מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףףיעל11/02/2012
יש לי בבקשה שאלה חשובה: למה אומרים לקחת את פוסטינור כמה שמהר יותר ככה זה יותר יעיל? אני לקחתי אחרי יום וחצי בערך כי התלבטתי. השאלה זה עדיין יעיל אחרי כל הזמן הזה? ועוד שאלה: האים באמת אפשר לסמוך על קונדום כאמצעי יעיל להגנה? ז"א יש אפשרות אפשרות כזו שכאשר הגבר גומר בקונדום יכול לצאת נוזל ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףף - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/02/2012שום אמצעי לא מספק הגנה של 100 אחוז.
יממה וחצי זה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת ראשונהמיכל11/02/2012
הבת שלי בת 12 קבלה לפני יותר מחודשיים וסת ראשונה, מאז לא קבלה וסת.
האם זה תקין והאם יש לבצע בדיקות ואיזה בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ראשונה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/02/2012הכל תקין. לא נדרש שום ברור בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםדינה11/02/2012
שלום,רב!
אני סובלת מכאבים חזקים בבטן התחתונה מצד ימין.הרופאים ממששים גוש מצד ימין.לאחרונה ביצעתי שני אולטראסאונדים בהפרש של שבוע.האם לדעתכם יש התאמה בין הממצאים בשתי הבדיקות מבחינת מיקום המיומות?
בבדיקה הראשונה רשום שמדובר במיומה אחורית אינטאמוראלית 56X60,הומוגנית ומיומה בפונדוס סובסרוזית 36X35,הומוגנית.
בבדיקה השניה(ההפרש בין הבדיקות שבוע בדיוק) כתוב:מיומה בצוואר הרחם ,שמאל,50X64,הומוגנית.מיומה אחורית סובסרוזית 2 ס''מ.
האם ממצאי הבדיקהמסבירים את הכאב ?
בתודה ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/02/2012אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינס ופוסטינורענבר11/02/2012
ביום ראשון קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה. חמישה ימים לאחר מכן קיימתי יחסי מין ונקרע הקונדום. לקחתי פוסטינור כמה שעות אחרי המקרה. יש לציין שאני ממשיכה לקחת את הגלולות כרגיל.
רציתי לדעת תוך כמה ימים אחרי לקיחת הפוסטינור אני יכולה לקיים יחסי מין בלי קונדום (בהתבסס רק על הגלולות)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס ופוסטינור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר11/02/2012אם הווסת סדיר והגיע במועדו אפשר לקיים יחסי מין מיד ללא הגנה נוספת. אם הווסת לא סדיר חודש לאחר התחלת הטיפול בגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לא סדירהת.מ.11/02/2012
שלום, אני בת 41. במשך שנים הווסת שלי סדירה, ומגיעה כל 24-26 ימים. בחודשיים האחרונים הווסת התחילה לזגזג. לפני חודשיים קבלתי אחרי 30 ימים, ובפעם השניה קבלתי אחרי 35 ימים.אני בסך הכל אישה בריאה, ואין שום שינוי בתזונתי או דרמות בחיי (שלילת גורם מתח נפשי...).
שאלתי, אלו סימני גיל המעבר? זה לא מוקדם מדי?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לא סדירה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2012אפשר להביא מספר רב של תשובות, אך קודם כל את חייבת להבדק אצל הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נוברינג וגלולות - ממש חשוב!מישהי11/02/2012
הי,
כתבתי לפני מספר שבועות ולא נעניתי. אך עכשיו נוספו שאלות מרוב בלבול :)
הפסקתי לפני כ3 חודשים לקחת גלולות. לקחתי יאז כחצי שנה ולפני כן בלרה.
שמתי לב שהפיגמנטציה שבפנים קצת נחלשה. לדעתי גם הייתה השפעה לטובת על המשקל אבל לא משהו דרסטי עד כמה שזכור לי. וגם החשק המיני עלה בצורה משמעותית. כמה חודשים לאחר מכן הפצעים החלו לחזור (בצעירותי לפני כעשר שנים סבלתי מאקנה חמור ולקחתי אז רוקוטאן אך מאז אני גם עם גלולות).
בגלל התופעות שהופיעו לטובה ובגלל שהייתה לי נטייה לשכוח איזו גלולה בחודש, החלטתי שאני לא רוצה לחזור לגלולות. מבין האופציות האפשריות בחרתי בנובה רינג וכרגע אני בטבעת השנייה כבר.
