מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר לידהניה03/11/2011
שלום,
לפני כשמונה שבועות ילדתי בלידה עם קרעים ספונטניים וחתכים יזומים פנימיים וחיצוניים רבים מאוד. לאחר 6 שבועות נבדקתי ונאמר לי כי הכל התפרים התאחו בצורה טובה. כיום אני עדיין סובלת מכאבים באזור הנרתיק בעיקר בזמן ישיבה ( אין מה לדבר בכלל על יחסי מין).
האם זה תקין? עד מתי סביר שימשכו כאבים באזור לאחר הלידה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר לידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2011כדי שתבדקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהפותרוז03/11/2011
היי,
בת 27 בריאה (לוקחת אלטרוקסין), בזמן האחרון אחרי קיום יחסי מין, למרות שאני שוטפת את המקום עם סבון מיוחד השומר על חומציות, יש לי ריח לא נעים משם ריח חמוץ - דגים,
האם יש פתרון לזה?
מה עושים?
(מעדיפה לא ללכת להבדק...)
תודה,
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011נשמע כמו זהום חיידקי. נסי קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק, אם לא יעזור לא תהיה לך ברירה אלא לפנות לרופא נשים לקבל טיפול אנטיביוטי מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע הפותרוז03/11/2011
היי,
בת 27 בריאה (לוקחת אלטרוקסין), בזמן האחרון אחרי קיום יחסי מין, למרות שאני שוטפת את המקום עם סבון מיוחד השומר על חומציות, יש לי ריח לא נעים משם ריח חמוץ - דגים,
האם יש פתרון לזה?
מה עושים?
(מעדיפה לא ללכת להבדק...)
תודה,
לילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע הפות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר03/11/2011רצוי להבדק, זה חשטב
ללא בדיקה אפשר לנסות פרוביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתייעל02/11/2011
אני משתמשת בנוברינג .. עם אני יוציא אותה יום אחד אחרי מה יקרה .. ? שאלה נוספת . . כמה זמן אחרי שאני מכניסה את הטבעת אפשר לקיים יחסי מין ללא חשש ..? וכאשר אני מוציאה את הטבעת , האם ניתן לשכב ללא חשש של הריון ? הרי לוקח כמה ימים עד הופעת המחזור ..או שצריך להזהר ושלכב עם אמצעי מניעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011הטבעת היא בדיוק כמו גלולות. אם את מוציאה אותה יגיע מחזור תוך יומיים שלשה ואת מאבדת את היעילות שלה. את יכולה להוציא אותה ל4 שעות כל יום ואז הבטיחות נשמרת. מעבר לזה היעילות שלה תרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסתות קצרותבעילום שם02/11/2011
האם וסתות כל 23 יום תקינות מבחינה גניקולוגית? האם אפשר ע"י דיקור סיני לסדר את הווסת שתופיע כל 28 יום?איזה השלכות גניקולוגיות ומיילדותיות יש למחזורים כל כך קצרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסתות קצרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011נחשב כתקין. נסי דיקור סיני אולי יעזור. אין למחזורים הקצרים שום משמעות רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 8אנני02/11/2011
לפני כשבועיים ראיתי על תחתוני בתי בת ה 8 טיפת דם. תהיתי ודאגתי אך נאמר לי שאולי זה ממקור חיצוני.
יום מצאתי שוב סימן לדם- בתחתון באזור הפות, למי עליי לנות? אני בלחץ מאוד ומה זה יכול להיות? זה מוכר? האם לחכות עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 8 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011פני לרופא ילדים שיתחיל ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהאני02/11/2011
בבדיקת אולטרסאונד ביום שישי = רירית עבה.
אנו מנסים להכנס להריון.
מתי אפשר "לצפות" לדימום [או להריון בתקווה]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית עבה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011תלוי מתי היה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אני03/11/2011לצערי המחסור שלי לא סדיר ולכן אני לא יודעת מתי היה ביוץ.
הוסת האחרונה היה בתאריך 4/10.
נכון לעכשו אין דימום = אבל = בניגוב פעם אחת היום היה חום בהיר....
