מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף נקרע הקונדוםלי17/10/2012
אתמול היה יום אחרי שנגמר לי המחזור ונקרע לנו הקונדום האם עלי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך
יפעת18/10/2012לקחת גלולת חירום כמו נורלבו למשל, כי גם אם זה יום אחרי המחזור - עדיין קיים סיכוי להריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף נקרע הקונדום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן19/10/2012יש להניח שבתקופה זו לא תקנסי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנה שירדה לצוואר הרחםח17/10/2012
שלום אני ב29 לאחר 2 לידות (האחרונה בת 4 בקרוב), לפני 3 חודשים התקנתי מירנה בפעם הראשונה- לפני זה השתמשתי רק בגלולות אך גילינו אצל אחותי קרישיות יתר- לכן נמנעתי להשתמש בגלולות.
בחודש האחרון בעלי התלונן על זה שהוא מרגיש את ההתקן, לפני זה היה לי גם כאבים חזקים(חשבתי שזה סוג של מחזור), הגעתי לרופא לבקש לקצר את החוט שמפריע לבעלי ולתדהמתו ההתקן זז לגמרי והגיע לתעלת צוואר הרחם- הרופא במיידי הסיר את המירנה .
מה יכולה להיות הסיבה למקרה הזה?
מה לעשות עכשיו לנסות שוב עם המירנה? אולי היא שוב תצא?
האם יש סיכוי שבגלל שהמירנה לא ישבה במקום אני יכולה להיות בהריון???
אשמח לתשובה - מודאגת תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה... מודאגת
ח22/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירנה שירדה לצוואר הרחם - תגובה
ד''ר יואב פלד24/10/2012את לא בהריון
קורה שמירנה זזה
נסי להתקין אחת אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינטליאל17/10/2012
שלום, אני לוקחת את הגלולה פמינט כבר כרוב לשנה וחצי..
מאז שהתחלתי לקחת את הגלולות אין לי חשק המיני שלי ביכלל
ומאז יש לי גם יובש למט,ה וגם פצעים בפנים לפני מחזור.
מה אתה ממצליץ לעשות?? להחליף גלולות?אם כן, המלצה לאיזה גלולות.
וחשוב לציין שאני תת משקל ושאני צריכה מינון נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012התיעצי עם רופא נשים שלך לגבי איזה גלולות להחליף, יש גלולות שפחות גורמות ליובש והן דווקא עם קצת יותר הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר מירנה ותופעות נוספות12317/10/2012
שלום, לפני כחודש הורדתי את המירנה ועדיין לא קיבלתי וסת. מתי זה אמור לקרות בד"כ?בנוסף- אני סובלת בחודשים האחרונים מגלי חום ויובש בנרתיק ואני בת 43. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר מירנה ותופעות נוספות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012עשי הערכה הורמנלית בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןליאל17/10/2012
שלום,
קיבלתי מהרופאה שלי תתרופה אגיסטן. יש לי שתי שאלות גבי התרופה.
1). אם אני מתשמשת בתרופה אפשר לקיים יחסיי מין ? אם לא, אז לאחר כמה ימים אפשר?
2). האם אפשר לשתמש בתרופה בזמן מחזור או בזמן ההפרשות האחרונות של המחזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2012אי אפשר לקיים יחסי מין בזמן טיפול באגיסטן צריך לחכות מספר ימים עד שהפטריה עוברת וההפרשות של הנרות חלפו. רצוי לא לשים את הנרות בזמן מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאל18/10/2012לא הביאו לי נרות.. רק משחה ואנטיביוטיקה למיקרה שזה לא עובר
ותודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי גלולות מינסדנה17/10/2012
לפי הוראות הרופא התחלתי ליטול את הגלולות ביום הראשון של המחזור,
אני כבר בגלולה ב-20 אך הדימום לא פסק עדיין!
האם זו תופעת לוואי אפשרית?מה אני עושה?:\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בבקשהה
דנה21/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לגבי גלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/10/2012המשיכי את הגלולות כסדרן יכול להיות דימום בחודשיים ראשונים ללקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי סקסאנונימי16/10/2012
שלום!
תמיד אחרי סקס כאשר אני עושה פיפי יש לי מן "שפיך". השאלה שלי האם זה כתוצאה מהגמירה שלו בתוכי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי סקס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012כפי הנראה ההפרשות קשורות לשפיכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמעיין16/10/2012
לפני כחודשיים הפסקתי לקחת גלולות כמובן לאחר שהסתיימה הקופסא.מאז קיבלתי פעם אחת ווסת וחודש לאחר מכן לא קיבלתי כלל.
יש לציין כי לפני השימוש בגלולות המחזור היה סדיר לגמרי.
אני יודעת שזה נורמלי כל עוד לא עוברים שלושה חודשים אך אני רוצה להתחיל שוב לקחת
גלולות וכל עוד לא קיבלתי אני לא יכולה הרי להתחיל.
מה אני אמורה לעשות במצב הזה?... לחכות או יש איזושהי סוג של התערבות שניתן לבצע?
תודה רבה=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012רצוי להבדק גם עלידי רופא נשים לפני התחלת גלולות לצורך בדיקה וקבלת המלצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראנונימי16/10/2012
שלום!
רציתי לדעת האם בתקופת המחזור קשה יותר להיות רטובה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012מאוד אינדיבידואלי , מדובר בניסיון אישי בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך החודש עם גלולותדנה16/10/2012
היי,
אני כשנה על גלולות. יש לי הפרשות דמיות במהלך כל החודש, ולעיתים גם זה מתגבר לדימום ממש. החלפתי כ-4 סוגי גלולות, ושום דבר לא מעלים את הדימום במהלך החודש.
