מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעל07/02/2012
שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה..
אני בת 17 ולפני חודש חברה שלי למדה אותי לשים טמפון..
היא הדגימה לי עליה איך צריך לעשות את זה וכשראיתי את מבנה הפות שלה ראיתי שהוא נורא ברור: יש שפתיים ופשוט חור שאליו צריך להכניס את הטמפון..
ואצלי המצב הוא שונה, כאילו יש שם הרבה יותר דברים שמכסים את האיזור וכמו קפלי עור כאלה..ובשביל למצוא את החור שאליו צריך להכניס צריך ממש למתוח את האזור..
האם זה נורמלי ותקין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2012מבנה השפתיים הקטנות שונה מאישה לאישה ועל כן אין זהות ואין נורמלי.... כנראה שלך יש שפתיים יותר מעובות ועל כן צריך למתוח אותן כדי להגיע לחור. זהו מבנה נורמלי לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ודימום בין מחזור למחזורמורן07/02/2012
שלום אני בת 26 לפני כחצי שניה ילדתי בלידה רגילה ולאחר הלידה מהמחזור הראש שקיבלתי הוא נמשך 7 ימים ושבוע ממתי שהסתיים הופיעו הפרשות מלוכלכות כמה ימים עבר קיבלתי שוב מחזור ושוב שבוע אחרי שהסתיים שוב הפרשות מלוכלות שהיו עם קצת דם כמה ימים ועבר אחרי המחזור השלישי לא היה כלום הייתי נקייה הגיע המחזור הרביעי בדיוק שבוע אחרי שהסתיים כבר הופיע דימום במשך כמעט שבוע הרופא נתן לי בדיקת אולטרסאונד הכל היה ניראה בסדר מלבד ציסטה קטנה לידהשחלה השמאלית והבדיקת הריון יצא שלילי אין שאריות הריון הוא נתן לי כדורים דפסטון 10 ימים ודקסילין 100 5 ימים לקחתי הגיע המחזור ושוב שבוע אחרי שהסתיים הופיעו ליכלוכים חומים עם דימום עדין ואני כבר לר יודעת מה לעשות הרופא אמר שעם זה יקרה שוב נעשה גרידה
אני כבר לא יודעת מה לחשוב עם זה בסדר או לא אשמח עם תתכתבו לי תשובה ויעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ודימום בין מחזור למחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2012כדאי לבדוק באולטראסאונד את רירית רחם אם היא תקינה ולעשות בדיקת בטא כדי לודא שאין שרידי הריון ואם הכל תקין כדאי להמשיך את הברור, זה יכול להיות הפרעה הורמונלית או בעיה ברירית הרחם הדורשת גרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאלישבע07/02/2012
שלום
ביומיים האחרונים יש לי כאב חד שבטן התחתונה בצד שמאל. כאב חד כסכין, הכאב מקרין למפסעה הסמוכה. הכאב בא והולך כל כמה דקות.
אני בת 57 ו 4 שנים ללא מחזור.
לפני כחצי שנה עברתי אולטרסאונד אגן שיגרתי ופאפ טסט. הכל יצא שלילי.
האם יתכן שיש כעת איזה גידול או דלקת בשחלה השמאלית?
מה הסיכוי שיש גידול אחרי שלפני חצי שנה הכל היה תקין?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל כך הרבה רופאי בפורום ואין תשובה
אלישבע08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2012אי אפשר לתת לך תשובה דרך האינטרנט מבלי שתעברי בדיקת רופא נשים..
הכל יכול להיות - גם אם היה תקין לפני חצי שנה -דלקת בחצוצרות, ציסטה שחלתית ,בעיה במעיים או בעיה בשלפוחית השתן.....
פני בדחיפות לבדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי גלולה, לא ברור מתיג'סיקה07/02/2012
היי,
אני לוקחת גלולות "מינס" כבר כמעט 3 שנים וכל הזמן בודקת בקפידה כי לא פספסתי אף גלולה.
רצה הגורל, וגיליתי היום כי שכחתי גלולה. אני זוכרת בודאות כי אתמול לקחתי גלולה, מה שמוביל אותי לתובנה כי פספסתי מתישהו במהלך החודש את אותה גלולה אבל אין לי מושג מתי בדיוק.
כרגע אני עומדת לפני לקיחת גלולה מס' 20 , כאשר בפועל היום הייתי אמורה לקחת את גלולה מס' 21.
אני מניחה שהסיכוי להריון פה אינו גבוה (למרות שאצלנו במשפחה כבר קרו "ניסים" שכאלו)
אך שאלתי היא :
מתי לקחת את הגלולה הבאה ?
