מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת גלולותגלי20/06/2015
בת 18. אני נוטלת גלולות יסמין כבר שנה ולאחרונה בגלל רמה הורמונלית גבוהה בדם עברתי לגלולות zoely . את הגלולה הראשונה לקחתי ביום הראשון של המחזור שהחל עם סיום חפיסת היסמין האחרונה. במהלך ימי המחזור קיימתי מין אוראלי. מאז עברו חודשיים ולא קיבלתי מחזור באף אחת משתי התקופות בהן העלתי את גלולות הדמה.
האם ייתכן שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015לא סביר כי זואלי ידועים בתור מקטיני דימומים.
אבל ליתר בטחון עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה בנרתיקיעל20/06/2015
שלום,לאחר פטריות רבות חוזרות בנרתיק, רופא הנשים הניח שיש לי קנדידה ואגינלית. התחלתי דיאטת קנדידה ולאחר חודש ניתנה לי בדיקת תרבית הפרשות לעשות. מספר ימים לפני הבדיקה הייתה לי שוב פטריה ולקחתי פלוקנול, מרחתי משחה ונרות אגיסטן לנרתיק. חיכיתי יום שלם לאחר הטיפול שבו לא מרחתי או לקחתיצשומדבר ולמחרת בבוקר הלכתי לבצע את הבדיקה. למרבה הפלא תוצאות הבדיקה חזרו תקינות. כמו כן, רציתי לדעת אם יש סיכוי שהתוצאות שגויות כי יומיים לפני זה לקחתי טיפול תרופתי לפטריה וזה יכול לטשטש את הימצאות הפטריה בנרתיק? או שקנדידה זה דבר שנשאר למרות לקיחת כדורים וניתן לגלות אותה בכל מקרה? ובנוסף, אם זה אכן לא קנדידה, מה זה יכול להיות? אין לי חבר, אני בת 26 ואני לא שוכבת עם גברים אקראיים.בנוסף כמעט לפני כל מחזור יש לי פטריה באופן קבוע שעוברת כמובן עם המחזור אך לפעמים חוזרת אחריו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015תחזרי על התרבית בזמן שאת מרגישה שיש לך התקף של פטריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטבור לאחר צילוםעדי20/06/2015
שלום לפני כשבוע ביצעתי צילום רחם שיצא תקין וביום למחרת היו כאבי בטן ודימום שעברו. לאחר ארבעה ימים החלו כאבים בטבור שנמשכים כבר כמה ימים ללא סימפטומים נוספים. האם יכול להיות זיהום? מה עלי לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטבור לאחר צילום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015פני לרופא נשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בנרתיקעדי19/06/2015
היי
לפני יומיים התחיל לגרד לי בנרתיק. חשבתי שזו פטריה ולכן שמתי משחה. היום הצריבה התגברה וכשהסתכלתי במראה ראיתי שבפתח הנרתיק, יש מעין קרום לבן שמצפה אותו (ממש מתחת לשופכה, איבר בולט כזה שנעטף קרום לבן). מה זה יכול להיות? שורף לי ומגרד לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015נשמע כמו פטריה אבל אם משחה נגד פטריות אינה עוזרת פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דביקית וחומה מהנרתיקבחורה דתיה19/06/2015
שלום. אני בחורה דתיה,ששומרת ימי מחזור+ 7 ימים נקיים. עברה התקופה הזאת, והיום,יום לאחר שהייתי במקווה( כשבועיים לאחר מחזור) לאחר ששכבנו אתמו, הופיעה י הפרשה דביקית וחומה מהנרתיק!! מה זה יכול להיות?( בנוסף, שרף לי בתוך הנרתיק בזמן קיום היחסים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי19/06/2015
שלום רב.
בבדיקות שיגרתיות רופא נשים שלי משתמש באולטראסאונד גינקולוגי אך לא מבצע בדיקה ידנית בטענה שזה לא נדרש. האם באמת בדיקה ידנית מיותרת או עלי לפנות לרופא נשים אחר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015יש צורך בבדיקה ידנית להסתכלות על אברי המין הפנימיים פעם בשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבים עזרהשימי19/06/2015
חברתי בת 34 סובלת מקנדידה גלברטה, ניסינו הרבה טיפולים ולא עזר לה כלום
האם יש אנשים שלעד יסבלו מהבעיה?
