מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקחתי בטעות שתי גלולות ביוםאני25/10/2011
מה יקרה לי? בבקשה תשובה דחוף אני משלשלת וכואב לי מאוד הגב והבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי בטעות שתי גלולות ביום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011לא יקרה כלום. לא יגרם שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי בטעות שתי גלולות ביום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/10/2011לא יקרה שום דבר. לא מסוכן, תמשיכי ליטול את הגלולות כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות ברחםמירי25/10/2011
מהן הדבקויות עדינות ברחם? האם הן פחות מסוכנות? עד כמה הן פוגעות ביכולת להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011חסר נתונים. פני לרופא הנשים שלך. הדבקויות ברחם יכולות לפגוע ביכולת להכנס להריון, אבל תלוי בעוד הרבה גורמים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהשרון25/10/2011
שלום רב
אני בת 28 נשואה שנתיים ללא ילדים בתהליך טיפול פוריות
לפני 5 ימים היו לי כאבים בבטן ובבדיקת אולטרסנד התגלתה ציסטה בגודל 44.8 מ"מ על 50.6
והיום בשעה 6:30 בבוקר העירו אותי כאבי תופת שאי אפשר לתאר שלפי דעתי נבעו מהציסטה
רציתי לדעת למה ציסטה גורמת לכאלו כאבים ?
והאם יתכן שיש הריון למרות שיש ציסטה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011ציסטה יכולה להתפוצץ או להסתובב סביב הציר שלה ועל כן לגרום לכאבים עזים. פני לבדיקת רופא בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מחזור בהנקהאני25/10/2011
שלום,
אני 4 חודשים אחרי לידה(הריון של IVF ובעלת שחלות פוליצסטיות),טרם קיבלתי מחזור ורצתי לדעת האם זה תקין?
אני מעוניינת להיכס שוב להריון יש סיכוי להיקלט גם ללא המחזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מחזור בהנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011אם את מניקה הסבירות להריון כרגע נמוכה. יכול לקחת חודשים כל עוד את מניקה עד שיחזור המחזור. הסבירות להריון תחת הנקה נמוכה אבל לא בלתי אפשרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר מחזור בהנקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/10/2011האם את מניקה.
יש סיכוי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הנקה וחוסר מחזור
אני25/10/2011שכחתי לציין אך אני מניקה,האם עדיין יתכן הריון ללא מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות?אילנה25/10/2011
שלום רב
אני בת 38 .ביולי האחרון נכנסתי להריון ספונטני מהר מאד אולם למרות בדיקות ביתיות שבצעתי התשובה לגבי ההריון היתה שלילית שוב ושוב ורק בשבוע 8 התברר לי שאני בהריון וכי היו לי תאומים.- בשבוע 4 התרחש דימום(חשבתי שזה מחזור)אולם היתה זו הפלה ובשבוע 8 נצפה שק הריון ריק ועובר נוסף עם דופק.
יומיים לאחר מכן הפסיק הדופק גם בעובר השני., גייתי זאת בשבוע 11 כשהתחיל הדימום ועבברתי גרידה.
האם אלו מוגדרות 2 הפלות חוזרות? האם עליי לפנות לרופא לברור הסיבה? -מפאת גילי חשבתי כבר להתחיל בברורו אצל מומחה .
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות חוזרות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011אם הבנתי נכון היה הריון תאומים שנפלו שניהם בהפרש של חודש. במידה וכך - לא מוגדר כהפלה חוזרת אלא כהפלה אחת של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםאילנה25/10/2011
בעקבות ההפלה שעברתי(העובר לא התפתח מעבר לשבוע 8) עשיתי בדיקות דם-
הורמון הפרולקטין תוצאות הבדיקה הם: 203mlu-l
אסטרדיול -159pmoi-
TSH-1.3
עברתי את הבדיקה ביום ה 6 של הוסת (הדימום נמשך רק יומיים, 3 שבועות לאחר ההפלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011תלוי מה טווחי הנורמה של קופת החולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קשה לאחר פוסטינורשיר בת 2825/10/2011
לקחתי פוסטינור בגלל מגע מיני לא מוגן,קיבלתי את המחזור פחות או יותר בזמן אולי כמה ימים לפני...אבל הוא היה מוזר מאוד בהתחלה הפרשות חומות מוזרות כאלה ורק יום למחרת הופיע הדימום הרגיל,המחזור הזה קשה מהרגיל עם הרגשת בחילות וחולשה וכאבי בטן נוראיים ורעשים בבטן.
רציתי לדעת האם הסיבה היא הפוסטינור שגרם לכך??ואם לא מהי הסיבה?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור קשה לאחר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011יכול בהחלט להיות בגלל הפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי קיסריליאל25/10/2011
שלום רב
אני בת 21 ונמצאת כ 5 שבועות לאחר ניתוח קיסרי חירום.
בשבועות האחרונים שמתי לב שהחלק הימני של הבטן שלי שמעל צלקת הניתוח (שהוא גם החלק הרדום יותר) כאילו "נמשך פנימה", לעומת החלק השמאלי שהוא שטוח ואין לו איזשהי "מדרגה" כזו..
אני יודעת שעליי לגשת להבדק אצל רופא בשביל להיות בטוחה אבל התור שלי הוא רק ב 16.11 ואני מאוד מאוד מודאגת - האם תוכלו בנתיים לפחות להגיד לי מה זה עשוי להיות ואם נשמע מקרה כזה בעבר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011צורת החלמה של צלקת שלוקחת זמן עד שמקבלת את הצורה הסופית שלה. אם אין אודם או דלקת מקומית אפדר בהחלט לחכות עד התור שלך לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןMaayan25/10/2011
שלום רב,
ברצוני לברר סוגיה שמטרידה אותי.