אבל לצערי ההפרשות גברו (משמעותית ועם ריח) (בעלון המצורף אומרים שזה ייתכן אצל חלק מהנשים) והיו גם דימומים בין וסתיים שפסקו לאחר שלקחתי נרות פולידין. ההפרשות המוגברות עדיין קיימות
חוצמזה, אני מפחדת שכשאחזור לפעילות מינית יהיה לי או לבן זוג לא נוח (מפחדת שזה יורגש). אז התחלתי עכשיו לנסות לחקור על גלולות איזה הכי עדיף וממש התבלבלתי. מצד אחד יש רמת אסטרוגן נמוכה שעלול דווקא לגרום לדימומים בין וסתייים ולתסמונת היובש בנרתיק ומצד שני יש את הפרוסטגן. לגבי שניהם קראתי דברים שונים על מי גורם לצבירת נוזלים בגוף ועלייה במשקל. פעם קראתי שזה מינון של אסטרוגן גבוה ועם קראתי שזה קשור ל"הרכב הפרוגסטטיבי" הייחודי של כל גלולה.
מצד שלישי, קראתי הרגע בפורום הנוכחי שלנובהרינג אותן תופעות כמו גלולה.
אם כך האם כבר עדיף לחזור לגלולה ? ואם כן, איזו גלולה מומלצת, מאיזו משפחה ? חשוב לי מאוד שהדברים הטובים יישארו והרעים לא יחזרו :)
מקווה שהסברתי את עצמי נכון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת נוברינג וגלולות - ממש חשוב! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2012אנו לא נותנים המלצות על מנעת הריון זו או אחרת. פשוט תפני לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אבל זה ממש לא מה שביקשתי!
מישהי16/02/2012טרחת בכלל לקרוא את שאלותיי ? לא נראה כך
הן קצת יותר עמוקות מבקשת המלצה על גלולה כזו או אחרת, בשביל זה אני פונה לגורמים אחרים עליהם אני מסתמכת יותר
וחבל שזו התגובה שקיבלתי. היה עדיף שלא אקבל תגובה בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, אבל זה ממש לא מה שביקשתי! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/02/2012שלום רב,
לשאלתך אין תשובה ברורה משום שאין דרך "להתאים" גלולות לאישה זו או אחרת ואי אפשר לצפות מה תהיה התגובה. בגדול אין הרבה הבדלים בין הגלולות ופעילון זהה אך ההשפעה האינדיוידואלית יכולה להיות שונה. לכן הפנתי אותך לרופא נשים שלך משום שאנו לא ממליצים בפורות על גלולה זו או אחרת, גם לא על נובורינג או מדבקה.
הרי מדובר על מנית הריון "הורמונלית" (גם גלולות השונות, גם המדבקות, גם החישוק הווגינאלי) שבסופו של דבר עלולה לגרום לפיגמנטצית יתר ולירידה בחשק המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות דאלאצין - דחוףאיילת11/02/2012
שלום, בעקבות דלקת בנרתיק קיבלתי טיפול של 3 נרות דאלאצין. לקחתי יומיים רצופים והאחרונה נפלה לי ולא יכולתי להשתמש בה. מאחר ואני מנסה להרות רציתי לדעת אם ניתן לקיים יחסי מין או להמתין? האם אני צריכה לפנות לרופא שוב על מנת לקבל טיפול חוזר? יש לציין שההפרשות הופסקו... אודה על תשובה בדחיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות דאלאצין - דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/02/2012את יכולה לקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך לקיחת גלולות נגד הריוןdina11/02/2012
שלום רב, אני בת 36 - אחרי 2 לידות רגילות ולאחר 2 ניסיונות כושלים של הכנסת התקן תוך רחמי ( בחודשים האחרונים ) - ההתקן נפלט לאחר כשבוע וחצי מיום הכנסתו בשני פעמים. לפני זה השתמשתי באותו התקן במשך כ4 שנים.
הרופא שלי נתן לי גלולות MELIANE התחלתי לקחת אותן ב27.01.12 מאז פעמיים היה דימום ( לא הפסקתי את החבילה , לא שכחתי שום כדור , פעם אחת הדימום התחיל לאחר קיום יחסי מין )
השאלות שלי : האם זה הגיוני ונורמלי? האם עליי להפסיק לקחת את הגלולות ? האם כדאי לעשות בדיקות כלשהן ?
יש לציין שה PLT שלי נמוך מהנורמה באופן תמידי
תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך לקיחת גלולות נגד הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012יכול להיות דימום בין מחזורים בחודש חודשיים הראשונים לנטילת גלולות. אם ימשך פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור החתך לאחר לידהאורי10/02/2012
ילדתי לפני כחודשיים בארה"ב. היו חתכים ספונטניים ותפרים. התפרים נמסו לפני הזמן וחלק מהחתך לא הספיק להיסגר. האזור התאחה לאחר מספר שבועות ועכשיו הוא סגור לגמרי.
