מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת לקיחת חיסון נגד הפיפלומהM05/02/2012
שלום,
בהמלצת רופא הנשים שלי לקחתי לפני כחודש את המנה הראשונה של החיסון נגד וירוס הפפילומה.
לאחר שקראתי קצת באינטרנט על החיסון ועל כך שלא נחוץ ואף לא בהכרח כדאי לקחת את החיסון, אני מעדיפה שלא לקחת את המנה השנייה של החיסון. שאלתי היא האם יכול להגרם נזק כלשהו מההפסקה הזו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת לקיחת חיסון נגד הפיפלומה - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012שום נזק
רק שאת לא מחוסנת
אם תרצי להתחסן תאלצי לקבל שום 3 מנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרוזיגוט וגלולותמורן05/02/2012
שלום,
לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת קרישה בעקבות גילוי הטרוזיגוט פקטור 2 אצל אחותי ואובחנתי כי גם אצלי נמצא. רופא הנשים אמר לי מיד להפסיק ליטול את גלולות היסמין שנטלתי ולעבור לגלולות הנקה הבטוחות יותר(סרזט).מסיבה כלשהי הגלולות גורמות לי להרגיש רע-סחרחורות,כאבי ראש,חולשה ועייפות נוראית.ניסיתי גם את הסוג השני הקיים והתוצאה היתה זהה. יצא לי לשאול המטולוגית קרישה והיא אמרה לי כי אין שום סיבה שאטול גלולות הנקה כי הסיכוי לבעיות בעקבות היסמין נדיר ביותר. אשמח לדעה נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרוזיגוט וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2012הגורם המכריע בסוגיה זה המטולוג המכיר אותך ואת תוצאות הבדיקות שלך. קבלי ממנה אישור בכתב וחזרי עם זה לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותא05/02/2012
שלום, אני לוקחת גלולות כשנתיים, האם אני יכולה לעשות הפסקה של חודש מלקיחת גלולות ולאחר מכן להמשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012בטח שאת יכולה
אבל השאלה היא למה לך ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 19 בשבוע 4 + 5 - האם זה תקין?נוית05/02/2012
שלום,
עשיתי הזרעה לפני שבועיים וקצת, כל שבוע שעבר היו לי כתמים קטנים חומים, המחזור לא הופיע, (הייתי אמורה לקבל ב 3 לפברואר)
היום עשיתי בדיקת דם , יצאה תשובה של בטא 19 ופרוגסטרון 24.
מה דעתך על התוצאה? האם זה מעיד על תחילתו של הריום צעיר או שמא הבטא לשבוע 4 הינו נמוך מדי ?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 19 בשבוע 4 + 5 - האם זה תקין? - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012חזרי על הבטה
אבל התוצאה איננה מבשרת טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור עם גלולותאסנת05/02/2012
שלום,
אני על גלולות מזה הרבה זמן, ובחודש האחרון היו לי כמה פאשלות עם הגלולות, וקיימתי יחסים בלי הגנה נוספת.
המחזור שלי איחר מלהגיע, עשיתי בדיקת היריון שיצאה שלילית.
אתמול בפעם הראשונה, יצא לי דימום קל מאוד בגוון חום שלא נראה כמו מחזור בכלל.
מחר אני אמורה להתחיל קופסה חדשה של גלולות.
האם יש עדיין סיכוי שאני בהיריון והבדיקה לא הייתה מדויקת? להתחיל מחר את החפיסה כאילו לא קרה כלום? מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012קחי את הגלולות כרגיל
וליתר ביטחון בצעי בדיקת הריון נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד וירוס הפפילומהסופיח05/02/2012
החיסון מומלץ לנערות ולבחורות צעירות. האם יש טעם שגבר מבוגר גם הוא ייטול את החיסון הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2012היום האינדיקציה בארץ זה רק לנשים עד גיל 46
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה וחשובהשירן05/02/2012
האם ייתכן והגיוני כי קיון יחסי מין אינטנסיביים כלומר באופן חזק יגרמו לדימום במהלך קיום היחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה וחשובה - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012כן בוודאי
אם התופעה חוזרת יש לקחת משטח פאפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור חמור במחזורשני05/02/2012
שלום רב.
