מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמנוריאהמלי28/10/2011
הפעם הקודמת שקבלתי ווסת היתה לפני כ-5 חודשים במהלכם עברתי ניתוח קשה מאד בכבד.האם האיחור יכול להיול כתוצאה של טראומת הניתוח?האם יש משהו לעשות כדי לזרז את זה או פשוט להמתין שיחזור? (פרולקטין תקין)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנוריאה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011חסר נתונים גיל, תרופות, חוץ מפרולקטין ברור הורמונלי
פני לרופא נשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוביוטיקה נרתיקיתמיכל28/10/2011
שלום ,
האם ניתן לשים בנרתיק את אותם כדורי פרוביוטיקה שנקנים לבליעה ?
אם כן האם צריך לפזר את תוכן הכדור או כמו שהוא
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה נרתיקית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011יש טבליות מיוחדות לנרתיק של חברת אלטמן או טבליות דרך הפה של חברת סופרב שנספגות כמות שהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה ..הבהרה
מיכל29/10/2011תודה..אך למעשה אני יודעת שיש כדורים יעודיים לנרתיק , פוט יש לי בבית אריזה חדשה של פרוביוטיקה לפה , השאלה האם אני יכולהלהשתמש בהם לנרתיק במקום לקנות או עד שאקנה
שאלה נוספת ף האם בליעה גם משפרת את הפלורה בנרתיק בנוסף לפלורה של מערכת העיכול? אם כן איך ביוק הם עוברים לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה גדלה והתקן מירנהרותי28/10/2011
שלום לכם
אני בת 46, 4 ילדים, ו-4 הריונות, חשד לאנדורמיטיוזיס, בעקבות כאבים חזקים מאוד, ומחזור מאוד כבד, ודימומים לא סדירים בין לבין, ושלשולים חזקים מאוד בזמן מחזור, ולעיתים גם חום, החלטתי בהמלצת ייעוץ רופא הנשים להתקין התקן מירנה.
הגעתי לרופא בשל דימומים כבדים מאוד, לאחר התקן המירנה, מחזור שנמשך 3 שבועות, הרופא חיפש את ההתקן ולא מצא אותו, לפני כחודש וחצי עברתי אולטרא סאונד מורחב יותר, לשם בדיקה היכן ממוקם התקן מירנה, לצערי הוא נפלט. האם זה הגיוני שהוא נפלט, לאחר חודשיים?
באותו אולטראסאונד גילו לי ציסטה בשחלה ימנית בגודל 2.20X2.60 מ"מ, לאחר כחודש עברתי סי.טי. גב, לדבר אחר, וגילו שם אותה ציסטה אך היא גדלה במימדיה מהמימדים שהיתה הפכה ל-3X6 ס"מ, כיצד זה יכול להיות? האם היתה טעות באולטראסאונד?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם, לגבי התקן המירנה ולגבי הציסטה.
נשמע לי מאוד תמוה המימצא של הציסטה, ומקווה שזה לא דבר אחר?!
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה גדלה והתקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011יכול להיות מצבים שהתקן נפלט מעצמו
לגבי הציסטה א.ס. וגינלי הרבה יותר מדויק לגבי רחם ושחלות מסיטי
אבל יכול להיותץ שהציסטה אכן גדלה. עשי שוב בדיקת א.ס אחרי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותם30/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאורה27/10/2011
יש בעיה בשתיית טיפות פנסטיל פעם אחת נגד אלרגיה ונטילת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלולות - יותר משבוע הפסקהשירה27/10/2011
שלום לכולם,
אני נוטלת כבר 10 חודשים גלולות מסוג יסמין. את הגלולה הראשונה בכל חבילה אני לוקחת ביום ראשון, משמע את הגלולה האחרונה של כל חבילה יוצא לי לקחת ביום שבת.
שבוע שעבר הייתי בשבוע הפסקה, השבוע ביום ראשון באתי להתחיל חבילה חדשה ולקחת את הגלולה הראשונה, ואז שמתי לב ששכחתי לקחת את הגלולה האחרונה של החבילה הקודמת ביום שבת שעבר! משמע את הגלולה האחרונה לקחתי ביום שלפני... מה שיצר מצב של 8 ימים של הפסקה.
אז ביום ראשון התחלתי את החבילה החדשה כרגיל, ואז הגלולה ששכחתי מחבילה קודמת פשוט זרקתי... כלומר התחלתי לקחת שוב את החבילה ביום שהייתי אמורה כרגיל, ומאז אני נוטלת באופן סדיר את הגלולות...
השאלות שלי הן - האם כרגע אני מוגנת, למרות ששכחתי את הגלולה האחרונה בחבילה הקודמת והיו 8 ימי הפסקה? אם אני לא מוגנת, אז מתי אני אהיה מוגנת, אחרי כל החבילה החדשה שאני לוקחת, משמע חודש? והאם זה בכלל נכון ואפקטיבי שאני לוקחת את החבילה הנוכחית כרגיל, כלומר יש לזה השפעה בכלל? או שעצם זה שעשיתי יותר משבוע הפסקה כבר הורס את האפקטיביות של החבילה הנוכחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על גלולות - יותר משבוע הפסקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011את לא מוגנת בשבועיים האשונים ואחר כך אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה תודה רבה!
