מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות לחודש השלםעינב17/03/2012
שלום שמעתי משהו על הגלולות לחודש שלם
אשמח לדעת מה ההבדל בינם לבין הגלולות האחרות והאם הם מומלצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לחודש השלם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2012יש יתרון קל ללקיחה של 28 כדורים בהשוואה ל21 כדורים , גם ב28 כדורים יש בדרך כלל 4 כדורי פלצבו שאינם מכילים חומר הורמונלי, אם את לוקחת כבר גלולות ומסתדרת איתן טוב אין טעם להחליף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אורטו סיקלןדלי17/03/2012
הרופא נשים החליף לי גלולות לאורטו סיקלן בעקבות בעיות אקנה.
הוא אמר שהגלולות טובות לטיפול באקנה ולחזור אליו אחרי 3 חודשים.
אני עומדת לסיים את החבילה הראשונה אך אין שיפור ומצב האקנה זוועתי.
האם אלו תופעות בעקבות השינוי ואמור לחלוף אחרי שהגוף יסתגל לגלולות או שכבר הייתי צריכה לראות שיפור כלשהו והגלולות אולי לא מתאימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אורטו סיקלן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/03/2012התוצאה יכולה להופיעה לאו דווקא אחרי החפיסה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות אורטו סיקלן
דלי17/03/2012תודה על התשובה המהירה!
אז מה עליי לעשות? לחכות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות ב CMVעדי17/03/2012
שלום רב,
רציתי לדעת האם אפשר להדבק ב CMV דרך אוכל?
נניח אם מישהו "התעטש" על האוכל, או אפילו לא שטף נניח ירקות כמו שצריך ואני אכלתי מזה?
או שההדבקה היא ישירות מרוק/ שתן/ דם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות ב CMV - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2012הדבקה איננה מאוכל בעקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והריוןקרין17/03/2012
שלום , קיימתי יחסי מין עם חבר שלי בזמן הווסת כאשר הזרע נפלט ונגע באיבר מין שלי
השאלה שלי היא בעצם האם אפשר להכנס להריון ? או שמומלץ לקחת פוסטינור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2012סבירות מאוד נמוכה להרות גם בזמן מחזור וגם בשפיכה חיצונית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באגןנינה17/03/2012
שלום
אני בת 57. אין מחזור כבר 3 שנים.
לפני כחודשיים החלו כאבים באגן- בכל צד שמאל מהמותנית ומטה. מקדימה ובגב התחתון, וכן בתחתית הבטן- כמו בעת מחזור.
הכאבים לא מרפים והם לפעמים חזקים ולפעמים חלשים אבל מטרידים.
אין הפרשות ואין דימום. פאפ טסט שלילי לא היה חום.
ידוע ששנים רבות יש ברחם מיומה בדופן הקדמית בגודל 45/45 מ"מ- באולטרסאונד רואים רחם שרירני בנוסף למיומה הגדולה.
בדיקת אולטרסאונד וגינלית לפני שבועיים לא מראה שום שינוי.
אורטופד אומר שזה אישיאס אבל לא קשור לרחם כי הכאב היה בכל אורך רגל שמאל וכעת יש שיפור ניכר.
מה אני עושה ?
הכאבים לא עוזבים ואין שיפור.
לתשובתכם אודה.
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באגן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/03/2012את זקוקה לבירור כאבי בטן. כל רופא משפחה יודע מה זה אומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים באגן - תשובה לד"ר
נינה18/03/2012לפני כשנתיים עברתי בידקות קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה והן יצאו שליליות. הבירור היה בגלל משהו שלא קשור לכאבים הנוכחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לזירוז ווסת: פרימולט-נוראפרת17/03/2012
רופאת נשים נתנה לי מרשם לזירוז הווסת, שלא מגיעה כבר חודשיים.. נאמר לי לקחת 5 ימים כל יום שניים בבוקר ובערב. ביום השלישי (כעת) לקחתי רק בבוקר ושכחתי בערב..
האם עלי להמשיך רגיל? או להתחיל מההתחלה באופן מדוייק?
אנא מענה...תודהההה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לזירוז ווסת: פרימולט-נור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/03/2012אנו לא נותנים ייעוץ טיפולי בפורום זה. תפני בבקשה לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג גלולות מומלץנועה17/03/2012
שלום, אני בת 17 וחצי ואובחנתי כבעלת תסמונת שחלות פוליציסטיות. אני סובלת ממחזור לא סדיר, שיעור יתר ופצעים.
אני עומדת להתחיל לקחת גלולות ורציתי לדעת- האם כל סוגי הגלולות יטפלו גם בעניין המחזור וגם בעניין השיעור יתר באותה מידה? או שחלק יטפלו יותר בעניין המחזור וחלק יותר בבעיית השיעור?