האם להמשיך כרגיל ולקחת את הגלולה ה-20 (במקום ה-21)בשעה הרגילה ? או שלקחת את הגלולה ה-20 קודם ואז את הגלולה ה-21 בשעה הרגילה היום ? (כך שלמעשה אקח 2 גלולות היום).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתי גלולה, לא ברור מתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2012המשיכי את הגלולות כרגיל הוסיפי קונדומים כשבועיים ועשי בדיקת שתן להריון אם לא תקבלי מחזור בסוף החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןזוהר07/02/2012
הי,
אני נשואה 5 חודשים ומקימת יחסי מין סביב הביוץ אך עדיין לא הצלחתי להיכנס להריון, ערכתי בדיקות דם ואולטרסאונד אצל רופא נשים שנראו תקינות.האם כבר מומלץ להתחיל בטיפול כלשהוא שיגדיל את הסיכויים להיכנס להריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2012חכי עוד מספר חודשים, חבל להכנס לאטרף טיפולי כל כך מוקדם הלחץ עצמו פוגע בכניסה להריון
אבל אם הגיל לוחץ בינתיים שילחי את בן הזוג לעשות בדיקת זרע ועשי בדיקת דם בחלק השני של החודש לפרוגסטרון כדי לבדוק שיש לך ביוצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
זוהר07/02/2012אני בת 22 ואני עורכת בדיקות בייוץ ביתיות המורות על ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2012את כל כך צעירה, חכי עוד 3 חודשים ואם לא תהרי כמו שאמרתי שלחי את בעלך לעשות בדיקת זרע ופני לרופא הנשים שלך שיקח לך בדיקת פרוגסטרון כדי לראות שהביוצים תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זוהר08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור כל שבועLiat07/02/2012
אני בת 31 לאחר לידה לפני חצי שנה. המחזור שלי תמיד היה סדיר לפני ההריון. קיבלתי מחזור כחודשיים אחרי הלידה בזמן שעוד הנקתי ומאז אני מקבלת מחזור כל שבוע שבועיים. בחודש האחרון זה ממש נורא - חמישה ימים מחזור, יומיים ללא. ככה כבר 4 פעמים ברצף.
מה יכולה להיות הסיבה? האם יש קשר להריון/לידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל שבוע - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/02/2012אני ממליץ לבצע בדיקת אולטרסאונד על מנת לשקול היסטרוסופיה - תפני לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
מורן07/02/2012היי ליאת גם לי זה קרה בדיוק אחרי לידה זה נמשך כבר חצי שנה שבוע אחרי סיום מחזור שוב חוזר דימום הרופא המליץ על גרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקהגילה06/02/2012
כיצד פרוביוטיקה שניתנת בכמוסות לבליעה בפה מגיעה לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2012היא פשוט יורדת. זה בצחוק.
כל הפרוביוטיקות המומלצות לטיפול של תהליכים בנרתיק ( זיהו, דלקת, פטריה) פשןט לא עושות כלום. אין אף עבודת מחקר רצינית שתומכת בהצלחה טיפולית של פרוביוטיקה.
כל הפרוביוטיקות עוזרות רק ליצרנים של הפרוביוטיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
Gramse08/02/2012יעילות פרוביוטיקה - פרוביוטיקה כוללת פורמולה מרוכזת במיוחד של חיידקים פרוביוטיים חיים מ-10 זנים שונים, לאיזון פלורת החיידקים במעיים ולחיזוק מערכת החיסון. הוראות שימוש: 2-3 כמוסות בזמן הטיפול האקוטי.
הטיפול הקונבנציונלי ניתן בעיקר במקרים של פטריות בציפורניים, בנרתיק או בפה, ע"י משחות, קרמים וכדורים לבליעה נגד פטריות. לעומת זאת, הגישה ההוליסטית לטיפול בקנדידה פועלת בכמה דרכים יחד:
בניית תפריט תזונתי מתאים – הסרה של כל הגורמים היוצרים קרקע פורייה להתפתחות קנדידה. ללא שינוי תזונתי ייסודי לא ניתן יהיה למגר את הקנדידה לאורך זמן.
איזון פלורת החיידקים הידידותיים במעיים על-ידי מתן פרוביוטיקה.
נטילת תוספי תזונה וצמחי מרפא בעלי פעילות אנטי-פטרייתית הפועלים לחיסול הקנדידה באופן ישיר, כגון: חומצה קפרילית, בטאין, שום טרי, תמצית זרעי ענבים, שמן אורגנו, מי כסף קולודיאליים, שמן זית, ביוטין ועוד.
