מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום ממושךאח10/10/2012
שלום, ילדתי תאומים לפני כ 4 חודשים בניתוח קיסרי. הדימום לאחר הלידה הפסיק לאחר כ 8 שבועות אולם לאחר מספר ימים נקיים חזר מיני דימום \ הפרשה חומה און אנד אוף ונמשך עד היום. לאחר בירור גניקולוגי ולאחר US משוכלל לא נצפו שאריות ברחם ובדיקת פאפס שעשיתי יצאה תקינה. בעצת הרופא התחלתי גלולות סיזוניק אותן לוקחים 3 חודשים רצוף אולם ההפרשה החומה עדיין ממשיכה ואני כבר לקראת סוף החפיסה הראשונה. הדימום \ ההפרשה מתגברת במיוחד לאחר קיום יחסים בין אם זה עם חדירה ובין אם לא. מה יכולה להיות הסיבה ועל איזה עוד בדיקות אתם ממליצים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ממושך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012יכול להיות שאת צריכה להחליף לסוג של גלולות אחר. חיזרי לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהרינת10/10/2012
שלום,
לפני חודש ו3 ימים עברתי הפלה ע"י כדורים , אמרו לי לחכות למחזור , אני כבר 3 ימים עם דימום ממש חלש כמה טיפות על התחתונים האם זה המחזור שאמור להיות או שאני צריכה לקבל מחזור מסיבי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012אי אפשר לדעת חכי ותראי לאיזה כוון הדימום מתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה חוזרת בפות ובנרתיקשני10/10/2012
שלום רב,
בשנתיים האחרונות אני סובלת מקנדידה חוזרת (בלי סוף), בפות ובנרתיק. הרופא נתן לי כבר המון פעמים משחה וכדורים (כדורים בודדים, אשר לוקחים פעם או פעמיים), ואפילו אבחן חיידק בשם אירופלזמה שמונע טיפול, בעקבות גילוי זה אף נטלתי אנטיביוטיקה מתאימה.
הכל ללא הצלחה - ההפרשות המיוחדות ממשיכות ולעיתים קרובות יש תחושה של גרד.
בעקבות מחלה, אני נוטלת כעת אנטיביוטיקה, שבתוך יום, החמירה את מצב הקנדידה.חשוב לציין שאני נוטלת באופן קבוע פרוביוטיקה מיוחדת.
אני ממש אובדת עצות. האם כדאי להתחיל בדיאטה מיוחדת שמטרתה להעלים את הקנדידה? האם ישנה דרך רפואית קונבנציונאלית נוספת שניתן לעשות בה שימוש על מנת להעלים את התופעה?
אשמח לתשובה.
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה חוזרת בפות ובנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012עשי תרבית נרתיקית כדי לבדוק איזה קנדידה זו יש סוגים שהם מאוד עמידים לטיפול וצריך לתת טיפול דךר הפה מספר חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת גלולות פעם ראשונהסתיו09/10/2012
אני בת 17 עם עור רגיש שרק נוהג לי להתייבש בידיים בזמני החורף עם זה קשור ... אין לי דלקות או רגישות לדברים והכל אצלי לגמרי תקין רציתי לדעת איזה גלולות הכי כדאי לקחת ושתספרו לי עוד בקשר לגלולות אני רק יודעת שלוקחים אותן ביום הראשון של המחזור וממשיכים איתם תמיד ניראלי ... ומסוף המחזור הראשון אני כבר מוגנת ? פשוט צריכה לדעת מה הכי יתאים לי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
שלי11/10/2012תראי קיימים באמת הרבה סוגים של גלולות, אבל בגלל שאת רק בת 17 ומתחילה לקחת, יש גלולות עם מינון נמוך של הורמונים שמתאימות בעיקר לנערות, כמו פליים למשל. כך גם הסיכוי לתופעות לוואי כמעט אפסי.
