מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות סזוניק שאלהשיר12/06/2015
היי אני עוד יומיים מסיימת חבילה של גלולות מליאן והרופא נשים החליף לי את הגלולות לסזוניק כי אני לוקחת ברצף. הרופא אמר להתחיל ביום הראשון של המחזור אבל באריזה של הקופסא כתוב להתחיל ביום ראשון בשבוע. אשמח להסבר מתי להתחיל את החפיסה. ועוד שאלה, האם בזמן הגלולות הצהובות שבסוף חפיסה אפשר להכנס להריון או שאני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015הקשיבי לרופא שלך הוא יודע מה הוא אומר,וכן את מוגנת בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותסיוון12/06/2015
הייתי נוטלת גלולות במשך פחות או יותר שנה וחצי , לפני 4 חודשים הפסקתי כי אמא שלי לחצה עלי להפסיק בגלל שאין לי בן זוג ואני לא זקוקה לגלולות כרגע .. עכשיו אני כן במערכת יחסים ורוצה לחזור לקחת גלולות , השאלה שלי זה אחרי כמה זמן של הפסקת נטילה אפשר לחזור ליטול שוב גלולות ? והאם זה לא מזיק לגוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015את יכולה כבר להתחיל ביום הראשון של המחזור, 99 אחוזים מבנות כל העולם משתמשות בגלולות,למי שאין בעיות במחזור הכדורים לא מזיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיוון14/06/2015כן אבל השאלה היא האם זה לא מזיק להפסיק ואחרי תקופה של כמה חודשים להתחיל שוב ליטול גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2015אין בעיה לחזור לקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור ותשובה שלילית לבדיקת הריוןריקי שחר12/06/2015
הבת שלי באיחור של עשרה ימים. שתי בדיקות ביתיות שליליות, ועכשיו כאבים בחדירה.
יש חשש להריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015אני לא חושבת שהיא בהריון,אולי יש בעיה כלשהי שדורשת בדיקה ואי אפשר להבין מהי דרך האינטרנט ,פני איתה לבדיקת רופא נשים בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור ותשובה שלילית לבדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2015לא אבל שתפנה לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנוגה12/06/2015
היי לפני כ14 יום שכבתי עם חבר שלי עם קונדום והקונדום נשאר בפנים.. הוא יצא יום למחרת. לאחר 3 ימים שהייתי בלחץ עשיתי בדיקת הריון שהראתה תוצאה שלילית. התחלתי להרגיש כאבי בטן של מחזור פשוט מאוד קלים [ללא תחושה של דימום], קצת כאבי שדיים וכאבי ראש אבל המחזור לא מגיע. אני לא זוכרת בוודאות את התאריך בו קיבלתי מחזור בחודש הקודם אבל הכאבי בטן של עכשיו מראים לי שאני כן אמורה לקבל. מכיוון ששוב חשדתי בהריון בדקתי גם היום [לאחר 14 ימים] והתוצאה היתה עדיין שלילית.
השאלות שלי הם האם הבדיקה אמינה לאחר 14 יום? מאיזה סיבות המחזור שלי מתעכב? אם הייתי בהריון האם ההורמן בטא כבר היה מופרש? או בקיצור האם עליי לחשוש? יש לי תור לרופא אך רק בעוד עשר ימים אשמח לתשובה על מנת להרגיע את הלחץ :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015אם הבדיקה שלילית ככל הנראה שאת לא בהריון..הסימנים של המחזור דומים מאוד לסימני הריון ויכול להיות שאת לפני המחזור ואת צריכה לקבל בקרוב ,ויש עוד סיכוי שאולי את חושבת על זה הרבה והכל בראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להסתמך על בדיקה
נוגה13/06/2015שהתבצעה לאחר שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להסתמך על בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2015בגדול כן אבל אם יש חשש ועדיין לא תקבלי עשי בדיקת שתן להירון שוב עוד כמה ימים ואם עדיין שלילית את יכולה להיות רגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתליאת11/06/2015
שלום רב,
ביתי בת 13.5 מתלוננת כבר שבוע על צריבה קשה במתן שתן וכן הפרשות צהובות.
בדיקת תרבית שתן תקינה.
מניחה שיש לה פטריה הגורמת לדלקת.
משחת אגיסטן לא הועילה.
האם זה הגיוני שיש דלקת פטרייתית בגיל הזה ומה ניתן לעשות?
