מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות לאחר שבוע ההפסקה.11/10/2012
שלום, אם לקחתי את הגלולה האחרונה לסידור המחזור ביום שישי וקיבלתי מחזור רק ביום רביעי עליי להתחיל את החפיסה החגשה בשבת כרגיל או לחכות לסיום המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דנה11/10/2012כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהמתן11/10/2012
שלום,
ערכתי את הבדיקות הללו בשל כאבים במפשעה.
שמתי לב כי
ERYTHROCYTES 0.50 יצא גבוה . על מה זה מעיד?
MG/DLSG 1.01 SG
LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 6.00
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN NORMAL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES 0.50 MG/DL
+2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנו לא מפענחים תשובות מעבדה
ד``ר מיכאל פרידמן15/10/2021אנו לא מפענחיפ תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות כבר חצי שנהאלי11/10/2012
יש לי הפרשות צמיגיות כמו נזלת בצבע ירוק/צהוב הרופא כבר חצי שנה מטפל בי כאילו זה פטריה ושום דבר לא עובר זה מגרד אני מתוסכלת כבר... בחצי שנה הוא נתן לי 3 פעמים אנטיביוטיקה פלג'יל וכלום לא עוזר.. אני כבר לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות כבר חצי שנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012תעשי תרבית נרתיקית ובדיקת פאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיספוס גלולהיונית11/10/2012
שלום,
שעת נטילת גלולות: בין 22:00-23:00.
בשבוע הראשון של החפיסה, שכחתי גלולה ובעשר בבוקר, מייד כשנזכרתי, לקחתי אותה (12 שעות הפרש בדיוק). המשכתי לקחת גלולות כרגיל כך שיצא שביום זה לקחתי גלולה אחת בעשר בבוקר ואחת בעשר בלילה.
המשכתי לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף.
האם יש סיכוי להריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיספוס גלולה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/10/2012סיכוי כלשהו להריון קיים גם בנטילה מושלמת של הגלולות במקרה שלך אין סיכון יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כל מיני שיטות
קורין22/10/2012לזכור לקחת גלולה, גם אני הייתי שוכחת הרבה ולמרות שהייתי נזכרת באיזשהו שלב החלטתי שזה לא עסק. שהתחלתי לקחת פליים הם שלחו לי איזה שירות שלהם שנקרא מזכירונט שאת יכולה לכוון אותו ככה שישלח לך סמס שיזכיר לך (זה חינם ואין פרסומות אל תדאגי) ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחררטטי ... הריון ?ליאת11/10/2012
לפני שבוע וחצי לקחתי פוסטינור...
ולפני שבוע וחצי הרגשתי אתצ ההתראות של לפני המחזור ( כאבי חזה.. וכאביי בטן כאלה ליפעמיים ..לחצות כאלה)
אתמול קיימתי יחסיי מין לא מוגנים אבל באחריי זה התחרטטי ואמרתי שאני לא מוכנה בלי ..
החבר שלי הבין שעשינו את זה רק מתוך חרמנות וללא מחשבה על מה שאנחנו עושים
בכל מיקרה, אף אחד מאיתנו לא גמר פשוט הפסקנו את זה וזהו
עכשיו רציתי לישאול .. האם יש מצב שהופרשו טיפות אהבה?
מזה אני ממש מפחדת שזה יכול עכשיו לשבש לי את כל התהליך של הפוסטינור והמחזור ושזה יכול להכניס אותי להריון?..
מה לעשות ?. לקחת שוב פוסטינור? ... זה יכול ממש ליפגוע בי כי אני בת 17 ואני בתת משקל
תאמרו לי מה לעשות .. לקחות למחזור או לקחת את הגלולה הזאת..
אבל אם אני לפני מחזור זה יכול להכניס אותי להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחררטטי ... הריון ? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/10/2012אין ספק: קחי גלולה. זה לא מסכן אותך ומונע סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי קרה
שני11/10/2012שנקרע הקונדום באמצע ולא ידעתי מה לעשות עד שהלכתי לבית מרקחת והרוקח המליץ לי על נורלבו (שזה כמו פוסטינור אבל עולה חצי מפוסטינור) ושאלתי אותו על הגלולה עצמה אם היא מסוכנת ומה היא עושה והוא ממש הסביר לי שאין סיכון בלקחת אותה וגם לא לטווח הרחוק. אני ממליצה לך. ובלי שום קשר למה שלא תלכי לרופא נשים שיתן לך מרשם לגלולות? אני עשיתי את זה אחרי המקרה, לא לוקחת סיכונים יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי רכיבה על אופנייםנוי10/10/2012
היום איחרי יום ארוך של רכיבה על אופני כביש הגעתי הביתה עם כאבים באזור המפשעה ושמתי לב להפרשה לבנה עם מעט דם בכמות מאוד גדולה לאחר מתן שתן כאב לי קצת אך עבר אחרי כמה דקות בודדות
האם זה קשור לאופניים?