לפני כ-3.5 חודשים, בגלל טעות בארגון, הפסקתי ליטול גלולות, ורציתי לחזור ליטול אותן ברגע שאקבל מחזור. מאז עדיין לא קיבלתי מחזור וזה מדאיג אותי (אין חשש להריון), בעיקר בגלל שאני מרגישה בשינויים בעור, שלא נאים בעיניי, מה גם שאני לא מרגישה בנוח להכנס למערכות יחסים במצב כזה.
האם עליי להמתין עוד? האם ליטול פוסטינור שיגרום לי לקבל מחזור ואז לחזור לגלולות? מה עליי לעשות?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור חמור במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/02/2012יש לפנות לרופא נשים לצורך בדיקה והחלטה על התחלת גלולות במועד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות וכאבי בטן מודאגת מאודבת3405/02/2012
שלום,
אני בת 34 ואם ל-3 ילדים.
בפסקתי לקחת גלולות לפני 3.5 חודשים
קיבלתי כבר 3 מחזורים ואחרי כל אחד יש הפרשות חומות/שקופות-חומות
היום זה היום ה14 ועדיין יש מעט הפרשות
יש לי גם כאבי בטן בימים האחרונים
קראתי על זה הרבה באינטרנט ומצאתי שזה יכול להיות סימן של סרטן צוור הרחם
אני לא מצליחה להרגע
יש לי טור לרופא היום בערב, אבל אני מאוד-מאוד מודאגת, מה זה יכול להיות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות וכאבי בטן מודאגת מאוד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/02/2012לא ניתן לתת מענה בפורום ללא בדיקה
לכן טוב שנקבע תור לרופא נשים\
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהירותאתי04/02/2012
שלום,
הנני בת 19, סובלת מהפרשות בצבע מוגלתי חום בהיר שמגיעות תמיד לאחר סוף הדימום... רציתי לדעת מהן והאם זה נחשב לנורמאלי? זאת הפעם השנייה שדבר כזה קורה לי אי פעם... בפעם הקודמת ההפרשות היו למשך יום-יומיים, הפעם זה כבר היום החמישי... אני לא יכולה להגיד שיש להן ריח או שהן שונות מההפרשות הרגילות בצורה כלשהי מאשר הגוון הלא נעים.
יש לציין שאני רק לפני כארבעה חודשים הגעתי לשלב שהווסת שלי נמצאת במחזור מתמיד של 29 ימים, לפני כן יכולתי לקבל ווסת 45 יום אחרי שלב הווסת הקודם ואז הפרש של 20 יום ..
רציתי גם להוסיף ולשאול בלי קשר האם יש הבדל בין ווסת בצבע אדום בוהק לבין ווסת בצבע אדום קהה שנוטה לחום? ובמה הבדל זה מתבטא?
אשמח לתשובה, תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בהירות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/02/2012יש להבדק ולעריך את אופי ההפרשות על מנת להחליט על מתן טיפול וסוג הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בנרתיק אחרי גיל המעברמירי04/02/2012
שלום, אני לאחר גיל המעבר (בת 64) וסובלת מדלקות בדרכי השתן.
תמיד עזרה לי משחת אסטרוגן אך לאחרונה הופסק הטיפול בה בגלל
התעבות רירית הרחם. במקום זאת הציעו לי משחה נטולת אסטרוגן (vaginal gel)
אשר לא השפיעה. המשחה הוחלפה לאחרונה בקרם בטאקורטן. בהוראות קראתי שאסור
להשתמש בקרם הזה במקומות ריריים ולא באברי המין.
