מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות- יסמיןדניאלה31/10/2011
האם ברגע שמפסיקים לקחת גלולות, כל תופעות הלוואי חולפות מיידית, כולל הסיכון לקרישי דם, או שזה לוקח זמן?
אם זה לוקח זמן אז כמה זמן?
תודה רבה:)
ד.אגב אני נוטלת גלולות יסמין כבר 7 שנים בלי הפסקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות
אורלי01/11/2011עד כמה שהבנתי תוך כמה ימים
אני חושבת אבל שכדאי לדבר עם הרופא שלך ולנסות לראות איזה גלולות אחרות את יכולה לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות- יסמין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/11/2011כשאת מפסיקה גלולות הגוף מתנקה מיד מההשפעה שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ירוקהאורטל31/10/2011
בת 22 לא שותה או מעשנת,לא פעילה מינית,לא פעילה גופנית,לא לוקחת שום תרופות או כדורים מלבד משאף לאסטמה,משקל תקין.
לפני כשבועיים החלה להופיע אצלי הפרשה ירוקה בהירה אך אני לא סובלת מגירודים או צריבות במתן שתן-לא מרגישה שום הפרעה גניקולוגית כזאת או אחרת אבל הצבע הירוק עדיין שם.
מצד שני,לפני כחודש ביצעתי בדיקת בליעת בריום ולאחר מס' ימים החלה התופעה.
2 שאלות :
1)אני מרבה באכילת מוצרי חלב ומדי פעם סובלת מעצירות -יכול להיות שזה גורם לתופעה ?
2)בהתייעצות עם רופאת המשפחה-הפנתה אותי לגניקולוג אבל אני לא ממש רוצה לעבור את הבדיקה הפולשנית;
האם מומלץ או חייב ללכת לגניקולוג כדי שיביא לי אנטיביוטיקה למרות שאני לא מרגישה שום הפרעה מלבד הצבע או שאפשר לעזוב את זה איך שזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ירוקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/11/2011זו הפרשה חריגה לדבריך ועל כן דורשת בדיקה גינקולוגית, לא נראה לי שקשור לבדיקת מעיים שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה אחרונה בחפיסהעידית31/10/2011
שלום רב,
אני נוטלת גלולות הרמונט באופן קבוע. החודש שכחתי לקחת את הגלולה האחרונה בחפיסה, וכנראה אקבל את המחזור יום אחד מוקדם יותר מבדרך כלל.
האם אוכל להתחיל את החפיסה החדשה ביום הרגיל בו תמיד הייתי מתחילה, או שעליי להקדים את תחילת החפיסה ביום?
תודה רבה,
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה אחרונה בחפיסה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר31/10/2011להקדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנה .......... שהוצאתי .יעל31/10/2011
בס"ד
בוקר טוב.
הייתי אצל הרופא לבדיקה ונתנה לי כדורים הקסאקפרון 500 mg שני כדורים שלוש פעמיים ביום ל4 ימים ונוסף כדור primolut-nor 5 mg כדור אחד פעמיים ביום לשבוע ימים לשתות אותו רק במידה שאין שיפור .
לקחה לי מהדימום לביופסיה ואמרה לי שאולי המיומה מדממת ואם לא לא עוזר לניתוח להוציא את הרחם אני מפחדת מאוד מה לא ניתן לצרוב במקום ניתוח ואם נראה לך שהכדורים יעזרו לי אשמח לקבל עצה תודה מיעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה .......... שהוצאתי . - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר31/10/2011נדרשת התיעצות יותר מפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהנרתיק לאחר פעילות גופניתמרב30/10/2011
שלום רב,
אני בת 36 בריאה. אובחנתי עם שחלות פולציסטיות. לא נוטלת גלולות. בשלוש שנים האחרונות אני עוסקת בספורט בצורה די יציבה- בעיקר ריצה 45 דקות בקצב בינוני.
מדי פעם באופן אקראי, לאחר אימון יש לי הפרשה דמית שאינה ממשיכה לאחר האימון. אני מנסה למצוא קשר בין ההפרשה הדמית לבין זמן הביוץ שלי האם יש קשר לדעתכם?
מדוע יש בכלל הפרשה דמית?