אני כבר מיואשת וחושבת לוותר על הגלולות - האם יש סיכוי שתהיה גלולה שמתאימה לי? או שהגוף שלי פשוט לא מתרגל לאף גלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים וגלולות
הדס16/10/2012מוכרת לי התופעה שאת מדברת עליה, אני גם החלפתי שני סוגים של גלולות עד שהתחלתי עם פלורט לא מזמן וכרגע המצב תקין ואין דימומים.
האם ניסית את הגלולה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת ופאפ לא תקיןעינת15/10/2012
שלום, אני בת 33 אם ל-3,נוטלת גלולות מסוג בלארה, בשלושת החודשים האחרונים אני סובלת מדלקת חיידקית בנרתיק,כך איבחן הגניקולוג שלי. הסימפטומים הם בעיקר גרד,צריבה ואודם בשפתיים החיצוניות,הפרשות צהובות מרובות,יש לציין שלא כל היום ולא כל יום ובאופן מוזרי ותר לקראת שעת הערב. יש גם כאב בתחילת החדירה ביחסי מין-לא תמיד.
לגבי ההפרשות,תמיד היו לי אך לא בכמות כזו
.טופלתי במס' טיפולים וגינאליים -קפסולות וגינליות,משחה שמחדירים וגם בשני סוגים של אנטי' דרך הפה-סוג אחד שנוטלים 4 כדורים בת אחת וסוג אחר ל10 ימים(לא זוכרת שמות).
לאחר טיפול ישנה הטבה לתק' קצרה ואח"כ חזרה של הסימפטומים.
לאחר הפעם האחרונה שבה לקחתי אנטי' 10 ימים,הגניקולוג לקח לי בדיקת פאפ שגרתית וזו הראתה סימני דלקת חריפה.
כרגע,אני שוב מטופלת במשחה אנטי' וגינלית ל7 ימים ועליי לחזור על הפאפ שוב.
האם יש מצב שהדלקת אינה חיידקית אלא נובעת מבעיה אחרת???
האם יש מצב שזה התפתחות של סרטן צוואר הרחם חס וחלילה???
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חוזרת ופאפ לא תקין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012כמובן שלא ניתן להשיב בלי בדיקה
את השאלות יש להפנות לרופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףנירה15/10/2012
אים לקחתי פוסטינור לאחר ביוץ? זה אמור להשפיע בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012חשוב שהפוסטינור ילקח לבסמיכות לקיום יחסי המין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?מירי מנוצקי15/10/2012
שלום רב,
בתאריך 9/10 הסתיים המחזור החודשי שלי (התחיל ב2/10)
ב13/10 קיימנו אני ובעלי יחסים (לפני יומיים)
היום קמתי וגיליתי כתם חום קטן על התחתון
ובמקביל אני מרגישה קצת (ממש קצת) לחצים בבטן התחתונה.
האם הגיוני שזה הריון.?
והאם הגיוני שאחרי יומיים כבר מופיעים סממנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה
מירי מנוצקי16/10/2012בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012מאוד לא סביר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בזמן מחזורדנה15/10/2012
שלום, אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בתקופה שהייתי אמורה לקבל מחזור, באמצע הסקס שמתי לב שיש לי דם [ חשוב לציין שלא היה לי טיפת דם לפני הקיום יחסי מין באותו יום ].
אז יש לי 2 שאלות ..
1. יכול להיות שבגלל החדירה התחיל המחזור?
2. האם זה מסוכן [מבחינת מחלות, דלקות..] לקיים יחסי מין בזמן מחזור ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בזמן מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012באופן עקרוני לא קיים כזה דבר ימים בטוחים לשאלתך במהלך כול החודש יש להמשר מאחר ולא תמיד הדימומים מקורם במחזור לעיתים יתכן גם דימום בתקופת הביוץ
חדירה לא קושה להתחלת המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה השניה ששאלתי.
דנה16/10/2012לא הבנתי מה התשובה? האם זה מסוכן לקיים יחסים בזמן מחזור מבחינת מחלות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ברחםשירן15/10/2012
שלום
עברתי שתי לידות שתיהן בניתוח קיסרי.
שלושה ימים אחרי הלידה פיתחתי חום שירד עם אנטיביוטיקה אך לא ידעו למה החום (התרביות הלכו לאיבוד)
שלושה חודשים אחרי הלידה החלו לי כאבים חזקים באזור ובאולטרסאונד גילו שיש לי דלקת ברחם סביב התפרים שלא נמסו וכי התפירה היתה על צלקת קודמת בלי שהוצאה ויש התעבות סביב התפרים
כירורג שראה אותי אמר שהדרך היחידה היא לנתח שוב ולהוציא את הצלקת והתפרים אבל אם רותה עוד הריון בעתיד עדיף לקחת אנטיביוטיקה כל פעם שתהיה דלקת ולנתח רק בהריון הבא.
מאז לא חזרה לי הדלקת אם כי לעיתים אני מרגישה כאב עמום או לחץ (אבל למען האמת לא יודעת אם זה פסיכולוגי או פיזיולוגי או בכלל מהרחם)
בחודשים הקרובים אני רוצה להרות שוב, הלכתי ליעוץ אצל שני רופאי נשים האחת אמרה לי להסתפק בילדים שיש לי?! והשני אמר שאין דבר כזה תפרים שלא נמסים והרחם בטח תקין ולא רואה מניעה להריון
השאלה אם אני צריכה לעשות בדיקה לפני ואם כן איזו?
האם הרחם יכול להקרע בזמן הריון ? או שתהיה דלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ברחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין16/10/2012קשה לנבא כיצד הרחם יחזיק את ההריון הבא ובאם תהיה דלקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)