בקשר לנטילה עצמה, יש לקחת את הגלולה מהיום הראשון של המחזור ואז את ישר מוגנת, במידה ולא יש לחכות שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת גלולות פעם ראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012התאמת גלולות והדרכה תעשה על ידי רופא נשים שלך בהתאם לכל הנתונים הרפואיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינס דור חדש- שאלה:)09/10/2012
שלום,
האם גלולת מינס- דור חדש (4) גורמת לעלייה במשקל (כתוצאה מהצטברות נוזלים)?
אני יודעת כי הגלולות השונות מחולקות לפי תופעות הלוואי שלהן.
בעבר נטלתי גלולת הרמונט והיא גרמה לי לעלייה במשקל. האם גלולות מינס דור חדש דומה בתופעות אלו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
:)09/10/2012בנוסף,
הבנתי כי בשל המינון הנמוך של ההורמונים בגלולה זו, עלולים להופיע דימומים בין ווסתיים ברמה גבוה יותר מאשר בגלולות אחרות.
האם זה נכון?
למעשה, יש גם תופעת השמנה/נפיחות וגם תופעת דימומים- שני חסרונות מאוד מאוד גדולים.
אז מה בעצם היתרונות של גלולה זו, או של ה"דור החדש" בכלליותו?
מדוע הרופאה ממליצה על גלולה זו ולמה שארצה לקחת גלולה אותה?
אשמח לתשובה כיוון שהנושא רלוונטי לכל גלולות הדור החדש, ולאו דווקא למינס..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012התגובה לגלולות משתנה מאישה לאישה. מינס מכילה אחוז הורמונים הכי נמוך ולכן יכול להיות שלא יהיו לך תופעות לואי איתה. כמעט כל הגלולות כיום שבשימוש מוגדרות כגלולות דור חדש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהקרן09/10/2012
היי ,
אשמח לתשוןבה ועזרה מהירה ,
לפני חודשיים הפסקתי לקחת גלולות לאחר שנתיים מאז לידת בני השני ,
לפני חודש קיבלתי מחזור כרגיל כמו עם הגלולות ,נכון להיום אני באיחור של 4 ימים ,עשיתי בדיקת היריון יצאה שלילית ,
המחזור היה 7/9 ,האם יש סיכוי להיריון?אם ההיריון חיובי אמורה להיות שבוע 4 ו3 ימים האם בשבוע זה התשובה עדיין יכולה לצאת שלילית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012אחרי שבועיים מהפריה תשובה שתן ביתית אמורה להיות חיובית
אם יש ספק עשי שוב בדיקה בעוד מספר ימים אם לא תקבלי או שתעשי בדיקת דם שהיא יותר מדויקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
קרן09/10/2012ליאורה תודה על המענה ,שאלה ,ההפריה באיזה שבוע מתרחשת?
כי אם אני בהיריון לפי מחזור ארון אני אמורה להיוצ בשבוע 4 +3 ימים,האם עברו שבועיים מההפרייה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים.....09/10/2012
שלום,
לפני שנה עברתי ניתוח הקטנת חזה. את הניתוח עשיתי בגיל 18 לאחר שנדמה היה שהחזה שלי הפסיק לגדול. אבל מאז הניתוח,החזה שלי גדל ב-2-3 מידות. אני תוהה האם יכול להיות שיש לי חוסר איזון הורמונלי קיצוני? אני מאמינה שיש קשר גם לכך שאני סובלת מאד מרוב התסמינים של תסמונת קדם וסתית ויש לי וסת של 8 ימים
איך ניתן לבדוק תפקוד הורמונלי? האם זה ע"י בדיקת דם פשוטה? במידה ומגלים שאכן יש חוסר איזון הורמונלי - איך ניתן לטפל בו? (חוץ מטיפול בעזרת גלולות למניעת הריון).
