מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת סרזט וחזור לא סדירמורן21/03/2012
שלום,
הפסקתי ליטול זרסט לפני כשבוע לאחר חודשיים היות והגלולה גרמה לי לתופעות לוואי נוראיות (עייפות,כאבי ראש שהפריעו לתפקוד וכו). לפני 3 ימים הרגשתי כאילו מגיע מחזור אך בפועל לא הגיע ממש דימום,רק טיפה 'צבע' מדי פעם לאורל היום. האם זה תקין לאחר נטילה של חודשיים? (לאחר החודש הראשון שנטלתי את הגלולות קיבלתי מזור רגיל וההפסקה כרגע אחרי החודש השני)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מורן21/03/2012נטלתי סרזט בגלל פקטור 2 הטרוזיגוט ולא לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012הסרזט יכול למנוע דימומים לגמרי.. חכי עוד חודש חודשיים בלי הגלולות ויגיע מחזור רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי גלולות- מדיאנה לפמינטטל20/03/2012
היי, יש לי 2 שאלות:
1. האם ניתן להחליף סוג גלולות אם עוד לא סיימתי את החפיסה מהסוג אותו אני רוצה להחליף?
2. כשנה נטלתי דיאנה\אסטל בגלל חצ'קונים. הן מאוד מאוד עזרו לי. לפני כחודש וחצי החלפתי לפמינט (עקב כמות ההורמונים הגבוהה יחסית בדיאנה). אני באמצע החבילה השנייה של פמינט ולפני שבועיים בערך התחילו לצאת לי שוב חצ'קונים, ועדיין ממשיכים לצאת. האם זו מעין פעולת "נקיון" של הגוף ועוד מעט המצב ישתפר, או שפשוט אני עדיין צריכה לקחת דיאנה כי ימשיכו לצאת לי חצ'קונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט
לילך21/03/2012היה משהו כזה לחברה שלי לגבי השאלה השניה שלך, אחרי חודשיים וקצת עם גלולות פמינט הפנים חזרו להיות נקיות מחצ'קונים אז לדעתי צריך לחכות קצת במקרה כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי גלולות- מדיאנה לפמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012יש עוד גלולות שמיוחדות לעור הפנים כמו הדיאנה למניעת אקנה, התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזורמאיה20/03/2012
בעבר לקחתי גלולות ולאחר בדיקת דם שבו נמצא הומוזיגוטית ל- MTHFR ושני ארועים של כאבי ראש הוחלט להפסיק עם לקיחת הגלולות (ע"י נוירולוג).
כרגע אני מעוניינת באופן חד פעמי לשנות תאריך קבלת המחזור (לדחות/להקדים/לדלג) שאמור להופיע בסוף אפריל.
האם יש כדור ש"מותר" לי לקחת ואינו גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012כדורים המכילים פרוגסטרון בלבד לעשרה ימים יכולים לדחות את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונט והריוןענת20/03/2012
שלום,
אני לוקחת גלולות הרמונט כשנה בערך.
לפני כחודשיים עשיתי הפסקה ולא לקחתי גלולות.
ביום ראשון כאשר התחיל לי המחזור חזרתי לגלולות ולקחתי את הגלולה הראשנה ביום של תחילת המחזור.
קיימתי יחסי מין לאחר 6 ימים.
האם קיים סיכוי שאני יכולה להיכנס להריון בגלל שפרק הזמן שאני התחלתי לקחת גלולות הוא רק 6 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמונט והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012אם לקחת את הגלולה ביום הראשן של המחזור את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזור רצוניחשוב ביותר..20/03/2012
היי ד"ר.
מזה שנתיים אם לא יותר אני לא נוטלת גלולות לאחר תקופה רצופה של 6 שנים בה נטלתי גלולות, הסיבה שהפסקתי עם הגלולות היא שהן גרמו לי למיגרנות חריפות ביותר משהו בלתי נסבל.
אני מתחתנת עוד חודשיים בע"ה, הלכתי לגניקולוג שלי על מנת למצוא פתרון למחזור בתקופת החתונה היות ויש אירועים צפופים ואיני רוצה לקבל מחזור.
הוא נתן לי לנסות את "נובה רינג" שזה המינון ההורמונלי הנמוך ביותר פחות ממינס רציתי גם לבדוק אם זה מתאים לי וגם באמת להבין אחרי תקופה ארוכה בה לא נטלתי גלולות שאכן הגלולות הן הסיבה למיגרנות שלי.
