מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ..יעל04/11/2011
אני משתמשת בנוברינג , אחרי כמה זמן מרגע החדרת הטבעת ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים והאם שהוצאתי אותה ניתן לקיים יחסי מין לא מוגנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה .. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011אם ווסתות סדירים והתחלת להשתמש בטבעת בזמן הנכון את מוגנת מתחילת הטיפול כולל הפסקות שבועיות בין טבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמיכל04/11/2011
שלום אני בהריון שבוע 24,יש לי הפרשות בצבע צהוב עם ריח לא נעים,מה זה אומר ומה עושים?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011יכול להיות דלקת נרתיקית. פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROVERAנוי04/11/2011
שלום,
בשלושה חודשים האחרונים לא קיבלתי מחזור, פניתי לרופא נשים בצבא (אני חיילת) הוא נתן לי PROVERA 5MG הוא אמר לי לקחת את התרופה במשך 7 ימים בחודש שני כדורים ביום.
הוא נתן לי מספיק חבילות ל6 חודשים.
חשוב לציין שלפני כ8 חודשים הפסקתי גלולות MINESSE, לקחתי אותן שנתיים. ולפני נתילת הגלולות היה לי מחזור סדיר לחלוטין. הרופא נשים המליץ לי לחזור לגלולות והעדפתי שלא כי הן גרמו לי להשמנה ולמצבי רוח.
אני מפחדת לקחת את הPROVERA מחשש שיחזרו לי התופעות מנתילה חוזרת של הורמונים.
אני אשמח ליעוץ מוקדם.
שבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PROVERA - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011צודק הרופא. אבל קחי חד פעמי את הכדורים ותראי מה קורה בחודשים הקרובים יכול להיות שהמנגנון יתאושש ויסתדר מעצמו לאחר קורס אחד של התרופה. אם לא תקבלי שוב קחי בעוד חודשיים שוב קורס טיפולי של הפרוברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץ דחוף!יעלי04/11/2011
כבר חודש וחצי מאחר לי המחזור.
הייתי אצל הגניקולוגית בפעם הראשונה שאיחר לי, בדקתי הריון ויצא שלילי.
אני משתמשת כבר 6 שנים באוורה (מדבקות).
הגניקולוגית אמרה שעדיף להפסיק עם המדבקות ולהתחיל להשתמש בנובה רינג.
נתנה לי שבוע לקחת דופסטון
מיד הורדתי את המדבקה המתנתי לושה ימים ולאחר שלא קיבלתי מחזור התחלתי להשתמש בדופסטון.
גם לאחר שבוע דופסטון לא קיבלתי מחזור.
חזרתי שוב לרופאה שאמרה לי לא לקיים יחסי מין שבוע(שוב בדקנו הריון ויצא שלילי)
ובמידה ועדיין לא אקבל מחזור להתחיל להשתמש בנובה רינג ולאחר 21 יום אני אמורה לקבל.
מעוניינת לשמוע חוות דעת מכם.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה ייעוץ דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011הכי נכון זה לעשות הפסקה חודש ולתת להורמונים להתאושש, אבל אם אתם לא יכולים להשתמש בקונדומים כאמצעי מניעה עשי מה שהרופאה אמרה לך, אם עדיין לחא תקבלי מחזור בשבוע הפסקה צריך יהיה להוסיף לך אסטרוגן כתוספת לטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינס שאלה דחופה!!!בר04/11/2011
שלום,
אני לוקחת כבר 4 שנים גלולת יסמין, בזמן האחרון אני מרגישה שהיא עושה לי לא טוב הגעתי לרופא הנשים והוא נתן לי גלולת מינס.
יש לציין שבדיוק היום אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה אחרי הפסקה של שבוע מיסמין איך אני לוקחת את מינס? אם צריך להתחיל ביום הראשון של המחזור? ואני כבר אחרי ההפסקה של השבוע?
והאם חייב ליטול את הגלולות הלבנות?
אשמח לתשובה מהירה תודה ויום טוב:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מינס שאלה דחופה!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011אם את אחרי השבוע הפסקה את לא מוגנת החודש הזה ועל כן השתמשו גם בקונדומים. התחילי את המינס הכדורים הלבנים אם ללא חומר פעיל את לא חייבת לקחת אותם את תזכרי לעשות הפסקה רק של 4 ימים ולא שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ..מירית04/11/2011
שלום, אני עוד מעט בת 20 וקיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב- 5.10 והוא נמשך לי בין 4-5 ימים, לא קיימתי יחסי מין מלאים מאז המחזור (כלומר, לא הייתה כלל חדירה) והמחזור היה אמור להופיע כבר בערך לפני 4 ימים ועדיין לא קיבלתי, בדרך כלל שבוע וחצי/שבוע לפני המחזור יש לי כאבים במחזהה נורא חזקים ופתאום לא היו לי אבל מיום רביעי, 2.11 התחילו לי הכאבים ..רציתי לדעת מהי הסיבה לאיחור ? ואם צריך לדאוג? או שהוא פשוט יגיע כבר ..חשבתי לעצמי שאולי בגלל שכל התופעות שיש לי לפני המחזור באו באיחור גם המחזור יבוא באיחור אבל זה כבר כמעט 4 ימי איחור ויש לציין כי המחזור שלי תקין וסדיר לחלוטין, למרות שאם אני זוכרת טוב אז בפעם האחרונה שקיבללתי המחזור היה ברמה שהחלפתי אולי פד ליום.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי פשוט - תעשי בדיקת הריון
רות04/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור במחזור .. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011עשי אכן בדיקת שתן להריון אם שלילית יכול להיות שבוש הורמונלי , פני לבדיקה ולהערכה אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנורגיותנתי04/11/2011
מזה כ 10 שנים סובלת מדמומים חזקים לאחר הוצאת התקן המירנה. מדובר לא בדמומים אלה בקרישי דם שלא ניתנים לשליטה וכמובן המוגלובין נמוך בין 8-10 .
