מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות פמינט בגיל 38ורד13/10/2012
אני בת 38, משקל עודף (bmi35), לא מעשנת, ללא עבר של קרישיות אצלי או במשפחתי
ביקרתי אצל שני רופאים בארבעת החודשים האחרונים, אחד אמר שאין בעיה בנטילת גלולות והשניה התנגדה וציינה כי רק התקן יתאים., מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט בגיל 38 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012כדאי לעשות הערכה של בדיקות דם כלליות, העמסת סוכר ולפי התוצאות להחליט גם
בדיקת שדיים על ידי חירורג שד,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת למינת הריוןא13/10/2012
שלום
אני מתחילה להשתמש בטבעת (נובהרינג) למניעת הריון. לא הכנסתי אותה ביום הראשון למחזור (כמו שההוראות אומרות) ויש לי כמה שאלות:
1) תוך כמה זמן אהיה מוגנת בקיום יחסי מין לאחר הכנסת הטבעת (כאמור - לא ביום הראשון למחזור)?
2) האם זה קריטי שלא הכנסתי אותה בזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת למינת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012השתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית אחרי הוצאת התקן מירנהמט13/10/2012
שלום,
לפני יומיים הוצאתי התקן מירנה, ע"פ הרופא הכל ההוצאה עברה בהצלחה, ההתקן יצא שלם והכל בסדר. אני לא הרגשתי שום כאב או אי נוחות בזמן ההוצאה.
היום התחילו הפרשות צמיגיות ודמיות ללא כאבים.
האם זה בסדר?
האם לחזור לרופא לבדיקה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית אחרי הוצאת התקן מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/10/2012זה בהחלט בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בקבלת הווסתגמילה13/10/2012
שלום,
בזמן האחרון יש לי איחור של בערך 4 ימים בקבלת הווסת,הארכת התקופה שלפני הווסת, שכוללת תופעות פיזיות שונות כולל הפרשות נוזליות רבות (שגם היו לפני) ודימום קצר יותר. מהן הסיבות שיכולות לגרום לתופעת האיחור והתארכות התקופה שלפני והאם יש טיפול לכך?
האם תופעות כאלו בגילאי 30+ יכולות להיות קשורות או להעיד על ירידה בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בקבלת הווסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/10/2012האם תופעות כאלו בגילאי 30+ יכולות להיות קשורות או להעיד על ירידה בפוריות?
לא
בכל מקרה כדאי להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית בזמן טיפול בפוליקוטןמיכל13/10/2012
אני מטופלת בפוליקוטן כשבועיים עקב זיהום בנרתיק.נראה שהטיפול עוזר.אך מאז שהתחלתי את הטיפול מופיעה לי מידיי פעם הפרשה בעלת גוון אדמדם,שלא בזמן מחזור.
האם זה תקין?
מה זה אומר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה דמית בזמן טיפול בפוליקוטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012לא קשור לפוליקוטן אם את מורחת אותו חיצונית כמובן.פני לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד ואנטיביוטיקהירדן13/10/2012
שלום, יש לי תור לאולטראסאונד גניקולוגי בגלל מחזור לא סדיר וכאבים עזים, אני כרגע גם לוקחת אנטיביוטיקה בגלל טיפולי שיניים, האם זה בסדר לעשות את האולטראסאונד בזמן שאני על אנטיביוטיקה?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/10/2012כן , אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד לעזרה...תאיר בן דניאל13/10/2012
הגניקולוג שלי הביא לי לפני חודשיים בערך גלולות יאז,לא הסתדרתי איתן.כשסיימתי את החפיסה הראשונה החלטתי לדחות בעוד חצי חודש את המחזור.לאחר 15 ימים שדחיתי עשיתי הפסקה של 4 ימים כדי שיבוא המחזור.המחזור הגיע ביום השלישי של ההפסקה.כשעברו ה4 ימים הפסקה עבגתי לגלולות אמילי.ביום השישי של גלולת אמילי בן זוגי גמר בתוכי ורציתי לדעת האם אני מוגנת מהיריון למרות שדחיתי את המחזור והחלפתי גלולה?אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד לעזרה... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/10/2012אני מניעח שאת מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה13/10/2012
שלום אם נגמרו לי הגלולות שלקחתי מהארץ (מליאן) האם כדאי לקנות גלולות בנאפל ? אם כן איזה גלולות יכולות להתאים למה שלקחתי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/10/2012אין לי תשובה. נאפל? לא הייתי ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!ג12/10/2012
לפני חצי שנה עברתי ניתוח קיסרי. המחזור היה די סדיר ובפעם האחרונה היה לי איחור של כמה ימים.. אחרי האיחור הופיע דימום חום לכמה שעות והפסיק.. אחרי יומיים מחזור ליום והפסיק ושוב המחזור חזר אחרי יום ושוב הפסיק ככה במשך שבוע!! 3 פעמים מחזור לכמה שעות ומפסיק.. מה זה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012עשי בדיקת שתן להריון - ופני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירלנטלי12/10/2012
