מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ 3 ימים לאחר הפסקת הוסתכרכום27/04/2013
האם ייתכן ביוץ 3 ימים לאחר הפסקת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ 3 ימים לאחר הפסקת הוסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2013אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא הריוןדני26/04/2013
שלום רב,
היה לי קשר מיני עם אישה בת 52 שנגמר לה המחזור לדבריה כ - 3 חודשים לפני זה.
גמרתי בתוכה פעמיים. מה הסיכוי שתכנס להיריון ואיך למנוע זאת.
לאחר האקט עצמו היא שטפה את עצמה.
אשמח להסבר בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2013אישה שהפסיק לה המחזור כי היא נכנסה לגיל המעבר איננה פוריה ולכןם אין מה לחשוש מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני02/05/2013שלום ותודה רבה לך על התשובה. היא אמרה לי שהיה לה מחזור לאחר יחסי המין בינינו.
אני מניח שאם היה מחזור אז אין מצב שהיא בהיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/05/2013סביר להניח שאינה בהריון אםקבלה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתח הנרתיקהיא26/04/2013
שלום לכולם,
סליחה מראש על השאלה.
מאז ומתמיד אני זוכרת שפתח הנרתיק שלי היה מלא במן חתיכות עור ארוכות.
האם זה תקין?
כי לפי האיור שמצורף להודעה, נראה שמשהו לא תקין במראה החיצוני של פתח הנרתיק שלי.
אשמח לתשובה,
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתח הנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2013האיור איננו מתאר מצב אמיתי של פתח נרתיק חתיכות העור שאת מתארת זה כנראה שאריות של קרום הבתולים שנקרעו. אם יש לך ספקות פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות cmv לא ברורות בהריוןשרון26/04/2013
שלום, אני בהריון שבוע 8 בערך, לפני שבוע עשיתי בדיקות דם :
cmv igg חיובי
cmv igm שלילי
cmv igm (add vidas) - cmv igm NEG
cmv avidity - 0.59 borderline
מה זה אומר? התוצאות סותרות את עצמן...
כל הזמן מדברים על התוצאות של בדיקת avidity באחוזים, ואני בכלל קיבלתי תשובה של 0.59 ללא אחוזים...
אני מאוד לחוצה ולא מבינה מה התוצאות אומרות, האםהעובר נמצא בסיכון? מתי חליתי? אשמח לעזרה בפענוח וחוות דעתך לגבי המשך ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות cmv לא ברורות בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/04/2013לא מפענחים תשובות ברשת
לפנות לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייצור חלבלירון26/04/2013
שלום.
אני לא יודעת לאיזה פורום לשייך את שאלתי.
אני 3 וחצי שנים אחרי לידה. הנקתי את בתי עד בערך גיל שנתיים ויותר (לא מלא). בכל אופן ההנקה הסתיימה לגמרי כבר לפני שנה וחצי בערך, אך עדיין לתדהמתי בלחיצה על השד הימני יוצא חלב לבן.
זה מאוד מדאיג אותי, לאן פונים לבירור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייצור חלב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/04/2013רופא נשים או כירורג שד
ניתן לבצע בדיקות מעבדה כולל רמות פרולקטין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת שלא מגיעה ותשובה שלילית להריוןחמוטל25/04/2013
שלום רב,
אני בת 39, מנסה להכנס להריון נוסף..
החודש יש איחור של 10 ימים! עשיתי בדיקת דם להריון היום והתוצאה כנראה שלילית (2>)
עד מתי לחכות לפני שאגש לרופאת נשים שלי? עד אחרי שאקבל? או שאולי עוד יש תקווה וכדאי להמתין...
האם ייתכן כי אלו שיבושים הורמונליים מפאת הגיל המתקדם? :-((
אציין כי המחזור סדיר (26-28)
מה יכולות להיות הסיבות? אני לא בלחץ נפשי...אוכלת כהלכה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת שלא מגיעה ותשובה שלילית להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2013קבעי תור לרופאת נשים בכל מקרה, המתיני מספר ימים ואם עדיין לא תקבלי עשי שוב בדיקה להריון. אם שלילי כנראה שיבוש הורמונלי כלשהו לא בהכרח בגלל הגיל אך ניתן לעשות הערכה הורמונלית ולבדוק איפה את עומדת מבחינת הפריון בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חמוטל29/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וגלולותסובלת25/04/2013
שלום. אני בת 20 ונולטת סרזט כבר 3 שנים ללא הפסקה..רציתי לדעת אם הדבר מסוכן כי אין לי מחזור כבר שלוש שנים?
ואני סובלת מדימומים יום יומיים כמה פעמים ביום, בעבר אמרו לי ששזה בגלל הסרזט..אבל כל יום דימומים בגלל גלולות זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/04/2013תחת גלולת סרוזט אין דימום דבר ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלותחסויה25/04/2013
שלום,
קמתי היום עם כאבים בשחלות, אני מרגישה כאילו הן תפוסות וכואב לי ללכת.
(זאת לא פעם ראשונה שזה קורה, בדרך כלל אני שמה לב שזה קורה לפני קבלת מחזור).
יש לציין שאני לא לפני קבלת מחזור, כבר קיבלתי לפני שבועיים.