אני רוצה לציין שבמהלך ה-10 החודשים האחרונים עשיתי 3 טיפולי פוריות בסה"כ של הזרקות גונאל ואוביטרל. עם קיום יחסים בלבד. כרגע לא עשיתי טיפול מתחילת אוגוסט. מחזור אחרון היה ב-30.9 ובשבועיים האחרונים היו לי כבר 3 הפרשות דמיות לאחר 3 אימוני ספורט.
אני רוצה לציין שביקרתי אצל רופאת נשים יום לאחר שהיה לי דימום ורופאת הנשים לא מצאה סיבה לדימום או לבעיה גיניקולוגית אחרת.
אשמח לקבל מענה בנושא זה.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהנרתיק לאחר פעילות גופנית - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר31/10/2011יכול להיות קשר בין ביוץ להפרשה דמית. לא כל הפרשה דמית קשורה לביוץ ובנתונים שלך נדרש בירור כולל PAP שקילת ביופסיה. באם בירור תקין ניתן להעזר בטיפול הורמונלי לפי סדרי עדיפויות של תכנון משפחתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קונוסענת30/10/2011
שלום
אני בת 24,לפני כשנה עברתי בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה.נשלחתי לבצע בדיקת קולפוסקופיה שיצאה תקינה,נשלחתי שוב לבדיקת פאפ ושוב הבדיקה יצאה לא תקינה ובקולפוסקופיה יצאה תקינה בשנית.
הרופא המטפל אמר לי לעשות בדיקת קונוס כדי לבדוק את כל ה"שטח".
יחד עם זאת הרופא ציין בפניי את הסיכונים שישנם בבדיקה.
1.האם אוכל לדרוש שהבדיקה תבוצע בהרדמה כללית ולא מקומית?
2.האם שווה בכלל לקחת תסיכון בבדיקה הנ"ל שעלולה לפגוע בפוריון או בהליך הריוני בעתיד?
האם יש בדיקה נוספת\חלופית בכדי לבדוק מדוע בבדיקת פאפ הכל לא תקין ובביופסיה תקין?
תודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קונוס - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר31/10/2011ניתן לבצע "קונוס" בהרדמה בחדר ניתוח.
"קוניזציה" מעלה סיכון ללידות מוקדמות בעתיד.
התשובות תלויות בטכניקה שבה בוצעה הבדיקה (PAP רגיל אן דק) ובסוג ההפרעה בתשובת PAP.
קיימות בדיקות נוספות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
ענת31/10/2011בוקר טוב ותודה על התשובה המהירה
תשובה לבדיקת פאפ שבוצעה ב-7/12/2010
PAP LBC -תשובה ציטולוגית
Specimen Adequacy-Satisfactory for evaluation.
Endocervical cells present
Interpetation/Result-High grade squamous intraepithelial lesion (HSIL).
The dysplastic cells present in the cytology specimen are not
represented in the cervical biopsy (B091053/10). Further
evaluation is recommended.
ובדיקה שבוצעה ב-5/7/2011
תשובה ציטולוגית-
See cervical biopsy B052244/11. The high-grade dysplastic cells
seen in the cytology specimen are not represented in the cervical
biopsy. Further evaluation is recommended* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצה דחוףףףף !!!!!ויקטוריה30/10/2011
קיימתי יחסי מין שבוע לאחר סיום המחזור, מיד לאחרי קיום היחסים הופיע דימום קל שנעצר (לא מתמשך). אני בת 20, לא לוקחת גלולות. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע?
תודה מראש לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עצה דחוףףףף !!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011יכול להיות קרע ושפשוף, יכול להיות פציעה של צוואר הרחם, ויכול להיות דימום מהרחם
שלא קשור ליחסי מין. פני לרופא שלך לבדיקה ולבדיקת צוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת ישראליתמטיילת בפרו30/10/2011
שלום
אני סובלת כבר כמה ימים מתחושת אי נוחות באיבר המין המלווה בריח לא נעים, הפרשות לבנות עד צהובות וגירוד קל מדי פעם.
כבר סבלתי מזה בעבר ואני מניחה שזה פטרייה.
הבעיה היא שאני נמצאת בטיול (כרגע בפרו). לפני יומיים הייתי אצל רופא נשים מקומי שרק הסתכל, החדיר משהו מאלומיניום, אצבעות ועשה לי בדיקת אולטרסאונד (שאני מכירה שעושים בהריון). הוא אמר שיש לי HONGOS ושזה רק חיצוני.
הטיפול התרופתי שהוא נתן לי הוא
MIZONASE - MICONAZOL+TINIDAZOL קרם להחדרה (עם מוליך) למשך 7 ימים לפני השינה וקרם למריחה חיצונית.
