מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרהתאיר בן דניאל19/10/2012
הגיוני שיש לי כאבי ביוץ בצד שמאל או כמו כאבי מחזור כשאני בגלולה ה12-14 של החפיסה בערך...אני מפחדת שהגלולה לא עושה את העבודה ויש לי ביוץ?הכאבים באים והולכים.אני נוטלת גלולות אמילי זה החודש הראשון שאני מנסה אותה כי לפני כן השתמשתי בגלולות יאז והן עשו לי לא טוב.
שאלה נוספת אם אפשר,האם זה משנה אם אני לוקחת כל יום גלולה ולא מפספסת אפילו אחת אבל לא לוקחת בשעה קבועה תמיד? לדוגמה פעם ב8 ויום אחרי זה בעשר.האם זה פוגע ביעילות ההגנה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/10/2012רצוי ליטול גלולה בשעה קבועה. אני לא מניח שיש לך ביוץ. רצוי מאד שתפני לרופא המטפל שלך לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחדת ולא יודעת איך לספר לולורין18/10/2012
שלום
אני בת 33 ויש לי פטריה בנרתיק ויש הפרשות בצבע לבן סמיך גושים, הרופא נתן לי משחה למרוח 3 ימים הפחד שלי שקיימתי יחסים עם החבר שלי ופוחדת שהדבקתי אותו , לא יודעת איך לספר לו שהדבקתי אותו אם בכלל ואם יש טיפול לגברים במידה והדבקתי אותו ומה אמורים להיות הסימנים לגבר שאכן הדבקתי אותו
בבקשה תשובה ברורה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוחדת ולא יודעת איך לספר לו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012פטריה לא עוברת במגע מיני וביחסי מין ולכן אין חשש שהדבקת את בן זוגך, אך המנעי כרגע מקיום יחסי מין עד שהפטריה תעבור לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח צניחת קירות הנרתיקבר18/10/2012
שלום רב,
אני 7 חודשים לאחר לידה ראשונה. הלידה הייתה קשה וכתוצאה מכך אני סובלת קירות הנרתיק. מדובר בבעיה משולבת מבחינתי עם פן שקשור לקושי בהתרוקנות ללא החדרת אצבע ודחיפת הקיר האחורי העניין השני הוא שפתח הנרתיק נראה גדול, החיכוך בעת יחסי מין פחת, ישנו כאב בזמן קיום...תהיתי האם יש אפשרות לעשות ניתוח לפני הלידה הבאה- אני בת 32 והיכן ניתן לברר על הניתוח שהבנתי שניתן לעשותו דרך קופות החולים..
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח צניחת קירות הנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/10/2012אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך. בלי בדיקה גינקולוגית אי אפשר להמליץ לך לגבי הטיפול. בד"כ לא מקובל לבצע ניתוחים מסוג זה בגילך הצעיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת סרזט וכאבי בטן תחתונהליהי18/10/2012
השתמשתי מעל שנתיים בגלולות מסוג סרזט, בהתחלה לצורך הנקה ולאחר שנה המשכתח בהמלצת רופא הנשים שלי.
וכעת הפסקתי, כבר עבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי מחזור. הבנתי שלעיתים אחרי שימוש ממושך בגלולות מסוג זה אכן המחזור מתאחר אפילו עד כמה חודשים
לפני מספר ימים היו לי כאבים מאד חזקים בבטן התחתונה ובגב, היתי בטוחה שמדובר בPMS אך עברו עוד מספר ימים ועדיין כלום, מה יכול להיות ההסבר לכאבים הכל כך חזקים?האם כדאי להיבדק אצל רופא נשים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת סרזט וכאבי בטן תחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012פני לבדיקת רופא נשים. אולי ביוץ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהמיכל18/10/2012
שלום.
היום הצלחתי להכניס טמפון פעם ראשונה אחרי הרבה ניסיונות כושלים עקב כאבים בעת ההחדרה ואי הצלחה להחדיר. הטמפון שהחדרתי הוא במידה הכי קטנה שקיימת, ויש לציין שגם בזמן החדרתו כאב לי. החלק שהלחיץ אותי ביותר זה שבזמן הוצאת הטמפון [אני לא במחזור כרגע, מרחתי את הטמפון בואזלין כהמלצת הרופא להחדרה חלקה יותר] לא הצלחתי להוציא אותו ומאוד מאוד כאב לי, אז הסתכלתי במראה וראית שחוסם את הטמפון רצועת עור. ההסבר לא טוב אז ניסיתי לצייר את זה והעלתי לכאן את התמונה [אני יודעת שזה נראה אולי לא רציני אבל השאלה רצינית מאוד ומן הסתם לא רציתי להעלות תמונה של עצמי אז ניסיתי לצייר תרשים].
מה זה פס העור הזה? זה לכולם ככה? הוא כאילו מחלק את חור הנרתיק שלי ל-2, וכדי להוציא את הטמפון הייתי צריכה להזיז אותו הצידה עם היד השניה, רק אז הצלחתי להוציא את הטמפון [מה שגם כן כאב ואחרי כן המשיך לכאוב לי לזמן מה].