5 שנים נסיתי פתרונות שונים כגון כדורי אקסקפרון, צריבה ויעוצים אצל רופאים ופרופסורים שלא נתנו פתרון אלא רק הוצאת הרחם (בגיל 35!!!)
לכן לפני כ- 4 שנים החלטתי לנסות שוב את התקן המירנה.
במהלך השנים הדמומים אומנם נחלשו, אך היו דמומים לאורך 90% מהחודש, כאבי גב תחתון שהלכו והתגברו והתנפחות והשמנה של כ - 10 ק"ג!!
לפני 10 ימים הוצאתי את המירנה, בתקווה לשינוי כלשהו, בשילוב של רפואה משלימה, אך עד היום הדמומים הולכים ומתחזקים, קרישי דם שלא בשליטה, דבר הגורם לחוסר תפקוד מלא!!!
גם היום בגיל 45 עדיין אינני מעוניינת בהוצאת הרחם, מה ניתן כרגע לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנורגיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011כרגע קחי הקסקפרון לעצירת הדימומים. האם עשית ברור רירית רחם, הסטרוסקופיה, אפשר לעשות קילוף של הרירית שנקרא אבלציה ויכולה לעצור את הדימומים. התיעצי עם הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רביזיויפעת04/11/2011
שלום,
האם רביזיו של חלל הרחם לאחר לידה נחשב לפעולה ניתוחית?
תודה,
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביזיו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011אם נעשה בחדר לידה אז לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון-דחוף לי מאדאתי04/11/2011
שלום שמי אתי ואני בת 19...אני מקיימת יחסים עם בעלי במשך חצי שנה עם גלולות-יסמין
הפעם הראשונה ששכבתי איתו אחרי המחזור שעבר היה בזמן הביוץ...והיה לי רק 4 ימים של גלולות לפני ששכבתי איתו כשצריך שיהיה 9 נראה לי....
הפסקתי את הכדורים כדי שיגיע מחזור והגיע לי ממש קצת בצבע חום ומממש ממש קצת במשך 3 ימים...בדרך כלל יש לי הרבה כאבים והרבה דם ותמיד מאד מסודר אבל הפעם אין כאבים! אני קצת עצבנית...מתעוררת כל בוקר לשרותים...(ממש נדיר) אני מרגישה מאד לבבית ומתרגשת הרבה...(בוכה). יושנת ממש עמוק ונדמה לי שהפטמות שלי טיפה יותר כהות.... היום התעוררתי מסוחררת עשיתי בדיקה ביתית של הריון ויצא שלילי...
יכול ליהיות שבכל אופן אני בהריון? מה לעשות?
אשמח לקבל תשובה בהקדם אני ממש בלחץ :)
תודה ויום טוב
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון-דחוף לי מאד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011סביר להניח שאת לא בהריון וכל התופעות שא מתארת זה בגלל הגלולות. עשי עוד בדיקה ביום ראשון אם שלילית המשיכי את הגלולות ותרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריטגו לפני מחזוראורית03/11/2011
שלום, אני בחורה בת 27, בשלושה חודשים האחרונים אני סובלת מורטיגו, לא סחרחורת סיבובית אלא תחושה בהליכה כאילו מישהו דוחף אותי שמאלה. הייתי אצל נוירולוג כבר פעם ובשתי הבדיקות הנוירולוגיות לא מצא דבר וטען שזה מעצבים ואיבחן תסמונת ורטיגו. כעת בראייה לאחור שמתי לב שהורטיגו מופיע כעשרה ימים לפני המחזור ונמשך גם בכמה ימים של המחזור ואז כמעט ועובר לי, האם הורטיגו באמת יכול להיות תופעה של לפני מחזור? מה גם שעד לפני שלושה חודשים לא היה קיים הורטיגו כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אורית03/11/2011אני לוקחת גלולות מליאן כבר כמעט 4 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011מוזר לא שמעתי על זה. לא הגיוני תחת גלולות שתהיה תסמונת קדם וסתית חריגה,התיעצי גם עם רופא אף אוזן גרון, עשי הערכה הורמונלית בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר מחזורשרית03/11/2011
בת 28,מנסה להכנס להריון בשנה האחרונה.