היא אפילו עשתה צום מים של 30 יום אחרי שכלום לא עזר וזה רק עזר במעט
מה הסכנות בפטריה מסוג זה? האם היא תסבול לנצח?
בבקשה אל תפנה אותה לעוד רופאים, אנחנו רק רוצים לדעת אם זה משהו שפשוט יש אנשים שסובלים ממנו עד סוף ימיהם או מהמ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/06/2015בבקשה אל תפנה אותה לעוד רופאים, אנחנו רק רוצים לדעת אם זה משהו שפשוט יש אנשים שסובלים ממנו עד סוף ימיהם או מהמ
==== קנדידה גלברטה לא מגיבה לטיפול אנטיפטרייתי קונוונציונלי. אבל בהחלט יש טיפול שיכול לעזור. לצערי לא ניתן להמליץ על טיפול ברך האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתמשכים בבטן התחתונהליאן18/06/2015
שלום, אני בת 23 לא מעשנת ובריאה בדרכ.
בחודש ינואר החלו כאבים בבטן התחתונה מצד ימין לאחר בדיקה אצל גניקולוג הודגם נוזל בדוגלאס ומעל הרחם נשלחתי לטיפול בגלולות, לקחתי גלולות במשך 4 חודשים והכאבים לא פסקו.(חודש שעבר הפסקתי את הגלולות) באותה הבדיקה הרופא שלח אותי לבדיקות דם כלליות ומרקר של השחלה הבדיקות יצאו תקינות.
בחודש מרץ כאמור שוב חזרתי עם הכאבים הפעם הרופא הפנה אותי לבדיקות של מחלות מין כמו הרפס, קלמידיה, וכו..(יש לציין שאני מקיימת יחסי מין עם בן זוג אחד ועם קונדום) הבדיקות יצאו תקינות באותו החודש גם הבן זוג שלי נבדק וגם אצלו יצא תקין.
לאחר חזרה נוספת אל הרופא הופנתי לממוחה אולטרסאונד בבדיקה הוסבר כי מרקם השחלות PLO ,נוזל בדוגלאס בכמות מועטה ומעל הרחם , גודל רחם וצוואר תקינים.
במקביל הרופא הפנה אותי לאולטסאונד של בטן עליונה כליות ודרכי שתן- יצא תקין . גם בדיקות דם של כליות וכבד-תקין.
כרגע, הכאבים בבטן מתמשכים והרופא פשוט לא יודע מה להגיד וטוען שהמצב "תקין" ולא אמור לכאוב ולא מבין למה זה כואב. אני הגעתי למצב של דיכאונות וירידה במשקל. לכן אני פונה לכאן לייעוץ אילו בדיקות עוד לעשות?
חשוב לי לציין דבר מאוד חשוב- הכאבים מתחילים בסיום המחזור החודשי ופוסקים לקראת המחזור כלומר, כשבוע לפני המחזור החודשי אני חשה שהכאבים פוסקים ומתחדשים שוב לאחר המחזור (מחזור סדיר מאז ומתמיד) כמו כן כל המצב המתואר מגיע עם הפרשות מהנרתיק ירוקות צהובות ללא גירוד או כאב בנרתיק. אני רוצה שזה יעבור ולא יודעת כבר מה לעשות. אין יום שאני לא בוכה. וחוששת שיהיו לי בעיות להיכנס להיריון בעתיד
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מתמשכים בבטן התחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015סך הכל עשית ברור מקיף
עשי בדיקת תרבית נרתיקית בזמן ההפרשות שקיימות
התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפו פורברהדניאל18/06/2015
שלום..אני קיבלתי זריקת דפו פורברה ב8.2.15 ומאז עברו כמעט 5 חודשים ועוד לא קיבלתי מחזור..והרופא אמר שזה ל3 חודשים..האם יש מה לדאוג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפו פורברה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/06/2015..האם יש מה לדאוג?