איך קוראים לספירל ששמים בשביל להקטין את כמות זרימת הדם בזמן מחזור (במקרים של אנמיה וכאלה) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012מירנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות "בטוחות"עמית12/10/2012
היי אני 4 חודשים לאחר לידה 2 ובביקור ביקורת ביקשתי מהרופאה שתיתן לי מרשם לגלולות והיא מיד הציעה לי את היאז מבלי להסביר לי על תופעות הלוואי ועל המחקרים המראים קשר לקרישיות בעקבות השימוש. שאלתי היא האם גלולת המינס טובה אף היא ונקשרת פחות עם קרישיות? התחלתי כבר ליטול את היאז, לקחתי עד כה 2 כדורים מה עליי לעשות עתה -האם להמשיך וליטול עד סוף החודש להגנה? האם להפסיק ולחכות למחזור החדש? האם זה בסדר להתחיל עם סוג אחד וחודש לאחר מכן להתחיל בשני? ברגע ששמעתי על המחקרים נבהלתי נורא ובעלי מפחד שאשמיך ואטול אותן
תודה אנא אודה למענה זה מאוד חשוב לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות "בטוחות" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012יאז היא גלולה מצוינת ובכלל לא הוכח במחקרים רפואיים שיש לה קשר לקרישיות יתר המשיכי לקחת אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
שיראל14/10/2012אני גם זוכרת שהיו השנה כל מיני כתבות על זה שיאז עלולות לגרום לקרישת דם, אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון, יש כל כך הרבה סוגים אחרים של גלולות..
את רק בהתחלה, הייתי מציעה לך לחזור לרופא ולבקש שיחליף לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותעדן12/10/2012
שלום יש לי שאלה הבנתי ששימוש בגללות מטפל בשיעור יתר
הלכתי לרופאת נשים וביקשתי ממנהגלולות כדי לטפל אך ורק בשיעור יתר וגם בפצעי בגרות
אני יודעת שאסור לפספס יום ולהקפיד לקחת באותו שעה כי אם לא יכול להיות דימומים הרופאה אמרה לי שלא אראה ישר תוצאות רק לאחר חצי שנה השאלה שלי אם אני לוקחת ועברחצי שנה איך אני מפסיקה לקחת את התרופה לא יהו לי דימומים.?
האם מומלץ לקחת בשביל שיעור יתר ופצעי בגרות זה עוזר?ואיזה תופעות לוואי יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012יש גלולות מההתוויה שלהן היא רק פצעי בגרות ולכן הן מהוות טיפול רק לפצעי הבגרות. אם רופאי עור המליצו לך על הגלולות כטיפול התחילי לקחת כי זה טיפול יעיגם לפצעי הבגרות ושיעור יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשרר לתגובה בבקשה תתיחסיי
עדן14/10/2012רופאת הנשים הביאה לי גלולות דיאנה לטיפול בשיעור יתר השאלה אם זה עוזר היא המליצה לי לקחת 6 חודשים השאלה איך אחרי 6 חודשים אני מפסיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלהמיטל12/10/2012
אני מתחילה לקחת גלולות רציתי לדעת אחרי כמה ימים אני כבר מוגנת במאה אחוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יש לי שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012אם התחלת מהיום הראשון של המחזור את כבר מוגנת אם לא הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאחר המחזורנועה12/10/2012
שלום,המחזור שלי מאחר כבר בחמישה ימים.אני וחבר שלי מקיימים ״יחסי מין״ רק עם בגדים(תחתונים גם שלו וגם שלי)ולא היתה חדירה אך המחזור מאחר ואני .מה אוכל לעשות? בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מצב
הילה12/10/2012אין מצב שנכנסת להריון... הוא כנראה סתם מאחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/10/2012אם אתם מקיימים יחסי מין עם בגדים אינך בהריון וזהו איחור עקב שבוש הורמונלי. המתיני עוד מספרימים ואם עדיין יאחר המחזור פני לרופא נשים להערכה ולטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ריחדנה11/10/2012
היי
אני בת 31.
סיימתי קשר של מספר חודשים לפני כחודש. מאז לא קיימתי יחסי מין.
מאז אני מרגישה שאיזור הפות שלי מריח רע יותר ומרגישה מלוכלכת (בדקתי והאיזור נקי, אבל הרגשה של לכלוך)
כמו כן, בניסיון לאונן אינני מצליחה לגמור (לפני הקשר הזה הייתי גומרת בקלות)
אשמל לשמוע את עצתכם ודעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
דנה14/10/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפה לתשובה.......
דנה18/10/2012תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות ריח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2012אין קשר בין הריח לחוסר אורגזמה באוננות. פני לבדיקת רופא נשים יכול להיות שיש לך זהום חיידקי בנרתיק שהוא אופיני בריח חריף. לגבי אוננות ואורגזמה כמעט תמיד הסיבה היא נפשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)