האזור מאד מאד רגיש עד כואב וקשה לי עדיין לעמוד זמן ממושך או ללכת מהר.
בנוסף, הצלקת כפי שהרופאה הגדירה זו, לא ישרה וחלקה אלא "גסה".
לפני שילדתי סבלתי מוסטסוליטיס (הייתי מטופלת של דר' אברמוב ופזיוטרפיה אצל יהודית נצר) ולאחר הלידה הראשונה היתה לי הצטקלות נוקשה ועשיתי שוב פזיוטרפיה
אך הפעם זה מרגיש לי חמור יותר.
יש לי שתי שאלות:
האם יש משהו למרוח או לעשות בשלב הזה בכדי להקל על ההצטלקות ועל הכאבים?
במידה ואצטרך פזיוטרפיה, כמה זמן לחכות מהלידה? כאן הרופאה המליצה לי 4 חודשים.
בעבר בחלתי לאחר כ- 8 חודשים.
תודה מראש,
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור החתך לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012מרחי שמנים באזור המצולק. פיזיותרפיה אפשר כבר להתחיל ברגע שהצלקות נרפאות לדעתי אפילו חודשיים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ווסתאלה10/02/2012
שלום,
אני בת 35 ואני צפויה להיכנס לניתוח קיצור קיבה (שרוול) בעוד כחודש.
אני אחרי 2 לידות שהאחרונה הייתה לפני שנה. יש לי מחזור סדיר כבר שנים ואני כבר 7 חודשים עם התקן תוך רחמי (רגיל. ללא הורמונים).
במזן הניתוח אני אמורה להיות במחזור והייתי רוצה לדעת אם יש כדורים שיכולים לעקב או לדחות את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית ווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012כן התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה אחת לפני האחרונהלילי10/02/2012
שלום
לוקחת גלולת הרמונט באופן רציף ומסודר כבר 5 שנים עם הפסקה של שנה
שכחתי את הגלולה האחת לפני האחרונה הכוונה:
יום רביעי: לקחתי גלולה בשעה 18:00 (שלישית לפני האחרונה)
יום חמישי שכחתי (האחת לפני האחרונה)
יום שישי נזכרתי בשעה 7:00 ונטלתי מיד (אחת לפני האחרונהה)
והיום בערב אקח את ההגלולה אחרונה בחפיסה
לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון.
אך האם אני יכולה לקיים יחיסים (ללא קונדום) היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה אחת לפני האחרונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012סבירות להריון מאד נמוכה אך הוסיפי קונדומים בשבוע הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהעזרהההה09/02/2012
אתמול אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום ושכחתי לקחת גלולה האם יש סיכון וצריך לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012כן הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה
נועה15/02/2012תקחי פוסטינור.. אחרת יש סיכוי גבוה שתכנסי להיריון.. אני גם הייתי שוכחת גלולות כרונית ואז התחלתי לקחת פמינט ומסתבר שיש להם שירות כזה שנקרא מזכירונט ושולחים לי הודעות לפלאפון כל יום כתזכורת לקחת גלולה.. ממליצה לך על זה גם.. או לפחות עם משהו שיעזור לך לא לשכוח.. אחרת זה ממש בלאגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסנועה09/02/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות מינס ואתמול שכחתי ליטול גלולה אחת (אמצע החפיסה). היום לקחתי שתי גלולות בהפרש של כמה דקות. האם זה בסדר? מה עלי לעשות עכשיו? להמשיך כרגיל? או שמא עלי להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012אם עברו פחות מ12 שעות של איחור בלקיחת הגלולה את מוגנת אם עברו יותר אינך מוגנת הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןyamit2409/02/2012
ההפרשים בין המחזורים - 42-50 יום. ב 29.1.2012 עשיתי מעקב זקיקים אחרון שבו שחלה ימינית 15 ושמאלית 14 מעט נוזל דוגלס עובי רירית 6 מ"מ. בנוסף היו עוד זקיקים של 10 מ"מ. לפי המלצת הרופא יום כן יום. מתי אפשר לעשות בדיקת הריון? לציין שכבר עברו 43 יום המחזור האחרון !! אני בלחץ !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012שבועיים אחרי בדיקת האולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
yamit2413/02/2012יש מצב שהבדיקה הביתית לא מליחה לגלות את ההריון? כבר עברו 50 יום מהמחזור הקודם.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ואגינאליתשי09/02/2012
שלום עשיתי בדיקה מחשש לפטריה והייתה לי תשובה שלא הבנתי את משמועתה
+ WBCs
מה זה אומר ? פעם שעשיתי היה כתוב בודדים ועכשיו יש את הסימן +
אשמח לעזרה ! תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ואגינאלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/02/2012חסר משמעות אם לא תירבתו חיידקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)