מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירן וטיפול פוריותשרון07/11/2011
שלום רב
אני בת 28 שוקלת 62 ק"ג נשואה שנתיים ובטיפולי פוריות. הזרע של בעלי תקין וגם אצלי תקין חוץ ממה שאני אציין בהמשך...
עשיתי 2 הזרעות עם איקוקלומין ובינהם היה לי הריון כימי ללא טיפולים
עשיתי צילום רחם: חצצורות תקינות רחם תקין מלבד פגם מילוי בקרן ימין
שהתברר בהיסטרוסקופיה : תעלת צואר רחם תקינה מבנה רחם תקין בסמוך לקרן ימין מבנה דמוי שרירן בקוטר 0.5*1 ס"מ דבוק לקיר הקידמי ואינו חוסם את הפיה ואת פיות החצוצרה. הרופא שעשה לי את ההיסטרו כתב שברגע זה הוא אינו ממליץ להתערב כירוגית והרופא בבית חולים שבו אני עושה טיפולים הפנה אותי לניתוח בהיסטרו..
שאלתי: 1.היא מה הסיכוי שאני יקלט להריון ללא ניתוח?השרירן הוא עד כדי כך מפריע?
אני כרגע מזריקה לעצמי גונאל f
ועשיתי אולטרסנד היום : עובי רירית 12 שחלה ימנית זקיקים: 13 13 14 10 10
תודה רבה
* ופירטטתי הכל כדי שהמצב יהייה ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן וטיפול פוריות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011אכן התלבטות, לא כתבת כמה מחזורים של טיפול היית.אם השרירן לא חוסם את פתח החצוצרה הימנית יכול להיות ששוה להמתין עוד כמה מחזורים ולהמשיך בטיפול ורק אם לא תקלטי עשי את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשרה07/11/2011
אני לוקחת גלולות פמינט בשנתיים האחרונות. ביום שלישי שעבר שכחתי לקחת את הגלולה האחת לפני האחרונה באותה חפיסה ולכן לא לקחתי גם ביום שאחריו (האחרון) כך שקבלתי מחזור ביום שישי במקום ביום ראשון.
לגבי החודשים הבאים, יהיה לי מאוד נוח לא לקבל מחזור בסוף השבוע אלא רק ביום ראשון (כמו שהיה עד עכשיו). רציתי לדעת האם זה בסדר לקחת בפעם הבאה 23 גלולות במקום 21 (להוסיף את השתיים שלא לקחתי פעם שעברה) או להתחיל את החפיסה הבאה 9 ימים אחרי שהפסקתי את הקודמת במקום 7.
האם אחת מהאפשרויות מומלצת או שזה יכול לגרום לבעיות?
אגב, אני לא לוקחת את הגלולות למניעת הריון אלא בגלל אנמיה וכדי להקל על תסמונת קדם-וסתית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
הדר09/11/2011תראי אם פספסת כבר שתי גלולות, אז נראה לי שעדיף לך לחכות ולהתחיל שוב פעם מהתחלה. בכל מקרה, כן חשוב שתקפידי ליטול את הגלולות בזמן (גם אם את לא לוקחת אותן בשביל הגנה מהיריון) כי אחרת זה סתם משבש את המחזור ועוד כל מיני דברים.
לפמינט יש שירות שנקרא מזכירונט וברגע שאת נרשמת נשלחות אלייך הודעות אסאמאס לפלאפון בדיוק מתי שאת צריכה לקחת את הגלולה.. אז אני ממליצה לך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/11/2011הוסיפי שני כדורים. אסור לעשות הפסקה של יותר מ7 ימים בין חפיסות שכן אז היעילות והבטיחות של הגלולות יורדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות וכניסה להריון.שיר07/11/2011
שלום,
אני מתכננת להפסיק לקחת גלולות, לשם כניסה להריון.
שאלתי היא - האם כניסה להריון מיד לאחר הפסקת הגלולות עשויה להגביר סיכוי להריון תאומים?
אני שואלת כי כבר יש לי שניים כאלה (זהים)... ואני מעדיפה לצמצם סיכוי לעוד זוג...
האם כדאי לחכות עוד חודש מהפסקת הגלולות לפני שאנסה להיכנס להריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים קודם למי שכתב קודם??
שיר09/11/2011בלי כוונה לפגוע, אך נראה לי הגיוני ומכובד להתייחס קודם למי שמחכה כבר כמה ימים לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה...
