מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש קל להיריוןאני26/10/2011
שלום אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין מוגנים כמעט תמיד.. לפני שבוע לא קנינו קונדומים בזמן, והבטחנו שנעמוד בזה ולא נעשה כלום.. אבל עשינו פעמיים בערך (הוא גמר בחוץ, ואני יודעת שיש את הטיפות שיוצאות במהלך ולא רק בסוף..)
אני בד"כ מקבלת מחזור בימים האלה, בערך בין ה-23 עד סוף החודש ככה.. לפעמים זה משתנה אבל ככה זה בד"כ.
מה שמטריד אותי וגורם לי לפחד יותר זה שלפני שעשינו את זה, היו לי כאבים בשדיים והרגשתי נפוחה (כל הסתמינים הרגילים לפני
) ובימים האחרונים אני מרגישה כאילו חזרתי למצב הרגיל.. אין כאבים בשדיים ואין נפיחות.. מה שכן מדי פעם יש לי כאבי בטן האופיינים לי בזמנים לפני המחזור - במאמץ מסוים כמו הליכה מהירה או ריצה..
זה סימן מובהק להיריון? שהגוף הפסיק להכין את עצמו לדימום?
או שתסמינים קדם ווסתיים יכולים להפסיק כמה ימים לפני דימום עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש קל להיריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011בצעי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתבכתי קצת...קרן26/10/2011
בת 29 מחזור סדיר כל 8 לחודש בערך
לאחר שמירת נידה שבועיים מקבלת הווסת האחרונה קיימתי יחסי מין עם בעלי ללא אמצעי מניעה (במכוון...) היו לי הפרשות דמיות בבוקר מה הסיבה?
יש לציין כי זה איננו התאריך בו אני אמורה לקבל ווסת אני אמורה לקבל רק ב8 לחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתבכתי קצת... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011צריך להבדק אצל רופא נשים. לבצע PAP-משטח צוואר רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת מוגברשאלה26/10/2011
כיצד אם כן ניתן להפחית את הווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת מוגבר - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011קיימות מספר שיטות להפחתת הווסת, בירת השיטה תלויה בגיל, מספר ילדים, מחלות רקע ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ...ליאת26/10/2011
אני התחלתי לקחת תוספי ברזל (פלוקס 400 חדש )
ואני לא לוקחת בגלולות פלורט ,,
התוספי ברזל לא יבטלו את ההשפה של הגלולות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ליאת26/10/2011ואני לוקחת גלולות פלורט *
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011לא יבטלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששתדנה26/10/2011
אז ומתמיד היו לי הפרשות מהנרתיק תקינות...בכמות סבירה ולפי המאפיינים הנורמליים
לאחרונה, ההפרשות בכמות הרבה יותר גדולה מפעם... והצבע השתנה, עכשיו הוא מעין ירקרק בהיר...
עשיתי 2 בדיקות הריון כדי להוריד את הלחץ ושתיהן יצאו שליליות
מה הסיכוי שאני בכל זאת בהריון? ומה פשר ההפרשה?
בנוסף, קניתי אגיסטן קרם (רגיל, לא הנרות... בלי אלוורה) יהיה יעיל להשתמש בזה לבעיה הנ"ל או שלא כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוששת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011כדאי לטול אגיסטן רק אם הפרשה מציקה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!היי26/10/2011
אני נוטלת גלולות פמינט, והחודש המשכתי לקחת חבילה ברצף, הבעיה היא שבחבילה השניה חסרה גלולה אחת, הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר שכרגע אין פמינט והוא נתן לי מרשם לגלולת הרמונט, השאלה שלי היא האם אני יכולה להשלים את הגלולה החסרה בגלולת הרמונט, או שחייב פמינט?? שאלה נוספת היא האם פמינט כבר חזרו לשוק?
אשמח לקבל תשובות!
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר אין מחסור..
נועה01/11/2011שבוע שעבר הייתי בסופר פארם וקניתי, וגם אמרו לי שגם שנגמר כבר המחסור, אז את יכולה ללכת לכל בית מרקחת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתשאלה26/10/2011
האם שימוש בכ 37 פדים ניחשב לדיומום כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011בהחלט מדובר בשימוש מוגבר מאוד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשאלה26/10/2011
מופיע לי כפעם בחודש הפרשה צמיגית לבנה האם הנ"ל תקין ?ומה תפקידו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011כדאי להבדק על מנת להעריך את אופי ההפרשה ובאם מדובר בדלקת או הפרשה רגילה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובורינג - בחו"לתמי26/10/2011
שלום
אני טסה לחודש לתאילנד ויוצא שבזמן שאני יהיה שם אני צריכה לשים את הטבעת ... איך אני מביאה איתי את הנובורינג אם זה דורש קירור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובורינג - בחו"ל - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011אין צורך בקירור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותענת26/10/2011
שלום,
בת 42 מתכננת הריון . מחזור בתאריך 23.10.11 . בדיקות דם שבצעתי ביום ה-3 (25.10.11 ) למחזור
(LH = 7.5 (1.1-11.6
(FSH = 6.9 (2.8-11.3
(PROLACTIN = 135 (59-619
(E-2 = 127 (0-1309
TESTOSTERONE TOTAL = 0.80
(DHEA SULPAHTE = 3.2 (0.9-7.3
(TSH = 6.58 (0.40-4.20
בדיקות בזמן הביוץ בתאריך 16.10.11
(E-2 = 453 (0-1309
(PROGESTERONE = 55 (19-76
1. האם ניתן להכנס להריון ספונטני עם ערכים אלו??
