מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצלעותחסוי11/04/2013
שלום יש לי כאב חזק כבר שבוע בצעל שמול בגב כמו שריר תפוס ואני בהריון מה אלי לעשות היתי אצל הרופא אמר לי למרוח שמן זית ולחמם קצת את אזור וגם משחה אבל זה לא ממש אוזר שבוע כבר לא בעבודה וסבולת מכאבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלעות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/04/2013לחזור לרופא המטפל לצורך המלצה טיפולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדחסוי11/04/2013
שלום אני בהרעון שבוע 23 יש לי כאבים בשד זה נרמלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/04/2013במהלך הריון ידוע על שינויים במרקם רקמת השד לא אמורים להיות כאבים
יש לעבור בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקוה וחתונהעדי11/04/2013
שלום רב,
אני בת 27 מתחתנת באוגוסט ובחישוב שערכתי, אני אמורה לקבל מחזור כשבוע לפני החתונה.
הדבר הינו בעייתי משום שאני אמורה לערוך טבילה במקווה יומיים לפני החתונה אחרי 7 ימים נקיים ממחזור.
חישוב קל מראה שעליי להקדים את המחזור ב-5-6 ימים או לאחר אותו בשבוע וחצי
בנוסף, אני נוטלת גלולות מינס מזה כ- 5 שנים.
שמעתי שנטילת 2 חפיסות ברצף עלול לגרום לי לדימומים, ואיני רוצה לקחת את הסיכון.
כיצד עליי לעשות זאת ? מהי הדרך היעילה והבטוחה ביותר?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לתת תשובה דחןף
מונירה12/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עבורי תשובה כלשהי ?
עדי17/04/2013ממש אשמח אם תענו לי ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עבורי תשובה כלשהי ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/04/2013יש שתי אופציות ושתיהן נכונות.
2 חפיסות גלולות ברצף זו אופציה טובה אפשרות אחרת זה לקחת כדורי פרוגסטרון למשך כ10 ימים לפני המחזור ולמשוך לעוד כמה ימים עד אחרי החתונה
התיעצי עם רופא מטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור- מין לא מוגןשירן10/04/2013
שלום, קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולמחרת לקחתי פוסטינור. 6 שעות לאחר מטילת התרופה לא הרגשתי טוב בשל מזג האוויר והקאתי. השאלה האם השםעת הגלולה נפגמה???? אני 3 ימים אחרי נטילת הגלולה ולא הופיע אצלי שום דימום.. בפעם הראשונה שנטלתי פוסטינור אחרי יומיים היה לי דימום ולא של מחזור. כרגע אני חוששת. האם הדימום אמור היה להופיע?? או שזו תופעת לוואי משתנה.
האם יש סיכוי שאני אכנס להיריוון בגלל שהקאתי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן11/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור- מין לא מוגן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/04/2013הדימום לא מעיד על הצלחת טיפול הפוסטינור
בכול מקרה פוסטינור לא יעיל במאת האחזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אך האם הקאה 6 שעות אחרי נטי
שירן13/04/2013האם 6שעות אחרי אילת הכדור הקאתי ז׳ משפיעים יעילותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיקשירן10/04/2013
שלום
אני שבועיים אחרי מחזור, יש לי הפרשות צהובות בצורה מוגזמת. זה נורמלי?
שאלה נוספת בזמן קיום יחסי מין נתקלתי בקושי רב. הבנתי שאני סובלת בפעם הראשונה מיובש נרתיקי . כבר שבוע שלם. מה עושים? למה זה קורה?? איך מטפלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן11/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/04/2013אופי הפרשות יכול להיות קשור לדלקת נרתיקית
כמובן שחשוב לעבור בדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנוי10/04/2013
שלום
אמא שלי בת 48 ,
לאחרונה התחילו לה צריבות ולחץ בבטן התחתונה באיזור השתן,
היא עושה הרבה פיפי והיא עשתה בדיקת שתן והיא יצאה שלילית, אין לה דלקת.
היא בנוסף סובלת מטחורים כבר כמה חודשים והיא לא יודעת ממה הכאבים החלו פתאום.
היא לא יודעת אם זה קשור לרחם או אולי התקררות או אולי פטריה.
האם הינך יודע במה מדובר?
האם רצוי לפנות לגניקולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
נוי12/04/2013מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/04/2013האם רצוי לפנות לגניקולוג?
רצוי מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלגןיולי10/04/2013
שלום אשמח לתשובתכם ותודה על הפורום החשוב הזה.
13.9.12 ילדתי בקייסרי חרום עקב רעלת
24.1.13 קיבלתי מחזור חלש
4.4.13 קיבלתי מחזור בינוני למשך 3 ימים
10.4.13 שוב התחיל דימום.
במשך החודשים האחרונים באופן קבוע יש לי הפרשות שקופות. ללא ריח.
קצת יותר מההפרשות הקבועות שהיו לי בתקופת טיפולי הפוריות בביוץ.
6 שבועות לאחר לידה נבדקתי כולל פאפ והכל היה תקין.
אני בת 47. חוץ ממידת הנעלים שלי אתם יודעים כבר הכל...
מכיוון שאין לי תור בשבועיים הקרובים לרופא שלי אשמח לדעת:
1. האם נשמע סביר בהתחשב בגיל בטיפולי הפוריות ובלידה המוקדמת (שבוע 35)
2. האם זה מסמל את בוא גיל המעבר?