אשמח לקבל הדרכה בנדון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בנרתיק אחרי גיל המעבר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/02/2012ייש להתייעףץ עם הרופא שרשם את המשחה לגבי היעילות של בטאקורטן במניעת דלקות חוזרות בשתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזוררחלי04/02/2012
היי,
החלטתי שאני רוצה להתחיל לקחת גלולות
רופא הנשים רשם לי מליאן ואמר לי להתחיל ביום הראשון של המחזור.
לפני יומיים ראיתי כתם דם (וגם הרגשתי שאני אמורה לקבל)
ובאותו ערב התחלתי לקחתי את הגלולה הראשונה.
מאז המחזור פשוט נעלם!
הרגשתי כאבי מחזור יום למחרת אך לא הופיע שום דבר.
המשכתי ליום השני ועדיין, כלום..!
האם זה תקין ?
להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל והדבר יסתדר?
אמשח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2012המשיכי את הגלולות, אם זה לא היה מחזור יכול להיות שתדממי דימומים לא סדירים בתחילה. אם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות- דחוףאביבה04/02/2012
שלום, אני בת 21, ואובחנתי כסובלת מתסמונת השחלות הפוליציסטיות. אחרי קריאה רבה שעשיתי ברחבי האינטרנט קצת קשה לי להבין את הכל בדיוק. אני חייבת לצייון שקיבלתי מחזור בגיל 11 בערך, וכעבור זמן מועט המחזור הסתדר לי עד אפריל 2010. לא היו לי כלל בעיות עם המחזור תמיד קיבלתי את המחזור בזמן, וכן היו לי כאבי מחזור אך כדור נוגד כאבים עזר לי לכך. לפני כשנה אורך החיים שלי השתנה לגמרי. כל חיי נהגתי לעשות פעילות גופנית ולפני שנה הפסקתי. נהגתי לא לאכול מאכלים שמנים ובשנה האחרונה אכלתי המון מאכלים שמנים, בנוסף התחלתי ללמוד באוניברסיטה והרבה דברים בחיי השתנו והמחזורים התחילו להשתבש. לא קיבלתי בהתחלה מחזור כמה חודשים ואז התחילו הכתמות. קיבלתי כדור שקוראים לו מונונסה אם אני אל טועה שזה פרוגסטרון למשך 10 ימים ולאחר מכן קיבלתי מחזור קשה מאד עד כי חשבתי שאני צריכה להגיע לחדר מיון. לאחר מכן המחזור הופיע שוב לאחר חודש וחצי. ולאחר מכן המחזור התחיל להגיע כל שבועיים עד מה12 בינואר הייתי נקייה רק יומיים אך כמובן שלא בייצתי זה רק הכתמות. הלכתי לרופא והוא איבחן את השחלות שלי פוליציסטיות. רציתי לדעת האם זה אומר שבמאה אחוזרים אני סובלת מהתסמונת או שיכול להיות שהשינוי בחיי גרם לכך ועכשיו שאני מתחילה להסדירם זה יחזור לקדמותו? הרופא נתן לי את הכדורים לעשרה ימים שוב ואמר לי שביום השני או השלישי למחזור אתחיל ליטול גלולות נגד הריון למשך כשישה חודשים בערך לראות איך המצב. אני חייבת לציין שתמיד סבלתי משיעור יתר אך אפעם לא איבחנו אצלי הפרעה הורמונלית ף תמיד היו בטוחים שזה גנטי בגלל המוצע המזרחי. בנוסף אין לי אקנה, רק מדי פעם פצעים פה ושם מאוכל שמן ושוקולדים למיניהם אך אני נמנעת מזה. רציתי לדעת איך אוכל למנוע את כל הסיבוכים בעתיד ולשמור על אורח חיים נכון. אני חייבת לציין שאני סטודנטית לרפואה ושאני מאד בלחץ רוב הזמן, והבנתי שקשה לטפל בבעיה בזמן לחץ. איך אוכל להתמודד עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