FLUMIL-FLUCONAZOL שלושה כדורים למשך 3 שבועות (כדור 1 כל שבוע).
הייתי רוצה לשמוע גם את חוות דעתכם מאחר ואני לא כל כך סומכת על הרפואה בפרו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת ישראלית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011הוא אבחן פטריה ונתן לך טיפול מאוד יסודי לזה
קחי את הטיפול שנתן ומאמינה שיעבור תוך שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון...אני30/10/2011
בעלי ואני מנסים להכנס להריון.
המחזור שלי נע בין 28-39 יום
= איך אני יודעת מתי נחשב לאיחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011אי אפשר לדעת במדויק. את יכולה להתחיל לעשות בדיקות שתן להריון החל מיום 30 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחמה בקנדידהדיאנה30/10/2011
שלום,
בעיית הפטרייה החוזרת ונשנית- הקנדידה, מן הסתם מוכרת לכם היטב, ולאחר שנואשתי מרופאת הנשים אשר נותנת לי נרות שלא באמת עוזרים לטווח הארוך, פניתי לאינטרנט בחיפוש אחר פתרון ומצאתי אתרים רבים בעלי אוריינטציה הומאופאתית שמתארים היטב את התופעה המתסכלת וטוענים שגם רופאי הנשים נואשו ממנה מאחר ומדובר לטענתם בבעיה הקיימת במעיים ולכן נדרש טיפול של שלושה חודשים בצמחי מרפא, חיידקים פרוביוטיים ושינוי תזונה. מן הסתם אתרים אלו דורשים כספים עבור ביצוע הבדיקה וכמובן עבור הטיפול ונתקלתי באתר אשר מפחיד שאם אישה בהריון ועם קנדידה אזי יש סיכוי לכל מיני בעיות מבהילות אצל התינוק. לי יש כמה שאלות אליכם:
1. מדוע רופאי הנשים נואשים מן הבעיה? מדובר בבעיה שכיחה המתסכלת נשים רבות בצורה איומה, אז מדוע רופאי הנשים לא עושים את בדיקת המעיים שהאתרים מדברים עליה? מדוע לא ממליצים על טיפולים לאותן מעיים סוררות? הרי הם אמורים לדעת שהבעיה כנראה שם...
2.האם באופן כללי האתרים הללו אמינים? כלומר האם הטיפולים ההומאופתיים למינהם עוזרים? אני שואלת כי נראה לי שאם מדובר בשיטה שמצליחה סוף סוף אז הגניקולוגים בטח יודעים עליה...
3. האם אכן אין טיפול קונבנציונאלי מעבר למה שהם מציעים?
4. האם ההפחדה לגבי הפגיעה בתינוק הנה אמיתית ומהם הסיכויים לפגיעה?
5. האם הגבר נדבק בקנדידה מקיום יחסי המין ועלול להיווצר אפקט הפינג פונג, ואם כן, האם עליו למרוח אגיסטן על איבר מינו על מנת להבריא?
סליחה על אורך המכתב, אבל אני כבר מיואשת מהמצב...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחמה בקנדידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011קנדידה לא פוגעת בעובר!!!!
קנדידה לא עוברת במגע מיני
קנדידה הינה תושב טבעי בנרתיק ולא חייבת להגיע מהמעיים.
כדאי שתעשי תרבית נרתיקית בזמן התקף כדי לבדוק איזה סוג קנדידה יש לך שכן יש סוגים שעמידים לטיפול חד פעמי ודורשים טיפול מונע בכדורים למשך מספר חודשים.