טיהור הגוף מרעלים וחיזוק הכבד: פעולה זו הינה הכרחית מאחר והרס כמות רבה של פטריות כולל הרעלנים שהן מפרישות עלול לגרום להצטברות של רעלנים בגוף ובכבד.
חיזוק מערכת החיסון: על-ידי השלמה של נוגדי חמצון, מינרלים וויטמינים מחזקי חיסון כגון אבץ, סלניום וויטמיני B, ונטילת צמחי מרפא מתאימים.
חשוב לשלב פעילות גופנית מתונה ושיטות להרפיית מתחים מאחר והקנדידה משגשגת במצבי מתח מתמשכים.
חשוב לזכור כי טיפול יעיל נערך לפחות 4-6 חודשים וחובה להמשיך את הטיפול גם אם התסמינים נעלמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהסתיו06/02/2012
שלום רב,
לאור תוצאות בדיקת השתן שערכו לי מצאו כי יש לי חיידק בדרכי השתן.
ע"מ לטפל בבעיה נתנו לי אנטיביוטיקה בשם "ציפרופלוקסצין" למשך חמישה ימים כל יום פעמיים.
את הטיפול במניעת החיידק בשתן התחלתי לקחת ביום שלישי (31.01)
כמו כן במקביל אני לוקחת גלולות "יאז".
ביום הראשון שהתחלתי לקחת אנטיביוטיקה, הייתי בכדור ה- 3 של הגלולות.
את הרופאה שאלתי האם האנטיביוטיקה מורידה מאיכות המניעה של הגלולות.
והיא ענתה כי רק במצב של בחילות או שלשולים האנטיביוטיקה משפיע על מניעה מלאה של הגלולות.
במהלך תקופת האנטיביוטיקה החלה אצלי "תופעה" של צואה רכה.
הייתי מעוניינת לדעת האם אכן קיים חשש באיכות הגלולות? או שיש להשתמש באמצעי מניעה נוסף. כמו כן, אשמח אם תציינו למשך כמה זמן יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף במקביל לגלולולות או שאין כלל צורך בכך.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012את בטוחה
לא צריך להשתמש בכל אמצעי נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתיו
שני06/02/2012תודה רבה על המענה המהיר! המשך ערב נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורדנה06/02/2012
אני בת 32 מתחתנת ב23.5
המחזור האחרון שקיבלתי היה ב- 22.1.2012 אני מקבלת מחזור כל 28-29 יום . לפי החישוב שלי אני אמורה לקבל בחודש החתונה ב- 11.5 לערך המחזור שלי נמשך בערך שבוע ואז אין לי 14 ימים מתוכם 7 ימים נקיים למקווה .
אף פעם לא השתמשתי בגלולות .
שמעתי שיש כדור בשם פרימוליט נור ? שלוקחים על מנת לעכב את המחזור האם הוא ודאי ? באם אקח כדור זה האם אני יכולה להיות בטוחה שהמחזור לא יופיע ליי ב- 23.5 ?האם בכלל ניתן לקחת כדור זה לתקופה של שלושה שבועות ?
אני נורא מודאגת ולא יודעת מה לעשות ?
אודה באם תייעצו לי מה ניתן לעשות ? והאם יש פתרון נוסף? אני לא רוצה חתונת נידה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2012מצטער, אך לא תקבלי מאיתנו שום המלצה. תפני בבקשה לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין גלולות וציסטה בשחלהלילך06/02/2012
לפני כשנה וכמה חודשים עברתי ניתוח להוצאת ציסטה בשחלה. לאחר הוצאתה, כשהגיע המחזור הראשון שלי התחלתי נטילת גלולות מינס. הרופא שניתוח אותי אמר לי שנטילת גלולות עשויה לעזור למנוע הופעת ציסטות כאלו בהמשך. ביום חמישי האחרון שחכתי לקחת גלולה ונזכרתי רק 24 שעות לאחר מכן, כך שלמעשה דילגתי על לקיחת גלולה אחת. בעבר קרה לי פעמיים שלוש ששחכתי אבל אחרי מספר שעות נזכרתי ולקחתי את הגלולה כך שלא דילגתי על אף אחת למעשה. אתמול הופעו לי פתאום התכווצויות בבטן והיה לי גם דימום לכמה שעות. דיברתי עם הרופאה שלי בטלפון והיא אמרה לי שהדבר עשוי בהחלט לנבוע מאי נטילת הגלולה. נרגעתי קצת אבל פתאום התחילו לעלות לי חששות לגבי האם זה עשויה להיות בעיה בהקשר של הציסטה. שאלתי היא האם פעם יחידה כזו של שיחכת גלולה אחת , מורדיה את היעילות של השימוש בגלולות במניעה של ציסטות? אני באמת מקפידה מאוד על לקיחת הגלולות... זו הפעם הראשונה שדילגתי על גלולה, אבל אני מניחה שאם אמשיך לקחת אותן יכולים לקרות דברים כאלו פעם ב.... ואני לא רוצה להיכנס לחרדה כול פעם מחדש שזה מסכן אותי מבחינת הציסטות. אוכל לקבל הסבר רפואי ומענה לשאלתי לגבי הציסטות?