2. כמו כן עשיתי בדיקות לבלוטת התריס ורציתי לדעת אם מדובר בהשימוטו סינדרום?
(ANTI THYROID PEROXID = 19.3 (0.0-35.0
THYOGLOBULIN AB - <20
CA-7.7 U/ML ------ האם בדיקה זו תקינה??????
אודה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011יש לפנות לרופא המפנה
לא מפענחים בדיקות באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור?מישהי26/10/2011
שלום
לקחתי גלולות יסמין במשך 4 חודשים והחלטתי להפסיק כי זה לא עשה לי טוב,
הפסקתי ב-26/09 והיה לי ביוץ בודאות ב -11/10
קיימתי יחסי מין לא מוגנים ב- 18/10
בד"כ תמיד קיבלתי מחזור כל 28 יום ללא קשר לגלולות ולא היו לי בעיות.
תמיד אחרי 14 יום מיום הביוץ היה לי וסת.
איך זה שעכשיו עברו כבר 14 ,היום זה כבר היום ה-15ועדיין לא קיבלתי?
יכול להיות הריון שבוע ימים לאחר הביוץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011במקרה של איחור בין 3-5 ימים יש לבצע בדיקת הריון
ברמת העיקרון החסרה של גלולה בודדת לא מפרה את האפשקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסרונית26/10/2011
שלום,
ביצעתי מין אוראלי בבן זוגי.
כמה שעות לאחר מכן התחלתי להרגיש עקצוף בשפה, ובבוקר למחרת התעוררתי עם תחילתו של הרפס שפתיים.
האם יש סיכוי שהדבקתי אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011הרפס בפה הינו זן שונה מהרפס באזור הגניטליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ לגילוי הריוןשירה26/10/2011
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון ומזה 3 חודשים אני משתמשת בערכות ביוץ.
בחודש הזה ערכת הביוץ הראתה ביוץ ביום ה 12, המשכתי להשתמש בערכה וראיתי שביום ה 15 קו הבדיקה נהיה חלש יותר מפס הביקורת.
היום אני ביום ה 25 של המחזור, בבוקר עשיתי בדיקת ביוץ והיא נראתה חיובית בבירור- הקו השני מאוד כהה.
האם זה יכול להעיד על הריון ? כי אני יודעת שהרמון הביוץ והרמון ההריון הם מאוד דומים.
שכחתי לציין שהמחזור שלי די סדיר 28/30 יום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ לגילוי הריון
ליטל02/11/2011מסקרן אותי לדעת מה בסוף עם הבדיקת ביוץ שיצאה חיובית, עשית בדיקת הריון? גם לי יצאו 2 פסים בבדיקת ביוץ לאחר 10 ימים מיום הביוץ עדין לא עשיתי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ביוץ לגילוי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011עשי בדיקת שתן להריון כ14 יום אחרי הביוץ או בדיקת דם 10 ימים אחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בעקבות אגיסטןא26/10/2011
בעקבות פטריה, קיבלתי טיפול של טבליית אגיסטן אחת חזקה (במקום שלוש). יומיים אחרי השימוש בנר לא היה סימן לטבליה ורק אחרי יומיים הטבליה התחילה להתמוסס ואיתה דימום. הדימום נמשך לי כבר שלשה- ארבע ימים וטרם נפסק.זה בודאות לא מחזור כי אני על גלולות והדימום בהיר יותר ויוצא יחד עם פרורי הכדור. קרה לי בעבר שאחרי שמוש בנר היה לי דמום קל, וחשבתי שזה בעקבות הנר עצמו, אבל זה נמשך כבר כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק להוסיף..
א26/10/2011הדימום לא נחלש עם הימים וכעת יחד עם הדימום יוצאים גושי דם קטנים וצמגיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בעקבות אגיסטן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/10/2011אגיסטן לא גורם לדימום
יש להבדק על מנת לברר את מקור הדימום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעט מסובכתליאל26/10/2011
שלום לכם.
אני כחודש וחצי אחרי ניתוח קיסרי ראשון.
לפני כשבועיים וחצי בערך לקחתי פוסטינור עקב מגע מיני לא מוגן.
לאחר יומיים בערך היה לי דימום שעבר אחרי מס' ימים.
אחרי כמה ימים התחלתי לקחת גלולות (לא התחלתי לקחת אותם במחזור אלא סתם ביום רגיל)
אחרי שלקחתי בערך 3 גלולות או 4 קיימתי יחסי מין הפעם מוגנים עם קונדום אבל לאחר מכן מאוד פחדתי מאפשרות להריון ולכן לקחתי עוד פוסטינור.זה היה לפני כשבוע וחצי בערך.
לאחר מכן לא הגיע דימום.
רציתי לשאול , אני יודעת שיש סבירות להריון.. אך מהי הסבירות? גבוהה? נמוכה?
ומתי ניתן לבצע בדיקת הריון?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
ליאל26/10/2011בימים האחרונים יש לי גם בחילות.
זה יכול להיות בגלל כל ההורמונים האלו? או דווקא מרמז על הריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן אחרון
ליאל28/10/2011מהרגע שהתחלתי את הגלולות (לא התחלתי אותן בזמן מחזור) ממתי אני מוגנת לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן אחרון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011מה זה עשית בלגנים!
הבחילות זה בגלל הכמויות הרבות של פוסטינור. הסבירות להריון נמוכה
שבועיים לאחר התחלת הגלולות את מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)