מחזור סדיר בד"כ כל 29 יום, החודש הגיע אחרי 32 יום ונמשך 3 ימים, לאחר מס' ימים מסיום המחזור הפרשות חומות ולאחר מכן דימום שנראה כמו ווסת וכן כאבי טרום מחזור בבטן התחתונה, נפיחות בבטן ובחזה ומיגרנות
ממה יכול לקרות?,האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011ואת לא בהריון? עשי בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתמשךליז03/11/2011
במשך 3 החודשים האחרונים יצא לי להחליף 3 סוגים של גלולות. אני נוטלת באופן קבוע כשנה וחצי גלולות מסוג לודן שמספקים בצבא ולפעמים אמילי כשנגמר המלאי הם מספקים אמילי, אף פעם לא היו לי שום תופעות לוואי, לא מהחלפה בין הסוגים וגם לא בחודש הראשון לנטילת גלולות. לפני חודש קניתי גלולות מסוג מליאן כי אמרו לי שהן זהות לאמילי, נטלתי אותן חודש לא היו שום בעיות ובחודש הזה חזרתי שוב לאמילי (לקחתי 2 חפיסות ברצף) העניין הוא שכמעט כל החודש הזה יש לי דימומים אקרעיים וכמעט שבוע רצוף יש לי הפרשות חומות.
למה זה קורה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מתמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011יכול לקרות תחת כל גלולה. חכי לעוד חודש אם ימשיכו הדימומים צריך להחליף לסוג אחר לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים הורמונלייםג'ניה03/11/2011
אני נוטלת כבר 8 חודשים גלולות יאז.בהתחלה היו לי התקפי זעם פתאומיים שלא התאימו לי והבנתי שזה בגלל הגלולות.אחרי כמה זמן זה עבר...חודש שעבר הייתי אמורה לעשות הפסקה עם הגלולות,אבל החלטתי שלא וישר התחלתי חפיסה חדשה.
מאז אני חווה דכאונות עמוקים,בכי לא מוסבר,מחשבות שהציפו לי את הראש,היו לי נדודי שינה כמה ימים,התחלתי לפרש דברים לא נכון וזה גרם לעוד דכאונות.
רציתי לשאול אם כל זה קורה בגלל שינויים הורמונליים בגלל גלולות או שאני צריכה פסיכולוג.החלטתי עכשיו להפסיק עם הגלולות כי אני כבר לא יודעת מה לעשות.אני ממש סובלת.ובנוסף הן לא מקלות לי על הכאבי מחזור ואני סובלת אותו דבר כמו ללא גלולות.
אבל השאלה העיקרית עם מה שקורה לי מנטלית יכול להיות השפעה של הגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים הורמונליים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011יכול להיות, האבחנה הכי טובה תהיה אם את מרגישה עכשיו בלי גלולות יותר טוב - סימן שנגרם מהגלולות. אם לא משתפר פני ליעוץ נפשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות באיבר המיןליאת03/11/2011
מאז היותי נערה מתבגרת סבלתי מפטריה באזור המין, אני יודעת שזה בא והולך ושזה בא זה בדרך כלל אי נעימות שמלוות עד המחזור... כל אופן לאחרונה שמתי לב שהאיבר המין שם נפוח או מוגדל אני לא יודעת איך לקרוא לזה אבל זה בקושי מגרד, אין לי הפרשות משכן זה מלווה בכאבים עזים עד כדי כך שקשה לי לשבת, ללכת ולשכב. אני סובלת מעצירות ומטפלת בזה בצורה לא כל כך בריאה בכדורים ולפני כ- 4 חודשים התחלתי לקחת רוקטאן עבור האקנה ממנו שאני סובלת. אני כרגע מצויה בחרדות עמוקות ומקווה בעקרון לטוב... האם למשהו יש מושג מזה ואיך ניתן לטפל בדרך המהירה והטובה ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות באיבר המין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2011יכול להיות מושג רק אחרי שאבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתמאיה03/11/2011
שלום רב
אשמח לתשובה
לפני כמה שנים בקיום יחסים היתי יבשה בעת חדירה חזקה ירד לי מלא דם איני יודעת אם זה קרום בתולים נקרע בפעם השלישית או פציעה אני ממש מפחדת שמשהו נהרס שם
אני ובעלי רוצים הריון התגלתה בעית זרע אצל בעלי ואני הופנתי לצילום רחם וצואר הרחם שיצא תקין לחלוטין
וגם אולטרסאונד רגיל שיצא תקין יש סיבה לדאוג?
אני פשוט ממש בסרטים מאז אותו יום אני רוצה לגשת לטיפולים בראש רגוע שהכל תקין אצלי ולשקט הנפשי
יש לציין שהתנוחה היתה שאני על הבטן והוא מעלי..זה היה ממש בהפתעה בלי שידעתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מאיה03/11/2011ועוד שאלה ברשותך...האם האיבר מין שלו יכול להגיע לרחם?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)