תודה רבה,
לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה חשוב כדי לתת מענה...
לילך06/02/2012אני בת 22.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לי....
לילך06/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין גלולות וציסטה בשחלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/02/2012גלולות לא מונעות הופעת ציסטות שחלתיות.
רצוי מאד לא לפספס גלולות וליטול אותן כל יום רצוי בשעה קבוע.
אנו לא מטפלים בחששות בהתכתבות.
תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורdana06/02/2012
שלום רב,
אני בת 28 עם ילד 1
המחזור שלי תקין וסדיר בד"כ הוא מגיע בין 13-17 לחודש
חודש שעבר קיבלתי ב4 לחודש, אני מנסה להיקלט להריון, האם איחור במחזור נחשב לאחר ה4 לחודש או שזה לא מדוייק בגלל הפערים בקבלת המחזור בחודשיים האחרונים
תודה
dana* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2012לא מדויק, אם את יודעת מתצי היה הביוץ עשי שבועיים אחר כך בדיקה להריון ואם את לא יודעת חכי עוד שבוע ועשי בדיקה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הסרת רירית רחםאורית06/02/2012
בת 42,חולת apla מטופלת בקומדין ואספירין.שוקלת ניתוח עקב דימומים קשים ביותר במחזורים.בדיקות שערכתי תקינות.האם כדאי במצבי לעשות ניתוח זה?סיכויי הצלחה,
סיכונים?ומה לגבי מניעת הריון?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הסרת רירית רחם - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012בפרוש מוממלץ לטפל בדימומים
או על ידי מירנה או על ידי הרס הרירית
לי באופן אישי יש ניסיון מאוד טוב בשילוב של שתי השיטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה מדבקתבייבילולי06/02/2012
שלום,
היום אובחנה אצלי לאחר בדיקת רופאת נשים פטריה וגינלית. ניתן לי טיפול של כדורים לבליעה, משחה פנימית וקומגיס. לצערי, קיימתי יחסי מין לפני יומיים- ייתכן שאז הייתה כבר הפטריה מכיוון שאני זוכרת גרד כלשהו (לא היה חמור לכן לא נמנעתי)
האם ייתכן והדבקתי את בעלי ? אם כן- מהו הטיפול לגבר במקרים אלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה מדבקת - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012פטריה לא מדבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לאורך כל החודש...בלה06/02/2012
שלום,
אני נוטלת גלולות בשם "בלארה" קרוב ל3 חודשים. בחודש הקודם עקב החסרה של גלולה כמעט בתום החפיסה וקיום יחסי מין לאחר מכן המליצה לי רופאת המשפחה להקדים את התחלת החפיסה ההבאה מהיום בו החסרתי ויצא שבהפסקה בין חפיסה לחפיסה לא חיכיתי שבוע אלה 5 ימים. בכל מקרה בחודש הזה של החפיסה החדשה מאז שהסתיים המחזור יש לי מעין דימום קל ספק הפרשות חומות/אדומות כל הזמן.
אני לא יודעת אם זה קשור במה שכתבתי קודם אבל רציתי לשאול האם יש ממה לדאוג או יש משהו שאני צריכה לעשות כי זה נראה לי לא תקין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל לאורך כל החודש... - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012אם הדימום נמשך מעבר לחפיסה הנוכחית יש מקום לשקול החלפת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורסער06/02/2012
כל פעם,שבוע לפני המחזור אני נעשת רגישה ועצבנית בצורה קיצונית מאוד.
שמעתי שגלולות מסדרות את המחזור
אבל האם הן גם מונעות את העצבים שיש לפניי בגלל ההורמונים ואת הכאבי בטן הנוראים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד06/02/2012תנסי
יש מצב שגלולות יעזרו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)