האם אני תאורטית מצפה למחזור [בתקווה שלא] ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/11/2011יכול להיות מאחלת לך שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעת הווסתאירית02/11/2011
שלום, לאחרונה בעת קבלת הווסת, אני מרגישה כי הדימום רב יותר, ההתכווציות חזקות יותר והדבר מלווה לרוב בכאבים בזמן יציאות ובכלל ברגישות יתר באזור פי הטבעת ולעיתים הכאבים מקשים בעת ישיבה, כאב שנמשך מס' שניות ואז חולף ונרגע. לציין שכאב זה מתרחש רק בעת קבלת הווסת והימים הראשונים. אני שואלת האם ייתכן כי סימפטומים אלו יכולים להיות קשורים לבדיקת pap שהצביעה על חשד למצב טרום סרטני?? (כמו כן ביום שני האחרון עברתי בדיקת ביופסיה מצוואר הרחם בעקבות אותה תוצאת pap לא תקינה). בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת הווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2011אין קשר בין התלונות שאת מתארת לבדיקת הפאפ. האם עשית בדיקת אולטראסאונד של האגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרות לגביי טיפול בחיידק בנרתיקעדן02/11/2011
אובחן אצלי ע"י רופא נשים חיידק בנרתיק. הרופא רשם לי נרות "פלורג'ין" וקרם "דאלאצין" יש לי מספר שאלות :
1. האם מספיקה רק בדיקה ידנית של הרופא על מנת לקבוע שזו הבעיה?
2. האים אני צריכה לקחת את הנרות ואת הקרם במקביל?
את הנרות התחלתי לפני יומיים והקרם רכשתי רק היום מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים ?
עדן07/11/2011למה לא עונים לפי תאריך השאלה יש כאן שאלות מתחילת החודש שאף אחד לא טורח לענות עליהם מדוע? ? ? ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בזמן לקיחת גלולותאילנית כהן02/11/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות כבר מספר חודשים ובחודשיים האחרונים אני חייבת לציין שלא הייתי הכי עקבית וסדורה.לקחתי את הגלולות לא בזמנים קבועים ביום ואף את החפיסה האחרונה שאני לוקחת כעת התחלתי באיחור כשבוע וחצי לאחר סיום החפיסה הקודמת.
זאת ועוד במהלך החודש האחרון שכחתי גלולה.
אני לא בלחץ כיון שאיני מקיימת יחסי מין כבר מספר חודשים.
אני לוקחת את הגלולות רק בשביל אופציות עתידיות לקיום יחסי מין.
נשארו לי כעת עוד שלוש גלולות לסוף החפיסה אומנם בשבוע וחצי האחרונים אני מדממת קלות.לא מדובר במחזור כי הדימום בהחלט מזערי אבל זה כבר עשרה ימים.
חשוב לציין שכבר נתקלתי בעבר בדימום בזמן לקיחת גלולות אמנם לשלושה ארבעה ימים לא יותר...
בנוסף לכך חשוב לי להזכיר כי בחודש האחרון התזונה שלי אינה מסודרת ואף רזיתי בערך חמישה קילו.ולפני כשלושה חודשים הייתי אצל הגניקולוג ועשיתי משטח רחם וקיבלתי תוצאות שהכל תקין.
אשמח לדעת מדוע אני מדממת והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה
מירית03/11/2011כששוכחים גלולה או לוקחים אותה בהפרשיי שעות גדולים ולא מסודרים זה אכן יכול לגרום לדימומים.
לכן חשוב על נטילה בשעה קבועה כל יום (ולא יאוחר מ-12 שעות איחור) את יכולה לעשות לך תזכורת בנייד באמצעות "מזכירונט" (אני משתמשת בזה עם גלולות פליים) וזה מאוד נוח. ההרשמה היא חינם ואת תקבלי כל יום אסמס לנייד שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהשירה01/11/2011
אני נוטלת גלולות פמינט במשך כשנה. לפני כיומיים שכחתי ליטול את גלולה מספר 7 (אם זה חשוב אז זה פעם ראשונה שזה קורה), ונטלתי אותה ברגע שנזכרתי משום שכך כתוב בעלון לצרכן. ליתר ביטחון נטלתי גם גלולת פוסטינור מפני שיום וחצי לפני קיימתי יחסי מין. עכשיו השאלה האם יש סיבה לדאגה אם קיימתי יחסי מין גם מספר ימים לפני ששכחתי את הגלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חושבת שיש סיבה לדאגה
נועה03/11/2011אם לקחת פוסטינור אז אין לך מה לדאוג..