שיר10/11/2011שכחתם אותי? מחכה לתגובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות וכניסה להריון. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר10/11/2011בחודש ראשון לאחר הפסקת גלולות הסיכוי להריון תאומים מוגבר. מומלץ להמנע מהריון בחודש ראשון לאחר הפסקת גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות וכניסה להריון. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/11/2011אכן כניסה להריון בחודש ראשון להפסקת גלולות עלולה לעלות את הסיכון להריון תאומים. סדר פעולות מומלץ: מתחילים לטול חומצה פולית 3 חודשים לפני הריון מתוכנן, מבצעים בדיקות שגרת טרום הריון, מפסיקים גלולות, נמנעים חודש נוסף ואז מנסים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד סרטן צוואר הרחםלילך06/11/2011
האם אחרי שתי קונדילומות חוזרות, כדאי לעשות בגיל 30 חיסון לסרטן צוואר הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
לילך12/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד סרטן צוואר הרחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/11/2011קונדילמות נגרמות מהזן הלא מסוכן של הפיפלומה ועל כן בהחלט ניתן לתת חיסון לאישה שבעברה קננדיילומות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון נגד סרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/11/2011אין קשר בין הקונדילומה לסרטן צוואר הרחם. חיסון נגד סרטן צוואר הרחם -הוא לכל אישה בין הגילאים 9 ל- 45 . אני ממליץ על חיסון CERVARIX בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנית06/11/2011
שלום דר' לפני חודש וחצי פחות או יותר התחלתי לקחת גלולות אמילי לקחתי 21 יום הפסקה של 7 ימים והתחלתי חפיסה שנייה החלטתי על דעת עצמי להפסיק ביום בהיר במשך יומיים לא לקחתי אתמול בערב לקחתי גלולה אחת והיום בבוקר קיבלתי מחזור נותרו לי עוד 5 גלולות לסיום החפיסה השנייה חברתי אמרה לי שאסור להפסיק כך סתם פתאום לקחת אלא צריך לקחת תקופה ממושכת של לפחות חצי שנה בשביל להפסיק מה כעת עליי לעשות אני לא רוצה להכניס את הגוף שלי לשינויים קיצוניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/11/2011עדיף להשלים את חפיסת הגלולות ואז לבצע הפסקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר לידה בניתוח קיסרילירון06/11/2011
ילדתי לפני 3 חודשים בדיוק בניתוח קיסרי, הדימום נמשך כשבוע -שבועיים לאחר הלידה ומאז ועד היום לא קיבלתי וסת. יצויין כי לא הנקתי ואינני מניקה, הריון הושג באמצעות IVF בשל שחלות פוליציסטיות, לא משתמשת בגלולות ובדיקת הריון ביתית שבוצעה לפני כחודש שלילית. האם זה נורמאלי? מתי הוסת אמורה להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאחר לידה בניתוח קיסרי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/11/2011בד"כ סביב חודש חודשיים לאחר לידה במידה והאישה לא מניקה
ממליץ על ביקורת רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם שכחתי גלולה...חלי06/11/2011
אני לוקחת גלולות כבר 3 חודשים ואני בדרך כלל לא שוכחת אבל אתמול הבנתי ששכחתי ועברו יותר מ12 שעות, אני לא קיימתי יחסי מין מאז, אני רק לא מבינה כמה זמן באמת צריך להשתמש בעוד אמצעי מניעה שבועיים או עד סוף החודש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם שכחתי גלולה... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/11/2011עד סוף החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספוס גלולה..
מעיין13/11/2011כמו שהדוקרטור אמר, עדיף להשתמש גם בקונדום עד סוף החודש. בכל אופן, חשוב שכן תקפידי לקחת את הגלולות בזמן, ואם את מתקשה עם זה אז יש כל מיני דרכים לזכור לקחת. אני למשל נוטלת פמינט ויש להם שירות הודעות חינם שנקרא מזכירונט, פשוט נשלחות אלייך הודעות SMS לפאלפון בדיוק בשעה שאת צריכה לקחת וזה פותר את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהjak06/11/2011
האם יש צורך לבצע בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/11/2011אף פעם לא מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ סמיר בהריוןמלי06/11/2011
בת 28. החודש הפסקתי גלולות בפעם הראשונה ואני מנסה להיכנס להריון.
לא עשיתי בדיקת פאפ סמיר כמה שנים והתור שלי לרופא הוא רק בעוד כמה שבועות.
האם יש סיכון בבדיקה זו בתחילת הריון במידה ואהיה בהריון עד אז?
האם יש צורך לנסות לקבוע תור דחוף?
בעבר, לפני כשבע שנים היה לי וירוס פפילומה ומאז עשיתי בדיקות פאפ שיצאו תקינות
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ סמיר בהריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/11/2011אין סיכון בפפ סמיר בתחילת הריון אבל עדיף היה לבצע אותו בעוד מועד לפני הפסקת גלולות. בייחוד לאור גורמי סיכון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד אדע מתי מתחילה הווסת?אור06/11/2011
אני רוצה לחשב את זמן הביוץ אך לא יודעת בעצם מתי זה נקרא שהתחלתי את הווסת:
לפני קבלת הווסת מופיעים אצלי כתמים, בעיקר בצבע חום, חום-אדום
לעיתים הם מופיעים רק בניגוב
ולעיתים על התחתונית - לא משהו שמצריך ממני פד.