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי רכיבה על אופניים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/10/2012לא קשור אלא אם כן נחבלת או המאמץ היה חריג בעוצמתו. מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון בשפתיים הקטנות בפות לאחר לידההגר10/10/2012
שלום רב,
ילדתי לפני כשלושה שבועותו ולפני כשבוע התחילו לי גירודים חזקים בפות. תחילה זה הרגיש מהאזור הפנימי יותר ולכן מרחתי אגיסטן אך אתמול שמתי לב כי יש לי פצעון כמו גולה קטנה על גבי השפתיים הקטנות. האם מדובר בתופעה שכיחה? והאם יש משחה ללא מרשם שאני יכולה למרוח? דרך אגב כעת זה יותר צורב ממגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון בשפתיים הקטנות בפות לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012קשה להתרשם... נסי למרוח משחה אנטיביוטית או פולידין ואם לא יעבור פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה!מיקה10/10/2012
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ועכשיו שמתי לב ששכחתי לקחת את הגלולה של אתמול!!! אני בדרך כלל לוקחת את הגלולות ב 7 בבוקר! מה לעשות? להמשיך לקחת את הגלולות? האם יש סיכוי שנכנסתי להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012המשיכי לקחת את הגלולות כרגיל וקחי פוסטינור או נורלבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה!
שני11/10/2012הלכתי לבית מרקחת ובאמת הרוקח הציע לי גם את הפוסטינור וגם את הנורלבו, הוא גם אמר שזו אותה גלולה..אבל הנורלבו עולה חצי ממה שעולה הפוסטינור אז ברור שבחרתי בה! שוב תודה לך, הצלת אותי (וגם הנורלבו :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורשרון10/10/2012
שלום,
סיימתי חפיסת גלולות ביום שלישי כאשר אני מקבלת מחזור בדר"כ ביום ראשון. כשביום שלישי לא קיבלתי התחלתי לדאוג ועשיתי בדיקת הריון עם ערכה ביתית ויצא שלילי. (ידעתי מראש שהסיכויים קלושים שכן קיימתי יחסים פעם אחת בחודש הזה עם גלולות וקונדום).
היום, יום רביעי, עדיין לא קיבלתי מחזור ואני צריכה להתחיל חבילה חדשה. האם להתחיל?
לידיעה - המחזורים שלי הם בדרך כלל יום, בלי זרימה אלא הפרשות חומות.
בנוסף הבטן שלי נפוחה וטיפה קשה. (אם זה קשור)
אשמח לחוות דעת האם להמשיך עם הגלולות כרגיל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012יכול להיות שבעקבות לקיחת הגלולות לא יהיה דימום כי רירית הרחם מאוד דקה, התעלמי והתחילי את הגלולות כסדרן. אם גם בחודש הבא לא יהיה דימום תצטרכי להחליף גלולות או להוסיף הורמון אסטרוגן כדי לעבות את רירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהנרתיק דחוףנעה10/10/2012
שלום!
אני נוטלת גלולות, סיימתי מחזור לפני כ- 6 ימים.
ביום שני קיבלתי מהרופא אנטיבטיוקה- אוגמנטין 875 בעקבות כאבים בצלקת ניתוחים בעצם הזנב שעשיתי בעבר, לכריתת סינוס פיונידאל.
העניין הוא שמאותו יום שהתחלתי את האנטיביוטיקה יש לי קצת הפרשות דמיות מהנרתיק. ביום הראשון הן היו חומות, אתמול כלל לא הופיעו והיום הן הופיעו אחה"צ על התחתונית ובניגוב. (אין לי צריבה במתן שתן או משהו כזה )והן בהירות וורודות עם קצת דם ( אבל לא כמו מחזור)....
מה הבעיה? האם זה קשור לגלולות? ללקיחת האנטיביטיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהנרתיק דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012האנטיביוטיקה מורידה את יעילות הגלולות ולכן יכול להיות דימום קל, אם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון וPHENAZOPYקרן10/10/2012
שלום,
קיים חשש, אומנם קלוש, להריון.