לפני כחודש התחלתי עם הנובה רינג ולצערי הרב קיבלתי את זה רע מאוד למרות המינון הנמוך שבה היו לי תופעות לוואי חמורות ביותר חולשה מטורפת כאבי ראש עירפול וסחרחורות ועוד אך העניין הגיע למצב חמור לפני כשבוע במקביל לזמן בו הייתי אמורה להוציא את הטבעת היה לי התקף מיגרנה חריף ביותר בדיוק כמו אז שהייתי נוטלת את הגלולות לפני ההפסקה ההתקף לא עבר 4 ימים רק אחרי שלקחתי מאחותי כדור סומטרידקס נגד התקף מיגרנות אותו אני מכירה כי הייתי לוקחת אותו בתקופה בה היו לי מיגרנות.החלטתי שאני מפסיקה עם גלולות לשארית חיי ושאני לא מכניסה לגוף שלי יותר הורמונים כי אני מגיבה לזה עם מיגרנות חמורות ביותר!!
רציתי לשאול אותך.. הבנתי שיש כדורים מסוימים שלוקחים אותם שבוע לפני שאמורים לקבל מחזור ואז לא מקבלים אותו האם גם כאן מדובר בהורמונים?? באיזה מינון?? האם גם זה יעשה לי כאב ראש?? כי ממש לא מתאים לי שבוע לפני החתונה לסבול ממיגרנות ואולי אפילו ביום החתונה עצמה.
אודה באם תענה לי על שאלתי אני נורא מודאגת מהעניין..
תודה רבה והמשך יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב מחזור רצוני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012הכדורים שלוקחים לדחית המחזור מכילים פרוגסטרון בלבד ואינם אמורים לגרום למיגרנות התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף לב או מיגרנה - מה עדיף ?
גולדה23/03/2012ד"ר אברהמוב, שלום לך,
ראשית, חייבת אני להביע הערכתי על התגייסותך למתן מענה לנשים סובלות ללא תשלום, ועל תשובותייך המקצועיות.
אני בת 60 , סובלת מזה 27 שנים מכאבי-ראש קשים הקשורים, כנראה, לשינויים ברמת האסטרוגן בדם.
ההתקף הופיע תמיד לפני המחזור, ביום השמיני למחזור וסביב הביוץ, ונמשך בכל פעם 4 ימים.
כבר מספר שנים שאינני מקבלת וסת, ולמרות זאת מופיעים התקפים אלה באותם התאריכים (פחות או יותר) שהופיעו בתקופת הפריון. עברתי בדיקות דם לרמת ההורמונים בדם, ונאמר לי חד-משמעית שאין לי ביוץ.
הכדור היחיד שעוזר לי הוא סומטרידקס, אך רק כאשר אני נוטלת אותו בתחילת ההתקף.
נוירולוגית אמרה לי, שאם אמשיך ליטול אותו בתדירות כזו, אקבל התקף לב.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף לב או מיגרנה - מה עדיף ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012לא יכול להיות קשור לאסטרוגנים כי השחלות שלך כבר לא מתפקדות אבל מדובר על התקף של מיגרנה המגיע אחת לחודש, אם לרפואה הקונבנציונלית אין מענה מספיק טוב נסי רפואה משלימה כמו דיקור סיני,
פני במקביל לנוירולוגים המומחים בכאבי ראש והתיעצי איתם על טיפולים רפואיים אחרים שיכולים להיות יעילים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן בדיקהענת20/03/2012
משהו מאד מאד מטריד אותי. אתמול הייתי אצל רופאת הנשים בפעם השנייה (אצל אותה אחת הכוונה) ובזמן הבדיקה היא גרמה לי לדימום. זה אף פעם לא קרה לי אצל שום רופא, רק אצלה וכבר פעם שנייה! איך זה ייתכן? מה היא עושה שם לא טוב? זה לא שכאב לי, אבל זו הרגשה מאד לא נעימה כשרופאה אולי לא יודעת מה היא עושה וגורמת לך לדמם. בייחוד שאחר כך גם על התחתונים רואים זאת.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012יכול להיות דימום אחרי בדיקה כתוצאה מהחדרת הספקולום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי20/03/2012
שלום , אז ככה אני כבר חודשיים מנסה להכנס להריון ביצאתי לפני חודש בדיקות ביוץ שהראו במדיוק בתי חל הביוץ שכבנו לפני וגם באותו היום ויום למחר ואני לא בהריון מדוע זה?