היי31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי דחוף מאוד!:)27/10/2011
אני נוטלת גלולות פמינט, והחודש המשכתי לקחת חבילה ברצף, הבעיה היא שבחבילה השניה חסרה גלולה אחת, הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר שכרגע אין פמינט והוא נתן לי מרשם לגלולת הרמונט, השאלה שלי היא האם אני יכולה להשלים את הגלולה החסרה בגלולת הרמונט, או שחייב פמינט?? שאלה נוספת היא האם פמינט כבר חזרו לשוק?
אשמח לקבל תשובות!
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי דחוף מאוד! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011אין שום צורך להשלים את הגלולה החסרה פשוט הפסיקי את החפיסה ביום אחד מוקדם יותר
אין שום נזק!
להערכתי פמינט כבר חזרו לשוק ואם לא - מרסילון זוהי גלולה זהה מבחינת מרכיב ההורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
:)29/10/2011סבבה תודה! יש לי רק עוד שתי שאלות:
האם אני עדיין אהיה מוגנת?
ומתי אני אצטרך להתחיל חבילה חדשה? שבוע מאותו היום שהפסקתי?
תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011תמיד הפסקה של 7 ימים ולא יותר ואז את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אין מחסור בפמינט
מירי30/10/2011כנראה שהרופא שלך לא עודכן כי גם לי היתה בעיה בחודש שעבר שלא מצאתי פמינט בשום בית מרקחת והתקשרתי לחברה של פמינט לפני שבוע והם אמרו שכבר יש פמינט ואפשר לקנות גם בקופ"ח וגם בכל בתי המרקחת הרגילים כמו סופר פארם וכד'.
מנסיון, חבל להחליף גלולות שטובות לך ולהסתכן בתופעות לוואי עם גלולות חדשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה תודה מירי!!
:)30/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה?מבאס27/10/2011
בת 30, ללא הריונות ברקע, לא נוטלת גלולות, בריאה.
שמתי לב שלאחר הווסת (סדירה), החל מהיום ה-11, יש הפרשות לבנות/שקופות שבקצה שלהן צבע חום, יכול להימשך כמספר ימים.
האם זה מעיד על בעיה? משטח פאפ בוצע לאחרונה-תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011מתאים להפרשות של ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיררינת27/10/2011
שלום,
אני בת 24, בחצי השנה האחרונה לא קיבלתי מחזור- פניתי לרופאת נשים היא לא ראתה בעייה מיוחדת (עשיתי בדיקות אולטרסאונד, קיבלתי כדורים לקבלת מחזור ובזמן המחזור היזום עברתי בדיקות דם)- יש לי עודף משקל רב והיא אמרה שכנראה זו הסיבה.
בחודשים האחרונים התחלתי לשמור על התזונה- ארוחות מסודרות המכילות ירקות ופירות- דברים שלא אכלתי מהם כלל לפני.
לפני כשבועיים קיבלתי מחזור- אך הוא נמשך כשבועיים ולא היה מחזור רגיל כמו שהיה לי לפני, הדימום היה מועט וכמו שאמרתי- זמן מחזור ארוך מאוד.
ההנחה שלי היא שהגוף מתרגל לשינוי התזונה וזה חלק מהתהליך- יכול להיות שהייתי בתת-תזונה למרות עודף המשקל.
רציתי לוודא שזה באמת ככה והאם כדאי בכל זאת לגשת לרופא נשים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011יכול להיות עקב שנויי תזונה. או עדיין עודף משקל. אם בעוד חודש שוב ישחק פני אז לרופאת הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ואסטרדיול נמוך?אור27/10/2011
עברתי הפלה לפני כחודש .1 נפל בשבוע 4 והשני הפסיק להתפתח בשבוע 8 ועברתי גרידה.
לאחר 3 שבועות קבלתי מחזור שנמשך יומיים וביום השביע בצעתי בדיקותדם.
האסטרדיול שנתקבל היה 159 כשלפי טווח הנורמה בכללית (0 עד 1309) זה נמוך מאד.
אלו התוצאות שקבלתי- האם הפרוגסטרון הנמוך מעיד על משהו?
מה עליי לעשות ועל מה זה מעיד?
הפרוגסטרון יצא קטן מ 1.20(לא מצויינים הערכים)
fsh-8iulכשטווח הנורמה הוא 2.8-11.3
TSH- 1.37
כשטווח הנורמה הוא- 0.4-4.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון ואסטרדיול נמוך? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011לא ברור מתי נלקחו הבדיקות. הן מראות שנלקחו לפני ביוץ והרמות הנמוכות מצביעות עלכך שנלקחו מוקדם עם התחלת התאוששות השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה:נועה27/10/2011
האם הפתח נרתיק מתרחב במשך הזמן? ואם כן, תוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה: - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011פתח הנרתיק מתרחב רק אחרי לידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכניסה לנרתיקנועה27/10/2011
האם זה נורמלי שכואב בכניסה לנרתיק בעת החדירה בפעמים הראשונות של קיום יחסי מין?
