד הרגע שבו כבר התחלתי להתייפח מבכי והנשימות היו קצרות ומהירות...היה לי התקף חרדה ( אני חושבת ככה , כי פעם בבית חולים זה קרה לי והביאו לי שקית קטנה להסדיר נשימה כל הגפיים קפאו לי ).
כרגע אני אחרי מקלחת קרה , הכאבים עמומים מעט אני מפחדת מהתקף כאבים דומה נוסף, אמא שלי אמרה שזה כמו צירי לידה...בא והולך ואין פתרון חוץ מכדורים.
האם הכאבים האלה שאני עוברת הם הגיוניים עד רמה כזו??? יש פתרון כלשהו? אני מתחננת שתענו לי ותעזרו לי ככל האפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור יוצאי דופן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015תפני לבדיקת רופא נשים ולקבלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתן חיוביותענבר02/06/2015
שלום ד"ר
לפני כשנתיים עשיתי בדיקת שתן ויצא U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי. טופלתי באנטיביוטיקה ולאחר חודש עשיתי בדיקה שיצאה שלילית ואין חיידק. השבוע עשיתי בדיקה נוספת ושוב U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי למרות שאני מקיימת יחסי מין מוגנים. יש לי לחץ בשתן, כל הזמן הרגשה כאילו יש עוד וקשה לי להתאפק הרבה זמן. ולעיתים יש לי גירוי באיבר המין אבל בדיקות אצל הגינקולוגית שלי אומרות שאין לי כלום. בנוסף יצא לי בבדיקת LEUCOCYTES - U STRIP תוצאה 75 /µl מה זה אומר? האם יש דרך לטפל בחיידק הזה שייעלם לגמרי? האם התופעות שתיארתי מתאימות לבדיקה הזאת? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שתן חיוביות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/06/2015להרבה מאוד נשים יש חיידק אוראופלזמה בבדיקת PCR בשתן ולא בהכרח זה חיידק שגורם לתלונות שתארת ולא תמיד יש צורך לטפל בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)