מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות נלוות לנובה רינגדקל05/11/2011
שלום רב!
.
לפני שבוע התחלתי להשתמש בנובה רינג.בשבוע הראשון הכל היה תקין ומזה כמה ימים יש לי כאבי מחזור והכתמות.האם זה תקין?אין דימום מסיבי ורק כאבים די חזקים.יש לציין שהשארתי את ההתקן שהיה לי לפני כן כדי לראות אם אני מסתדרת עם הטבעת.ההתקן עשה לי דימומים ולכן החלפתי. בנוסף אני מיניקה את בתי בת ה-9 חודשים ומאז שהתחלתי את השימוש היא משלשלת וישנה הרבה.האם זה קשור?יש איזהם מחקרים בנושא??
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות נלוות לנובה רינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011אם אני מבינה נכון יש לך גם התקן וגם טבעת וגם את עדיין מניקה?
קצת בלגנים....
לא מקובל לתת הורמונים משולבים בזמן הנקה אבל אני מתארת לעצמי שאת מניקה חלקית בלבד ועל כן אולי הסיבה לשלשולים היא זהומית ולא קשורה להורמונים פני לרופא ילדים לברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןמממ05/11/2011
שלום רב!
האם זרע שנמצא מחוץ לגוף של האישה יכול הפרות אם הוא נכנס לנרתיק ? (למשל מגמירה
על איבר המין הנשי ) או שהוא כבר "מת" ? באיזה מצב זרע יכול להפרות למעט כשממש
יש גמירה בפנים ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011אם את ביום הביוץ ויש שפיכה בפתח הזרע יכול להכנס לנרתיק לשחות ולגיע לרחם ולהפרות את הביצית. נדיר אך אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה ללא גירוד- יכול להיות?מיכל05/11/2011
יש לי כבר בערך חודש תחושה משונה בנרתיק של אי נוחות ויובש, היום שמתי לב להפרשות לבנות סמיכות באיזור, ובקיום יחסי מין יש תחושה של יובש וכאב... אבל כל התקופה הזו אין שום הרגשה של גירוד או צריבה במתן שתן כמו שיש בד"כ בפטריות וגינליות , אז מה זה יכול להיות? אני כבר 4 שנים רצוף על גלולות מיקרוגינון- יכולהיות שיש קשר בין הדברים? בוודאי שאקבע תור לרופא נשים,איך בינתיים מה ניתן לעשות? תודה רבה...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה ללא גירוד- יכול להיות? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011נא לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה..דחוף!אירית05/11/2011
היי,אני חוששת שיש לי פטרייה בנרתיק ואני אמורה לקבל מחזור בסוף השבוע.האם מחזור מחמיר את הפטריה? כדאי לי לקחת עוד שבוע גלולות ולטפל בפטרייה לפני המחזור? עוד שאלה-טבליות לנרתיק לטיפול בפטריות אפשר לקנות רק במרשם רופא?יש דרך לטפל בפטרייה בלי מרשם רופא?
ועוד שאלה- בתחילת הפטרייה,לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם בן זוגי,לאחר יחסי המין איבר במין שלו היה אדום והוא סבל מעט מכאבים בו. מה זה יכול להיות?זה קשור לפטריה? צריך לטפל בזה?האדמומיות נמשכת כבר כמה ימים..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה..דחוף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011נא לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות "שלי" ודימום בין וסתילילה05/11/2011
שלום,
אני בת 23 ואני מסיימת ליטול חפיסה שנייה של גלולות "שלי" של חברת טבע. גם בחפיסה הקודמת וגם בנוכחית יש לי דימומים בין וסתיים. האם זה בסדר והאם זה יעבור? חשוב לציין כי אני נוטלת גם את התרופה "למיקטל" כרגע 75 מ''ג ביום. האם יש קשר בין הדברים? יכול להיות שגלולות אלה אינן מתאימות לי? לפני "שלי" התחלתי ליטול "פמינט" אשר נעלמו מהמדפים לכן הרופא רשם לי "שלי", שהבנתי שהן גם קצת יותר חזקות ואמורות להפסיק את הדימומים הבין וסתיים שהיו לי גם ב"פמינט".