לגבי דיאטה לקנדידה - כל דיאטנית בקופת חולים יכולה לתת לך אותה, היעילות שלה בספק אבל במקרים קשים יכולה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זליגת חלב מהשדים כאשר אשה לא בהריוןציפי30/10/2011
בתי בת ה-31 אומרת שלאחרונה זולג לה מהשדים חלב (כמו החלב הראשוני אחרי לידה) והיא לא בהריון. חושבת שזה בזמן הביוץ. האם יכולה להיות תופעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זליגת חלב מהשדים כאשר אשה לא בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011כדאי לעשות הערכה הורמונלית ולבדוק רמות פרולקטין בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה פוליציסטיות והסרת שיערקרן30/10/2011
רכשתי מכשיר להסרת שיער הפועל באמצעות אינפרא אדום וגלי רדיו. בהוראות המכשיר כתוב שאין להשתמש בו אם סובלים משילה פוליציסטיות. אני סובלת משילה פוליציסטית. הסוכנת של החברה מסרה לי שהרופא שהם מתייעצים איתו אמר שאין כלל סכנה בשימוש במכשיר, ושהם רושמים שאין להשתמש במכשיר כי הם לא רוצים להתחייב לתוצאות. בהנחה שאני מבינה שהתוצאה איננה מובטחת האם זה בטוח להשתמש במכשיר? האם יכולות להיות לי תופעות לוואי שיסכנו את האפשרות שלי להיכנס להריון בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה פוליציסטיות והסרת שיער - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011לא ברור לי מה הקשר לשחלות פוליציסטיות ולמה הם שמו את זה בהתוויות. , אבל אם יש ספק אל תשתמשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בצוואר הרחםרוני30/10/2011
שלום אני חיילת בת 19, לאחרונה הופיעו אצלי הפרשות חומות כמו בסוף של מחזור אך הפעם הם לא נפסקו וההפרשות נמשכו ככמה שבועות ולאחר מכן הופיע אצלי גירוד בלתי נסבל. הלכתי לרופא נשים ובבדיקה נאמר -אקטרופיה קלה דלקתית, איזור מעבר תקין, קולפוסקופיה תקינה.
קיבלתי טיפול בציפרוגיס ודלצין- לאחר שחיפשתי בגוגל מהן התרופות האלו קצת נלחצתי מהיותם תרופות חזקות מאוד, למה קיבלתי תרופה כל כך חזקה?
בנוסף לכך, נלקח ממני משטח של PCR לSTD... למה הרופא חושד בכלל שיש לי STD??
הנני עדיין מחכה לתוצאות כעבור חודש וחצי אך שוב החלו אצלי הגירודים וההפרשות ולכן אני טיפה לחוצה ומחכה לתור אצל גינקולוג
אשמח לקבל מענה בהקדם האפשרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
רוני30/10/2011שכחתי לציין כי הרופא טען שהדלקת נוצרה מאכילת מוצרי חלב ועליי להפסיק לחלוטין. כמו כן נגמלתי מכל מוצרי חלב שיש אך הדלקת עדיין חזרה
ואם הוא טען שזה נוצר ממוצרי חלב אז אני לא מבינה למה החשש לSTD???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011לא ברור מה היתה הסיבה שנתן לך גם ציפרוגיס וגם דלצן. הדלצין יעיל מאוד לדלקות חיידקיות בנרתיק. למה לקח ברור לSTD צריך לבדוק איתו. האם לקח גם תרכבית נרתיקית רגילה ? מחלות מין שונות יכולות להגיע כהפרשות ללא ממצא מוגדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחרשלומית30/10/2011
כבר חודשיים לא קיבלתי - אני ללא גלולות מנסה להכנס להריון כבר עשיתי פעמים בדיקת ביטא ופעמים יצא שלילי (פעם אחרונה לפני שבוע).
לרופאת נשים שלי אין זמן לראות אותי ונאמר לי להזמין תור דרך הקופה וזה בעוד שבועיים.
מה אני יכולה לעשות בינתיים חוץ מלמרוט עצבים.
אני מפוצצת הורמונים.
מידי פעמים אני מרגישה כאבים בצידי הגוף ובטוחה שזה הביוץ שמגיע אבל לעובדה שעדיין לא קיבלתי וגם התשובה של הביטא הינה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רוני30/10/2011תלכי דחוף לבדיקה, לחברת שלי היה אותו סיפור ונמצא אצלה הריון חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור מאחר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011עשי שוב בדיקה להריון - אם היא שלילית עדיין את יכולה לחכות עד התור של הרופאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בסקסשי30/10/2011
רוב הפעמים שאני וחבר שלי שוכבים לי יש קצת דם שליפעמים ניראה ממש כמו הפרשה בגוון חום/אדום.
עשינו הפסקה של שלוש שבועות מסקס כי חשבנו אולי זה פצע, אבל זה לא ממש עזר..
ליפני שעשינו את ההפסקה זה היה יותר גרוע.. אם שכבנו והיה הפרשות חומות יותר אז ההפרשות האלה היו ממשיכות כמה ימים או עד סוף המחזור.
אשמח מאוד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בסקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב30/10/2011פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)