אני ממש לחוצה ולא מבינה מה זה אמור להביע, אשמח לתשובה לגבי מה זו הפיסת עור הזו, האם זה אמור להיות ככה ואם לא מה אני אמורה לעשות?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/10/2012שלום רב,
הבעיה מוכרת. לפי הציור שלך מדובר במחיצה עדינה שמחלקת את הכניסה לתוך הנרתיק.
מדובר בממצא מולד וניתן להסיר אותו לכלות רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות צילום רחםל.18/10/2012
שלום,
בת 33, אחרי שני ניתוחים קיסריים, מתקשה להרות בשלישית (פרופיל הורמונלי תקין).
ביצעתי צילום רחם (שיקוף), ואשמח לקבל ייעוץ על הצעדים הבאים שיש לנקוט (אם בכלל).
אציין שהבדיקה היתה קשה מאוד לביצוע מכיוון שנתגלתה דיברטיקולה בצלקת הניתוח הקיסרי, שגרמה לקושי בהחדרת הקטטר.
תוצאות:
רחם: קשתי (האם יש לזה משמעות?)
סקולציה באזור הצלקת הקיסרית.
מילוי הומוגני של חלל הרחם.
חצוצרה מימין ומשמאל: מעבר ופיזור תקין
בוצעה הזרקה סלקטיבית דו צדדית.
החומר מתפזר כלפי המרזבים דו צדדי, ייתכן ביטוי להדבקויות באגן.
האם ייתכן שהסקולציה מקשה על השתרשות?
האם באופן כללי יש לטפל בכך? זה גורם להפרשות דמיות רבות לאחר המחזור, לעיתים במשך 10 ימים ויותר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות צילום רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012כדאי שתפני עם התשובות לרופא המטפל שלך מלוי רחם וחצוצרות תקין צריך לשלול בעיה מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהשלי18/10/2012
שלום,
שמתי לב שלאחר קיום יחסים עם בעלי כעבור יומיים שלושה מופיע אצלי פיטריה בנרתיק...
1. למה זה קורה ?
2. איך אפשר להמנע מזה?
3. הרופא נתן לי משחות + FLUCANOL 150MG 1CAP כבר כמה פעמים. האם יש משהו שיעזור לזה אחת ולתמיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012כשיש לך תחושת פטריה עשי תרבית נרתיקית ותראי אם זה באמת פטריה ואם כן איזה סוג יש זנים שמאוד עמידים לטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להרחבת חור הנרתיק?ליאל18/10/2012
שלום,
הלכתי לגניקולוגית היום והתלוננתי על אי יכולת החדרת טמפון עקב כאבים בעת החדרתו [אינני מקיימת יחסי מין]. לאחר בדיקה הרופאה אמרה כי החור שלי מאוד צר ולכן כואב לי וניסתה לתת לי שיטות להחדרה [למרוח ואזלין], אבל אמרה שבמידה ואינני מצליחה עדיין - יש אפשרות לניתוח להרחבת החור.
רציתי לדעת האם זה דבר ידוע ונפוץ? מה כולל הניתוח הזה? זה מסוכן? האם אני חייבת לעשות אותו על מנת להחדיר טמפון\לקיים יחסי מין נורמאליים [כי כרגע אני לא, כאבים חזקים בעת החדרה]? האם יש תופעות לוואי? האם רואים אחרי הניתוח על האיזור שהיה שם ניתוח [כלומר - אם מכער את האזור]?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להרחבת חור הנרתיק? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/10/2012שלום רב,
ני מניח שברור במה מדובר, אך לא אוכל לענות לך ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזור וביוץקרן18/10/2012
שלום,
אני בת 27 מנסה להיכנס להריון מזה שלושה חודשים, וללא מחזור סדיר, עד לפני שלושה חודשים לקחתי גלולות. המחזור הלא סדיר הוא משהו שקיים כבר מאז שקיבלתי מחזור, ולאור כל הבדיקות לא קיימת בעיה הורמונלית, או בעיה אנטומית, אך עדיין המחזור לא סדיר, מחזור פעם בחודשיים לפעמים שלוש, בהתייעצות עם רופאת נשים היא אמרה לי שבטבעיות איכנס להריון ושאין ממה להילחץ. מה דעתך בנושא? האם כך הדבר? או שיש צורך בבירור נוסף?
אשמח למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור וביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012צריך לבדוק אם את מבייצת בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום- המשךROK18/10/2012
עשיתי את בדיקת האולטרסאונד, ואין ביוץ.
האם יש עוד סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום- המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012מה השאלה הראשונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ROK20/10/2012שלום,
לקחתי דופסטון כדי לקבל מחזור, אחרי 5 ימים הופיעו כתמים חומים ל3 ימים ויום אחד דימום וחישבתי אותם כמו מחזור. ביום ה5 לכתמים לקחתי איקקלומין (5 ימים) וביום ה8 לכתמים לקחתי אסטרופם (6 ימים)... היום, ביום ה15 למחזור (כשאני אמורה לבצע מעקב זקיקים)
התחיל מעט דימום בניגוב.
ביצעתי אולטרסאונד מעקב זקיקים ולא נראה ביוץ.
יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2012בדרך כלל כשלוקחים דופסטון המחזור מגיע לאחר הפסקת הכדורים ולא תוך כדי לקיחת הכדורים. לא ברור לי מתי הופיע הדימום שתארת ובהחלט לא ברור אם זה היה מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום-המשך
ROK21/10/2012את הכתמים החומים הראשונים קיבלתי 5 ימים אחרי סיום דופסטון ולא בזמן נטילת הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםROK18/10/2012
שלום,
לקחתי דופסטון כדי לקבל מחזור, אחרי 5 ימים הופיעו כתמים חומים ל3 ימים ויום אחד דימום וחישבתי אותם כמו מחזור. ביום ה5 לכתמים לקחתי איקקלומין (5 ימים) וביום ה8 לכתמים לקחתי אסטרופם (6 ימים)... היום, ביום ה15 למחזור (כשאני אמורה לבצע מעקב זקיקים)
התחיל מעט דימום בניגוב.
יש סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012פני לבדיקת רופא נשים. יכול לקרות דימום בזמן ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום- המשך
ROK18/10/2012עשיתי את בדיקת האולטרסאונד (מעקב זקיקים) ואין ביוץ.
יש עוד סיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהיפעת17/10/2012
שלום רב
לפני כחצי שנה שמתי את ההתקן של מירנה
מאז לא הפסיקו הדיממומים והרופא המליץ להחליף את ההתקן לסוג אחר
לפני יומיים הורדתי אותו והרופא אמר שהוא בכלל לא היה במקום ויכול להיות שבגלל זה דיממתי במשך חצי שנה רצוף.
הדימום עדיין לא הפסיק ואפילו התגבר.האם זה תקין?
האם ההמלצה כרגע היא בכל זאת להחליף את סוג ההתקן?
האם הרופא יכל לסדר את ההתקן במקום ולא להציא אותו?
האם קיימת סכנה שההתקן זז מבחינת הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012אי אפשר לשנות מיקום התקן אם הוא לא יושב טוב. צריך להוציא.
הגיוני שיהיה דימום עם הוצאת ההתקן.
אין סכנה לרחם אם ההתקן זז.
לגבי סוג ההתקן אפשר לנסות שוב מירנה או התקן אחר לפי שיקול רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה איומהאיילת17/10/2012
היי,
כבר יומיים שאני סובלת מצריבה עזה בשפתיים החיצוניות של הנרתיק שהולכת ומחמירה.
הייתה לי מעט הפרשה לבנה חוטית, ומרגיש כמו מעיין נקודות קטנות שמוצאות דימומים ריריים קטנים ומורבות מאוד.
מה זה יכול להיות?!
יש לי תור לרופא נשים רק בעוד שבוע, מה אוכל לעשות עד אז?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה איומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012פני לבידקת רופא במוקד של קופת החולים שלך או חפשי רופא שיכול לראות אותך היום. יכול להיות פטריה נרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסותיעל17/10/2012
שלום,
התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה לפני 3 חודשים, אני נוטלת גלולות מינס.
לפני כמה ימים, בגלולה ה18 (השביעית מסוף החבילה)
חטפתי קלקול קיבה רציני ושלשולים.
גם קרה ששעה אחרי שנטלתי את הגלולה שלשלתי- ולכן ליתר ביטחון, מחשש שהגלולות לא נספגות כראוי בגוף, לא קיימתי יחסי מין לאורך התקופה הזו.
הקלקול קיבה עבר, ואני מסיימת את החבילה עוד 4 גלולות.
הבנתי שמרגע שאתחיל חפיסה חדשה אני מוגנת שוב,
אבל השאלה שלי היא- אני רוצה לחבר חפיסות.
האם במידה ואחבר את החפיסות, עדיין אהייה מוגנת מהגלולה הראשונה? או שמכיוון שלא אקבל מחזור ייתכן שלא אהייה מוגנת גם בחפיסה החדשה (ואם זה כך אז לא אחבר אותן).
תודה רבה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012את יכולה לחבר חפיסות כלומר לא לקחת את הגלולות הלבנות. אחרי שבועיים של נ טילת גלולות ברצף מהארוע של השלשולים וההקאות את מוגנת. בינתיים השתמשי גם בקונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ולא אחבר חפיסות
יעל18/10/2012ואקבל מחזור, כשאתחיל את החפיסה החדשה לאחר המחזור אהייה מוגנת מהגלולה הראשונה? או שעדיין אצטרך לחכות שבועיים?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ולא אחבר חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012ליתר בטחון השמרי עוד שבועיים עם קונדומים גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהנרי17/10/2012
שלום.
שמתי התקן מירנה ב 10/9 בזמן ווסת. לאחר כחודש קיבלתי שוב ווסת אך שונה מבעבר.
מצד אחד יש פחות דימום ממה שהייתי רגילה לפני ההתקן אך מצד שני זה אורך הרבה יותר ימים.
האם זה בגדר הנורמה או שיש מקום לדאגה?
תודה נרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012שנה ראשונה להחדרת המירנה יכול להיות דימומים שונים ולא סדירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)