כ 5 ימים לפני מועד קבלת המחזור נראו סימני דלקת בדרכי השתן.
קיבלתי אנטיביוטיקה ו PHENAZOPYRIDINE
מאחר ואחת מתופעות הכדור היא צביעת השתן בצבע אדום,
שאלתי האם הכדור יכול להשפיע על תוצאות בדיקת הריון ביתית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון וPHENAZOPY - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012לא אבל אל תקחי את הכדור בבקר הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתר והפלותקרן10/10/2012
היי ד"ר,
אני בת 36 ועברתי הריון כימי ולאחר מכן הפלה בוששת באמצע השבוע ה9.
קראתי שקרישיות יתר יכולה לגרום להפלות. לפני 8 שנים עברתי בדיקת דם לקרישיות יתר- הסתכלתי על הבדיקות והן נראות לי תקינות( הערכים בסדר יחסית לערכים שצריכים להיות). השאלה האם בדיקה לפני 8 שנים תקפה ( לא חל שינוי במצבי הבריאותי, אני לא לוקחת תרופות או גלולות למניעת הריון) או עלי לחזור על הבדיקה לוודא שאין קרישיות יתר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר והפלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012בעקרון אם הבדיקות היו תקינות בעבר אין צורך לחזור עליהן שוב.
התיעצי עם רופא מטפל שיסתכל על הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרופלסמה וארופלסמהמתן10/10/2012
שלום,
בבדיקת מקרופלסמה וארופלסמה- מה ההבדל בין בדיקת שתן לתרבית מהנרתיק?
מה המונח המקצועי של חיידקים אלה בבדיקות (אני רוצה להבין אם נשלחתי לבדיקות אלה).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרופלסמה וארופלסמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012בדיקת תרבית נרתיקית מגדלת את החיידקים האלה והיא פחות מוצלחת, PCR בשתן מזהה מרכיבים של החיידקים לעדות האם היש הדבקה בהם או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר.אורית10/10/2012
שלום רב !
ברצוני לציין שהמחזור שלי אף פעם לא היה סדיר תמיד הגיע בהפרשי זמן שונים ,שאלתי היא כזו, לאחר שנטלתי גלולות במשך שנה,הפסקתי את לקיחת הגלולות ב19.8.12
קיבלתי את המחזור ב24.8.12,אחרי המחזור הזה קיימנו יחסים במטרה להיכנס להריון,אך קיבלתי מחזור בתאריך 26.9.12 הוא הסתיים כעבור שבוע בתאריך 2.10.12.
אחרי פחות משבוע קיבלתי שוב מחזור ב7.10.12 דבר שמעולם לא קרה לי גם לפני התקופה שלקחתי גלולות.
רציתי לשאול:1. האם זה הגיוני שאסיים מחזור ואחרי פחות משבוע שוב אקבל?
ועוד שאלה : 2.כאשר הייתי אצל רופאת משפחה והסברתי לה את העניין היא אמרה שאבצע בדיקת הריון,אך האם זה הגיוני שאני בהריון,למרות שקיבלתי פעמיים כבר מחזור?.?.
ו3. מכיוון שהמחזור שלי לא סדיר במיוחד עכשיו שהוא הגיע בהפרש של פחות משבוע מהסיום שלו איך אדע את תאריך הביוץ.?
אשמח אם תוכל לעזור לי ולהנחות אותי
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/10/2012כל דימום חריג יכול להצביע על הריון ולכן עשי בדיקה כמו שהנחתה אותך הרופאה.
אי אפשר לדעת מתי הביוץ כשהמחזורים לא סדירים. פני לבדיקת רופא נשים לברור ולטיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך. שאלה לתגובתך
אורית11/10/2012ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי,התור לרופאה שלי הוא רק עוד שבוע הדימום עדיין לא פסק האם את חושבת שזה משהו שצריך דחיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגיל 50+שרה10/10/2012
מזה 5 שנים אינני מקיימת יחסי מין עם אישי. האם זה יכול לגרום לאיזו בעייה ברחם ? ואם כן- אולי כדאי להוציא את הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיל 50+ - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/10/2012זהנ לא בעיתי ואין צורך בניתוח. צריך להמשיך ולהתמיד בנעקב אצל רופא נשים עם התיחסות לנושאים הרלוונטיים לגילך ומצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)