אביבה04/02/2012אני חושבת שמונונסה היו הגלולות שהרופא נתן לי לנסות. לקחתי כדור אחד והוא גרם לי להרבה בחילות והרופא אמר לי להפסיק. הוא אמר שהפעם אטול יאז, אך הבנתי שהסיכוי לקרישות דם גבוהה יחסית. אני לא מעשנת, אך עישנתי בעבר לא באופן קבוע אך מדי פעם, מה הסיכונים ? אני קצת אבודה ואשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
נועה05/02/2012לגבי הגלולות יאז אני לא הייתי לוקחת סיכון איתן וגם את לא הכי בוטחת בהן ממה שזה נשמע אז אולי כן כדאי לנסות גלולות אחרות ללא הסיכון לקרישיות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2012התחילי את הגלולות ויכול להיות שתוך חצי שנה כשהסטרס של החיים ירד ותוך הקפדה על התנהגות בריאה יותר המחזורים יחזרו להיות תקינים. בדרך כלל תסמונת שחלות פוליציסטיות מלווה בעוד בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיות הנוספות
אביבה04/02/2012אני יודעת שזה מלווה בעוד דברים אך האם זה אומר שבטוח יש לי את התסמונת או שזה בגלל האורך החיים הלא בריא? האם אני עולה ללקות בסוכרת או בכולסטרול או טריגלצירידים גבוהים בגיל צעיר? באיזה גיל זה מתחיל ? אף לא הייתה לי בעיה לרדת במשקל ואני לא שמנה אך אני מלאה אני ממוצעת..הגובה שלי הוא 160 ואני שוקלת בערך 60 קילוגרם פחות או יותר..אני יודעת שזה קצת גבוהה ..זה בדרך כלל מנגן בטווח ה-59 עד 62 המשקל שלי ..רוב חיי הקפדתי על פעילות גופנית ואוכל בריא. בנוסף עניין הפוריות..האם אהיה חייבת לקחת גלולות לביוץ כדי להיכנס להריון בעתיד או שהביוצים יכולים להסתדר גם בלי גלולות כמו שהיו תמיד ואוכל להיכנס להריון בלי לקחת את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהגלי03/02/2012
שלום,
בעקבות דלקת ריאות קיבלתי אנטיביוטיקה בשם ציפרופלוקסצין ומשאף סרטייד.
האם הם פוגעים ביעילות גלולות "מינס"?
מומחה הריאות טען שאין כל קשר והקשבתי להמלצתו.
קראתי במספר מקומות באינטרנט דברים שונים לגמרי ולכן חשוב לי לוודא זאת כי קיימתי יחסי מין בזמן נטילת האנטיביוטיקה והגלולות.
האם יש לי סיבה לדאוג???
אודה לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2012אנטיביוטיקה בגדול יכולה לפגוע בספיגת הגלולות במעי ולכן עם כל אנטיביוטיקה כדאי להוסיף קונדומים. אין שום קשר לסרוטייד ולגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמאחר וכאבים בבטןשירן03/02/2012
היי,
אני בת 27, קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 14 ובגיל 18 התחלתי לקחת גלולות על מנת להסדיר את המחזור שהיה מגיע פעם בחודש וחצי, חודשיים.
לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות והמחזור עדיין לא הגיע.
הלכתי לרופא נשים שנתן לי מרשם ל-medroprogesterone acetate ולקחתי במשך חמישה ימים והמחזור לדבריו אמור להגיע בעוד כשבוע.
לאחרונה התחילו לי כאבי בטן מאוד חזקים בכל איזור הבטן העליונה, הטבור וצדי הבטן. הכאבים מרגישים כמו שרירי בטן תפוסים (ולא עשיתי פעילות ספורטיבית לאחרונה) האם הכאבים הם בגלל המחזור הקרב ובא או שמא משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שמאחר וכאבים בבטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2012אי אפשר לדעת ללא בדיקה פני לרופא משפחה להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)