אבל בשביל לדאוג שלא תספספי יותר ולחסוך ממך את כל הבלאגן הזה, את פשוט יכולה להרשם ל"מזכירונט" של פמינט.. אני גם נרשמתי וכל יום שולחים לי הודעה לפלאפון בשעה שאני צריכה לקחת את הגלולה. תחפשי את זה באינטרנט ותרשמי.. יחסוך לך כאבי ראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה מהנרתיק?שני01/11/2011
אני מתנצלת מראש על התאור אבל אני ממש לחוצה ממה שקרה לי. היום,כאשר ניגבתי את הנרתיק לאחר השירותים נחרדתי לגלות שהיתה שם צואה.ממש צואה שיצאה מהנרתיק.אני לא יודעת מה לעשות ואני בפחדים.אני בת 25 מה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא צואה
לילה05/11/2011זו לא צואה, זו הפרשה חומה שמתרחשת, בדרך כלל לפני מחזור או בשלבים האחרונים של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה מהנרתיק? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011לא להבדר ע"י הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת יסמיןליאת01/11/2011
1.קראתי שהגלולה יוצרת קרישי דם, האם מומלץ להחליף גלולה ולא לקחת סיכון?
2. האם יתכן שלמרות נטילת גלולות ,המחזור יקדים בשבוע? האם יתכן שזה כתוצאה ממתחים ולחצים או שמא עליי לגשת לרופא המטפל בי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של גלולות יסמין
טניה03/11/2011אני נוטלת גלולות יסמין רצוף כשלושה חודשים למטרת טיפולי פוריות. מזה כמה ימים יש לי הפרשה בצבע חום, היום הפסקתי גלולות וההפרשה התגברה.
- האם ההפרשה היא נורמלית וקשורה למצב שלי? האם מעיד על משהו אחר?
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת יסמין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/11/2011לפי דעתי יש להפסיק נטילת יאסמין ולעבור לגלולה אחרת. הפרשה דמים יכולה להיות תוך כדי נטילת הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגה בבדיקה - URIC ACIDדניאל01/11/2011
שלום,
אני משתמשת בגלולות מרסילון כבר חצי שנה והיום ביצעתי בדיקות דם בפעם הראשונה על מנת לבדוק שהכל בסדר.
תחת הבדיקה "URIC ACID" הופיע לי קו אדום וכתוב לי כי הערך שלי הוא 2.5.
אני בת 19 חשוב לציין. האם זה נורמלי התוצאה שלי או שזה מסוכן ועלי להפסיק את נטילת הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגה בבדיקה - URIC ACID - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/11/2011לא קשור לגלולות, פני לרופא משפחה, אל תלחצי כנראה חסר משמעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם דקהלי01/11/2011
שלום,
ביום ראשון שעבר, יום לאחר שנגמרה הוסת, עשיתי US אגן קטן (כבדיקה שגרתית שרופאת הנשים שלחה אותי לקראת התחלת ניסיונות לכניסה להריון) הבדיקה יצאה תקינה ורירית הרחם הייתה בעובי של 1.9 מ"מ.
ביום שישי שלאחר מכן הופיעו כתמים חומים ומאוחר יותר באותו היום הופיעו גם מספר כתמי דימום.
ביום שבת לא הופיעו הכתמים, אך בראשון ושני הם חזרו עם כאב בבטן התחתונה בצד השמאלי.
לאחר בדיקה של רופאת הנשים היא טענה שזה כנראה דימום בזמן או לפני הביוץ וביקשה להימנע מקיום יחסי מין עקב רירית דקה מידיי (לטענתה עלינו לחכות עוד חודש על מנת שהרירית תתעבה לאחר התאוששות הגוף מהגלולות שהופסקו לפני כחודש וחצי).
האם עובי הרירית תקין לשלב זה של יום לאחר סיום המחזור?
האם ייתכן שבשלב זה הרירית הגיעה לעובי תקין?
האם במצב כזה לא ניתן להקלט להריון תקין?
האם ייתכן כי הדימום קשור להשרשה, ומה עושים במצב כזה?
והאם כאבי הבטן באיזור זה מאפיינים את השלב הזה במחזור?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם דקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/11/2011הכתומים יכולים להיות עקב שבוש הורמונלי שקשור להתאוששות של המנגנון ההורמונלי לאחר הפסקת הוסתות, או אכן סביב ביוץ. רירית רחם דקה תקינה לתקופה של מידאחרי מחזור, צריך לעשות עוד בדיקה באמצע החודש כדי לראות אם היא מתעבה ובזמן ואחרי הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)