3. עד לתור שלי - האם יש להמתין בסבלנות או לרוץ לרופא אחר?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם
יולי11/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלגן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/04/2013תשובה 3 נכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה וכאבי ראש חזקים בעקבות מירנהריני10/04/2013
שלום רב,
אני בת 40 לאחר 2 לידות בניתוח קיסרי.
לאחר הלידה השניה שמתי התקן רגיל איתו הייתי 5 שנים והכל היה תקין.
לאחר 5 שנים החלפתי להתקן רגיל נוסף, אך הוא גרם לי לצרות רבות ובעיקר לדימומים רבים.
לאור זאת, לפני מספר שבועות התקנתי התקן מירנה. במשך השבועיים וחצי הראשונים הרגשתי טוב. ביום שישי האחרון מספר ימים לפני המועד הרשמי של קבלת המחזור הופיע אצלי התקף מיגרנה קשה במיוחד בצד ימין של הראש סביב ארובת העין אשר לווה בהקאות. כדורים כגון: נורופן ואקמול פוקוס לא עזרו. הכאב היה עז ולא נתן ל י לישון. השיא היה ביום שישי בלילה למחרת הכאב שכח אך לא עבר לגמרי. אתמול קבלתי את המחזור והלילה התפתח כאב ראש מיגרנה נוסף חזק בצד שמאל הפעם- מעל הגבה ובחלק האחורי של הראש.
אציין שסבלתי בעבר ממיגרנות, בעיקר בתקופת ה-PMS אך לא בעוצמה כזאת.
אני ממש מיואשת ורוצה להוציא את ההתקן.
השאלה היא אם זה יהיה צעד נכון להוציאו ולחזור לגלולות? אשמח לקבל עצתכם.
תודה,
ריני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה וכאבי ראש חזקים בעקבות מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/04/2013יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נוררבקי10/04/2013
עשרה ימים מהביוץ המשוער, ברצוני לקחת פרימולוט נור כדי לאחר את המחזור.
בשלב זה יש סיכון בנטילת הגלולות באם יש הריון ? ואם כן, מהו? (בבדיקת הריון ביתית מהיום-התשובה שלילית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/04/2013היות וקיבלת את הטיפול מהרופא המטפל שלך - נא לפנות אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפשרון10/04/2013
שלום,
רציתי לדעת בכל כמה זמן צריך לעשות בדיקת פאפ? והאם צריך לעשותה גם אם כרגע איני פעילה מינית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/04/2013זה תלוי מהגיל של המטופלת וכמה בדיקות פאפס בוצעו בעבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שרון11/04/2013המטופלת (אני) בת 26 ועשיתי עד כה בדיקת פאפ אחת ואני פעילה מינית 4 שנים.. עשיתי בדיקות שגרתיות אחת לשנה אך לא פאפ.. האם צריכה לעשות כל חצי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה צמיגה בהריוןיעל09/04/2013
ביתי בשבוע 11 להריון. היום הופיעה פעם אחת הפרשה חומה מעט צמיגית.
האם יש סיבה לדאגה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה צמיגה בהריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2013לא ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהכרמית09/04/2013
שמי כרמית ואני בת 41 שנים, לפני כ8 חודשים הותקן ברחמי התקן המירנה, אציין כי ברקע אני סובלת ביתר לחץ דם, במשך הזמן ולאחרונה אני רואה שינויים בלחץ דם, ישנה עלייה מאוד לא הגיונית, רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתקן לבין יתר לחץ הדם, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2013לא ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהרוית09/04/2013
שלום,
אני שנה אחרי לידה,עברתי ניתוח קיסרי,הייתי במעקב אצל רופא פרטי והוא אמר לי ששנה אחרי לידה צריך לעשות בדיקות גניקולוגיות כדי לראות שהכל תקין,הרופאה בקופת חולים אומרת שלא צריך רק אם במשך שנה אני מנסה להיכנס להריון ולא הולך לי אז עושים בדיקות
מה הנכון לעשות?
אילו בדיקות עלי לעבור?פפס כולל?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2013כל אישה עד גיל 40 חייבת להבדק פעם בשנה בדיקה שגרתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמישהיי09/04/2013
דר' שלום...
הדגדגן שלי מאוד חשוף יש לי בקושי ערלה מעליו בקושי משהו מכסה עליו....זה נראה כאילו העור של הערלה התכווץ ושבן זוגי נוגע לי באיזור יש לי הרגשה של חוסר נעימות ולא הנאה ואני נאלצת לזייף אורגזמה...
לדעתי פעם הדגדגן היה פחות חשוף ורגיש יותר העורלה הייתה פעם מכסה יותר.....האם ככל שהדגדגן חשוף יותר ויש פחות ערלה זה יוצר בעיה או חוסר הנאה האם בגלל זה אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה????
האם יש מצב שהעצבים נפגעו לי בדגדגן???האם יכול לקרות מצב כזה שבגלל שהוא חשוף מדי יש בו פגיעה???
אני ממש מתוסכלת !!!!!
בבקשה עזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2013תפני בבקשה לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשדייםרונית09/04/2013
שלום,
אני בת 47 ולאחרונה יש לי כאבים בשדיים כמו לפני מחזור / או הריון.
חשוב לציין שיש לי התקן "מירנה" .ובעקבות כך אני לא יודעת מתי אני במחזור, כמו כן, הכאב יכול להופיע בכל יום בחודש, לא סמוך לביוץ / מחזור .
או לחילופין לא להופיע כלל.
הייתי רוצה לדעת מה הסיבות לכך?
האם זה בשל שינויים הורמונליים ?
תודה רבה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשדיים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן09/04/2013תפני לבדיקה אצל רופא כירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)