אם כן אשמח לדעת איזה, בעיית השיעור יתר מפריעה לי ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג גלולות מומלץ - תגובה
ד''ר יואב פלד17/03/2012הרופא שלך ידע להתאים לך את הגלולה המתאימה
צייני בפניו את העובדה כי השיעור מפריע לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםנועה16/03/2012
שלום
שבוע שעבר כתבתי לכם על דימום שהתחיל לי ביום האחרון ללקיחת הגלולה ואמרתם שאין מה להילחץ, אבל השבוע אחרי ששלחו אותי לעשות בדיקת היריון (שיצאה שלילית כמובן) , לאחר יומיים של חוסר דימום היום זה חזר.
רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדיקת אולטראסאונד לבדוק אם קיימת אצלי צ'יסטה מסוימת באזור הרחם...
ולפני שאני עושה את הבדיקה רציתי לדעת.אם זה יכול להיות משהו רציני ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2012הסבירות גבוהה שהאולטראסאונד יהיה תקין ואין ממה להיות מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אגןמודאגת16/03/2012
בשבועיים האחרונים (עם קבלת המחזור) התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ובגב בתחתון (רק בצד אחד). לאחר סדרה של בדיקות התברר שיש לי דלקת אגן שנגרמה עקב כלמידיה. קיבלתי דוקסילין ל-10 ימים.
הכאבים באופן כללי פחתו והתחושה הכללית טובה יותר. אבל הכאבים לא עברו לגמרי. יש ימים שהכאבים כמעט לא מורגשים ויש ימים שדי כואב לי.
אני חוששת שיש מזהמים אחרים (לא נבדקתי לזיבה).
האם זה נורמלי, שגם לאחר נטילת דוקסילין במשך שבוע, הכאבים לא עברו?
האם זה שכיח שנדבקים ביותר מחיידק אחד?
כמה זה מסוכן במידה ויש לי זיבה ואני לא מקבלת את הטיפול הנכון?
האם זה יכול לפגוע לי בחצוצרה במידה ואני לא מקבלת טיפול מיידי? (אין לי חום/בחילות/הקאות והתחושה הכללית היא טובה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אגן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/03/2012דלקת באגן עלולה לפגוע בחצוצרות, ולגרום להדבקויות עם כאבים כרוניים בעתיד. על מנת לאבחן דלקת בצורה מדויקת יש לבצע לפרוסקופיה ( הסתכלות ניתוחית) אבחנתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת אגן - תגובה
ד''ר יואב פלד16/03/2012לא ניתן כלל להתרשם או ליעץ ללא בדיקה
פני לרופא שלך להערכה מחודשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן
מודאגת16/03/2012ביקרתי אצל הרופא. הוא בדק ואמר שיש שיפור. הוא אמר שאין צורך לדאוג כי הדלקת היתה בעוצמה נמוכה, ללא חום או כאבים חזקים. ושלא נגרם נזק. למרות זאת, אני עדיין חוששת.בעיקר בגלל שהכאבים לא פסקו.
האם זה סביר שעדיין יהיו כאבים לאחר לקיחת דוקסילין במשך שבוע?
האם יכול להיות שהכאבים בגלל מזהם אחר? או בגלל סיבה אחרת (הידבקויות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן
דניאל10/01/2013הי יש לי את אותה בעיה
אשמח אם תכלי להשיב לי מייל להתייעץ בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן הורמונים או לאנסרין16/03/2012
שלום רב
אני אישה בת 37 נשואה +3 , אחות במקצוע ,לפני כמה חודשים הפסקתי לקבל ווסת באבחנה של מניפאוזה מוקדמת ,אינני מעוניינת בעוד הריון ,סבלתי לתקופה קצרה מגלי חום שחלפו ,בינתיים הרגשתי הכללית טובה .
האם לקבל טיפול הומונאלי במיוחד בגלל גילי הצעיר אוו לא ?
אני מאוד מתלבאטת ומודעת לסיכונים של ההורמונים,אני אוכלת בריא ועושה פעילות גופנית פעמיים בשבוע ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן הורמונים או לא - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן16/03/2012על מנת להחליט האם יש מקום לטיפול הורמונלי חליפי יש לבדוק במדויק האם אין גורמי סיכון משפחתיים או בריאותיים אצלך.
אני אישית בעד טיפול הורמונלי במקרים כמו שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הורמונים או לא - תגובה
ד''ר יואב פלד16/03/2012לדעתי לאור גילך הצעיר יש בהחלט מקום לטפל בך
לטיפול יש הרבה מאוד יתרונות במיוחד בגילך ולאור היותך קרובה מבחינת הזמן לתחילת המנופאזה !