האם יש צורך בטיפול תרופתי?( היא לא בולעת תרופות.)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015יש את משחת קומאגיס קרם שהיא מאוד מועילה ועוזרת,אבל אני לא יכולה להמליץ לך על כלום ללא בדיקה . אם בדיקת השתן תקינה,אולי זה טיפול של רופא נשים,תפני איתה ותראי מה אומר לך.. תשאלי אותו אם משחת קומאגיס קרם תתאים לה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2015פני איתי לבדיקת רופא נשים בהחלט יכול ליות פטריה נרתיקית גם בגיל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור עם דימום מאוד חלשלאה11/06/2015
שלום וברכה!! לפי יומיים קיבלתי מחזור (?) אבל הדימום מאוד מאוד חלש... חשוב לציין שבדרך כלל המחזור אצלי מאוד סדיר ועם דימום מסיבי בימיים הראשונים שהולך ודואך. אך כעת, המחזור אמנם הגיע בזמן אך הדימום חלש ביותר (היום התמלאה אולי תחבושת וגם זה בדוחק) האם יש סיבה לדאגה? ממה זה יכול לנבוע? אצין שאני לא נותלת גלולות או אמצעי מניעה. אשמח לתשובה, תודה!!
מורן נשים.13/06/2015יש חודשים בודדים שהמחזור קל יותר מהרגיל.. תחכי למחזור הבא,אם זה יימשך ככה תפני לרופא נשים,אם הוא ממשיך כרגיל תהי רגועה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
לאה17/06/2015שלום! תודה רבה על התשובה המהירה. רציתי לשאול. הדימום אינו ניפסק. כבר שבוע ויום. הוא מאוד חלש ולעיתים ניראה כי נעלם אך חוזר שוב. דם טרי אדום אך בכמות מועטה מאוד. הייתי אצל רופא נשים שנתן הפניה לבדיקות דם ואולטרסאונד. אך תור לאולטרסאונד רחוק. יש סיבה לדאגה? מה ניתן לעשות? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2015אין סיבה לדאגה, המתיני לתוצאות הבדיקות, לפעמים כשאין ביוץ בחודש מסוים הוסתות יכולות להיות שונות מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמירית11/06/2015
שלום, הפסקתי גלולות באמצע החפיסה (גלולה עשירית בערך) וקיבלתי מחזור ב11.5 שנמשך בערך עד 19/18.5. בתאריך 24.5 קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי עםקונדום כאשר הייתה חדירה אך הוא גמר בדרך אחרת ולא במהלך החדירה. לפי החישוב שלי וכמו שהייתי מקבלת לפני הגלולות זה בערך הימים האלה ואני לא קיבלתי עדיין. האם לפי המצב שתיארתי יש סיכוי להיריון? או שהאיחור נובע בגלל שהפסקתי גלולות באמצע? האם בדיקת היריון ביתית תוכל להרגיע אותי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.13/06/2015בדיקת הריון תמיד תוכל להרגיע,ככל הנראה אלו תגובות של הפסקת הגלולות כי הגוף שלך התרגל אליהן ופתאום הפסקת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/06/2015יכול להיות שבגלל שהפסקת גלולות באמצע יש עכשיו שבושים במחזור. עשי בדיקת שתן להריון אם עברו יותר משבועיים מהארוע של יחסי מין ואם שלילי חכי בסבלנות עד שיגיע המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חמקמקהליאת11/06/2015
כתבתי פה לפני כמה ימים ועכשיו הגיעו תוצאות בדיקות הדם ואשמח להתייעצות מומחה.
לי יש בעיה של דלקות חוזרות בשתן למרות שאני מקפידה על כל הכללים (שותה לפני ואחרי, תמיד עושה פיפי אחרי ומתקלחת אחרי). בפעם האחרונה שצרב לי מאוד בשתן לא גילו בבדיקות שתן דלקת בדרכי השתן וכן לא דלקת בנרתיק, הרופא חשב שיש לי זיהום חיידקי בנרתיק ושלח אותי לעשות בדיקות שתן גנטיות אבל גם זה נשלל. יחד עם זאת בבדיקות דם האחרונות כי יש עדות להמצאות דלקת. אם היא לא מהשתן ולא מהנרתיק והכאבים שחוויתי הם מהבטן וסבלתי מצריבה בשתן, אז מה מקור הדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חמקמקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015התיעצי עם רופא משפחה שלך שיעשה הערכה עם הכל הבדיקות ומצבך הכללי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חודש שביעי הפרשות לא מגרדות ולא צורבותמיכל10/06/2015
שלום. אני בהריון חודש שביעי לארונה יש לי הפרשות לא מגרדות ולא צורבות הדבר היחידי שהן גורמות זה לחורים בתחתונים. ממש מוזר לי. מה הכיוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך אולי לעשות תרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקןלימור10/06/2015
שלום,
עברתי 3 לידות רגילות ו-2 קיסריים. אחרי הקיסרי האחרון ניסו לשים לי התקן ולא הצליחו.