=== בהדרך כלל אין מקום לדאגה. דפו פרווורה גודמת לאל וסת ל-3-4 חודשים. מאידך יכולה להיות גם הפרשה דמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל19/06/2015יש לי הפרשות דמיות...אבל המחזור יחזור? אני רק בת 26 ואני ממש דואגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתי לפני הוצאת נוברינגנועה18/06/2015
שלום רב
כבר שנים אני משתמשת בטבעת וגינלית נוברינג ללא בעיות מיוחדות. היום בבוקר החל לי דימום וסתי (נראה לי שוסתי) ומעט התכווצויות קלות בטן וזאת כשטבעת הנוברינג עדיין בנרתיק ואני צריכה להוציא אותה רק בעוד שלושה ימים( ביום ראשון). אני מציינת כי בשבוע האחרון קיבלתי אוגמנטין 875 מ״ג פעמיים ביום עקב דלקת בסינוסים וסיימתי את הטיפול אתמול. האם יתכן כי נפגמה יעילות הטבעת ולכן קיבלתי מחזור לפני הזמן? האם אני צריכה להוציא את הטבעת או לחכות עד יום ראשון? האם יש סיבה לדאגה ? (חס וחלילה סרטן.) ?
אשמח לתשובה דחופה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וסתי לפני הוצאת נוברינג
נועה18/06/2015אני רוצה להוסיף שבדרך כלל אני מקבלת מחזור שלושה- ארבעה ימים לאחר הוצאת הגלולה כלומר לקראת יום רביעי במקרה הנוכחי כך שהמחזור בעצם הקדים בכמעט שבוע שלם כשהטבעת עדיין בנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה אלביקנסש.א18/06/2015
שלום. אני בת 34, נשואה ואמא ל-3. לפני בערך כחצי שנה התחלתי לסבול מגרד בנרתיק, שהלך והחמיר. מלווה בצריבות ובחומר שמנוני לבן על גבי הנרתיק, וללא הפרשות. אחרי בדיקות רבות אצל אינספור רופאים, התגלתה אצלי קנדידה מסוג אלביקנס (אציין שדווקא בדיקת שתן PCR היתה תקינה, ואילו התרבית שנלקחה למעבדה- הראתה את הפטרייה). מאז טופלתי בכמות מטורפת של כדורים ומשחות, כולל פלוקנול- כל שלושה ימים למשך שלושה שבועות. גם בעלי, לאחר קיום יחסים סובל מתופעות של צריבה ואי נוחות, אך זה עובר לו במהלך הזמן, ואני ממשיכה לסבול (מאוד..מאוד!!). אציין גם שכל טיפול שלקחתי עד היום, גם בעלי לקח במקביל, על מנת לשבור את "מעגל הקסמים" הזה. אך לצערי ללא הואיל. אני ממשיכה לסבול מצריבות איומות ומאי נוחות שמשבשת לי את אורח חיי. אני מקפידה על היגיינה ועל שטיפה בחומרים טבעיים בלבד, ולמרות הכל- כלום לא עוזר לי.
אציין גם שעד לפני בשבועיים השתמשתי בגלולות סרזט למניעת היריון, ובמשך חודשיים לא קיבלתי וסת. כל בדיקות ההיריון שביצעתי שליליות ולא נמצאה שום סיבה נראית לעין באולטרסאונד. לפני כשבועיים הופיע דימום אשר נראה כהתחלה של וסת והיה מלווה בכאבי מחזור, והחלטתי בהמלצת רופא הנשים שלי, להחליף את הגלולות ל"מליאן". ביום הראשון של הדימום נטלתי את הגלולה הראשונה, אך ביום השני- הדימום נעלם כלא היה...אני ממשיכה ליטול את הגלולות החדשות כרגיל, מבלי לדעת אם זה בסדר...
ועכשיו לשאלות....
1- האם יתכן קשר בין אי קבלת המחזור להחמרת הקנדידה בנרתיק?
2- האם מומלץ להמשיך ליטול את הגלולות החדשות כרגיל, והאם אני בכלל מוגנת (מאחר שלקחתי גלולה ראשונה כשהמחזור הופיע ליום אחד ונפסק...)?
