מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על תפרים בלידהמ16/04/2013
אני מתכננת לידה ללא אפידורל... מה קורה אם צריכים לתפור אותי בסוף ואני לא מורדמת? תופרים בלי הרדמה? יש איזה עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תפרים בלידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013עושים הרדמה מקומית בזריקה לאזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר הפסקת גלולותנטשה16/04/2013
שלום אני חיילת והפסקתי ליטול גלולות משום ששחכתי לקחת אותן איתי לבסיס מאז עברו כבר 4 חודשים ועדיין לא קיבלתי מחזור.אני רוצה לשוב ליטול גלולות אך בינתיים איני מקבלת מחזור.איך אוכל לשוב לקחת אותן ולהיות גם מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013בקשי הפניה לרופא נשים [
את צריכה לקחת כדורים שיזרזו לך את המחזור ואז ביום הראשון של המחזור שיגיע תתחילי שוב את הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שלושה ימים אחרי סיום וסתנלי16/04/2013
שלום
אני בת 33 עם מחזור סדיר,סיימתי מחזור של שבוע ביום רביעי לפני שבןע כמעט.
בשלושה ימים האחרונים היו לי כאבים עמומים הדומים לכאבי ביוץ ואתמול הופיע דימום
היום הוא הפסיק במהלך היום. מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שלושה ימים אחרי סיום וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013אי אפשר לדעת יכול להיות שזה דימום שקשור לביוץ שקורה לעתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם גלולותאנונימי16/04/2013
שלום, אני לוקחת גלולות מינס ולפני כשבועיים היה לי דימום של כ5 ימים והפסיק בערך בגלולה ה14 של החפיסה.. נאמר לי שזה תקין ולהמשיך ליטול את הגלולות רגיל, לקחתי החודש 2 גלולות במועד מאוחר מהמועד הרגיל שבו אני לוקחת.
הייתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים לאחר כל ארבעת הכדורים הלבנים ועדיין לא קיבלתי, אתמול התחלתי את החפיסה השנייה ועדין לא קיבלתי. האם מעיד על בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013לא המשיכי את הגלולות כרגיל אם לא תקבלי בחודש הבא או שתדממי שוב תוך כדי החפיסה כדאי להחליף גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם הפטרייה?אנונימית16/04/2013
שלום,
לפני כחודשיים התחילה לי פטרייה ואגינלית. לפני קצת פחות מחודש השתמשתי בנרות קלוטרי במשך 3 ימים, אך זה לא עזר..
מה אפשר לעשות? זה מפריע לי במיוחד בזמן קיום יחסיי מין- שאז זה שורף וכואב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים עם הפטרייה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013עשי תרבית נרתיקית כדי לאבחן איזה סוג פטריה זו ואם הכאבים ביחסי מין נובעים בגלל פטריה או שיש סיבות אחרות לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר15/04/2013
יש מצב של יהיו הפרשות בכלל ,חוץ ממה שיש מצוואר הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/04/2013יש מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל15/04/2013
שלום רב.
אני בת 31 והמחזור שלי דיי סדיר בין 25-31 יום.
ווסת אחרונה ב-23.3 ביוץ ב-6.4
קיימתי יחסים יום לפני הביוץ ויומיים אחרי.
אני מנסה להכנס להריון כך שאני לא שומרת.
מתחילת הביוץ עד עכשיו יש לי כאבים בצד ימין שמידי פעם זה עובר לצד שמאל ובחזה שלא עוברים ורק הולכים ומתגברים.
שאלתי, האם יש סיכוי שזה הריון ומתי אפשר לבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/04/2013שאלתי, האם יש סיכוי שזה הריון ומתי אפשר לבדוק?
תמתיני עד האחור במחזור של מספר ימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד וגינאלי לבתולהאבי 3115/04/2013
בת 29 בתולה. עקב כאבי בטן תחתונה ומציאת ציסטות בשחלה הומלץ לי על אולטראסאונד וגינאלי.
היום בוצע לי בדיקה גיניקולוגית ע"י ספקולום צהוב לבתולות וכן בדיקה ע"י האצבע.
האם אכן ניתן לבצע בדיקה זו לבתולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד וגינאלי לבתולה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/04/2013האם אכן ניתן לבצע בדיקה זו לבתולות?
תפני בבקשה לרופא שבדק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה דחווףף!!! בבקשה!!לין15/04/2013
יש לי פטמות שקועות ואני מעוניינת לעבור ניתוח להבלטתן. אני בת 16 וחצי ורציתי לברר אם אני יכולה לעשות את הניתוח ללא הסכמת הורים (אני מתביישת לספר)??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קשור לפורום הזה
רוית17/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ג'קוזי וטמפוניםאתי15/04/2013
שלום,
יש לי שאלה דחופה.
יש לי מסיבת רווקות בסוף השבוע (עם ג'קוזי) ואני אמורה לקבל מחזור באמצע השבוע.
אני צורכת גלולות כך שהמחזור אינו חזק. הגלולה האחרונה שלי החודש הייתה ביום שבת.