יש לציין שיש לי שני בנות בבית ואיתן ניכנסתי מיד כשרצינו
אשמח עם תעזרו לי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012יכול לקחת מספר חודשים עד כניסה להריון, מזלכם שהלך לכם כל כך קל פעמיים קודמות.....נסו עוד 3 חודשים ואם לא תהרי תפני לברור רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצוי בשתן.יעל20/03/2012
בשתן יוצאת מן הפרשה ,אפילו לא יודעת אם הפרשה ..
משהו שנראה כמו דף ניר ...שנעלם אחרי מספר דקות.
מה זה יכול להיות ?
לא קיימתי יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוי בשתן. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012פני לרוטפא משפחה ועשי בדיקות שתן, אך נראה לי שההפרשה שאת מדברת עליה היא הפרשה נרתיקית. נסי לשים טמפון או לסגור את פתח הנרתיק כדי לאבחן מאיפה יוצאת ההפרשה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאוד לגבי HPVמירי20/03/2012
שלום, אני בת 25, בשלושת החודשים האחרונים קיימתי עם בחור יחסים שכללו רק מגע קצר של אברי המין, ובעיקר מגע יד, ללא חדירה מכל סוג שהוא.
לפני שלושה שבועות עשיתי את אותו דבר עם בחור חדש.
היום בזמן המקלחת הרגשתי חספוס לא רגיל בשפתי הפות, בחלק הפנימי. כשבדקתי במראה מה זה גיליתי מרקם ממש מוזר, מזכיר קצת את פטמות הלשון.
אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה יכול להיות תסמין ל-HPV ומאז אני ממש בחרדה. קשה לי מאוד ללכת לבדיקה כי אני לא יכולה להרשות לעצמי שההורים שלי יעלו על זה, ויהיה סיכוי טוב מאוד שזה יקרה. (אחרי שהקושי להסתיר את הקשר כבר הכריע אותי אני לא יודעת מאיפה יהיו לי כוחות להסתיר עוד משהו)
השאלות שלי הן, מה הסיכויים להדבק ב-HPV במגע מתון כזה?
מה זה עוד יכול להיות?
והאם יש אפשרות לשלוח אליכם את התמונה כדי לקבל חוות דעת ויעוץ לגבי צורך בבדיקה בכלל?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מאוד לגבי HPV - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012אין יעוץ עם תמונות... את חייבת לגשת לבדיקת רופא נשים. פפילומה וירוס יכול לעבור ממגע של עור בעור ולא בהכרח דרך מגע מיני. מצד שני יכול להיות שהמבנה של החספוס הוא מבנה נורמלי של העור אצלך ולא קשור בכלל לזהום וירלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורליאן20/03/2012
שלום, משום מה המחזור שלי מאחר בשבועיים אך אני חשה למרות זאת בכאבים בחזה האופיינים תמיד לפני קבלת המחזור ואף באזורי בית השחי. האם זה תקין או למרות הכאבים האופיינים לקבל המחזור יש סיכוי שנקלטתי להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012כדאי לעשות בדיקת שתן להריון אותם תסמינים יכולים להיות גם בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע בזמן קיום יחסי מיןדניאלה19/03/2012
שלום רב,
בעלי טוען שבזמן שאנו מקיימים יחסים (במיוחד בתנוחות אחוריות), יש לי ריח רע של הפרשה כלשהי.
חשוב לי לציין שאני מתקלחת היטב לפני כל פעם שאנו מקיימים יחסים, ואין לי שום תסמינים של גרד, צריבה, יובש או כל דבר אחר.
זה מאוד מתסכל אותי.
ממה יכול לנבוע הריח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע בזמן קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012עשי תרבית נרתיקית לשלילת זהום חיידקי. עשי שטיפות נרתיקיות לפני קיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהגלי19/03/2012
שלום, בת 20 ונוטלת גלולות פמינט באופן סדיר.
קיבלתי אפלודוקס לטיפול בדלת בדרכי השתן.