ניתן גם לטפל בך בהורמונים זהים ביולוגית ושיטות מתוחכמות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אגןמודאגת16/03/2012
בשבועיים האחרונים (עם קבלת המחזור) התחילו לי כאבים בבטן התחתונה ובגב בתחתון (רק בצד אחד). לאחר סדרה של בדיקות התברר שיש לי דלקת אגן שנגרמה עקב כלמידיה. קיבלתי דוקסילין ל-10 ימים.
הכאבים באופן כללי פחתו והתחושה הכללית טובה יותר. אבל הכאבים לא עברו לגמרי. יש ימים שהכאבים כמעט לא מורגשים ויש ימים שדי כואב לי.
אני חוששת שיש מזהמים אחרים (לא נבדקתי לזיבה).
האם זה נורמלי, שגם לאחר נטילת דוקסילין במשך שבוע, הכאבים לא עברו?
האם זה שכיח שנדבקים ביותר מחיידק אחד?
כמה זה מסוכן במידה ויש לי זיבה ואני לא מקבלת את הטיפול הנכון?
האם זה יכול לפגוע לי בחצוצרה במידה ואני לא מקבלת טיפול מיידי? (אין לי חום/בחילות/הקאות והתחושה הכללית היא טובה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/03/2012גשי לרופא הנשים שלך להמשך טיפול וברור, יכול להיות שאת צריכה טיפול באנטיביוטיקה לזמן יותר ממושך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש וסחרחורות- ביוץ ?מריאן16/03/2012
שלום , אני בת 17. ולפי התאריכים אני נמצאת בזמן ביוץ.
יש לי סחרחורת קלה כאבי ראש וחולשה. אין שום סיבה לתסמינים הללו חוץ מהעובדה שאני בביוץ.
האם יש קשר בין השניים? אני סובלת כשבוע לפני המחזור החודשי מאותם תסמינים ושמתי לב שכמה פעמים התסמינים האלו הופיעו בזמן ביוץ.
(יש לי יומן מחזור חודשי כאפליקציה בפלאפון, אני לא מתכוונת להכנס להריון (-: )
אם כן , האם יש דרך לטפל בתסמינים האלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וסחרחורות- ביוץ ? - תגובה
ד''ר יואב פלד16/03/2012לא ניראה לי שיש קשר
אבל אפשר לקחת גלולות למניעת הריון
עם גלולות אין ביוץ
ואז תכלי לדעת אם יש או אין קשר בין התלונות ולביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר איזון הורמונאליתמר16/03/2012
שלום רב
אני בת 35 בריאה
לאחרונה יש לי חוסר איזון הורמונלי, אמנוריאה , FSH גבוה
תקופה ארוכה לא קיימתי יחסי מין עקב גירושים תראומתיים ועקב כך סטרס מתמשך
האם חוסר קיום יחסי מין יכול להוביל לשיבושים בציר ההורמונאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר איזון הורמונאלי - תגובה
ד''ר יואב פלד16/03/2012לא
יש לברר את מצבך ולתת לך טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת גלולה שנשכחהרעות16/03/2012
אני יודעת שיש שטוענים שאם עוד לא עברו 12 שעות, אז לקחת ולהמשיך כרגיל.
קראתי איפהשהו שאם הגלולה שנשכחה היא בסוף החבילה זה פחות קריטי..
צריכה סדר בבלאגן.
אני כבר 6 חודשים לוקחת פמינט. תמיד זוכרת לקחת אותה ב9:30 בערב.
אני בדיוק בתחילתה של חפיסה (זו הייתה הגלולה ה6) ואתמול שחכתי לקחת אותה. הבוקר לקחתי אותה ב9:10 בבוקר במקום אתמול ב9:30 בלילה.
מה לעשות? האם אני מוגנת?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שלי18/03/2012תראי זה בדיוק 12 שעות ואם את השאר לקחת בזמן אז לא נראה לי שיש לך מה להלחץ..
אני גם לוקחת פמינט ויש להם שירות שממש עוזר לא לשכוח לקחת את הגלולה, הוא נקרא מזכירונט ופשוט שולחים לך הודעה כל יום לפלאפון בדיוק בשעה שאת צריכה לקחת את הגלולה. אם את לוקחת פמינט למה לא נרשמת? זה ממש מציל וחוסך כאבי ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםרחלי15/03/2012
האם יכול להיות א י ז ה שהוא קשר בין כאבים ברום הבטן (תחת קשת הצלעות) לאיזו שהיא סיבה גניקולוגית?
(שואלת כי מלווה קצת בדימום-שלא בזמן הוסת בכלל)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/03/2012כל תלונה מחייבת בירור לגופו של עניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/03/2012כל תלונה מחייבת בירור לגופו של עניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)