לכן ב-3 שנים האחרונות השתמשתי בסרזט שעכשו גרם לי לדימומים רבים ולכן הפסקתי אותו.
הדימומים הופסקו, ועכשו אני רוצה לנסות לשים שוב התקן- האם צריך לשים אותו דווקא בזמן הדימום הבא שיגיע או אפשר כבר עכשו? האם הדימום ייקל על ההכנסה?
ואם לא הצליחו אז לשים יש סיכויים שהפעם יצליחו?
תודה רבה וסליחה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015שימי בזמן מחזור זה מקל על ההחדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול בסדר הגלולותטלי09/06/2015
שלום. התחלתי ליטול גלולות מלינה. היום בצהריים אני רואה שיש בחפיסה את הכדור של אתמול וכנראה אחד הימים פספסתי אז מיד בצהריים לקחתי אותו. )השעה הקבועה שלי זה עשר בלילה)
עכשיו בערב אני קולטת שלא באמת פספסתי אלא לקחתי כדור מהצד השני של החפיסה, לא לפי הסדר.
מה אני עושה עכשיו? כבר לקחתי בצהריים ואחכה למחר בלילה לכדור הבא? האם אני מוגנת או הבלבול יוצר בעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול בסדר הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015אין גלולות בשם מלינה את מתבלבלת בשם
אם כל הגלולות באותו צבע זה לא משנה הסדר כי המינון שלהן זהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור השני שמתעכבטליה09/06/2015
שלום
בחודשיים האחרונים המחזור שלי נוטה לאחר (המחזור הקודם איחר בערך ב-4 ימים) ואילו המחזור הנוכחי מאחר כבר ב-4 ימים ועדיין לא הגיע.
בשלושה חודשיים האחרונים עשיתי שינוי בהרגלי תזונה (תוך כדי שיטה מבוקרת) ירדתי 12 קילו.
אף פעם לא היה לי איחורים במחזור. האם יש סיבה ללכת לבדוק את זה? מה הסיבות לכך?
שמעתי משהו על בלוטת הריס אבל אמרו לי שאם הבלוטה שלי לא תקינה לא הייתי יורדת במשקל בצורה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור השני שמתעכב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015שינוים במשקל יכולים להשפיע על המחזורים. אם יש איחור חריג עשי בדיקת שתן לשלול הריון אם את פעילה מינית. ואם לא התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותהדר09/06/2015
שלום, אני לוקחת גלולות 'מינס' ובשל תופעות לוואי אני מחליפה ל'בלארה'. מעוניינת לדעת כיצד לבצע את ההחלפה? האם מותר לקחת את הגלולה הראשונה של בלארה מייד בסיום הגלולה הפעילה האחרונה של מינס או שיש לקחת הפסקה לזמן המחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/06/2015תפני לרופא המטפל שלך בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת הוסת באמצע חפיסת גלולותאלמוג09/06/2015
ד"ר שלום,
בתקופה האחרונה חיברתי שתי חפיסות של גלולות. כעת, באמצע החפיסה השנייה התחיל דימום. כפי שנאמר לי הפסקתי את החפיסה.
שתי שאלות:
1. אם הפסקתי את החפיסה ביום ראשון, עליי להתחיל אחת חדשה ביום שני?
2. מה מבחינת הגנה? האם אהיה מוגנת כבר מהשבוע הבא, או שעליי לחכות?
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת הוסת באמצע חפיסת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015מוגנת בשבוע הפסקה אם הגלולה האחרונה היתה בראשון בשני שבוע אחרי את מתחילה חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם?פסי08/06/2015
שלום, לנשים איזו בדיקת דם מבצעים להראות שאין תפקוד מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2015מה זה אין תפקוד מיני? שאלה לא ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסי המשך
פסי09/06/2015הכוונה שאין תפקוד מיני, שהמקום של אבר המין כמו מת,
נגיד אם יש בבדיקת דם טסטוסטרון נמוך לנשים זה מצביע גם על בעיה בתפקוד?
והאם יש עוד בדיקות שאפשרי לבצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסי המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/06/2015פני לבדיקת רופא סקסולוג גינקלוג להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)