נוסף על כך, יש לי את תסמונת השחלות הפוליצסטיות (איני מקבלת מחזור סדיר (לא מקבלת כל חודש) כבר שנים, אך לאחרונה זה התחיל קצת להסתדר).
כרגע איני נוטלת גלולות או מדבקות להסדרת המחזור.
רציתי לדעת מהו הגורם לכאבים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסויה29/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשחלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/04/2013יכול להיות שאת לקראת ביוץ ולכן הכאבים. בכל מקרהפני לבדיקת רופא נשים ואולטראסאונד של השחלות בזמן הכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בפעם הראשונההדר25/04/2013
התחלתי גלולות ברביעי שעבר ביום הראשון למחזור. ועדיין שבוע ויום שיש לי מין דימום/הפרשה קל כזה...גם תחתונית מספיק. האם זה בסדר?ועד מתי זה יכול להימשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בפעם הראשונה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/04/2013בד"כ בחודשים הראשונים של נטילת גלולת לוקח לגוף להסתגל ויתכנו דימומים לא סדירים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - הקאה והקדמת מחזורהדס24/04/2013
אני במהלך 21 הימים של הגלולה. ביום שבת האחרון הקאתי, והמשכתי לקחת גלולות כרגיל. וביום שלישי הקאתי שוב. היום קיבלתי מחזור בהקדם של שבוע! ביום שבת הקרוב אני אמורה לסיים חבילה, ולהתחיל הפסקה של שבוע. האם להמשיך לקחת גלולות כרגיל עד ההפסקה? או לעשות כאילו התחלתי את ההפסקה מהיום הראשון שהקאתי בשבת האחרונה? אני צריכה לדעת האם לקחת גלולה הערב או לא. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - הקאה והקדמת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013המשיכי את הגלולות ברצף בלי לעשות הפסקה אבל בגלל ההקאות את לא מוגנת ויש להוסיף קונדומים אם את מקיימתיחסי מין לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנוי24/04/2013
שלום , שמי נוי הני לוקחת גלולות אמילי כבר כמעט חודשיים, ורציתי לדעת איך אוכל להסדיר את הופעת המחזור שיופיע באמצע השבוע ולא יגיע בסופש? אשמח נורא לתשובה , תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013הורידי 3 -4 גלולות והקדימי את קבלת המחזור או לחילופין הוסיפי כמה כדורים מחפיסה אחרת ותדווחי את המחזור בכמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Submucose myomaנטלי24/04/2013
שלום רב ,
אני בת 49,
גילו אצלי לפני שבוע מיומה לאחר שעשו אולטרה סאונד .
התוצאות הן :
שרירן סובמוקוסי 18 מ"מ
שחלות : ימנית: 22X15 מ"מ
שמאלית: 30X19 מ"מ
רחם : אורך : 53 מ"מ
רוחב:56מ"מ
עובי: 54 מ"מ
עובי רירית הרחם : 9 מ"מ
הבנתי מהרופאה שלי שחוץ מהמיומה כל שאר נראה בטווח הנורמה .
הרופאה שלי הסבירה לי שכיוון שהמיומה היא בתוך הרחם ומתחת למוקוסה אז כדאי להורידה .
התייעצתי עם עוד מומחה שחושב כמוה .
ברצוני לקבל עוד חוות דעת מקצועית האם אתם ממליצים להעבור את הניתוח הזה או שניתן להמתין עד המנופאוסה שאחרי כן זה לא אמור להמשיך לגדול .
יש לציין שנאמר לי שניתוח כזה נעשה בצורה וואגינלית.
אשמח לקבל את חוות דעתכם אשר תוכל לסייע לי לקבל את ההחלטה הנכונה .
תודה מראש
נטלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Submucose myoma - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013שרירן סובמוקוזי יכול לדמם ולעוות את הרירית ולכן כדאי להוציאו עכשיו להערכתי
לא בהכרח הוא יקטן אחרי המנופאוזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאז שהתחלתי עם הגלולות כל יום יש לי הפרשות חומות ללא ריח.שי לי23/04/2013
שלום לכם!
לפני כשנתיים התחלתי להשתמש בגלולות פימנט , לפני חצי שנה הפסקתי עם נטילת הגלולות ( אף פעם לא היו לי שום תופעות לוואי).
לפני כחצי שנה הפסקתי עם הגלולות ולפני שבוע חזרתי לקחת שוב. מאז שהתחלתי עם הגלולות כל יום יש לי הפרשות חומות ללא ריח.
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013ב3 חודשים ראשונים לנטילת גלולות יכולים להיות דימומים לא סדירים תוך כדי לקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולותענבל23/04/2013
התחלתי לקחת מחדש (אחרי שלא לקחתי במשך חודשיים) גלולות (אסטל). אחרי כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין (ללא קונדום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013אם התחלת מהיום הראושן של המחזור את כבר מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התחלתי מהיום הראשון של המחזור
ענבל25/04/2013המחזור שלי איחר לבוא אז הרופאה אמרה לי כבר להתחיל לקחת את החפיסה, ושהמחזור יגיע בסופה. אז... מתי אני כן מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתליאת23/04/2013
עברתי הפלה טבעית ביום שני שעבר ועד היום אני עם דימום (לא מאוד חזק)
אבל מיום שני הוא באותה כמות ולא נראה במגמת ירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/04/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)