תודה מראש!וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012תלוי מה הבעיה.... בקשי מרופא הנשים שלך בדיקות דם להורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן להריון?מאמי3808/10/2012
מחזור אחרון 2-9 .ב-23 מלדעתי ביוץ מחזור בין 35 - 34 ימים בדר"כ . כבר קרה לי לפני חודשיים שהיה 28 יום. בדיקת הריון ביתית שנעשתה ב-5/10 כביכול יום לפני איחור - שלילית. עדיין המחזור מאחר. תחושות כלליות ( חזה נפוח אבל ממש רך אפילו יותר מהרגיל, כאב גב תחתון מעט מאד סימני מחזור אבל חלשים מהרגיל, כאילו כל רגע עומדת לקבל מחזור ועוד משהו שממש מוזר בבדיקה פנימית שעשיתי הרחם ממש רך ורטוב ויש בו מעט הפרשות לבנות,בנוסף חוויתי מעט סחרחורות בשבוע האחרון ) האם זה סימן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן להריון? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר09/10/2012יכול להיות
הסימן הבטוח ביותר להריון הוא בדיקת הריון חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון?מאמי3808/10/2012
מחזור אחרון 2-9 לדעתי ביזה סימן להריון? מפחדת לעשות שוב בדיקה ביתית ולהעצב.. אני ממש רוצה את ההריון הזה. אשמח לתגובה .תודהוץ ב-23 מחזורבין 35 - 34 ימים בדר"כ . כבר קרה לי לפני חודשיים שהיה 28 יום. בדיקת הריון ביתית שנעשתה ב-5/10 כביכול יום לפני איחור - שלילית. עדיין המחזור מאחר. תחושות כלליות ( חזה נפוח אבל ממש רך אפילו יותר מהרגיל, כאב גב תחתון מעט מאד סימני מחזור אבל חלשים מהרגיל, כאילו כל רגע עומדת לקבל מחזור ועוד משהו שממש מוזר בבדיקה פנימית שעשיתי הרחם ממש רך ורטוב ויש בו מעט הפרשות לבנות,בנוסף חוויתי מעט סחרחורות בשבוע האחרון ) האם זה סימן להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012יכול להיות סימנים להריון וסימנים למחזור. עוד מוקדם לדעת עשי שוב בדיקת שתן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על ניתוח קיסרייעל08/10/2012
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלה אבל לפני חודשיים עשיתי ניתוח קיסרי ראשון, לידה ראשונה הכל עבר מצוין נישאר לי צלקת לרוחב בתחתית הבטן, הצלקת הייתה ניראת מצוין וכמובן הורידו לי תפרים אחרי שישה שבועות. היום בבוקר גיליתי חור סביר בצלקת, כאילו הצלקת קצת ניפתחה עם מוגלה בפנים ודם. שמתי פלסטר ובערב שוב מוגלה. המקום היתחיל לכאוב קצת. לא עשיתי שום פעולה יוצאת דופן למה זה קרה??? ומה ההשלכטת של זה??
אני כרגע בחו"ל ואין לי שום אפשרות ללכת לרופא.
מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012יכול להיות שהיתה הצטברות של מוגלה מתחת לצלקת שפתחה פתח לניקוז. שימי משחה אנטיביוטית ופולידין. אם ההפרשות לא יעברו או שיופיע אודם מקומי או חום את חייבת לפנות לרופא מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי הרוםאה טעתה
יעל15/10/2012אכן הלכתי לרופאה והיא לא עשתה לי בדיקות ולא כחום רק זרקה מבט ואמרה שהכל בסדר. העא אמרה שזה התפרים משהו. אני עדיין מוטרדת כי כמו שאמרתי עברו חודשיים מאז הניתוח הקיסרי. האם זה הגיוני שזה ניראה ככה????
כמו כן אמרתי לה שאני לוקחת גלולות כבר שבועות (גלולות נגד הריון) ופתאום היתחיל לי מחזור ואני זוכרת שלוקחים גלולות אין מחזור רק כשמסיימים לקחת עושים הפסקה של שבעה ימים ואז אמור להיות מחזור.