תשובה בהקדם!!!! תודה רבה!!!!
(יש לציין שהוא כבר נכנס..זה כבר לא כואב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכניסה לנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011לא נורמלי, יכול להיות כי את מכווצת או כי את לא מספיק רטובה או כי יש לך רגישות יתר בפתח הנרתיק (וסטיבוליטיס)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות נפשיות וגלולותמישהי27/10/2011
שלום רב
אני אישה בת 40 מאז היותי נערה צעירה סובלת מציסטות בשחלות עברתי כבר 6 לפרסקופיות מזה 10 שנים אני סובלת מדכאון קשה ומטופלת בכדורים פסיכאטרים ופסיכולוגים יש בעיה אחת הגינקולוגים ממליצים על גלולות הפסכיאטרים לא בעד שכן זה מוציא אותי מאיזון והיו המון ניסיונות מגלולות מאוד חלשות ועד למדבקה שום ניסיון לא צלח הצלחה .הגינקולוג אומר שזה שטויות ולא יכול להיות ואני חצויה בין שתי עולמות של גינקולוגיה ופסיכולוגיה ואין מי שיבין ויעזור ואף אחד לא מקשיב להרגשה שלי?
שמעתי נפלאות על גלולת היאז האם זה יוכל לעזור במקרה שלי?וגם במקרה של תסמונת קדם וסתית שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נפשיות וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011לא מבינה מדוע הפסיכיאטרים נרתעים מגלולות. לפי הסיפור שלך יכולות לעזור, צריך למצוא את הגלולות שמתאימות לך לפי נסוי וטעיה. יאז הן גלולות טובות ואת בהחלט יכולה לנסות אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות למניעת הריוןמשוחררת טריה27/10/2011
שלום,
השתחררתי השבוע מהצבא לאחר 7 שנים, במהלכן התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון. הגלולות שרשם לי הרופא הצבאי הינן DIANA ואותן נטלתי במהלך 6 השנים האחרונות.
לא הספקתי לקבל הארכת מרשם מהרופא הצבאי ואינני משוייכת עדיין לקופ"ח - וכעת אמורה להתחיל חפיסת גלולות חדשה.
להבנתי כמעט ולא רושמים גלולות מהסוג שנטלתי באזרחות לכן סביר להניח שגם כך אצטרך להחליף סוג גלולות - האם זה באמת נכון? האם נמנעים מלרשום את דיאנה באזרחות? אם כן - מדוע?
יש באפשרותי לקחת חפיסה חדשה מחברה, אך מסוג שונה, ולא DIANA.
האם עדיף ליטול במהלך החודש הזה גלולות מסוג אחר ולאחר אבחון מחודש אצל הגניקולוג האזרחי לעבור לסוג הגלולות שיתאים לי (שכנראה גם יהיה סוג שונה) או שמא עדיף לא ליטול גלולות כלל חודש אחד(ולשגע את הגוף שלי) ולחזור לנטילה לאחר קבלת מרשם חדש ומסודר אצל הרופא? (חשוב לציין שהסיבה שנטלתי DIANA היא בגלל שגלולות אחרות שניסיתי כגון יסמין לא התאימו לי ויצרו אצלי התפרצויות אקנה איומות וכן לא סייעו בהפחתת כאבי המחזור האיומים שאני סובלת מהם).
אשמח מאוד לעזרה בקבלת החלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות למניעת הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד29/10/2011דיאנה גלולה מצוינת
ורושמים גם רושמים אתה באזרחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהמירי27/10/2011
שלום..
אני נוטלת גלולות מסוג יאז. אתמול שכחתי לקחת את הגלולה של היום ה-20 בערב, קיימתי יחסי מין ובבוקר נזכרתי ששכחתי ליטול את הגלולה. בבוקר לקחתי את הגלולה שנשכחה למרות שמשך הזמן שחלף הוא כ12 שעות.
מה לעשות? האם לקחת פוסטינור? או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011קחי את הגלולה של היום כרגיל ואל תעשי כלום. אין צורך בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותעינב27/10/2011
השבוע התחלתי חפיסה חדשה של גלולות פליים ( אחרי שבוע הפסקה ומחזור )
וקצת השתבש לי סדר לקיחת הגלולות
את הגלולה הראשונה לקחתי יום ראשון בשעה 09:00
את הגלולה השניה לקחתי ביום שני ב- 09:00
את הגלולה השלישית לקחתי ביום שני ב- 20:00 בערב.
את הגלולה הרביעית לקחתי בלילה שבין רביעי לחמישי ב- 01:00
האם אני מגונת מפני הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/10/2011מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי לא
יעלה29/10/2011נראה לי שהצלחת לבלבל גם את הרופא... אם לקחת ביום שני גלולה ב 20:00 בערב ואז את הבאה רק בין רביעי לחמישי ב 1:00 אז זאת אומרת שיותר מ 48 שעות לא לקחת גלולה. צריך לקחת גלולה כל 24 שעות ומותר לאחר רק עד 12 שעות.
אני מציעה לך להשתמש בקונדומים בזמן הקרוב ואם קיימת יחסי מין אולי לקחת פוסטינור או נורלבו..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)