השאלות שלי הן כאלו: האם כדאי להמשיך את הגלולות עוד שבוע כדי שלא יהיה מצר לא נעים וכדי שאוכל להנות כמו שצריך ממסיבת הרווקות שלי או שעדיף להשתמש בטמפון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ג'קוזי וטמפונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013שתי האפשרויות נכונות תעשי מה שיותר נעים לך אין בעיה לצרף עוד חפיסת גלולות בלי לעשות הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אתי15/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשחלהציפי14/04/2013
אני 5 ימים לפני מחזור ( בדר"כ סדיר), ב- 3 ימים האחרונים יש לי רגישות בחזה וכאב בשחלה הימנית. האם סביר שיהיה מצב כזה לפני קבלת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013כאבים בחזה בהחלט יכולים לקרות. המתיני עד קבלת המחזור אם הכאבים בצד ימין לא יחלפו פני לבדיקת רופא. אם הכאב מימין חזק וטורדני פני כבר לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה גלברטהאורית14/04/2013
שלום
בת 34 יש לי תינוק בן שנה ו 7 חודש׳ ואינני מקיימת יחסי מין כמה חודש׳ (פרודה).
מזה שנה שאני מטופלת בכדורים ומשחות -
בגלל קנדידה גלברטה.
הטיפול כולל כדור פעם בשבוע, נרות ומשחות פנימיות וחיצוניות.
אני עושה משטח כל כמה חודש׳ אך תמיד נמצאת הקנדידה למרות
הטיפול העיקש.
שאלותיי הן :
1. מדוע אם אין לי גרד או אי נוחות עדיין מופיעה במשטח פטרייה?!
2.מתי תיעלם הפטרייה אם בכלל?!
3.האם להמשיך את הטיפול או להרפות וזה ייעלם לבד?
אשמח להבהרה מהצוות
בברכה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה גלברטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013קנדידה גלברטה עקשנית מאוד לטיפול. התיעצי עם רופא הנשים שלך איך ואם להמשיך בטיפול.אם אינך סימפטומטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלותעינב14/04/2013
שלום,
אני בת 26, הפסקתי לקחת גלולות לפני כשלושה חודשים לאחר שלקחתי גלולות במשך כמה שנים.
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא קונדום אולם הוא חדר רק מספר פעמים ואז הפסקנו, חשוב לציין שלא הייתה שפיכה.
מאז אותה פעם יש לי כאבים בעיקר בצד שמאל של הבטן התחתונה, כאבים שהם כמו כיווץ חזק ולא נעים. הסתכלתי ביומן והמחזור האחרון שלי היה לפני 12 ימים.
האם אלה הם כאבים של ביוץ?
האם ישנה אפשרות שנכנסתי להריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשחלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013מתאים לכאבי ביוץ. שבועיים אחרי יחסי המין האלו אם את רוצה לשלול הריון עשי בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בשחלות
עינב15/04/2013האם ניתן להיכנס להריון ממה שתיארתי בהודעה הקודמת?!?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בגיל 60גשר14/04/2013
אימי בת 60. כ - 9 שנים באל וסת. בריאה בד"כ, מטופלת ביל"ד, מאוזנת. לפני כחודש היא ראתה טיפות דם. זה היה ארוע חד פעמי. פנינו לגיניקולוג שבדק אותה כולל US(רירית דקה, 2 מ"מ, שחלה אחת תקינה, השניה לא הודגמה. הרחם במרקם שרירני, ללא שרירן מוגדר). הוא אמר שהתמונה הכללית נראית בסדר. בדיקת הפפס שבצעה לפני כחודשיים תקינה. ממוגרפיה לפני כחצי שנה תקינה. הוא אמר שאם הארוע יחזור על עצמו לפנות לברור. בהסטוריה המשפחתית: אמא שלה חלתה בגיל 83 בסרטן המעי הגס.
היום, לאחר מתן שתן ושטיפת האזור, היא שוב ראתה דם על הנייר .
האפשרות שמדובר בדימום רקטלי נשללה על ידה.
אני מאד מאד מודאגת. מה הסיכוי שמדובר בסרטן הרחם או השחלות ? מה יכולה להיות האבחנה המבדלת לדימום וגינלי בגיל זה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל 60 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013בדרך כלל הסיבה השכיחה היא דוקא רירית רחם דקה מידי שיכולה לטפטף בגיל המבוגר, ונובעת מהחוסר ההורמונלי. אבל שתפנה לברור שיכלול לדעתי היסטרוסקופיה או דגימה של רירית הרחם. אבל לאור הבדיקות שעשתה עד כה לא נראה לי שיש ממה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון הורמונלירונית14/04/2013
האם ניתן להגיע לאיזון הורמונלי אחרי לידה באמצעות נטילת גלולות למניעת הריון
כדי להעלות את הירידה החדה בהורמונים אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון הורמונלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/04/2013אין לקחת גלולות מיד לאחר לידה. יש להמתין 6 שבועות לבדיקת רופא ורק אז לקחת גלולות כאמצעי מניעה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)