בבקשה תיתנו לי סוג של תשובה או הסבר כי אני מאוד מודאגת ונימצאת בחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה עדיין
יעל18/10/2012XXבבבקשה היתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה עדיין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012לגבי גלולות, יכול להיות דימום תחת גלולות, אם יחזור על עצמו צריך להחליף גלולות. עשי בכל מקרה בדיקת שתן לשלול הריון.
לגבי הצלקת הניתוחית יכול להיות שדורש ניקוז ופתיחה פני שוב לרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בקבלת מחזוריובל08/10/2012
אני בת 19 לוקחת גלולות יאז מעל לשנה. הצמדתי חבילות בין החודש שעבר לנוכחי. ביום ה15 של החבילה השניה פספסתי גלולה . בתרשים קיימת אופציה שאם פספסתי גלולה ביןהימים15ל24 יש להפסיק עם נטילת הגלולות הורודות ולעבור לנטול את 4הלבנות. אני ביוםהרביעי (ה8.10) של הגלולות הלבנותועוד לא קבלתימחזור. יש סיבב לחשש? האם להתחיל לקחת מחר חפיסה חדשה? אשמח לשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
יובל08/10/2012ה8.10 אמור להיות היום הראשוןלחפיסה החדשה. מציינת שבדרך כלל המחזור אצלי מגיע ביום האחרון של הגלולות הלבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012התחילי חפיסה חדשה גם אם לא הגיע מחזור. אם קיימת יחסי מין ועברו שבועיים - עשי בדיקת שתן להריון הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגן...תגובהנונו08/10/2012
שלום
אני ביקרתי באותו יום אצל רופאת השנים שאמרה שהכל תקין . לפני חודשים ביצעי צוואר הרחם וימא גם תקין.
הכאב שוב אני אומרת במותן ימין שמקרין על הרגל ויש דקירות בצד האחורי. אני מרגישה קצת הקלה בכאב. אין הפרשות ואין שריפה בשתן.
איזה בדיקה עושים לאגן כדי לגלות אם יש דלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגן...תגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012פני לרופא משפחה להערכה כי כאב במתן לא קשור לגינקולוגיה אלא למערכת השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נונו09/10/2012תודההה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהדניאל08/10/2012
אני נוטלת את הגלולה בשעה 10 וחצי. שכחתי לקחת גלולה, ונזכרתי ביום שאחרי, בשעה 14:00, ומיד כשנזכרתי לקחתי את הגלולה. האם זה בסדר? להמשיך כרגיל ולקחת את הגלולה של היום בשעה 10 וחצי? (לא קיימתי יחסי מין)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012המשיכי כרגיל באותה שעה ואם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים לשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלנ08/10/2012
שלום רב
סיימתי מחזור ביום שישי
ביום א קיימתי עם בעלי יחסי מין לאחר מכן הופיע דם בניגוב האם זה נורמלי?
לציין כי המחזוק שלי סדיר
קבעתי תור לרופאה אבל זה רק עוד שבועיים
אשמח לקבל הסברים אפשריים לכך!
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012יכול להיות שרידי מחזור שהיו בעומק הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב בקבלת מחזוררוז08/10/2012
אני בת 37 .. אני וחברי לא מקיימים יחסי מין מלאים ..הוא משפשף באיבר מינו את פתח הנרתיק ...כאשר הוא גומר אני דואגת תמיד שאהיה לבושה את המכנסיים.
הייתי אמורה לקבל מחזור לפני יומיים ...יש לי לעיתים כאבי גב תחתון ... עם הניגוב לעיתים יש דם מאוד חלש וכהה .... יש לציין כי המחזור תמיד מקדים ואני החודש בלחץ מטורף ...האם יש סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב בקבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/10/2012אם את תמיד עם בגדים אין סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)