יכול להיות מצב שכרגע ראיתי כתם ובפעם הבאה שאנגב, אחרי כמה שעות -אהיה נקייה.
זה נמשך בדרך כלל יום-יומיים ולאחריהם מגיעה הווסת שנמשכת 5-6 ימים.
גם מה שהחשבתי עד היום כתחילת הווסת - אילו הן הפרשות, יכולות להיות גם בצבע אדום, שמצריכות פד אבל עדיין לא בכמות חזקה מאוד. רק לאחר 3 ימים של כל התופעות המוזכרות מעלה מתחיל אצלי דימום חזק.
השאלה שלי היא בעצם מתי נקרא היום הראשון של הווסת (על מנת שאוכל לדעת מה אורך המחזור שלי, ולחשב ביוץ בעתיד).
האם היום הראשון הוא בהופעת הכתם הראשון שאני רואה,
או ביום שמתחיל שטף חזק?
מה לגבי השעות? אם תחילת הווסת היא בלילה - הביוץ יתחיל גם בלילה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד אדע מתי מתחילה הווסת? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/11/2011התחילי לספור מהכתם הראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהjak06/11/2011
שלום
סימתי לשתות את כל החפיסה של הגלולות והמשכתי לעוד חפיסה , לאחר שבוע קבלתי מחזור
זה לא הפעם הראשונה שאני שותה יותר מחפיסה אחת , ולא קרה לי שקבלתי באמצע מחזור
יש מצב שאני בהריון ?
יש צורך לעשות בדיקה ביתית ?
לתשובכם המקצועית אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר06/11/2011תמיד כששותים יותר מחפיסה אחת רצוף עלול להתפתח דימום טרם זמנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבד וממושך בחודש הראשון לגלולמעיין06/11/2011
שלום ,
אני נוטלת גלולות YAZ כבר חודש , ובמשך כל החודש דיממתי , אני יודעת שזוהי תופעה נפוצה בחודשים הראשונים לנטילת גלולות אבל דיממתי כמעט בלי הפסקה כל החודש . אני קצת מודאגת ולא יודעת מה לעשות , האם להפסיק לגמרי את הגלולות או להחליף לסוג אחר עם מינון אולי יותר גבוה?
תודה על העזרה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כבד וממושך בחודש הראשון לגלול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011המשיכי עוד חודש - רק אם הדימומים ימשיכו החליפי סוג גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברחם לא במחזורהמ...06/11/2011
אני בת 17, לא מקיימת יחסי מין. אני סובלת מהפרעות אכילה והיו לי כמובן חודשים בעבר ועדיין שאני לא מקבלת מחזור. פסיכוסומתי? עשיתי בדיקה שגרתית והכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברחם לא במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011יכול להיות שהסיבה לכאבים בבטן תחתונה איננה ברחם אלא בשלפוחית השתן או מעיים. אם הגינקולוגים לא מצאו כלום עשי ברור של שאר המערכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשי.בתיה05/11/2011
שלום רב,
לפני כשנתיים התחלתי לקחת אספירין במינון של 100 מ"ג ומאז המחזור שלי הפך להיות יותר חזק וזה בא לידי ביטוי שבמקום יומיים יש לי מחזור שנע בין שלושה לארבעה ימים והדימום הרבה יותר חזק ביומיים הראשונים ולאחר מכן הוא נחלש, כמו כן יש מידי פעם גם קרישי דם. ברצוני לשאול באם זה מצב נורמלי בגלל האספירין וכמו כן ברצוני לציין שאני בת 45 עם מחזור סדיר מידי 28 יום.
לתשובתכם אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011לא בהכרח קשור לאספירין יכול להיות שינויים ברחם או שינויים הורמונליים פני לבדיקת רופא נשים שלך ואולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטאני05/11/2011
שלום רב!
אני כרגע 5 וחצי שבועות לאחר לידה. (הריון ראשון)
3 שבועות לאחר הלידה הדימום שלי נפסק כמעט לחלוטין,
ומידי פעם היו מופיעים כתמים, ודימום קל.
לפני כ-10 ימים התחלתי לקחת גלולות סרזט,
כיוון שאני מניקה. (הנקה מלאה)
בתחילה היה לי דימום קל,
אבל שבוע אחרי תחילת נטילת הגלולות הופיע דימום כבד,
ממש כמו במחזור, עם חתיכות קטנות של דם.
יכול להיות שזה מחזור?
אם זה מהגלולות, זה תקין?
כמה זמן לוקח לגוף זמן להתרגל לגלולה,
ומתי כדאי לנסות דרכים אחרות?
יש לציין שאנחנו דתיים, ולכן דימומים וכתמים לאורך זמן בעיתיים עבורנו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/11/2011יכול להיות דימום עקב הגלולות, חכי עוד כחודש ותראי האם הדימומים נמשכים, האופציות זה לעבור להתקן, או לכדורי פרוגסטרון אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)