המון תודה מראש!
אווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות "שלי" ודימום בין וסתי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011יתכן שיש דימומים בין וסתיים יחד עם הטיפול בלמיקטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
טליה07/11/2011פמינט כבר מזמן חזרו למדפים בכל בתי המרקחת.
גם אני לוקחת ובאמת היתה תקופה שהיה מחסור זמני אבל עכשיו יש ואני אומרת לך את זה בוודאות!
אני לא מציעה לך להחליף בין כל מיני סוגים כי יש כל מיני תופעות לוואי אז אם בתקופה שלקחת פמינט הכל היה בסדר עדיף שתחזרי לפמינט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ורואקוטןמורן05/11/2011
שלום רב,
אני בת 31, לפני כשבועיים חזרתי לקחת גלולות (יאז) לאחר הפסקה של כ-3 שנים, אני לוקחת את הגלולות בגלל טיפול רואקוטן שהתחלתי לפני יומיים.
הפסקתי בעבר עם הגלולות, אחרי שניסית כמה וכמה סוגים, בשל תופעות הלוואי שהן גורמות לי: תחושה קבועה של קבס, הקאות, מיגרנות, נפיחות וכאבים בשדיים, דפיקות לב מואצות, סחרחורות, טשטוש.
כל התופעות חוזרות לי עכשיו...
אני חוששת מאוד מהתופעות ורוצה להפסיק לקחת את הגלולות, מן הסתם אני אהיה חייבת להפסיק גם עם הרואקוטן.
יש לי תור לרופאה אבל רק בעוד שבועיים ואני רוצה לשאול שאלה כללית:
מה יותר מסוכן?
להפסיק עם הגלולות מיידית וגם עם הרואקוטן או להמשיך עם הגלולות עד לסיומן לפחות?
תודה רבה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ורואקוטן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011את חייבת להיעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןכריסטינה05/11/2011
שלום אני קבלתי מחזור אחרון ב26 אוגוסט מאז לא היה מחזור אחרי 37 ימים של איחור הלכתי לרופה ולא ראה ה הריון וגם לא בבדיקה דם היה גם שלילי קבלתי ל5 ימים פעמיים ביום את דופסטון וגבר 4 ימים שאני בלי ועוד לא קבלתי .מתי מקבלי אחרי שלוקחים את הכדור אחרון כמה זמן אני צריכה לחכות ? ורציתי לשאול בזמן שלוקחים את הכדור הזה אפשר בתו זמן לכנס להריון או לא אין מצב בזמן הטיפול ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011תוך שבוע יצים בד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות תוספי מזון וסכרתאמילי קמיל05/11/2011
שלום רב,
שמי אימילי והתחלתי לקחת גלולות לפני חודשיים.
אני בת 23, בריאה בד"כ, צמחונית, לוקחת תוספי מזון מולטי-ויטמין להשלמת חוסרים ולטיפול בנשירת שיער.
בנוסף, אימי חולה בסכרת (מהסוג התורשתי).
עברתי לאחרונה על ההסברים והאזהרות שמצורפים לחפיסת הגלולות ורשום שם שיש בעייתיות בלקיחת תוספי מזון וגלולות. האם עלי להפסיק את אחד מהם?
ובמקביל רשום שם שלנוטלי גלולות סיכון מוגבר ללקות בסכרת ושאין לקחת גלולות אם ידוע כי יש לי סכרת.
שאלתי את רופא הנשים שלי בנוגע לכך והוא שלל זאת מיידית
אמר שאין קשר בין גלולות לסכרת ובין גלולות לתוספי מזון.
היה קשה לי לקבל את דבריו כיוון שאמר אותם בזלזול מבלי לשמוע את דבריי עד הסוף.