אני כרגע במחזור, משתמשת בטמפונים, והפעם קרה לי משהו שלא קרה אף פעם..
כאשר ניסיתי להוציא את הטמפון, לא הצלחתי ואף כאב לי..
סיקרן אותי נורא מה לא בסדר אז לקחתי מראה קטנה וניסיתי לראות
ומצאתי שהחוט של הטמפון הסתבך עם חתיכת עור שנראית כמו חוט וכי יש צורך להזיז את הטמפון הצידה כדי להוציאו
אז לאחר מאבק קצר ומוזר - להפתעתי הרבה זה קרה לי פעם נוספת ברציפות. זוהי הפעם הראשונה שזה קורה לי עם טמפון ותהיתי אם זה אומר כי קרום הבתולין שלי עדיין לא קרוע.
יחסי מין קיימתי ולכן מוזר לי מאוד ובער בי לבדוק.
אודה לחוות-דעתך המקצועית,
שוב תודה רבה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום בתולין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011יכול להיות שיש לך מחיצה ובו נתקע הטמפון (חיץ המחלק את הפתח לשניים לאורכו) לא קשור לקרום הבתולים ואם הוא גמיש יכול לא להפריע לקיום יחסי מין. פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו המחיצה המדוברת?
Maayan26/10/2011האם זה דבר שבשגרה? החיץ המפריד? ממה זה יכול לנבוע?
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך גלולותאתי25/10/2011
שלום רב,
שמי אתי ואני מתחתנת בע"ה בתאריך 22.11 אני שותה גלולות פמינט בקביעות.
בכדי שלא אקבל ביום החתונה אני מתכננת לשתות 2 חפיסות אחת אחרי השנייה.
אני נוסעת לירח דבש לתקופה של חודש ימים בתאריך 27.11, רציתי לשאול האם אני יכולה לשתות ולחבר ביחד 3 חפיסות?!
חשוב לציין כי אחרי החזרה שלי אני לא מתכוונת לשתות עוד גלולות.
אשמח אם אני אענה בהקדם. תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011יכולה לחבר 3 חפיסות ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אתי26/10/2011תודה רבה!
האם יש בזה איזשהו סיכון לעתיד?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום הנקה ושחלות פולצסיטיותעדית25/10/2011
ילדתי לפני חודשיים ושבוע,אני בעלת שחלות פולציסטיות וסיימתי להניק לפני שלושה שבועות ועדיין לא קיבלתי וסת,מתי אני אמורה לקבל וסת?
אם המחזור שלי יהיה סדיר מרגע שאקבל וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום הנקה ושחלות פולצסיטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011אי אפשר לדעת איך יתנהג המחזור שלך בעתיד. את יכולה לחכות למחזור עוד מספר שבועות ואם לא יגיע פני לרופא נשים לקבלת גלולות לזרוז מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שלא בעקבות מחזורשיר25/10/2011
שלום,
לפני כשבוע וחצי נגמרה לי הווסת האחרונה ואתמול הופיע דימום נוסף שנמשך כבר יומיים ולא נראה כעתיד להסתיים, דימום שאף מלווה בכאבי בטן בדיוק כמו ווסת. בנוסף, אני משתמשת בגלולות כבר שנה והאמת שמאז הווסת האחרונה התחלתי קצת לזלזל בגלולות, לקחת אותם כמה שעות מאוחר יותר ממה שאני צריכה ואפילו פעם אחת דילגתי בטעות, אני יודעת שזה לא בסדר אבל ככה זה יצא.. יש סיכוי שה"מחזור הנוסף" הוא בעקבות שיבושים אלו? באותו יום שפיספסתי את הגלולה לא שכבתי עם בן זוגי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שלא בעקבות מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011יכול להיות דמום בגלל פספוס גלולה. בשבועיים הקרובים לא תהיי מוגנת לכן השתמשי בקונדומים בנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענווווו לינירה25/10/2011
שלום רב
תוצאה של בדיקת דם לגילוי הריון יצאה ככה: 5> מה זה אומר ? ואים זה לא הריון אז למה אין אפס?ויש לציין שעשיתי אותה יומים לפני המחזור המיועד ו20 יום לאחר קיום היחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענווווו לי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/10/2011עד 10 בדיקה מוגדרת כשלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת שיער ומחלה וגינליתמילי25/10/2011
רציתי לשאול האם ניתן לבצע הורדת שיער בלייזר או כל סוג אחר כאשר יש הרפס וגינלי (לא פעיל) וכן בשימוש קבוע לחצי שנה הקרובה בVALTREX.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער ומחלה וגינלית - תגובה
ד''ר יואב פלד29/10/2011אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותנוי25/10/2011
היי,אני בת 18 ולוקחת גלולות פמינט כבר שנתיים וחודש, בעקבות מחזור עם דימום כבד שהקשה עליי, והגניקולוג שלי הרשה לי לחבר כל פעם 3 חפיסות כך שהיה לי מחזור פעם בחודשיים וחצי. אני שוקלת לנסות להפסיק את הגלולות כדי לראות איך המחזור שלי כעת.
האם הוא צפוי להיות קשה כמו בעבר? אם אני רואה שהוא קשה בימים הראשונים אפשר ישר לחזור לקחת גלולות? מה צפוי לי? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר25/10/2011tk ,pxheh
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר25/10/2011tk ,pxheh
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
נוי25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה לי..
אני25/10/2011שנכתב = "אל תפסיקי" באותיות אנגלית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)