3- ואיזה טיפול אני יכולה לקחת לקנדידה?? כלום לא עוזר... הרופא אמר שהיא פיתחה עמידות להמון תרופות...אני חסרת אונים ואומללה מהמצב...ובכלל מטילה ספק אם הקנדידה היא רק קנדידה או סימפטום למשהו אחר בכלל...
אני ממש במצב נואש, שוקלת לפנות למיון נשים...מבקשת עצות דחופות ותשובות לשאלות שלי...תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה אלביקנס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/20151. כדאי לעשות תרביות חוזרות של הנרתיק כדי לודא שהתלונות שלך עכשיו נגרמות מהקנדידה ולא מסבוכים אחרים
2. לא קבלת מחזור תחת סרזט שזה אופיני ואל מעורר דאגה
3. גם אם הדימום הפסיק כשלקחת את המליאן את עדיין מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרולקטיןרינה18/06/2015
שלום, אני בת 30, לא בהריון, לא לוקחת תרופות/גלולות מלבד ריטלין. לפני מספר ימים יצאו לי כמה טיפות של נוזל שקוף-לבן מהפטמה. הלכתי לרופא נשים שנתן לי לעשות בדיקת דם לפרולקטין, קיבלתי את התוצאות היום והן יצאו 625 (TSH יצא נורמלי).
אציין שעשיתי את הבדיקה בדיוק שבועיים לאחר המחזור (כלומר בזמן ביוץ להבנתי). האם למרות הערך הגבוה יחסית מדובר בתוצאה נורמלית? האם יש בדיקות נוספות שיש צורך לעשות?
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרולקטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2015פני עם התשובות לרופא מטפל שלך
האם היית ערה 3 שעות לפני הבדיקה? חיוני כי אם לא התשובה יכולה להיות מוגברת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש מתחת לעוראנה18/06/2015
אני לא בטוחה אם זה מתאים לפורום הזה אבל לא ידעתי לאן לפנות. היום רציתי להתגלח כי תכננתי ללכת לים ואז שמתי לב שיש לי מן גוש קטן מתחת לעור באזור הפות. איפה שהשפתיים הגדולות למטה. אני נורא מפחדת הוא די קטן אבל עדיין בולט אני מרגישה אותו ובדקצי עם מראה הוא קצת אדום ואפילו רואים אותו. אני מובכת לפנות אל אמא שלי ואולי זה אפילו לא משהו רציני. אשמח לקבל תשובה למה שזה יכול להיות כי זה ממש מלחיץ אותי ואני מפחדת שזה גידול סרטני או משהו מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש מתחת לעור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2015סביר להניח שזה לא סרטן או משהו מלחיץ יכול להיות שזה קשור לבלוטות חלב באזור או שורש שערות. אם לא יעבור בימים הקרובים הראי זאת לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיבר המיןאלמונית17/06/2015
יש לי בימים האחרונים גירוד בפות, ממש באזור הפתח של הנרתיק.
אין לי הפרשות חריגות ואין להן גם ריח שונה זה רק גירוד שמופיע לסירוגין ומטריד.
אני עם התקן תוך רחמי והווסת שלי אמורה להגיע בשבוע הקרוב
רציתי לדעת מה זה יכול להיות
ובנוסף כיצד אפשר להרגיע את הגירוד (גם אם לא לטפל) למשך כשלושה שבועות
(עד לתור לגניקולוג)
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד באיבר המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2015נסי משחת אגיסטן נגד פטריות שאפשר לקנות ללא מרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם המשחה אינה עוזרת לגרוד
אני18/06/2015יש אפשרויות נוספות בהנחה שלא מדובר בפטריה?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם המשחה אינה עוזרת לגרוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2015לפנות לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון עם גלולותלחוצה17/06/2015
אם אני בהיריון בזמן לקיחת גלולות, האם יהיה לי דימום כרגיל? אני כבר הרבה זמן מרגישה מאוד מוזר וכל בדיקות הדם שלי תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2015נדיר אבל אפשרי שיהיה הריון עם גלולות. אם יש חשש עשי בדיקות דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)