אשמח לתגובתך המקצועית,
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות תוספי מזון וסכרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011צודק הרופא שלך - אין שום מניעה לקחת גלולות עם תוספי מזון, וגם נשים חולות סכרת יכולות לקחת גלולות אם צריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אמילי,
Gramse09/11/2011אין בעיה לשלב בין תוספי תזונה לבין גלולות.
לעיתים, בעקבות נטילת גלולות ממושכת אף נוצר מחסור בגוף בוויטמינים שונים, או חוסר איזון בפלורת החיידקים הידידותיים – את אלו כדאי לאזן ע"י תוספי תזונה מתאימים לאחר ייעוץ אצל תזונאי/נטורופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אמילי
נועה10/11/2011באמת אין שום בעיה, אני לוקחת ביוטין 600 מק"ג של סולגאר עקב נשירת שיער וגם נוטלת גלולות.
תהיי רגועה, אין שום התנגשות בין הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולותאמילי קמיל05/11/2011
שלום רב,
עד כה הייתי משתמשת בגלולת "יסמין" אשר עולות 80 ש"ח לחבילה
לפני חודש ביקשתי מרופא הנשים שלי גלולה מסוג חדש שמחירה זול יותר
הוא נתן לי מרשם לגלולות "פלייר" (20 ש"ח לאחת) ואמר שהן במינון דומה.
השאלה שלי היא:
האם, תוך כדי השימוש הרגיל בגלולות "פלייר", במידת הצורך (במקרה של הקאה אחרי נטילת גלולה וכו'), אוכל להשתמש בגלולת "יסמין" בודדת מתוך חפיסת ה"רזרבה" שנותרה לי, או שעלי להיפטר מחפיסת הרזרבה של גלולות ה"יסמין" שברשותי?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011אין הגיון לעשות שילוב בין תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בקיום יחסי מיןג'ן04/11/2011
אני משתמשת כבר כמה שנים בנוברינג( טבעת פנימית למניעת הריון), עד עכשיו לא היו לי שום בעיות או תופעות .
קיימתי עם חבר שלי יחסי מין ואחרי שמתי לב שיש לי דימום, לא כתם קטן אלא ממש דימום אבל שונה מדימום של מחזור ובמהלך היחסי מין כאב לי טיפה.
זה פעם ראשונה שזה קורה, לא היה לי דבר לפני ואין דימום נוסף,
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/11/2011את חייבת לפנות לרופא המטפל. מה זה יכול להיות? הרבה דברים. את הרי לא רוצה איבחון בהתכתבות. וזה גם בלתי אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה עם כאבים...סולס04/11/2011
שלום רב
בחודשים האחרונים הופיעו לי כאבים בזמן קיום יחסי מין בזמן החדירה.
זה מרגיש כמו בדופן העליונה. מבחוץ אפשר לומר שהכאב מגיע ממה שזה לא יהיה שנמצא בבטן התחתונה כלומר מאותו הכיוון מבפנים. כמו כן יש לי לעיתים כאבים בצד שמאל בבטן התחתונה וכאבי גב תחתון בצד שמאל.ולפעמים הפרשות.
ממה זה יכול לנבוע?
בבקשה עזרה. עצה...משהו..איזה כיוון..
הייתי אצל גסטרולוג גניקדולוג-שביצע קולפוסוקפיה שיצאה בסדר למרות שפאפ לא היתה בסדר. ואצל אורולוג
כמו כן עשיתי אולטרסאונד דרכי שתן ואולטרסאונד בטן שגם הם לא הראו משהו חריג.
אני נואשת כל רופא אומר שאין כלום ואני ככה בין רופאים כבר כמה חודשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר.ענית לכולם חוץ ממני. אפשר גם
סולס05/11/2011לכתוב שאין מה לומר במקום סתםלהתעלם.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה עם כאבים... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011לא ברור לפי התאור איפה הכאבים שלך - האם בחדירה עמוקה בבטן תחתונה או עם הכניסה של הפין לנרתיק בפתח. שתי הסיבות שונות לחלוטין זו מזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קצת קשה להסביר אבל
בהמשך לשאלה06/11/2011תודה רבה על התגובה..