רציתי לדעת, במידה ואחבר את החבילה הבאה עם זאת (ואפסח על שבוע ההפסקה) אהיה מוגנת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012כן, אין בעיה מבחינת חיבור החפיסות אך במהלך הטיפול האנטיביוטי ושבועיים אחר כך הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
גלי24/03/2012את הטיפול האנטיביוטיקה התחלתי ממש עם החבילה החדשה אז אני מניחה שלא תהיה בעיה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטל 35 וחשיפה לשמשדנה19/03/2012
החלפתי את הגלולות מפמינט לאסטל 35 בעקבות אקנה ושיעור, רציתי לדעת אם יש בעיה עם חשיפה לשמש בזמן שאני לוקחת את הגלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטל 35 וחשיפה לשמש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012לא יותר מאשר עם הפמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
גיאה22/03/2012אני גם סבלתי מאקנה קל לפני כשנה. אבל אחרי שהתחלתי לקחת גלולות פמינט תוך משהו כמו 3-4 חודשים זה עבר לי. ולא היתה בעיה להיות בשמש חוץ מכמובן למרוח קרם הגנה כמו שעשיתי קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה חוזרת ורופאים שלא עוזרים ליאורלי19/03/2012
שלום לכולם!
בשלושת החודשים האחרונים אני סובלת מקנדידה שמתעקשת לא לעזוב אותי במנוחה.
יש לציין כי מעולם לא הייתה לי את הבעיה הזו אך מהרגע שזה התחיל כל פעם יותר חמורה מהקודמת (הפעם יש גם דימומים כל הזמן)..
עשיתי מחקר באינטרנט שלפיו שיניתי את התזונה שלי (בעיקר בלי קמח לבן בלי סוכר ובלי שמרים) ובנוסף בחודשיים האחרונים אני גם לוקחת פרוביוטיקה לנשים פעמיים ביום. העניין הוא שכבר הייתי אצל שני רופאים שלא ממש לוקחים ברצינות את הבעיה, כנראה בגלל שהיא כ"כ שכיחה..
אז ראשית רציתי לדעת מספר דברים שקראתי עליהם: האם גלולות (שאני לוקחת כבר קרוב לעשר שנים) יכולות להיות חלק מהבעיה? ובנוסף, האם יכול להיות שגם לבן הזוג שלי יש קנדידה ונוצר אפקט פינג-פונג בינינו?אם יש איזושהיא אופציה כזאת, קטנה ככל שתהיה בבקשה תאמרו לי מה לעשות במקרה כזה.
כרגע הרופא שלי לא יודע מה לעשות איתי כך שהוא שלח אותי למומחה, הבעיה היא שהתור הקרוב ביותר הוא בעוד 4 חודשים!! אז מה עושים כרגע? אם יש לכם המלצה על רופא באיזור המרכז שיכול לעזור לי אשמח לקבל את הפרטים שלו.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה חוזרת ורופאים שלא עוזרים לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012הפסיקי את הגלולות, עשי תרבית נרתיקית אם אכן קנדידה כדאי לקחת טיפול מונע בכדורים אנטיפטריתיים דרך הפה לכמה חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת אם אפשר
אורלי20/03/2012תודה רבה לך על התשובה המהירה! :)
כרגע אני באמצע חפיסת הגלולות, האם להפסיק כרגע או לסיים אותה?
בנוסף חשוב לי לדעת, האם יש איזשהו סיכוי, שהקנדידה עוברת ביני לבן זוגי?
משום מה בכל חמשת הפעמים שביקרתי אצל רופא הנשים שלי, לא נעשתה תרבית...
ולכן כמובן אני ספקנית לגבי הטיפול שלו ורוצה להחליף רופא. אשמח אם תמליצי לי אולי על רופא נחמד באיזור המרכז.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת אם אפשר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2012סיימי את החפיסה. קנדידה בדרך כלל לא עוברת במגע מיני
לא נותנים בפורום המלצות על רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור לאחר שבוע מהסיוםלילך19/03/2012
שלום, אני לוקחת גלולות מינולט כבר חודש חמישי ברציפות. סיימתי מחזור לפני שבוע בהפסקת הגלולות החודשית. והתחלתי את החפיסה השנייה ביום שני האחרון. פיספסתי 2 גלולות שישי ושבת. ביום ראשון בערב החל דימום התחלתי של וסת. האם זה הגיוני? אני נמצאת כרגע בחו"ל ואין באפשרותי להגיע לרופאת נשים. האם יש צורך שאראה רופאת נשים בדחיפות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור לאחר שבוע מהסיום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2012הדימום נגרם מזה שפספסת 2 גלולות. המשיכי כרגיל את הגלולות והוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים. אם הדימום משיך או שיופיע גם בחודש הבא פני לרופא נשים לבדיקהכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)