כמו שנסיתי להסביר קודם הכאבים מקבלים לבטן התחתונה..
לדעתי זה בחדירה עמוקה אבל הכאב הוא בחלק העליון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך ספיגת גלולות בגוף - דחוףחנה04/11/2011
שלום,
אתמול נטלתי גלולה בשעה 22:00 בלילה. כנראה שאכלתי משהו מקולקל במהלך אתמול ובין השעה 06:00 ל8:30 בבוקר שילשלתי 3 פעמים והקאתי פעם אחת.
האם הגלולה הספיקה להיספג וניתן להמשיך כרגיל בנטילה, או שיש למהר ולקנות פוסטינור?
*אני נוטלת גלולות פליים מזה שנה והגוף שלי מגיב אליהן בסדר גמור.
בתודה מראש,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך ספיגת גלולות בגוף - דחוף - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011תתיחסי כאילו לא נטלת גלולה אחת זה אומר שעדין את בטוחה. אם קילקול קיבה ימשיך ביום השני את כבר לא בטוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת17 .א04/11/2011
לפני מספר ימים התחילו אצלי כאבים וגירויים בנרתיק עם הופעת הפרשות מרובות בצבע צהוב אז הבנתי ללא בדיקה במדובר בפטריה בנרתיק אבל לאחר 4 ימים הופיע דימום קל , האם זה אופייני לפטריה או שיש אצלי בעיה אחרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת17 . - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011הכל יתכן. צריך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מהמחזורLee04/11/2011
שלום!
אני בת 25, והמחזור האחרון שלי היה לפני חודשיים ואני נורא דואגת.
אין לי סיבה לחשוש מהריון. השאלה היא האם יש לי סיבה לחשוש לפוריות שלי?
לפני שלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות לאחר חצי שנה רצופה שנטלתי גלולות.
החלטתי להפסיק ולבדוק אם אני מסוגלת להתמודד עם המחזור שלי ללא גלולות, מאחר והסיבה העיקרית שנטלתי אותן הייתה הקלה בכאבי המחזור וימי הדימום, ולא מניעת הריון.
זו לא הייתה הפעם הראשונה שנטלתי גלולות, לקחתי באופן קבוע מגיל 19-22 לערך.
קיבלתי כבר שני מחזורים באופן טבעי, ללא גלולות, ובתאריך קבוע (על אף שלפני שהתחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה, המחזור שלי לא היה סדיר).
כעת עברו חודשיים ואין סימן למחזור. זה אומר שלא אוכל להיכנס להריון? איך גורמים למחזור לחזור? יש לי חפיסת גלולות, אבל אני מחכה לקבל מחזור כדי לחזור ליטול אותן... וגם רוצה לקבל מחזור טבעי ולא "מלאכותי" ולדעת שהכל בסדר איתי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת מהמחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011תטלי גלולות ואחרי חפיסה את תקבלי ווסת
אפשרות שניה להמתין לווסת "טבעי" שלא ברור מתי יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזורמירי04/11/2011
שלום.
אני נוטלת גלולות מסוג יאז. היום הוא היום ה28 של המחזור (היום שבו אני אמורה לקבל מחזור) אך לא קיבלתי מחזור עדיין.. בעיקרון אין חשש להיריון אך איני יודעת מה לעשות.. להתחיל חפיסת גלולות חדשה? או שצריך לחכות עד לקבלת הדימום הראשון כדיי לקחת גלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011להתחיל חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירי04/11/2011ביום ה20 למחזור שכחתי ליטול בזמן את הגלולה ( איחור של 13 שעות) אז לקחתי את הגלולה מיד והוספתי פוסטינור.. האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר04/11/2011יתכן ויש קשר. בכל אופן המשיכי לטול גלולות ללא שינוי. בגלולות כמו יאז (מינון נמוך). ווסת נעלם לעיטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)